Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bandom sportuoti Trasalyje toliau...
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Akvija
QUOTE(drakosiux @ 2009 08 31, 13:21)
siandien gal begsim??? neiseis man siandien vaziuot, palikau namie pinigine su visais dokumentais  blush2.gif  tai truputi baisu, reiks namo siaust  ax.gif
*

Šiandien ko gero nea schmoll.gif Skauda koją unsure.gif Noriu kad ryt iki aerobikos praeitų rolleyes.gif
drakosiux
QUOTE(Akvija @ 2009 08 31, 14:41)
Šiandien ko gero nea schmoll.gif Skauda koją unsure.gif Noriu kad ryt iki aerobikos praeitų rolleyes.gif
*

ok mirksiukas.gif
Viktorijag
labas sportininkes smile.gif as tai snd mielai pabegiociau ale jauciu iseis atsikratyti vaikais keliom valandom tai teks namus issikuopti, nes jau galetu ir tarakaonai uzsiveisti dvi savaites netvarkiau doh.gif na o ryooojaus jau kaaaip laukiu smile.gif
drakosiux
Labas rytas 4u.gif
Viktorijag issikuopei? smile.gif
Akvija, tave velnias kur nesioja? g.gif
Akvija

QUOTE(drakosiux @ 2009 09 01, 08:49)

Akvija, tave velnias kur nesioja? g.gif
*

mirksiukas.gif aš čia 4u.gif
Tai likai vakar be sporto g.gif
drakosiux
QUOTE(Akvija @ 2009 09 01, 08:59)
mirksiukas.gif  aš čia 4u.gif
Tai likai vakar be sporto g.gif
*

kur cia? lisk is po stalo smile.gif nematau schmoll.gif
vat ir ne liezuvis.gif bebe.gif jau kai vakar pasportavau tai tik 11 namo grizau assa.gif topsecret.gif
Akvija
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 01, 09:02)
kur cia? lisk is po stalo smile.gif nematau  schmoll.gif
vat ir ne  liezuvis.gif  bebe.gif jau kai vakar pasportavau tai tik 11 namo grizau  assa.gif  topsecret.gif
*

Aš gi spintoj-ne ten žiūri lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Oho kokia sportininkė blink.gif Na greit sakyk kas čia per sportas iki 23 val. vakaro umn.gif umn.gif umn.gif
drakosiux
QUOTE(Akvija @ 2009 09 01, 09:36)
Aš gi spintoj-ne ten žiūri  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

tai lysk is tos spintos...
nesakysiu, bet labai geras bigsmile.gif bigsmile.gif
Akvija
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 01, 09:48)
tai lysk is tos spintos...
nesakysiu, bet labai geras  bigsmile.gif  bigsmile.gif
*

Ot kokia bebe.gif bebe.gif bebe.gif Ir aš noriu -pasakyk ką ax.gif user posted image
drakosiux
QUOTE(Akvija @ 2009 09 01, 10:04)
Ot kokia  bebe.gif  bebe.gif  bebe.gif Ir aš noriu -pasakyk ką ax.gif  user posted image
*

daug zinosi greit pasensi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Akvija
Nu ir nesakyk user posted image
drakosiux
siandien varysi showoff.gif
Akvija
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 01, 11:00)
siandien varysi  showoff.gif
*

Absibintuosiu koją ir varysiu drinks_cheers.gif o tu g.gif
drakosiux
QUOTE(Akvija @ 2009 09 01, 11:03)
Absibintuosiu koją ir varysiu drinks_cheers.gif o tu g.gif
*

cool.gif pagalvosiu tongue.gif
Akvija
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 01, 11:17)
cool.gif  pagalvosiu tongue.gif
*

Aš gal šiandien vėluosiu smile.gif Prašome pastatyti man stepą ax.gif
Varau gražintis rolleyes.gif
drakosiux
reiks pagalvot ar nusipelnei biggrin.gif:D:D
drakosiux
tiesa, kadangi mes turim savo burelyje besimokanciu tai didziausi sveikinimai
user posted image
drakosiux
http://www.ahzapad.org/ptrusy.html
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Viktorijag
na sportininkes kaip gyvenat
mes jau atsventem pirmaja mokslo diena su 3ju rusiu pyragais arbata ir jokio alkoholio smile.gif
kaip gaila kad neringa gryzta i Vln verysad.gif
drakosiux
QUOTE(Viktorijag @ 2009 09 01, 22:08)
na sportininkes kaip gyvenat
mes jau atsventem pirmaja mokslo diena su 3ju rusiu pyragais arbata ir jokio alkoholio  smile.gif
kaip gaila kad neringa gryzta i Vln  verysad.gif
*

savanaudes jus tongue.gif
taigi lieka Neringa ir Trakuose ir vis tiek jums blogai... ot jau unsure.gif
drakosiux
beje labas rytas 4u.gif
Akvija
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 02, 08:46)
savanaudes jus tongue.gif
taigi lieka Neringa ir Trakuose ir vis tiek jums blogai... ot jau  unsure.gif
*

