Skaitau ir liudna darosi....per tiek darbo metu nei vieno gero komentaro.Tai tokiu atveju as isiterpsiu. Gyd.Poltevskajos deka ishsaugojau ir pagimdziau sveika vaika, kuriai dabar 4 metai.Su gresianciu atvaziavome i lygonine, pagulde i skyriu, paskyre tinkama gydyma ir t.t. Gimdziau pas gyd.Jakubauskiene , stai kur kosmaras...nors tariausi is karto, taciau kai nutekiejo vandenys pasiplove namo, sake rytoj atvaziuos, visa para isgulejau be vandenu, o i gimdykla pagulde tik kita ryta....Mielosios, jokiais budais negimdykit pas JAKUBAUSkiene, visas lygonines med. personalas nusiteikes pries ja. Gimdymo metu atbeges Jursenas buvo pakraupes ir tyliai (mane kad as negirdziu) paklause, kodel mane tiek laiko pralaike be vandenu. O del gyd.Poltevskajos, chia skonio reikalas, taip tiesmukiska, bet tai padeda orientuotis sunkioje situacijoje. Ir dar, gimdymas, tai laimes bilietas, ne visoms sekasi vienodai pas ta pacia gydytoja.Sekmes, mamytes!! QUOTE(Glasha @ 2010 02 16, 15:19) ...Mielosios, jokiais budais negimdykit pas JAKUBAUSkiene, visas lygonines med. personalas nusiteikes pries ja.... Ir dar, gimdymas, tai laimes bilietas, ne visoms sekasi vienodai pas ta pacia gydytoja.Sekmes, mamytes!! Sveiki. Ar neatrodo, kad prieštaraujate pati sau?
As irgi ejau daryti echo i perinatalini centra..kolkas jokiu blogu ispudziu si akusere man nepaliko..gal ji savotiska..reikia priprast prie jos bendravimo manieru..cia nuo tarybos laiku.
QUOTE(skArpionka @ 2010 05 01, 09:27) As irgi ejau daryti echo i perinatalini centra..kolkas jokiu blogu ispudziu si akusere man nepaliko..gal ji savotiska..reikia priprast prie jos bendravimo manieru..cia nuo tarybos laiku. Nu kaip cia pasakius. Pavadint savotisku bendravimu, tai daugiau komplimentas jai. Mano nuomone ji visai neturi jokios bendravimo kulturos, jos elgesi daugiau pavadinciau chamisku.
Geguzes men vel eisiu daryti pas ja echo..nors kaip ir neprasiau, bet ji pati mane uzrase, sake , kad turiu ateiti..taip pat paklause kur as gimdysiu..is kurios poliklinikos as esu..per echo net leido vyrui kartu pasedet.
Sveikos,
As pas gyd. Poltevskaja lankausi visa nestuma. Mano nestumas jau visai i pabaiga. Ir galiu pasakyti, kad gyd. labai profesionali, visalaika atidziai apziuri. Beveik kiekvieno apsilankimo metu echo padaro, o uz tai net nevisada pinigus paima. Jeigu as turiu kokiu klausymu tai visada maloniai viska isaiskina. neaisku, ka Jus mamytes kartais norite is gydytojo ir gal per daug susireiksminot.
Oi.. teko siandien pas sia gydytoja pabuvoti
Ir man apskritai idomu pasidare-registravausi tai pas kita gydytoja, kodel mane pas ja uzrase Liepe pasirodyti 26-27 sav. - tikrai net nesiruosiu ten keliauti - tik laiko gaisimas ir jokios naudos
na nezinau kaip jums bet man si gydytoja kaip mama :)jos deka as turiu du vaikus. Man bunant 19m santariskiu lig. dare laparaskopija ir po galutines deagnozes man buvo pasakyta kad apie vaikus pamirsciau,nes as negalesiu pastoti. Puskes deka as susitikau su gyd.Paltevskaja ir ji man pasake (tu pas mane pastosi ir bent viena leliuka turesi) ir po keturiu gydymo metu as pastojau ir pagimdziau pirma sunu. Po kiek laiko mes norejome dar vieno vaikiuko,ir vel pakartojus ta pati gygyma turime dukryte. Taip kad tik DIDELIS aciu sitai gydytojai. O del bendravimo tai ji tikrai normaliai bendrauja,ir pinigai tikrai jai ne pirmoj vieto. Visa nestuma as pas ja pravaiksciojau privaciai ir pinigus ji eme pradzioj,o paskui neimdavo.
