Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mažosios Medutės gimimo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2, 3
liolia79
QUOTE(LadyAgne @ 2009 11 28, 21:52)
Labai grazi istorija  wub.gif

O kodel epiduros jums nesuleido, ar nepasiule, ar pati nenorejot  ax.gif ?
*

Aciu 4u.gif mirksiukas.gif
Kadangi ziauriai skaudejo, prasiau epidurinio. Bet pasake, kad tam skyriui jie epidurinio nedaro.... Pradejom klaust kaip patekt ten, kur daro g.gif Gal ir butu perkele, bet patikrino kakleli ir pasake, kad per velu doh.gif
Paskui palatoj dvi mamytes sake, kad jos irgi prase epiduro, bet jom irgi buvo per velu....
O per sekanti gimdyma (aisku, jei toks bus ax.gif ), butinai prasysiu epiduro, nes apsikvepavau tom dujom, kad jauciausi kazkokiam kitam pasaulyje, paskui nuo to petidino pradejau atsijunginet net tarp stumimu, taigi momentais neatsimenu paties to gimdymo.....
Cool Mama
o siaubeli unsure.gif , man dujom teko pakvepuot kai mane siuvo, tai ir liezuvis pynesi ir poto negera buvo... schmoll.gif
liolia79
QUOTE(LadyAgne @ 2009 11 29, 13:32)
o siaubeli  unsure.gif  , man dujom teko pakvepuot kai mane siuvo, tai ir liezuvis pynesi ir poto negera buvo...  schmoll.gif
*

Va butent smile.gif Malonumas menkas paskui. Bet geriau dujos negu nieko g.gif
moshke123
saunuole mamyte ir dukryte 4u.gif
liolia79
QUOTE(moshke123 @ 2009 11 29, 17:48)
saunuole mamyte ir dukryte  4u.gif
*

Dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aissstute
Saunuole mamyte, sakyciau irgi nemazai prisikankinai 4u.gif Ir draugas saunuolis, kad buvo salia, as db kai griztu mintimis i ta diena, tai niekaip neisivaizduoju, gimdymo be MB.. ax.gif
liolia79
QUOTE(Aissstute @ 2009 12 07, 17:56)
Saunuole mamyte, sakyciau irgi nemazai prisikankinai  4u.gif Ir draugas saunuolis, kad buvo salia, as db kai griztu mintimis i ta diena, tai niekaip neisivaizduoju, gimdymo be MB..  ax.gif
*

Dekui 4u.gif Teisybe, pakenteti ir man teko, tik trumpiau mirksiukas.gif O gimdymo be antros puses neisivaizduoju, nes jis LABAI DAUG padejo thumbup.gif
fly*
saunuole mamyte ir Medute. sekmes jums blush2.gif 4u.gif
liolia79
QUOTE(fly* @ 2009 12 10, 16:38)
saunuole mamyte ir Medute. sekmes jums blush2.gif  4u.gif
*

Aciuks jums 4u.gif mirksiukas.gif
kandaliza
Stipriai mamytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dukrytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
luckyme
saunuoles mergytes 4u.gif istvermingai mamytei 4u.gif
liolia79
Dekui jums 4u.gif
Kandaliza - sekmes auginant dukryte Luknyte 4u.gif Labai grazus vardas wub.gif
Auruciukasss - lengvo nestumo nestuke.gif 4u.gif Lauksim gimdymo istorijos 4u.gif mirksiukas.gif
varle123
4u.gif uz toki sunku darba jums 4u.gif
ir noriu pasveikinti su kaledoms, jums sios kaledos ypatingos,dziugios...
tad tegul tas stebukliukas sildo jusu sirdutes:))
miškas kvepia
4u.gif
liolia79
QUOTE(varle123 @ 2009 12 24, 09:34)
4u.gif uz toki sunku darba jums 4u.gif
ir noriu pasveikinti su kaledoms, jums sios kaledos ypatingos,dziugios...
tad tegul tas stebukliukas sildo jusu sirdutes:))
*

Aciu labai 4u.gif Jums irgi puikiu svenciu ir geru ateinanciu metu 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(miškas kvepia @ 2009 12 24, 18:28)
4u.gif
*

4u.gif mirksiukas.gif
dianele
Sveikinu su dukreles gimimu 4u.gif
liolia79
QUOTE(dianele @ 2009 12 27, 10:33)
Sveikinu su dukreles gimimu 4u.gif
*

Aciu labai 4u.gif
Sekmes jusu graziai seimynelei 4u.gif mirksiukas.gif
Neffertite_
Kaip smagu. 4u.gif
O kodėl vis gi pagimdėte net mėnesiu anksčiau? Nepaaiškino gydytojai?
liolia79
QUOTE(Neffertite_ @ 2009 12 29, 13:54)
Kaip smagu.  4u.gif
O kodėl vis gi pagimdėte net mėnesiu anksčiau? Nepaaiškino gydytojai?
*

