Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gydytojas homeopatas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Gydymo įstaigos ir gydytojai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Auksta
Simoo7e,
is to saraso negaleciau isrinkti, bet mes savo vaika gydem pas Bagdonaviciu. As juo patenkinta. Musu dickis buvo jau gaves ir tradiciniu daktaru diagnoze - bronchu astma. Taigi emem ieskoti budu, kurie padetu sioj situacijoj. Su Bagdonaviciaus pagalba jau kokie 3 m. nevartojam vaistu nuo astmos, o kai ima koseti, geriam homeopatinius HEEL firmos lasus, parduodamus vaistinese. Juos rekomendavo gydytojas (beje, gydymas buna ilgesnis nei paprastais vaistais, bet as jau prie to pripratusi). O rezultatai tikrai pagerejo tik po kokiu metu. Dabar as pati pas ji gydausi atopini dermatita, kurio jokia isorine chemija negalejo iveikti, o geriamu vaistu negalejau vartoti, nes maitinau maze. Jau kokius 9 men geriu lasus ir zirniukus ir rezultatai puikus. Isnyko klaikios nieztincios demes, paraudimai (vienas buvo aplink aki, todel apie kosmetika negalejau net svajoti).
Zodziu, homeopatija as tikiu, vaikus stengiuosi gydyti butent tokiais vaistais, nesizaviu taip brukamais vitaminais ir papaildais.
Kainos tokios: pirmas vizitas, regis, apie 100, o tolesni po 80. Tik eiles tai klaikiai ilgos, reikia laukti kelis menesius.
Sekmes gydantis ir didelio tikejimo, kad pasveiksit jus ir jusu vaikiukai smile.gif
lasiukas
smile.gif sveikutes..gal kas zinote praktikuojanti gyditoja zolininka..?? 4u.gif
aisten
Laba,

gal galesit man padeti. Labai noriu patekti pas gyd. Zana Jankovski, bet neturiu jos telefono ar kitu koordinaciu. unsure.gif O gautu jos telefonu (8-37) 312375 niekas neatsiliepia. Rasykit i sia tema arba man asmenine zinute. Busiu labai dekinga. 4u.gif

Kremis
Gal kam teko lankytis pas homeopate Andzela Palangoje?? Mes lankemes del atopinio dermatito. Ar turite kokiu atsiliepimu??
vikte
QUOTE(Kremis @ 2007 11 06, 23:46)
Gal kam teko lankytis pas homeopate Andzela Palangoje?? Mes lankemes del atopinio dermatito. Ar turite kokiu atsiliepimu??
*

Papasakok daugiau apie tą homeopatę mums ją rekomendavo gydytoja tik neturėjo jos koordinačiu.Gal gali parašyti kur pas ją kreiptis,telefono numerį,bučiau labai dėkinga.
kvepia_liepu_medumi
Sveiki, teveliai bigsmile.gif norejau suzinoti Kaune geriausiu homeopatu telefonu ir atsiliepimu apie juos. 118 informacijos telefonu duotasis telefonas pagal adresa Minties ratas 16-1, kur turetu buti homeopate Zana Jankovska, yra klaidingas, juo atsiliepia kitas asmuo, o cia vienos pasnekoves nurodytu jos nr. niekas neatsiliepineja g.gif Mat turim problemele. Su suneliu, kuriam 2,5m., vos ne kas menesi gulim ligoninej su tariamu plauciu uzdegimu + dusulys. Manau, jau gana mum tu antibiotiku. Visas gyvenimas stoja per tuos sirgimus, jau darbe ant ribos sedziu, greit neapsikes tu mano biuleteniu, o gyvent gi reikia uz kazka unsure.gif kraujo tyrimai tipo geri, bet kazkas tai negerai vistiek, jei taip daznai serga, TAI NENORMALU verysad.gif
Mind
Na Panevėžyje yra tokia labai maloni gydytoja Čyvienė. 4u.gif Gydžiausi,bet pritrūkau kantrybės,nes homeopatiniais vaistais reikia labai ilgai gydytis. ax.gif O jei dar liga užsisenėjus... g.gif Bet aplamai tai manau,kad Lietuvoj homeopatija dar yra jauna (ir galbut silpnoka).Mano sesuo yra labai įtikėjus Rygos homeopatijos poliklinika.Dar tarybiniais laikais yra tekę ten būti. Sesuo išsigydė širdies reumatą,o mano pusbroliui, vos tik pradėjusiam vaikščioti, buvo nustojusi augti viena kojytė.Tik šios poliklinikos dėka jis dabar yra sveikas žmogus. smile.gif Dabar neprisimenu,kiek maždaug kainuoja ten gydymas,bet manau,kad nebrangiau,negu Lietuvoje.(Sesuo ten buvo gal prieš porą metų).Na,galbūt,su kūdikėliais ir sunkoka būtų ten nusigauti. g.gif
edicike
QUOTE(Simoo7e @ 2007 05 06, 10:45)
Sveikos mamytes, kas esate lankiusios pas homeopata,gal galetu patarti is sio sarasiuko, pas kuri geriausiai pradeti gydytis(atsizvelgiant i gydymo rezultatus, kaina ir siaip bendra ispudi) ax.gif
1 S Malychina
2 Aleksandr Gruničev
3 Zita Česnavičienė
4 Bagdonavičius
5 Aiva Vaivarienė
6 Volubujeva
7 R.Jankauskienė
8 Misis
9 Vaidilute Zaauskiene
r10Ziugzliene11 Bartininkienė
12Malovičko
13Lukoševičienė
4u.gif
*

