Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Aerobika internete ir TV
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2
J&J
Sveikos, norėjau pasiteirauti, gal kas žino ar galima atsisiusti koki nors aerobikos video įrašas iš inerneto? blush2.gif
Juk turėtų būti! Planavau eiti į sporto sale, bet pagalvojau kad taip pat sėkmingai galiečiau sportoti ir namie. Ir lelius šalia ir sisitaupo... ax.gif
Prašau gal kas žino kokius adresus? 4u.gif
Estrella...
QUOTE(J&J @ 2005 09 30, 17:32)
Sveikos, norėjau pasiteirauti, gal kas žino ar galima atsisiusti koki nors aerobikos video įrašas iš inerneto? blush2.gif
Juk turėtų būti! Planavau eiti į sporto sale, bet pagalvojau kad taip pat sėkmingai galiečiau sportoti ir namie. Ir lelius šalia ir sisitaupo... ax.gif
*

Bandyk Billy Blanks Tae bo thumbup.gif Reikia siūstis per eMule mirksiukas.gif
Ida66
QUOTE(J&J @ 2005 09 30, 17:32)
*

Daug videoklipų yra adresu www.cathe.com . Bet juos galima tik peržiūrėti, bet atsisiųsti deja ne...
Vezliuke
QUOTE(estrella @ 2005 10 01, 10:35)
Bandyk Billy Blanks Tae bo thumbup.gif Reikia siūstis per eMule mirksiukas.gif
*

nesupratau kai cia bandyti gal galit tikslu adresa parasyt kas? blush2.gif
Estrella...
QUOTE(Vezliuke @ 2005 10 26, 00:33)
nesupratau kai cia bandyti gal galit tikslu adresa parasyt kas?  blush2.gif
*

Jei turi susiinstaliavusi eMulę,tai per ją galima parsisiūsti visko.Muzikos ,filmų,aerobikos ir t.t
bantukas
QUOTE(Ida66 @ 2005 10 03, 17:27)
Daug videoklipų yra adresu www.cathe.com . Bet juos galima tik peržiūrėti, bet atsisiųsti deja ne...
*

kiek pažiūrėjau tai kažkaip nesportavusiai tai čia tikrai per sunku būtų atlaikyt g.gif
Skambute
QUOTE(winter @ 2005 10 27, 09:47)
kiek pažiūrėjau tai kažkaip nesportavusiai tai čia tikrai per sunku būtų atlaikyt  g.gif
*

jo ten tai sunkoki!bet pas mane dar net stringa vaizdas:))
Vezliuke
QUOTE(estrella @ 2005 10 26, 11:49)
Jei turi susiinstaliavusi eMulę,tai per ją galima parsisiūsti visko.Muzikos ,filmų,aerobikos ir t.t
*

O gal jus galetumet man atsius aerobikos? blush2.gif
Buciau labai dekinga mirksiukas.gif
Dziuge
Labas, Vezliuke! Ar atsiunte tau aerobikos? As taip pat noreciau pasportuot namie. Netoli esanciuose sporto klubuose treniruotes vyksta vakarais, o as neturiu kur vaiku palikt. Toks sprendimas butu man pats tas thumbup.gif Kazkada per TV3 rodydavo tokias treniruotes, tai man laaaabai patiko. Gaila kad neberodo sad.gif Jei kas galit padet, butu saunu 4u.gif
Vezliuke
Gaila Dziuge bet dar neturiu.
Pati internete susiradau kaip instaliuotis emule, tai susiradau per emule aerobikos, bet kad jau visa savaite siunciuos ir niekaip dar neatsisiuncia cry.gif
o kai atsius tai tikrai galesiu ir tau atsiust, tik kaip nezinau ax.gif , gal turi skype?
Vezliuke
Beje tas per tv3 treniruotes tai as labai megdavau. Pagal jas ryte ir per pietus sportuodavau. Be to susiprotejau isirasyt jas i vaizdajuoste, tik tos treniruotes per trumpos kad greitai pasiektum rezultatu, be to mano videkas, liaudiskai tariant, nesuka i prieki... zodziu nervuoja ir dar nuo dazno ziurejimo issitampe juosta sad.gif
tai normaliai nepasportuosi cry.gif
Lona
Aš šią savaitę iš emulės prisiunčiau ir su Biliu Blanks Tae bo, ir jogos su Denise Austin, ir va labai gera striptizo aerobika su Carmen Elektra. Duokit iš savęs daugiau šarint failų, daugiau laikykit emulę įjungtą ir atsiųs, man dabar jau panašiai per 7-8 val. atsiunčia.
Vezliuke
QUOTE(Lona @ 2005 11 19, 23:17)
Duokit iš savęs daugiau šarint failų
*

