QUOTE(Lejla @ 2011 02 24, 18:33)
Apie 120 lt kiek esu girdejus
QUOTE(Lejla @ 2011 02 24, 18:33) as nedarysiu stalo nukrauto maistu, pas mus 3 patiekalu vakariene, uzkandis, karstas ir desertas (tortas), isrinksiu po 3 patiekalus is kievieno kad ir pats zmogus galetu dar pasirinkti, bet kiek ziurejau meniu tai pirmi du patiekalai iseis apie 50-60lt. tortas dar nezinau kiek kainuos, laukiu pasiulymo is ju dar., na aisku vynas, kiti gerimai, kava arbata ir pan, tai amanua paie 80-100lt zmogui bus, o gal ir daugiau iseis, nes papuosimai apie 200lt dar bus; man ten labai grazu, sventiska, maistas tikrai geras, aptarnavimas irgi
gal zinot kas aplink kokia sodyba? ar kazka panasaus reik 20zm apnakvynint
QUOTE(antaja @ 2011 02 28, 16:47) www.linturas.lt paziurek, mes ten ir krikstynas savo dukrytes atsventem, ir vestuves. viskas labai patiko. o ir seimininkas malonus zmogus. rast bendra kalba galima. kazkaip neatrodo kad 20 zmoniu ten gali tilpti! Papildyta: QUOTE(*Urtėja* @ 2011 02 28, 08:57) siaip jei nerasi sodybos, pasidomek trumpalaike butu nuoma kaune; galima visai neblogu variantu rasti. mes taip per savo vestuves darem, isnuomavom kelis butus ir zmonems buvo kur nakvoti, o sventem restorane. daug sodybu gali rasti cia: http://www.atostogoskaime.lt/ as vyro kurso susitikimui per cia iskojau kur jie buvo nelabai mano vyrui patiko, tai ir nerekomenduosiu
Kas galit pasidalint atsiliepimais apie Bajorkiemi?
QUOTE(giedrrre @ 2011 02 07, 17:27) Nakties Magijoj buvau dviejuose baliuose (jubiliejuose) ir tikrai tik geri atsiliepimai. Maistas gal ir paprastesnis nei Gralyje ar Daugirde, bet tikrai buvo skanus, smagu, kad tik savi sveciai ir bus ir tas uzdaras kiemelis tikrai smagus prasivaiksciojimui! Jei nebijot paprastesnio maisto, tai manau nenusivilsit (ne tas paprastesnis, tai ne cepelinai...tik, kad ne lakstingalu liezuveliai bus Jei butu daugiau zmoniu, tikrai rinkciausi Nakties Magija, o dabar bandau ieskoti kur tiesiog papietauti mums iki 20 zmogeliuku. Niekas gi nerezervuos viso restorano Gal kas buvot Satiju Dvare? kaip ten kas? Galvojau ir kiemas vaikams didelis, ir su parkavimu nebus bedu, tik nebuvom dar ir nezinau nei kaip maistas nei kaip aptarnavimas. Dar ten nakvyne keliems sveciams parupintumem, nes paprasti ekonominiai kambariukai nebrangiai nuomojami. (ka, beje, ir Nakties Magijoj dare jubiliate sveciams is kitu miestu..tikrai patogu, o ir kainos ten ne bezbozhnos QUOTE(liuoga @ 2011 03 03, 23:06) bajorkiemi sventem vieno vaiko krikstynas pries kokius 4 metus, buvo vasara, viduje labai karsta, zmoniu pilna nors viskas buvo uzsakyta is anksto, laukem maisto ilgiausiai, su aptarnavimu sunkiai spejo. gal geriau butu atskiroj salytej, nes mes bendroj buvom. maistas neblogas.
Noreciau rekomenduoti dar viena vieta Kaune - Silainiu berneliu 2o auksto banketine (Bajoru) sale. Vietu apie 40, nemazai vietos vaikuciamas pazaisti, yra terasa. Maistas tikrai labai skanus ir stalus papuosia labai graziai. Su berneliu kortele daro 20% nuolaida maistui. kKpernai ten sventem, tai kai kuriu rusiu alkoholis buvo uz savikaina... Siemet reikejo imti kazkiek gerimu is ju, o likusius leido atsinesti. Zmogui gavosi apie 45 lt (cia jau su gerimais), o maisto buvo per akis.