mes pas ja lankomes jau 2men.nenoriu dar dziaugtis ,bet berimu mazeja.t,y nebereikia tepti jokiais gydomaisiais tepalais.
Neringiux
QUOTE(Simoo7e @ 2007 05 06, 10:45)
Sveikos mamytes, kas esate lankiusios pas homeopata,gal galetu patarti is sio sarasiuko, pas kuri geriausiai pradeti gydytis(atsizvelgiant i gydymo rezultatus, kaina ir siaip bendra ispudi) ax.gif
1 S Malychina
2 Aleksandr Gruničev
3 Zita Česnavičienė
4 Bagdonavičius
5 Aiva Vaivarienė
6 Volubujeva
7 R.Jankauskienė
8 Misis
9 Vaidilutė Zakarauskienė
10 Žiugžlienė
11 Bartininkienė
12Malovičko
13Lukoševičienė
4u.gif
*

Girdejau geru atsiliepimu apie S.Malychina, bet patys lankomes pas Gema Galvidyte Homeopatijos centre. ax.gif
NiBiRu
Gal kas galite padėt ir parašyt gydytojo V.Misio kontaktus ???Klaipėdoje dirba homeopatas...Labai prašau...
swelnute
QUOTE(Neringiux @ 2007 12 10, 16:50)
Girdejau geru atsiliepimu apie S.Malychina, bet patys lankomes pas Gema Galvidyte Homeopatijos centre. ax.gif
*

O kokios dabar vizitu kainos pas homeopatus? blush2.gif 4u.gif
vildar
Sveiki.Aš taip pat turiu patirties del homoepatinių vaistukų.Prieš 3 metus mano 7 metė dukra pradėjo mikčioti. Tampėm per visokias gydymo įstaigas, bet rezultatai nedžiugino. Iš kažkur sužinojom apie Valentiną Taran(jinai dirba Palangos realibitacinėj ligoninėj). Paskyrė žirniukų, po pusmečio- kitokių vaistukų.Ir kažkur po metų žirniukų gėrimo mergaitė nebemikčioja. Ar tai tik sutapimas, ar tai vaistai padėjo-neaišku.
Tai va šiandien namuose turiu kitą ligoniuką-sūnelį. Amžinos slogos, kosuliai, bronchitai, antibiotikai... Galvoju, gal vėl pradėti ieškoti Valentinos. Kažkur nukišau telefonus ir adresus g.gif
Bet gal ne visiems tinka homoepatija, nes berniukui homoepatiniai Umcalor, nuo slogos purškaliukai nepadeda. Visada turim baigti gydytis antibiotikais. Tik dar labiau išsitempia gydymo laikas. schmoll.gif
miegelis
QUOTE(vildar @ 2008 01 04, 13:46)
Tai va šiandien namuose turiu kitą ligoniuką-sūnelį. Amžinos slogos,  kosuliai, bronchitai, antibiotikai... Galvoju, gal vėl pradėti ieškoti Valentinos. Kažkur nukišau telefonus ir adresus g.gif
Bet gal ne visiems tinka homoepatija, nes berniukui homoepatiniai Umcalor, nuo slogos purškaliukai nepadeda. Visada turim baigti gydytis antibiotikais. Tik dar labiau išsitempia gydymo laikas. schmoll.gif
*

