Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mamyciukas darzelyje
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai
Pages: 1, 2, 3, 4
Iovi
QUOTE(mammka @ 2009 09 16, 09:02)
Kaip sekasi "mamyciukams" darzeliuose?
Maniskis prasilauze 3*tfu  ph34r.gif .Siandien tik pakartojo sakini,kuri kas diena istisai sako - mamyte ateis .As pritariu,kad ateisiu,dar ir paklausiau ar kada neatejau  biggrin.gif .
Tiesa,pasikeite po savaitgalio .Pirmadieni atejau pasiimt aukletoja paklause ka su vaiku padariau  blink.gif .Sako gal burtu lazdele turit  lotuliukas.gif .Net pati nezinau kas galejo ji taip paskatint  g.gif .
*

QUOTE(kristinaeid @ 2009 09 16, 12:41)
o mes perejom i kita darzeli ir patekom pas nuostabias aukletojas ,is pradziu asaryciu buvo,nes buvo labai issgandes is po ano darzelio,bet sendien toks linksmutis,zaide su vaikais,soko, na pasaka  wub.gif  biggrin.gif
*

Dziugu, kad viskas gerai sekasi!
Mes irgi jau kuris laikas be asaryciu (tfu tfu tfu). Ir sia savaite jau pavalgyti pietus pagaliau darzelyje ryzomes (mes tik iki pietu leidziam, nes turim senelius). bigsmile.gif
Tik va, pastebejau, rytais namuose oziuku daugiau atsirado doh.gif Reikes kazkaip su jais tvarkytis g.gif
Daiva41
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Na ką gi. Šiandien mums džiugus rytas. Mes neverkėme thumbup.gif
Šiek tiek pazirzeno, bet jau palikau grupėje be ašarų.
Šią savaitę pradėjome pasiimti po pietų miego, tai tai davė visai gerus rezultatus, nes miegoti mano bernaitis mėgsta ir tikriausiai jam ten patinka, nes namuose vis kartoja le-le, le-le. biggrin.gif
Taip norėčiau kad kiekvienas rytas būtų toks kaip šiandien 4u.gif
ausra101
Sveikos merginos 4u.gif
pradejau ieskoti ir as paguodos verysad.gif
i darza pradejom eiti pries pora savaiciu, paejeo dvi dienas iki pietu ir pasiemiau su sloga, savaite sedejom namie. pirmad nuvedziau liepe palikti visai dienai, vaikas nezinodamas, kad reikes pasilikti iki vakaro gana noriai pasiliko, antrad ejo su teciu verke gan smarkiai bet aukletojos paeme sake greitai nuramino, treciad vel as vedziau, verke bet nuejo pats i grupe (nesem nauja knygute darzeliui dovanu, sausainiu, zodziu priburiau doh.gif ) nu siand kas daresi nemoku pasakyti unsure.gif sitoks gailus verkimas, kad neiseiciau ir nepalikciau vieno.... paskui net supyko ant manes, atsistojo prie lango sake ateis tetis pasiims ji vesis pas daktada, nes pilveli skauda.... galiausiai kai nesulauke to teciaus, sake ateis babyte pasiims ant ranku ir issines ji namo... cray.gif ismegino vaikas viska, kad tik nepalikciau, galiausiai vel apsiviniojo apie kakla ir nejo nuplesti.
tai semininkele paeme per prievarta ant ranku ir nusinese...
mums kuo toliau tuo blogiau, vakarais vaikas praso tu manes nepalik, as tave myliu, istisai glaustosi myluoja... anksciau turedavau prasyti kad pabuciuotu ar mylu mylu padarytu.
siaip vaikas be proto judrus, bendraujantis, niekada nebijojo vienas pasilikti, galedavau palikti su bet kuo teciu, seneliais, kuma, savo draugemis... nu nera buve bedos. zodziu pilna ta zodzio prasme hiperaktyvus vaikas, visur pirmas, viskas idomu ir t.t.

bijau, kad nuo to darzelio is judraus pasiutusio berniukscio nevirstu issigandusiu lepsiuku, kuris visko bijotu ir gedytusi unsure.gif
Iovi
QUOTE(ausra101 @ 2009 09 17, 11:13)

bijau, kad nuo to darzelio is judraus pasiutusio berniukscio nevirstu issigandusiu lepsiuku, kuris visko bijotu ir gedytusi unsure.gif
*

4u.gif
gal dar per anksti su tom baimem ax.gif
pratinimasis tikrai ilgai uztrunka 4u.gif
apskritai, nereikia tokiu minciu isileisti - vaikai juk "nuskaito" tavo emocijas mirksiukas.gif
geriau stengtis mastyti pozityviai, o jei vaikas bijo, kad mama paliks, visada reikia patikinti, kad mama jo niekada nepaliks 4u.gif
Kitas dalykas - vaikas turi tiksliai zinoti, kada ir kas ji pasiims. Taip jie jauciasi saugiau (tarkime - pamiegosi miegelio, pavalgysi ir ateis tetis taves pasiimti).

Stiprybes 4u.gif
Mano nedrasuole vat jau nuo balandzio darzelyje prantasi, tai pagaliau pradejome matyti teigiamu poslinkiu bigsmile.gif
ausra101
QUOTE(Iovi @ 2009 09 17, 11:23)
geriau stengtis mastyti pozityviai, o jei vaikas bijo, kad mama paliks, visada reikia patikinti, kad mama jo niekada nepaliks  4u.gif
Kitas dalykas - vaikas turi tiksliai zinoti, kada ir kas ji pasiims. Taip jie jauciasi saugiau (tarkime - pamiegosi miegelio, pavalgysi ir ateis tetis taves pasiimti).

