Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nesulaukiančioms gandro
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3
Eglė M.
tai todėl, kad asmeniškai man 'nemalonu, nepatinka' įlįsti į temas, kur merginos diskutuoja - pastoti prieš ar po vestuvių, ar džiugiai praneša, kad pavyko po 2-ro bandymo, kai mūsų pastangų stažas gerokai didesnis ir nevaisingumo problemų iš tiesų yra. tačiau tokių temų negaliu išvengti, nes jos yra bendram forume, o iš temos pavadinimo kartais sunku atspėti, apie ką eis kalba g.gif

cool.gif
Anelija
Rimanta, turbut pritariu tau. nes ir save pagaunu susierzinus, kai cia diskutuojama apie vaiku vardus ir ttt. ir man atrodo pagrindinis mini forumas gavosi dirbtinio apvaisinimo temoje.
Uka
Tikrai geras pasiulymas. Manau ten kai kurios is musu tame forume visos temos butu aktualios. pasijustume tokios artimos su savo bedom
As uz
Slyvute
Na ir as prie jusu prisidedu smile.gif, atai jau nebesusigaudau tu temu begalybeje.
Mumm
Nepabekit sad.gif sad.gif sad.gif Va as kaip ir nei prie tu nei prie tu, pastojau greit ale kas is to, dabar sekancio pastojimo baigti irgi kaip ir zinau, tai ir kas is to mano pastojimo g.gif sad.gif O jus mergaites tiek daug visko zinote, ir jauciuosi su jumis kaip su likimo draugemis nors mano problemos ir mazesnes gal....( gal veliau pasirodys, kad ir ne) nu zodziu, nzn sad.gif

Gal ir ne i tema as cia :)Bet siaip tai be rysio, kad praktiskai tos pacios mintys issisklaide po tiek daug temu ohmy.gif Anksciau budavo aisku"dirbtinis apvaisinimas" "planuojame vaikeli" ir nesivystantis nestumas" O dabar variaciju tema "planuojame vaikeli " visa kruva g.gif apsunkina skaityma sad.gif
Daiva
Na, mane nestipriai erzina tokių postų buvimas, gal tik erzina tai, kad tai dažniausiai rašoma labai jau jaunų mergaičių ir dažnai pakankamai naiviai ir kvailai...Ko gero tik tai ir kelia susierzinimą, bet čia kaip visai neseniai per laidą "Be pykčio" apie save sakė Ramanauskas Greitai (tinka ir man) tai greičiau asmeninė mano problema - negaliu pakęsti agresyvaus kvailumo...
O šiaip aš, aišku už, galbūt išvengtume pamokymų iš sveikų ir nėščių apie blogą karmą, priekaištų, kad mums "važiuoja stogai", kad mes maniakės, kad nepaklūstam Dievo valiai, kad turim įsivaikinti ir panašiai...
Galbūt labiau galėtume sisteminti savo bėdas. Vat man kilo mintis užvesti atskiras temas tarkim, kur būtų mūsų ligos istorijos - juk pasimeti su laiku kas kam yra, o perklausti irgi nelabai smagu - nesinori pasirodyti netaktiškai...
Galėtų būti atskira tema pavadinimu "stimuliacija", kur rašytų tos, kurios tuo metu yra stimuliuojamos - būtų paprasčiau už jas "sirgti" ir pan.
Idėja gera thumbup.gif
Žmona
Prisiregistruoju rolleyes.gif
LINCE
Manau,kad būtų neblogai. thumbup.gif Manau,tai turėtume padaryti ne dėl to ,kad mus erzina ,užgauna kai kurie pasisakymai,bet būtent dėl aiškumo.Ir kitos turėtų mus suprasti.
Iš tikrųjų juk akivaizdu ,kad mes pirmiausiai sekam istorijas tų ,kurios turi panašių bėdų.O tokioj gausybėj viskas pasimeta.
Noriu būti mama,manau ,kad nesukurtume slaptos sektos ir nesam tokios baisios,kad nepriimtume.
Medeina
QUOTE (Daiva_B. @ 2004 04 08, 13:54)
Galbūt labiau galėtume sisteminti savo bėdas. Vat man kilo mintis užvesti atskiras temas tarkim, kur būtų mūsų ligos istorijos - juk pasimeti su laiku kas kam yra, o perklausti irgi nelabai smagu - nesinori pasirodyti netaktiškai...
Galėtų būti atskira tema pavadinimu "stimuliacija", kur rašytų tos, kurios tuo metu yra stimuliuojamos - būtų paprasčiau už jas "sirgti" ir pan.
Idėja gera thumbup.gif