Gal kas buvot Satiju Dvare? kaip ten kas? Galvojau ir kiemas vaikams didelis, ir su parkavimu nebus bedu, tik nebuvom dar ir nezinau nei kaip maistas nei kaip aptarnavimas. Dar ten nakvyne keliems sveciams parupintumem, nes paprasti ekonominiai kambariukai nebrangiai nuomojami. (ka, beje, ir Nakties Magijoj dare jubiliate sveciams is kitu miestu..tikrai patogu, o ir kainos ten ne bezbozhnos [/quote] Mano drauge svente savo dukrytes krikstynas, tai taip pat liko labai labai patenkinta, maistas aplinka ir aptarnavimas buvo super. Kainos didesnes, bet atitinka kokybe
Niu va, mes rinkomes tarp Bajorkiemio, Svarstykliu ir Satiju dvaro. Apsistojom ties Satiju dvaru, po geguzes 14 galesiu parasyti ispudzius. Svesim (greiciau tik vakarieniausim
Ir apie Svarstykles geru atsiliepimu girdejau, bet musu norimai datai jos uzimtos, mus primt galetu tik apie 19 val., tai mums jau siek tiek per velu. QUOTE(giedrrre @ 2011 03 10, 21:37) Mano drauge svente savo dukrytes krikstynas, tai taip pat liko labai labai patenkinta, maistas aplinka ir aptarnavimas buvo super. Kainos didesnes, bet atitinka kokybe Aciu, kad pasidalinot ispudziais QUOTE(liuoga @ 2011 03 13, 12:20) Niu va, mes rinkomes tarp Bajorkiemio, Svarstykliu ir Satiju dvaro. Apsistojom ties Satiju dvaru, po geguzes 14 galesiu parasyti ispudzius. labai labai lauksiu Jusu ispudziu
Aš vis dar svarstau, ar švęsti namuose, ar kokioj kavinėje...
QUOTE(LukAdrija @ 2011 03 14, 15:49) Aš vis dar svarstau, ar švęsti namuose, ar kokioj kavinėje... ziurint gal kiek zmoniu, namie gal kas padetu, bet as pati nenorejau namie, nors nedaug sveciu, bet vistiek reiketu su bliudais puodais lakstyt, plius 5 padyke vaikai, tai namie totalus bardakas butu
Laba vakara mergaites
noriu paklaust,gal kuri zinot koki nors restorana ar kavine,kur butu vaikam kur zaist,nu kazkas tokio kaip turi berneliu uzeiga silainiuose,toj Gertrudoj (ar koks ten vardas QUOTE(geeta @ 2011 03 18, 01:22) Laba vakara mergaites noriu paklaust,gal kuri zinot koki nors restorana ar kavine,kur butu vaikam kur zaist,nu kazkas tokio kaip turi berneliu uzeiga silainiuose,toj Gertrudoj (ar koks ten vardas Giedrutes uzeigele as ten irgi planuoju del vaiku, nes kiek ziurejau jiems ten turetu but ka veikti, bet viska suzinosiu tik kita savaite, tai pasiklausinesiu ir cia brkstelsiu. QUOTE(slitka @ 2011 03 18, 12:01) Giedrutes uzeigele as ten irgi planuoju del vaiku, nes kiek ziurejau jiems ten turetu but ka veikti, bet viska suzinosiu tik kita savaite, tai pasiklausinesiu ir cia brkstelsiu. Nenoriu peikti, bet ta vaikams zaidimu vieta toj Giedrutes uzeigelej tai siaubas, nueikit pasiziureti, ten toks vaizdas kokiu "gyviu" gali i namus parsinesti
niu siandien buvau toj Giedrutes uzeigelej, pasakysiu siaubas, o ne zaidimu kambarys......toj uzeigelej gan jauku, bet stalu nemazai, tad jei neimsi visos tos uzeigeles tai su tavim gali ir dar belenkiek zmoniu sedeti ir ka nors svesti, o sakau kai uzdege sviesa ir kai pamaciau ta zaidimu kambarys, niu atsiprasau, bet pas daug ka namie vaiku kambarys geriau atrodo nei ten, tikrai baisu leisti ten vaika ropinet, labai labai nucivyliau, teks ieskot kazko kitko