Stiprybes  4u.gif
Mano nedrasuole vat jau nuo balandzio darzelyje prantasi, tai pagaliau pradejome matyti teigiamu poslinkiu  bigsmile.gif
*

mes taip ir darom, as jam viska nuosekliai simta kartu paaiskinu: pavalgysi, nueisi i laukeli, pamiegosi ir mamyte ateis... viskas gerai susitariam, apsikabinam ir tik pajaucia, kad tuoj iseisiu viskas is naujo asaros, asaros, asaros... kas skaudziausia, kad ne kokios isterijos, nervai, o graudus verkimas tiesiog maldavimas unsure.gif

tavo gelezine kantrybe smile.gif as neiskesiu tiek laiko, zadejau pratinti dvi savaites, dabar sakau menesiu pasikankinsim.
aukletoja sako jog vaikas labai gerai valgo, gerai miega, uzsimirses zaidzia, bendrauja. mums tiesiog tas issiskirimas tragedija, dar graudinasi kai pasiimu bet verkti jau nebera ko, juk namo einam smile.gif
labai noretusi pamatyti kaip istikruju yra per diena g.gif jeigu jis istikruju verkia tik issiskiriant ilgiau galima butu pratintis, bet man kazkaip nesitiki jog diena jis neverkia mamos schmoll.gif
Iovi
QUOTE(ausra101 @ 2009 09 17, 12:04)
mes taip ir darom, as jam viska nuosekliai simta kartu paaiskinu: pavalgysi, nueisi i laukeli, pamiegosi ir mamyte ateis... viskas gerai susitariam, apsikabinam ir tik pajaucia, kad tuoj iseisiu viskas is naujo asaros, asaros, asaros... kas skaudziausia, kad ne kokios isterijos, nervai, o graudus verkimas tiesiog maldavimas unsure.gif

tavo gelezine kantrybe smile.gif as neiskesiu tiek laiko, zadejau pratinti dvi savaites, dabar sakau menesiu pasikankinsim.
aukletoja sako jog vaikas labai gerai valgo, gerai miega, uzsimirses zaidzia, bendrauja. mums tiesiog tas issiskirimas tragedija, dar graudinasi kai pasiimu bet verkti jau nebera ko, juk namo einam  smile.gif
labai noretusi pamatyti kaip istikruju yra per diena g.gif jeigu jis istikruju verkia tik issiskiriant ilgiau galima butu pratintis, bet man kazkaip nesitiki jog diena jis neverkia mamos schmoll.gif
*

taip taip, tos asaros tikros ir tikrai graudzios verysad.gif zinau verysad.gif
bet paskui po truputi praeina
dabar pvz. labiau graudinasi, jei ilgiau uztrunkam atsisveikindamos. tarkime, jei uzkalbi danti - apziurineji darbelius, pagiri jos darbeli ir pan., staigiai persiauna ir buckis - atia, tada ir nustraksi i grupe, o jei tik ilgiau pasiglebesciuoji (na, nenustumsi juk vaiko, jei apsikabinti nori), tai jau ziurek ir asarele kaupiasi verysad.gif
bet dziaugiames nors tiek, kad atsiranda jau interesas darzeliu, pasakoja, kas ten vyko, ka veike, jau ne viskas vien juodom spalvom bigsmile.gif
Mergaite12
Ui merginos, gerai, kad sita temuke atidaret, nes kazkiek nurimau, kad ta adaptacija vis tiek ivyksta.Mes einam i lopsiuka nuo pirmadienio. Dvi dieneles as su ja kartu buvau, tai i mane net demesio nekreipe.Vakar palikau valandelei, tai tik ieskojo, bet neverke,,o siandien su aukletoja nusprendem, kad ateisiu pasiimti po pietuku valgymo, nu bet deja sulaukiau skambucio anksciau, kad mergina mano i tokia isterija puole, kad nei auklyte, nei aukletoja nenuramino....Ir kitas dalykas mane neramina, ar cia sutapimas ar kas, bet merginiuke mano rimtus reikalus darydavo i diena kelis kartus, o dabar trecia diena nesitustina. Ar gali cia buti susije su stresu???

Kazkaip nebuvau pasiruosusi, kad bus sunku adaptuotis, nes ji pas mane atrode tokia komunikabili, bebaime, o pasirodo, kad viskas super atvirksciai gavosi... doh.gif doh.gif doh.gif

Bet paskaicius jusu pratinimusis, matau, kad jau kai kuriems vaikuciams sekasi zymiai geriau, tai labai viliuosi, kad ir mums bus viskas tik i geresne puse....
mammka
Saunu skaityt geras naujienas smile.gif . Pralaus ledus,kaip sakoma lotuliukas.gif .

Maniskis po darzelio irgi neblogas terorirstas,bet su laiku ir tai baigsis. Preitais metais tas pats daresi .Cia tokia kaip ir saves pasitikejimo israiska ar pasididziavimo g.gif .

Mergaite zinok vaikai nuo streso visko pridaro 4u.gif .Ir i kelnes daro ,ir vemia....Maniskis labai sirgo daug .Tiesiog uzkyla temp.atrodo siaip sau . Diena nevedi i darza- laksto kaip niekur nieko doh.gif .

Zinok ne ka lengviau cia pratinames biggrin.gif . Gal taip tik atrodo 4u.gif
ausra101
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 09 17, 15:15)
Kazkaip nebuvau pasiruosusi, kad bus sunku adaptuotis, nes ji pas mane atrode tokia komunikabili, bebaime, o pasirodo, kad viskas super atvirksciai gavosi... doh.gif  doh.gif  doh.gif

va va ir mums tas pats, vaikas super judrus galvojau dziaugsis turedamas kur jegas islieti, o verkia labiausiai visoje grupeje unsure.gif
nors siand kai pasiemiau auklyte pasakojo, jog labai geras buvo, diena visai neverke, ne kart i kelnytes nepridare ax.gif
zodziu mums reikia dirbti su tuo issiskirimu
Mergaite12
QUOTE(ausra101 @ 2009 09 17, 18:09)
va va ir mums tas pats, vaikas super judrus galvojau dziaugsis turedamas kur jegas islieti, o verkia labiausiai visoje grupeje unsure.gif
nors siand kai pasiemiau auklyte pasakojo, jog labai geras buvo, diena visai neverke, ne kart i kelnytes nepridare ax.gif
zodziu mums reikia dirbti su tuo issiskirimu
*

