Mano vaikelis beveik visada serga
Adenoidai- cia kas tonziles padidejusios? negi nera kitos iseities, juk gydytoju yra daug ir geru ir nelabai, bet kiek zinau nuomoniu apie pjaut-nepjaut yra daug ir skirtingu, gal vertetu pasikonsultuoti su kitais gydytojais?
Homeopatai gal ir nedaro stebuklu, bet pabandyti, manau, verta. Zinoma, jeigu netikesi homeopatu ir homeopatijos poveikiu, tai jie vargu bau ar bepades. Yra tik toks vienas dalykas su homeopatija - greito poveikio nebuna, reikia uzsiimineti ilgai, kol pasieki rezultatu... Be to, vaistukai (homeopatiniai) turi buti skirti specialiai konkreciam zmogui, o ne is anksto pagaminti ir paleisti i "masine prekyba".
tu gali netikėti antibijoti ir tau jis neveiks, o gali tikėti saldainiu ir jis suveikti gai.
o homeopatiniais vaistai tai laaabai ilgas gydymas yra, ten taip nera kad išgeri 2-3 dienas ir praeina, taip nebūna.... o jei organizme būna koks jau uždegim,as tai vis vien reikalingi antibijotikai, o homeopatija tokiu atveėju gali būti tik kaip pagalbinė
Būtinai operuok ir nieko nelauk, nes bus nepageidautinų pasėkmių.Čia su homeopatija neapsieisi.
Aš išbandyčiau homeopatiją, bet kaip rast gydytoją, kuris tikrai padėtų
aš irgi patarčiau operuoti, nes homeopatija gali padėti tik sveikstant, o operacija yra operacija .....bet jei nori galima pabandyti irr homeopatiją jei turi kantrybės, aš dar ryt pabandysiu mamos paklausti apie tai ji užsiima homeopatija.....tikiuosi nepamiršiu.....
6 nestumo savaiteje prasidejo baisiniai skausmo priepuoliai, gydytojai tik skesciojo rankomis, kad tai panasu i 12 pirstes uzdegima ir "guode", kad be 16 nestumo savaites nieko man padeti negales (negalima vaistu gerti, negalima ryti zarnos, kad istirtu isvidaus). O skausmo priepuoliai budavo tokie, kad ju metu galvodavau, kad jau viskas....Bet susipazinau su homoteapijos gydytoju, kuris rekomendavo man vaistus (kuriuos galejau gerti ir tokiame nestume), ju poveiki pajutau tikrai neiskarto, gal uzkokios savaites. Bet per 3 savaites skausmai aprimo ir liovesi visai. Taigi as uz homeopatija.
aš irgi tik už homeopatiją, jau tris metus gydausi ir vaiką gydau homeopatiniais vaistukais......
mano pati mama užsiiminėja homeopatija, o tiksliau Folio metodu, tai ji man ir parenka vaistukus....... ne vienam ir ligą nustatė teisingai ankščiau nei sugebėjo medikai..... neblogas homeopatas kiek girdėjau yra Popovas, tik tiek kad jis dirba labai su aukštomis potensijomis, tada Vilniuje yra žvėryno natūralios terapijos centras, bet ten jau kainos tai kosminės.....viena apžiūra kainuotų apie 400Lt o vienos tai tikrai nepakanka..... Papildyta @ [mergetime]1081455907[/mergetime] apie Popovą galite daugiau paskaityti
Girdėjau, kad gera homeopatė yra Malychina, bet pati asmeniškai nesusidūriau:{ Aš irgi norėčiau savo tradicinių pažiūrų pediatrę iškeist į gerą homeopatą. Ei, pasidalinkit patirtim, kas asmeniškai susidūrė su geru homeopatu.
Man paciai isoperuoti adenoidai 13 metu, tai zinok nieko ten baisaus.Ta operacija truko kokias 3 min, su ziursto uzsidejimu,atsisedimu ir t.t. Uzaldo gerkle ir su zirklem nukerpa ir viskas.