Ka tai reiskia?
As dar nelabai suprantu ir moku naudotis emule blush2.gif
ir neturiu kas paaiskina cry.gif
O ijungus laikau visada kai tik buna ijungtas kompas
lijo
tai ir gerai wink.gif įrašai, ko nori iš tos emule, tai ji tau ir suranda? kas ten gali būti neaišku? smile.gif
Vezliuke
Na jau atsisiunciau 6 vaizdelius ir jau sportavau, bigsmile.gif
labai dziaugiuos ir jau man atroda kad greiciau siuncia dabartinius failus, nei kai siunte pirmaji thumbup.gif
bigsmile.gif
busima
QUOTE(Vezliuke @ 2005 12 06, 15:23)
Na jau atsisiunciau 6 vaizdelius ir jau sportavau, bigsmile.gif
labai dziaugiuos ir jau man atroda kad greiciau siuncia dabartinius failus, nei kai siunte pirmaji  thumbup.gif
bigsmile.gif
*

o labai dideli tie failai? gal galima butu kaip nors is taves juos i email gaut? nes mano tai labai letas internetas, tai niekaip neparsiuncia per emule
Funambola
koki rasote raktini zodi emuleje? aerobics ar kaip?
ir kaip galima daugiau is saves duoti failu sharint? 4u.gif
Vezliuke
QUOTE(busima @ 2006 05 30, 15:59)
o labai dideli tie failai? gal galima butu kaip nors is taves juos i email gaut? nes mano tai labai letas internetas, tai niekaip neparsiuncia per emule
*

as prie savo emailo tikrai ju neprisegciau. Na nebent zinai koki gera pasta. Seip jei turi skypa tai per ten galeciau persiust mirksiukas.gif
babouziuke
QUOTE(Vezliuke @ 2006 05 31, 13:24)
as prie savo emailo tikrai ju neprisegciau. Na nebent zinai koki gera pasta. Seip jei turi skypa tai per ten galeciau persiust mirksiukas.gif
*

Merginos, jūs nejuokaukit, tokių didelių failų nieks nesiunčia nei per elektroninį paštą nei per Skype. Jums čia gausis beveik tas pats kas per eMule siųstis.

Kas turi tuos filmukus, gali suskaldyti juos su Winraru į kelias dalis ir įdėti į kokį nors failų laikymo serverį.
Arijietė
Susiinstaliavau ir aš tą emulę, bet , atleiskit už neišprusimą, nesuprantu esmės, kaip ji veikia? Iš kur čia tie failai siunčiami? Čia kaip ir piratiškai viską galima atsisiųst? Paaiškinkit, prašau, kas suprantat... blush2.gif
babouziuke
QUOTE(Arijietė @ 2006 06 02, 09:10)
Susiinstaliavau ir aš tą emulę, bet , atleiskit už neišprusimą, nesuprantu esmės, kaip ji veikia? Iš kur čia tie failai siunčiami? Čia kaip ir piratiškai viską galima atsisiųst? Paaiškinkit, prašau, kas suprantat... blush2.gif
*

Taip, čia viskas siunčiasi piratiškai.
Juk eMulėj visi mygtukai vadinasi lietuviškai, tai nėra ten ko nesuprasti. Ateini į eMule, viršuje spaudi mygtuką "Prisijungti". Kai prisijungia, tada biršuje spaudi mygtuką "Paieška". Ten Paieškoje įrašai ko ieškai ir spaudi mygtuką "Startas".
Kai ką nors suranda, spaudi ant failo DPK ir "Gauti". Tada lauki kol pradės siųstis ir atsisiųs.

