Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: l.d "Pušynėlis"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4
Deimike
QUOTE(zydruteM @ 2010 01 31, 22:05)
jei dar su pampersais, tai reik idet pampersu, seilinuka, rubu perrengimui ( visu nuo trusiku iki megztinio). tapkuciu, pizamos. zinau, kad visose grupese praso tualetinio popieriaus poko. o del ugdymo priemoniu tai pasakys.. as nesiau vaikui asmeniskai piestuku, flomasteriu ir popieriaus, nes ten visi vaiai savo turi... o daugiau tai pasakys, nes dazniausiai tai rugseji perkamos priemones grupei  smile.gif
*

aciu labai uz atsakyma, nuo kovo mus priima tai dabar rupestis kaip suruosti ir kaip prijaukinti maziuka, jis toks naminukas ir bijantis zmoniu. Gal as tik taip pati bijau, kad net negera kaipagalvoju, kad uz menesio skirtis reiks... baisiausia, kad nevalges bus, jis nemoka pat sad.gif o ir gerti is puodelio tik laikant po truputeli... mokiau visko jau nuo metuku, bet nesiseka ir viskas... nezinau i kokia grupe dar eisim, tik zinau, kad prieme.
lemurmur
Geros naujienos http://kauno.diena.lt/naujienos/miestas/ve...nsavimas-262211
Lopšelio-darželio „Pušynėlis“ modernizavimo projektui įgyvendinti skirta iki 569 tūkst. 925 litų. thumbup.gif
Rasagy
QUOTE(Deimike @ 2010 02 03, 15:12)
aciu labai uz atsakyma, nuo kovo mus priima tai dabar rupestis kaip suruosti ir kaip prijaukinti maziuka, jis toks naminukas ir bijantis zmoniu. Gal as tik taip pati bijau, kad net negera kaipagalvoju, kad uz menesio skirtis reiks... baisiausia, kad nevalges bus, jis nemoka pat sad.gif o ir gerti is puodelio tik laikant po truputeli... mokiau visko jau nuo metuku, bet nesiseka ir viskas... nezinau i kokia grupe dar eisim, tik zinau, kad prieme.
*

gal i musu grupe papulsit smile.gif nebijokit, viskas bus gerai. mes ir mamyciukai buvom, sunkokai, bet pripratom. o ka atnest i darzeli reiks pasakys kaip pradesit lankyt.
Deimike
QUOTE(Rasagy @ 2010 02 09, 17:29)
gal i musu grupe papulsit smile.gif nebijokit, viskas bus gerai. mes ir mamyciukai buvom, sunkokai, bet pripratom. o ka atnest i darzeli reiks pasakys kaip pradesit lankyt.
*

aciu, dar nezinau, vis nenueinu pakalbeti kuri grupe bus. Na, jau man ramiau, nes vis einam i zmones, po truputi vis maziau bijom... tikiuosi bus gerai, reikia, kad butu gerai, nes kitaip ir vaikui ir man stresas bus, man gal dar didesnis net, nes irgi jautri esu, pagyvenus mamyte, pirmas vaikas - zinot, perdedas saugojimas tos savo atzaleles smile.gif
Tad iki pasimatymo visiem smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lemurmur @ 2010 02 06, 23:47)
Geros naujienos  http://kauno.diena.lt/naujienos/miestas/ve...nsavimas-262211
Lopšelio-darželio „Pušynėlis“ modernizavimo projektui įgyvendinti skirta iki 569 tūkst. 925 litų.  thumbup.gif
*

smagu girdeti. komentarai po straipsniu tai visokie, bet zmones pavydus kai kurie - jei ne i ju kisene tai jau blogai... siemet vienus pareme, kita meta kitus. Langai manau jau daugumoje sudeti, tikrai ju niekas nedes. Galu gale reikia tiketis lesos bus panaudotos tinkamai.
Esha
Koks tikslus adresas sio darzelio? blush2.gif
Esha
Jau suzinojau smile.gif
Esha
As cia taip graziai pasikalbejau su savimi blush2.gif
Renku savo sunui darzeli ir man sis patrauklus savo ramia vieta ir tyru oru.