Pritariu.Nes tarp gausybės informacijos dažniausiai to,ko reikia ir nesurandi..
O kur dar "prašalaičių" komentarai ne "į temą" g.gif , po to bereikalingos diskusijos-o kartais ir piktumai...
Manau,kiekvienam-savo.Dabar mums aktualiausia-kaip?kada? nestuke.gif .
SuperMama
koki pavadinima siulote? smile.gif
ir gal apibrezima prie jo, kad aprasyti, kad cia skyrelis toms, kurios nepastoja kazkiek laiko.
Pagalvokte, parasyktie, padarysiu. wink.gif
avietė
as UZ! sutinku ir prisijungiu!
Erika1
QUOTE (LINCE @ 2004 04 08, 14:10)
Manau,tai turėtume padaryti ne dėl to ,kad mus erzina ,užgauna kai kurie pasisakymai,bet būtent dėl aiškumo.Ir kitos turėtų mus suprasti.

Sutinku 100 proc. Ir manau, kad tai supras dauguma šio forumo dalyvių.
Musmiryte
Na saunuole Rimanta, kad apie tai prasnekai. As irgi prisijungiu prie jusu, bet reikia ne plepeti o temos pavadinima siulyti ir gal tikrai koks prierasas tiktu. Na man kol kas neateina i galva jokia mintis. Pagalvosiu ir tada parasysiu dar karta biggrin.gif
Daiva
Gal galima būtų pavadinti kaip nors tipo PROBLEMIŠKAS PLANAVIMAS
Uka
galetume pavadinti pvz. "Nesulaukiancioms gandro"
Musmiryte
Na gal labiau tiktu Daivos pasiulytas pavadinimas tik kiek pakeisti i "Planavimo problemos". Man tas zodis problemiskas kazkoks ne toks smile.gif .
Papildyta @ [mergetime]1081435681[/mergetime]
... ir dar prierasa "nepastojancioms 2 ir daugiau metu". Kaip jums? Ar reiktu dar daugiau uzdet zemutine riba? smile.gif
Daiva
Planavimo problemos geras pagal mane.

Vat su ta riba 2 metų nežinau...Gal reikėtų nuo metų...Juk dauguma daktarų siūlo kreiptis būtent po metų aktyvaus planavimo ar nepastojimo, be to juk yra "mūsiškių", kurios dar ir "metukų" neturi ko gero...Aš nelaikyčiau nevaisingumu, kai mergaitės nepastoja vos kelis mėnesius, aišku, tai irgi trauma, bet kelti audras tikrai ankstoka...
Erika1
QUOTE (Rimanta @ 2004 04 08, 13:17)
tai todėl, kad asmeniškai man 'nemalonu, nepatinka' įlįsti į temas, kur merginos diskutuoja - pastoti prieš ar po vestuvių, ar džiugiai praneša, kad pavyko po 2-ro bandymo, kai mūsų pastangų stažas gerokai didesnis ir nevaisingumo problemų iš tiesų yra. tačiau tokių temų negaliu išvengti, nes jos yra bendram forume, o iš temos pavadinimo kartais sunku atspėti, apie ką eis kalba g.gif

cool.gif

Tau turbūt nemalonu, kai kitam sekasi geriau negu tau, o labai gerai jautiesi, kai kažkam blogai.
Galbūt toks tavo požiūris ir trukdo tau pastoti. Galbūt kai tu išmoksi džiaugtis kitų laime, nepavydėti geriau gyvenančiam, kai perskaičiusi mamytės, kuri pastojo iš antro karto postą, mintyse palinkėsi, kad jai ir vaikeliui viskas būtų gerai, kad jie augtų sveiki ir laimingi, tai tos geros emocijos, geros mintys tik dvigubai, trigubai didesnės sugrįž pas tave, padarys ir tave pačią laimingesnę, geresnę ....... o vaikelis "kabantis ant debesėlio" išsirink sau pačią nuostabiausią... mamytę ....

