Sveikos, reikia jūsų pagalbos, gal žinot kas Vilniuje ar Vilniaus apylinkėse kepa šakočius, šimtalapius, grybukus ir panašius skanestus ?
Ir as ieskau kas Vilniuje kepa skanius grybukus ir kitokius naminius sausainius.
aš vasarą labai skanų šakotį atradau vilniuje ūkininkų turguje ukmergės g. Nijolės šakočiai ar pan. vadinasi, kaina jų nemaža apie 40ltkg, kgana sunkokas, bet bet jau skonis, tai pasaka
bet va rudenį kelis kart buvau turguje jų nemačiau, tai jei kam reikia parašykit až, parašysiu tel.nr
[quote=linanil,2009 11 09, 18:05]
Kaune zinau kas labai skaniai kepa naminius sakocius is naminiu produktu, 25lt uz kg [/quote] O gal žinote, kas Kauno apylinkėse šimtalapius kepa, jau taip norisi ir šventės artėja butų šaunu [/quote] Vakar buvau vienam baliuke,tai teko ragauti šimtalapio.Keptas kepykloje,Petrašiūnuose,kur buvo medžio apdirbimo kombinatas.Nuomonės apie skonį išsiskyrė,man tai nieko blatno.Vat kažkada giminaitės vestuvėse valgėm šimtalapius,visi tortai liko,o šiti kaip mat išgaravo
[quote=Spyglė,2009 11 09, 21:50]
O gal žinote, kas Kauno apylinkėse šimtalapius kepa, jau taip norisi ir šventės artėja butų šaunu [/quote] Vakar buvau vienam baliuke,tai teko ragauti šimtalapio.Keptas kepykloje,Petrašiūnuose,kur buvo medžio apdirbimo kombinatas.Nuomonės apie skonį išsiskyrė,man tai nieko blatno.Vat kažkada giminaitės vestuvėse valgėm šimtalapius,visi tortai liko,o šiti kaip mat išgaravo [/quote] Hmm... jie tai man Dieviški... bet ne visur juos gerai iškepa, buna tie sluoksniai tokia
Vis dar ieskau kur galeciau gauti skaniu sausainiu-grybuku. Kiek teko ragauti, tai labai prasti buvo
QUOTE(atele @ 2009 11 22, 13:17) Vis dar ieskau kur galeciau gauti skaniu sausainiu-grybuku. Kiek teko ragauti, tai labai prasti buvo Kaune tai zinau kur galima nusipikrti grybuku
as simtalapius perku aukstadvary, nuo vilniaus 60km. kaina njuo 40 iki 60 lt. bet reikia nuvaziuoti paciai, o tai brangu
QUOTE(mazas angeliukas @ 2009 09 05, 11:39) Sveikos, reikia jūsų pagalbos, gal žinot kas Vilniuje ar Vilniaus apylinkėse kepa šakočius, šimtalapius, grybukus ir panašius skanestus ? patys skaniausi sakociai yra gaminami UAB Dzukijos. Kiek ragavus- jiems lygiu neradau
O mes valgom dieviško skonio šimtalapius, receptas ir gamyba atėję iš senovės, tikrasis totoriškas pyragas, pagamintas su meile. Mačiau, kaip gamina. Tešlos lapai tiesiog permatomi, gaunasi ploni atskiri sluoksniukai, o ne bulka kaip daug kur. Niekada ne sausas, apačioje karamelės dažnai būna, labai skanus. Imam tik ten. Galiu pasidalint kontaktais, Vilniuje.
Mano foto (kokybė ne puiki, bet šis tas matosi) ![]() Šitas su blykste fotkintas, patamsino gerokai, realiai spalva buvo vos vos tamsesnė nei pirmojo ![]()
Zinau Vilniuje moterys kepa simtalapius, man visaiskanus. Palieku tel. 861865298
Laaabai gardūs šakočiai, kiti skanumynai: http://sakociai.blogspot.com/
QUOTE(karinna @ 2010 02 15, 00:10) O mes valgom dieviško skonio šimtalapius, receptas ir gamyba atėję iš senovės, tikrasis totoriškas pyragas, pagamintas su meile. Mačiau, kaip gamina. Tešlos lapai tiesiog permatomi, gaunasi ploni atskiri sluoksniukai, o ne bulka kaip daug kur. Niekada ne sausas, apačioje karamelės dažnai būna, labai skanus. Imam tik ten. Galiu pasidalint kontaktais, Vilniuje. Mano foto (kokybė ne puiki, bet šis tas matosi) ![]() Šitas su blykste fotkintas, patamsino gerokai, realiai spalva buvo vos vos tamsesnė nei pirmojo ![]() ![]() Norėčiau koordinačių. |