Nu matai, kazkaip kai visi aplinkui uzciauskejo, kad viskas bus ciki, tokia mergina drasi, tai, kazkaip ir nusiteikiau, kad viskas bus gerai,net kitaip ir negalvojau, o pasirodo, tokio salto duso gavau i dusia, kad zinai, rytoj reikia vesti mergina , o man jau daugiau baimes ir nenoro,nei noro vesti.
Pasirinkimo nelabai turiu, tad nezinau kokiu budu, bet turesim pratintis. doh.gif doh.gif Guosiuosi sioje temeleje, nes vis lengviau kai bendraminciu randi.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazkaip pradedi negalvoti, kad tik tavo vienos vaikas ufonautas:)
ausra101
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 09 17, 19:15)
Guosiuosi sioje temeleje, nes vis lengviau kai bendraminciu randi.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kazkaip pradedi negalvoti, kad tik tavo vienos vaikas ufonautas:)
*

as amzinai guodziuosi SM hihihi.gif
buna supanikuoji kaip cia tas tavo vaikas sitaip ar kitaip elgiasi, o pasiskaitai, kad buna ir blogiau. negalima dziaugtis kitu nelaimem, bet pasidaro ramiau ant dusios, kad ne viena tokia esi biggrin.gif
Mergaite12
QUOTE(ausra101 @ 2009 09 17, 20:35)
as amzinai guodziuosi SM  hihihi.gif
buna supanikuoji kaip cia tas tavo vaikas sitaip ar kitaip elgiasi, o pasiskaitai, kad buna ir blogiau. negalima dziaugtis kitu nelaimem, bet pasidaro ramiau ant dusios, kad ne viena tokia esi  biggrin.gif
*

blush2.gif blush2.gif nu ka isvedziau savo grazuole i lopsi ,sedziu namie ir laukiu, kada jau cia aukletoja uztrimituos su skambuciais.Bet, kad ir kaip sunku pratintis reikia blink.gif
mammka
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 09 18, 09:02)
blush2.gif  blush2.gif nu ka isvedziau savo grazuole i lopsi ,sedziu namie ir laukiu, kada jau cia aukletoja uztrimituos su skambuciais.Bet, kad ir kaip sunku pratintis reikia blink.gif
*

Gal neužtrimituos biggrin.gif .Kita savaitė turėtų būti sunkesnė .Paguodžiau,ane hihihi.gif . O po to jau lengviau turėtų eitis . Svarbiausia mamai stipriai būti,daug kalbėti.
Aš kartais net užkalbėdavau iki grupės durų lotuliukas.gif .Koks šaunuolis,kad turi išmokti savarankiškas būti.Kad draugų susiras ir t.t . ir pan. Kažkiek,matyt įsidėjo į galvelę cool.gif .

Maniškis vakar labai ilgai išbuvo darže doh.gif .Susirinkimas užtruko. Taip ilgai dar nebuvau palikus,gaila net vaiko pasidarė. Bet nieko,šiandien visai gerai išėjo.Jau kelinta diena be ašarų thumbup.gif
ausra101
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 09 18, 09:02)
blush2.gif  blush2.gif nu ka isvedziau savo grazuole i lopsi ,sedziu namie ir laukiu, kada jau cia aukletoja uztrimituos su skambuciais.Bet, kad ir kaip sunku pratintis reikia blink.gif
*

nu ka isvedziau ir as, siand biski geriau negu vakar unsure.gif
dar masinoj pradejo vaikuzas verkti, kad mama tu neiseik toli, pabuk uz sienos. aisku as ir pasakoju, kad pabusiu uz sienos, jis paszais pavalgys ir pasiimsiu doh.gif

QUOTE(mammka @ 2009 09 18, 09:10)
Maniškis vakar labai ilgai išbuvo darže  doh.gif .Susirinkimas užtruko. Taip ilgai dar nebuvau palikus,gaila net vaiko pasidarė. Bet nieko,šiandien visai gerai išėjo.Jau kelinta diena be ašarų  thumbup.gif
*

kaip as laukiu kada maniskis eis be asaru rolleyes.gif

pas mus siand pirma karta eina senelis jo pasiimti, gal pasiimant neverks bigsmile.gif
mammka
QUOTE(ausra101 @ 2009 09 18, 09:25)
nu ka isvedziau ir as, siand biski geriau negu vakar unsure.gif
dar masinoj pradejo vaikuzas verkti, kad mama tu neiseik toli, pabuk uz sienos. aisku as ir pasakoju, kad pabusiu uz sienos, jis paszais pavalgys ir pasiimsiu doh.gif
kaip as laukiu kada maniskis eis be asaru rolleyes.gif

pas mus siand pirma karta eina senelis jo pasiimti, gal pasiimant neverks bigsmile.gif
*

Tikrai eis tik laiko reikia 4u.gif .
Mergaite12
QUOTE(mammka @ 2009 09 18, 09:10)
Gal neužtrimituos  biggrin.gif  .Kita savaitė turėtų būti sunkesnė .Paguodžiau,ane hihihi.gif . O po to jau lengviau turėtų eitis . Svarbiausia mamai stipriai būti,daug kalbėti.
Aš kartais net užkalbėdavau iki grupės durų  lotuliukas.gif .Koks šaunuolis,kad turi išmokti savarankiškas būti.Kad draugų susiras ir t.t . ir pan. Kažkiek,matyt įsidėjo į galvelę  cool.gif .

Nu paguodei tikrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jua dabar sedziu ir galva pradeda skaudeti, nes mastau, kad ten stogai kilnojasi,......O , kad kita savaite bus sunki, tai tikiuosi.

Sakai, kalbeti daug, bet ka as tai savo grazuolytei 1,7 men galiu papasakoti:)Ji mandra, kol as salia arba kazkas is savu,o pasirodo reikia likti lopelyje ir baigiasi visos mandrybes:)
Duok dieve man stiprybes:) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mammka
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 09 18, 09:36)
Nu paguodei tikrai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jua dabar sedziu ir galva pradeda skaudeti, nes mastau, kad ten stogai kilnojasi,......O , kad kita savaite bus sunki, tai tikiuosi.

Sakai, kalbeti daug, bet ka as tai savo grazuolytei 1,7 men galiu papasakoti:)Ji mandra, kol as salia arba kazkas is savu,o pasirodo reikia likti lopelyje ir baigiasi visos mandrybes:)
Duok dieve man stiprybes:) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Tai negalvok dar...suspėsi biggrin.gif . Nu aš čia taip realistiškai blush2.gif .

