QUOTE(pelyyte @ 2012 01 02, 23:04)
pas mane tai vienas skyrius saldymo kameroi skirtai vaikui- ten laikau moliuga supjaustita, krapai, petrazoles, spinatai, bazilikas,uogos... 
Pas mane irgi taip pat
Sveikos,
man pagrindine problema su kosem ta, kad mano grazuole nevalgo mesos. Hemoglobinas ant ribos, tai nesinori visai nuskurdinti, bet mesa kol kas jai tragedija. Gal zinote ka vaikai valgo geriau uz mesa ir kur yra daug gelezies? Apskritai su darzovem kankinames abi. Po viena, kita isileidzia, bet labai ribotai. Geriausiai eina grudines koses ir vaisiai. QUOTE(renash @ 2012 01 05, 23:42) Sveikos, man pagrindine problema su kosem ta, kad mano grazuole nevalgo mesos. Hemoglobinas ant ribos, tai nesinori visai nuskurdinti, bet mesa kol kas jai tragedija. Gal zinote ka vaikai valgo geriau uz mesa ir kur yra daug gelezies? Apskritai su darzovem kankinames abi. Po viena, kita isileidzia, bet labai ribotai. Geriausiai eina grudines koses ir vaisiai. o bandet mesa deti kartu su kruopomis? QUOTE(renash @ 2012 01 05, 22:42) Sveikos, man pagrindine problema su kosem ta, kad mano grazuole nevalgo mesos. Hemoglobinas ant ribos, tai nesinori visai nuskurdinti, bet mesa kol kas jai tragedija. Gal zinote ka vaikai valgo geriau uz mesa ir kur yra daug gelezies? Apskritai su darzovem kankinames abi. Po viena, kita isileidzia, bet labai ribotai. Geriausiai eina grudines koses ir vaisiai. Na hemoglobinui pagerinti gerai grikiai, burokelis , tik neasku nuo kada ji galima duoti, nes informacija skiriasi. QUOTE(vilka11 @ 2012 01 07, 17:34) Na hemoglobinui pagerinti gerai grikiai, burokelis , tik neasku nuo kada ji galima duoti, nes informacija skiriasi. Bandau dabar dar avietes - jose irgi nemazai gelezies. Grikius valgo, neblogai. O del burokeliu, tai jie laisvina vidurius, tai reikia labai atsargiai, kad nepadauginti. O ir siaip, vaiko pediatre, patare, kad geriau su jais neskubeti. QUOTE(renash @ 2012 01 05, 22:42) Sveikos, man pagrindine problema su kosem ta, kad mano grazuole nevalgo mesos. Hemoglobinas ant ribos, tai nesinori visai nuskurdinti, bet mesa kol kas jai tragedija. Gal zinote ka vaikai valgo geriau uz mesa ir kur yra daug gelezies? Apskritai su darzovem kankinames abi. Po viena, kita isileidzia, bet labai ribotai. Geriausiai eina grudines koses ir vaisiai. o kaip verdat košę? kuom skaninat, jei neskanu? maniškei kadangi irgi neskanu buvo, o mėsos reikėjo dėl per mažo hemoglobino, tai pradėjau eksperimentuoti. Taigi su krapiukais, sviestu ir druskyte mėsiška daržovienė eina puikiai
Geležies yra trynyje kas kelias savaites aš duodu su daržovėmis
QUOTE(September_Lady @ 2012 01 14, 23:07) o kaip verdat košę? kuom skaninat, jei neskanu? maniškei kadangi irgi neskanu buvo, o mėsos reikėjo dėl per mažo hemoglobino, tai pradėjau eksperimentuoti. Taigi su krapiukais, sviestu ir druskyte mėsiška daržovienė eina puikiai Verdu taip pat, kaip ir sau Pasidziaugsiu, kad atradau mesosmaitinimo buda - is ranku dedu tiesiai jai i burnyte ir valgo! Dar tik darzoviu paivairinti reiketu ir jau bus saunus maistelis Aciu visoms uz patarimus QUOTE(Dezdemona* @ 2012 01 06, 07:55) Sveiki QUOTE(V.Anna @ 2012 02 28, 17:13) geležies yra TIKTAI PRODUKTUOSE, TURINČIUOSE KRAUJO. Ir niekur kitur... Nei trinys, nei avietė, nei obuolys, nei žemuogė, nei burokas, nei granatas, nei grikiai geležies neturi. Na jau.. Gelezies yra ir vaisiuose bei darzovese, tik ji ten dvivalente, ir del to pasisavinama tik keletas jos procentu. Bet teigti, kad gelezies ten nera, mazu maziausiai neprofesionalu. Bet priestaraujantiems linkiu sekmingai palaikyti reikiama gelezies kieki organizme augaline kilmes maisto produktais QUOTE(oge @ 2012 02 28, 23:27) Na jau.. Gelezies yra ir vaisiuose bei darzovese, tik ji ten dvivalente, ir del to pasisavinama tik keletas jos procentu. Bet teigti, kad gelezies ten nera, mazu maziausiai neprofesionalu. Labai atsiprasau uz savo "neprofesionaluma" Nepamirskime tobuleti O as pasistengsiu tapti mazu maziausiai profesionalesne Bukite sveiki ir ne tokie kategoriski Sekmes Jums ir daug gelezies QUOTE(oge @ 2012 02 29, 13:41) Bet jus kalbejote ne apie hemoglobino palaikyma, ne apie tai, kad sunkiai pasisavinama gelezis is vaisiu ir darzoviu, o kad jos ten tiesiog NERA. Taip, Jus esate teisi, as rasiau, kad jos ten NERA. Tik klaida padariau, kad neparasiau, jog kalbu apie HEMO GELEZI. Nes kalbant mazakraujystes temomis, paprastai turima omeny butent ji. Man tai atrode savaime suprantama.... Su artejanciu pavasariu visas mamytes QUOTE(V.Anna @ 2012 02 29, 20:18) Taip, Jus esate teisi, as rasiau, kad jos ten NERA. Tik klaida padariau, kad neparasiau, jog kalbu apie HEMO GELEZI. Nes kalbant mazakraujystes temomis, paprastai turima omeny butent ji. Man tai atrode savaime suprantama.... Su artejanciu pavasariu visas mamytes Minciu neskaitom, todel kas omeny lieka irgi nezinom.
Ačiu ačiu tikrai naudingu puslapiu yra
|