QUOTE(renax @ 2008 05 16, 15:09) As pas ja gulejau dar Jokube su gresianciu , ji ir israse tipo mazai kraujuojancia , nakti su kraujopludziu grazino Pas ja per cezari yra vaikas mires del jos kaltes ir kazkuri laika operaciju nedare . Neuzka gyvenime neiciau pas ja gimdyt . Deja per sita kretine pries nepilnus metus, mire ir mano sveika dukryte, (savo nelaimei nepazinau jos po tiek metu, kai atvaziavau pagalbos i klinikas) tik deja nieko teisiskai neiskovojau, nes negaliu irodyti kad sita kretine pasake kad mano mergytes galva visai deformuota ir kad bus nenormali! Mergyte gime visiskai be deformaciju ir visiskai normali, tik deja neisgyveno http://www.skusk.lt/skundai/skundas/434589...kudikiu-zudikai QUOTE(Serbina @ 2011 08 16, 08:31) Deja per sita kretine pries nepilnus metus, mire ir mano sveika dukryte, (savo nelaimei nepazinau jos po tiek metu, kai atvaziavau pagalbos i klinikas) tik deja nieko teisiskai neiskovojau, nes negaliu irodyti kad sita kretine pasake kad mano mergytes galva visai deformuota ir kad bus nenormali! Mergyte gime visiskai be deformaciju ir visiskai normali, tik deja neisgyveno http://www.skusk.lt/skundai/skundas/434589...kudikiu-zudikai P.S. Besilaukianciom NEREKOMENDUOJU spausti ant nuoruodos! QUOTE(Serbina @ 2011 08 24, 09:20) Gal tas deformacijas mate galvos viduj - del to taip pasake.. Vien del deformuotos galvos iskart nepultu skatinti, o pirma -nusiustu genetikams.... Gal motina isgirdus zinia,kad reiks uzbaigti nestuma - negalejo normaliai suprasti, kas sakoma, nes kiekvienai skaudi zinia.... jeigu vaisiaus vandenys nutekejo 22 sav... tai ne gydytoja reiktu kaltinti...vaisiu be vandenu neimanoma isnesioti..o jei vandenys nutekejo, tai atgal ju nebesuleisi....jei nestumas normalus, vandenys nuo 18 sav nepradeda teket be priezasties.....visada lengviausia kaltinti kitus... Ar domejotes, kiek Lieuvoje yra isgyvenusiu vaiku gimusiu 22 - 23 savaiciu? Si gydytoja puikiai echoskopuoja. QUOTE(frape @ 2012 02 11, 23:36) Gal tas deformacijas mate galvos viduj - del to taip pasake.. Vien del deformuotos galvos iskart nepultu skatinti, o pirma -nusiustu genetikams.... Gal motina isgirdus zinia,kad reiks uzbaigti nestuma - negalejo normaliai suprasti, kas sakoma, nes kiekvienai skaudi zinia.... jeigu vaisiaus vandenys nutekejo 22 sav... tai ne gydytoja reiktu kaltinti...vaisiu be vandenu neimanoma isnesioti..o jei vandenys nutekejo, tai atgal ju nebesuleisi....jei nestumas normalus, vandenys nuo 18 sav nepradeda teket be priezasties.....visada lengviausia kaltinti kitus... Ar domejotes, kiek Lieuvoje yra isgyvenusiu vaiku gimusiu 22 - 23 savaiciu? Si gydytoja puikiai echoskopuoja. pritariu QUOTE(frape @ 2012 02 12, 00:36) Gal tas deformacijas mate galvos viduj - del to taip pasake.. Vien del deformuotos galvos iskart nepultu skatinti, o pirma -nusiustu genetikams.... Gal motina isgirdus zinia,kad reiks uzbaigti nestuma - negalejo normaliai suprasti, kas sakoma, nes kiekvienai skaudi zinia.... jeigu vaisiaus vandenys nutekejo 22 sav... tai ne gydytoja reiktu kaltinti...vaisiu be vandenu neimanoma isnesioti..o jei vandenys nutekejo, tai atgal ju nebesuleisi....jei nestumas normalus, vandenys nuo 18 sav nepradeda teket be priezasties.....visada lengviausia kaltinti kitus... Ar domejotes, kiek Lieuvoje yra isgyvenusiu vaiku gimusiu 22 - 23 savaiciu? Si gydytoja puikiai echoskopuoja. pritariu, tikrai labai gerai moka echoskopoti.. parasysiu ir as: lankiausi pas ja savo pirmojo nestumo metu (pries 9 metus): labai demesinga (nestumas buvo sudetingas) kai patekau pas ja 12 sav (poliklinikoj lankiausi pas kita gyd., labai skaudejo pilvo apacia o ta gyd. sake kad as cia nusisneku, nes pagal echo viskas OK). Tai va, kai patekau pas Poltevskaja, ji mane apziurejo ir staigiai nusiunte i SV.Jokubo lygonine i patologija (nes buvo pagal ja 14 sav. ir tas pilvo maudimas - buso kaip saremiai...) tik jos deka isnesiojau savo 1a sunu. Pas ja toliau lankiausi su juo ir pas ja gimdziau ( beje nenusiplove, atvaziavo, gimdymas buvo komplikuotas, lauke kiek galejo bet nusprende poto daryti cezari ir mane visa laika ramino ir dar sake operacinei: "matai visi ramus ir niekas nesigincioja-reiskia viskas gerai" - ir po tu zodziu parode mano suneli Dabar vel patekau pas ja (nepasiseke si kart, dare man abrazija, nes maziukas nesivyse Sekmes visom |