Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nikita
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
Rozetee
Labas Mamytes,

Prasau padeti,jau einu is proto.Man visada labai patiko berniuko varadas Nikita. Kai suzinojau, kad laukiuosi berniuko jau buvo nuspresta,kad vardas bus Nikita, bet kai pradedu kalbetis su zmonemis isgirstu labai priesingu nuomoniu. Vyras yra Skovakas ir jo tevai nepatenkinti atseit Nikita Chrusciovas. Pas mane irgi dalis seimos abejingi. Jaunesni draugai sako,kad labai grazu.Mes patys gyvename Airijoj todel kai kurie sako labai grazu,o kai kurie sako kad mergaites vardas.Jau nebezinau. Kitu variantu irgi neturiu, nes labai sunku isrinkti varda kuris tiktu trimis kalbomis. Gal galit pasidalinti savo nuomone ka mano te apie Nikita ar siaip kokiu vardu pasiulyti verysad.gif . Labai aciu
muminukas
Nikita man labai gražu. yra ne tik Chruščiovas, bet ir Michalkovas mirksiukas.gif
Noa
Nu jau pradėk kreipt dėmesį į visokius tėvus doh.gif Jie jau savo vaikus pavadino, kaip norėjo. Dar tavo tėvai, dar aplinkiniai - o vaikas kieno? Vaikas tavo. Tau ir spręst, o kam nepatinka, tegul vadina katinėliu tongue.gif

Normalus vardas. Pakankamai daug tų Nikitų Rusijoj, visada galima rast kokį nors, kuris nepatinka, kaip ir bet kokio kito vardo turėtojų. Nebent pavadintum kokiu Matotaupa, tada jau nebūtų daug diskusijų.

Jei man toks vardas patiktų, tai ramiai sau ir pavadinčiau. Vardas kaip vardas, graikiškos kilmės, žmogaus vardas, ne kokia nesąmonė.

Aš už 4u.gif
Shatura
Man labai patinka smile.gif
@mamyčiukas@
man grazus wub.gif
***Žaltvykslė
Gražus 4u.gif
Nox
Vardus gražus 4u.gif , na dėl galūnės gali būti panašus į mergaitės vardą, bet juk vardų su tokia galūne yra ir daugiau vyriškų. Manau tai ne problema. drinks_cheers.gif
Rozetee
QUOTE(muminukas @ 2009 09 05, 08:06)
Nikita man labai gražu. yra ne tik Chruščiovas, bet ir Michalkovas  mirksiukas.gif
*

va buten ta ir sakau visiem wink.gif . Myliu ji ir jo filmus wub.gif
*Liepa18*
Man visiškai nepatinka...
Renata M.
Man labai grazus vardas wub.gif
Levander
Gražu 4u.gif Bet ne Lietuvoj blush2.gif
muminukas
QUOTE(Levander @ 2009 09 05, 22:18)
Gražu  4u.gif Bet ne Lietuvoj  blush2.gif
*

juk sako, kad Airijoje gyvena. + supratau, kad šeima mišri.
HappyAngel
Be galo gražus wub.gif
LapeUrsa
Grazus, tik labai jau daznas tarp rusiuku ax.gif
*INSOMNIA*
man ta pati problema buvo as lietuve vyras rusas gyvenam airijoj vyras norejo Nikita labai man sitas vardas irgi grazus bet as norejau Daniel tai pavadinom Daniel Nikita dviem vardais ir visai super skamba ir su pavarde musu derinasi smile.gif
l'eau
man gražu. nors labiau įsivaizduoju kaip mergaitės vardą rolleyes.gif
Chouchou

