Juk turėtų būti! Planavau eiti į sporto sale, bet pagalvojau kad taip pat sėkmingai galiečiau sportoti ir namie. Ir lelius šalia ir sisitaupo...
Prašau gal kas žino kokius adresus?
Sveikos, norėjau pasiteirauti, gal kas žino ar galima atsisiusti koki nors aerobikos video įrašas iš inerneto?
Juk turėtų būti! Planavau eiti į sporto sale, bet pagalvojau kad taip pat sėkmingai galiečiau sportoti ir namie. Ir lelius šalia ir sisitaupo... Prašau gal kas žino kokius adresus? QUOTE(J&J @ 2005 09 30, 17:32) Sveikos, norėjau pasiteirauti, gal kas žino ar galima atsisiusti koki nors aerobikos video įrašas iš inerneto? Juk turėtų būti! Planavau eiti į sporto sale, bet pagalvojau kad taip pat sėkmingai galiečiau sportoti ir namie. Ir lelius šalia ir sisitaupo... Prašau gal kas žino kokius adresus? Bandyk Billy Blanks Tae bo QUOTE(J&J @ 2005 09 30, 17:32) Sveikos, norėjau pasiteirauti, gal kas žino ar galima atsisiusti koki nors aerobikos video įrašas iš inerneto? Juk turėtų būti! Planavau eiti į sporto sale, bet pagalvojau kad taip pat sėkmingai galiečiau sportoti ir namie. Ir lelius šalia ir sisitaupo... Prašau gal kas žino kokius adresus? Daug videoklipų yra adresu www.cathe.com . Bet juos galima tik peržiūrėti, bet atsisiųsti deja ne...
Labas, Vezliuke! Ar atsiunte tau aerobikos? As taip pat noreciau pasportuot namie. Netoli esanciuose sporto klubuose treniruotes vyksta vakarais, o as neturiu kur vaiku palikt. Toks sprendimas butu man pats tas
Gaila Dziuge bet dar neturiu.
Pati internete susiradau kaip instaliuotis emule, tai susiradau per emule aerobikos, bet kad jau visa savaite siunciuos ir niekaip dar neatsisiuncia o kai atsius tai tikrai galesiu ir tau atsiust, tik kaip nezinau
Beje tas per tv3 treniruotes tai as labai megdavau. Pagal jas ryte ir per pietus sportuodavau. Be to susiprotejau isirasyt jas i vaizdajuoste, tik tos treniruotes per trumpos kad greitai pasiektum rezultatu, be to mano videkas, liaudiskai tariant, nesuka i prieki... zodziu nervuoja ir dar nuo dazno ziurejimo issitampe juosta
tai normaliai nepasportuosi
Aš šią savaitę iš emulės prisiunčiau ir su Biliu Blanks Tae bo, ir jogos su Denise Austin, ir va labai gera striptizo aerobika su Carmen Elektra. Duokit iš savęs daugiau šarint failų, daugiau laikykit emulę įjungtą ir atsiųs, man dabar jau panašiai per 7-8 val. atsiunčia.
tai ir gerai
Na jau atsisiunciau 6 vaizdelius ir jau sportavau,
labai dziaugiuos ir jau man atroda kad greiciau siuncia dabartinius failus, nei kai siunte pirmaji QUOTE(Vezliuke @ 2005 12 06, 15:23) Na jau atsisiunciau 6 vaizdelius ir jau sportavau, labai dziaugiuos ir jau man atroda kad greiciau siuncia dabartinius failus, nei kai siunte pirmaji o labai dideli tie failai? gal galima butu kaip nors is taves juos i email gaut? nes mano tai labai letas internetas, tai niekaip neparsiuncia per emule
koki rasote raktini zodi emuleje? aerobics ar kaip?
ir kaip galima daugiau is saves duoti failu sharint? QUOTE(busima @ 2006 05 30, 15:59) o labai dideli tie failai? gal galima butu kaip nors is taves juos i email gaut? nes mano tai labai letas internetas, tai niekaip neparsiuncia per emule as prie savo emailo tikrai ju neprisegciau. Na nebent zinai koki gera pasta. Seip jei turi skypa tai per ten galeciau persiust QUOTE(Vezliuke @ 2006 05 31, 13:24) as prie savo emailo tikrai ju neprisegciau. Na nebent zinai koki gera pasta. Seip jei turi skypa tai per ten galeciau persiust Merginos, jūs nejuokaukit, tokių didelių failų nieks nesiunčia nei per elektroninį paštą nei per Skype. Jums čia gausis beveik tas pats kas per eMule siųstis. Kas turi tuos filmukus, gali suskaldyti juos su Winraru į kelias dalis ir įdėti į kokį nors failų laikymo serverį.