Kodėl jūs ax.gif Aš džiaugiuosi džiaugiuosi džiaugiuosi, kad Neringa pas mus lieka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vakar man muzika buvo nereali thumbup.gif
drakosiux
QUOTE(Akvija @ 2009 09 02, 09:19)
Kodėl jūs ax.gif Aš džiaugiuosi džiaugiuosi džiaugiuosi, kad Neringa pas mus lieka thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

tongue.gif
as i Viktorijag pagarbiai kreipiaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ida66
QUOTE(Akvija @ 2009 09 02, 09:19)
Kodėl jūs ax.gif Aš džiaugiuosi džiaugiuosi džiaugiuosi, kad Neringa pas mus lieka thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

BodyGym-ininkės irgi džiūgauja,kad nuo rugsėjo 14d. pirmadieniais,trečiadieniais ir penktadieniais Neringa ves treniruotes BodyGym-e. smile.gif
claudy
QUOTE(Ida66 @ 2009 09 02, 09:42)
BodyGym-ininkės irgi džiūgauja,kad nuo rugsėjo 14d. pirmadieniais,trečiadieniais ir penktadieniais Neringa ves treniruotes BodyGym-e. smile.gif
*

smile.gif
drakosiux
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gal pasidalinsim, neplesysim i gabalus Neringos...
Akvija
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 02, 09:57)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
gal pasidalinsim, neplesysim i gabalus Neringos...
*

Tris dienas pas mus, tris dienas pas jas lotuliukas.gif
Arba galėtų pas mus 6 blush2.gif
drakosiux
QUOTE(Akvija @ 2009 09 02, 10:21)
Tris dienas pas mus, tris dienas pas jas lotuliukas.gif
Arba galėtų pas mus 6  blush2.gif
*

aga... 7 dienas per savaite po 12 valandu per para... bigsmile.gif
ir dar nesavanaudes sako... doh.gif
Akvija
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 02, 10:23)
aga... 7 dienas per savaite po 12 valandu per para... bigsmile.gif
ir dar nesavanaudes sako... doh.gif
*

Nevaidink čia nesavanaudės tongue.gif Nesakyk kad nenorėtum bebe.gif
drakosiux
QUOTE(Akvija @ 2009 09 02, 10:27)
Nevaidink čia nesavanaudės tongue.gif Nesakyk kad nenorėtum  bebe.gif
*

jei visa laika butu stepas tai gal ir nieko butu, bet neistempciau... dabar treniruote vos istempiu, o ka kalbet apie 12 val...
o siaip tai pagalvokit ir apie Neringa, man atrodo, jei tokiai tempais kokiais norime, kad ji varytu tai is vis neturetumem jos... Na aisku, lietuviu prigimtis juk tokia, geriau niekam, nei ne man...
Akvija
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 02, 10:35)
jei visa laika butu stepas tai gal ir nieko butu, bet neistempciau... dabar treniruote vos istempiu, o ka kalbet apie 12 val...
o siaip tai pagalvokit ir apie Neringa, man atrodo, jei tokiai tempais kokiais norime, kad ji varytu tai is vis neturetumem jos... Na aisku, lietuviu prigimtis juk tokia, geriau niekam, nei ne man...
*

Blemba taigi aš juokavau blink.gif Savaime suprantama , kad negali ji dirbti vien pas mus. Ir išvis čia gi jos reikalas kiek ir kur dirbti, o mes prisitaikom biggrin.gif biggrin.gif
Viktorijag
kokia cia man garbe flirt.gif daugiskaita i mane viena lotuliukas.gif
na ka jau padarysi jei jau as tokia savanaude ir noriu kad neringa vestu pas mus kiekviena diena po 1h ax.gif bodygyme ir taip uztenka Aleksandro dar jiems ir neringa atiduok tai mes liekam su minimumu g.gif bet tai 2 ar 3k istiesu bus pas mus Neringa g.gif
na ka varau manikiurinti tai ryt galesiu nagus apziurineti presa bedarant brunette.gif
Akvija
QUOTE(Viktorijag @ 2009 09 02, 17:55)
na ka jau padarysi jei jau as tokia savanaude ir noriu kad neringa vestu pas mus kiekviena diena po 1h  ax.gif bodygyme ir taip uztenka Aleksandro dar jiems ir neringa atiduok tai mes liekam su minimumu  g.gif
*

drinks_cheers.gif

na ka varau manikiurinti tai ryt galesiu nagus apziurineti presa bedarant  brunette.gif

Tai tu čia prieš žiūrovą savo manikiūrinies nail.gif nail.gif nail.gif Tikiesi, kad ateis g.gif
drakosiux
"geras" pavyzdys uzkrecia lotuliukas.gif lotuliukas.gif as antradieni galesiu apziurinet savoo manikiura lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Akvija
Labas rytas mergai... 4u.gif
Drakosiux, kaip gerai , kad vakar mane ištraukei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Super jaučiausi thumbup.gif
Dabar dar kojas teplioju tepalu, gal praeis iki vakaro lotuliukas.gif
Šiandien gi
sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif
drakosiux
Labas rytas 4u.gif
Drakosiux saunuole lotuliukas.gif lotuliukas.gif uz gerus darbus gauna medali hihihi.gif
tepliokis, tepliokis, nebus man su kuo sokt assa.gif
Akvija
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 03, 09:24)
  uz gerus darbus gauna medali  hihihi.gif

