Laba Diena
2011 01 23, 13:47
Dirbau ir dirbu. Ir gerai uždirbu, bet dar neturiu būsto ir kitų "gerovės atributų". Dėl feminizmo: feministė pati gali sukaupti pakankamas parako atsargas namuose.  Čia aš sąvoką "parakas" panaudojau turėdama minty: "kai eilinį kartą užeis siuntinėjimo priepuolis, tos "parako statinės" sprogs - ir aš išeisiu su vaikais nė neatsigręždama."
Larissse
2011 01 25, 13:54
QUOTE(mabi @ 2011 01 22, 16:41) man tokia istorija, tai kaip mazos mergaites pasakojimas  . ji tikrai tikra? viena diena nusprendziu skirtis, kita jau vel kartu... na pasakos. nors neistikimybes ir izeidinejimai tesiasi jau seniai. Viena diena ne nusprendziau skirtis, o nusprendziau - gal reiktu.. Ir cia parasiau ne pasipasakoti ar skustis, o paklausti patarimo. Jei nebuciau pasiruosusi isgirsti ivairiapusiskos nuomones, tai butu uzteke ir pirmos pasitaikiusios! Sunku situacija vertinti, kai esi jos viduryje, ypac kaip elgtis toliau, todel klausiau patarimo is salies. Pasakos? Gal. Maza mergaite? Taip - man 27, kyla abejoniu del pasirinkto kelio ir zmogaus. Man atrodytu kvailas sprendimas, "viena diena nusprendziau skirtis" ir kita tai ir padariau
*Versacci*
2011 01 25, 18:46
QUOTE(Larissse @ 2011 01 25, 13:54) kaip dabar jum sekasi?
Larissse
2011 01 26, 12:33
QUOTE(*Versacci* @ 2011 01 25, 19:46) Na, po barnio praejo dar mazai laiko. Kaip ir nesipykstam, bet jauciasi trintis. Bet trinti jau jautem koki pusmeti. man atrodo, kad jis man nepadeda isvis jei neprasau, o prasyti visko ir visada atsibosta, o jam manau atsibodo priekaistai, kad nepadedi. Noreciau, kad buti "iki kol mirtis mus isskirs", bet kartais taip suspaudzia sirdi ta mintis, kad visi vargai ant mano peciu. Kaip minejau, bunant visko vidury, labai sunku bematyti realia situacija
Jolita Lialia
2011 01 30, 17:46
QUOTE(zuzu @ 2011 01 22, 18:26) įdomiai. o tai nedirbot iki šiol kad negalit pasirūpint savim ir vaiku/ais? laukiat milijono iš būsimo ex? feminizmas, hm. manau, net normali moteris, ne feministė, netoleruotų parako tvaiko namie. nemanot kad slepiatės už feminizmo, nes neturit DRĄSOS žengt dabar žingsnio. na , nebent laukiat, ką dar gaima būtų nupešt. tai jums išsigryninti nuostatas ir spręst. Parako tvaikas jei jau atsirado tai ir bus visa laika. Vienoks ar kitoks. Skyrybos toks ziaurus procesas, kad neteisinga ji butu pavadinti "zingsnio zengimu". Mano tevai issiskyre, as pati issiskyrusi bet manau kad butu man naudingiau buve jei tevai butu gyvene kartu nesvarbu kokie ju santykiai ( apie fizini smurta nekalbu) Nes buciau macius BENT KOKIUS vyro ir moters santykius. Vaikams visada didele trauma tevu skyrybos. Tai cia is vaiko puses ziurint. O pati ne kiek nesigailiu kad issiskyrus bet tas parako kvapas kartais taip sustipreja, nes tevas lanko vaikus ir bendrauja... Ir jei tik pamato mane grazia ar linksma man geruoju tai nesibaigia randa kaip atkersyt. Todel stengiuos jam rodytis susivelus ir baisi, tada jis ramesnis buna. Ir tokios nesmones praejus 5 m po skyrybu  Todel kai klausia manes patarimo besiskiriancios drauges - tyliu, nuosirdziai nezinau ka patart. Turi pati atrast sprendima tinkamiausia tau paciai. Ir jei moteris nutaria issaugoti seima, nedrisciau to pavadinti drasos stoka. Galbut kaip tik - didziule drasa ir stiprybe. Tokios as neturejau ir niekada neturesiu. Vyras yra tam kad padetu nugalet sunkumus, o ne kad ju pridarytu... Bet cia mano asmeninis poziuris
Bitkresle
2011 01 31, 17:57
QUOTE(Jolita Lialia @ 2011 01 30, 17:46) Vyras yra tam kad padetu nugalet sunkumus, o ne kad ju pridarytu... Bet cia mano asmeninis poziuris Pasirašau po šiais žodžiais... Pati šiuo metu bandau kapstytis tarp sprendimo kentėti su vyru arba skirtis su visom iš to išplaukiančiom pasekmėm... Labai norėčiau būti kartu... Man atrodo, kad stengiuosi, prisitaikau, pastaruoju metu net nieko nesakau, kai jis mane siuntinėja, visaip vadina ir rėkia ant manęs - tiesiog nutyliu... Bet jaučiuosi pati degraduojanti kaip asmenybė... Ypač vaikų akyse - nežinau, ką jie galvoja, kai tėtis užgaulioja mamą, o mama tyli. Bet jeigu bandydavau atsikirsti, tai būdavo tik blogiau, tai pasirinkau pasyvią tylą... Et... Žinau, kad iš šono viskas atrodo gana paprasta, bet labai gerai suprantu tiek temos autorės, tiek Laba diena situaciją...
