Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Daužo galvą
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
robertukas
labutis smile.gif tuiu berniuka kuriam dabar 1mir 2men ir pastebejau kad jis dauzo savo gavyte ,jai kur netycia trikteli tada butinai tai dar pakartoja ir nesvarbu kad uzsigavo ant siena ar lova ,duris jis tai dar pakartoja ,bet aisku nestypriai ne iki teik kad pradetu verkti ,ar niekam daugiau taip nebuvo ir del ko taip gali daryt? g.gif
unija
Sveika, mano taip buvo) Nu bet man juokinga pasirode, dar pasakydavau, kad nu ka darai, gi popa tau, dabar kazkaip ziuriu jau nebesidauzo.
kinder_surprise
Mum irgi taip buvo, del ko vaikai taip daro net nezinau, gal tiesiog is idomumo, juk naujas pojutis g.gif ,as irgi kiekviena karta pasakydavau kad nereikia taip daryt, bus popa
mylimuke
Bando atkreipti dėmesį. Bet geriausia nekreipti dėmesio, kai daro kažką netinkamo, o dažniau pagirti, kai elgiasi gražiai.
medlink
Mano sunus irgi gana daznai galvyte tai i duris atsisedes tranko, tai i siena ir t.t. Bet galbut, tai jiems naujas zaidimas smile.gif Jeigu skaudetu tai tikrai nesielgtu taip... tongue.gif As tiesiog ignoruoju toki jo veiksma... kelis kart padauzo ir nustoja wink.gif
Cukraus pudra
skaičiau, kad taip gali būti, kai vaikas nori miego.
kad dažniausiai taip daro berniukai.
ir įprastai patys šitą reikalą ir pamiršta.
robertukas
na dabar jau daug ramiau 4u.gif
laura-p
Manskis taip pat dauzydavo galvyte ir nesvarbu kur (siena, durys, spinta...), dazniausiau supykes, taip bandydavo atkreipti demesi, issireikalauti ko nori. Geriausias vaistas buvo ignoravimas, tiesiog nueini nuo jo ir "nematai" ka daro - labai greitai praejo tie oziukai ax.gif
ramyra
Maniskis taip pat padauzydavo- atkartodavo jei netycia uzsigaudavo. Labai panasu, kad tyrineja pojucius- nesvarbu malonus jie ar skaudus doh.gif

Paskutiniu metu supykes, negaves ko nori padauzo galva i grindis ar siena blink.gif kadangi atidziai seka mano reakcija, stengiuos jo veiksmus paverst nerezultatyviais, ty nekreipiu demesio cool.gif
knielita
Maniskis irgi dauze, nestipriai ir neilgai ax.gif greitai toki uzsiemima pamirso ax.gif
robertukas
pastebejau kad jonukas dauzo galva supykes ar ko negaves ,bandau ignoruoti bet jam nesvarbu ,jai ko negauna taip ir duoda galva i grindis ar kur kitur doh.gif
Lina M
maniskis irgi seniau dauzydavo galva, kai ko nors negaudavo, arba virstadavo atbulas ant zemes. nu dabar taip nebedaro, dabar nauji veiksmai: gnybia arba musasi.
burbuliukas:)
Mums, kad į daiktus trankytųsi nebuvo. Bet kartais muša save per veidą, tai nekreipiu dėmesio, nes taip daro supykus. cool.gif
Selga007
Mano vaikas irgi dauzo... ir nekreipiu demesio ir lupti gavo uz tai vistiek dauzo biggrin.gif nzn ka daryti... gal su laiku nustos smile.gif o siaip mano vyras ji i lova nunesa ir paguldo tokiu atveju... tai paverk ir nustoja smile.gif ot oziukai kokie smile.gif
renaciukas66666
mano irgi taip daro biggrin.gif
ringute
o, maniskis irgi bando atkartoti galvytes trinktelejima. Pastebejau, kad taip eme daryti po to, kai as jam emiau rodyti, kaip jis uzsigavo. Tada ir jis eme kartoti
jaringiux
buvo ir mums taip, bet nekreipdavom demesio ir praejo.
skaiciau, kad taip bandoma issireikalaut demesio..
-dika-
Daužo galvą į sofos atkaltę kai išdykauja, o kai sakai, kad taip negalima, bus popa, tai dar labiau įsijaučia. Vedu šalin ir bandau nekreipt dėmesio.
LaVitaea
drauges mergytei irgi taip buvo, taj ji pasikonsultavo su gyd ir pasirodo tas trankymas galvytes del to kad tevai pykdavosi vaikuj matant t.y saukdavo, stumdydavosi, matyt per didelis stresas mazam vaikuj
Skiva
QUOTE(*meduota* @ 2009 09 01, 09:19)
skaičiau, kad taip gali būti, kai vaikas nori miego.
kad dažniausiai taip daro berniukai.
ir įprastai patys šitą reikalą ir pamiršta.