Viskas aiškiau paaiškinta čia:
http://www.emule.skynet.lt/

Sėkmės ax.gif
Arijietė
QUOTE(babouziuke @ 2006 06 02, 09:20)
Taip, čia viskas siunčiasi piratiškai.
Juk eMulėj visi mygtukai vadinasi lietuviškai, tai nėra ten ko nesuprasti. Ateini į eMule, viršuje spaudi mygtuką "Prisijungti". Kai prisijungia, tada biršuje spaudi mygtuką "Paieška". Ten Paieškoje įrašai ko ieškai ir spaudi mygtuką "Startas".
Kai ką nors suranda, spaudi ant failo DPK ir "Gauti". Tada lauki kol pradės siųstis ir atsisiųs.

Viskas aiškiau paaiškinta čia:
http://www.emule.skynet.lt/

Sėkmės ax.gif
*

Ačiū 4u.gif Taip viską ir dariau thumbup.gif
Estrella...
QUOTE(babouziuke @ 2006 05 31, 18:00)
nei per Skype.

Per Skypę siūsti galima,bet tai užtrunka nuo 15 h iki 24 h doh.gif ir sustabdyti siuntimo negalima ir be to labai apkrauna kompiuterio darbą.Geriausiai siūstis iš eMulės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(a-liberty @ 2006 05 30, 16:20)
ir kaip galima daugiau is saves duoti failu sharint? 4u.gif

Neištrink parsisiūstų failų ,nes jie ir yra šarinti failai,leisk kitiems iš tavęs juos siūstis ir tada tu greičiau gausi ką siuntiesi mirksiukas.gif
babouziuke
QUOTE(estrella @ 2006 06 04, 08:26)
Neištrink parsisiūstų failų ,nes jie ir yra šarinti failai,leisk kitiems iš tavęs juos siūstis ir tada tu greičiau gausi ką siuntiesi  mirksiukas.gif
*

Ne tik atsisiųsti failai yra šarintini. Gali ir pati pašarinti tuos failus, kuriuos turi kompe parsisiuntus iš kur nors kitur. Tai galima padaryti per Nustatymai - Katalogai eMulėje.
aint
QUOTE(Vezliuke @ 2005 10 26, 00:33)
nesupratau kai cia bandyti gal galit tikslu adresa parasyt kas?  blush2.gif
*

parsisiusk programa is www.download.com
gali emule, bet as turiu gnutella
tada ieskok TAE BO
smile.gif as siunciuosi
mildux79
Tiesa sakant ideja sportuoti namie gera: gali prisiderinti kada sportuosi + nekainuoja, bet tokio kaifo, kaip sportuoti grupeje, sudalyvauti geroj treniruotej, priziurimai profesionalu, tikrai nepatirsi. schmoll.gif
Ida66
QUOTE(mildux79 @ 2006 06 30, 13:16)
Tiesa sakant ideja sportuoti namie gera: gali prisiderinti kada sportuosi + nekainuoja, bet tokio kaifo, kaip sportuoti grupeje, sudalyvauti geroj treniruotej, priziurimai profesionalu, tikrai nepatirsi.  schmoll.gif
*

Pritariu. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Tikrai geras treneris vis sugalvoja ka nors naujo. thumbup.gif
Arijietė
Tik ne visi gali eit į salę, todėl tenka sportuot namie 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aint @ 2006 06 04, 18:23)
parsisiusk programa is www.download.com
gali emule, bet as turiu gnutella
tada ieskok TAE BO
smile.gif as siunciuosi
*