given444
2011 02 01, 00:57
QUOTE(Bitkresle @ 2011 01 31, 15:57) ... Bet jaučiuosi pati degraduojanti kaip asmenybė... Y
nemėgstu psichol žurnalų, bet naujausiame numeryje PSICHOLOGIJA TAU buvo straipsnis apie santykius ir sakinukas, panašus. žodžiu, kartais atrodo, kad dar yra šilumos ir gero kažko, neapčiuopiamo su tuo žmogumi (nes kitaip tą pat sekundę būtume pabėgę - jei vien tik blogai), tačiau kiekvienas santykis turi savo kainą. ir ją nusistato patys žmonės. jei santykių išlaikymo/tęsimo kaina yra pagarba, orumas ir tapatumas - (būtent buvo išvardinti šie trys dalykai) - kaina tęsti santykius yra per didelė. (kaip minėjau, nors tam žmogui galime jausti 'šį tą" dar vis, o gal ir net stipriau.) ir aš su sutinku su paskutiniais jolita lialia žodžiais. super.
Auksine Zuvele Georgia
2011 02 03, 22:26
QUOTE(Gazella @ 2011 01 20, 11:38) O as suprantu atsakingas vedybas ir atsakingas skyrybas. Tuoktis su skirtingomis vertybemis ir manyti, kad susitaikysi? O jei nesusitaikai skirtis, esant vaikams? Ir pasakyti, kad suklydai? Ypac vaikams? Vaikams, kuriems ta klaida ypatingai brangi. Vertybes turi labai kardinaliai skirtis, kad butu reikalas skirtis ir tai zinau seimas, deja, senesniu zmoniu, nes mes jau to atsakomybes jausmo ir kantrybes nebeturime, kurie puikiai suderino net ir skirtingas vertybes. Kompromisu visur reikia ieskoti, jei tai tokie nesutarimai, reikia bandyti viska, o ne principus ir ambicijas rodyti. Cia juk ne kita moteri susirado, ne pijokas, ne losejas...is tiesu... o del psichologinio smurto, tai juk siaip jis neatsirado? pradzioje viskas gerai, o po to psichologinis smurtas. Kodel taip leidzia su savimi elgtis? Bet siaip, sioje situacijoje, as nemanau, kad cia psichologinis smurtas, gali buti, kad pati sededama namie, galbut is tiesu dar ikritusi pogimdyvinen depresijon, pati naudoja psichologini smurta vyro atzvilgiu ir tas neatlaiko. Juk mes moterys ta irgi puikiai mokam  tik kiek kitaip. O vyrai yra vyrai, jie is kitokio molio drebti. Kalbu cia kiek ir is asmenines patirties, nes antras vyras visai kitoks nei as, is visai kitokios sdeimos, su visai kitokiomis vertybemis. Ir budavo pradzioje taip kaip ir Larisse rase, taciau kantrybe, kompromisai ir moteriskas gudrumas isrove kai kuriuos dalykus. Nedrista rekt ant manes ir vaiku, jokiu eik na... Aisku, buvo daug minuciu, kai galvojau velniop viska, kam man tokio storzievio reikia, bet esu laiminga dabar. Puikus demesingas ir mylintis vyras, kuriam labai svarbus namai, seima. Ai, sunku tuos santykius kurti ir jei taip kaskart paklusi savo ambicijoms ar principams, tai ir neturesi tos seimos ir tu normaliu santykiu. Jau minejau, situacija sioje seimoje visai neaiski ir geriau vengti patarimu skirtis, nes tai zingsnis, po kurio kelio atgal nera. O nukencia daugiausia vaikai, ne mes, bet musu vaikai. O man aisku tik viena. Kad vaikai girdi kaip tevelis mama siuntineja "na"... Tai ka tie vaikai mato? Kaip tevas zemina ju mama... Apie kokias vertybes cia kalbate? Mano seseri vyras nuolat siuntinedavo taip, vadino shavalka, dziundze ir pan... nebeistvere pazeminimu, isejo, issikyre... vargsta dabar finansiskai, bet uz tad yra laiminga, sypsosi... gerai, tik kad vaiku nesugyveno, tai maziau nuskriaustu liko...