Ne veltui yra toks posakis: "nuo gyvenimo nepabėgsi".
avietė
siulyciau truputi pataisyti: Šeimos planavimo problemos,. o del termino, siuliciau sutrumpinti iki 1 metu nepastojimo. Ka jus i tai?
Musmiryte
Na, Erika1, jei noresiu pasidziaugti kurioms pasiseka ir noresiu jiems palinketi sekmes ar dar ko nors, tai tam yra atskiros temos, o mes cia planuojame susieiti tos, kurioms nesiseka jau tikrai seniai. Mes tikrai busime laimingos ir pavydesime baltu pavydu jei kuriai is musu (turiu omeny ilgai nepastojancias) pasiseks - tai suteiks mums dar daugiaus vilties.
paiduke
QUOTE (avietė @ 2004 04 08, 16:58)
siulyciau truputi pataisyti: Šeimos planavimo problemos,. o del termino, siuliciau sutrumpinti iki 1 metu nepastojimo. Ka jus i tai?

o kodel iki vienu metu,tai as jau nurasyta laugh.gif ,as nepastoju beveik 2 metus,tai ka sad.gif jau nera sansu pastoti
Daiva
QUOTE (Erika1 @ 2004 04 08, 16:58)
Tau turbūt nemalonu, kai kitam sekasi geriau negu tau, o labai gerai jautiesi, kai kažkam blogai.
Galbūt toks tavo požiūris ir trukdo tau pastoti. Galbūt kai tu išmoksi džiaugtis kitų laime, nepavydėti geriau gyvenančiam, kai perskaičiusi mamytės, kuri pastojo iš antro karto postą, mintyse palinkėsi, kad jai ir vaikeliui viskas būtų gerai, kad jie augtų sveiki ir laimingi, tai tos geros emocijos, geros mintys tik dvigubai, trigubai didesnės sugrįž pas tave, padarys ir tave pačią laimingesnę, geresnę ....... o vaikelis "kabantis ant debesėlio" išsirink sau pačią nuostabiausią... mamytę ....

Erika, aliooooooo, tau kas??????????
Turėtų būti gėda už tokį postą sad.gif

Bet mes nekreipsime dėmesio tongue.gif
Germante

Erika 1, na nebuk tokia, kaip cia pasakius, kategoriska. Nemanau, kad esi visiskai teisi. As nematau cia jokio pavydo. Man atrodo, kad jos tikrai dziaugiasi mumis nesciomis (ar jau pagimdziusiomis). As asmeniskai jokio pavydo nepastebejau ir man atrodo, kad as ne viena taip galvoju. As irgi kazkada buvau siame skyrelyje (Nestumo planavimas) ir kai pastojau, buvau visu is cia "islydeta" su graziausiais palinkejimais. Todel, Erika, as nepritariu tau. Ir nematau cia nieko bloga, jeigu atsiras naujas skyrelis, skirtas intensyviau planuojancioms nestuma, negu iprastais atvejais. Sekmes jums merginos ir kuo geresniu rezultatu (salia manes dabar sedintis mano vyras prisideda prie mano linkejimu jums smile.gif )
Daiva
QUOTE (paiduke @ 2004 04 08, 17:17)
o kodel iki vienu metu,tai as jau nurasyta laugh.gif ,as nepastoju beveik 2 metus,tai ka sad.gif jau nera sansu pastoti

Nu ne, Paiduke, iki vienerių metų dar nepriskirsim, tipo, probleminiam pastojimui ir mergaitės labiau draugaus su tiesiog planuojančiom...

O šiaip tai laikas tau jau būtų ir pastoti, o tada tai jau tikrai tave nurašytume biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Daiva
QUOTE (Germante @ 2004 04 08, 17:21)
Sekmes jums merginos ir kuo geresniu rezultatu (salia manes dabar sedintis mano vyras prisideda prie mano linkejimu jums smile.gif )