Nežinau, ar visiems, ar ne tinka homeopatija, bet manau, kad norint gero rezultato homeopatiniai vaistukai turi būti asmeniškai ir tam tikrai ligai parinkti. Pvz., kartą dukrytei penkias paras nekrito temperatūra, gydytoja jokių rimtų bėdų nerado, temp laikėsi virš 39, kasdien vis blogėjo, nors bandžiau visus antivirusinius ir arbatas, galop vežiau pas homeopatę, pasirodo, nė vieni iš mano vaistų neveikė jos organizmo ir pati gydytoja labai sunkiai parinko žirniukus šiam atvejui, bet rezultatą pajutom per keliolika valandų. ir dabar žinau, kad dukrai tuščias reikalas virusiukui užpuolus duoti oscillococinum, o vat sūnui jie tikrai padeda. Tačiau nei cinabsino, nei tonzilotreno jam negaliu duoti, nes esu tik pakenkusi šiais vaistukais.
Šiaip jei turit galimybių ir kantrybės tiksliai vartot homeopatinius, tai manau, kad tokioms paprastoms problemoms homeopatai tikrai turėtų padėti. Bent jau pabandyti tikrai verta. Mano vaikams padėjo ir padeda. Vos atradau homeopatiją, pamiršom antibiotikus, jau treti metai sūnui jų nėkart neprireikė, nors prieš tai tai oi kiek kartų teko doh.gif
shantal
QUOTE(vildar @ 2008 01 04, 13:46)
Tai va šiandien namuose turiu kitą ligoniuką-sūnelį. Amžinos slogos,  kosuliai, bronchitai, antibiotikai... Galvoju, gal vėl pradėti ieškoti Valentinos. Kažkur nukišau telefonus ir adresus g.gif
*

Sveika
Toks pat vaizdelis buvo prieš kelis metus, baigdavosi dar blogiau - -ligoninėmis. Po to nustojau duoti antibiotikus - -dabar jau keli metai antibiotikų nebevartojam. Vaikai aplamai beveik neserga, o jei suserga - išsiverčiam be antibiotikų. Kol organizmo imunitetas nesustiprintas(antibiotikai jį sunaikina), tai aišku homeopatija beprasmė. Mes pradėjome nuo imuniteto stiprinimo visais įmanomais būdais. Ir jokiu būdu sergant neduoti antibiotikų, nes vėl numuš jį (jei aišku nėra pūlinga angina ar plaučių uždegimas, nors mes ir plaučių uždegimą, ir ausyčių uždegimą homeopatija išsigydėme). Tada patikėk, veiks ir Umckalor, ir visa kita (arbatytės, inhaliacijos ir t.t.). Sėkmės jums.
bloga
QUOTE(shantal @ 2008 01 06, 16:52)
Mes pradėjome nuo imuniteto stiprinimo visais įmanomais būdais. Ir jokiu būdu sergant neduoti antibiotikų, nes vėl numuš jį (jei aišku nėra pūlinga angina ar plaučių uždegimas, nors mes ir plaučių uždegimą, ir ausyčių uždegimą homeopatija išsigydėme). Tada patikėk, veiks ir Umckalor, ir visa kita (arbatytės, inhaliacijos ir t.t.). Sėkmės jums.
*

ir kokie tie stiprinimo budai, gal galetum pavardinti? mes atsidurem uzdaram rate jau verysad.gif AB - nusilpusi imunine - liga - AB. varo i nevilti verysad.gif verysad.gif nesugelbejo mums nuo uzdegimu umckalor'as, teko sest ant AB

kanagi gyvenam provinicijoj tai sunkoka su homeopatais. buvom pas misiu, bet jis per daug turi pacientu.. mes jau i jam rupimuju sarasa nebtilpom unsure.gif nes vis neatsiliepdavo, paimrsdavo.. zodziu sudetinga, nors labai noreciau pereit prie homeopatiniu vaistuku
Liepaitė
Mano mažė irgi prie tų pasergančių dažniausiai sloga, raudona gerklė, bet buvo kelis kertu ir neaiškios kilmės temperatūra, kurią gydytoją iškart siūlė gydyti a-kais vieną kart paklausiau, kitą kart ne schmoll.gif O dabar užrašiau jau kitai savaitei į tą homeopatijos centrą, žiūrėsim kaip ten bus, galėsiu parašyt atsiliepimų mirksiukas.gif
naitas
QUOTE(aisten @ 2007 10 08, 15:50)
Laba,