fainulkina
2011 02 20, 13:13
Tai va, mergaites, tokia situacija. Mes su draugu nebuvome susituokę, auginam bendra vaiką, turime būsto paskolą. Taip jau gavosi, kad pradėjome smarkiai konfliktuoti, nei vienas nei kitas nusileisti nesame linke, taigi kaip ir metas atėjo žengti lemtingąjį žingsnį. Klausimas iškilo tik kaip visa tai išspręsti, kad finansinių įsipareigojimų bankui neliktų, o ir pačių alimentų prisiteisimui koks procesas vykdomas? Kur reikia kreiptis? Ar tokiu atveju reikalingas koks advokatas, jei taip gal galite kokį rekomenduoti. Veiksmas vyksta Klaipėdoje. Sorry, kad atrodau, kaip iš medžio iškritusi, bet tikrai nežinau ko ir gribtis, nes kaip supratau visus veiksmus reikės daryti pačiai  Mūsų atveju, nei surpatingumu, nei geranoriškumu iš abiejų pusių net nekvepia..
Sveiki  Visos mes kazkada "kritom" is to medzio. Vienom labai skaudu buvo krist, kitoms ne tiek, viena atsikele lengvai, kita sunkiau, trecia tik bando vel stotis ant koju. Jusu pirmas zingsnis turi buti nuejimas i banka del paskolos. Gerai turet popierius apie pajamas, jei pasikeite nuo paskolos gavimo laiku. Gali buti variantas kad abeju pajamos per mazos ir bankas neleis paskola perimt vienam. Tada liksit suristi, deja. Teks daikta parduot ir sumoket bankui, jei kas liks- pasidalint su draugu. O jau paskui alimentu klausimai, nes kas perims paskola gali buti svarbus rodiklis. Siaip, jei aktyviai imsities veiksmu iki laikinuju alimentu priteisimo kelias apie menesi truks.
fainulkina
2011 02 20, 15:36
QUOTE(Mergiona @ 2011 02 20, 13:50) Sveiki  Visos mes kazkada "kritom" is to medzio. Vienom labai skaudu buvo krist, kitoms ne tiek, viena atsikele lengvai, kita sunkiau, trecia tik bando vel stotis ant koju. Jusu pirmas zingsnis turi buti nuejimas i banka del paskolos. Gerai turet popierius apie pajamas, jei pasikeite nuo paskolos gavimo laiku. Gali buti variantas kad abeju pajamos per mazos ir bankas neleis paskola perimt vienam. Tada liksit suristi, deja. Teks daikta parduot ir sumoket bankui, jei kas liks- pasidalint su draugu. O jau paskui alimentu klausimai, nes kas perims paskola gali buti svarbus rodiklis. Siaip, jei aktyviai imsities veiksmu iki laikinuju alimentu priteisimo kelias apie menesi truks. Matotote, čia ir problema, kad tos paskolos pavieniui nei vienas nei kitas nenorime. Paskola paimta prieš metus 190 000, 150000 butui ir 40000 remontui. Butas 3 kambarių, su pardavimu bus manau didžiulė problema, o ir 190000 kad padengtume visą paskolą vargiai ar gausime. Toliau, aš šiuo metu nedirbu, po vaiko priežiūros atostogų pasiemiau išeitinę iš darbovietės. Žodžiu, gili ruda skylė man atsivėrė  Kogero vienintelė išeitis - įtikinti vyrą pasiimti šią paskolą ant savęs, tik šiuo metu jis man špygas rodo  Atrodo padėtis be išeities ir galva neišneša kaip čia išsisukti..
given444
2011 02 20, 15:45
tradiciskai yra taip. kas persiima VISA paskola ant saves, tam ir BUSTAS tenka. ar jus tenkina, kad iseisit i gatve? negi manot, kad eks liks visa paskola, o jus dar uz dyka gausit puse busto, na kad ir viena treciaja...
QUOTE(fainulkina @ 2011 02 20, 16:36) Matotote, čia ir problema, kad tos paskolos pavieniui nei vienas nei kitas nenorime. Paskola paimta prieš metus 190 000, 150000 butui ir 40000 remontui. Butas 3 kambarių, su pardavimu bus manau didžiulė problema, o ir 190000 kad padengtume visą paskolą vargiai ar gausime. Toliau, aš šiuo metu nedirbu, po vaiko priežiūros atostogų pasiemiau išeitinę iš darbovietės. Žodžiu, gili ruda skylė man atsivėrė  Kogero vienintelė išeitis - įtikinti vyrą pasiimti šią paskolą ant savęs, tik šiuo metu jis man špygas rodo  Atrodo padėtis be išeities ir galva neišneša kaip čia išsisukti..  nenoriu liudint bet tikrai nematau iseities, jei ismoketa maza dalis- neleis bandas jam paskolos perimt, rizika isauga, turtas nuvertejo, papildomo uzstato reikalaus. Mano panasi situacija buvo, tai mane mano seima kaip verge Izaura ispirko is banko: visi susimete ir sumokejo mano skola, kitaip man amba butu buvus.
