Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Konkursas: Plaukai – mano puošmena!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
SMV
Nelabai supratau, kaip ir kur ta nuotrauka siusti doh.gif
Uzpildziau paraiska ir mano nuotrauka atsirado tarp nepatvirtintu. Ar tai viskas ir dabar laukti, kol patvirtins? Ar dar ka nors daryti? ax.gif
Alinva
Įmečiau ir aš savo kudlas, tikiuosi, nepradės klausinėti, kokia spalva dažiau (kartas nuo karto tokių klausimų sulaukiu, nors kol kas ir be dažų savo plaukų spalvelę mėgstu) blush2.gif
Atlante
O galima ne sukuosena ikelti o siaip kai graziai plaukai guli ? ax.gif
Alinva
Manau, kad galima, jeigu jie nuotraukoje nenukirpti:) Juk čia ne šukuosenų konkursas, o plaukų kaip puošmenos - jei jie puošniai atrodo gulintys, kodėl ne?
Erszebeth
QUOTE(Elina @ 2005 10 03, 20:24)
...tai aš tiesiogiai supratau beee.gif Vis dėlto, pavadinimas- nevykęs blush2.gif  rolleyes.gif . Beje, šiame konkurse didžioji dalis pavadinimų- nenusisekę unsure.gif  schmoll.gif
*

O aš pamaniau, kad nešvankiai supratai beee.gif

Beje, mano pavadinimas vykęs, nesikabinėk. Išreiškia visą tos akimirkos intymumą. Aišku, tik jeigu žinoma, apie ką šneka tongue.gif Per tai atsiskleidžia visas plaukų grožis, vien dėl to verta juos auginti. Tik po visko tenka daaaug šukuotis laugh.gif

QUOTE(Atlante @ 2005 10 03, 21:44)
O galima ne sukuosena ikelti o siaip kai graziai plaukai guli ?  ax.gif
*

Manau, taip smile.gif
Atlante
Ikeliau visu teismui.... ax.gif
akvilyte
QUOTE(Mildukas @ 2005 10 03, 20:50)
Juk čia ne šukuosenų konkursas, o plaukų kaip puošmenos - jei jie puošniai atrodo gulintys, kodėl ne?
*

drinks_cheers.gif na kaip as suprantu tai cia plauku o ne profesionalu padarytu sukuosenu konkursas blush2.gif geras kirpejas ir is visai menku plaukuciu gali tooookia sukuosena padaryt blink.gif
Alinva
QUOTE(akvilyte @ 2005 10 03, 22:56)
drinks_cheers.gif  na kaip as suprantu tai cia plauku o ne profesionalu padarytu sukuosenu konkursas blush2.gif geras kirpejas ir is visai menku plaukuciu gali tooookia sukuosena padaryt blink.gif
*

Va va, aš turiu kuodelių iš kirpėjų egzaminų, bet nutariau įdėti be jokių pribumbasų smile.gif
Elina
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 03, 20:54)
O aš pamaniau, kad nešvankiai supratai  beee.gif
*

Taip tongue.gif taip ir supratau
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 03, 20:54)
Beje, mano pavadinimas vykęs, nesikabinėk. Aišku, tik jeigu žinoma, apie ką šneka  tongue.gif
*

Tavo pavadinimai- visada vykę mirksiukas.gif . Žinoma apie ką šneka:)
P.S kažkodėl įsivaizdavau, jog konkursas bus...kitoks g.gif . Na, natūralios "pričioskės"ir "prikolnos" foto. O "kirpyklinės" šukuosenos- visai neįdomu schmoll.gif ( betrūko dar kuodelių iš egzaminų doh.gif )
Erszebeth
5-7 kirpyklinės (bandžiau skaičiuoti) iš 24 - ne tiek ir daug unsure.gif
Elina
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 03, 21:22)
5-7 kirpyklinės (bandžiau skaičiuoti) iš 24 - ne tiek ir daug  unsure.gif
*

7 smile.gif
Alinva
QUOTE(Elina @ 2005 10 03, 23:15)
Taip tongue.gif taip ir supratau

Tavo pavadinimai- visada vykę mirksiukas.gif . Žinoma apie ką šneka:)
P.S kažkodėl įsivaizdavau, jog konkursas bus...kitoks g.gif . Na, natūralios "pričioskės"ir "prikolnos" foto. O "kirpyklinės" šukuosenos- visai neįdomu schmoll.gif ( betrūko dar kuodelių iš egzaminų doh.gif )
*