labai grazu 4u.gif
loremi
QUOTE(l'eau @ 2009 11 14, 22:09)
man gražu. nors labiau įsivaizduoju kaip mergaitės vardą rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif
mama2009
Labai grazus wub.gif
ovilija
na berniukui tokio neduociau, nebent mergaitei butu toks..nes neaisku kas per lytis vaiko kai varda toki pasako..su filmu asociacijos
pupune
Tik ne berniukui schmoll.gif
Kikilė
Neklausykit jūs tų senelių močiučių ir kitų. Juk lelius tai jūsų. Pavadinsit Nikita jei jums patiks ir kiti pripras mirksiukas.gif Nikita labai gražus vardukas,aš už! wub.gif 4u.gif
moshke123
man iskart asociacijos su filmais, na bet nieko toks vardas
modestina
QUOTE(Rozetee @ 2009 09 05, 00:33)
Labas Mamytes,

Prasau padeti,jau einu is proto.Man visada labai patiko berniuko varadas Nikita. Kai suzinojau, kad laukiuosi berniuko jau buvo nuspresta,kad vardas bus Nikita, bet kai pradedu kalbetis su zmonemis isgirstu labai priesingu nuomoniu. Vyras yra Skovakas ir jo tevai nepatenkinti atseit Nikita Chrusciovas. Pas mane irgi dalis seimos abejingi. Jaunesni draugai sako,kad labai grazu.Mes patys gyvename Airijoj todel kai kurie sako labai grazu,o kai kurie sako kad mergaites vardas.Jau nebezinau. Kitu variantu irgi neturiu, nes labai sunku isrinkti varda kuris tiktu trimis kalbomis. Gal galit pasidalinti savo nuomone ka mano te apie Nikita ar siaip kokiu vardu pasiulyti verysad.gif . Labai aciu
*

esu nusprendusi ir savo kada nors būsimai atžalai duot šį vardą - ir berniukui, ir mergaitei tinka. Man su deive Nike asociuojasi - kovingas ir karingas vardas smile.gif)
Candela
man tai labai nepatinka tokie belyciai vardai..
*Meg*
Grazus vardas. Tik keista, kad kita sako, kad mergaitiskas... Aisku, buvo toks filmas, bet daugiau neteko girdeti, kad kokia mergaite pavadinta butu. Man Nikita tikras grazus berniukio vardas biggrin.gif
alincikita
o man atruodo kad tai rusiskas vardas g.gif
kristalcik25
grazus vardukas rolleyes.gif
Tigris
Nikita tai yra rusisko vardo Nikolajus mazybine forma.
inga inga71
bukim lietuviais ir vadinkime lietuviskais vardais biggrin.gif
Liulka
QUOTE(Tigris @ 2009 11 28, 18:14)
Nikita tai yra rusisko vardo Nikolajus mazybine forma.
*

Nea smile.gif Nikita yra atskiras vardas, graiku kilmes ir turi savo mazybines formas...O stai Kolia yra mazybine Nikolajaus forma smile.gif

Man grazus sis vardas thumbup.gif Man tik vienas minusas, kad tinka ir mergaitei ir berniukui...