fainulkina
2011 02 20, 16:11
QUOTE(zuzu @ 2011 02 20, 15:45) tradiciskai yra taip. kas persiima VISA paskola ant saves, tam ir BUSTAS tenka. ar jus tenkina, kad iseisit i gatve? negi manot, kad eks liks visa paskola, o jus dar uz dyka gausit puse busto, na kad ir viena treciaja... Aš tokių nesamonių tikrai nesitikiu, nei noriu  Bėda ta, kad kaip ir sakiau, eks atsisako tą paskolą vien ant savęs formintis. Štai kur reali bėda.. Jei jis sutiktų ją ant savęs persirašyti išeitume su vaiku tą pačią dieną Papildyta:QUOTE(Mergiona @ 2011 02 20, 16:08)  nenoriu liudint bet tikrai nematau iseities, jei ismoketa maza dalis- neleis bandas jam paskolos perimt, rizika isauga, turtas nuvertejo, papildomo uzstato reikalaus. Mano panasi situacija buvo, tai mane mano seima kaip verge Izaura ispirko is banko: visi susimete ir sumokejo mano skola, kitaip man amba butu buvus. O jei jis susirastų laiduotoją  Žiauru čia.. Jei gyventi viename bute, bendro ūkio nevedant, tai jau katorga kažkokia gaunasi
QUOTE(fainulkina @ 2011 02 20, 17:11) O jei jis susirastų laiduotoją  Žiauru čia.. Jei gyventi viename bute, bendro ūkio nevedant, tai jau katorga kažkokia gaunasi  Nezinau, klausimas ar rastu? Kiek suprantu net noro ieskot neturi. Bandyt parduot realiau, sako atsigauna rinka pomazu. Aisku, uztruks, bet realiau nei kazkaip kitaip is banko vergu gretu pasprukt. Jei neturit kas jus ispirktu- sunku labai. Bet jus nespeliokit, nueikit VIENA i banka ir pasiaiskinkit viska. Tada su juo jau galesit konkreciai kalbet. Isklausysit ka bankas siulo. Bet siaip, jusu situacijoje, vaikas mazas, kur eit nera, pajamu nera... na, ne laikas jums principus rodyt  Nusileiskit, gyvenkit kol kas, o kada savo gyvenima nors kiek sutvarkysit tada ir grizkit prie minties skirtis, gal viskas susigules iki to laiko.
iloniukas76
2011 02 24, 14:24
QUOTE(fainulkina @ 2011 02 20, 14:13) Tai va, mergaites, tokia situacija. Mes su draugu nebuvome susituokę, auginam bendra vaiką, turime būsto paskolą. Taip jau gavosi, kad pradėjome smarkiai konfliktuoti, nei vienas nei kitas nusileisti nesame linke, taigi kaip ir metas atėjo žengti lemtingąjį žingsnį. Klausimas iškilo tik kaip visa tai išspręsti, kad finansinių įsipareigojimų bankui neliktų, o ir pačių alimentų prisiteisimui koks procesas vykdomas? Kur reikia kreiptis? Ar tokiu atveju reikalingas koks advokatas, jei taip gal galite kokį rekomenduoti. Veiksmas vyksta Klaipėdoje. Sorry, kad atrodau, kaip iš medžio iškritusi, bet tikrai nežinau ko ir gribtis, nes kaip supratau visus veiksmus reikės daryti pačiai  Mūsų atveju, nei surpatingumu, nei geranoriškumu iš abiejų pusių net nekvepia..  Jums reikia kreiptis tiesiai pas advokata, jis patars ka geriausiai padaryti sioje situacijoje, jei jus nedirbanti ,kreipkites i valstybes garantuojama pagalba, nemokamam advokatui gauti. jei situacija tikrai bloga kas liecia vaiko islaikyma ir vaiko tevas nepadeda islaikyti , tai is karto galite kreiptis i teisma su prasymu del islaikymo vaikui priteisimo, ir prasyuti laikinuju apsaugos priemoniu.nuo prasymo padavimo dienos per 3 d isspres laikinuju apsaugos priemoniu klausima, ir kol teismas priims galutini sprendima del islaikymo priteisimo, vaiko tevas tures moketi laikina islaikyma. P.S. jei vyras perima paskola, ir lieka butas jam, o jus neturite savo buto, Jus galite prasyti teismo kad taikytu uzufrukto teise ir tame bute Jus su vaiku liktumete gyventi iki jo pilnametystes.