Man tai per emule atsiuntė Tae Bo kažkokią lengvą erotiką... lotuliukas.gif
Vėjinia
QUOTE(Arijietė @ 2006 06 30, 17:30)
Man tai per emule atsiuntė Tae Bo kažkokią lengvą erotiką...  lotuliukas.gif
*

biggrin.gif
į paiešką įvesk tikslesnį pavadinimą "Billy Blanks Tae bo"
arba "Billy Blanks"

pakasiukas
Sveikutes mirksiukas.gif

per emule esu atsisiuntus Winsor Pilates ivairiu pratimu ir 8 minute ( kojoms, pilvui, rankoms)
8 minute pratimukai yra labai efektingi ir trunka tik 8min biggrin.gif
aroma
Turiu parsisiuntus Tae Bo Kickboxing, kartais visai gerai vienai paselti lotuliukas.gif bei Joga-Pilates- cia tai gerai paaiskinta kaip taisyklingai atlikti pratimus, gaunasi beveik kaip su treneriu smile.gif ir namie bigsmile.gif
AuraKa
Labai pravertė čia rasta informacija 4u.gif
Tai jau kai išsilukštensim kibsim i kūno garažinimo darbus fitness3.gif
varla
Sveikos, moteros, gal kuri kartais esat atradę kokį TV kanalą, kur būtų rodomi aerobikos užsiėmimai sėdinčioms namie? Žinau, kad anksčiau tokių būdavo, tik vat dabar, kai reiktų, nebežinau tokio kanalo...
varla
QUOTE(varla @ 2006 12 03, 16:34)
Sveikos, moteros, gal kuri kartais esat atradę kokį TV kanalą, kur būtų rodomi aerobikos užsiėmimai sėdinčioms namie? Žinau, kad anksčiau tokių būdavo, tik vat dabar, kai reiktų, nebežinau tokio kanalo...
*

Tai niekas nežinote ax.gif
Juozelija
QUOTE(varla @ 2006 12 07, 18:33)
Tai niekas nežinote  ax.gif
*

Labas kaimyne,
jei labai reikia, galiu įrašyti DVD su aerobika arba su pilates. Reikės tik nusipirkti DVD diskus. Parašyk į AŽ, kuo skubiau. Aš gyvenu prie darželio "Gandriukas".
SUNmom
kazkuriais metai buvo isleistas DVD tikslau pavadinimo nepamenu, bet kazkas apie sporta po gimdymo.
gal kartais kas turite. noreciau persirasyt.

o internete kas zinot ar yra parsisiusti sporto pratimukus su vaikais? skirta vaikams?

parasykit pavadinimus jeigu turit kas parsisiunte
buciau dekinga.
Ariella
Veikiancios nuorodos

su Kalanetikos pratimais (vaizdo irasas rusu kalboj)

http://ibox.org.ua/40205

Reikia parsisiust visas 7 dalytes, ir isarchivuot.

Ir "Grozis per 10 min." (pratimai raumenims, Pilates, step aerobika, joga ir t.t)

http://ibox.org.ua/40341

Sportuokit i sveikata 4u.gif
florida
QUOTE(Ariella @ 2007 01 16, 00:01)
Veikiancios nuorodos

Ir "Grozis per 10 min." (pratimai raumenims, Pilates, step aerobika, joga ir t.t)

Sportuokit i sveikata  4u.gif
*

labai labai tau aciu uz tokia informacija, 4u.gif
Ariella
Radau dar daaugiau filmuku sportavimui namuose, ir nescioms nestuke.gif , ir vaikams, ir akims ir kitu blink.gif

http://www.ediet.ru/modules.php?name=Forum...asc&start=0

4u.gif
florida
QUOTE(Ariella @ 2007 01 16, 23:52)
Radau dar daaugiau filmuku sportavimui namuose, ir nescioms nestuke.gif , ir vaikams, ir akims ir kitu blink.gif
4u.gif
*

ne nu tu saunuole, super thumbup.gif thumbup.gif ir kaip tu taip randi smile.gif
Ariella
QUOTE(florida @ 2007 01 16, 23:17)
ne nu tu saunuole, super  thumbup.gif  thumbup.gif ir kaip tu taip randi  smile.gif
*