gal galesit man padeti. Labai noriu patekti pas gyd. Zana Jankovski, bet neturiu jos telefono ar kitu koordinaciu.  unsure.gif  O gautu jos  telefonu (8-37) 312375 niekas neatsiliepia. Rasykit i sia tema arba man asmenine zinute. Busiu labai dekinga.  4u.gif
*

Jei vaikui nėra, atrodo, 3 metų, tai priima be eilės. Nueik ir pateksi.
Tel ir aš neturiu. Bet jau ir nereikia. 2 metus vedžiojau savo vaiką pas ją, kaip kraštutinę priemonė jau buvo. Nekalba mano vaikas. Tai ji apžiūrėdavo, paskirdavo žolelių (ar šalavijas "pramuša" kalbą? blink.gif o gal medetkos?) ir pan. Tačiau visada būdavo privaloma nusipirkti kinietiškų ar kokių ten vaistų iš tian-ši serijos. Kaip butelaitis, taip 140 litų. Arba plastikiniam maišely 30 žalių tablečių - 50 litų.
Eidavo ten moterys gimdos ligų "gydytis"... ką galiu pasakyt..
Aš praregėjau.
Ina Jaselskiene
As jau antri metai lankausi pas Zana Jankovska ir esu labai patenkinta.
Dabar ji priziuri ne tik mane ir mano seima, bet ir mano niestuma nestuke.gif
Tik beda ta, kad beproto daug zmoniu pas ja ir jeigu viskas gerai, tai vizitai suskistyti kas metus blink.gif o dabar mane kaip niestuke priima kas menesi 4u.gif
Papildyta:
O jeigu yra rimta beda, ji priima, tik turi nuvaziuoti ir laukti, kartais buna tarpas ir ji tuomet priima, o jeigu vaikelis maziukas priima be eiles mirksiukas.gif O jeigu ka tai as pas ja 21 diena berods eisiu, tai gal kaip nors patarpininkauti galiu as pries save ileisti, nes kartais bobules ten ir uzplakti del savo eiles gali gun_bandana.gif bash.gif
fishke
o kur Klaipėdoj ieškot gero homeopato g.gif
vikte
QUOTE(fishke @ 2008 02 12, 13:50)
o kur Klaipėdoj ieškot gero homeopato  g.gif
*

Gali pabandyti kreiptis pas Misiu jis priima Priestočio g. 1 tel.869974864,mes pas ji lankomes biggrin.gif
uogyte3
Mano vaikas serga atopiniu dermatitu. Pas kuri homeopata rekomenduotumete kreiptis Vilniuje. Ir kokios dabar kainos, ar nepasikeite (anksciau temoje yra keleta pamineta).
bufytė
sveikutes, gal kas zino panevezyje homeopata vyra? zinau, kad jis dirbo infekcineje ligonineje, bet net pavardes nezinau. o labai reikia. laukiu atsakymu
LOLITA-X
Sveikutes,
labai daug kas susiduria su sloga. Mano vaiko tai pastovi liga kuri persikelia i kosuli, gerkles paraudima, o netgi kartai ir i plauciu uzdegima.bele maziausia liga griebiamasi antibijotiku. va ir dabar 5 diena gerem antibijotikus , lasinom ir gerem vaistus nuo slogos, bei gerem nuo kosulio , liga sumazejo, bet vis dar pakosti, vis dar traukia nosi. Jau kaip ir pabodo varstiti poloklinikos duris , norisi geru rezultatu nes nei as nei mazyle nesam laimingos kai reikr prievarta gerti neskanius vaistus. kas lankosi pas homeopatus parasykit adresus vilniuje, pavardes man nelabai ka sako esu naujoke sitam reikale (homeopatijoje).

