Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vakuuminis masažas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Kūno priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
susidomejus
Rezultatai pasimatys veliau po kokiu 4 masazu, o ivyniojimai sustiprina poveiki.
liggy
Nu tai va as ir noreciau ta poveiki sustiprinti, bet kad nenoriu eit pas pirma pasitaikiusia masaziste... g.gif
carvalho
QUOTE(liggy @ 2009 04 06, 21:10)
CARVALHO, tai reiskia, kad esi stiprus zmogus ir kunu, ir dvasia  smile.gif  ne tokia myzne kaip as  biggrin.gif  ax.gif
Papildyta:
Nors ir jauciuosi po masazo kaip po treniruotes, bet kazkokiu stebuklingu rezultatu kazkaip nesimato.....  g.gif
Papildyta:
O tai ivyniojimu kaune niekas niekur nesidaret, kad nieko man nerekomenduojat?  g.gif
*

4u.gif aš jau po 12 kartų ir dabar žiūrėjau visaip, nu man atrodo, kad tas celiulis kazkoks vos ne ryškesnis pasidarė unsure.gif masažistė sako, kad dabar tipo jis nebe kietas, o minkštas (tipo jų kelios rūšys būna), tai užtai labiau ir matyt unsure.gif Liepė sportuot, ką ir bandau daryt rolleyes.gif tik kad dažnai nebūna laiko blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorotti @ 2009 04 05, 18:28)
Sveikos, mergaites,

o gal zinot, kur gerai atlieka vakuumin masaza Vilniuje? Man jau laaaabai reiktu  blush2.gif  beje, gal kuri bandet masaza ultragarsu?
*

Aš masažuojuosi Vilniuje, tik dėl gerumo tai nežinau, nes kitur nebandžiau rolleyes.gif
susidomejus
QUOTE(liggy @ 2009 04 07, 10:27)
Nu tai va as ir noreciau ta poveiki sustiprinti, bet kad nenoriu eit pas pirma pasitaikiusia masaziste...  g.gif
*

Celiulitas ir gaminasi ir naikinasi ilgai. Nenorekit per kelis kartus atsikratyt to, kas kaupesi menesiais.
Dorotti
QUOTE(carvalho @ 2009 04 07, 13:49)
4u.gif aš jau po 12 kartų ir dabar žiūrėjau visaip, nu man atrodo, kad tas celiulis kazkoks vos ne ryškesnis pasidarė unsure.gif masažistė sako, kad dabar tipo jis nebe kietas, o minkštas (tipo jų kelios rūšys būna), tai užtai labiau ir matyt unsure.gif Liepė sportuot, ką ir bandau daryt  rolleyes.gif tik kad dažnai nebūna laiko  blush2.gif
Papildyta:
Aš masažuojuosi Vilniuje, tik dėl gerumo tai nežinau, nes kitur nebandžiau  rolleyes.gif
*

Kur masazuojates, jei ne paslaptis? Ir kokia kaina?
carvalho
QUOTE(Dorotti @ 2009 04 08, 11:33)
Kur masazuojates, jei ne paslaptis? Ir kokia kaina?
*

PC BIG yra salonas "Mylėk save". Pusinis masažas kainuoja 60 Lt. Viso kūno - 80 Lt. 4u.gif Bandysiu kažkur netoli kito pasiieškot ir nueit pabandymui, kad skirtumą pamatyčiau smile.gif
liggy
Nu va, baigiau as ta mazochizmo kursa... doh.gif Ir ka as galiu pasakyti... Ogi rezultato tai taip ir neatsirado g.gif Taip, oda pasidare lygesne, bet jokiu apimciu sumazejimu ar pan... doh.gif Nezinau, ar 500lt verta moketi del lygesnes odos verysad.gif Sudejus ta nepakeliama skausma ir pinigu kruvele, kuria isleidau masazams, tai manau, kad rezultato nepasiekiau jokio, tik vejais pinigus paleidau. Aisku, gal cia tik man toks poveikis, nes daugumai vakumas padeda. Taip kad manau sportas ir maisto prisiziurejimas man bus daug veiksmingesnis nei vakumas...
Papildyta:
Nors del idomumo noreciau pas kita masaziste pabandyt...
_Ligitukas_
QUOTE(liggy @ 2009 04 21, 10:19)
Nu va, baigiau as ta mazochizmo kursa... doh.gif  Ir ka as galiu pasakyti... Ogi rezultato tai taip ir neatsirado  g.gif  Taip, oda pasidare lygesne, bet jokiu apimciu sumazejimu ar pan...  doh.gif  Nezinau, ar 500lt verta moketi del lygesnes odos  verysad.gif  Sudejus ta nepakeliama skausma ir pinigu kruvele, kuria isleidau masazams, tai manau, kad rezultato nepasiekiau jokio, tik vejais pinigus paleidau. Aisku, gal cia tik man toks poveikis, nes daugumai vakumas padeda. Taip kad manau sportas ir maisto prisiziurejimas man bus daug veiksmingesnis nei vakumas...
Papildyta:
*

