Gal zinote, kada Garsviene planuoja atostogauti? laukiuosi antro vaikelio, noriu tartis su ja del planinio CP. Pirmo vaikucio susilaukiau irgi po CP pas Garsviene, net mintis nekyla ieskoti kazkur kitur
Gal zinote, kada Garsviene planuoja atostogauti? laukiuosi antro vaikelio, noriu tartis su ja del planinio CP. Pirmo vaikucio susilaukiau irgi po CP pas Garsviene, net mintis nekyla ieskoti kazkur kitur
sveikutes,
gal galite parasyti i az kiek mokejot uz cezari dr.Garsvienei?? labai aciu noreciau ir as suzinoti kokia kaina?
Laba. Planuoju gimdyti pas sia gydytoja, jei pavyks ja prisikviesti atejus laikui. Gal kas nors galetumet parasyt i A.Z. kokia padeka butu ok, jei gimdyciau pati? Cezario ikaini jau maciau
Sveikos,
gal zinot, ar siuo metu gydytoja neatostogauja? Dar idomu kokia tvarka pas ja pakliuti VGN? Tiesiog nueiti i moteru konsultacija ir pasakyt, kad noriu pas Garsviene? QUOTE(babrusia @ 2011 10 10, 23:34) Man ji irgi išliko atminty kaip sąžininga gydytoja, kuriai pinigai ne pirmaeilis dalykas. Taip jau atsitiko, kad vaisius nebesivystė. Susitarėm su ja dėl abrazijos. Po to bandžiau atsiskaityti. Ji kategoriškai neėmė pinigų. O šiaip man išliko kaip labai rūpestinga, dalykiška, švelni. Tik geruoju miniu.
super gydytoja
QUOTE(CervusDama @ 2012 01 02, 18:32) Sveikos, gal zinot, ar siuo metu gydytoja neatostogauja? Dar idomu kokia tvarka pas ja pakliuti VGN? Tiesiog nueiti i moteru konsultacija ir pasakyt, kad noriu pas Garsviene? merginos, ar tikrai nieks negali atsakyti i mano klausima? QUOTE(CervusDama @ 2012 01 08, 20:29) merginos, ar tikrai nieks negali atsakyti i mano klausima? Nuvaziuokite i VGN, ji ten konsultacinio skyriaus vedeja QUOTE(CervusDama @ 2012 01 02, 17:32) Sveikos, gal zinot, ar siuo metu gydytoja neatostogauja? Dar idomu kokia tvarka pas ja pakliuti VGN? Tiesiog nueiti i moteru konsultacija ir pasakyt, kad noriu pas Garsviene? paskambinti daktarej ir pasakit kad noriu pas jus,pora kart abziures pries gymdima ir viskas
Man taip keista kai skaitau gerus atsiliepimus apie Garšvienę. Aš pas ją niekam nerekomenduočiau. Ji visiškai nieko nepaaiškina, tik apžiūri, jei paklausi-burbteli ir tiek to. Apžiūros eiga labai priklauso nuo nuotaikos. Kai atvažiavau į konsultacinį su pilvo skausmais - koridoriuje pakėlė triukšmą kam atvažiavau (o pas ką man dar važiuoti?), tame pačiame koridoriuje pradėjo aiškintis prie kitų pacienčių kokios mano bėdos. Šeip įspūdis apie VGN - geriau nei poliklinikoje, bet toli gražu ne privatus kabinetas, kad ir sumoki tą simbolini apžiūros mokestį.
QUOTE(Adrija1 @ 2011 11 25, 15:59) Laba. Planuoju gimdyti pas sia gydytoja, jei pavyks ja prisikviesti atejus laikui. Gal kas nors galetumet parasyt i A.Z. kokia padeka butu ok, jei gimdyciau pati? Cezario ikaini jau maciau Laba diena Ar gimdete pas sia gydytoja? Noreciau suzinoti kokia suma tinkamiausia atsidekojimui |