Sakykit kaip su eilemis siame darzelyje?
laukinukė
QUOTE(Esha @ 2010 02 27, 18:09)

Sakykit kaip su eilemis siame darzelyje?
*

Ilgos eilės, registruokitės jau dabar mirksiukas.gif
Esha
QUOTE(laukinukė @ 2010 03 01, 10:50)
Ilgos eilės, registruokitės jau dabar mirksiukas.gif
*

Aciu. Susiradau ir perskaiciau sena tema apie si darzeli. Kaip supratau cia dieninis darzelis (tokio ir ieskau). Nes viena mayte sako, kad savaitinis... Kaip yra is tiesu?
Rasagy
QUOTE(Esha @ 2010 03 01, 11:38)
Aciu. Susiradau ir perskaiciau sena tema apie si darzeli. Kaip supratau cia dieninis darzelis (tokio ir ieskau). Nes viena mayte sako, kad savaitinis... Kaip yra is tiesu?
*

tai yra ir savaitiniu grupiu smile.gif
Esha
QUOTE(Rasagy @ 2010 03 01, 20:58)
tai yra ir savaitiniu grupiu smile.gif
*

Aciu.

Gal dar atsakysite kaip del sveikatos pazymos? Ja reikia nesti is karto uzrasant vaikuti, ar tada kai jau prasyma pidysiu (po metu)? O dabar tik nuvaziout isitraukt i sarasus be pazymos?
laukinukė
QUOTE(Esha @ 2010 03 01, 20:21)
Aciu.

Gal dar atsakysite kaip del sveikatos pazymos? Ja reikia nesti is karto uzrasant vaikuti, ar tada kai jau prasyma pidysiu (po metu)? O dabar tik nuvaziout isitraukt i sarasus be pazymos?
*

Nereikia užsirašant pažymų, bet po metų dar jus nelabai nepriims, nes lopšelinės grupės nuo 2 metukų. Galima pasiprašyt mėnesiu kitu anksčiau.
Deimike
QUOTE(Esha @ 2010 03 01, 20:21)
Aciu.

*

pazyma pries einant i darzeli reikia susitvarkyti, pasako kokios formos reikia.mes jau susitverke buvome viska ir va apsirgome, reiks atideti ejim i darzeli keliems menesiukams, o jau turejome nuo kovo pradeti. siaip uzrasiau irgi kai maziui buvo 2 menesiukai i siaip eile, o po metuku pareiskima/prasyma oficialiai parasiau ir gavome anksciau nei buvome planave, tik va bedos uzpuole... bet pasveiksime ir jau tada tikrai eisime pas vaikucius smile.gif
Esha
QUOTE(Deimike @ 2010 03 07, 14:39)
pazyma pries einant i darzeli reikia susitvarkyti, pasako kokios formos reikia.mes jau susitverke buvome viska ir va apsirgome, reiks atideti ejim i darzeli keliems menesiukams, o jau turejome nuo kovo pradeti. siaip uzrasiau irgi kai maziui buvo 2 menesiukai i siaip eile, o po metuku pareiskima/prasyma oficialiai parasiau ir gavome anksciau nei buvome planave, tik va bedos uzpuole... bet pasveiksime ir jau tada tikrai eisime pas vaikucius smile.gif
*

Nu liuks jums pasiseke, tikiuosi ir mums taip pasiseks smile.gif
Sveikite 4u.gif
Deimike
QUOTE(Esha @ 2010 03 07, 13:58)
Nu liuks jums pasiseke, tikiuosi ir mums taip pasiseks smile.gif
Sveikite  4u.gif
*

na, kai man sake, pirmenybe pagal gyvenama vieta, dar sako labai mielas "Piene" darziukas, tik ten labai mazuliukas ir labai dideles eiles sake. mes negavome, nes per velai sugalvojome. Ten Birutes gatveje rodos.
Esha
QUOTE(Deimike @ 2010 03 08, 11:11)
na, kai man sake, pirmenybe pagal gyvenama vieta, dar sako labai mielas "Piene" darziukas, tik ten labai mazuliukas ir labai dideles eiles sake. mes negavome, nes per velai sugalvojome. Ten Birutes gatveje rodos.
*