Dekui 4u.gif
O kodel anksciau menesiu gimdziau, neaisku. Kadangi mane vis delto kirpo, nors dukryte buvo mazyte, tai akuseres pasake, pagalvok kiek per ta menesi ji butu svorio dar priaugus... g.gif Jauciu, viena maza siule atsipirkus nebuciau smile.gif
*weita*
cray.gif grazu .. wub.gif wub.gif wub.gif

man ta pentadina ar kaip jis leido ir gi(tik daba prisiminiau ) ,bet nesuveike nei laso schmoll.gif su antru rodes kad jau link isprotejimo ribos doh.gif
liolia79
QUOTE(*weita* @ 2010 01 07, 15:16)
cray.gif grazu .. wub.gif  wub.gif  wub.gif

man ta pentadina ar kaip jis leido ir gi(tik daba prisiminiau ) ,bet nesuveike nei laso  schmoll.gif  su antru rodes kad jau link isprotejimo ribos  doh.gif
*

Tas petidinas, tai jooooo.... Akusere mano draugui dar sake kai as jau pradejau atsijunginet, o man reikejo stumt: "Kaip visada petidinas suveikia per velai" doh.gif Graudu kai pagalvoji verysad.gif
*weita*
QUOTE(liolia79 @ 2010 01 07, 15:37)
Tas petidinas, tai jooooo.... Akusere mano draugui dar sake kai as jau pradejau atsijunginet, o man reikejo stumt: "Kaip visada petidinas suveikia per velai" doh.gif Graudu kai pagalvoji verysad.gif
*

as duse po gimdymo atsijungiau ,gerai kad sedejau ..na bet nera ko liudeti ,reikia dziaugtis kad turim savo lelkas wub.gif va rasau ir toks jausmas, kad tave pazistu .kazkoks jausmas savas blush2.gif biggrin.gif
liolia79
QUOTE(*weita* @ 2010 01 07, 16:22)
as duse po gimdymo atsijungiau ,gerai kad sedejau ..na bet nera ko liudeti ,reikia dziaugtis kad turim savo lelkas  wub.gif  va rasau ir toks jausmas, kad tave pazistu .kazkoks jausmas savas  blush2.gif  biggrin.gif
*

Tai va, kad tie patyrimai kazkiek panasus buvo, tai ir jauciames kazkokios savos thumbup.gif Dabar visoms svarbiausia leliukai wub.gif wub.gif wub.gif O tos ju keliones i si pasauly nors ir sunkios, svarbiausia, kad sekmingos thumbup.gif
minne
Grazu 4u.gif
Aukit sveikutes ir didutes wub.gif
liolia79
QUOTE(minne @ 2010 01 10, 11:12)
Grazu  4u.gif
Aukit sveikutes ir didutes wub.gif
*

Aciu 4u.gif Labai stengiames augti smile.gif
Veitė
QUOTE(liolia79 @ 2010 01 11, 01:07)
Aciu 4u.gif Labai stengiames augti smile.gif
*

sveikinimai Medutei 5-ių mėnesiukų proga wub.gif wub.gif Aukit sveikos ir linksmos wub.gif
camilla31
wub.gif wub.gif wub.gif
wsin
leliukui 4u.gif
liolia79
Aciu jums visoms uz sveikinimus ir linkejimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vaidule66
Saunuole mamyte 4u.gif Sekmes auginant savo angeliuka mirksiukas.gif
liolia79
QUOTE(vaidule66 @ 2010 01 17, 14:50)
Saunuole mamyte 4u.gif  Sekmes auginant savo angeliuka mirksiukas.gif
*

Dekui 4u.gif
Laimes jusu graziai seimynai 4u.gif mirksiukas.gif
-MJV-
pasirodo ne as viena klykiau taip,kad skleidesi ligonine biggrin.gif tik jus kol kas viena karta,o as jau tris kart.. biggrin.gif sekmes Medutei ir jos mamytei mirksiukas.gif
liolia79
QUOTE(-MJV- @ 2010 02 05, 08:10)
pasirodo ne as viena klykiau taip,kad skleidesi ligonine biggrin.gif tik jus kol kas viena karta,o as jau tris kart.. biggrin.gif sekmes Medutei ir jos mamytei mirksiukas.gif
*

Tikiuosi, kad pirma bet nepaskutini karta klykiau biggrin.gif nes jusu seimynos grozis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Aciu uz linkejimus blush2.gif
Alsė
Saunuole 4u.gif daug sveikatytes jums abiems wub.gif
liolia79
QUOTE(barbarisa @ 2010 02 13, 11:51)
Saunuole 4u.gif daug sveikatytes jums abiems wub.gif
*

Dekui ax.gif 4u.gif
Romeniukas
linkejimai mergytei mamytei ir teciui
mistika30
Svekinimai. Aukit sveikos ir stiprios 4u.gif
kaledaitis
4u.gif
liolia79
Aciu jums visoms uz palinkejimus 4u.gif
brigitiki
labai grazi istorija 4u.gif sekmes jums 4u.gif
Renesme
wub.gif wub.gif
liolia79
Dekui mamytes ax.gif Kuo didziausios sekmes jusu seimynoms 4u.gif mirksiukas.gif
Jurg1t4
labai grazu wub.gif
gosas
thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
liolia79
Aciu ax.gif mirksiukas.gif
Renesme
4u.gif
No comment
Šaunuolė. Sveikatytės jums 4u.gif
liolia79
Aciukas uz gerus zodzius blush2.gif 4u.gif
evilish
wub.gif
*Grazina*
Sveikinu wub.gif Irgi truputuka mazoji princese pakankino mamyte.. Aukit sveikos ir dideles... thumbup.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.