*

nelabai sutinku, nes dazniausi ati buna pyykscio priepoliai, mano kaimyne ssunelis toks...aciu dievui manajam po keliu sykiu tokiotranlkymo pasimirso thumbup.gif tfu tfu tfu
dragune
mano vyrukui 1m ir 2 men, jis dauzo galvyte kur papuola , jei trinkteli ne tycia tai pakartot butina smile.gif , kaip tik buvom pas daktare ir ten pradejo i grindis dauzyt galvyte, cia oziukai sako daktare, ir as pastebejau jei nekreipi demesio tai greit praeina tas dauzymas mirksiukas.gif
Hastalavista
Mano isradejas tai isigudrines buvo su delnukais galva sau dauzyt - is sonu iskelia rankytes, ir bum abiem delnukais sau per smilkinius doh.gif Ir jokie cia ne isterijos priepuoliai, tiesiog jam manau budavo idomu, kas per jausmas, nes uzsidauzes iskart imdavo juoktis, vis pasitikslindamas, ar matau biggrin.gif Kazkaip to nesureiksminau, manau tiesiog dar vienas pasaulio (ir savo pojuciu) pazinimo budas. Dabar jau taip nebesielgia.
Lantaja
QUOTE(Hastalavista @ 2009 12 29, 19:08)
Mano isradejas tai isigudrines buvo su delnukais galva sau dauzyt - is sonu iskelia rankytes, ir bum abiem delnukais sau per smilkinius  doh.gif 
*

Ir pas musų panelę tokie eksperimentai vyko. Dabar bando sėdėdama fotelyje galvą i atlošą trankyt ir stebi mūsų reakciją doh.gif
*caffe macchiato*
Pasirodo ne tik mums tai pasitaiko, net palengvejo smile.gif jau galvojau, kad galva skauda arba patinka kai trankteli ir skauda... g.gif paskaiciusi kitus atvejus, dabar manau, kad tai isuagama 4u.gif
aka
as kazkur girdejau kad tai yra toks vaiko etapas vieni isterikuodami krenta ant zemes kiti galvyte dauzo treti kandziojasi viskas isaugama tik reikia laiko 4u.gif
aissttee
Pas mus oziukai lankosi labai daznai -dauguma sako kad islepinau maziu, tai dabar jis manipuliuoja manim g.gif Kai tik konons uzsimano ir negauna, iskart krenta ant zemes ir taip atlosia galva kad ji neisvengiamai bumpteli i zeme, meginu nereguoti arba einu ir pradedu zaisti su jo zaislais, tai atkiutina ir jis pazaisti. Taip pat daro, kaip ir kiti vaikuciai - galvyte tikrina sienas, duris, grindis, jei garsas patinka, pakartoja keleta kartu ir stipriau trinkteldamas..laukiu kada isaugs si amziu, nes labai gaila man jo galvytes...
Upjora
Jau koki pora menesiu dukryte dauzo sau galva rankyte.Kovojau visaip,ir geruoju ir piktuoju,ir rankyte negera bariau,kam musa per galva,nieks nepadejo...Dabar nebekreipiu demesio,ir lyg maziau dauzo.Tiesiog "nematau".
Edilija05
QUOTE(jaringiux @ 2009 11 19, 11:50)
*

Mes irgi ta isgyvenome. Is pradziu buvo labai neramu, bet jau dabar praejo (mums uz poros menesiuku 2 metukai).
Renata_Bo
Ir mes tai patyrem, bet peraugo. Nesijaudinkyte, nebarkyte vaiko o tiesiog nekreipkyte demesio.Musu trankese su tokia jega kad melynes likdavo, bet jau kazkur nuo 2 metu vis reciau o dabar aplamai taip nedaro.
kristeen
QUOTE(jaringiux @ 2009 11 19, 10:50)
*

drinks_cheers.gif
Sonie
QUOTE(robertukas @ 2009 08 30, 22:43)
labutis  smile.gif tuiu berniuka kuriam dabar 1mir 2men ir pastebejau kad jis dauzo savo gavyte ,jai kur netycia trikteli tada butinai tai dar pakartoja ir nesvarbu kad uzsigavo ant siena ar lova ,duris jis tai dar pakartoja ,bet aisku nestypriai ne iki teik kad pradetu verkti ,ar niekam daugiau taip nebuvo ir del ko taip gali daryt? g.gif
*

yra du variantai:

1. bando atkreipti demesi 4u.gif
2. siek tiek maziau smagus... manyciau gali buti susikaupe skysciai galvyteje, patarciau pasidaryti galvytes ehoskopija 4u.gif
Avieteee
Analogiška situacija pas daugelį mūsų vaikų, mums ir lygiai tas pats, dukra specialiai taip daro, nes mato kaip mes suaugę reaguojame į jos tokius veiksmus. Neleidžiam, nukreipiam dėmesį kitur, ir labai greit užsimiršta.
Almutė+
Nedaužė galvytės schmoll.gif Bet girdėjau, kad taip būna vaikiukams verysad.gif
leta66
Mūsų mažoji taip pat bumsėjo ragučiais į sieną, stalą, bet ką. O dabar kandžiojasi - šuniukas lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.