QUOTE(geeta @ 2011 03 18, 01:22) Laba vakara mergaites noriu paklaust,gal kuri zinot koki nors restorana ar kavine,kur butu vaikam kur zaist,nu kazkas tokio kaip turi berneliu uzeiga silainiuose,toj Gertrudoj (ar koks ten vardas mes sventem ten savo maziuko pirmaji gimtadieni QUOTE(slitka @ 2011 03 21, 17:19) niu siandien buvau toj Giedrutes uzeigelej, pasakysiu siaubas, o ne zaidimu kambarys......toj uzeigelej gan jauku, bet stalu nemazai, tad jei neimsi visos tos uzeigeles tai su tavim gali ir dar belenkiek zmoniu sedeti ir ka nors svesti, o sakau kai uzdege sviesa ir kai pamaciau ta zaidimu kambarys, niu atsiprasau, bet pas daug ka namie vaiku kambarys geriau atrodo nei ten, tikrai baisu leisti ten vaika ropinet, labai labai nucivyliau, teks ieskot kazko kitko nu biski nuliudinot QUOTE(Tinnygirl @ 2011 03 22, 14:21) tik tiek kad va kaip ir minejo veliau atejo didesni vaikai svesti gimtadieni tai kol prie stalo sedejo nieko bet kai pradejo ten lakstyt po ta nameli tai jau nelabai kas nu nelabai butu faina,jei prisirinktu daug dideliu vaiku,nes manoji dar mazute blemba,nebezinau ka daryt,kur svesti QUOTE(geeta @ 2011 04 03, 00:59) nu biski nuliudinot nu nelabai butu faina,jei prisirinktu daug dideliu vaiku,nes manoji dar mazute blemba,nebezinau ka daryt,kur svesti tai va, kad Giedrutes uzeigelej per tiek metu niekas nepasikeite, liudna, kad zaidimu kambario taip ir neatnaujina, nors atseit zada, aisku bandtykit, bet man tai nepatiko
Nezinau pati nebuvau bet ka domina pabandykite nuvaziuoti Prie heso panemuneje yra toks gal takas sakyciau vadinasi ten maciau nuoruoda ,kad kavine su vaiku zaidimais ir t,t Anksciau ten buvo labai oki kavine Po to remontavosi gal jau atsidariusi Gamtoje juk nemuno vaizdas turetu buti neblogai
QUOTE(slitka @ 2011 04 03, 10:26) tai va, kad Giedrutes uzeigelej per tiek metu niekas nepasikeite, liudna, kad zaidimu kambario taip ir neatnaujina, nors atseit zada, aisku bandtykit, bet man tai nepatiko gal galite pasidalint kokia? ir gal kas nors zino,kur butu kokia kavine,kad butu kazkas panasaus i Giedrutes uzeigele? turiu omeny,kad vaikam butu kur zaist Papildyta: QUOTE(gosas @ 2011 04 05, 13:30) Nezinau pati nebuvau bet ka domina pabandykite nuvaziuoti Prie heso panemuneje yra toks gal takas sakyciau vadinasi ten maciau nuoruoda ,kad kavine su vaiku zaidimais ir t,t Anksciau ten buvo labai oki kavine Po to remontavosi gal jau atsidariusi Gamtoje juk nemuno vaizdas turetu buti neblogai na va kad man nelabai iseina ten nuvaziuot ir apsizvalgyt ,ne lt esam siuo metu,o uzsiregistruot manau reiktu jau koki men pries QUOTE(geeta @ 2011 04 06, 01:04) uzsisakiau stala kavinej "Migdolas", zaidimu vaikams jokiu nera, bet vietos pakankamai, nereikes subinem trintis kaip butu buve berneliuose, padarys vaiku kampa, pastatys mazesni staliuka su valgiais ir bus ramu, juolab kad norim tik 2-3 valandom, iki isnaktu nesedesim.
