jus cia kalbate apie masaza su tauremis?jei taip,tai mano kosmetologe,kuri man daro si masaza sake,jog sis masazas labiausiai veiksmingas celiulitui naikinti,veliau jau ir kuno linijas grazinti,o nuo striju visai nepadeda,tam jau padeda injekcijos tam tikros
Ne "eglincia" as apie kita kalbu...Ne tauremis atliekama
Kitaip dar vadinasi "Endermologija kūnui" Unikalus prancūziškas LPG vakuuminis aparatas pirmoji pagalba norintiems sulieknėti, patobulinti kūno linijas. Procedūra intensyviai skatina natūralią organizmo funkciją šalinti riebalų perteklių, veikiant per odos struktūras bei gerinant odos ir limfos apytaką. Šis metodas yra saugiausia, moderniausia ir efektyviausia priemonė šalinanti celiulitą. oda įgauna stangrumą ir lygumą be vaistų ar chirurginės intervencijos. Gera strijų profilaktika brendimo laikotarpyje ir moterims po gimdymo strijų sumažinimui, LPG vakuuminis masažas puiki priemonė po organizmo valymų bei ilgalaikės dietos, po plastinių operacijų pvz. riebalų nusiurbimo (kūno kontūrų išlyginimas, odos tonuso atstatymas). Viena 40 min. vakuuminio masažo procedūra atitinka 4 valandų intensyvios treniruotės sporto salėje arba 10 klasikinių rankomis atliekamų masažų. Pavadinimas Trukmė Kaina Endermologija veidui: 1 procedūra 60 min. 130 Lt 10 procedūrų su 10% nuolaida 1170 Lt Endermologija kūnui: 1 procedūra 45 min. 140 Lt 10 procedūrų su 10% nuolaida 1260 Lt Dalinis masažas 30 min 80 Lt ![]() Va taip atrodo...Duoda apsivilkti visam kunui toki drabuzeli Cia ir kainos kietesnes,nei iprastai
as tai vakuumini su tauremis darau,kolkas labai
QUOTE(eglincia @ 2007 02 27, 16:17) as tai vakuumini su tauremis darau,kolkas labai Aš jau su taurėmis antrą kartą dariausi,pirmą kartą dariausi 20procedurų Rezultatas tikrai matosi,oda pasidarė daug lygesnė. Bet pas mus kainos tai 10 kartų mažesnės ,nors dabar ir pabrango. Viso kūno 30Lt,o pusė 20Lt. O dabar eisiu į mėn 1 kartą profilaktiškai. QUOTE(Voveriuks @ 2007 02 27, 17:35) Aš jau su taurėmis antrą kartą dariausi,pirmą kartą dariausi 20procedurų Rezultatas tikrai matosi,oda pasidarė daug lygesnė. Bet pas mus kainos tai 10 kartų mažesnės ,nors dabar ir pabrango. Viso kūno 30Lt,o pusė 20Lt. O dabar eisiu į mėn 1 kartą profilaktiškai. tai zinai kainas vilniuje su paneveziu lyginti QUOTE(Neryte @ 2005 09 30, 16:17) bandziau vakumini masaza ir tuo paciu kelis kart i savaite sportavau numeciau 12 kg QUOTE(kristina-buziene @ 2007 02 27, 15:13) ![]() Va taip atrodo...Duoda apsivilkti visam kunui toki drabuzeli Cia ir kainos kietesnes,nei iprastai Dariausi praejusia vasara 10 proceduru. Skausminga buvo tik pirmus du kartus. Paskui jau visai smagu buvo, apie bikini svajojau QUOTE(kristina-buziene @ 2007 02 27, 16:13) Ne "eglincia" as apie kita kalbu...Ne tauremis atliekama Kitaip dar vadinasi "Endermologija kūnui" Unikalus prancūziškas LPG vakuuminis aparatas pirmoji pagalba norintiems sulieknėti, patobulinti kūno linijas. Procedūra intensyviai skatina natūralią organizmo funkciją šalinti riebalų perteklių, veikiant per odos struktūras bei gerinant odos ir limfos apytaką. Šis metodas yra saugiausia, moderniausia ir efektyviausia priemonė šalinanti celiulitą. oda įgauna stangrumą ir lygumą be vaistų ar chirurginės intervencijos. Gera strijų