Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gandrų atneštas Netyčiukas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
stazyte
Noriu ir aš pasidalint savo patirtimi ir kuo greičiau, kad neišblėdtų tie įspūdžiai, nors nemanau, kad jie kada pasimirš...
Atšokom savo vestuves ir atrodo kai viskas nurimo atsrado mažas rūpestėlis: teko vyrui lėkt į vaistinę to nėštumo testo pirkt. Aš sau rami - jau ne pirmą kartą lekia, galvojau čia dėl rūpesčių priešvestuvinių. Kai parpuolė tuoj iš manęs gavęs ko reikia, užsidarė "eksperimentui". Tik girdžiu jau šaukia... "DU BRŪKŠNIUKAI, ATEIK ŽIŪRĖK!" Abu spoksom į tuos brūkšnelius ir negalim patikėt... neveltui tie gandrai ratus suko virš mūsų galvų rolleyes.gif Kai nuėjus pas gydytoją buvo patvirtinta, kad laukiuos tai nežinojau ar verkt ar džiaugtis. Kai pranešiau vyrui tai siuaaaaaaaaaaaaaabingai apsidžiaugė ir prasidėjo mūsų jau trijų gyvenimėlis...
Buvo neįprasta eit į darbą ir žinot, kad dar viena širdelė plaka manyje. Dar nieko nesimatė, dar ir rūbai buvo visi tinkami, tačiau nebeilgai. Iš pradžių truputį kuklinausi vis didėjančio pilvuko ir troškau kuo gričiau išeit atostogų (dirbu mokytoja). Reguliarūs vizitai pas gydytoją ir tas įrašas, rodantis kiek sav. mūsų mažiukui vis labiau vertė patikėti, kad mes turėsim leliuką!
Labai bijojau jo netekti... Todėl laukiau su nerimu kuo greičiau, kad sueitų 7mėn., nes galvojau, jei tuomet mūsų stebuklėlis sugalvotų ateiti į gyvenimą tai jau galėtų išgyventi...
Jaučiausi gerai, visko norėjau ir valgiau daug bananų. Gal dėl to vieno vizito pas gydytoją metu pasakė, kad pilve plaukioja berniukas! O aš galvojau, kol neišlįs - nepatikėsiu, juk visko būna, kad ir daktarai apsirinka...
Kai išėjau atostogų gyvenimas pasidarė ramesnis. Laukdavau vyro, gamindavau vakarienę ir miegodavau... Kai artėjo ta nustatyta data kiekvieną rytą prabusdavau su mintim "Gal jau šiandien..." Taip norėjau priglaust prie širdies tą auksiuką! Laukė visi kas tik mane pažįsta ir vis atakavo sms " ar dar neturi?..."
Paskutinę savaitę jau nebėjau net į parduotuvę - taip sunku kažko buvo... O buvo jau 5 dienos praėjusios nuo nustatytosios!
Išaušo gegužės 18d. Prabudau su keistu jausmu. Nueinu į tuoletą ir pasirodė kažkokios tokios okios...ir pilvelį kažko maudžia. Taip visą dieną kas pusvalandį jutau silpną maudimą. Vakare jau iškęst tą skausmelį be gilaus kvėpavimo buvo sudėtinga. Nerimom abu, o kartu ir mūsų mažius...Per visą naktį pusiaumiegė kenčiau reguliarius skausmus kas 5 min., o ryte paskambinau gydytojai. Tada ji pasakė- važiuok į skyrių... Taip ir apsižliumbiau lovoje sėdėdama cry.gif Pasiėmę tašiuką ir išvažiavom. Visą gegužės 19d išgulėjau gimdykloje - kaklelis atsidaręs tik 2cm ir vandenys nenubėgę. Vakare jau abu su vyru kvėpavom, o kaklelis nei iš vietos! Galų gale prisiprašiau skatinamųjų lašiuką, o tada ir prasidėjo...
Tuoj ant stalo, paleido vandenis, o aš tik šnibždu vyrui " Dieve, Dieve...' ir taip gal milijoną kartų. Rankas ir kojas suparalyžavo - nebegalėjau nei ištiest nei sulenkt, veidas visas virpėjo, o vyro akyse mačiau ašaras. Po to tik man jis pasakė, kad buvo skaudu žiūrėt kaip aš kenčiu ir negalėt niekuo padėt... Tarp sarėmių maniau, kad užmigsiu - juk buvau beveik visą parą nemiegojus, bet
kai po trečio stūmimo gydytoja pasakė, kad jau vėluoju 10 min (mat ji numatė, kad vaikutį pagimdysiu lygiai 22val) Tai po paskutinio atodūsio išvydom mūsų gražuolį! Tada atėjo toks palengvėjimas... apie kurį skaičiau jūsų istorijose dar besilaukdama. Visą naktį pražiūrėjau į tą skaniai miegantį ir besiilsintį po tokio streso MŪSŲ GANDRŲ IŠPRANAŠAUTĄ NETYČIUKĄ.
P.S. Kai akušerė siuvo vos prakirptą siūlę tai paprašiau, kad visai neužsiūtų, kas sukėlė juoką visiems ten buvusiems. Mat daugelis prašo visai užsiūti rolleyes.gif
Aga
Labai graži istorija, tegul Jūsų Nojukas auga sveikas ir džiugina jus 4u.gif
Ryški
Labai gražu sunglasses2.gif Aukite sveiki, gražūs ir stiprūs good.gif
stazyte
Ačoū už gerus palinkėjimus wub.gif
Birbiziukas
QUOTE(stazyte @ 2005 10 02, 20:02)
P.S. Kai akušerė siuvo vos prakirptą siūlę tai paprašiau, kad visai neužsiūtų, kas sukėlė juoką visiems ten buvusiems. Mat daugelis prašo visai užsiūti  rolleyes.gif
*