Aš švenčiau Bokšte. Viskas buvo nepriekaištinga - gražu, skoninga ir skanu. Jei būčiau rinkusis kitą vietą, būčiau sutaupiusi maksimum 250 Lt. Šiuo atveju pasirinkau komfortą
QUOTE(liuoga @ 2011 03 13, 12:20) Niu va, mes rinkomes tarp Bajorkiemio, Svarstykliu ir Satiju dvaro. Apsistojom ties Satiju dvaru, po geguzes 14 galesiu parasyti ispudzius. Svesim (greiciau tik vakarieniausim Ir apie Svarstykles geru atsiliepimu girdejau, bet musu norimai datai jos uzimtos, mus primt galetu tik apie 19 val., tai mums jau siek tiek per velu. Satju dvare su aptarnavimu tai labai prastai, nebent nuo 2010 vasaros kazkas pasikeite i geresne puse
Mes rugpjuti krikstijom savo dama Grand cafe, toj kur centre randasi, nzn ar ten Donelaicio g. skaitosi, ar jau Putvinskio, tai likom labai patenkinti
Sveikos merginos, o gal turite kokių atsiliepimų apie Žemyn upe? Viduj vaizdas normalus, įdomu kokia maisto kokybė? Gal kas gali plačiau papasakoti?
QUOTE(dominum @ 2011 04 28, 15:18) Sveikos merginos, o gal turite kokių atsiliepimų apie Žemyn upe? Viduj vaizdas normalus, įdomu kokia maisto kokybė? Gal kas gali plačiau papasakoti? man tai nea
gal kas patartumet kur svesti krikstynas, kai mazai zmoniu. nu apie 10kazkur. cia daugiau kaip velyvas papietavimas gautusi, o saldus su kava namie
butu fainai kad nebutu visai bendroj salej, o bent kazkiek uzdaresne vieta ar kampelis, aisku ne banketine sale, bet buna ir bendrose salese tokiu jaukiu "kampeliu" nu ir kad maistas skanus butu QUOTE(nepamenuu @ 2011 05 04, 16:39) gal kas patartumet kur svesti krikstynas, kai mazai zmoniu. nu apie 10kazkur. cia daugiau kaip velyvas papietavimas gautusi, o saldus su kava namie butu fainai kad nebutu visai bendroj salej, o bent kazkiek uzdaresne vieta ar kampelis, aisku ne banketine sale, bet buna ir bendrose salese tokiu jaukiu "kampeliu" nu ir kad maistas skanus butu na musu krikstynos irgi bus nedideles, sveciu 10-12, tai mes uzsisakem stala kavinej Migdolas, irgi pasibusim 2-3 valandeles, labai tikiuosi, kad liksiu patenkinta. QUOTE(nepamenuu @ 2011 05 04, 15:39) gal kas patartumet kur svesti krikstynas, kai mazai zmoniu. nu apie 10kazkur. cia daugiau kaip velyvas papietavimas gautusi, o saldus su kava namie butu fainai kad nebutu visai bendroj salej, o bent kazkiek uzdaresne vieta ar kampelis, aisku ne banketine sale, bet buna ir bendrose salese tokiu jaukiu "kampeliu" nu ir kad maistas skanus butu Musu irgi buvo nedidukes, sutarem kad jei bus geras oras padengs lauke terasoj, o jei lietus, ar vejuota salytej atskiroj uz baro. Bet oras buvo puikus QUOTE(nepamenuu @ 2011 05 04, 18:40) Grand cafe restorane BLC pastate kur, Donelaicio gatvej. Mokejom kaip uz atskirus patiekalus ir gerimus, tik is anksto buvau susakius kiek zmoniu, kokiu uzkandziu noresim, kad nereiktu tusciais pilvais laukt ir jau butu padengta kai ateisim QUOTE(liuoga @ 2011 03 13, 12:20) Niu va, mes rinkomes tarp Bajorkiemio, Svarstykliu ir Satiju dvaro. Apsistojom ties Satiju dvaru, po geguzes 14 galesiu parasyti ispudzius. Svesim (greiciau tik vakarieniausim Ir apie Svarstykles geru atsiliepimu girdejau, bet musu norimai datai jos uzimtos, mus primt galetu tik apie 19 val., tai mums jau siek tiek per velu. LABAI LABAI LAUSKIM ATSILIEPIMU DEL SATIJU DVARO.... LABAI ....tik nepamirskit pasidalinti ispudziais ACIUU
Galvojau ir as dayti namie, atvaziuotu padeti man mama, ir uosviene atvaziuotu jei tik paprasyciau....bet....ai su puodeliais lakstyti tai as jau nenoriu....