*

Pasilenk, uždėsiu lotuliukas.gif
user posted image

Prašom taip dažniau, kai aš tingėsiu blush2.gif
drakosiux
QUOTE(Akvija @ 2009 09 03, 09:42)
Pasilenk, uždėsiu lotuliukas.gif
user posted image

Prašom taip dažniau, kai aš tingėsiu blush2.gif
*

blush2.gif aciuks.gif
drakosiux
Akvija, kur buvai radus pigiu daiktu dekupazui? g.gif
drakosiux
Akvija numirai ar uzsitepliojai?
drakosiux
g.gif g.gif
Akvija
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 03, 11:51)
Akvija numirai ar uzsitepliojai?
*

Teplioju teplioju dar... lotuliukas.gif Žinai kai pradėjau ryte tai dar vis ir teplioju tongue.gif tongue.gif tongue.gif Taip noriu į stepą lotuliukas.gif
Zizy gi lygatis vadinosi ar kaip g.gif
Mačiau tomo philipso lankstinuke, kad akrilinių dažų rinkinai labai faini yra po 24 lt. mirksiukas.gif
drakosiux
o atsiradai...
o as jau galvojau paieska reiks skelbti...
na stepo ir as laukiu, tikiuos iseis siandien ateit bigsmile.gif
Akvija
QUOTE(drakosiux @ 2009 09 03, 13:47)
o atsiradai...
o as jau galvojau paieska reiks skelbti...
na stepo ir as laukiu, tikiuos iseis siandien ateit  bigsmile.gif
*

Kas vėl per TIKIUOSI umn.gif umn.gif box.gif
drakosiux
Ak vija pinavija ir prazydo kaip lelija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
drakosiux
nu stepas siandien buvo nerealuuuuuuuuuuuuuuuus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kojos pacios kilnojos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!NORIU STEPO! NORIU STEPO!
Akvija
Šiandien stepas buvo PASAKA, GĖRIS, KAŽKAS NEREALAUS thumbup.gif Šiandien stepas buvo PASAKA, GĖRIS, KAŽKAS NEREALAUS thumbup.gif Šiandien stepas buvo PASAKA, GĖRIS, KAŽKAS NEREALAUS thumbup.gif Šiandien stepas buvo PASAKA, GĖRIS, KAŽKAS NEREALAUS thumbup.gif Šiandien stepas buvo PASAKA, GĖRIS, KAŽKAS NEREALAUS thumbup.gif Šiandien stepas buvo PASAKA, GĖRIS, KAŽKAS NEREALAUS thumbup.gif Šiandien stepas buvo PASAKA, GĖRIS, KAŽKAS NEREALAUS thumbup.gif Šiandien stepas buvo PASAKA, GĖRIS, KAŽKAS NEREALAUS thumbup.gif Šiandien stepas buvo PASAKA, GĖRIS, KAŽKAS NEREALAUS thumbup.gif Šiandien stepas buvo PASAKA, GĖRIS, KAŽKAS NEREALAUS thumbup.gif Šiandien stepas buvo PASAKA, GĖRIS, KAŽKAS NEREALAUS thumbup.gif Šiandien stepas buvo PASAKA, GĖRIS, KAŽKAS NEREALAUS thumbup.gif Šiandien stepas buvo PASAKA, GĖRIS, KAŽKAS NEREALAUS thumbup.gif Šiandien stepas buvo PASAKA, GĖRIS, KAŽKAS NEREALAUS thumbup.gif Šiandien stepas buvo PASAKA, GĖRIS, KAŽKAS NEREALAUS thumbup.gif Šiandien stepas buvo PASAKA, GĖRIS, KAŽKAS NEREALAUS thumbup.gif Šiandien stepas buvo PASAKA, GĖRIS, KAŽKAS NEREALAUS thumbup.gif Šiandien stepas buvo PASAKA, GĖRIS, KAŽKAS NEREALAUS thumbup.gif Šiandien stepas buvo PASAKA, GĖRIS, KAŽKAS NEREALAUS thumbup.gif Šiandien stepas buvo PASAKA, GĖRIS, KAŽKAS NEREALAUS thumbup.gif
Viktorijag
sveikos ale snd tai nerealus buvo stepas tik man tie kotletukai su saltibarsciais trugde susikaupti daugiau niekada niekada niekada niekada niekada pries stepa tiek NEESIU doh.gif
Akvija
QUOTE(Viktorijag @ 2009 09 03, 21:13)
sveikos ale snd tai nerealus buvo stepas tik man tie kotletukai su saltibarsciais trugde susikaupti daugiau niekada niekada niekada niekada niekada pries stepa tiek NEESIU  doh.gif
*

Viktorijag, tai tu kitą kart ėsk PO STEPO lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
drakosiux
QUOTE(Akvija @ 2009 09 03, 21:21)
Viktorijag, tai tu kitą kart ėsk PO STEPO lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif
na jau oras siandien, tai dievuliau, dievuliai doh.gif
NOriu stepo lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.