[quote=fainulkina,2011 02 20, 14:13] Taip jau gavosi, kad pradėjome smarkiai konfliktuoti, nei vienas nei kitas nusileisti nesame linke, taigi kaip ir metas atėjo žengti lemtingąjį žingsnį. Mūsų atveju, nei surpatingumu, nei geranoriškumu iš abiejų pusių net nekvepia..  Fainulkina, jei Jusu draugas ne koks ''plevesa'', dirba zmogus, stengiasi, nelaksto paskui svetimus sijonus, taureles nelanksto kasdien...yra vaikelis, mano nuosirdus patarimas-nusileisk, taikykis, neskubek draskyt visko, juk sukure esate jau labai daug...Kartais atrodo situacija nebeissprendziama-skirsiuosi, busiu viena geriau, bet nenusileisu...Bet mes, Moterys, turime buti lankstesnes, svelnesnes arba gudresnes, ir tie vyrai pasitaiso, ir problemos isnyksta... Mano patarimas-neskubek, gal ta problema tiesiog ant karstuju dega, nera jau tokia didele, ir nera kas tave nuramina. Tikrai bus sunku vienai, jei neturi stiprios atramos. Is savo patirties sakau.
Martusik
2011 02 28, 11:01
Sveiki, ilgai masciau bet ntariau pasiklausti liaudes.. gal kas ras atsakyma.. Noriu tiesiog papasakot savo istarija, nes jos pabaiga as nesuprant.. Gyvenau laimingai su savo draugu, ofecialiai susituoke mes nebuvom. Pastojau. Pradziai vyras nerode jokiu emociju, bet kai pamate pilvuka auganti, isgirdo vaikelio sirdies plakima, kai suzinojo, kad gims sunus, labai apsidziauge. Pasakojo visiems draugams, kad pas ji bus sunus, dziaugesi ir lauke. Atejo lemtinga diena. mane pagulde i ligonine. Vyras buvo salia net gimdime, nepasitrauke nuo manes ir vaiko. I palata atnese geliu, pastoviai buvo su manim ir nauju musu seimos nariu.. Atejo laikas vaziuot namo. Ir teveli pamirsom ligonineje. Namo atvaziavo visai kitas zmogus. Prie vaiko neprieidavo, as jam tik trukdziau. As su sunum jam pasidarem nereikalingi. Gimdimas buvo sunkus, todel man po jo buvo labai sunku. Bet is jo puses nesuliaukiau pagalbos, paguodos ir meiles. Ejo dienos, man pasidare geriau...bet supratau, kad musu santykiams atejo galas? Bet kodel? Juk mums gime sunus, reikia gyvent ir dziaugtis. Po poros menesiu suzinojau, kad jis man neistikimas. Nutariau, kad mano vaikas turi gyvent gera gyvinima, o nematyti kai blogai gyvena kartu jo tevai, todel isejau su sunum. No tuo laiko tevelis nesirupina sunum. Neatvaziuoja, neskambina ir neraso. bandziau as, skambinau, prasiau, kad atvaziuotu pas vaika, padetu man ji augint, juk vaikui reikia ir mamos ir tecio. Bet viskas veltui! Nesuprantu kodel taip yra? Jei jis nenorejo to vaiko, tai kodel tada taip laike? Taip dziaugesi? Kodel taip atsistiko.
given444
2011 02 28, 12:11
mieloji, pirmiausia - uzjauciu del skausmo, kuri isgyveni. toliau - sveikinu uz drasa priemus zingsni iseiti. neiseinama juk paprastai, daug svarstoma uz ir pries. o toliau...del vaiko. laikas parodys, kaip buves rupinsis vaiku, ar ne. vyrams daug laiko praeina, kol patys ima tvarkytis su savo ego, kol ateina suvokimas, ar jiems reikalingas sunus (kuris siaip labai turetu skatint jo savimeile  ), ir kaip jis konkreciai ta isreiks. galeciau klaust, kiek jam metu, kiek laiko praleidot kartu, ar visad konfliktiski buvo santykiai, bet turbut, kiek ziuriu gyvenime, nuo to mazai priklauso jo jausmai vaikui. ziurek, vienas, labai konfliktaves poroje, rupinasi toliau vaiku, o kitas - prisiekinejes meile, deda kojas "i uzsieni". (t.y. pradingsta i bala.) su tais vyrais... jie gali isvis kol vaikas kudikis nedalyvaut jo gyvenime, veliau - vaikui paaugus, ziurek, isijungia vis daugiau i jo gyvenima. cia tik pasvarstymai stebint gyvenimus is sono. PATARIMAS konkreciai tau: tik nepulk skambinet jam kas antra diena del lankymo, nelisk jam i akis. parasyk sm ar geriau el.laiska jam, kuriame DETALIAI isdestyk, ko tikiesi is jo - issamiau, ir busi pareiga vaikui atlikus. matysi, kaip jis vykdo pareigas ar ne, vyrams reikia laiko, kol susistyguotu ju jausmai, ir netgi protas, kas be ko. ikyriai nezyzk jam, nes sveikas vyras turi zinot, kad jo sunui irgi reik gyventi. na, po to jei jau visai jus ignoruos - laiko tarpa, kiek ta ignora gali leisti, nusistatyk pati - pradek kalbet teismo kalba, jei neiseina zmoniskai.