Oi,mažutė dar visai wub.gif . O kalba normaliai? Maniškis tokio amžiaus visai beveik nekalbėjo tai sunku buvo ką ir pasakyt doh.gif .Ištisai verkdavo....
Mergaite12
QUOTE(mammka @ 2009 09 18, 09:58)
Tai negalvok dar...suspėsi  biggrin.gif  . Nu aš čia taip realistiškai  blush2.gif  .

Oi,mažutė dar visai  wub.gif  . O kalba normaliai? Maniškis tokio amžiaus visai beveik nekalbėjo tai sunku buvo ką ir pasakyt  doh.gif .Ištisai verkdavo....
*

Nu ka jai reikia tai kalba, nera, kad tyletu, bet zinai tas kalbejimas dar toks doh.gif doh.gif doh.gif

Pagaliau parsivedziau,tik kad zavingai nervinga ji man palikus.Niekada nebudavo, kad isterijas rodytu ar kojomis burtu, o siandien oi oi kokiu fintu prirode:)Tiesiog atsistebeti negalejau....

Ir vis del to persasi man mintis, kad man darzas nepatinka....ir dar lauke tokie pavojai ten tyko ir kaip tycia ji ten eina,,,,,as kalbu apie ziauriai stacius laiptus......kuriais ji sekmingai uzsilipa ir sekmingai ruosiasi nerti stacia galva.
Kaip jus manot su kuo as galeciau pasikalbeti, kad kazka darytu tuo klausimu.Ar cia tokie klausimai sprendziami tik kai ivyksta nelaimes? Nes kiek paprasau aukletojos, kad ziuretu, tiek po to pokalbio as sekmingai pamatau savo merginiuke aisbergo virsuneje. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
mammka
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 09 18, 12:46)
Nu  ka jai reikia tai kalba, nera, kad tyletu, bet zinai tas kalbejimas dar toks doh.gif  doh.gif  doh.gif

Pagaliau parsivedziau,tik kad zavingai nervinga ji man palikus.Niekada nebudavo, kad isterijas rodytu ar kojomis burtu, o siandien oi oi kokiu fintu prirode:)Tiesiog atsistebeti negalejau....

Ir vis del to persasi man mintis, kad man darzas nepatinka....ir dar lauke tokie pavojai ten tyko ir kaip tycia ji ten eina,,,,,as kalbu apie ziauriai stacius laiptus......kuriais ji sekmingai uzsilipa ir sekmingai ruosiasi nerti stacia galva.
Kaip jus manot su kuo as galeciau pasikalbeti, kad kazka darytu tuo klausimu.Ar cia tokie klausimai sprendziami tik kai ivyksta nelaimes? Nes kiek paprasau aukletojos, kad ziuretu, tiek po to pokalbio as sekmingai pamatau savo merginiuke aisbergo virsuneje. doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

Manau kalba tiek kiek maniškis - nes tik dabar pradedam susikalbėt doh.gif .Vadinasi prikalbėt kažkiek įmanoma blush2.gif

Va va...po daržo pas mus tas pats .Ir kojytės dirba,ir gerklytė dirba lotuliukas.gif .Praeis su laiku biggrin.gif

Kokiais ji ten laiptais lipa blink.gif . O auklėtojos leidžia lipt?
Mūsiškių lopšelinukų net arti čiuožyklos neprileidžia schmoll.gif .Bet laiptais tai lipa kai eina į valgyklą....O kaip kitaip nuvesi.
Mergaite12
QUOTE(mammka @ 2009 09 18, 14:05)
Manau kalba tiek kiek maniškis - nes tik dabar pradedam susikalbėt  doh.gif .Vadinasi prikalbėt kažkiek įmanoma  blush2.gif

Va va...po daržo pas mus tas pats .Ir kojytės dirba,ir gerklytė dirba  lotuliukas.gif .Praeis su laiku  biggrin.gif
Kokiais ji ten laiptais lipa  blink.gif . O auklėtojos leidžia lipt?
Mūsiškių lopšelinukų net arti čiuožyklos neprileidžia  schmoll.gif .Bet laiptais tai lipa kai eina į valgyklą....O kaip kitaip nuvesi.
*

Isivaizduok yra tokie netoli smelio dezes laiptai, tipo kitas iejimas i grupe, kuri tik tokiu atveju naudoja jei greitai sisiu nori ar pan.O jie tokie status ir auksti.Tai as ir sakau aukletojoms, cia bus nelaime,,,negi neina kazka sugalvoti, kad tuos laiptus uztverti, galu gale is keliu lentu vartelius padaryti....Paprasau, kad ziuretu, tai pamatau kaip ziuri..........valio, siandien zemyn galva taip ir butu nunerus nuo virsaus.

bet juk kaip as sakau, pas mus lietuviu toks mentalitetas, viskuo rupinasi tik tada kai nelaime ivyksta.Parodo per sroves, abipus sienos, mamos pazliumbia, aukletojos pasisieloja tipo ir tuo baigiasi,Vaikas po zeme, o tik po to problemos sprendziamos....

Kaip as gailiuosi, kad susigundziau tipo renovacija ir perejau i sita darza doh.gif doh.gif doh.gif nors turejom sutarti sudare jau su kitu lopseliu ir manau tikrai geresniu vaiku atzvilgiu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
mammka
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 09 18, 14:47)
Isivaizduok yra tokie netoli smelio dezes laiptai, tipo kitas iejimas i grupe, kuri tik tokiu atveju naudoja jei greitai sisiu nori ar pan.O jie tokie status ir auksti.Tai as ir sakau aukletojoms, cia bus nelaime,,,negi neina kazka sugalvoti, kad tuos laiptus uztverti, galu gale is keliu lentu vartelius padaryti....Paprasau, kad ziuretu, tai pamatau kaip ziuri..........valio, siandien zemyn galva taip ir butu nunerus nuo virsaus.
*