Dėkui dėkui, jūsų palinkėjimai "virusiniai" clap.gif
Musmiryte
Paiduke, ne taip supratai ka Aviete parse. As rasiau kad prierasa reiktu parasyti kad nepastojancioms 2 ir daugiau metu, o ji pasiule sumazinti iki 1 metu, tai reikstu nepastojancioms nuo 1 metu ir daugiau.
Papildyta @ [mergetime]1081438102[/mergetime]
Taigi, ka nusprendem? Pavadinimas su Avietes patobulinimi "Seimos planavimo problemos" ar tinka? Man tai tinka. Ir prierasas turetu tada buti "nepastojancioms 1 ar daugiau metu". Balsuojam ir tegul Supermama igivendina musu nora. biggrin.gif
paiduke
QUOTE (Daiva_B. @ 2004 04 08, 17:22)
Nu ne, Paiduke, iki vienerių metų dar nepriskirsim, tipo, probleminiam pastojimui ir mergaitės labiau draugaus su tiesiog planuojančiom...

O šiaip tai laikas tau jau būtų ir pastoti, o tada tai jau tikrai tave nurašytume biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Na tai gerai,kad mane irgi priimsit ,nes aviete siule iki vienu metu nepastojancioms sukurti foruma,tai ir issigandau. O pastoti tai tikrai dabar negaliu,ruosiuosi operacijai,o po to dar bus maziausiai 3 laukimo( 2.gif "nekonstravimo")menesiai.
paiduke
QUOTE (Musmiryte @ 2004 04 08, 17:25)
Paiduke, ne taip supratai ka Aviete parse. As rasiau kad prierasa reiktu parasyti kad nepastojancioms 2 ir daugiau metu, o ji pasiule sumazinti iki 1 metu, tai reikstu nepastojancioms nuo 1 metu ir daugiau.
Papildyta @ [mergetime]1081438102[[b]*paiduke rgetime] [/b]
Taigi, ka nusprendem? Pavadinimas su Avietes patobulinimi "Seimos planavimo problemos" ar tinka? Man tai tinka. Ir prierasas turetu tada buti "nepastojancioms 1 ar daugiau metu". Balsuojam ir tegul Supermama igivendina musu nora. biggrin.gif

Turbut ,kad netaip supratau. Nepykit,kad as tokia nesupratinga.
Papildyta @ [mergetime]1081438450[/mergetime]
As balsuoju "UZ" clap.gif clap.gif clap.gif
Daiva
Gal palaukim rytdienos, susirinks visos, gal dar kokių idėjų pametės, na ir Rimanta, idėjos krikštamotė, pasirodys, gal ji turi kokį variantą, o mes čia revoliuciją per vieną vakarą būsim padarę laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Musmiryte
Zinoma, tik dauguma gali nuspresti. Bet pagalvojus ne pavadinime esme... Laukiam pritarimu, pasiulymu smile.gif
Impression
Sveikutės smile.gif

Aš irgi pritariu naujo forumo idėjai. Šauni mintis! Bet pavadinimas "šeimos planavimo problemos" man kažko nelabai g.gif Gal nevisai tiksliai atspindi mūsų problemas g.gif
Papildyta @ [mergetime]1081443826[/mergetime]
O gal ir visai nieko tas pavadinimas. Nors man gal arčiau tiesos atrodytų "Nėštumo planavimo problemos" arba "Pagalbiniai apvaisinimo būdai" arba "Pastojimo problemų sprendimas" arba ..... (kol kas daugiau nesugalvoju tongue.gif )
Anelija
Merginos, o gal nereikia tokių jau griežtų metų apibrėžimų? man dar nepilni metai -bet as zinau savo bedas - paprastas pastojimas praktiskai neimanomas - tad diskusijos apie inseminacija, stimulaicijas ir pan. man yra labai aktualios ir idomios.
Daiva
Aš manau, kad čia iš viso jokio griežtumo negali būti...tas parašymas "nuo metų..." būtų grynai simbolinis, kad būtų aišku, kad ten renkasi ne šiaip planuojančios, o tos, kurios nepastoja ilgiau arba jau žino, kad turi kažkokių bėdų...Norisi kažkaip aiškiai duoti suprasti, ypač naujoms lankytojoms, kad čia ne šiaip sau planuojančioms, o toms, kurioms, deja, kažkas iš tikrųjų negerai...Iš tikrųjų juk pasižiūrėk mes čia tikrai turim rimtų problemų, renkam po krislą vilties kartais gal net trupinėlius, palaikom viena kitą, stengiamės neįsileisti jokių blogų emocijų, o čia įšoka kokia naujokė, net neįsigilinusi apie ką čia mes kalbam, net nepasivarginusi paskaityti mūsų senesnius postus ir pasidomėti, kas ir kaip su mumis vyksta, puola virkauti per visą forumą, kad ji va jau trečias mėnuo nepastoja...užteršia visas temas savo pseudoneviltimi...va nuo tokių tikrai norisi kažkaip atsisijoti...Su tais vardais irgi - na tikrai nieko pikta, bet ale gi neturėk tu man taip jokio supratimo ir nuovokos nelįsti su tokia tema prie tų, kurioms gal niekada nebus lemta duoti kam nors tą vardą...Et, įsikarščiavau visai be reikalo...
Užtai jūs pačios šauniausios smile.gif
Erika1
QUOTE (Daiva_B. @ 2004 04 08, 15:20)
Galbūt toks tavo požiūris ir trukdo tau pastoti. Galbūt kai tu išmoksi džiaugtis kitų laime, nepavydėti geriau gyvenančiam, kai perskaičiusi  mamytės, kuri pastojo iš antro karto postą, mintyse palinkėsi, kad jai ir vaikeliui viskas būtų gerai, kad jie augtų sveiki ir laimingi, tai tos geros emocijos, geros mintys tik dvigubai, trigubai didesnės sugrįž  pas tave, padarys ir tave pačią laimingesnę, geresnę ....... o vaikelis "kabantis ant debesėlio"  išsirink sau pačią nuostabiausią... mamytę ....