biggrin.gif O AŠ TAI PRAŠIAU, KAD KĄ IŠSIUVINĖTŲ, TAI PASIŪLĖ VISAI UŽSIŪT ALE VYRAS IŠPRAŠĖ KAD NEUŽSIŪTŲ laugh.gif

DIDELIAUSI SVEIKINIMAI user posted image
Eimutė
Labai graži istorija thumbup.gif Aukit dideli, sveiki ir būkit laimingi. Tegul gandrai neužmiršta vėl pas Jus apsilankyti ax.gif 4u.gif
chris
Gražu wub.gif didelis tavo Nojukas gimė ir pakankino mamytę, bet viskas gerai, kas gerai baigiasi mirksiukas.gif Aukit sveiki 4u.gif
stazyte
QUOTE(Eimutė @ 2005 10 03, 08:34)
Labai graži istorija  thumbup.gif Aukit dideli, sveiki ir būkit laimingi. Tegul gandrai neužmiršta vėl pas Jus apsilankyti  ax.gif  4u.gif
*

Ne ne ne! Tegul gandrai mus kol kas pamiršta schmoll.gif
stazyte
QUOTE(chris @ 2005 10 03, 10:43)
Gražu wub.gif  didelis tavo Nojukas gimė ir pakankino mamytę, bet viskas gerai, kas gerai baigiasi  mirksiukas.gif  Aukit sveiki  4u.gif
*

Nu tik dabar pamačiau kiek parašius gimimo svorį doh.gif Gimė 3950g blush2.gif
knielita
Labai grazi istorija. Saunuoliai wub.gif Aukit diduciai ir sveikuciai 4u.gif
linada
QUOTE(stazyte @ 2005 10 03, 12:53)
Ne ne ne! Tegul gandrai mus kol kas pamiršta  schmoll.gif
*

kol kas....... mirksiukas.gif wub.gif
Skarota Egle
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif

bukit stiprus ir sveiki 4u.gif
edka
Kaip gražu thumbup.gif wub.gif
Pinacea
4u.gif Labai grazi istorija... wub.gif wub.gif ir labai panashi i musu..iki skatinamuju...tik musu, deja, baigesi Cezariu. doh.gif
O ir gimtadienis ta pacia diena mirksiukas.gif thumbup.gif
Aukit stipruciai ir grazuciai!!! 4u.gif wub.gif wub.gif
stazyte
QUOTE(Eglute @ 2005 10 19, 17:55)
4u.gif Labai grazi istorija... wub.gif  wub.gif ir labai panashi i musu..iki skatinamuju...tik musu, deja,  baigesi Cezariu. doh.gif
O ir gimtadienis ta pacia diena mirksiukas.gif  thumbup.gif
Aukit stipruciai ir grazuciai!!! 4u.gif  wub.gif  wub.gif
*

Dėkui 4u.gif
Erina
Labai graži jūsų šeimyna wub.gif Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif
Briliantas
Aikite sveiki 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Veitė
labai gražios nuotraukytės wub.gif
vaivos juosta
QUOTE(stazyte @ 2005 10 02, 19:02)
Vakare jau abu su vyru kvėpavom,
*

lotuliukas.gif .
Sėkmės Jums 4u.gif
daluzenik
Sveikinimai didziausi 4u.gif
Man taip pat anta ispranasavo gandrai, kai buvome vestuvese( mat jauniesiems buvo 60 ir 45meteliai) tai jiems gandru nereikejo, tai buvo pranasas mums.
tuzasss
thumbup.gif
*Jalta*
Graži istorija. thumbup.gif
Nuorama
wub.gif miela, šilta ir rami istorija wub.gif
Filotija
Nuostabi istorija. 4u.gif
Galway_girl
labai grazi istorija 4u.gif
-Neužmirštuolė-
As ir vel graudinuosi. Nu negaliu tokiu istoriju ramaii skaityt... cry.gif
AnX
Grazi istorija 4u.gif
Daivullee
4u.gif 4u.gif 4u.gif
mamulka10