profilaktika brendimo laikotarpyje ir moterims po gimdymo strijų sumažinimui, LPG vakuuminis masažas puiki priemonė po organizmo valymų bei ilgalaikės dietos, po plastinių operacijų pvz. riebalų nusiurbimo (kūno kontūrų išlyginimas, odos tonuso atstatymas). Viena 40 min. vakuuminio masažo procedūra atitinka 4 valandų intensyvios treniruotės sporto salėje arba 10 klasikinių rankomis atliekamų masažų. Pavadinimas Trukmė Kaina Endermologija veidui: 1 procedūra 60 min. 130 Lt 10 procedūrų su 10% nuolaida 1170 Lt Endermologija kūnui: 1 procedūra 45 min. 140 Lt 10 procedūrų su 10% nuolaida 1260 Lt Dalinis masažas 30 min 80 Lt ![]() Va taip atrodo...Duoda apsivilkti visam kunui toki drabuzeli Cia ir kainos kietesnes,nei iprastai As mokejau uz toki masaza 80lt.kartas,buvau is viso 25 kartus,ir galiu pasakyti,kad nusivyliau,nesulaukiau zadamu rezultatu
Gerbiami Kristina Bužiene
Labai prašau Tik nereikia reklamuoti savo LPG aparatus. Aišku, kad čia masažistų darbas. Reklamai galima naudoti kt puslapius, bet ne mūsų forumo. Bet jeigu apie reklamuojamą aparatą - tai funkcijos tokios pačios, kaip ir paprasto vakuuminio aparato, bet kainos - padidintos. Aš darausi už 80 Lt visą kūną 60 min. ir labai patenkinta. QUOTE(ANtk @ 2007 03 16, 23:34) Gerbiami Kristina Bužiene Labai prašau Tik nereikia reklamuoti savo LPG aparatus. Aišku, kad čia masažistų darbas. Reklamai galima naudoti kt puslapius, bet ne mūsų forumo. Bet jeigu apie reklamuojamą aparatą - tai funkcijos tokios pačios, kaip ir paprasto vakuuminio aparato, bet kainos - padidintos. Aš darausi už 80 Lt visą kūną 60 min. ir labai patenkinta. o matai jau rezultatus kokius? pokycius? as 4 kartus jau buvau, su paprastu eiliniu vakuuminiu darausi, bet dar neiko nematau gero QUOTE(zebriukas @ 2007 03 16, 23:44) o matai jau rezultatus kokius? pokycius? as 4 kartus jau buvau, su paprastu eiliniu vakuuminiu darausi, bet dar neiko nematau gero kaip tik norejau klaust po kiek proceduru jau matosi efektas, ir ar labai kunas melynemis nusetas buna? QUOTE(aziza @ 2007 03 17, 01:23) kaip tik norejau klaust po kiek proceduru jau matosi efektas, ir ar labai kunas melynemis nusetas buna? man masaziste sake, kad po pirmuju kartu - kunas tik blogiau atrodo, nors as nelabai maciau, kad jis dar blogiau atrodytu (matyt ir taip per daug blogai atrodo QUOTE(aziza @ 2007 03 17, 01:23) kaip tik norejau klaust po kiek proceduru jau matosi efektas, ir ar labai kunas melynemis nusetas buna? jau kazas pradeda darytis po 4-5 kartu masaziste sake,o su lekynemis kiekvienai skirtingai,nes man beviek ju nebuna,na kartais viena kita,vakar jau stipriau dare,tai ant slaunies tokie melyne liko,o siaip tai tos melynes trumpalaikes labai
"NEUROMEDOJE" vakumis masažas viso kūno kainuoja 59 lt. Tai gal kaip Kaune nėra labai didelė kaina
Na as irgi sia ziema vaiksciojau grazintis LPJ aparatu. Oda tapo lygesne, bet laikinai, praejo va geras menuo, nu tiksliau pusantro ir trukt uz vadziu, vel is pradziu... Beje svoris tikrai nesumazejo, kaip ir drabuziai laisvesni nepasidare
Siaip tai tikrai skausminga procedura ir pinigeliu nemazai kainuoja
as ir norėčiau pabandyt vakuumini masažą,nes po gimdymo priaugau daug svorio o ir celiulitas islindo.gal kuri žinot kur klaipėdoje daro nebrangiai?