Busim labai dekingos
obuoliux
QUOTE(vildar @ 2008 01 04, 12:46)
Sveiki.Aš taip pat turiu patirties del homoepatinių vaistukų.Prieš 3 metus mano 7 metė dukra pradėjo mikčioti. Tampėm per visokias gydymo įstaigas, bet rezultatai nedžiugino. Iš kažkur sužinojom apie Valentiną Taran(jinai dirba  Palangos realibitacinėj ligoninėj). Paskyrė žirniukų, po pusmečio- kitokių vaistukų.Ir kažkur po metų žirniukų gėrimo mergaitė nebemikčioja. Ar tai tik sutapimas, ar tai vaistai padėjo-neaišku.
*

Mano dičkiui irgi, kaip manau, homeopatiniai vaistai padėjo nuo mikčiojimo.
O umckalor, kiek žinau, yra žoliniai, ne homeopatiniai, t.y. tiesiog palergonijų ištrauka, bet nepotencijuoti vaistai.

QUOTE(shantal @ 2008 01 06, 16:52)

Mes ir plaučių uždegimą, ir ausyčių uždegimą homeopatija išsigydėme).
*

Sakykite, ar su homeopato pagalba gydote tokias infekcines ligas, ar pati sugebate atrasti tinkamus žirniukus? Gal galėtumėte rekomenduoti kokios literatūros? Būčiau labai dėkinga už informaciją 4u.gif
Crazy Lady
labai reikėtų homeopato Vilniuj. Gal kas naudojatės šių gyd paslaugomis ir galėtumėt rekomenduoti? Žinau, kad yra geras homeopatas, bet niekaip nerandu jo kontaktų, anksčiau jis dirbo Tilto gatvėj, o dabar kažkur Užupy, beje, tam pačiam pastate sakė yra ir vaistinė wub.gif
donataa
Labutis,
gal kas žinote Zanos Jankovski telefono numerį, kuriuo galima būtų prisiskambinti? Labaui norime pas ją patekti smile.gif
elv
QUOTE(donataa @ 2008 03 02, 13:53)
Labutis,
gal kas žinote Zanos Jankovski telefono numerį, kuriuo galima būtų prisiskambinti? Labaui norime pas ją patekti smile.gif
*

837312375 skambink 7 ryto
Simoo7e
nebepamenu, ar cia jusu jau teiravausi patarimo, jei taip, pasikartosiu, ar kuri tvarketes hormoninius sutrikimus homeopatiniais vaistukais? jei taip, kokie rezultatai ? pas koki gydytoja gydetes, nes nebezinau , ka bedaryti, laukiu jusu patarimu, dekui smile.gif
tiskiukas
Sveikos mamytes, jau trecias menuo gydomes pas homeopata alerginius berimus. Nors zinojau, kad gali buti ligos paumejimas, niekada nemaniau, kad jis bus toks baisus!! Mano maze (3 metukai) ismete baisiais dideliais pulingais spuogais, jie pratruko, uzsidejo sasai, dabar vel beria, bet berimas kitos - spuogeliai mazuciai ir tokiose vietose, kur seniau neberdavo... Buciau labai dekinga, jei kas galetu papasakoti, ar dar kam buvo toks gyjimo procesas, ar man cia reiketu pas dermatologus kreiptis, kad kokios naujos ligos neisivarytume... unsure.gif
bloga
Ir ka jus, mamytes, galetumet apie gyd. homeopata Misiu tarsteleti??

Mes lb norejom "persiorientuoti" i homeoptaija, nes mus tie antibai i kapus nuvarys.. tai pora kartu lankemes pas Misiu, jis vis sakydavo skambinkit, rasylit sms, kai beda.. (nes mes ne is Klp, o is rajono) na skambinu, rasau, net siulaus atvezt vaika.. ir jau ne pirma karta, paciu lemtingiausiu momentu lieku su serganciu vaiku "ant ledo". taip ir sikart nutiko.. sukilo didziule pulinga angina, temperatura nebetelpa termometre.. o musu daktariukas, kaip i vandeni dingo :sad: ar cia tik man taip skyla su juo, nes prisiklausiau daugybe tegiamu atsiliepimu apie ji, deja, pati prie ju nelabai galiu prisideti..
mmergyte
QUOTE(bloga @ 2008 04 10, 17:53)
Ir ka jus, mamytes, galetumet apie gyd. homeopata Misiu tarsteleti??