Dekui, butinai pasidomesiu ir apie ji.
ruta_zalia
Pradejome si darziuka lankyti nuo praeita savaite. Mano padauzai tai labai viskas patinka, vos atvestas bega pas vaikus, nieko nebijo, nebuvo nei vienos asareles. Man graziai parodo ate ir zaisti bega. Nors mes dar ir su pampersais ir valgom sunkiai, bet po keliu dienu pastebejau, kad vaikas savarankiskeja thumbup.gif Aukletojos irgi patiko, tokios paprastos, auklyte irgi. Tik viena beda, po 5 dienu susirgom, bet tikrai del to darzelio nekaltinu, nuo rudens mes jau N kartu esam sirge, taigi ne naujiena schmoll.gif
zydruteM
QUOTE(ruta_zalia @ 2010 03 18, 20:22)
Pradejome si darziuka lankyti nuo praeita savaite. Mano padauzai tai labai viskas patinka, vos atvestas bega pas vaikus, nieko nebijo, nebuvo nei vienos asareles. Man graziai parodo ate ir zaisti bega. Nors mes dar ir su pampersais ir valgom sunkiai, bet po keliu dienu pastebejau, kad vaikas savarankiskeja  thumbup.gif  Aukletojos irgi patiko, tokios paprastos, auklyte irgi. Tik viena beda, po 5 dienu susirgom, bet tikrai del to darzelio nekaltinu, nuo rudens mes jau N kartu esam sirge, taigi ne naujiena  schmoll.gif
*

O i kokia grupe einat? smile.gif
ruta_zalia
QUOTE(zydruteM @ 2010 03 18, 22:00)
O i kokia grupe einat?  smile.gif
*

Boruzeliu bigsmile.gif
lile
Rasa Jankauskienė, kurioje grupeje dirba smile.gif

Metų mokytojo premija šiemet įvertinta Kauno sanatorinio lopšelio-darželio "Pušynėlis" priešmokyklinio ugdymo pedagogė Rasa Jankauskienė.
dEdRA
QUOTE(lile @ 2010 03 22, 13:07)
Rasa Jankauskienė, kurioje grupeje dirba smile.gif

Paruošiamukų BITUČIŲ grupėje mirksiukas.gif

Bet nemanau, kad prastesnė auklėtoja Sigita dirbanti toje pačioje grupėje, o taip pat ir kitos paruošiamukų Ąžuoliukų grupės auklėtojos labai šaunios.
Galiu drąsiai teigti, jog abi šios grupės vaikučius mokyklai paruošia puikiai.
lile
Pritariu smile.gif tik smalsu buvo smile.gif
Jolyna
QUOTE(Esha @ 2010 03 01, 22:21)
Aciu.