QUOTE(Sandrute.L @ 2007 06 04, 14:19) as ir norėčiau pabandyt vakuumini masažą,nes po gimdymo priaugau daug svorio o ir celiulitas islindo.gal kuri žinot kur klaipėdoje daro nebrangiai? as zinau bet dar nebuvau ir nezinau koks efektas nes kaina tikrai juokinga,bet kas ejo sake kad efektyvu.kaina vieno seanso 20lt.yra kirpykloj prie vingio
Aš buvau 3 kartus nuėjusi ir pasimečiau, kažkaip pagailo man pinigų. rezultatai gal po 5 k pradės matytis, o šiaip reikia nemažiau 15 k nueiti, jei nori efekto. Už tą pačią vieno karto sumą gali visam mėn sporto klube abonimentą išsipirkt, pamąsčiau ir nuvariau sportuot.
bet juk galima ir paciom ta vakumini masazuokli nusipirkti
QUOTE(PaMeL @ 2007 06 17, 19:42) Gali nusipirkti. Efektyviausias aparatas Starvac kainuoja 17000 Lt. O paprastos bonkes, apie kurias raso mergaites tikrai be jokio vakuumo. Todel ju naudojimas netoks efektyvus. Papildyta: QUOTE(lodore @ 2007 06 17, 19:12) Aš buvau 3 kartus nuėjusi ir pasimečiau, kažkaip pagailo man pinigų. rezultatai gal po 5 k pradės matytis, o šiaip reikia nemažiau 15 k nueiti, jei nori efekto. Už tą pačią vieno karto sumą gali visam mėn sporto klube abonimentą išsipirkt, pamąsčiau ir nuvariau sportuot. Celiulito neimanoma panaikinti sporto treniruotemis. Populiariausia Rusijos dietologe M.Koroliova skiria savo pacientams-zvaigzdems iv.masazus. Apie tai pasakojo ir Anita Coi. Man masazu kursas kainavo 1200 Lt, bet rezultatas stulbinantis. Sportuoti as nemegstu, o plastine chirurgija man kainuotu 4-5 k. daugiau. QUOTE(ANtk @ 2007 06 19, 10:19) Gali nusipirkti. Efektyviausias aparatas Starvac kainuoja 17000 Lt. O paprastos bonkes, apie kurias raso mergaites tikrai be jokio vakuumo. Todel ju naudojimas netoks efektyvus. Papildyta: Celiulito neimanoma panaikinti sporto treniruotemis. Populiariausia Rusijos dietologe M.Koroliova skiria savo pacientams-zvaigzdems iv.masazus. Apie tai pasakojo ir Anita Coi. Man masazu kursas kainavo 1200 Lt, bet rezultatas stulbinantis. Sportuoti as nemegstu, o plastine chirurgija man kainuotu 4-5 k. daugiau. O kur tu dareisi masažą? QUOTE(ANtk @ 2007 06 19, 10:19) Papildyta: Celiulito neimanoma panaikinti sporto treniruotemis. Populiariausia Rusijos dietologe M.Koroliova skiria savo pacientams-zvaigzdems iv.masazus. Apie tai pasakojo ir Anita Coi. Man masazu kursas kainavo 1200 Lt, bet rezultatas stulbinantis. Sportuoti as nemegstu, o plastine chirurgija man kainuotu 4-5 k. daugiau. Nesutinku
Gal kas parekomenduosit ka Kaune? Pasidalinkit patirtim
QUOTE(ANtk @ 2007 06 19, 08:19) Gali nusipirkti. Efektyviausias aparatas Starvac kainuoja 17000 Lt. O paprastos bonkes, apie kurias raso mergaites tikrai be jokio vakuumo. Todel ju naudojimas netoks efektyvus. tai juk nereik pirkt viso to didelio aparato yra maziuliukai skirti kaip tik paciai namie naudotis as nesneku apie taures
Aš vaikštau į vakuuminius masažus. Rytoj eisiu i trečią procedūrą. Skausmas nerealus, bet grožis reikalauja aukų
mano mama bodyfleksinasi (kvepavimo pratimai su raumenu itempimu) kiekviena ryta trumpai, bet anksciau kai rimtai tuo uzsieme tai tikrai nyksta celiulitas, bet cia tas pats kas sportuot, kurioms nepatinka, tai nepatiks ir body flex, nes pati turi daryti.
o celiulitas nyksta nes i organizma patenka zymiai daugiau deguonies ir vienu zodziu jis ten kazka padaro pasisikirsto ir tos limfos pradeda issivaikscioti nuo situ pratimu irgi ne kg krenta o apimtys mazeja.
aš vakar buvau vaakuminiam pirmą kartą, likau labai patenkinta. Man tai visai maloni procedūra, truputį reikia pakentėti bet skauda ten kur vietos yra probleminės kuo vieta kūdesnė tuo mažiau skaudu. varysiu 10 procedūrų
O nei vienai kapiliarai neišlenda po šitų vakuuminių procedūrų? Viena pažystama skundėsi, kad masažuotoja sakė jog nieko nebus, o išlindo kapiliarai taip kad dabar tik su lazeriu pasinaikina.