Erika, aliooooooo, tau kas??????????
Turėtų būti gėda už tokį postą sad.gif

Bet mes nekreipsime dėmesio tongue.gif

Daivute B, tu teisi. Man tikrai kažkiek gėda už savo postą.
Iš visos širdies jus visas palaikai ir linkiu susilaukti jums lėliukų. Aš pati turėjau gan ilgai problemų dėl pastojimo, apie tai ir šiam forume namažai pasakojau. Gal todėl, kad tais laikais nebuvo šio forumo, kaip ir galimybės kažkam tave suprantančiam pasiguosti, sulaukti palaikymo, gal todėl, kad daugelis jūsų vilčių ir nusivylimų man labai gerai pažįstami, dabar esu perskaičiusi daugumą jūsų postų. Kai atsidarau forumą, visada pirmiausiai lendu į skyrelius dėl pastojimo problemų, tikėdamasi, kad kažkuriai iš jūsų jau pasisekė ir tai mane labai pradžiugins.
Tačiau šiandien pirmi du mano perskaityti postai, buvo Rimantos. Vienas šiame skyriuje, o kitas skyriuje"Laukiu pasiūlymų" ir jie mane truputį šokiravo. Kad jums reikalingas atskiras forumas, tai tikrai sutinku 100 proc. Jums jis reikalingas dėl aiškumo, dėl greitesnio informacijos suradimo, dėl palengvinto jūsų bendravimo, dėlto, kad jame būtų sudėtos jūsų istorijos ir t.t.
Tačiau, kad jis jums reikalingas dėl Rimantės išsakytų argumentų, su tuo jokiais būdais sutikti negaliu,nes vistiek niekur nepabėgsi nuo to, kad kiti turi ir augina vaikus, jei ne šiame forume, tai tiesiog gatvėje juos matysi,galbūt juos augina sesrys, broliai, draugai ir reikia bent jau mokytis su tuo susitaikyti.
Prašau atleisti už šiuos mano postus, galbūt kažką jie skaudina, tačiau tokia jau esu, rėžiu visą teisybę, ką galvoju.
Laikau kumščius už jus visas.
irmina
NA mergičkos tikrai puikią temą išrinkote - šiuo metu ypatingai didėja nevaisingų porų skaičius pasaulyje. Aš irgi jau priklausau šiai kategorijai - du metai nepastoju...Aibė tyrimų, įvairių diagnozių - tokių kaip "imuninis nevaisingumas", procedūrų -"inseminacijos", gyvenimas su termometru išangėje, tai yra tiesiog sugadintas šeimyninis gyvenimas, "užspausta laimė". Manau, kad formuojant nevaisingų šeimų forumą reikėtų daugiau dėmesio atkreipti į iškylančias psichologines problemas, kurios labai daug ką reiškia planuojant kūdikėlį. Pavadinimas galėtų būti "neišsipildęs motinystės instinktas"arba anksčiau siūlyti, kaip "nevaisingumo problemos" irgi neblogos.
maaja
visu 100 už naują forumą.... thumbup.gif
Erika 1 , galiu nuo dūšios pasakyti, kad jau tiek metų nepastoju, jog tikrai pradėjau nebemėgti besilaukiančių.. aš džiaugiuosi už jas... bet širdyje tokia nuoskauda.angel_sadangel.gif .. ir ta nuoskauda vis kiekvieną dieną didėja.... sad.gif
naivute
Žinoma pritariu. Ir ne todėl, kad sunku skaityti apie laimingų ir dar nenusivylusių būsimųjų mamyčių svajones, o todėl, kad taip greičiau rasiu mane dominančios informacijos.
Manau, kad Rimantė siūlo kažką panašaus į Eva.ru forumą Dirbtinis apvaisinimas (jei kas domėjotės). Ten kalbasi merginos, kurios tiesiog negali pastoti be gydytojo įsikišimo: ar tai būtų vaistai, ar inseminacija, ar operacija.....
O nėštumo planavimo skyriuje būsimosios mamytės galės šnekėti apie mėnesinių trukmę, vitaminus ir rinktis vardus būsimiems angeliukams. Niekas niekam netrukdys.
Pavadinimas didelės esmės neturi - mes suprasim, o kam reikės, tas prisijungs.
Laimingosios galės mums palinkėt sėkmės nestuke.gif
iewa
unsure.gif Ir as pritariu tokiam forumui.jis reikalingas clap_1.gif
Erika1
QUOTE (maaja @ 2004 04 08, 19:22)
visu 100 už naują forumą.... thumbup.gif
Erika 1 , galiu nuo dūšios pasakyti, kad jau tiek metų nepastoju, jog tikrai pradėjau nebemėgti besilaukiančių.. aš džiaugiuosi už jas... bet širdyje tokia nuoskauda.angel_sadangel.gif .. ir ta nuoskauda vis kiekvieną dieną didėja.... sad.gif