Nu kam tuos pinigėlius mėtyti ir dar pas kitas eiti, nusipirk pati guminę taurytę ir masažuokis kiek netingėsi, man tai rezultatas buvo ir yra, dabar biški tik susutojau nes vaikai sirgo, bet pati pasidariau jau mazažinio anticeliulitinio aliejuko ir masažuosiuos toliau, turi būti rezultatas, tik kiekvieno žmogaus oda yra kitokia, tau gal jų ne 10 o 20 reikia kad pasirodytu pirmi rezultatai, nenuleisk rankų bet ir nešfaistyk pinigų thumbup.gif
liggy
Turiu as nusipirkus ta taurele, bet kad kazkaip taip numuse nora man po tu masazu be rezultato kazka daryt... g.gif
Papildyta:
O tarp kitko, kaip pasidaryt to masazinio aliejuko? Nes jei tepu kremu ir masazuoju, tai labai greitai susigeria... g.gif
_Ligitukas_
QUOTE(liggy @ 2009 04 21, 12:43)
Turiu as nusipirkus ta taurele, bet kad kazkaip taip numuse nora man po tu masazu be rezultato kazka daryt...  g.gif
Papildyta:
O tarp kitko, kaip pasidaryt to masazinio aliejuko? Nes jei tepu kremu ir pasazuoju, tai labai greitai susigeria...  g.gif
*

Kantrybės kantrybės ir dar kartą kantrybės, jai nori būti graži teks užsispirti ir toliau dirbti mirksiukas.gif
susidomejus
QUOTE(liggy @ 2009 04 21, 10:19)
Nu va, baigiau as ta mazochizmo kursa... doh.gif  Ir ka as galiu pasakyti... Ogi rezultato tai taip ir neatsirado  g.gif  Taip, oda pasidare lygesne, bet jokiu apimciu sumazejimu ar pan...  doh.gif  Nezinau, ar 500lt verta moketi del lygesnes odos  verysad.gif  Sudejus ta nepakeliama skausma ir pinigu kruvele, kuria isleidau masazams, tai manau, kad rezultato nepasiekiau jokio, tik vejais pinigus paleidau. Aisku, gal cia tik man toks poveikis, nes daugumai vakumas padeda. Taip kad manau sportas ir maisto prisiziurejimas man bus daug veiksmingesnis nei vakumas...
Papildyta:
*