aciuks.gif

Ieskojau sau Kalanetikos, o radau dar geru dalykeliu yahoo.gif
Arijietė
Ačiū, Ariella, tikrai šaunūs puslapiai 4u.gif
marsiukė
Sveikos,
kadangi gyvenu viena su maže, tai sportuot pabėgt nelabai yra kaip.Gal galit kas atsiųst į mano paštą jau parsisiųstą viseo.Bandžiau per emulę, bet kažkaip 2 dienas siuntė ir nieko neatsiuntė blush2.gif gal nemokėjau?
Ariella
QUOTE(marsiukė @ 2007 01 19, 21:59)
Sveikos,
kadangi gyvenu viena su maže, tai sportuot pabėgt nelabai yra kaip.Gal galit kas atsiųst į mano paštą jau parsisiųstą viseo.Bandžiau per emulę, bet kažkaip 2 dienas siuntė ir nieko neatsiuntė blush2.gif gal nemokėjau?
*

Marsiuke, paziurek auksciau mano duotas nuorodas, is ju tikrai be jokiu emiuliu, tiesiai i kompa siuncia. Butinai reikia visas dalis parsisiust. Paskui belieka tik isarchivuot pirma failia, kiti issiarchivuoja patys, ir gaunas filmukas.
Viena dalis atkeliauja per 1-2 val, priklausomai nuo Jusu interneto greicio.
O su emule tikrai vargas doh.gif
Sekmes 4u.gif
marsiukė
QUOTE(Ariella @ 2007 01 20, 00:42)
Marsiuke, paziurek auksciau mano duotas nuorodas, is ju tikrai be jokiu emiuliu, tiesiai i kompa siuncia. Butinai reikia visas dalis parsisiust. Paskui belieka tik isarchivuot pirma failia, kiti issiarchivuoja patys, ir gaunas filmukas.
Viena dalis atkeliauja per 1-2 val, priklausomai nuo Jusu interneto greicio.
O su emule tikrai vargas doh.gif
Sekmes 4u.gif
*

Ačiū, bandau siųstis.parašysiu, ar pavyko. rolleyes.gif
edinka
QUOTE(aroma @ 2006 10 18, 15:30)
Turiu parsisiuntus Tae Bo Kickboxing
*

O be Emules ar įmanoma parsisiųst? Man kažko nesiseka blush2.gif
Ariella
TAE BO be emules yra cia blush2.gif

4u.gif
florida
QUOTE(Ariella @ 2007 01 24, 15:01)

sveika, padek susigaudyti tuose adresuose ariella mirksiukas.gif kazkaip nerandu kur ten siustis,o jei atsidarau nurodyta puslapi (ten is to saraso) nieko nerandu frusty.gif
Ariella
QUOTE(florida @ 2007 01 24, 15:27)
sveika, padek susigaudyti tuose adresuose ariella  mirksiukas.gif  kazkaip nerandu kur ten siustis,o jei atsidarau nurodyta puslapi (ten is to saraso) nieko nerandu  frusty.gif
*

Instrukcija 4u.gif

Kaip atsisiust failus is Rapidhsare.com

Kopijuojat nuoroda i naujai atidaryta langa,
po to tam lange apacioj spaudziat FREE,
atsidaro kitas langas, kuriame eina sekundziu skaiciavimas,
kai pabaigia skaiciuot tame paciame lange atsiranda raides-skaiciai,
kurios reikia irasyti i salia esanti langeli ir paspaust DOWNLOAD,
atsidaro mazas langelis, kuris klausia kur Jusu kompe issaugot faila,
isrenkat, kur norit issaugot faila, spaudziat SAVE,
ir laukiate, kol atsisius.
Tas pats su antru failu ir taip iki galo.

Kai parsisiusit viena faila, reikes palaukt apie valanda, kol Rapidshare
leis siustis kita faila.

4u.gif

varniukas
Labas ARIELLA,

tu nurode nuorodas Krasota za 10 min
Veikiancios nuorodos

As parsisiunciau tuos failus, isarchivavau viena, bet kiti kazkodel neisiarchivavo savaime, kaip tu rasei..... ir kai paleidau ta viena faila, tai man yra tik garsas, o vaizdo nera.... schmoll.gif
Gal as ka nors ne taip padariau???? blink.gif

Padek, pleaseeeeeee...... 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.