Va va, kirpyklinių ir aš nemėgstu - čia ne kirpėjų rezultatų konkursas. Beje, o kurias jūs dar kirpyklinėmis laikot, neskaičiuojant tų trijų akivaizdžių kuodų?
LYLY
Man irgi nepatinka biggrin.gif kirplinės biggrin.gif , beje tikiuosi maniškei neadrasuojama schmoll.gif , nes mano plaukai jau gerus metus žirklių nematė ir dar teks palaukti blush2.gif ir kažko madingesnio norisi mirksiukas.gif
Aurėja
Į šį konkursą tikrai sutilps visokios - ir proginės, ir tiesiog gražios "plaukuosenos", nesvarbu kas jas dailino - profesionalai, ar mes pačios. To prašo ir konkurso rėmėjo taisyklės (žr. aprašymą). O jau už kokias mes balsuosim - mūsų pačių pasirinkimo reikalas. Kaip visada smile.gif
Čili
QUOTE(Supergirl @ 2005 10 03, 20:39)
Pastebėjom pastebėjom  mirksiukas.gif  Įspūdingos garbanos  ax.gif
*

o iš kur tu mane žinai? laugh.gif biggrin.gif
Jicky
Kai kurias ir iš avatarų galima pažinti mirksiukas.gif
Čili
QUOTE(Supergirl @ 2005 10 04, 11:12)
Kai kurias ir iš avatarų galima pažinti  mirksiukas.gif
*

g.gif g.gif biggrin.gif

oo,kiek naujų gražių įdėta bigsmile.gif nežinau kaip teks išsirinkt, jei jau antrą konkurso dieną tiek fotkių doh.gif
Nieko sau
Plaukuosena-labai grazus plaukai thumbup.gif
Bleiro Ragana thumbup.gif foto
Kramberis
Nu kaikurių panų nesupratau, ten save tik reklamavo. Plaukuosenos nesuprasi, o veido grožio mes nevertinsime.
Medona
"Plaukuosena"- thumbup.gif labai grazus ispudingi plaukai smile.gif tikrai smagus konkursas, su kiekviena diena yra ka paziuret thumbup.gif
Bonifacija
norejau uzsiregistruot, ale kompas trumpam luzo, kai uzejau i paraiskos puslapi. dabar jau nebeleidzia cry.gif
Savūnė
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 03, 21:54)
Per tai atsiskleidžia visas plaukų grožis, vien dėl to verta juos auginti. Tik po visko tenka daaaug šukuotis laugh.gif

O kaip tai atlieka visokie plikiai ir trumpaplaukiai? blink.gif Ar pas jus tokių nebūna? biggrin.gif
Erszebeth
QUOTE(Savūnė @ 2005 10 04, 13:16)
O kaip tai atlieka visokie plikiai ir trumpaplaukiai? blink.gif  Ar pas jus tokių nebūna? biggrin.gif
*

Būna biggrin.gif Taip pat bando daryti, nors dalies malonumo ir nepatiria - bet jiems šukuotis mažiau laugh.gif
Jicky
Na, ta nuotrauka "Sustok akimirka žavinga" tai tikrai kaip ne ten papuolus rolleyes.gif
Jamaika
QUOTE(Kramberis @ 2005 10 04, 12:03)
Nu kaikurių panų nesupratau, ten save tik reklamavo. Plaukuosenos nesuprasi, o veido grožio mes nevertinsime.
*

O kaip nerodant veido parodyti, ar plaukai puosia tave, ar ne? Juk konkursas ir vadinasi - Plaukai-mano puosmena g.gif
lotute
QUOTE(Supergirl @ 2005 10 04, 12:38)
Na, ta nuotrauka "Sustok akimirka žavinga" tai tikrai kaip ne ten papuolus  rolleyes.gif
*

o kur tas nuotraukas paziuret? blush2.gif g.gif
Bonifacija
QUOTE(Jamaika @ 2005 10 04, 12:41)
O kaip nerodant veido parodyti, ar plaukai puosia tave, ar ne? Juk konkursas ir vadinasi - Plaukai-mano puosmena  g.gif
*

pvz nuotrauka pavadinimu "kutvela" biggrin.gif
Medona
QUOTE(Supergirl @ 2005 10 04, 12:38)
Na, ta nuotrauka "Sustok akimirka žavinga" tai tikrai kaip ne ten papuolus  rolleyes.gif
*

ir as ta pastebejau blush2.gif suknele, tai nerealaus grozio, bet ar ta mes renkam ?
Jamaika
QUOTE(Bonifacija @ 2005 10 04, 12:47)
pvz nuotrauka pavadinimu "kutvela" biggrin.gif
*

Nu toki efekta nerodant veido tai tik tokio ilgio plauku savininke ir gali isgauti thumbup.gif Tikrai nebus jokio efekto taip nufotkinus trumpus plaukus tongue.gif
lotute
padekit merginos kaip reik sumazinti foto? 4u.gif
Atlante
QUOTE(lotute @ 2005 10 04, 12:42)
o kur tas nuotraukas paziuret? blush2.gif  g.gif
*

http://www.supermama.lt/foto/
kioske
hmmm... man kazkas nesigavo su ta paraiska... g.gif
ar nuotrauka is karto atsiranda ar tik po kurio laiko? nesupratau isikele ar ne..? doh.gif
Alinva
QUOTE(lotute @ 2005 10 04, 14:59)
padekit merginos kaip reik sumazinti foto? 4u.gif
*