Susiinstaliavau ir aš tą emulę, bet , atleiskit už neišprusimą, nesuprantu esmės, kaip ji veikia? Iš kur čia tie failai siunčiami? Čia kaip ir piratiškai viską galima atsisiųst? Paaiškinkit, prašau, kas suprantat...
QUOTE(Arijietė @ 2006 06 02, 09:10) Susiinstaliavau ir aš tą emulę, bet , atleiskit už neišprusimą, nesuprantu esmės, kaip ji veikia? Iš kur čia tie failai siunčiami? Čia kaip ir piratiškai viską galima atsisiųst? Paaiškinkit, prašau, kas suprantat... Taip, čia viskas siunčiasi piratiškai. Juk eMulėj visi mygtukai vadinasi lietuviškai, tai nėra ten ko nesuprasti. Ateini į eMule, viršuje spaudi mygtuką "Prisijungti". Kai prisijungia, tada biršuje spaudi mygtuką "Paieška". Ten Paieškoje įrašai ko ieškai ir spaudi mygtuką "Startas". Kai ką nors suranda, spaudi ant failo DPK ir "Gauti". Tada lauki kol pradės siųstis ir atsisiųs. Viskas aiškiau paaiškinta čia: http://www.emule.skynet.lt/ Sėkmės QUOTE(babouziuke @ 2006 06 02, 09:20) Taip, čia viskas siunčiasi piratiškai. Juk eMulėj visi mygtukai vadinasi lietuviškai, tai nėra ten ko nesuprasti. Ateini į eMule, viršuje spaudi mygtuką "Prisijungti". Kai prisijungia, tada biršuje spaudi mygtuką "Paieška". Ten Paieškoje įrašai ko ieškai ir spaudi mygtuką "Startas". Kai ką nors suranda, spaudi ant failo DPK ir "Gauti". Tada lauki kol pradės siųstis ir atsisiųs. Viskas aiškiau paaiškinta čia: http://www.emule.skynet.lt/ Sėkmės Ačiū QUOTE(babouziuke @ 2006 05 31, 18:00) nei per Skype. Per Skypę siūsti galima,bet tai užtrunka nuo 15 h iki 24 h Papildyta: QUOTE(a-liberty @ 2006 05 30, 16:20) ir kaip galima daugiau is saves duoti failu sharint? Neištrink parsisiūstų failų ,nes jie ir yra šarinti failai,leisk kitiems iš tavęs juos siūstis ir tada tu greičiau gausi ką siuntiesi QUOTE(estrella @ 2006 06 04, 08:26) Neištrink parsisiūstų failų ,nes jie ir yra šarinti failai,leisk kitiems iš tavęs juos siūstis ir tada tu greičiau gausi ką siuntiesi Ne tik atsisiųsti failai yra šarintini. Gali ir pati pašarinti tuos failus, kuriuos turi kompe parsisiuntus iš kur nors kitur. Tai galima padaryti per Nustatymai - Katalogai eMulėje.
Tiesa sakant ideja sportuoti namie gera: gali prisiderinti kada sportuosi + nekainuoja, bet tokio kaifo, kaip sportuoti grupeje, sudalyvauti geroj treniruotej, priziurimai profesionalu, tikrai nepatirsi.
Sveikutes
per emule esu atsisiuntus Winsor Pilates ivairiu pratimu ir 8 minute ( kojoms, pilvui, rankoms) 8 minute pratimukai yra labai efektingi ir trunka tik 8min
Turiu parsisiuntus Tae Bo Kickboxing, kartais visai gerai vienai paselti
Labai pravertė čia rasta informacija
Tai jau kai išsilukštensim kibsim i kūno garažinimo darbus
Sveikos, moteros, gal kuri kartais esat atradę kokį TV kanalą, kur būtų rodomi aerobikos užsiėmimai sėdinčioms namie? Žinau, kad anksčiau tokių būdavo, tik vat dabar, kai reiktų, nebežinau tokio kanalo...
kazkuriais metai buvo isleistas DVD tikslau pavadinimo nepamenu, bet kazkas apie sporta po gimdymo.
gal kartais kas turite. noreciau persirasyt. o internete kas zinot ar yra parsisiusti sporto pratimukus su vaikais? skirta vaikams? parasykit pavadinimus jeigu turit kas parsisiunte buciau dekinga.