Iš patirties: pasidariau 10 k vakuuminį masažą šį pavasarį, bet efekto stebuklingo nebuvo. Svoris liko tas pats apimtys irgi, celiulito gal šiek tiek mažiau. Iš visų mano ieškotų pigiausia buvo Neuromeda Kaune. Aš vis dėlto esu už bet kokį sportą, o masažus galima tik derinti prie jo...
QUOTE(vigai @ 2007 10 19, 13:30) Iš patirties: pasidariau 10 k vakuuminį masažą šį pavasarį, bet efekto stebuklingo nebuvo. Svoris liko tas pats apimtys irgi, celiulito gal šiek tiek mažiau. Iš visų mano ieškotų pigiausia buvo Neuromeda Kaune. Aš vis dėlto esu už bet kokį sportą, o masažus galima tik derinti prie jo... 10 k. užteks tik labai plonioms su "silpnu" celiulitu. Ne pirmos stadijos celiulitui 10 k. - tai tik pradzia. Noriu patarti: Merginos, neikite iš karto daug kartu pas ta pacia masazistę. Jų darbai labai skyriasi. Geriau pabandykite vienam salone, paskui kitam. Zinau iš patirties. Vienos masažistės daro labai lėtai (tempa laiką), nemėgsta dirbti su taure (su voleliu joms lengviau, bet su taure efektyviau, taurė t.b. "nepastatyta" vienoj vietoj, o greitai vedžiojama po visą kūną - nuo pėdų iki kaklo) Taigi pas viena masazistę jus nueisite 15 kartu, o pas kitą t.p. efektui užteks 10 kartų. Visada palyginkite. As zinau, kad Kaune mano draugė daro ne salone, o paprastoj poliklinikoj ar ligoninėje (Savanoriu). Atrodo "katastrofiska" vieta, bet labai gera masažistė ir turi labai daug klienčių. Aš pati iš Vilniaus ir pagal draugės patarimus buvau keliuose salonuose, bet, mano nuomone, labai verta Pamėnkalnio 25, pas Alviną. Bet pas ją sunkoka užsirašyti, ypač vakare.
Siek tiek pasimokius galima ir pacioms tai pasidaryti namuose su vakuuminemis silikoninemis taurelemis. Bet jeigu nera pas ka paklaust, kaip gerai tai daryti, tai geriau nepradekit, nes melyniuotom kojom vaiksciosit.
Galiu parekomenduot gerą masažuotoją Kaune. Dirba profesionaliai ir celiulitas tikrai nyks. Bet celiulitui naikinti reikia dar ir dietos laikytis ir sportuot truputi. Ir per dešimt dienu prieš bikinio sezoną pradėt gali būti per vėlai. Reikia iš anksto viską daryt
QUOTE(ANtk @ 2007 10 23, 10:58) Noriu patarti: Merginos, neikite iš karto daug kartu pas ta pacia masazistę. Jų darbai labai skyriasi. Geriau pabandykite vienam salone, paskui kitam. Zinau iš patirties. Vienos masažistės daro labai lėtai (tempa laiką), nemėgsta dirbti su taure (su voleliu joms lengviau, bet su taure efektyviau, taurė t.b. "nepastatyta" vienoj vietoj, o greitai vedžiojama po visą kūną - nuo pėdų iki kaklo) Taigi pas viena masazistę jus nueisite 15 kartu, o pas kitą t.p. efektui užteks 10 kartų. Visada palyginkite. Visiškai pritariu ANtk mintims Per kelerius metus išbanžiau vakuumininius masažus įvairiose vietose, ir dirbama tikrai įvairiai - būna ir taip, kad tikrai tik laiką tempia... Dabar visiškai netikėtai radau masažistę Kaune - daro labai gerai. Daug papasakojo apie patį masažą, apie tai, ką daro ir kas vyksta. Buvo ne tik naudinga celiulitui, bet ir labai įdomu. Na, ir kaina padori Buvau tik kelis kartus, bet atrodo, kad kojytės jau sumažėjo. Labai laukiu viso kurso rezultatų!