Martusik
2011 02 28, 12:22
Aciu uz palaikyma ir pataryma. Mes gyvenom su vyru 3 metus, jis buvo daug vyresnis uz mane.
Vyrai (ne visi aciu D) kaip vaikai. Vaikas gi irgi laukia jaunesniojo broliuko ar sesutes, mamos pilvuka glosto, zaislus ruosia, gimdymo namuose lanko, dziaugiasi kai grizta mama su kudikiu. O po keliu dienu supranta, kad su tuo broliu nei zaist, nei ka. "nekelk triuksmo vaikas miega", "mama dabar negali, maudo broliuka" ir prasideda vyresneliui isterijos, kova uz mamos demesi, daro i kelnes, mikcioja,tt tik kad prarasta demesi atgaut. Jusu "vyras" pasielge taip pat, nu, tik ne i kelnes dare, o i kita ... (nesikeiksiu). Nors ir vyresnis buvo, bet nebrandus. Laikykis
arriele
2011 02 28, 22:22
Mano panasi situacija buvo pries 6 metus, dabar sunui7, patikek niekas nepasikeis, niekas  , man gal pasiseke, kad sutikau kita zmogu  Biologiniam tevui sunus buvo reikalingas iki tol, kol gime, zinau kaip tau dabar sunku, bet praeis laikas, vaikas paaugs, bent jau mano atveju viskas keitesi i gera, labai nuosirdziai to linkiu ir tau
iloniukas76
2011 03 01, 10:29
nu va ir pasirodo vaikas abieju,vyrai neturi jokios atsakomybes,nusibodo,nebepatinka ,nelinksma tai ir palieka,o moterys taip nesielgia kad ir labai pavarksta vistiek rupinasi,taip jau yra jie patys nezino ko nori
Martusik
2011 03 01, 11:25
aciu jums uz gerus zodzius, net geriau pasidare!!!!!!!!!!!!!
Martusik
2011 03 03, 11:34
Bandziau ir vakar su juo kalbeti, bet beprasmiska. Jam vaikas nerupi. Net neklausia apie ji. Tai dabar visai nesuprantu, gyvenau su juo 3 metus ir gaunasi taip. kad visai ji nepazinojau. Kaip zaibas is gedro dangaus. Gyveni, myli, o jis tau tokia sunybe... na ne man, o vaikui  . Ir pabandyk po to vaikui paaiskint kodel jo tevelis pamirso ji... siaubas...  Nekada nesuprasiu, kaip galima nemyleti savo vaika?
given444
2011 03 03, 11:41
na nemyli db, nezinia kaip bus veliau...zinok, tai dar nieko nepasako. pasiskaityk kitas temas, kur poros gyvena ir moterys dalinasi, kaip vyras pradejo bendraut su vaiku, kai sis eme kazka kalbet, lakstyt daugiau, tai zvejot passima, tai vini rodo, kaip sukalt. vyrai yra tokia.l kiti net ant ranku bijo paimt. zodziu, meile jiems labai fiziska, gi pati zinai. labai logiska turi but. su tuo objektu meiles  jie tada gali pakalbet, paaiskint kazka, nusivest, parodyt. dabar nieko neprispeliosi. pvz,  viena buvusi zvaigzdute is tv, mano pazistama, ma praistare: net man neidomu su 2-3 m. vaikais. na, negaliu apsimest ir tiek.l papiesiu su jais, kzk pakalbu, ir viskas. negaliu issedet 2val su jais. o nepasakytum., ir teologija baigusi. ir apie SAVO vaikus snekejo. ir svarbu, neveidmainiavo, todel ir gerbiau toki jos pasisakyma. tai tuo labiau apie vyrus. cia pagal dauguma.
