Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gytė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
Čadra
Prasau parasykit savo nuomone apie sita varda GYTĖ
Norim trumpo vardo.
Dar sarasiuke tokie vardeliai buvo: Luknė,Marta,Sofija.
Brolio vardas Faustas,nu nieks netinka,dar ir pavarde musu vokiska,tik sulietuvinta galune.
Mergaitei jau 6 dienos vardo niekaip neisrenkam doh.gif
Labai lauksiu nuomoniu
zuikispuikis
Na man grazus GYTE, man ir Marta grazus wub.gif
cameron
Man visi pateiktieji neblogi good.gif
Čadra
Dar norejau pasakyti,kad nenoreciau labai populiariu vardu,kaip Goda,Luka,Ugne,Lina ir t.t.
Aciu uz nuomone.
Dabar man pirmoj vietoj Gytė. Dar vyrui nesakiau,nes tik vakar sugalvojau blush2.gif
Laukiu daugiau nuomoniu
Natalija;D
Man gražu Gytė thumbup.gif 4u.gif
muminukas
visi jūsų pasirinkti gražūs smile.gif Gytė - labai šaunus thumbup.gif
Borkowa
VISI GRAZUS 4u.gif
Noelė
Man graziausias is pateiktu Sofija, o Gyte antroj vietoj smile.gif
nutė
QUOTE(Holly- @ 2009 08 30, 12:14)
Man graziausias is pateiktu Sofija, o Gyte antroj vietoj  smile.gif
*

Pritariu thumbup.gif Sofija kaip tik prie Fausto tinka smile.gif .
Elbereth
Gytė! Sofija pastaruoju metu pernelyg išpopuliarėjo...
InJe*kcija
gyte thumbup.gif antroj vietoj sofija
Cikas
Gražu Gytė, bet jau jei prašot patarimo, dar labai tiktų prie broliuko - Gustė wub.gif
Čadra
aciu uz nuomones
Sidabrėlė
Gražiausias iš pasiūlytų Luknė, antras - Gytė (pažįstu suaugusią moterį, labai žavi ir vardukas jai labai tinka wink.gif ).
Dar siūlau Austė, Ausma, Geistė, Grėtė 4u.gif
**Gin**
Sofija- nuostabus smile.gif thumbup.gif
l'eau
gytė - labai gražus vardas smile.gif
Kreizy
QUOTE(l'eau @ 2009 08 30, 21:13)
gytė - labai gražus vardas smile.gif
*

Pritariu thumbup.gif
rutixxx
Is visu Gyte graziausias bigsmile.gif
Simsė
Man taip pat Gyte labai grazus vardas 4u.gif savajai noreciau tokio,bet vyrui nepatinka verysad.gif toks kaip sakant dar "nenuvalkiotas" ax.gif as tik uz ji (is visu isvardintu) thumbup.gif 4u.gif
***Žaltvykslė
Gytė- thumbup.gif
Čadra
Aciu
Blin gryzo vyras pasakiau,tik galva pakraipe doh.gif ,bandysiu ikalbineti.
*Liepa18*
QUOTE(Čadra @ 2009 08 30, 09:56)
Prasau parasykit savo nuomone apie sita varda GYTĖ
Norim trumpo vardo.
Dar sarasiuke tokie vardeliai buvo: Luknė,Marta,Sofija.
Brolio vardas Faustas,nu nieks netinka,dar ir pavarde musu vokiska,tik sulietuvinta galune.
Mergaitei jau 6 dienos vardo niekaip neisrenkam  doh.gif
Labai lauksiu nuomoniu
*

Na man labiau patinka pilnas netrumpintas variantas Gytautė
O šiaip iš pateiktų, prie broliuko Fausto rinkčiausi Sofijos vardą... wub.gif Faustas ir Sofija, man tai super rolleyes.gif
Martynos mama
Labai gražus vardas - Gytė wub.gif
Mes savo mažėlės vardą taip trumpinam ax.gif Iš Gytės vardelio mažybinių maloninių daug gali prigalvoti, o vat jau trumpinti kaip ir nėra iš ko thumbup.gif Žodžiu, vardelis superinis wub.gif
ciuke
man tai ne ax.gif
Nieko sau
Man gražu 4u.gif
Jedute
kai pirma karta isgirdau si varda, jis man nelabai patiko. Veliau sutikau mergina tokiu vardu ir pripratau prie jo smile.gif - siai dienai jis man labai grazus 4u.gif
Didaa
Labai grazus vardas.
Mes kai rinkom dukrytei varda norejom trumpo, tai buvo dar numatyti Mila, Elija, Eila ir June. Bet kadangi as jau daug metu svaigau del Milos, tai ir liko Mila thumbup.gif
Toe
Gal jau apsisprendėt dėl varduko?
Aistulis.oho
Šiaip vardukas retas ir tikrai nenuvalkiotas.Ko gero, dukrytė vienintelė klasėj tokį ir turės. Mano jau suaugusi sesė taip pat pavadinta Gytės vardu, o daugiau Gyčių ji gyvenime asmeniškai nėra sutikusi - visąlaik buvo vienintelė. Tik vis susidurdavo su problema, kad visi neteisingai jos vardą rašydavo (Gitė).
O šiaip į temą - tai vardas visai gražus. Nors man asmeniškai, kaip jau kažkas minėjo, ilgesnis jo variantas -Gytautė - būtų gražiau.
Guotė
Labai grazus vardas... 4u.gif
Čadra
Zinokit vyras nesutinka su Gyte verysad.gif ,tai dabar lieka tik Luknė arba dar Grėtė . Kaip atsibodo but be vardo unsure.gif
Arvena
QUOTE(Čadra @ 2009 09 06, 20:29)
Zinokit vyras nesutinka su Gyte verysad.gif ,tai dabar lieka tik Luknė arba dar Grėtė . Kaip atsibodo but be vardo  unsure.gif
*