Veikiancios nuorodos
su Kalanetikos pratimais (vaizdo irasas rusu kalboj) http://ibox.org.ua/40205 Reikia parsisiust visas 7 dalytes, ir isarchivuot. Ir "Grozis per 10 min." (pratimai raumenims, Pilates, step aerobika, joga ir t.t) http://ibox.org.ua/40341 Sportuokit i sveikata QUOTE(Ariella @ 2007 01 16, 00:01) Veikiancios nuorodos su Kalanetikos pratimais (vaizdo irasas rusu kalboj) http://ibox.org.ua/40205 Reikia parsisiust visas 7 dalytes, ir isarchivuot. Ir "Grozis per 10 min." (pratimai raumenims, Pilates, step aerobika, joga ir t.t) http://ibox.org.ua/40341 Sportuokit i sveikata labai labai tau aciu uz tokia informacija,
Radau dar daaugiau filmuku sportavimui namuose, ir nescioms
http://www.ediet.ru/modules.php?name=Forum...asc&start=0 QUOTE(Ariella @ 2007 01 16, 23:52) Radau dar daaugiau filmuku sportavimui namuose, ir nescioms http://www.ediet.ru/modules.php?name=Forum...asc&start=0 ne nu tu saunuole, super
Ačiū, Ariella, tikrai šaunūs puslapiai
Sveikos,
kadangi gyvenu viena su maže, tai sportuot pabėgt nelabai yra kaip.Gal galit kas atsiųst į mano paštą jau parsisiųstą viseo.Bandžiau per emulę, bet kažkaip 2 dienas siuntė ir nieko neatsiuntė QUOTE(marsiukė @ 2007 01 19, 21:59) Sveikos, kadangi gyvenu viena su maže, tai sportuot pabėgt nelabai yra kaip.Gal galit kas atsiųst į mano paštą jau parsisiųstą viseo.Bandžiau per emulę, bet kažkaip 2 dienas siuntė ir nieko neatsiuntė Marsiuke, paziurek auksciau mano duotas nuorodas, is ju tikrai be jokiu emiuliu, tiesiai i kompa siuncia. Butinai reikia visas dalis parsisiust. Paskui belieka tik isarchivuot pirma failia, kiti issiarchivuoja patys, ir gaunas filmukas. Viena dalis atkeliauja per 1-2 val, priklausomai nuo Jusu interneto greicio. O su emule tikrai vargas Sekmes QUOTE(Ariella @ 2007 01 20, 00:42) Marsiuke, paziurek auksciau mano duotas nuorodas, is ju tikrai be jokiu emiuliu, tiesiai i kompa siuncia. Butinai reikia visas dalis parsisiust. Paskui belieka tik isarchivuot pirma failia, kiti issiarchivuoja patys, ir gaunas filmukas. Viena dalis atkeliauja per 1-2 val, priklausomai nuo Jusu interneto greicio. O su emule tikrai vargas Sekmes Ačiū, bandau siųstis.parašysiu, ar pavyko. QUOTE(Ariella @ 2007 01 24, 15:01) sveika, padek susigaudyti tuose adresuose ariella QUOTE(florida @ 2007 01 24, 15:27) sveika, padek susigaudyti tuose adresuose ariella Instrukcija Kaip atsisiust failus is Rapidhsare.com Kopijuojat nuoroda i naujai atidaryta langa, po to tam lange apacioj spaudziat FREE, atsidaro kitas langas, kuriame eina sekundziu skaiciavimas, kai pabaigia skaiciuot tame paciame lange atsiranda raides-skaiciai, kurios reikia irasyti i salia esanti langeli ir paspaust DOWNLOAD, atsidaro mazas langelis, kuris klausia kur Jusu kompe issaugot faila, isrenkat, kur norit issaugot faila, spaudziat SAVE, ir laukiate, kol atsisius. Tas pats su antru failu ir taip iki galo. Kai parsisiusit viena faila, reikes palaukt apie valanda, kol Rapidshare leis siustis kita faila.
Labas ARIELLA,
tu nurode nuorodas Krasota za 10 min Veikiancios nuorodos su Kalanetikos pratimais (vaizdo irasas rusu kalboj) http://ibox.org.ua/40205 Reikia parsisiust visas 7 dalytes, ir isarchivuot. Ir "Grozis per 10 min." (pratimai raumenims, Pilates, step aerobika, joga ir t.t) http://ibox.org.ua/40341 As parsisiunciau tuos failus, isarchivavau viena, bet kiti kazkodel neisiarchivavo savaime, kaip tu rasei..... ir kai paleidau ta viena faila, tai man yra tik garsas, o vaizdo nera.... Gal as ka nors ne taip padariau???? Padek, pleaseeeeeee...... |