Martusik
2011 03 03, 12:08
tikriausiai  na gal mane zmones ir pasmerks, bet man tevas turi but nuo pirmu dienu. Tevas ne tas kuris padare, o tas kuris uzaugina. na cia mano poziuris
QUOTE(Martusik @ 2011 03 03, 12:34) Ir pabandyk po to vaikui paaiskint kodel jo tevelis pamirso ji... siaubas... tai smaguma: paaiskinsi kaip noresi  o vat kai tetis pasirodo kaip jaunas menulis ir vel dingsta vaikui sirdute isdraskes- daug liudniau. O del "nepazinojau tris metus pragyvenus". As 10 pragyvenau  ir labiausiai grauziausi kad akla buvau, kad nemaciau koks zmogus salia. Man palengvejo kai permasciau musu gyvenima ir radau ta taska, kada "prisirinko pakankamai ikalciu" o as uzsimerkiau  Keli tokie taskai buvo, pirmas is ju po... 2,5 metu santokinio gyvenimo.
Martusik
2011 03 03, 15:32
QUOTE(Mergiona @ 2011 03 03, 14:48) tai smaguma: paaiskinsi kaip noresi  o vat kai tetis pasirodo kaip jaunas menulis ir vel dingsta vaikui sirdute isdraskes- daug liudniau. O del "nepazinojau tris metus pragyvenus". As 10 pragyvenau  ir labiausiai grauziausi kad akla buvau, kad nemaciau koks zmogus salia. Man palengvejo kai permasciau musu gyvenima ir radau ta taska, kada "prisirinko pakankamai ikalciu" o as uzsimerkiau  Keli tokie taskai buvo, pirmas is ju po... 2,5 metu santokinio gyvenimo. oi, uzjauciu, ilgai kentejote. Ne pas mane ivyko viskas kur kas greiciau. Jo, sutinku, kad daug blogiau kai tevelis ateina ir vel ilgam dingsta, as taip tikrai neleisiu daryt. Negalima tyciotis is vaiko jausmu. Maniskis nedirbo, kai gyvenom kartu, Gyveno is mano saskaitos, o kai isejau jam teko paciam suktis, jis del to ir pyksta ant manes...
Ne, negaliu salyt kad kentejau. Tikrai buvau laiminga, bet pasirodo gyvenau sapne  praktiskai viskas ka apie ji zinojau buvo netiesa
Martusik
2011 03 03, 16:17
uzjauciu, stai kaip buna....
QUOTE(Martusik @ 2011 03 03, 16:32) Maniskis nedirbo, kai gyvenom kartu, Gyveno is mano saskaitos, o kai isejau jam teko paciam suktis, jis del to ir pyksta ant manes... Vyras tipiškas alfonsas ir gimęs vaikas jam jau tapo konkurentu, nes dalį pajamų teks skirti ir vaikui, o jam automatiškai liks mažiau nei anksčiau. O kai iš jo išėjai, tai išvis vyriškis paliko be pagrindinio pragyvenimo šaltinio. Tai iš kur čia bus ta meilė vaikui, tik pyktis.
Dominyyka
2011 03 04, 08:16
Pradėjusi skaityt Tavo istoriją, maniau, kad Tu jauna mergaitė gyvenai su vyresniu vyru jo sąskaita, bet kai parašei, kad jis gyveno Tavo sąskaita  Vyresnis vyras ir dar Alfonsas  Stenkis pamiršt tokį žmogų, nebeskaudint savęs, atsiras Tavo gyvenime žmogus, kuris bus ir Tau brangus, ir Tu jam brangi ir Tavo vaikas mylimas. Kam vaikui toks tėtis ? Na taip, biologinis, bet......
Martusik
2011 03 04, 10:54
Na taip esu jauna, man 24 metai, o jis buvo daug daug vyresnis, bet isimylejau iki ausu... ka jau padarysi. Jo, as ir esu laiminga, kad isejau, nes tie 3 metai mano buvo kaip 80 metu moters, tik sedejimas namie, darbas, islaikymas jo... bet as mylejau ir esu laiminga, kad taip buvo, nes turiu nuostabu sunu ir be to daug ko ismoka, ypac is savo klaidu!!!!!!! O tai man labai pravers gyvenime. O Jums Aciu UZ GERUS ZODZIUS.
Dominyyka
2011 03 04, 12:59
Martusik, tikrai suprantu, kad mylėjai. Moterys mylėdamos gali viską. Ir atleidžia beveik viską, nes jos tokios. Turi stebuklą- savo vaikelį, vardan jo eik į priekį, kuo daugiau teigiamų minčių ir tikrai atsiras žmogus, kuris įvertins kokia esi
Martusik
2011 03 06, 09:13
Taip, ta ir darau!!!!!!!!!! Vaikas - mano saule!!!!!!!!!!!!