Mes lb norejom "persiorientuoti" i homeoptaija, nes mus tie antibai i kapus nuvarys.. tai pora kartu lankemes pas Misiu, jis vis sakydavo skambinkit, rasylit sms, kai beda.. (nes mes ne is Klp, o is rajono) na skambinu, rasau, net siulaus atvezt vaika.. ir jau ne pirma karta, paciu lemtingiausiu momentu lieku su serganciu vaiku "ant ledo". taip ir sikart nutiko.. sukilo didziule pulinga angina, temperatura nebetelpa termometre.. o musu daktariukas, kaip i vandeni dingo :sad: ar cia tik man taip skyla su juo, nes prisiklausiau daugybe tegiamu atsiliepimu apie ji, deja, pati prie ju nelabai galiu prisideti..
*

niu galiu pasakyt kad gydytojas irgi zmogus,as irgi su paliepimu skambinau visa savaitgali,po to issiaiskinau kad zmogus buvo laidotuvese verysad.gif nemanau,kad siaip sumastes terstu savo varda schmoll.gif
palylia
gal kas zino palangoje daukanto 6 MEDOCHEDA atsiliepimu
Papildyta:
gal kas lanketes pas gyd vaivariene kaune butu labai idomu suzinoti ax.gif
bloga
QUOTE(mmergyte @ 2008 04 10, 21:53)
niu galiu pasakyt kad gydytojas irgi zmogus,as irgi su paliepimu skambinau visa savaitgali,po to issiaiskinau kad zmogus buvo laidotuvese verysad.gif  nemanau,kad siaip sumastes terstu savo varda schmoll.gif
*

zinoma suprantu, bet tai jau ne pirmas kartas toks.. dazniausias jo pasiteisinimas buna, kad turi labai daug klientu, arba popieriu. na, mano supratimu, jei nebeapzioji, tai ir nebekask, tai cia viena, o kita, as gi neskambinu jam siaip, pasikalbeti, skambinu ar rasau, jam paciam liepiant tai daryti ir tik esant rimtam reikalui, net pasisiuliau atvykti vizitui, kad gerai apziuretu ir pasakytu, kaip mum toliau elgtis, ir kad isvengciau tu rasinejimu-skambinejimu.

siaip gana keistas man tas diagnozes nustatinejimas ir vaistu paskyrinejimas telefonu, nematatnt ligoniuko schmoll.gif kazkaip man neprofesionaliai tas visas reikalas atrodo unsure.gif
mmergyte
QUOTE(bloga @ 2008 04 11, 20:34)
zinoma suprantu, bet tai jau ne pirmas kartas toks.. dazniausias jo pasiteisinimas buna, kad turi labai daug klientu, arba popieriu. na, mano supratimu, jei nebeapzioji, tai ir nebekask, tai cia viena, o kita, as gi neskambinu jam siaip, pasikalbeti, skambinu ar rasau, jam paciam liepiant tai daryti ir tik esant rimtam reikalui, net pasisiuliau atvykti vizitui, kad gerai apziuretu ir pasakytu, kaip mum toliau elgtis, ir kad isvengciau tu rasinejimu-skambinejimu.

siaip gana keistas man tas diagnozes nustatinejimas ir vaistu paskyrinejimas telefonu, nematatnt ligoniuko  schmoll.gif kazkaip man neprofesionaliai tas visas reikalas atrodo  unsure.gif
*

neisizeisk,o tai kodel nesikreipi i kitus gydytojus tada? g.gif nes jei man atrodytu ne viskas gerai su situo reikalu,jau buciau begus pas kita gydytoja blush2.gif o del neapziojimo,tai ka butum rasius,jei butu is viso atsakes gydyt vaikuti?ne priekaistauju tik idomi tavo pozicija blush2.gif
bloga
QUOTE(mmergyte @ 2008 04 11, 21:15)
neisizeisk,o tai kodel nesikreipi i kitus gydytojus tada? g.gif  nes jei man atrodytu ne viskas gerai su situo reikalu,jau buciau begus pas kita gydytoja blush2.gif o del neapziojimo,tai ka butum rasius,jei butu is viso atsakes gydyt vaikuti?ne priekaistauju tik idomi tavo pozicija blush2.gif
*

matau, kad nelabai mane supratai ax.gif
gyvenam provincijoje, pas mus is vis nera jokio gydytojo homeopato, artimiausias gyd. Misis uz 100 km - Klaipedoje. Ko gero ir ten jis toks vienas, jei kas zinote kita gera homeopata Klaipedoj, labai laukciau info kas ir kur jis 4u.gif va toks ir pasirinkimas ax.gif