Tikrai neturetu leisti laipiot schmoll.gif .Jau sakiau,pas mus (negiriu darzo,visko pasitaiko,manau) i ciuozykla mazesniem neleidzia schmoll.gif .Jei pamato ant asfalto - suvaro i zole.... bet cia kalba tik apie maziukus .
Gal mazais kysiukais pataisysi padeti?Aukletojos kaip sarkutes - nunesk maiseli paprastesniu sausainiu (atseit prie kavos ,ar vaikams pavaisint) ,pamatysi kaip pasikeis viskas doh.gif
ausra101
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 09 18, 12:46)
Kaip jus manot su kuo as galeciau pasikalbeti, kad kazka darytu tuo klausimu.Ar cia tokie klausimai sprendziami tik kai ivyksta nelaimes? Nes kiek paprasau aukletojos, kad ziuretu, tiek po to pokalbio as sekmingai pamatau savo merginiuke aisbergo virsuneje. doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

mazyte dar visai tavo mergina, manasis jau dvieju metu ir gan aukstas tai man del tokiu dalyku kazkaip neskauda galva tfu tfu tfu (kad neprisikalbeciau nelaimes doh.gif ) jis pas mus kiaurai per laiptus, griovus, tvoras doh.gif
bet jei matyciau, kad vaikui kyla kazkoks pavojus manau pasikalbeciau ne tik su aukletoja, bet reiktu pabandyti ir vedeja pasnekinti g.gif
kelios mamos is grupes kartu nueikit, manau turetu atsizvelgti

QUOTE(mammka @ 2009 09 18, 22:52)
Gal mazais kysiukais pataisysi padeti?Aukletojos kaip sarkutes - nunesk maiseli paprastesniu sausainiu (atseit prie kavos ,ar vaikams pavaisint) ,pamatysi kaip pasikeis viskas  doh.gif
*

va va su tais kysiukais kai prasideda, paskui galo nesimato doh.gif as kas antra diena nesu po maiseli sausainiu tipo vaikams nuraminti. paskui jauciu neis paprasyti nei, kad rankas vaikui nuplautu jei nieko nenesi blush2.gif (pati stipriai tikiuosi, kad klystu siuo klausymu unsure.gif ) is kitos puses pati sau galvoju, juk manes niekas neprase nieko duoti, o vistiek norisi vaikui daugiau demesio blush2.gif
Mergaite12
QUOTE(mammka @ 2009 09 18, 22:52)
Tikrai neturetu leisti laipiot  schmoll.gif .Jau sakiau,pas mus (negiriu darzo,visko pasitaiko,manau) i ciuozykla mazesniem neleidzia  schmoll.gif .Jei pamato ant asfalto - suvaro i zole.... bet cia kalba tik apie maziukus .
Gal mazais kysiukais pataisysi padeti?Aukletojos kaip sarkutes - nunesk maiseli paprastesniu sausainiu (atseit prie kavos ,ar vaikams pavaisint) ,pamatysi kaip pasikeis viskas  doh.gif
*

Tai jau as pairuosusi ta maza kysiuka(sausainuku) ir dar visko ko tik reiketu duociau, kad tik ta mano vaika ziuretu doh.gif doh.gif doh.gif Vargo vakariene pasakyciau ir tiek,,,,viska sbutu pakankamai dar normaliai jei ne tie prakeikti laiptai:) Jau matyt nera zmoniu, kurie nezino kaip tie laiptai mane nervuoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Cia tikriausiai mamos intuicija, nujauciu nelaime.....bet tiek neverkciau, jei nebuciau pati macius realiai situacijos......O galvoju, gal paciosm aukletojoms ka nunesti,tik nesumastau ka g.gif g.gif g.gif
Gluosneta
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 09 19, 13:24)
Tai jau as pairuosusi ta maza kysiuka(sausainuku) ir dar visko ko tik reiketu duociau, kad tik ta mano vaika ziuretu doh.gif  doh.gif  doh.gif Vargo vakariene pasakyciau ir tiek,,,,viska sbutu pakankamai dar normaliai jei ne tie prakeikti laiptai:) Jau matyt nera zmoniu, kurie nezino kaip tie laiptai mane nervuoja lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Cia tikriausiai mamos intuicija, nujauciu nelaime.....bet tiek neverkciau, jei nebuciau pati macius realiai situacijos......O galvoju, gal paciosm aukletojoms ka nunesti,tik nesumastau ka g.gif  g.gif  g.gif
*

Nedarykit nesamoniu jokiu aukletojom dovaneliu nesti nereikia.Jos paims ir kas toliau g.gif Galvojat labiau priziures tikrai ne, nes be jusu vaikelio yra dar vaiku kuriems taip pat reikia prieziuros.Jei jau nusprendete vaikuty leisti y darzely tai jau turit ka turit. Pasitikekit aukletojos,jos atsakys jei jusu mazyliui kas nutiks, aisku tai nelabai guodzia.Situacija yra kokia yra.
Mergaite12
QUOTE(Gluosneta @ 2009 09 20, 21:07)
Nedarykit nesamoniu jokiu aukletojom dovaneliu nesti nereikia.Jos paims ir kas toliau g.gif Galvojat labiau priziures  tikrai ne, nes be jusu vaikelio yra dar vaiku kuriems taip pat reikia prieziuros.Jei jau nusprendete vaikuty leisti y darzely tai jau turit ka turit. Pasitikekit aukletojos,jos atsakys jei jusu mazyliui kas nutiks, aisku tai nelabai guodzia.Situacija yra kokia yra.
*