Suprantu tave, kartais ir aš panašiai jausdavausi, tačiau stengdavausi tokias mintis vyti kuo toliau nuo savęs: arba užsiimti kažkuo kitu, kad neliktų laiko juodom mintim, arba stengtis galvoti tik gera.
Nes taip galvoti NEGALIMA. Nes teigiamom emocijom, gerom mintim remiasi turbūt beveik visos religijos, visos netradicinės medicinos, o dabar jau kai kur ir tradicinė medicina tai pripažįsta.
Tikiu, kad jums visoms tikrai pasiseks.
Slyvute
As tai uz pavadinima "Nestumo planavimo problemos" ir prierasa "nepastojancioms 1 metus ir daugiau".

Labai laukiu naujo skyrelio thumbup.gif.
Uka
QUOTE (Slyvute @ 2004 04 09, 07:18)
As tai uz pavadinima "Nestumo planavimo problemos" ir prierasa "nepastojancioms 1 metus ir daugiau".

Labai laukiu naujo skyrelio thumbup.gif.

Pritariu,
Nors is tikruju tai pavadinimas ne taip svarbu, kap skyrelio buvimas
Medeina
Jau prieš Naujus to prašiau Supermamos..... g.gif
http://supermama.com/InvisionBoard/index.p...indpost&p=55277
Eglė M.
labukas smile.gif

joo, kaip matau, per vieną vakarą čia visa revoliucija įvyko... wink.gif

dėl ERIKOS 1 -man labai gaila, kad ji mano žodžiuose įžiūrėjo kažką, ko aš visai nenorėjau pasakyti, ir , turiu pripažinti, kad tai mane lengvai šokiravo. bet perskaičiau jos posmus iki galo ir prisiminiau, kaip gydytoja pasakė -"ateina nepastojančios šeimos - tada mes jiems - dievai, o kai jų svajonė išsipildo, mes liekame paprastais ginekologais". manau, jei ir buvo jos pastojimo problemų, ji užmiršo jas, nes man asmeniškai forumas irgi reikalingas tam, kad dalinčiausi informacija tarp panašių, nereikėtų savo istorijos pasakoti visoms iš naujo. bet kokiu atveju, perdaug neužciciklindama ties Erika (matyt, mano žodžiai jai primena kažką nemalonaus), turiu pripažinti, kad kiekvienas turi teisę į savo nuomonę, nors mane asmeniškai išties labiausiai erzina naivus kvailumas.

manyčiau, forumo paantraštė galėtų būti " ilgai nepastojantiems (-čioms) (metus ir daugiau).