Luknė labai labai gražu 4u.gif o ką tau pačiai nepatinka?
HappyAngel
Jei iš tų dviejų, tada rinkčiaus Grėtę ax.gif Man labai gražu wub.gif
Nieko sau
Grėtė thumbup.gif
muminukas
o aš Luknę imčiau smile.gif
Lapišė
Luknė gražus vardukas 4u.gif yra tokiu pavadinimu upelis Raseinių r.
Sandručiuk69
Mano mergaite bus Adriana arba Linera, o jei berniukas Ervinas unsure.gif
Realybe
nepykit,bet nesuprantu kaip tokius idiotiskai mandrus vardus galima duot vaikui.. mane nrt nupurto.. Nei Eva,nei jokia Evita,o Ieva yra grazu ir lietuviska! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jedute @ 2009 09 04, 22:57)
kai pirma karta isgirdau si varda, jis man nelabai patiko. Veliau sutikau mergina tokiu vardu ir pripratau prie jo  smile.gif - siai dienai jis man labai grazus  4u.gif
*

Is kur traukiat tokius vardus? ? Aisku,cia jusu reikalas,bet man visai negrazu.. Grazu,kada tikras lietuviskas arba jei ir ne tai normalus vardas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidabrėlė @ 2009 08 30, 20:10)
Gražiausias iš pasiūlytų Luknė, antras - Gytė (pažįstu suaugusią moterį, labai žavi ir vardukas jai labai tinka wink.gif ).
Dar siūlau Austė, Ausma, Geistė, Grėtė  4u.gif
*

Va cia tai gal ir retesni,bet grazus vardai! drinks_cheers.gif
*Liepa18*
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 09, 17:25)
nepykit,bet nesuprantu kaip tokius idiotiskai mandrus vardus galima duot vaikui.. mane nrt nupurto.. Nei Eva,nei jokia Evita,o Ieva yra grazu ir lietuviska!  4u.gif
Papildyta:

Is kur traukiat tokius vardus? ? Aisku,cia jusu reikalas,bet man visai negrazu.. Grazu,kada tikras lietuviskas arba jei ir ne tai normalus vardas rolleyes.gif
Papildyta:

Va cia tai gal ir retesni,bet grazus vardai!  drinks_cheers.gif
*

Lietuviškas? Na ir naujiena... Vienoje temoje supratau, kad esate nusištačiusi prieš hebrajiškus vardus, tai kai paskaitysite jo kilmę - spėju irgi išbrokysit biggrin.gif

Ieva (12.24) – hebrajų (sen. žydų): „gyvybinga, gyvenimo davėja“.
Darsė
Įdomu, kurį vardą galiausiai išsirinko temos autorė g.gif

Kadangi tema apie vardą Gytė- tai man jis pats gražiausias thumbup.gif
Ir Gytautė gražus, bet mums netiko dėl ilgokos pavardės.

Beje, šiandien Gytės vardadienis ax.gif
Valabi
visai wub.gif vardukas, isidemesiu ateiciai blush2.gif
diva3
doh.gif
S@msara
Labai grazus vardukas wub.gif
Mėta**
gražus vardas Gytė drinks_cheers.gif čia iš tos pačios serijos kaip Vytė.... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandručiuk69 @ 2009 09 09, 16:41)
Mano mergaite bus Adriana arba Linera, o jei berniukas Ervinas unsure.gif
*

Adriana dar nieko,bet man gražiau skamba Andrea unsure.gif o Linera ir Ervinas ne mano skonio schmoll.gif
Ingaja
Man irgi Gyte grazu wub.gif
samsam
Gyte labai grazu wub.gif
Daluze14
QUOTE(samsam @ 2009 10 01, 23:12)
Gyte labai grazu wub.gif
*

drinks_cheers.gif Ir man visai grazus vardas. Nors siaip nelabai megstu vardus, perdarytus is iprastai vyrisku vardu i moteriskus, bet Gyte tikrai graziai skamba
aiskauda
Musu sarase buvo vardukas Gyte. Labai fainas, trumpas, skambantis. Bet vis tik pas mus nugalejo Radvile. KAdangi ateityje planuojam dar vaikuciu, tai jei bus mergaite tai gal ir pavadinsim Gyte, o jei berniukas - Gytis. bigsmile.gif
O jei renkantis tarp Luknes ir Gretes tai jamciau pastaraji. cool.gif
JJ_M
gražus vardas Gytė, kaip ir Gytautė, dar labiau man patinka Vytautė smile.gif
vakare.lt
Gražu wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.