Kiek kartu masazas buvo darytas? Ar buvo naudojami kartu ir ivyniojimai, limfodrenazas?
liggy
Kadangi masaziste sake, kad reiketu 8-12 kartu, tai as tuos 8 ir nuejau. Kai rezultato nepamaciau, tai 12 k eiti jau buvo gailair pinigu, o ir skausmas nepakeliamas doh.gif kiekvienas masazas atrode taip: pirmiausia intensyvus masazas su skystu medumi, kuris bemasazuojant tirsteja (ir jausmas toks, kaip nuo koju dirtu oda be nuskausminimo), tada ta medu nuvalo garuose sildytais dregnais ranksluosciais, o paskui jau masazuoja su vakuumine taurele. Viskas trunka 1val ar truputi daugiau. Neturiu nieko pries nei pries masaziste, nei ka, tik sakau, kad rezultato tai nera... verysad.gif Aisku, gal reikejo eiti tu 12k ar dar daugiau, bet kai niekas nejuda is vietos, tai tikrai ir pinigu gaila, ir noro nera... verysad.gif
susidomejus
Siaip labai naudinga nusifotografuoti pries ir po, kad butu galima tiksliau palyginti.
ekology
QUOTE(liggy @ 2009 04 21, 17:02)
Kadangi masaziste sake, kad reiketu 8-12 kartu, tai as tuos 8 ir nuejau. Kai rezultato nepamaciau, tai 12 k eiti jau buvo gailair pinigu, o ir skausmas nepakeliamas  doh.gif  kiekvienas masazas atrode taip: pirmiausia intensyvus masazas su skystu medumi, kuris bemasazuojant tirsteja  (ir jausmas toks, kaip nuo koju dirtu oda be nuskausminimo), tada ta medu nuvalo garuose sildytais dregnais ranksluosciais, o paskui jau masazuoja su vakuumine taurele. Viskas trunka 1val ar truputi daugiau. Neturiu nieko pries nei pries masaziste, nei ka, tik sakau, kad rezultato tai nera...  verysad.gif  Aisku, gal reikejo eiti tu 12k ar dar daugiau, bet kai niekas nejuda is vietos, tai tikrai ir pinigu gaila, ir noro nera...  verysad.gif
*

Matai ne visu organizmas vienodai pasiduoda, as ir pati masazavausi ir lankiau kursus, tai ko tik nebuvo, vieniems labai greit pasimato, kietiems gal is viso tik truputi kaip sakai palygeja oda ir tiek..man po 4iu kartu jau nukrito sonai, tie kur per dzynsus taip bjauriai lenda doh.gif tai buvau visai laiminga, bet db va pati uzsiimu anticeliulitiniai sir kitais masazais tai ir baisoka, o vdrug kam nepades, tai aisku kaltins mane, o juk cia gali buti kitokiu priezasciu. Kaip mus moke, tai rezultatas priklauso nuo 3 dalyku, 1/3 masazas, 1/3 mityba, 1/3 genai:)
LAPUTAITĖ
Ir as manau, kad vien tik masaza darantis, bet ir toliau bele ka valgant nieko nebus schmoll.gif Genai taipogi daug ka duoda....... g.gif Galima noret daug ko, bet realiai reikia ziuret, kiek imanoma numest svorio, atsikratyt celiulito.
Man vakuminis labai padeda wub.gif Per 2men. su puse netekau 10kg 4u.gif
susidomejus
QUOTE(ekology @ 2009 04 22, 10:12)
Matai ne visu organizmas vienodai pasiduoda, as ir pati masazavausi ir lankiau kursus, tai ko tik nebuvo, vieniems labai greit pasimato, kietiems gal is viso tik truputi kaip sakai palygeja oda ir tiek..man po 4iu kartu jau nukrito sonai, tie kur per dzynsus taip bjauriai lenda doh.gif tai buvau visai laiminga, bet db va pati uzsiimu anticeliulitiniai sir kitais masazais tai ir baisoka, o vdrug kam nepades, tai aisku kaltins mane, o juk cia gali buti kitokiu priezasciu. Kaip mus moke, tai rezultatas priklauso nuo 3 dalyku, 1/3 masazas, 1/3 mityba, 1/3 genai:)
*

Pamirsote sporta.

Papildyta:
QUOTE(LAPUTAITĖ @ 2009 04 22, 15:37)
Ir as manau, kad vien tik masaza darantis, bet ir toliau bele ka valgant nieko nebus schmoll.gif Genai taipogi daug ka duoda....... g.gif Galima noret daug ko, bet realiai reikia ziuret, kiek imanoma numest svorio, atsikratyt celiulito.
Man vakuminis labai padeda wub.gif Per 2men. su puse netekau 10kg 4u.gif
*