Taigi, kadangi musu situacija tokia: arba jis, arba tradicinis, tai pas kita ('tradicini') gydytoja ir nuejau tada, kas be ko.. ir vel "sekmingai" mum israse doze AB verysad.gif

O del atsisakymo mus gydyt, tai, manau, geriau jau butu is vis nepriregistrave, nei palike mus bedoj.
palylia
QUOTE(bloga @ 2008 04 12, 20:56)
matau, kad nelabai mane supratai  ax.gif
gyvenam provincijoje, pas mus is vis nera jokio gydytojo homeopato, artimiausias gyd. Misis uz 100 km - Klaipedoje. Ko gero ir ten jis toks vienas, jei kas zinote kita gera homeopata Klaipedoj, labai laukciau info kas ir kur jis  4u.gif va toks ir pasirinkimas  ax.gif

Taigi, kadangi musu situacija tokia: arba jis, arba tradicinis, tai pas kita ('tradicini') gydytoja ir nuejau tada, kas be ko.. ir vel "sekmingai" mum israse doze AB  verysad.gif 

O del atsisakymo mus gydyt, tai, manau, geriau jau butu is vis nepriregistrave, nei palike mus bedoj.
*

nezinau is kurios tu klaipedos puses bet dar kalaipedoj yra homeopatu tai klaipeda plunge yra enrikas juknavicius tel +37068439986 ir klaipedoj andrius stasiulis tel+37068562985 ju nezinau ar jie geri o dar palangoje daukanto 6 tai pati lankausi atrodo nebloga andzela karpovič tel 865610805 o jei reikia kaune tai zinau daugiau jei reikia galesiu parasyti
bloga
QUOTE(palylia @ 2008 04 13, 22:12)
nezinau is kurios tu klaipedos puses bet dar kalaipedoj yra homeopatu tai klaipeda plunge yra enrikas juknavicius  tel +37068439986 ir klaipedoj andrius stasiulis tel+37068562985 ju nezinau ar jie geri o dar palangoje daukanto 6 tai pati lankausi atrodo nebloga andzela karpovič tel 865610805 o jei reikia kaune tai zinau daugiau jei reikia galesiu parasyti
*

lb aciu uz info, reiks apsiuostineti 4u.gif
ausritukas
QUOTE(bloga @ 2008 04 15, 00:18)
lb aciu uz info, reiks apsiuostineti  4u.gif
*

Klaipedoje yra gera gydytoja Balniene.Jinai dirba 3poliklinikoje.Tik labai dideles eiles pas ja .As su maziuku islaukiau puse metu ,verta buvo laukti.
tiskiukas
Mamytes, o kam teko lankytis ir gydytis pas Gurjeviciu? Ar kam padejo?
bloga
QUOTE(ausritukas @ 2008 04 16, 08:29)
Klaipedoje yra gera gydytoja Balniene.Jinai dirba 3poliklinikoje.Tik labai dideles eiles pas ja .As su maziuku islaukiau puse metu ,verta buvo laukti.
*

O pas ja reikia registruotis per poliklinika, kaip yprastai, ar skambintis asmeniskai? jei turite kontaktini koki, gal galetumet mesteleti i az 4u.gif
ausritukas
QUOTE(bloga @ 2008 04 21, 10:30)
O pas ja reikia registruotis per poliklinika, kaip yprastai, ar skambintis asmeniskai? jei turite kontaktini koki, gal galetumet mesteleti i az  4u.gif
*

Labas parasiau i az.
Gėlėta
sveikos,

kelis kartus bandžiau prisiskambinti Misiui, deja nesėkmingai verysad.gif tad norėčiau daugiau sužinoti - gal kas lankotės pas Juknavičių, Klaipėdos ,,Medikanoj"? O gal kas pas Stasiulį? Norėčiau atsiliepimų, ar jie gydo mažus vaikus?
Dzada
sveikos, tai pas ka vilniuje rekomenduojat eit?
Grinevic
Gema
Bagdonaviciu
Popova

padekit 4u.gif
Besijuokianti
QUOTE(palylia @ 2008 04 14, 00:12)
o jei reikia kaune tai zinau daugiau jei reikia galesiu parasyti
*