Forumo tema - "pastojimo problemos", "nevaisingumo problemos" - turėtų būti koks žodis, kad čia kalba tikrai eina apie problemas, o ne tik laiko faktorių ar kt.

sutinku su nuomone, kad turėtų būti atskiros temos pagal ligas, pvz. policistinės kiaušidės, nepakankama geltonkūnio fazė, dirbtinis apvaisinimas, vyriškas nevaisingumas, persileidimai, hormonai ir pan. gerai Daivutė sakė, kad būtų gerai trumpas kiekvienos dalyvės nevaisingumo problemų aprašymas (bet tai turėtų būti laisvas pasirinkimas, gal atsirastų tokių, kurios nenorėtų to daryti).

NORIU BŪTI MAMA nepyk, bet tu ir pavarei biggrin.gif niekas nesiruošia tavęs atstumti, tu juk laisvas žmogus, galėsi rašyti ir viename, ir kitame forume, pagal pasirinkimą. šiaip tu man labai patinki, ir aš tikrai noriu su tavimi draugauti biggrin.gif (kaip ir su kitomis, beje).

geros dienos

cool.gif
širdute
Sveikos mergaitės wink.gif
Aš irgi už atskirą skyrelį. Labai patiko ši idėja thumbup.gif Nors apie sėkmingai pastojusias, pagimdžiusias ir vaikučius auginančias mamas ar vardų rinkimą kūdikiams skaityt anaiptol nei apmaudu nei ką, tiesiog džiaugiuosi dėl visų. O mums vistik patogiau turet atskirą skyrių su "teminėm" bėdom, mažiau painiavos, nes pastaruoju metu net nebeperskaitau visų naujienų kam kaip sekasi, nes pagrindinė susibūrimo tema "Dirbtinis apvaisinimas" tiek išsiplėtė, kad visai joje pasimečiau sad.gif
Daiva
Aš už pavadinimą NĖŠTUMO PLANAVIMO PROBLEMOS smile.gif Rimanta, gal tu ten jau toliau vesk derybas su SUPERMAMA smile.gif Gal tegul jau daro tą skyrelį g.gif
Eglė M.
aha wink.gif . tegul būna

NĖŠTUMO PLANAVIMO PROBLEMOS
ilgai nepastojančioms (metus ir ilgiau)

tas laikotarpio nurodymas yra grynai simbolinis - kad būtų aiškesnė riba tarp greitai ir natūraliai pastojančių ir turinčių rimtų problemų.

manau, dar reikėtų pasitarti, kurias temas perkelti į naują forumą - kad "dirbtinis apvaisinimas" - tai tikrai. o kokias dar?

Rimanta, gal tu ten jau toliau vesk derybas

Daivute, aš mielai. tačiau turiu problemų su priėjimu prie interneto. negalėsiu prieiti iki antradienio (aš darbe), automatiškai negalėsiu vesti derybų. o manau, ne tik aš, bet ir kitos merginos tikrai nekantriai laukia. todėl su pagarba tavo atkaklumui ir mokėjimui bendrauti perduodu estafetę biggrin.gif

SuperMama
ka tik padariau

tik pavadinau siek tiek kitaip rolleyes.gif
Bet jei netinka, rasykite, tuoj pervadinsiu. smile.gif
Papildyta @ [mergetime]1081495736[/mergetime]
Kiek pagal pavadinimus atskyriau, temas perkeliau. Jei dar yra kokiu temu apie problematiska pastojima, parasykite, linka i ta tema.
Eglė M.
labai ačiū, SuperMama.

šiaip liuks, tik norėčiau perkelti temą "netradiciniai gydymo būdai".
Daiva
Valio clap.gif clap.gif clap.gif

Dėkui Supermama, geras ir pavadinimas smile.gif
Anelija
valio clap.gif revoliucija ivyko!!!!!!!!!!!
Aciu supermamai!!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.