Ar pati darotes, ar pas ka nors vaikstot masazuotis. Ka darote dar be masazu, kad svoris taip pakrito?
liggy
Taip, sutinku su visu nuomonem 4u.gif paprasciausiai pasiskaiciau cia atsiliepimus, kad merginom jau po keliu kartu rezultatas matosi, tai tikejausi kazko rimtesnio nei lygesne oda. O,manau, jei klientas pilno proto, tai neturetu kaltinti tik masaziste. Aisku, kartais is nepatyrimo daug ko atsitinka, bet nereikia pamirsti ir kitu faktoriu. Na, zodziu, nelabai uzsidegiau as noru toliau pinigelius leist, juolab kad kainos ne per zemiausios. Teks gryzt prie sporto ir maisto kontroles unsure.gif nors dar taip knieti liekninamuosius ivyniojimus pabandyt... lotuliukas.gif
liggy
Be to, net nezinau kodel, man tas vakuminis buvo toks NEZMONISKAI skausmingas, kad apie dar keleta proceduru nebegaliu pagalvot... Nezinau, ar tikrai taip turetu skaudeti... Aisku, negali buti malonu, bet jau TAIP skaudeti... doh.gif
ekology
QUOTE(liggy @ 2009 04 22, 19:01)
Be to, net nezinau kodel, man tas vakuminis buvo toks NEZMONISKAI skausmingas, kad apie dar keleta proceduru nebegaliu pagalvot... Nezinau, ar tikrai taip turetu skaudeti... Aisku, negali buti malonu, bet jau TAIP skaudeti... doh.gif
*

Aha, skausmelis tai neblogas toks...bet jei nebijai masazistes, galima paprasyti,kad sumazintu ta siurbima biggrin.gif is pradziu daro silpniau, paskui raumenys apsyla ir kai nebe taip skauda po truputi padidina, taip lengvaiu negu iskart ant viso gazo unsure.gif na man bent taip dare:)
liggy
Man irgi taip dare, bet kai nuejau astunta karta, tai buvo pasiekta skausmo virsune doh.gif isejau suprakaitavus, slapiais delnais ir raudonu snukiu... Jokiu skausmo sumazejimo pozymiu... doh.gif Nezinau, kitom taip neskauda, bet man tai buvo panasu i kazkoki kankinimo seansa. Ziauru verysad.gif
liggy
Nu as tai nebesuprantu nieko... g.gif po tu masazu kai pasitepu kojas kremu, tai prasideda vos ne alergija: paraudonuoja visa oda, atrodo taip, kaip butu verdanciu vandeniu nuplikyta g.gif verysad.gif kazkaip keistai man cia vyksta viskas. Nei kremo pakeiciau, nei ka... Anksciau tokiu cirku nebuvo...
susidomejus
Jeigu kiekviena karta dare medaus masaza, tai tikrai skausminga. Manau, kad medaus masazas yra pats skausmingiausias, paskui pagal skausma eitu vakuuminis. Taigi, derinys Tau buvo labai stiprus ir skausmingas... Vyniojimai jeigu noretum isbandyt ir juos, bus malonus, galesi pamiegot pusvalandi. Gerai butu, kad pries vyniojima butu padaromas bent jau paprastas masazas. 4u.gif
LAPUTAITĖ
QUOTE(susidomejus @ 2009 04 22, 16:28)
Pamirsote sporta.

Papildyta:
Ar pati darotes, ar pas ka nors vaikstot masazuotis. Ka darote dar be masazu, kad svoris taip pakrito?
*

Darauso pati, naudodama vakumnine taure. Zinoma, be masazu sprotuoju (lanko sukimas , atsilenkimai), maisto derinimas, nevalgymas po 18 val.+ iskrova vienakart per savaite smile.gif
Papildyta:
Och, kiek klaidu padariau doh.gif ! Nuovargis daro savo.......einu miegot ax.gif
liggy
Manau,kad siuo atveju ne vakuumini masaza reiketu akcentuoti, o mitybos ir sporto derinima
susidomejus
Siaip vien nuo masazu svoris pakrinta tik keliais kg, o ne desimtimis. Jeigu taikomas visas priemoniu kompleksas, tai krenta daugiau lasinuku biggrin.gif
agnytia_number1
Sveikos. Noreciau patarimo del pilvo vakuuminio masazo.. kaip geresnis efektas gaunamas - rankomis masazuojant ar aparatu? 4u.gif
liggy
Man masaziste sake, kad pilva isvis pavojinga masazuot... g.gif nors manau, kad ar aparatu, ar taurele, tai didelio skirtumo nera, gi stiprumas ir ten ir ten reguliuojasi
LAPUTAITĖ
Ir as nelabai pilva masazuojuos schmoll.gif Kazkaip nesigauna man g.gif
pliusiukas
as darausi tik pilvuko vakuumini.. nu nez.. dar tik pora kartu tai apie rezultatus negaliu kalbet...planuoju kokia 10 paeit... jei po 6 nieko nesimatys.. tai jau man nebebus stimulo eiti g.gif
susidomejus
Po keliu kartu pilvo vakuuminio masazo jisai sustangreja. Vakuumu treniruojami raumenys ir ploneja riebalinis sluoksnis smile.gif Turetumet pamatyti ar pajusti. 4u.gif
mamytė28
sveikos, o kur galima nusipirkti vakuminio masažo taurelių? 4u.gif
Gladiola
QUOTE(mamytė28 @ 2009 04 29, 00:36)
sveikos, o kur galima nusipirkti vakuminio masažo taurelių?  4u.gif
*

