Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šakočiai, šimtalapiai, grybukai ir pan.
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos
mazas angeliukas

Sveikos,

reikia jūsų pagalbos, gal žinot kas Vilniuje ar Vilniaus apylinkėse kepa šakočius, šimtalapius, grybukus ir panašius skanestus ?

mazytiaaa
[quote=mazas angeliukas,2009 09 05, 12:39]
Sveikos,

reikia jūsų pagalbos, gal žinot kas Vilniuje ar Vilniaus apylinkėse kepa šakočius, šimtalapius, grybukus ir panašius skanestus ?
*

Kaune zinau kas labai skaniai kepa naminius sakocius is naminiu produktu, 25lt uz kg 4u.gif
atele
Ir as ieskau kas Vilniuje kepa skanius grybukus ir kitokius naminius sausainius.
paiduke
aš vasarą labai skanų šakotį atradau vilniuje ūkininkų turguje ukmergės g. Nijolės šakočiai ar pan. vadinasi, kaina jų nemaža apie 40ltkg, kgana sunkokas, bet bet jau skonis, tai pasaka wub.gif , turiu ir telefoną to žmogaus kuris kepa, jie ten su mama kaip suprantu kepa, tik firma mamos vardu
bet va rudenį kelis kart buvau turguje jų nemačiau, tai jei kam reikia parašykit až, parašysiu tel.nr
linanil

Kaune zinau kas labai skaniai kepa naminius sakocius is naminiu produktu, 25lt uz kg 4u.gif
*

[/quote]

O gal žinote, kas Kauno apylinkėse šimtalapius kepa, jau taip norisi ir šventės artėja butų šaunu g.gif 4u.gif
Spyglė
[quote=linanil,2009 11 09, 18:05]
*

[/quote]

O gal žinote, kas Kauno apylinkėse šimtalapius kepa, jau taip norisi ir šventės artėja butų šaunu g.gif 4u.gif
*

[/quote]
Vakar buvau vienam baliuke,tai teko ragauti šimtalapio.Keptas kepykloje,Petrašiūnuose,kur buvo medžio apdirbimo kombinatas.Nuomonės apie skonį išsiskyrė,man tai nieko blatno.Vat kažkada giminaitės vestuvėse valgėm šimtalapius,visi tortai liko,o šiti kaip mat išgaravo thumbup.gif
linanil
[quote=Spyglė,2009 11 09, 21:50]
*

[/quote]
Vakar buvau vienam baliuke,tai teko ragauti šimtalapio.Keptas kepykloje,Petrašiūnuose,kur buvo medžio apdirbimo kombinatas.Nuomonės apie skonį išsiskyrė,man tai nieko blatno.Vat kažkada giminaitės vestuvėse valgėm šimtalapius,visi tortai liko,o šiti kaip mat išgaravo thumbup.gif
*

[/quote]

Hmm... jie tai man Dieviški... bet ne visur juos gerai iškepa, buna tie sluoksniai tokia schmoll.gif ir aguonytės sukritusios.... Reikės paieškoti...
atele
Vis dar ieskau kur galeciau gauti skaniu sausainiu-grybuku. Kiek teko ragauti, tai labai prasti buvo schmoll.gif
R_S
QUOTE(atele @ 2009 11 22, 13:17)
Vis dar ieskau kur galeciau gauti skaniu sausainiu-grybuku. Kiek teko ragauti, tai labai prasti buvo schmoll.gif
*

Kaune tai zinau kur galima nusipikrti grybuku smile.gif savaitgaliais Aleksoto turguj prekiauja grybukais mazuciais, karts nuo karto ten su MB nuvykstam ir visad nusiperkam tu grybuku smile.gif
Sibile
as simtalapius perku aukstadvary, nuo vilniaus 60km. kaina njuo 40 iki 60 lt. bet reikia nuvaziuoti paciai, o tai brangu
Sicija
QUOTE(mazas angeliukas @ 2009 09 05, 11:39)
Sveikos,

*

patys skaniausi sakociai yra gaminami UAB Dzukijos. Kiek ragavus- jiems lygiu neradau schmoll.gif perku Sodu g.13 ,cia prie stoties ,visada minksti ir sviezi buna
karinna
O mes valgom dieviško skonio šimtalapius, receptas ir gamyba atėję iš senovės, tikrasis totoriškas pyragas, pagamintas su meile. Mačiau, kaip gamina. Tešlos lapai tiesiog permatomi, gaunasi ploni atskiri sluoksniukai, o ne bulka kaip daug kur. Niekada ne sausas, apačioje karamelės dažnai būna, labai skanus. Imam tik ten. Galiu pasidalint kontaktais, Vilniuje.

Mano foto (kokybė ne puiki, bet šis tas matosi)

user posted image

Šitas su blykste fotkintas, patamsino gerokai, realiai spalva buvo vos vos tamsesnė nei pirmojo

user posted image

user posted image
...Inga...
Zinau Vilniuje moterys kepa simtalapius, man visaiskanus. Palieku tel. 861865298
saulainė
Laaabai gardūs šakočiai, kiti skanumynai: http://sakociai.blogspot.com/ 4u.gif
bitemajagsm
QUOTE(karinna @ 2010 02 15, 00:10)
O mes valgom dieviško skonio šimtalapius, receptas ir gamyba atėję iš senovės, tikrasis totoriškas pyragas, pagamintas su meile. Mačiau, kaip gamina. Tešlos lapai tiesiog permatomi, gaunasi ploni atskiri sluoksniukai, o ne bulka kaip daug kur. Niekada ne sausas, apačioje karamelės dažnai būna, labai skanus. Imam tik ten. Galiu pasidalint kontaktais, Vilniuje.

Mano foto (kokybė ne puiki, bet šis tas matosi)

user posted image

Šitas su blykste fotkintas, patamsino gerokai, realiai spalva buvo vos vos tamsesnė nei pirmojo

user posted image

user posted image
*

Norėčiau koordinačių.
Lachesė
QUOTE(atele @ 2009 11 09, 11:15)
Ir as ieskau kas Vilniuje kepa skanius grybukus ir kitokius naminius sausainius.
*

Ar bandėte Katės micės grybukus? puslapis www.katemice.lt
munca
labutis visoms,as kepu sakocius,jei kam reik prasom i AZ rasyti.as esu is ukmerges. mirksiukas.gif user posted image
siguciux
QUOTE(munca @ 2011 06 30, 10:33)
labutis visoms,as kepu sakocius,jei kam reik prasom i AZ rasyti.as esu is ukmerges.  mirksiukas.gif user posted image
*

sveika, parasiau tau i AZ smile.gif gal galetum atsiusti savo kontaktus, aciu smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.