Aciu dievui, po to baigesi visos ligos
Mūsų šeimos gydytoja yra hemeopatė. Jos pagalba seniai nebenaudojam antibiotikų. Ji dirba A klinikoje Savanorių pr.
Girdėjau kad Kaune yra kažkokia moteriškė žolininkė, kuri tipo labai gerai gydo, eisiu paieškosiu jos koordinačių, nes neseniai kaimynė davė.
Na va radau, Žana Jankovski, tel. 8-37 312375, Minties ratas 16-1, Kaunas. Na kaimynė minėjo, kad pas ją eilės apie pusei metų. Pati pas ją nebuvau. Gal dar kas nors ką nors apie šią moterį žinote?
mes ta pacia lankomes
Kaune yra labai geras zmogus ir gydytojas, kuris mane isgyde homeopatiniais vaistais-galima sakyti kad istrauke is mirties nagu, nes visa kita jau butu nepadeje...visiems buvo nusispjaut...
kas del homeopatijos... mokslas shioje srityje tyli...
Nors vercia susimastyti faktas, jog daugeliui zmoniu padeda... Homeopatijoje zavi tai, kad gydoma ne taip, kaip tradicineje medicinoje: viena gydai, kitam kenki... Kaip sako vienas protingas dede: polna chiudes eta prokliataja priroda
O as be hemeopatijos gyvenimo neisivaizduoju, su hemeopato pagalba nusiimiau hormoninius vaistus nuo astmos ir jau 6 metus nenaudoju, gydziausi tiesa apie metus, bet manau vertejo metus laiko gerti zirniukus.
Vaikui alergija isgydziau irgi tik hemeopato pagalba, jau buvo prirase mums hormoniniu tepaliuku... Visus sveikatos sutrikimus stengiames gydyti hemeopato pagalba ir rezultatais dar neteko nusivilt. Tik vienas minusas, kad eiles pas ji labai jau ilgos, seniau buvo apie 1 men, o dabar jau 2-2,5 men tenka laukti eileje... QUOTE(daza @ 2005 07 23, 04:05) O as be hemeopatijos gyvenimo neisivaizduoju, su hemeopato pagalba nusiimiau hormoninius vaistus nuo astmos ir jau 6 metus nenaudoju, gydziausi tiesa apie metus, bet manau vertejo metus laiko gerti zirniukus. Vaikui alergija isgydziau irgi tik hemeopato pagalba, jau buvo prirase mums hormoniniu tepaliuku... Visus sveikatos sutrikimus stengiames gydyti hemeopato pagalba ir rezultatais dar neteko nusivilt. Tik vienas minusas, kad eiles pas ji labai jau ilgos, seniau buvo apie 1 men, o dabar jau 2-2,5 men tenka laukti eileje... Cia kaip supratau Vilniuje? jei ne paslaptis pas koki homeopata?
Daza- auuuuuuuu sudominai ir dingai
Gal kas žino patikimą homeopatą Kaune?
Sveiki, gal kartais zinote, ka nors apie homeopatijos klinika Vilniuje, kuri yra Kauno gatveje?
Tai nieks neturi daugiau informacijos, kur yra geri homeopatai Vilniuje?
Daug geru žodžiu girejau apie homeopata Missis Klaipedoje. Jis dirba Medikanoje.
As irgi pasitykiu homeopatija. Vartojom ir masines gamybos vaistukus ( Tonzilotrena, Umcolora, Oscilokotinum ir t.t.) taip pat buvom ir pas homeopatus. Vyriausiai irgi adenoidai ir reumatas (po daznu anginu), tai mes lankemes pas toki homeopata Kauno g. gali zr. www.homeopat.lt , tik gana brangoka - 1 konsultacija dabar 150 lt, jei pakartotinai 2, 3 - pigiau... Siaip patenkinta, dukrai padejo, operuoti nereikejo
Dabar kai nedirbu tokias jo kainas sau leisti negaliu, tai radau kita, pigesni, bet neprastesni
Jei kas nuspres rimtai kreiptis - turiu Malychinos koordinates. Manau, kad Vilniuje tai geiausias variantas. Ash tikrai nesiulau opeuoti adenoidu nepabandzhius homeopatijos. Visk,as kas greitai ir pigiai sutvarkome organizma, turi ke kokias pasekmes paprastai.