Rusiskos kosmetikos parduotuveje mirksiukas.gif
liggy
Arba prie rusisku papildu visokiu ir vaistu kokiam turgelyje. Bent jau Kaune smile.gif
liggy
MAMYTE28, as cia biski ne i tema, bet uzmeciau aki kazkaip i tavo info, ogi ziuriu - pirmas vaikas 2000.11,o kitas 2000.12 g.gif sedziu gal kokias 5min, galvoju kaip cia taip gali but... biggrin.gif doh.gif galvoju - dvynukai, bet tai kaip tada tas antras vaikutis gime tik po menesio doh.gif tik paskui paziurejau, kad tarp tu "dvynuku" 8m skirtumas lotuliukas.gif doh.gif
_Ligitukas_
QUOTE(liggy @ 2009 04 29, 12:35)
Arba prie rusisku papildu visokiu ir vaistu kokiam turgelyje. Bent jau Kaune smile.gif
*

Ir dar Kaune Sveikatos dovanose mačiau, Dujotekio gatvėjė prie Girstupio.
rloreta
Sveikos mamytes. norejau paklausti ,gal kas bandete Celluless aparaciuka naudoti? kazi koks jo poveikis, ar padeda ax.gif ? O gal geriau tos masazavimo taures ax.gif ? Is anksto dekoju uz info 4u.gif
liggy
Man atrodo, kad apie Celiuless aparata kazkas kalbejo sios temos pradzioje...
susidomejus
QUOTE(liggy @ 2009 05 02, 21:50)
Man atrodo, kad apie Celiuless aparata kazkas kalbejo sios temos pradzioje...
*

Yra atskira tema apie tai.
liggy
Ai, tikrai, yra atskira tema. Kiek pamenu, atsiliepimai ne ypatingi...
susidomejus
Kiek pamenu, kai kurios sake, kad nelabai gerai veikia ar suluzo
rloreta
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 03, 21:45)
Kiek pamenu, kai kurios sake, kad nelabai gerai veikia ar suluzo
*

Didziulis ACIU visoms uz info 4u.gif
miau
QUOTE(rloreta @ 2009 05 01, 10:22)
Sveikos mamytes. norejau paklausti ,gal kas bandete Celluless aparaciuka naudoti? kazi koks jo poveikis, ar padeda ax.gif ? O gal geriau tos masazavimo taures ax.gif ? Is anksto dekoju uz info 4u.gif
*

Aš manau, kad geriausia yra vaikščioti pas masažuotoją. Nes namų sąlygomis kažin ar galima panaikinti celiulitą. Nebent sportas ir mityba, bet kas liečia masažus, geriau tą reikalą patikėti profesionalams. O su taip aparatais ir masažo taurelėmis galima bėdos prisidaryti rolleyes.gif

Niu gal aš ir klystu, bet kalbu iš patirties ax.gif
Gladiola
QUOTE(miau @ 2009 05 04, 12:29)
Aš manau, kad geriausia yra vaikščioti pas masažuotoją. Nes namų sąlygomis kažin ar galima panaikinti celiulitą. Nebent sportas ir mityba, bet kas liečia masažus, geriau tą reikalą patikėti profesionalams. O su taip aparatais ir masažo taurelėmis galima bėdos prisidaryti  rolleyes.gif