Dar variantas pasisamdyti tokia moteriske kuri visa maista atveza paruosta ir stala padengia (tetis darbe jubilieju dare-tai net savus indus siule)...bet vis tiek.....namuose vargas vargelis.... Bet dar variantas po pietu pasisedejimo vakare namuose kava,arbata - tortas....zibintu pora galvoju paleisti su palinkejimais....... bet is tikro tai noreciau kur nors kur grazi aplinka....... GAL KURI MAMYTE PASIDALINS ISPUDZIAIS - SVENTET KOKIOJ SODYBOJ NETOLI KAUNO? ARBA GAL YRA DVARIUKAS KOKS ....OJ KAIP NORECIAU GERO ORO IR LAUKE nu zmoniu pas mus tai kaip krikstynoms ne mazai apie 18-19gaunasi
Labas mielosios mamytes ir teveliai,
Noriu pasidalinti savo patyrimu apie krikstynu organizavima "Satiju dvare". Aprasysiu visa situacija detaliai, o jau jums spresti ar verta gadinti savo nervus ir patiketi sventes organizavima tokiems aplaidiems "dvariskiams"... Iki krikstynu sventes likus bent trim savaitem nuvaziavome i vieta, apsidaireme, aptareme meniu. Sutarem kad galutinai meniu suderinsim e pastu. Meniu taiseme du kartus (susirasinejau su pardavimu vadybininke Lina Bittins). Sutareme kad ir torta leis atsivezti is anksto ... Paskutine savaite pries svente, sveciu gretos sumazejo 2 zmonemis (nuo 19 iki 17), tad antradieni pameginau su p.Lina susisiekti kad sumazintu uzkandziu kieki.. mums nesinorejo daug maisto tempt namo ir ji dar savaite valgyt... Deja, Lina atsiliepe gal i antra mano skambuti .. pasake, kad visa diena bus kitame mieste ir pataisyta meniu atsius tik vakare..deja meniu nesulaukiau iki ketvirtadienio. skambinau dar karta..neatsako.. tada penktadieni nuo ryto skambinau 2 kartus...bet vis neatsako.. ir Neperskambina!!! Na, masciau, kad blogiausiu atveju paliks platesni meniu... bet sirdyje ne visai ramu... tad penktadieni 20.30 val paskambinu dar karta. atsiliepia... ir sako: as pataisyta meniu issiunciau matyt kitam uzsakovui,..jis man atsake kad ju zmoniu skaicius nesikeicia..pamaniau kazka sumaisiau.. o tai kas jus tokia busit?? Aiskinu is naujo, kad sutarem meniu 05.14 dienai, 16 valandai, kad telefonu aptarem jog kriksto mama atves torta diena pries svente... Tada vadybininke Lina manes praso atsiusti senus jos man rasytus laiskus..ir gavusi perskambina..esa yra apipilta saltu vandeniu!! Jusu svente rytoj!! Bet jus nei uzstato mums nepalikot..mes virtuvei uzsakymo nesam pateike... Galit isivaizduot mano savijauta 22 val vakaro , sventes isvakarese??? Kai suzinojau, kad atvyke su sveciais butume rade tuscius stalus ar net kita svente musu sutartoje vietoje, nusviro rankos... Musu sventes samata butu gerokai virsijus 2000Lt, bet jiems turbut tai per menka suma del kurios verta stengtis... Isgirdome netgi kaltinimu, esa mes nesumokejome jiems uzstato.. o kad gi jo is musu niekas neprase!!! Pavyzdziui dukros krikstynas mes sventeme Porto Fino, ir uzstato is musu nereikalavo.. is kur zmogus gali numatyt ju vidaus