Svarbiausia vardas turi patikti vaikelio teveliams, visiems neitiksi, kad visi seneliai butu patenkinti, ir visi kiti...Jusu vaikas - jus varda ir rinkites...Na nebent sugalvotu teveliai savo vaika kokia Fekalija ar Kunigunda pavadinti, tai tada reiketu isikisti ir priminti, kad ir apie vaikiuka ne pro sali pagalvotu, kaip jam su tokiu vardu gyvent doh.gif
Kam
Sveiki, pamenu si varda kai mano grupioke pagimde berniuka ir ji uzdejo si varda sunui. Tai dauguma grupioku reakcija buvo tokia:
1) Tai tas vardas mergaitiskas biggrin.gif
2) Kad rusiskas, bet visiems tai tiko, nes jos vyras rusu pilietis
Zaderty
šiuo metu tai yra man pats gražiausiais vardas berniukui wub.gif
jekateris
Mano sunus irgi Nikita...
Isrinkau si varda dar kai mokykla lankiau..buvau pas mociute ir radau sena rusisku vardu knyga ir isrenkau savo busimam vaikui varda smile.gif Rusams tai tikrai nekyla abejoniu, kad cia yra vyriskas vardas. O del kitu, tai jo yra nuomone, kad cia mergaites vardas...ir ne tik lietuviai taip sako, bet ir vokiecai irgi
Dinulia
Mano vyresnelio vardas-Nikita, svarbiausia tevelio (gryno lietuvio isrinktas biggrin.gif ), davem visgi dviguba varda, bet vadinam tik pirmuoju vardu.
salutvera
Man tai labai keista, kai šiuo vardu pavadina ir mergaites, tikrai esu skaičiusi miesto laikraštyje, kai kalbėjo socialinė darbuotoja ir sakė, jog mieste yra mergaitė Nikita. Na nors ir esu gryna lietuvė, bet man tai tik vyriškas vardas kaip ir Ilja. Manau tik vaikams (nerusams) gali kilti asociacijos apie moterišką vardą g.gif
lenciajka
Man labai patinka šitas vardas.. visada sakiau, jei gims berniukas - bus Nikita, bet Vyrui jis nepatinka (dėl asociacijų su jau pažįstamais žmonėmis tokiu vardu)
bet mes berods laukiamės mergytės, tai dėl vardo sutarėm smile.gif
OVM
Mano mamos kaimynės sūnus Nikita. Jie rusai. Man gražus. Bet lietuviui, tokio vardo nerinkčiau 4u.gif
_Andzelika_
Laba diena,pavadinau savo suneli Nikita vardu,ka jus galvojate apie toki varduka?? Pasidalinkite..
Realybe
QUOTE(_Andzelika_ @ 2011 01 03, 19:41)
Laba diena,pavadinau savo suneli Nikita vardu,ka jus galvojate apie toki varduka?? Pasidalinkite..
*

Man tai nepatinka ax.gif 4u.gif
Onomotopėja
Nu tai ką čia manysi- Nikita, Ilja- dabar vėl madingi rusiški vardai rusakalbių tarpe, na, ...man tai yra daug gražesnių rusiškų, nei šie... smile.gif
_Andzelika_
QUOTE(Realybe @ 2011 01 03, 19:54)
Man tai nepatinka ax.gif  4u.gif
*

Nu sutinku kiek zmoniu tiek ir nuomoniu,siaip man labai grazus sis vardas smile.gif
Ir begalo tinka mano suneliui,bandziau kitus jam paisyti,bet nei pro kur,jam nei vienas netiko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Netikėta @ 2011 01 03, 19:56)
Nu tai  ką čia manysi-  Nikita, Ilja- dabar vėl madingi rusiški vardai rusakalbių tarpe, na, ...man tai yra daug gražesnių rusiškų, nei šie... smile.gif
*

Gal ir yra,bet jau nuo senu laiku man labai buvo istriges sitas ir labai jau jisai man svelniai skamba smile.gif
Nors gal ir butu kitu svelnesniu vardu 4u.gif
Plaštaka
puikus vardas wub.gif pats gražiausias berniukiškas vardas, nors mergaitei ir tinka wub.gif
setute
As nenoreciau tureti tokio vardo,o ir vaikui nedeciau verysad.gif
Jolanta86
Grazus,jei esate slavu kilmes 4u.gif
Sawlyte22
grazu,na bet berniukui truputi per svelnu..manau skamba daugiau mergaitiskai..
jekateris
QUOTE(_Andzelika_ @ 2011 01 03, 20:41)
*

Grazus tikrai thumbup.gif
Moxe
drinks_cheers.gif

QUOTE(Jolanta86 @ 2011 01 04, 16:14)
Grazus,jei esate slavu kilmes 4u.gif
*

Elee
Man negražus ax.gif Ir kažkodėl su rusiškais vardais asocijuosi iškart. unsure.gif
perla69
Mano šuniuko toks vardas wub.gif , bet jis moteriškos giminės smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.