Norim trumpo vardo.
Dar sarasiuke tokie vardeliai buvo: Luknė,Marta,Sofija.
Brolio vardas Faustas,nu nieks netinka,dar ir pavarde musu vokiska,tik sulietuvinta galune.
Mergaitei jau 6 dienos vardo niekaip neisrenkam
Labai lauksiu nuomoniu
Prasau parasykit savo nuomone apie sita varda GYTĖ
Norim trumpo vardo. Dar sarasiuke tokie vardeliai buvo: Luknė,Marta,Sofija. Brolio vardas Faustas,nu nieks netinka,dar ir pavarde musu vokiska,tik sulietuvinta galune. Mergaitei jau 6 dienos vardo niekaip neisrenkam Labai lauksiu nuomoniu
Na man grazus GYTE, man ir Marta grazus
Man visi pateiktieji neblogi
Dar norejau pasakyti,kad nenoreciau labai populiariu vardu,kaip Goda,Luka,Ugne,Lina ir t.t.
Aciu uz nuomone. Dabar man pirmoj vietoj Gytė. Dar vyrui nesakiau,nes tik vakar sugalvojau Laukiu daugiau nuomoniu
Man gražu Gytė
visi jūsų pasirinkti gražūs
VISI GRAZUS
Man graziausias is pateiktu Sofija, o Gyte antroj vietoj
Gytė! Sofija pastaruoju metu pernelyg išpopuliarėjo...
gyte
Gražu Gytė, bet jau jei prašot patarimo, dar labai tiktų prie broliuko - Gustė
aciu uz nuomones
Gražiausias iš pasiūlytų Luknė, antras - Gytė (pažįstu suaugusią moterį, labai žavi ir vardukas jai labai tinka
Dar siūlau Austė, Ausma, Geistė, Grėtė
Sofija- nuostabus
gytė - labai gražus vardas
Is visu Gyte graziausias
Man taip pat Gyte labai grazus vardas
Gytė-
Aciu
Blin gryzo vyras pasakiau,tik galva pakraipe QUOTE(Čadra @ 2009 08 30, 09:56) Prasau parasykit savo nuomone apie sita varda GYTĖ Norim trumpo vardo. Dar sarasiuke tokie vardeliai buvo: Luknė,Marta,Sofija. Brolio vardas Faustas,nu nieks netinka,dar ir pavarde musu vokiska,tik sulietuvinta galune. Mergaitei jau 6 dienos vardo niekaip neisrenkam Labai lauksiu nuomoniu Na man labiau patinka pilnas netrumpintas variantas Gytautė O šiaip iš pateiktų, prie broliuko Fausto rinkčiausi Sofijos vardą...
Labai gražus vardas - Gytė
Mes savo mažėlės vardą taip trumpinam
man tai ne
Man gražu
kai pirma karta isgirdau si varda, jis man nelabai patiko. Veliau sutikau mergina tokiu vardu ir pripratau prie jo
Labai grazus vardas.
Mes kai rinkom dukrytei varda norejom trumpo, tai buvo dar numatyti Mila, Elija, Eila ir June. Bet kadangi as jau daug metu svaigau del Milos, tai ir liko Mila
Gal jau apsisprendėt dėl varduko?
Šiaip vardukas retas ir tikrai nenuvalkiotas.Ko gero, dukrytė vienintelė klasėj tokį ir turės. Mano jau suaugusi sesė taip pat pavadinta Gytės vardu, o daugiau Gyčių ji gyvenime asmeniškai nėra sutikusi - visąlaik buvo vienintelė. Tik vis susidurdavo su problema, kad visi neteisingai jos vardą rašydavo (Gitė).
O šiaip į temą - tai vardas visai gražus. Nors man asmeniškai, kaip jau kažkas minėjo, ilgesnis jo variantas -Gytautė - būtų gražiau.
Labai grazus vardas...
Zinokit vyras nesutinka su Gyte
Jei iš tų dviejų, tada rinkčiaus Grėtę
Grėtė
o aš Luknę imčiau
Luknė gražus vardukas
Mano mergaite bus Adriana arba Linera, o jei berniukas Ervinas
nepykit,bet nesuprantu kaip tokius idiotiskai mandrus vardus galima duot vaikui.. mane nrt nupurto.. Nei Eva,nei jokia Evita,o Ieva yra grazu ir lietuviska!
Papildyta: QUOTE(Jedute @ 2009 09 04, 22:57) kai pirma karta isgirdau si varda, jis man nelabai patiko. Veliau sutikau mergina tokiu vardu ir pripratau prie jo Is kur traukiat tokius vardus? ? Aisku,cia jusu reikalas,bet man visai negrazu.. Grazu,kada tikras lietuviskas arba jei ir ne tai normalus vardas Papildyta: QUOTE(Sidabrėlė @ 2009 08 30, 20:10) Gražiausias iš pasiūlytų Luknė, antras - Gytė (pažįstu suaugusią moterį, labai žavi ir vardukas jai labai tinka Dar siūlau Austė, Ausma, Geistė, Grėtė Va cia tai gal ir retesni,bet grazus vardai! QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 09, 17:25) nepykit,bet nesuprantu kaip tokius idiotiskai mandrus vardus galima duot vaikui.. mane nrt nupurto.. Nei Eva,nei jokia Evita,o Ieva yra grazu ir lietuviska! Papildyta: Is kur traukiat tokius vardus? ? Aisku,cia jusu reikalas,bet man visai negrazu.. Grazu,kada tikras lietuviskas arba jei ir ne tai normalus vardas Papildyta: Va cia tai gal ir retesni,bet grazus vardai! Lietuviškas? Na ir naujiena... Vienoje temoje supratau, kad esate nusištačiusi prieš hebrajiškus vardus, tai kai paskaitysite jo kilmę - spėju irgi išbrokysit Ieva (12.24) hebrajų (sen. žydų): gyvybinga, gyvenimo davėja.
Įdomu, kurį vardą galiausiai išsirinko temos autorė
Kadangi tema apie vardą Gytė- tai man jis pats gražiausias Ir Gytautė gražus, bet mums netiko dėl ilgokos pavardės. Beje, šiandien Gytės vardadienis
visai
Labai grazus vardukas
Man irgi Gyte grazu
Gyte labai grazu
Musu sarase buvo vardukas Gyte. Labai fainas, trumpas, skambantis. Bet vis tik pas mus nugalejo Radvile. KAdangi ateityje planuojam dar vaikuciu, tai jei bus mergaite tai gal ir pavadinsim Gyte, o jei berniukas - Gytis.
O jei renkantis tarp Luknes ir Gretes tai jamciau pastaraji.
gražus vardas Gytė, kaip ir Gytautė, dar labiau man patinka Vytautė
Gražu
|