taisykles??? Jokio atsiprasymo neisgirdome... Patikekit tokiems aplaidiems ir be atsakomybes zmonems tikrai nesinori duoti uzdirbti...be to, ar jie moketu deramai pasirupintu sventes sveciais irgi abejotinas reikalas... Sventine nuotaika sukurti ir gerai jaustis mums padejo Europos viesbucio Santakos filialo kolektyvas. Didelis aciu jiems!! QUOTE(zuikiausia @ 2011 05 15, 13:42) Labas mielosios mamytes ir teveliai, Noriu pasidalinti savo patyrimu apie krikstynu organizavima "Satiju dvare". Aprasysiu visa situacija detaliai, o jau jums spresti ar verta gadinti savo nervus ir patiketi sventes organizavima tokiems aplaidiems "dvariskiams"... Iki krikstynu sventes likus bent trim savaitem nuvaziavome i vieta, apsidaireme, aptareme meniu. Sutarem kad galutinai meniu suderinsim e pastu. Meniu taiseme du kartus (susirasinejau su pardavimu vadybininke Lina Bittins). Sutareme kad ir torta leis atsivezti is anksto ... Paskutine savaite pries svente, sveciu gretos sumazejo 2 zmonemis (nuo 19 iki 17), tad antradieni pameginau su p.Lina susisiekti kad sumazintu uzkandziu kieki.. mums nesinorejo daug maisto tempt namo ir ji dar savaite valgyt... Deja, Lina atsiliepe gal i antra mano skambuti .. pasake, kad visa diena bus kitame mieste ir pataisyta meniu atsius tik vakare..deja meniu nesulaukiau iki ketvirtadienio. skambinau dar karta..neatsako.. tada penktadieni nuo ryto skambinau 2 kartus...bet vis neatsako.. ir Neperskambina!!! Na, masciau, kad blogiausiu atveju paliks platesni meniu... bet sirdyje ne visai ramu... tad penktadieni 20.30 val paskambinu dar karta. atsiliepia... ir sako: as pataisyta meniu issiunciau matyt kitam uzsakovui,..jis man atsake kad ju zmoniu skaicius nesikeicia..pamaniau kazka sumaisiau.. o tai kas jus tokia busit?? Aiskinu is naujo, kad sutarem meniu 05.14 dienai, 16 valandai, kad telefonu aptarem jog kriksto mama atves torta diena pries svente... Tada vadybininke Lina manes praso atsiusti senus jos man rasytus laiskus..ir gavusi perskambina..esa yra apipilta saltu vandeniu!! Jusu svente rytoj!! Bet jus nei uzstato mums nepalikot..mes virtuvei uzsakymo nesam pateike... Galit isivaizduot mano savijauta 22 val vakaro , sventes isvakarese??? Kai suzinojau, kad atvyke su sveciais butume rade tuscius stalus ar net kita svente musu sutartoje vietoje, nusviro rankos... Musu sventes samata butu gerokai virsijus 2000Lt, bet jiems turbut tai per menka suma del kurios verta stengtis... Isgirdome netgi kaltinimu, esa mes nesumokejome jiems uzstato.. o kad gi jo is musu niekas neprase!!! Pavyzdziui dukros krikstynas mes sventeme Porto Fino, ir uzstato is musu nereikalavo.. is kur zmogus gali numatyt ju vidaus taisykles??? Jokio atsiprasymo neisgirdome... Patikekit tokiems aplaidiems ir be atsakomybes zmonems tikrai nesinori duoti uzdirbti...be to, ar jie moketu deramai pasirupintu sventes sveciais irgi abejotinas reikalas... Sventine