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=1690
Pasiskaityk konkursų reikalavimus, ten nuorodos į apkirpimo pagalbą ir pan.
Alinva
QUOTE(kioske @ 2005 10 04, 15:02)
hmmm... man kazkas nesigavo su ta paraiska...  g.gif
ar nuotrauka is karto atsiranda ar tik po kurio laiko? nesupratau isikele ar ne..?  doh.gif
*

Tik po kurio laiko, pirma dar patikrina administratoriai ją.
lotute
QUOTE(Mildukas @ 2005 10 04, 13:04)
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=1690
Pasiskaityk konkursų reikalavimus, ten nuorodos į apkirpimo pagalbą ir pan.
*

didelis dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Scarlett
QUOTE(babuska @ 2005 10 03, 17:21)
man ir sita patiko  thumbup.gif  bet pagalvojau kaip juos issukuoti  doh.gif  biggrin.gif
*

išsukuoti tikrai beveik neįmanoma cry.gif cry.gif cry.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Scarlett
Erszebeth, malonu, kad atsimeni "visą istoriją" biggrin.gif biggrin.gif wink.gif
Fire
Labai smagios ir originaliai sugalvotos Kūtvėlos ir Žilviną viliojančios Eglės žalčių karalienės foto thumbup.gif

Nors man gražiausi (fantastiškai gražūs! kaip tokių norėčiau blush2.gif ) plaukai, kur foto pietums plaukų nesitikėkit ir pavadinimas visai šmaikštus thumbup.gif
Pinacea
QUOTE(Fire @ 2005 10 04, 14:56)
Nors man gražiausi (fantastiškai gražūs! kaip tokių norėčiau  blush2.gif ) plaukai, kur foto pietums plaukų nesitikėkit ir pavadinimas visai šmaikštus  thumbup.gif
*

Tikrai,pavydetini plaukai rolleyes.gif rolleyes.gif Kazkodel i akis krenta ilgi, veshlus, palaidi plaukai. Nors ir trumpaplaukiu shukuosenos neblogos mirksiukas.gif
*ziurkyte*
man pati graziausia nuotrauka- "plaukuosena". labai grazus plaukai wub.gif wub.gif wub.gif
Vilika
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 03, 18:25)
Aš jau irgi ją minėjau  biggrin.gif Beje, pamenat vaikystės foto konkursą "Kai aš mažas buvau"? Vargšės "Plikės" istorijos tęsinys  thumbup.gif
*

Na iš pradžių nesupratau, apie kokią plikę kalbi, bet dabar pažiūrėjau tą vaikystės konkursą smile.gif Man ir prieš tai ta nuotrauka patiko, o dabar dar labiau thumbup.gif
Kutuliukas
Aūūū, netvirtinkit mano nuotraukos, mooderatorės. Paskubėjau paskubėjau...nereikia jos ten blush2.gif
Erszebeth
"Plaukai plaukuciai" ir "Plaukuosena" - kaip seserys dvynės blink.gif Netgi pozos absoliučiai vienodos biggrin.gif
Žiba
Jūros žvaigždė - tai išvis kažkoks perukas, kaip suprantu doh.gif g.gif
rasaliukas
Gal galetumet istrinti mano nuotrauka is konkurso,nes biski nesigavo man tongue.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif paskubejau 4u.gif 4u.gif
Taurė
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 04, 12:47)
"Plaukai plaukuciai" ir "Plaukuosena" - kaip seserys dvynės  blink.gif Netgi pozos absoliučiai vienodos  biggrin.gif
*

Kodėl dvynės ? Iš veido visai nepanašios, plaukų spalva irgi skirtinga. Vienintelis panašumas, poza g.gif
Taurė
QUOTE(crristinka @ 2005 10 04, 08:54)
man pati graziausia nuotrauka- "plaukuosena". labai grazus plaukai  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

Ir man gražiausia cool.gif
plonyte_linija
hmz, gaila, kad plaukų konkursas pavirto i mis konkursą g.gif
Zona
QUOTE(plonyte_linija @ 2005 10 04, 17:05)
hmz, gaila, kad plaukų konkursas pavirto i mis konkursą  g.gif
*

o kur tu cia matai mis konkursa...????
Hmmm ,kad nebutu tokiu nuomoniu isvis reikejo padaryti gal taisyklese,kad veido nesimatytu...Nes kaikurios tik taip ir kalbes ,kad cia mis konkursas g.gif
Erszebeth
QUOTE(TauRe @ 2005 10 05, 00:00)
Kodėl dvynės ? Iš veido visai nepanašios, plaukų spalva irgi skirtinga. Vienintelis panašumas, poza  g.gif
*

Kai pasididini nuotraukas - nebe taip panašu, bet iš pirmo žvilgsnio... doh.gif biggrin.gif Pozos, žvilgsniai, šypsenos, net iš dalies ir patys plaukai - viena kitos kopija biggrin.gif

QUOTE(plonyte_linija @ 2005 10 05, 01:05)
hmz, gaila, kad plaukų konkursas pavirto i mis konkursą  g.gif
*

Priklausys nuo balsuotojų biggrin.gif Gal aš, pvz., balsuosiu už plaukuosenas, kurios labiausiai prašosi tų visų balzamų ir kitų gėrybių tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.