Sutinku, bet situacija yra tokia , kokia yra pas mus Lietuvoje.O, kad atsakys uz ta vaikeli, zodziu atsiprasau, tai tikiu, tik va negrazintu jos man to vaikelio deja doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Cia kiek zmoniu, tiek nuomoniu...........Bet cia kalba ne apie milijonines dovanas , o apie smulkius niekucius......Bet manau neverta gilintis....... blush2.gif blush2.gif
mammka
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 09 21, 10:20)
Sutinku, bet situacija yra tokia , kokia yra pas mus Lietuvoje.O, kad atsakys uz ta vaikeli, zodziu atsiprasau, tai tikiu, tik va negrazintu jos man to vaikelio deja doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Cia kiek zmoniu, tiek nuomoniu...........Bet cia kalba ne apie milijonines dovanas , o apie smulkius niekucius......Bet manau neverta gilintis....... blush2.gif  blush2.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Iovi
Cia apie dovaneles kalbat.
Na, as irgi esu nunesusi saldainiuku aukeltojai prie kavos, kai pirmomis dienomis pradejom eiti.
Bet tai kas garantuos, kad aukletoja gavusi ta dovanele pries tevus kaip lape "lydosi", sypsosi, o paskui vaiku vis tiek neziures g.gif
Nors musiskes tai tfu tfu tfu, atrodo normalios pasitaike g.gif Maniske jau dicke - pasipasakoja, kas ten ir kaip tame darzelyje, tai kol kas ypatingu siaubu neprisiklausiau blink.gif
Mergaite12
QUOTE(Iovi @ 2009 09 23, 14:00)
Na, as irgi esu nunesusi saldainiuku aukeltojai prie kavos, kai pirmomis dienomis pradejom eiti.
Bet tai kas garantuos, kad aukletoja gavusi ta dovanele pries tevus kaip lape "lydosi", sypsosi, o paskui vaiku vis tiek neziures  g.gif
Nors musiskes tai tfu tfu tfu, atrodo normalios pasitaike  g.gif  Maniske jau dicke - pasipasakoja, kas ten ir kaip tame darzelyje, tai kol kas ypatingu siaubu neprisiklausiau  blink.gif
*

Tai, va , kad niekas negarantuoja, o ypac, kai dar mano maziuke lopselinuke, tai ji nieko negali man papasakoti. Bet , kad musu aukletojos truputi be pasaukimo dirba tai man jauciasi.Nu nesuburia jos vaiku nors tu ka doh.gif doh.gif

Bet uz tai siandien kaip pampersa vaikui radau uzdeta, va cia tai mokslas;) Nu jau mano tevelis pirma karta paliktas sugebejo teisingai uzdeti, o cia va pampersas uzpakalyje susegtas:)Ieskau ieskau kur tie lipuciai, gi subinikeje pasirodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Donata444
Nu nieko sau doh.gif
Mergaite12
QUOTE(Donata444 @ 2009 09 23, 14:53)
Nu nieko sau doh.gif
*

nu man irgi truksta zodziu,blyn kai valytoja viena diena pakeite auklyte, tai pampersas idealiai buvo uzdetas, o va kai tikrasis personalas emesi keitimo, tai rezultatas akivaizdus doh.gif doh.gif doh.gif butu linksma jei nebutu graudu.........ir ka gali toliau galvoti.....tai kita karta kepure bus vietoj pedkelniu uzmauta........
ausra101
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 09 23, 14:29)
Bet uz tai siandien kaip pampersa vaikui radau uzdeta, va cia tai mokslas;) Nu jau mano tevelis pirma karta paliktas sugebejo teisingai uzdeti, o cia va pampersas uzpakalyje susegtas:)Ieskau ieskau kur tie lipuciai,  gi subinikeje pasirodo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

nu cia tai bairis lotuliukas.gif

o mes siand pasidarem iseigine viena, nevedem. sakem tegu pailsi viena diena, nes vaikui su nerviukais ne kas po to darzo blink.gif
Mergaite12
QUOTE(ausra101 @ 2009 09 23, 20:03)
nu cia tai bairis  lotuliukas.gif

o mes siand pasidarem iseigine viena, nevedem. sakem tegu pailsi viena diena, nes vaikui su nerviukais ne kas po to darzo  blink.gif
*

As tai surupelio nupirkau Sedalia truputi pagerti.

O mes priverstinai atostogaujam doh.gif doh.gif , atvede vieni teveliai savo vaika apsisnarglijusi i grupe, tai dabar visi kiti priverstinai apsisnargliavo verysad.gif verysad.gif .
Gluosneta
QUOTE(Iovi @ 2009 09 23, 14:00)
Bet tai kas garantuos, kad aukletoja gavusi ta dovanele pries tevus kaip lape "lydosi", sypsosi, o paskui vaiku vis tiek neziures  g.gif
Nors musiskes tai tfu tfu tfu, atrodo normalios pasitaike  g.gif  Maniske jau dicke - pasipasakoja, kas ten ir kaip tame darzelyje, tai kol kas ypatingu siaubu neprisiklausiau  blink.gif
*

o cia istikro taip ir buna.Bet daug priklauso nuo aukletojos.Bet kad viena vaika labiau ziures yra nesamone.Jei jau duodat kazka tai bent nepabreskit kad daugiau jusu mazyly ziuretu,nes tai neymanoma.
Mergaite12
QUOTE(Gluosneta @ 2009 09 24, 13:04)
o cia istikro taip ir buna.Bet daug priklauso nuo aukletojos.Bet kad viena vaika labiau ziures yra nesamone.Jei jau duodat kazka tai bent nepabreskit kad daugiau jusu mazyly ziuretu,nes tai neymanoma.
*

O as jau susidariau vaizda, kad tu cia duok nedavus, jei pas aukletoja nera pasaukimo tam darbui, tai tu aukso kalnus atnesk jai, ji vis tiek atidirbs ta darbo diena su apatija veide ir eis namo......
jei aukletoja su fantazija ir polekiu, jai nieko nereikes, ji ir siaip spinduliuos geri ir dziaugsma ir patiems vaikams noresis buti su ja.As pamenu savo darzelio aukletoja eidavau dar lankyti ir lankydama mokykla, nu toks mielas zmogus buvo, kad net liudna darosi pagalvojus, kokios aukletojos teko mano merginai.... doh.gif doh.gif doh.gif
Iovi
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 09 24, 13:34)
O as jau susidariau vaizda, kad tu cia duok nedavus, jei pas aukletoja nera pasaukimo tam darbui, tai tu aukso kalnus atnesk jai, ji vis tiek atidirbs ta darbo diena su apatija veide ir eis namo......
jei aukletoja su fantazija ir polekiu, jai nieko nereikes, ji ir siaip spinduliuos geri ir dziaugsma ir patiems vaikams noresis buti su ja.As pamenu savo darzelio aukletoja eidavau dar lankyti ir lankydama mokykla, nu toks mielas zmogus buvo, kad net liudna darosi pagalvojus, kokios aukletojos teko mano merginai.... doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