Sekmes!
PATARKITE PRAŠAU, GAL KAS GYDĖTĖS PAS HOMEOPATĄ POPOVĄ?
As vesiu pas A. Popova geguzes 11 savo maziu del alergijos. veliau galesiu pasidalinti ispudziais
Dadu papasakok, kaip sekėsi?
O kokio amžiaus vaikutį galima vesti pas homeopatą? Mano mažei 3 mėn. ir jai stiprus atopinis dermatitas. Ar homeopatai su tokiais užsiima?
QUOTE As vesiu pas A. Popova geguzes 11 savo maziu del alergijos. veliau galesiu pasidalinti ispudziais Ir aš labai laukiu įspūdžių QUOTE(Mirtis @ 2006 02 05, 10:03) Mes jau keturi metai visa šeima esam jo pacientai.Nuostabus gydytojas
Kaip tai mazoka homeopatija praktikuojanciu ir dar maziukus gydanciu Vilniuje
Kas čia per gydytoja ir kur ją rasti Kaune galima, jei ne paslaptis
QUOTE(katuka @ 2006 05 26, 15:38) Mes gydomes pas gyg. A.Jasinskiene. Pas ja prisiregistrave Sanavita poliklinikoje, poliklinika nykoka, svelniai tariant, bet kai gydytoja gera, tai dzin visa kita. Ji lyg ir privaciai kazkur konsultuodavo, bet sito nezinau. As nelabai pasitikiu gydytojais kategoriskai pasiskanciais uz vienus ar kitus metodus, o ji tuo ir patrauke, kad domisi ir labiau linksta i homeopatija,bet jega jos nebruka,stengiasi kombinuoti skirtingus budus ir salinti ligos priezastis , one simptomus. na ir isgyriau
Aš vedu dukrą pas homeopatą Bagdonavičių, kuris priima Gerosios Vilties g. Nežinau, gal aš ko nors nesuprantu, bet kol kas didelio pagerėjimo nematau, nors jau buvom pas jį 2 kartus, valgo žirniukus jau kokius 3-4 mėn., bet serga vistiek dažnai. Na gal tas sirgimas lengvesnis pasidarė ir greičiau pasveiksta
Tiesa, paskutinį kartą nuėjom, kai dukrai buvo baisiai ištinus akis nuo uodo įkandimo QUOTE(Portuke @ 2006 05 26, 15:53) Mes gydomes pas gyg. A.Jasinskiene. Pas ja prisiregistrave Sanavita poliklinikoje, poliklinika nykoka, svelniai tariant, bet kai gydytoja gera, tai dzin visa kita. Ji lyg ir privaciai kazkur konsultuodavo, bet sito nezinau. As nelabai pasitikiu gydytojais kategoriskai pasiskanciais uz vienus ar kitus metodus, o ji tuo ir patrauke, kad domisi ir labiau linksta i homeopatija,bet jega jos nebruka,stengiasi kombinuoti skirtingus budus ir salinti ligos priezastis , one simptomus. na ir isgyriau A.Klinikoje yra gera homeopate gydytoja Tretjakova. Man paciai nuo alergijos ji vaistus parinko. Labai maloni gydytoja
Homeopatija padeda tik tuomet, jei žmogus pernelyg "neprikimštas" tradicinių - cheminių vaistų. Mano manymu, geriausia gydyti vaikus, nes jie jautresni ir pan.