*

Laba, na is savo patirties taip pat galiu paskyti, jog tik uzrasant maziuka i darzeli pazymu jokiu mums nereikejo. As savo suneli uzrasiau i si darzeli kai jam buvo vos 3 menesiai, nes visi prigasdino jeigu delsiu, kai bus laikas eiti nebus vietu. Taigi paklausiau pamokymu, nors beieskodama kabineto kuriame rasiau prasyma, sutikau viena aukletoja, ji man pasakojo, jog istikruju nera taip svarbu is taip anksti uzrasyti maziu, pasak jos uztektu pries gera pusmeti uzrasyti iki to laiko kai jau norite vesti maziuka i darza, taigi kiek cia tos tiesos tai ir nezinau, niu bet atsarga gedos nedaro..... biggrin.gif Taigi ruosiames keliauti mes i si darzeli dar po geru metu, kai mano maziukui bus 2,5 metu. Tikiuosi iki sio laiko busim savarankiski, atsisakysim pamperiu, draugausim su puodu, mokesim savarankiskai bent kiek pavalgyti ir su miegu neturesim problemu, nes dabar kol kas uzmiegam tik su pasupimais ant pagalves:oh Na cia optimistiskai tikiuosi.... 4u.gif O siaip jeigu kas ir nesisektu is Jusu mamytes pasakojimu supratau ir nusiraminau, jog esant reikalui del visu situ dalyku su lauksim pagalbos is aukletoju.... mirksiukas.gif Sekmes visoms....
lile
manau kad ta eile reiktu pasitikslinti, nes kiek suprantu greitu laiku, vietos darziukuose bus skirstomos per svietimo skyriu ar savivaldybe. Pats darziukas vietu neskirs. Bijau sumeluot, nes tiksliai tikrai nezinau, bet manau vertetu pasidometi, ar tikrai ta vietele gausit smile.gif
Esha
As pati buvau pries kelias dienas uzrasyt i eile sunelio (irgi vos virs 3 men). Rasiau 2012 rugsejui, kai taip pat bus truputi daugiau nei 2,5 metuku smile.gif Prigasdino mane, kad vistiek pateksime sunkiai. Siaip noreciau anksciau poapulti. Tad 2011 metu gale kreispiuos dar karta.
Ziuresim kaip tas eiles apeit... ax.gif
cudo
QUOTE(lile @ 2010 04 16, 14:39)
manau kad ta eile reiktu pasitikslinti, nes kiek suprantu greitu laiku, vietos darziukuose bus skirstomos per svietimo skyriu ar savivaldybe. Pats darziukas vietu neskirs. Bijau sumeluot, nes tiksliai tikrai nezinau, bet manau vertetu pasidometi, ar tikrai ta vietele gausit smile.gif
*

Mes vieta 1.5 metu laukem mirksiukas.gif Ir dar per metus buvo musu pavarde dingus uzrasose,tai gerai kad as kas pusmeti vis uzsukdavau ir tikslindavau kaip su eile.
lile
cudo as ta suprantu, bet kad ne darziukas turetu skirstyti tas vietas, nebent perduos sarasus eiliu.
Esha
QUOTE(lile @ 2010 04 16, 14:39)
*

Na taip. Ta jau nuo rudens kiek girdejau ketinama padaryti. Tik nesuprantu kaip tai lies sanatorinius darzelius. Ne jau ir bendra eile?
Na bus matyt. As kai uzrasinejau mane del to perspejo ir pasiule nuolat dometis.
Papildyta:
QUOTE(cudo @ 2010 04 16, 14:41)
Mes vieta 1.5 metu laukem  mirksiukas.gif Ir dar per metus buvo musu pavarde dingus uzrasose,tai gerai kad as kas pusmeti vis uzsukdavau ir tikslindavau kaip su eile.
*

O kaip jus del tu eiliu tikslindavotes? Skambinote? Man net nepasake kelinti mes uzsiraseme...
cudo
QUOTE(Esha @ 2010 04 16, 15:11)
Na taip. Ta jau nuo rudens kiek girdejau ketinama padaryti. Tik nesuprantu kaip tai lies sanatorinius darzelius. Ne jau ir bendra eile?
Na bus matyt. As kai uzrasinejau mane del to perspejo ir pasiule nuolat dometis.
Papildyta:

O kaip jus del tu eiliu tikslindavotes? Skambinote? Man net nepasake kelinti mes uzsiraseme...
*

Ne skambinau,o tik pro sale vaziodama uzsukdavau mirksiukas.gif Mes bandem eit i darzeli kur prie bibliotekos,no ziaurei mum nepatiko (man ir vyrui) tai savaite pabandem ir daugiau ne.

Nu mano berna perkeli i Voveraite grupe,visai fainos liktai aukles. Tik jau ira maziuku kuri keikise,idomu ar greit ir maniskes namo parnes "nauiena"
Esha
QUOTE(cudo @ 2010 04 16, 18:10)
Ne skambinau,o tik pro sale vaziodama uzsukdavau  mirksiukas.gif  Mes bandem eit i darzeli kur prie bibliotekos,no ziaurei mum nepatiko (man ir vyrui) tai savaite pabandem ir daugiau ne.