na, mes vakar susirinkime buvom, tai visai patenkinti savo aukletojomis thumbup.gif
taip kazkaip apie vaikuciu ugdyma su ikvepimu sneka. apie kiekviena vaikuti gali kazka pasakyti - vadinasi, ziuri, kreipia demesi, domisi ju asmenybemis.
O kai paklausai, kokiom salygom dirba, tai doh.gif doh.gif doh.gif Pvz. is namu savo vaiku knygas nesasi, kad turetu, ka musu vaikiukams paskaityti doh.gif
ausra101
QUOTE(Iovi @ 2009 09 24, 14:07)
na, mes vakar susirinkime buvom, tai visai patenkinti savo aukletojomis  thumbup.gif
taip kazkaip apie vaikuciu ugdyma su ikvepimu sneka. apie kiekviena vaikuti gali kazka pasakyti - vadinasi, ziuri, kreipia demesi, domisi ju asmenybemis.
O kai paklausai, kokiom salygom dirba, tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Pvz. is namu savo vaiku knygas nesasi, kad turetu, ka musu vaikiukams paskaityti  doh.gif
*

o mums tik pradejus lankyti darza, dave sarasiuka daiktu, kuriuos turime nupirkti vaikams, tai yra plastelinas, pietukai, akvarele, flomasteriai, spalvinimo knygute, nu zodziu dar visokiausiu daikciuku vaikams uzsiemimams. ir buvo vienas punktas dovana darzeliui knyga. as kzkaip nieko pries tokius pirkimus, jeigu rinktu ir kokiam zaislui, manau be problemu duociau, mokykloj vaimas irgi niekas nieko neduoda, viska patys perkam rolleyes.gif
Mergaite12
QUOTE(ausra101 @ 2009 09 24, 16:22)
o mums tik pradejus lankyti darza, dave sarasiuka daiktu, kuriuos turime nupirkti vaikams, tai yra plastelinas, pietukai, akvarele, flomasteriai, spalvinimo knygute, nu zodziu dar visokiausiu daikciuku vaikams uzsiemimams. ir buvo vienas punktas dovana darzeliui knyga. as kzkaip nieko pries tokius pirkimus, jeigu rinktu ir kokiam zaislui, manau be problemu duociau, mokykloj vaimas irgi niekas nieko neduoda, viska patys perkam rolleyes.gif
*

Vat kas keisciausia, tai, kad pas mus zaislu tikrai pilna, man net keista, ir tu dabar siuolaikiniu lyginimo lentu, virtuveliu, masineliu, ir arkliuku ir keliems vaikams suptis ir vezimuku ir knygeliu ir dar visko.Tik, labai tikiuosi, kad adaptuosis aukletojos greiciau nei vaikams reikes iseiti i darzelio grupe:) doh.gif doh.gif doh.gif
Gluosneta
Istikro jei aukletoja ateina atsedeti savo valandas nieko gero.As viena savo sunaus aukletoja labai nusivylus,bet nieko padaryti negaliu kaip ir.O kita atlieka puikiai savo darba.Bet net menkiausia dovanele nepakeis jos poziurio y darba.Pazystu tikrai daug nuostabiu aukletoju, o pazystu ir artisciu kurios tik pries tevus vaidina aukletoja gera,o blogiausia kad dauguma teveliu galvoja kad ji nuostabi aukletoja unsure.gif
mammka
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 09 23, 14:29)
Bet uz tai siandien kaip pampersa vaikui radau uzdeta, va cia tai mokslas;) Nu jau mano tevelis pirma karta paliktas sugebejo teisingai uzdeti, o cia va pampersas uzpakalyje susegtas:)Ieskau ieskau kur tie lipuciai,  gi subinikeje pasirodo lotuliukas.gif
*

Pas mus ne karta lopselyje taip buvo.Ir dar budavo,kad ant pamperso trusikus uzmauna mastau.gif .Nu niekaip nesupratau ka tai galetu reiksti g.gif doh.gif .
Buna,kad ne savo drabuziais "apsirengia" .Ar su megztuku kitu iseina - kita diena pasikeiciam doh.gif

QUOTE(Mergaite12 @ 2009 09 24, 13:34)
jei aukletoja su fantazija ir polekiu, jai nieko nereikes, ji ir siaip spinduliuos geri ir dziaugsma ir patiems vaikams noresis buti su ja.As pamenu savo darzelio aukletoja eidavau dar lankyti ir lankydama mokykla, nu toks mielas zmogus buvo, kad net liudna darosi pagalvojus, kokios aukletojos teko mano merginai.... doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

Pilnai sutinku drinks_cheers.gif .Musu lopselio aukletoja jau tokia miela buvo.Kiek matydavau tai zaidzia ji su tais maziukais,piesia,kamuoli lauke spardo ar gaudyniu eina wub.gif .
O viena buvo tai.....gerai,kad atleista..mamos net verkdavo is jos isejusios gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Mergaite12
QUOTE(mammka @ 2009 09 25, 09:16)
Pilnai sutinku  drinks_cheers.gif .Musu lopselio aukletoja jau tokia miela buvo.Kiek matydavau tai zaidzia ji su tais maziukais,piesia,kamuoli lauke spardo  ar gaudyniu eina wub.gif .
O viena buvo tai.....gerai,kad atleista..mamos net verkdavo is jos isejusios  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif
*

Man tai jau vien "geras" vaizdas susidare, kai pamaciau aukletojos apsirengima, ir supratau, kas per paukstis:) Eina su lopselinukais i lauka:) Balta bliuze, sviesus sijonas ir sniego baltumo striuke:) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai jau cia ir durniausias pasakys, kad ji nei vieno vaiko nei pakels , nei ka su juo darys......o net nekalbu apie kamuolio spardyma, kas tiems pirskiams labai patinka.....Nes su tokiu mazu lelka, tai isejus su sviesiomis kelnemis svarus nelabai kada grisi:)Bent cia mano nuomone.....