Gal kokį homeopatą vaikui galėtumėt Kaune rekomenduot? Dėkoju.
je_lenka
Sveikos.
Gal kas turi atsiliepimų apie gyd. J. Tulčiną?
regina.k
Homeopatija vakaruose - laabi populrus ir madingas gydymo metodas, chemijos ten jau privalge . Rytose - t.p. Maskvoje homeopato konsultacija su istyrimu aparatu... nuo 100 iki 400 $, buvau pati su vaiku del adenoidu. Taciau, veliau gydyma pakoregavo ir priziurejo privatus daktaras Mickunas is Santariskiu. Po 3-ju menesiu adenoidai dingo ir nereikejo operuoti, nors irodinejo, kad be operacijos ir antibiotiku neko nebus, o mus kasmet po 3 kartus kvaišalais nuo alergijos ir antibiotikais farširavo.
Besijuokianti
QUOTE(regina.k @ 2008 05 28, 00:07)
Homeopatija vakaruose - laabi populrus ir madingas gydymo metodas, chemijos ten jau privalge . Rytose - t.p. Maskvoje homeopato konsultacija su istyrimu aparatu... nuo 100 iki 400 $, buvau pati su vaiku del adenoidu. Taciau, veliau gydyma pakoregavo ir priziurejo privatus daktaras Mickunas is Santariskiu. Po 3-ju menesiu adenoidai dingo ir nereikejo operuoti, nors irodinejo, kad be operacijos ir antibiotiku neko nebus, o mus kasmet po 3 kartus kvaišalais nuo alergijos ir antibiotikais farširavo.
*

Mus kaip tik domina adenoidai ir homeopatija, adenoidai 2 laipsnio, jokių išorinių požymių: knarkimo, kvėpavimo per burną, tačiau sergam periodiškai labai didelėm slogom su kosuliu.
Gal galit plačiau papasakot? Gydėtės turbūt jums asmeniškai skirtais žirniukais, ar homeopatiniais vaistais iš vaistinės? Ar darė kokius tyrimus?
Ir, jei teisingai supratau, šis daktaras Mickūnas - homeopatas? Gal jo koordinates būtų galima?
Ačiū iš anksto 4u.gif
Besijuokianti
Sveikos, gal kas galėtumėt tyliai gyd. Misiaus tel. pasufleruot?
Ir dar gal kas pasakys ar homeopatas Popovas vis dar dirba Vilniuje ar ne?
Ačiū.
obuoliux
QUOTE(vilytte @ 2008 06 14, 18:18)
Sveikos, gal kas galėtumėt tyliai gyd. Misiaus tel. pasufleruot?
Ir dar gal kas pasakys ar homeopatas Popovas vis dar dirba Vilniuje ar ne?
Ačiū.
*

Popovas Vilniuje tikrai dirba, pati prieš kelias dienas šnekėjau su juo 4u.gif (tik kitu klausimu, ieškau, ar kas nors organizuoja paskaitas apie homeopatiją). Šiaip, žadėjo kurį laiką atostogauti, vasara visgi.
Šiaip, gerų homeopatų yra visuose didesniuose miestuose, ne tik šie du ax.gif . Gal dar kas atsilieps dėl Misiaus.
Besijuokianti
QUOTE(obuoliux @ 2008 06 16, 00:38)
Popovas Vilniuje tikrai dirba, pati prieš kelias dienas šnekėjau su juo  4u.gif (tik kitu klausimu, ieškau, ar kas nors organizuoja paskaitas apie homeopatiją). Šiaip, žadėjo kurį laiką atostogauti, vasara visgi.
Šiaip, gerų homeopatų yra visuose didesniuose miestuose, ne tik šie du ax.gif . Gal dar kas atsilieps dėl Misiaus.
*

Dėl Misiaus tai jau viena mamytė į až parašė jo tel. - ačiū jai.
Kuris iš šių dviejų priims - pas tą ir važiuosim, mums paskirta adenoidų operacija rugsėjy, turim nemažai laiko pabandyt homeopatiją.
Ačiū obuoliux ir tau 4u.gif . Bandysiu ieškot Popovo kontaktų.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.