Reiks ir man tada rudeniop uzvaziuot pasidomet eilemis smile.gif
zydruteM
Na mano sese, i eile uzsirase praeita vasara ir ruosiasi nuo 2011 jau leisti i darziuka...
O as pati uzsirasiusi buvau vasara, kad po metu vesiu vaika, bet atsitiko beda su aukle, tai nuejau pas sesele ir paprasiau, kad priimtu i darzeli anksciau.. taigi penktadieni buvau pas sesele, o kita antradieni mano mazius pradejo lankyti darzeli... smile.gif
cudo
QUOTE(zydruteM @ 2010 04 16, 20:13)
Na mano sese, i eile uzsirase praeita vasara ir ruosiasi nuo 2011 jau leisti i darziuka...
O as pati uzsirasiusi buvau vasara, kad po metu vesiu vaika, bet atsitiko beda su aukle, tai nuejau pas sesele ir paprasiau, kad priimtu i darzeli anksciau.. taigi penktadieni buvau pas sesele, o kita antradieni mano mazius pradejo lankyti darzeli... smile.gif
*

Gal pasiseke ar "atsidekojai" mirksiukas.gif
zydruteM
QUOTE(cudo @ 2010 04 17, 12:34)
Gal pasiseke ar "atsidekojai"  mirksiukas.gif
*

Nea... atnesem dovanu tik tada, kai jau vaikas ejo i darzeli.. bet ir tai nenorejo imti... kad siaip ji labai faina... beveik visus darzelio vaikus pazista smile.gif
Maniskis kai toks judrus ir drasus, tai su sesele kaip su drauge bendrauja lotuliukas.gif o ji jam irgi visada sako, kad mano draugas lotuliukas.gif
*Liūtė*
O tai darzelyje sesele apziuri vaikus?Cia pries priimant.. nelabai supratau wink.gif
cudo
QUOTE(Time_after_Time @ 2010 04 21, 01:43)
O tai darzelyje sesele apziuri vaikus?Cia pries priimant.. nelabai supratau wink.gif
*

Sitam darzele med.seso Viskas biggrin.gif inai uzraso vaiku i darzele,ir iani priima.
Istekruju as direktores net ne pazistu blush2.gif
laukinukė
Mamos, kurios dar tik užrašę mažylius į darželį - jei nepaskambino sesutė, vis tiek reikia nueiti užpildyti prašymą. Viską perduoda švietimo skyriui - visgi bus centralizuotas priėmimas į darželius. Tai va ir neaišku, ką reikės daryti, jei kompiuteriui pasirodys, kad nepriklauso eiti į šitą darželį.
cudo
QUOTE(laukinukė @ 2010 04 21, 12:45)
Mamos, kurios dar tik užrašę mažylius į darželį - jei nepaskambino sesutė, vis tiek reikia nueiti užpildyti prašymą. Viską perduoda švietimo skyriui - visgi bus centralizuotas priėmimas į darželius. Tai va ir neaišku, ką reikės daryti, jei kompiuteriui pasirodys, kad nepriklauso eiti į šitą darželį.
*

Manau,jai vaikui pagal lygos prieklausu,tai ir pateks g.gif Cia vis del to sanatorinis.
laukinukė
QUOTE(cudo @ 2010 04 21, 15:37)
Manau,jai vaikui pagal lygos prieklausu,tai ir pateks  g.gif  Cia vis del to sanatorinis.
*

Na, vieša paslaptis, kad ne tik dėl ligos vaikai čia patenka mirksiukas.gif
Esha
QUOTE(laukinukė @ 2010 04 21, 12:45)
*

O koks prasymas dar pildomas, be to, kuri pildziau rasydamasi i eile? g.gif
*Liūtė*
QUOTE(cudo @ 2010 04 21, 11:54)
Sitam darzele  med.seso Viskas  biggrin.gif  inai uzraso vaiku i darzele,ir iani priima.
Istekruju as direktores net ne pazistu  blush2.gif
*

Bandysim nueiti mes tada g.gif Bent internete skelbiama kad yra laisvu vietu net ir dabar, kazin kaip ten yra g.gif
laukinukė
QUOTE(Esha @ 2010 04 21, 18:18)
O koks prasymas dar pildomas, be to, kuri pildziau rasydamasi i eile?  g.gif
*

Kiek supratau, jau švietimo skyriui.