Gasl gali pasakyti telefona masažistės?
[quote=ANtk,2007 06 19, 10:19]
Gali nusipirkti. Efektyviausias aparatas Starvac kainuoja 17000 Lt. O paprastos bonkes, apie kurias raso mergaites tikrai be jokio vakuumo. Todel ju naudojimas netoks efektyvus. Na jau čia tai pasakė! QUOTE(Razina @ 2007 12 05, 09:10) Visiškai pritariu ANtk mintims Per kelerius metus išbanžiau vakuumininius masažus įvairiose vietose, ir dirbama tikrai įvairiai - būna ir taip, kad tikrai tik laiką tempia... Dabar visiškai netikėtai radau masažistę Kaune - daro labai gerai. Daug papasakojo apie patį masažą, apie tai, ką daro ir kas vyksta. Buvo ne tik naudinga celiulitui, bet ir labai įdomu. Na, ir kaina padori Buvau tik kelis kartus, bet atrodo, kad kojytės jau sumažėjo. Labai laukiu viso kurso rezultatų! o gal kas gali pasakyti kiek laiko po gimdyo galima pradėti daryti vakuuminius masažus nes as tik 3sav kaip po gimdymo ir jau laabai norėčiau pasidaryti, nes dar būdama nėščia nutariau jį daryti. ir toks kuklus klausimas kokie rūbai lieks ant kūno per procedūrą? Stringai? QUOTE(Viktorijag @ 2007 12 19, 13:49) o gal kas gali pasakyti kiek laiko po gimdyo galima pradėti daryti vakuuminius masažus nes as tik 3sav kaip po gimdymo ir jau laabai norėčiau pasidaryti, nes dar būdama nėščia nutariau jį daryti. ir toks kuklus klausimas kokie rūbai lieks ant kūno per procedūrą? Stringai? jokiu QUOTE(Viktorijag @ 2007 12 19, 15:49) o gal kas gali pasakyti kiek laiko po gimdyo galima pradėti daryti vakuuminius masažus nes as tik 3sav kaip po gimdymo ir jau laabai norėčiau pasidaryti, nes dar būdama nėščia nutariau jį daryti. ir toks kuklus klausimas kokie rūbai lieks ant kūno per procedūrą? Stringai? na tikrai nelieka jokiu drabuziu. bent jau man tai liepia nusirengt nuogai QUOTE(Viktorijag @ 2007 12 19, 14:49) o gal kas gali pasakyti kiek laiko po gimdyo galima pradėti daryti vakuuminius masažus nes as tik 3sav kaip po gimdymo ir jau laabai norėčiau pasidaryti, nes dar būdama nėščia nutariau jį daryti. ir toks kuklus klausimas kokie rūbai lieks ant kūno per procedūrą? Stringai? Negalima daryti jokiu masazu puse metu po gimdymo!!!!!!!!!!!!!!! Jokio efekto nebus vistiek ir del sveikatos negalima!!!! Puse metu motinos organizams veikia kiek kitaip ir efekto nebus!!! Esu masaziste, zinau. Bet, jeigu neturi kur pinigu det... tai gali. Bet gali visko atsitikt. Masazuosi pilva- dings pienas.
na va kaip buna maitinanciom su grozio procedurom
QUOTE(Viktorijag @ 2008 01 07, 19:14) na va kaip buna maitinanciom su grozio procedurom kiek "papigiai"?
Tai cia papigiai??? Cia normalios kainos.
QUOTE(Viktorijag @ 2007 12 19, 14:49) o gal kas gali pasakyti kiek laiko po gimdyo galima pradėti daryti vakuuminius masažus nes as tik 3sav kaip po gimdymo ir jau laabai norėčiau pasidaryti, nes dar būdama nėščia nutariau jį daryti. ir toks kuklus klausimas kokie rūbai lieks ant kūno per procedūrą? Stringai? Aš tai su stringais likdavau Papildyta: QUOTE(Viktorijag @ 2008 01 07, 23:20) Lauksim komentarų
ka as zinau man tai psirode pigiai nes kitur 80-130lt
Aš dariausi vakuuminius sanatorijoje Pušyno kelias. Už seansą mokėjau po 89 lt.
Tai 50 lt - tikrai pigu
Tikrai labai pigu 50 Lt. Arba bendras viso kūno masažas - 70 Lt
|