nuotaika sukurti ir gerai jaustis mums padejo Europos viesbucio Santakos filialo kolektyvas. Didelis aciu jiems!! Labai labai gaila, kad Jums taip nutiko. Taciau labai gerai, kad Jus pasidalinote su kitais. As is savo patirties galiu pasakyti, kad Satiju dvaras labai suprastejes, mano draugei jie pazadejo kita diena paskambinti del dukrytes gimtadienio (taip pat 05.14) tai vietoj kitos dienos pasuko po savaites, sako PAMIRSAU QUOTE(zuikiausia @ 2011 05 15, 15:42) Labas mielosios mamytes ir teveliai, Noriu pasidalinti savo patyrimu apie krikstynu organizavima "Satiju dvare". Aprasysiu visa situacija detaliai, o jau jums spresti ar verta gadinti savo nervus ir patiketi sventes organizavima tokiems aplaidiems "dvariskiams"... QUOTE(giedrrre @ 2011 05 15, 20:05) O as zinokit pareiksiu visiskai priesinga nuomone. Vakar Satiju dvare atsventem dukrytes krikstynas, viskas puiku, nerealu, aptarnavimas superinis, maistas skanus, visi liko patenkinti. Uzstata mes buvom palike gal kovo men., tada kai pasirasem sutartele, meniu pradejau derinti likus kazkur 10 dienu iki krikstynu. Pradzioj buvom sutare, kad padnegs staliukus bendram restorane, jei geras oras tada terasoj. Sventes ryta sulaukiau skambucio is dvaro, sako yra laisva banketine sale, gal vis tik jums padengti atskirai, kad butu tik jusu viena erdve. Paklausiau kiek man tai kainuos, sako nieko Zodziu, mano atsiliepimai apie Satiju dvara tik patys geriausi. 100 proc ir kita karta ten grizciau QUOTE(liuoga @ 2011 05 15, 18:21) O as zinokit pareiksiu visiskai priesinga nuomone. Vakar Satiju dvare atsventem dukrytes krikstynas, viskas puiku, nerealu, aptarnavimas superinis, maistas skanus, visi liko patenkinti. Uzstata mes buvom palike gal kovo men., tada kai pasirasem sutartele, meniu pradejau derinti likus kazkur 10 dienu iki krikstynu. Pradzioj buvom sutare, kad padnegs staliukus bendram restorane, jei geras oras tada terasoj. Sventes ryta sulaukiau skambucio is dvaro, sako yra laisva banketine sale, gal vis tik jums padengti atskirai, kad butu tik jusu viena erdve. Paklausiau kiek man tai kainuos, sako nieko Zodziu, mano atsiliepimai apie Satiju dvara tik patys geriausi. 100 proc ir kita karta ten grizciau Nu gi negali visiems nesisekti
sveikos mamos,
norejau paklausti gal kas sventete krikstynas ar kokia kita svente jachtklube, ten dabar kaip supratau atsinaujines tas restoranas ir priklauso tam paciam tinklui kaip ir miesto sodas. kazin kaip ten su vaikais mazais? ar yra jiems uzsiemimu? Ju tinklalapyje raso kad rengia ir pazaislio parke kazkur gamtoje balius. Idomu kaip ten viskas jei geras oras visai smagu ir gamtoje butu.
uzsisakem berneliu uzeigoje, Silainiuose. II a. mini salyte yra, na pas mus max 12 zmoniu bus, patiko , kad uzdara vaiku nereikes ganyt ir siaip privaciau. maciau balkonas yra. tikiuosi maistas skanus bus. O jie banketams taiko nuolaidas su ju kortele?