Niu gal aš ir klystu, bet kalbu iš patirties  ax.gif
*

o kokios bedos galima prisidaryti namie? blink.gif
miau
Niu aš tiksliai nežinau, šiaip erezijas skleidžiu ax.gif bet kai vaikščiojau pas masažuotoją, tai ji sakė, kad reikia tam tikromis kryptimis daryti, o ne šiaip makaluoti g.gif
Bet gal susidomėjus pakomentuotų, nes ji profė smile.gif
Gladiola
QUOTE(miau @ 2009 05 04, 16:56)
Niu aš tiksliai nežinau, šiaip erezijas skleidžiu  ax.gif  bet kai vaikščiojau pas masažuotoją, tai ji sakė, kad reikia tam tikromis kryptimis daryti, o ne šiaip makaluoti  g.gif
Bet gal susidomėjus pakomentuotų, nes ji profė  smile.gif
*

na jo, svarbu - kryptis is apacios i virsu wink.gif
susidomejus
Aciu uz komplimentus wink.gif
Svarbiausiai apsiziureti kojytes, ar isvis galima vakuumini daryt. Jeigu matosi pavirsiniai kapiliarai, tai galima nemoksiskai darant negrazias kojas pasidaryt, nes skatintu ju atsiradima. Kiek suprantu is postu, merginos labai daznai persistengia- masazuojasi labai stipriai ir kasdien. Vakuuminis kasdien nedaromas. Turi buti nors dienos tarpas. Be to, atsiradusios melynes tikrai grozio neprideda. Taigi, svelniau ir atsargiau, jeigu namuciuose grazinates smile.gif
miau
Susidomėjus, kaip tu manai, ar efektyvu masažuotis kojas ir užpakalį anticeliulitiniu šepečiu? Na, toks su šeriais ir gumbeliais biggrin.gif Ir kiek laiko į dieną tam skirti ir kokiais judesiais (vienkrypčiais ar sukamaisiais)? g.gif g.gif
susidomejus
QUOTE(miau @ 2009 05 06, 08:32)
Susidomėjus, kaip tu manai, ar efektyvu masažuotis kojas ir užpakalį anticeliulitiniu šepečiu? Na, toks su šeriais ir gumbeliais  biggrin.gif  Ir kiek laiko į dieną tam skirti ir kokiais judesiais (vienkrypčiais ar sukamaisiais)?  g.gif  g.gif
*

Taip, visokie masazuokliai efektyvus, o masazuoti jais patarciau limfos tekejimo krypties prisilaikant galima ir tiesiomis linijomis ir ratukais - is apacios aukstyn, sedmenis - ratais sonu link. Masazuokites, kol kunas paraus iki avietines spalvos.
miau
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 06, 20:50)
Taip, visokie masazuokliai efektyvus, o masazuoti jais patarciau limfos tekejimo krypties prisilaikant galima ir  tiesiomis linijomis ir ratukais - is apacios aukstyn, sedmenis - ratais sonu link.  Masazuokites, kol kunas paraus iki avietines spalvos.
*

Ir po kurio laiko turėčiau pamatyti rezultatus? blush2.gif
evkau
QUOTE(miau @ 2009 05 06, 09:32)
Susidomėjus, kaip tu manai, ar efektyvu masažuotis kojas ir užpakalį anticeliulitiniu šepečiu? Na, toks su šeriais ir gumbeliais  biggrin.gif  Ir kiek laiko į dieną tam skirti ir kokiais judesiais (vienkrypčiais ar sukamaisiais)?  g.gif  g.gif
*

geriau pirstais pagnaibyk is apacios i virsu, nes du tais seriais gali oda sugadint smile.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2009 05 06, 22:50)
Taip, visokie masazuokliai efektyvus, o masazuoti jais patarciau limfos tekejimo krypties prisilaikant galima ir  tiesiomis linijomis ir ratukais - is apacios aukstyn, sedmenis - ratais sonu link.  Masazuokites, kol kunas paraus iki avietines spalvos.
*

dar labai gerai salto stiprios sroves duso ant tu vietu, kur celiulitas taipogi sukamaisiais judesiais pilti vandeni, kol pakeis oda spalva smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mamytė28 @ 2009 04 29, 01:36)
sveikos, o kur galima nusipirkti vakuminio masažo taurelių?  4u.gif
*

pasiteirauk vaistineje, arba kuno prieziuros kur saunos reikmenys parduotuvese smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.