QUOTE(Time_after_Time @ 2010 04 21, 18:42)
Bandysim nueiti mes tada g.gif Bent internete skelbiama kad yra laisvu vietu net ir dabar, kazin kaip ten yra g.gif
*

Tai kad eilė ilga, o šiemet priims 30 lopšelinukų ir viskas. Sakė, kad darželinėse grupėse vietų tik jei atsisako, išsikelia kitur gyvent atsiranda
ritavi
Sveiki, jungiamės ir mes į užsirašiusiųjų į šį darželį gretas. Šiandien buvau parašyti to naujo prašymo, eilėj esam šimtasdvidešimtkažkelintos, bet kol ateis laikas, gal papulsim blush2.gif
Esha
QUOTE(ritavi @ 2010 04 21, 22:16)
Sveiki, jungiamės ir mes į užsirašiusiųjų į šį darželį gretas. Šiandien buvau parašyti to naujo prašymo, eilėj esam šimtasdvidešimtkažkelintos, bet kol ateis laikas, gal papulsim blush2.gif
*

O nuo kada uzsirasete?
ritavi
QUOTE(Esha @ 2010 04 22, 11:22)
O nuo kada uzsirasete?
*

Kai mažajai suėjo 5 mėn.
Esha
QUOTE(ritavi @ 2010 04 21, 22:16)
*

Vistiek nesuprantu, koki cia dar nauja prasyma rasete? ax.gif O kada planuojate leisti i darzeli?
ritavi
QUOTE(Esha @ 2010 04 22, 11:59)
Vistiek nesuprantu, koki cia dar nauja prasyma rasete?  ax.gif O kada planuojate leisti i darzeli?
*

Kai mažiukei suėjo 5 mėn., nuėjau į darželį parašyti paprasto prašymo, būtent šito darželio vedėjai, prašydama, kad priimtų mano dukriuką. Dabar keičiasi priėmimo tvarka ir prašymus reikia rašyti nebe darželiui, o švietimo skyriuj, ten yra tokia spec. forma. Ir kiek suprantu, dabar švietimo skyrius pagal kažką skirstys vaikus į darželius. O planuoju leisti nuo 2011 rugsėjo.
Esha
QUOTE(ritavi @ 2010 04 22, 12:27)
Kai mažiukei suėjo 5 mėn., nuėjau į darželį parašyti paprasto prašymo, būtent šito darželio vedėjai, prašydama, kad priimtų mano dukriuką. Dabar keičiasi priėmimo tvarka ir prašymus reikia rašyti nebe darželiui, o švietimo skyriuj, ten yra tokia spec. forma. Ir kiek suprantu, dabar švietimo skyrius pagal kažką skirstys vaikus į darželius. O planuoju leisti nuo 2011 rugsėjo.
*

Dabar supratau, aciu blush2.gif Tai vadinasi pries savaite ten as jau svietimo skyriui prasyma pildziau.
ritavi
QUOTE(Esha @ 2010 04 22, 12:43)
Dabar supratau, aciu  blush2.gif  Tai vadinasi pries savaite ten as jau svietimo skyriui prasyma pildziau.
*

Gali būti drinks_cheers.gif
laukinukė
QUOTE(ritavi @ 2010 04 22, 12:27)
O planuoju leisti nuo 2011 rugsėjo.
*

Gal bus mažės grupiokės - maniškė irgi nuo 2011 rugsėjo 1 d. turėtų žygiuot mirksiukas.gif
ritavi
QUOTE(laukinukė @ 2010 04 22, 14:51)
Gal bus mažės grupiokės - maniškė irgi nuo 2011 rugsėjo 1 d. turėtų žygiuot mirksiukas.gif
*

Būtų faina bigsmile.gif O iki tol būtų galima ir šiaip susipažinti, kartu vežimus pastumdyti mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.