Labukas na mes planuojame svesti krikstynas Kapitoniskiu sodyboje, salia Rumsiskiu, turetu buti smagu
Labas, aš su šviečiais įspūdžiais. Šventėme Bajorkiemyje. Esu labai nusivylus personalu. Atvažiavus tartis, vadybininkė užrezervavo salę (tai buvo mėnesis prieš), ir pasake atvažiuot prieš savaitę, suderint meniu ir užstatą palikt. Atvažiavom prieš savaitę, atėjo kita vadybininkė, kuri nelabai ką žinojo, tik rado užrezervuotą salę, negalėjo patart nei maisto klausimu (kiek imti užkandžių kad netrūktų ir daug namo nereiktų vežti) kokius karštus geriau imt, kokius ir kiek gėrimų (pasakė, aš negeriu tai nežinau
QUOTE(Dasha @ 2011 05 22, 14:17) Labas, aš su šviečiais įspūdžiais. Šventėme Bajorkiemyje. Esu labai nusivylus personalu. Atvažiavus tartis, vadybininkė užrezervavo salę (tai buvo mėnesis prieš), ir pasake atvažiuot prieš savaitę, suderint meniu ir užstatą palikt. Atvažiavom prieš savaitę, atėjo kita vadybininkė, kuri nelabai ką žinojo, tik rado užrezervuotą salę, negalėjo patart nei maisto klausimu (kiek imti užkandžių kad netrūktų ir daug namo nereiktų vežti) kokius karštus geriau imt, kokius ir kiek gėrimų (pasakė, aš negeriu tai nežinau Liudna su tais berneliais
Sveikos,
Turiu klausimeli kokia jusu nuomone apie sfinksa ir kokios kainos zmogui? Planuojame sunaus krikstynas rugpjucio 20d. skambinau jiems didele sale sake uzimta vestuvems, bet jie turi mazesne uzdara salyte talpinancia iki 27zm.,o pas mus kaip tik bus iki 20. Klausiau apie kainas,tai kviete atvaziuoti ir viska papasakos,apziuresim ir t.t.- zodziu per telefona nieko aiskaus nepasake.Beje,minejo,jog avansa reikia moketi.gal zinote koki procenta nuo sumos ar kaip? QUOTE(ramaskiukas @ 2011 05 23, 12:15) Sveikos, Turiu klausimeli kokia jusu nuomone apie sfinksa ir kokios kainos zmogui? Planuojame sunaus krikstynas rugpjucio 20d. skambinau jiems didele sale sake uzimta vestuvems, bet jie turi mazesne uzdara salyte talpinancia iki 27zm.,o pas mus kaip tik bus iki 20. Klausiau apie kainas,tai kviete atvaziuoti ir viska papasakos,apziuresim ir t.t.- zodziu per telefona nieko aiskaus nepasake.Beje,minejo,jog avansa reikia moketi.gal zinote koki procenta nuo sumos ar kaip? Laba buvau Sfinkse pasiziureti ,nelabai man.Kaina apie 100 su gerimais zmogui.Konkreciai nederinau tik benrdros info buvau ir vaizdo,bet labiausia man patiko kad uz papuosta kede(ta prasme apvilkta baltai ir perrista kaspinu) po 10 lt paprase.Visur sake kad stalo papuosimas nemokamas ,o cia issiziojau,zoziu man tai ne kas,tamsu salei.Apvaziavau gal 5 kavines manau kad apsistosiu ties POMPEJA .Kaina zmogui 60 ,su gerimais 70.Kaip supratau jei kazkiek savo gerimu turesim tai labai nepriestaraus ,vaisius ir torta galim savo atsinest,padengs atskiroj salej antram aukste,jei geras oras ir noresim gali padengt terasoj.Zodziu manau ten ir rezervuosim.Labiausia patiko Gralis ,bet deja perbrangu ten su gerimais 140 lt zmogui iseina.tai va mergaites ,spreskit
laba!
vakar krikstynas atsventem kavinej Migdolas, likau labai labai patenkinta, maistas labai skanus, neturiu jokiu priekaistu, kavineje buvome vieni, tai vaikai kulversciai ejo, grojo muzikantai, tai netgi truputi ir pasisokom, trumpai tariant labai patiko, sventeje dalyvavo 8 suauge ir trys vaikai, uzkandziai, karsti, gaivus gerimai, kava ir vynas nepilnai gavosi 450 lt, taip kad likom labai patenkinti! |