Vis rezgu minti, gal i kita lopsi prasytis, gal ten labiau pasisektu, bet nesinori uzsokti nuo vilko ant meskos.... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Ai ir dar viena diena buvau su jais lauke:) Tai vienam nosis bega, tai kitam, as su servetele vis pavalau, o aukletoja stovi stovi ir sako, ale gera ideja, reikes tikrai tureti su savimi serveteliu lauke, net nepagalvojau doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Nu ka toliau gali mastyti????doh.gif
deluxe
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 09 25, 13:16)
Ai ir dar viena diena buvau su jais lauke:) Tai vienam nosis bega, tai kitam, as su servetele vis pavalau, o aukletoja stovi stovi ir sako, ale gera ideja, reikes tikrai tureti su savimi serveteliu lauke, net nepagalvojau doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Nu ka toliau gali mastyti????doh.gif
*

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mammka
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 09 25, 13:16)
Man tai jau vien "geras" vaizdas susidare, kai pamaciau aukletojos apsirengima, ir supratau, kas per paukstis:)  Eina su lopselinukais i lauka:) Balta bliuze, sviesus sijonas ir sniego baltumo striuke:) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tai jau cia ir durniausias pasakys, kad ji nei vieno vaiko nei pakels , nei ka su juo darys......o net nekalbu apie kamuolio spardyma, kas tiems pirskiams labai patinka.....Nes su tokiu mazu lelka, tai isejus su sviesiomis kelnemis svarus nelabai kada grisi:)Bent cia mano nuomone.....

Vis rezgu minti, gal i kita lopsi prasytis, gal ten labiau pasisektu, bet nesinori uzsokti nuo vilko ant meskos.... doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Ai ir dar viena diena buvau su jais lauke:) Tai vienam nosis bega, tai kitam, as su servetele vis pavalau, o aukletoja stovi stovi ir sako, ale gera ideja, reikes tikrai tureti su savimi serveteliu lauke, net nepagalvojau doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Nu ka toliau gali mastyti????doh.gif
*

Na,gal uztektu su pavaduotoja pakalbet ar su direktore g.gif . Su servetelem tai cia virsune doh.gif . Visiem valo...jei ne su servetelem tai su pop. ranksluociais - i lopsi daznai prasydavo atnest unsure.gif .
Mums kai darzas po langais tai as daznai ir vasara atvesdavau pasilakstyt su vaikais rolleyes.gif .Bet viena is aukletoju tai superine,nzn ,tikrai puikus zmogus. Dukra ateidavo pasicackint su mazaisiais.Iskart matosi kuris zmogus megsta si darba,o kuris DIRBA .
ausra101
Nu ka merginos, pas mus jau dvi dienos puikios thumbup.gif jokiu asaru tik buciukas ir ate thumbup.gif
net nuotaika superine iskart kai matai, kad vaikas noriai pasilieka darzelyje wub.gif
Mergaite12
QUOTE(ausra101 @ 2009 09 29, 09:17)
Nu ka merginos, pas mus jau dvi dienos puikios thumbup.gif jokiu asaru tik buciukas ir ate thumbup.gif
net nuotaika superine iskart kai matai, kad vaikas noriai pasilieka darzelyje wub.gif
*

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif o mes sergam ir sedim namie, kita savaite vel bus trukt uz vadziu vel is pradziu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kol vel susirgs:)
ausra101
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 09 29, 12:23)
Sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif o mes sergam ir sedim namie, kita savaite vel bus trukt uz vadziu vel is pradziu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kol vel susirgs:)
*

Sveikit greiciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vaikui jauciu pirma kart gyvenime sirgti biggrin.gif niekur nereikia eiti, ramiai sau sedi namuciuose zaidzia biggrin.gif
Mergaite12
QUOTE(ausra101 @ 2009 09 29, 13:39)
Sveikit greiciau  4u.gif  4u.gif  4u.gif
vaikui jauciu pirma kart gyvenime sirgti biggrin.gif niekur nereikia eiti, ramiai sau sedi namuciuose zaidzia biggrin.gif
*

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif aciu, tik labai tikiuosi , kad neisivaziuosim i ligu maratona,bet viltis d.......motina......matysim kaip bus....... blush2.gif
ausra101
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 09 29, 16:25)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif aciu, tik labai tikiuosi , kad neisivaziuosim i ligu maratona,bet viltis d.......motina......matysim kaip bus....... blush2.gif
*

nu gal ne, mes irgi po dvieju dienu darzelyje savaite sejom namie su sloga, dabar jau trys savaites einam ir atrodo nieko, tfu tfu tfu unsure.gif
Mergaite12
QUOTE(ausra101 @ 2009 09 29, 20:55)
nu gal ne, mes irgi po dvieju dienu darzelyje savaite sejom namie su sloga, dabar jau trys savaites einam ir atrodo nieko, tfu tfu tfu  unsure.gif
*

o gal kaip nors papildomai stiprinat imuniteta? As sugalvojus duoti Imunal, bet man atrodo cia eilinis pinigu ismetimas i bala:) blink.gif
ausra101
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 09 30, 12:49)
o gal kaip nors papildomai stiprinat imuniteta? As sugalvojus duoti Imunal, bet man atrodo cia eilinis pinigu ismetimas i bala:) blink.gif
*

Mes paprasciausius vitaminus geriam, kai matau, kad jau kabinsis kas nors tada plius vitamina C.
sianakt mums tempa sukilo 38 doh.gif nei slogos, nei kosulio, nieko... tik auksciausia tempa ir ryte laikosi doh.gif
jauciu po ligos vel verksim nueje i darzeli, o jau taip graziai atsisveikindavom verysad.gif
Mergaite12
QUOTE(ausra101 @ 2009 09 30, 13:32)
Mes paprasciausius vitaminus geriam, kai matau, kad jau kabinsis kas nors tada plius vitamina C.
sianakt mums tempa sukilo 38 doh.gif nei slogos, nei kosulio, nieko... tik auksciausia tempa ir ryte laikosi doh.gif
jauciu po ligos vel verksim nueje i darzeli, o jau taip graziai atsisveikindavom verysad.gif
*

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif oi oi sveikateles jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif , gal cia tridiene karstine uzpuole jus?Vat ir sakau, tas ligeliu maratonas, kai isivaziuoja, tai as mazajai slogos niekaip neisgydau,,,,nu nesisnargliavo nesisnargliavo, ale kad pradejo, tai neina sustoti.

O idomu daugiau mamyciuku jau neliko?Visi adaptavosi? 4u.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.