Labai graži istorija wub.gif , tegul Jūsų Nojukas auga sveikas ir džiugina jus 4u.gif

zylutes
thumbup.gif
Gintare L.
Sveikos, mamos...smile.gif

Tiesa, kad kiekvienas naujas gimimas yra tikrAS STEBUKLAS...smile.gif

Mano nestumas buvo keistas, nes beveik visus devynis menesius verkdavau, tai is laimes tai pati nesuprasdavau kodel, tik pamatau koki grazu vaizda, ar isgirstu uz sirdies griebianti zodeli koki ir iskart verkiu...paskutinius menesius tai isvis beveik kiekviena dienele verkdavau...buvau jau net sunerimus, kad vaikeliui kas nebutu blogai nuo tokio mano verkimo...
Na, mane vis ramindavo visi, kad jautrumas tuo metu labai padidejes...
Maza to mano besaikio verkimo, tai paskutinem dienom, dar ir persalti sugebejau, nors uz lango skaisciai sviete saulute ir temperatura buvo +20..smile.gif sunkiausia buvi kvepuoti, nosyte visa uzgulta, o man laikas keliauti i logonine...paskambinau savo daktarui, tikejausi, jis atides mano gimdyma, lauksim kol praeis sloga, bet ne, jis pasake kad nieko tokio, pagimdysiu ir sloguodama...smile.gif
Buvo tikrai labai nejauku...vyras mane atveze ir isvaziavo, nes tikrai negalvojom kad butent ta pati vakara as gimdysiu...smile.gif
Atejes daktaras, mane apziurejo ir....sako, ruoskis, sianakt gimdysim..smile.gif
Man tik kojos suvirpejo ir visa kuna perejo siurpuliukas...juk tai pirmas kartas, as nezinau kas, kaip....?suskubau skambinti vyrui kad greiciau pas mus griztu:)
Seseles nuvede mane i palata...palata tokia maza, kede-lova tokia keista (mat viska isivaizdavau kitaip) tik atsigulus, visai baisu pasidare, prie manes prijunge laideliu visokiu ir liepe gulet ant vieno sono, mane is tos baimes prispyre i wc, teko seselei mane atjungti ir padeti atsikelti, siaip taip nuejau...smile.gif
Grizus prasidejo lauktieji skausmai....na ir smagumelis, pagalvojau, dabar tai bus...sad.gif man viskas perejo i nugara, visa skausma jauciau tik nugaroje, buvo tikrai ne kas, mintis apie skausma nuvijau salin pamacius vyra salia..smile.gif smile.gif
Skausmai visa laime nesitese visa nakti, tik kelias valandas, pats gimdymas uztruko visai trumpai 20min., uztat taip gera pasidare pamacius ta nuostabu mazyti veiduka, ramkytes, kojytes, akytes...visa likusia nakti sypsena nedingo is mano veido...as net pamirsau kaip man skaudejo ir buvo nejauku, buvo taip gera matyti gyva zmogeliuka is arti, visa ta laika gyvenusi mano pilvelyje 4u.gif
Vyra paleidau namo, daktaras su seselem isejo, likau viena su savo sloga, o atsikelti negaliu, nosiukas varva, nosinaites salia neturiu, o ir prisisaukti man nieko nepavyko, tad gulejau toj lovoj visas dvi valandas viena ir vis prisiminiau vakaro ivykius...smile.gif biggrin.gif
Dar vienas faktas, kad pries pirmaji dukrytes gimtadieni, butent ta pacia diena kai mane isveze gimdyti as vel suslogavau, lygia taip pat varvejo nosis lotuliukas.gif pamaniau kad gal tai tiesiog netycinis sutapimas/o gal tai kazka reiskia?smile.gif lotuliukas.gif
bet kad ir kaip ten yra is tiesu, esu tikrai laiminga tapusi mamyte... ax.gif smile.gif
erikiuxxx
QUOTE(Gintare L. @ 2009 06 18, 14:57)
Sveikos, mamos...smile.gif
*

Gintare L.,gal cia tiesiok kaskoks zenklas ta sluoga g.gif ,bet jusu istorijai reiktu atidaryti nauja temuke mirksiukas.gif ,kad mamytes galetu pasisakyti ax.gif
QUOTE(Aga @ 2005 10 02, 21:05)
Labai graži istorija, tegul Jūsų Nojukas auga sveikas ir džiugina jus  4u.gif
*

QUOTE(mamulka10 @ 2009 06 18, 13:24)
Labai graži istorija wub.gif , tegul Jūsų Nojukas auga sveikas ir džiugina jus  4u.gif
*

doh.gif mamulka10,ne tik pas mane viska nukopijoja pastoviai blush2.gif ,bet ziuriu kad ir pas kitas mamytes tas pats bigsmile.gif

(stazyte) is tiesu grazi istorija thumbup.gif user posted image
areida
jo labai nuosirdziai parasyta..ir matosi kad vyrui labai svarbi jusu visu gerove,tegul taip ir toliau klostosi jusu gyvenimo svente 4u.gif
vi78
labai grazi istorija 4u.gif
Dalija23
thumbup.gif istorija,taip ramiai ir graziai papasakota 4u.gif
wyturelis
thumbup.gif nuostabi istorija 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.