Spindi*
2011 03 10, 23:10
Klausiate kodel taip buna? nezinau, bet ne pirmai ir ne paskutinei taip. Man mama visada kartojo, kad moteris pagimdo vaika SAU. Ne vyrui. Ji mato, kad vaikas nori valgyt, kad vaikas liudnas, kad serga ir t.t. ir pan. As vietoj taves jam neskambinciau, nerasyciau ir "nepirsciau" jam to vaiko. Nenori-nereikia  manai jis uzaugs maziau laimingas, jei to vyro nebus jo gyvenime?tikrai ne. As asmeniskai tavo situacijoje nezeminciau saves...  Jis cia siuksle ir jis turi maldauti, kad leistum vaika pamatyt, o ne tu, kad teiktusi aplankyti  fuj. Stiprybes tau
Martusik
2011 03 11, 12:44
 +2011 03 11, 01:10--> QUOTE(Mazyle  @ 2011 03 11, 01:10) Klausiate kodel taip buna? nezinau, bet ne pirmai ir ne paskutinei taip. Man mama visada kartojo, kad moteris pagimdo vaika SAU. Ne vyrui. Ji mato, kad vaikas nori valgyt, kad vaikas liudnas, kad serga ir t.t. ir pan. As vietoj taves jam neskambinciau, nerasyciau ir "nepirsciau" jam to vaiko. Nenori-nereikia  manai jis uzaugs maziau laimingas, jei to vyro nebus jo gyvenime?tikrai ne. As asmeniskai tavo situacijoje nezeminciau saves...  Jis cia siuksle ir jis turi maldauti, kad leistum vaika pamatyt, o ne tu, kad teiktusi aplankyti  fuj. Stiprybes tau  Aciu, as jau ir neskambinu. Spjioviau ir gyvenu su suneliu toliau!!!!!!!!!!! Augam, sypsomes ir dziaugiames gyvenimu!!!!!!!!!!!!!! Ir Jums visom linkiu to paties!!!!!!!!!!
Daivisima
2011 03 11, 17:11
QUOTE(Martusik @ 2011 03 11, 13:44) Aciu, as jau ir neskambinu. Spjioviau ir gyvenu su suneliu toliau!!!!!!!!!!! Augam, sypsomes ir dziaugiames gyvenimu!!!!!!!!!!!!!! Ir Jums visom linkiu to paties!!!!!!!!!!  Šaunuolė, laikykis ir visą dėmesį skirk vaikeliui ir sau
given444
2011 03 11, 20:24
 +2011 03 10, 21:10--> QUOTE(Mazyle  @ 2011 03 10, 21:10) Jis cia siuksle ir jis turi maldauti, kad leistum vaika pamatyt,
o vat cia jau negerai.  berniukas tapatinasi su vyriska gimine ir su tevu, koks jis bebutu. (nekalbu apie psichopatus.) berniuko akivaizdoj giezti ir menkinti teva -tai menkinti ir sunu, bent jau sunus taip priims. nenorekit didesniu problemu. jei visad rauksites ant vyriskos gimines, ir berniuksas uzaugs su nepilnavertiskumo kompleksu - nevykeliskos gimines atstovas. jausmu jei negalit valdyti pa kolkas, tai bent ne prie vaiko. ne veltui sakoma, 'apie teva vaikui tik gerai, arba nieko", jei jau nebesitveriat. vaikas, kai tures proto, atsirinks PATS, ne jusu asmeninio nuoskaudu grudimo i vaiko smegenis.
Martusik
2011 03 12, 18:03
QUOTE(zuzu @ 2011 03 11, 22:24) o vat cia jau negerai.  berniukas tapatinasi su vyriska gimine ir su tevu, koks jis bebutu. (nekalbu apie psichopatus.) berniuko akivaizdoj giezti ir menkinti teva -tai menkinti ir sunu, bent jau sunus taip priims. nenorekit didesniu problemu. jei visad rauksites ant vyriskos gimines, ir berniuksas uzaugs su nepilnavertiskumo kompleksu - nevykeliskos gimines atstovas. jausmu jei negalit valdyti pa kolkas, tai bent ne prie vaiko. ne veltui sakoma, 'apie teva vaikui tik gerai, arba nieko", jei jau nebesitveriat. vaikas, kai tures proto, atsirinks PATS, ne jusu asmeninio nuoskaudu grudimo i vaiko smegenis. Visiskai sutinku, negalima blogai sakyti vaikui apie jo mama ir teva... aisku, mielot negalima, tiesa vis tiek suzinos, pasakyti reikia, bet reikia VAIKUI suprantama kalba pasakyti!
kristinka24
2011 04 20, 11:27
QUOTE(mgane @ 2009 09 07, 12:20) Sveikutės, Tai turbūt mano pirmoji žinutė, nors supermamų forumą skaitinėju keletą metų. Tai va-prieš2 dienų teste pamačiau 2 juosteles...Iš po kojų žemė slydo (nors man tik ką suėjo 27m) jaučiausi kaip piemenė nežinanti ką daryti, nes vaikelį reiks auginti vienai.  nenusimink.Man tik 24 ketveri i vaika teks auginti vienai.Is pradziu buvo labai baisu bet paskuj palaike draugai ir tevai.
|
|