Homeopatija gydymui naudoja labai atskiestas medžiagas, kurios būdamos neskiestos sveikam žmogui sukeltų panašius į gydomą ligą simptomus. Pvz., jei tam tikros medžiagos vartojimas sveikam žmogui sukelia pykinimą, šią medžiagą labai atskiedus galima gydyti sergančius žmonės, kurių ligai būdingi pykinimo simptomai. Tai grindžiama senoviniu similia similibus curantur (lot. 'panašus gydo panašų') principu. Kuo medžiagos dozė bus mažesnė, t. y. kuo labiau medžiaga bus atskiesta, tuo ji bus efektyvesnė, sukeldama natūralias apsaugines organizmo reakcijas kovai su liga. Įdedu kelias nuorodas, kur yra neblogų gydytojų homeopatų Kaune: NATURA MUNDA NATŪRALAUS GYDYMO CENTRAS AKLINIKA Vilniuje: HOMEOPATIJOS CENTRAS HOMEOPATIJOS MEDICINOS KLINIKA VILNIAUS HOLISTINĖS TERAPIJOS CENTRAS QUOTE(jolantabal @ 2006 05 26, 15:16) Aš vedu dukrą pas homeopatą Bagdonavičių, kuris priima Gerosios Vilties g. Nežinau, gal aš ko nors nesuprantu, bet kol kas didelio pagerėjimo nematau, nors jau buvom pas jį 2 kartus, valgo žirniukus jau kokius 3-4 mėn., bet serga vistiek dažnai. Na gal tas sirgimas lengvesnis pasidarė ir greičiau pasveiksta Tiesa, paskutinį kartą nuėjom, kai dukrai buvo baisiai ištinus akis nuo uodo įkandimo Aš sūnų irgi pusė metų gydžiau pas Bagdonavičių. Irgi labai pastebimo rezultato nebuvo, bet šienligės pavasarį jau nesulaukėm Beje, mano sūnui prietaisiuku tam tikruose delniuko taškuose kažką matuodavo QUOTE(vilmic @ 2006 10 06, 12:54) O kodėl ja netikėti
parekomenduokite gydytoją homeopatą Vilniuje (su kontaktais ir kainomis, galima i až).
problema, kuria bandysim spręsti - vidurių užkietėjimas.
Baltupių šeimos medicinos centre konsultuoja tokia Jurga Baikauskienė - gal turite kokių atsiliepimų apie ją?
Mes esam super patenkinti savo pediatre ir kaip gydytoja, ir kaip zmogum. Labai draugiska, bet tuo paciu ir profesionali. Gydo tradiciskai, taciau yra ir gera homeopate. Sunus daznai sirgdavo persalimo ligomis, sloga, buvo ir didelis ausu uzdegimas, tai viska isgydeme homeopatiniais vaistais isvengdami antibiotiku.
Zinoma konsultavomes ir su LOR gydytojais, gydyma derinom su jais, taciau net ir jiems buvo sunku patiket, kad toki uzdegima isgydem be cheminiu vaitu. Beje, iki sios gydytojos, abu su vyru gan skeptiskai galvojom apie homeopatija. Del placebo efekto tai del saves tikeciau, kad saviytaiga daug reiskia, bet kaip paaiskint kad pagyja vaikai. Juk jiems tie vaistai kaip saldainukai ir jie net nemasto kas yra sirgti bei pagyti
Panevėžyje irgi yra puiki homeopate
mano vyro teta Aiva Vaivariene yra gydytoja-homeopate ir dirba "Naturalaus gydymo centre", Kaune, bet patys pas ja nesilankom..
norejau pasidalyti patirtim apie adenoidus.Mano sunui operavo 3.5 metuku
Sveikos mamytes, kas esate lankiusios pas homeopata,gal galetu patarti is sio sarasiuko, pas kuri geriausiai pradeti gydytis(atsizvelgiant i gydymo rezultatus, kaina ir siaip bendra ispudi)
1 S Malychina 2 Aleksandr Gruničev 3 Zita Česnavičienė 4 Bagdonavičius 5 Aiva Vaivarienė 6 Volubujeva 7 R.Jankauskienė 8 Misis 9 Vaidilutė Zakarauskienė 10 Žiugžlienė 11 Bartininkienė 12Malovičko 13Lukoševičienė QUOTE(Simoo7e @ 2007 05 06, 10:45) Sveikos mamytes, kas esate lankiusios pas homeopata,gal galetu patarti is sio sarasiuko, pas kuri geriausiai pradeti gydytis(atsizvelgiant i gydymo rezultatus, kaina ir siaip bendra ispudi) Labas, negaliu atsakyti į tavo žinutę |