Sveikos mamytės, nužiurėjome puiku darželį žirmunuose.Auklyte žinoma kartais prižiuredavo dar kudikeli mano mažaja ir man budavo lb ramu, bet dabar ji kuria darželį žirmunuose vaiku ugdymo centre,labai patiko patalpos apacioje darželis viršuje vaiku sporto kloubas kur treneriai dirba su vaikučiais fizinio lavinimo prasme motrikos užsiemimai ir pan,be to masažu kabinetelis, kur jeigu reikia galima savaji užrašyt(pvz mes turime padidejusi toniusiuka)  ,tai vat laukem laukem atsidarymo bet deja kol nesusirinks vaikučiu grupe darželis nestartuos..o dbr kai krize ne daug kas i privacius leidžia..gal yra norinciu kooperuotis??  kaina maždaug 600-1000 lt tame tarpe..
svetelis
2009 09 09, 17:45
QUOTE(mute20 @ 2009 09 07, 13:51) Sveikos mamytės, nužiurėjome puiku darželį žirmunuose.Auklyte žinoma kartais prižiuredavo dar kudikeli mano mažaja ir man budavo lb ramu, bet dabar ji kuria darželį žirmunuose vaiku ugdymo centre,labai patiko patalpos apacioje darželis viršuje vaiku sporto kloubas kur treneriai dirba su vaikučiais fizinio lavinimo prasme motrikos užsiemimai ir pan,be to masažu kabinetelis, kur jeigu reikia galima savaji užrašyt(pvz mes turime padidejusi toniusiuka)  ,tai vat laukem laukem atsidarymo bet deja kol nesusirinks vaikučiu grupe darželis nestartuos..o dbr kai krize ne daug kas i privacius leidžia..gal yra norinciu kooperuotis??  kaina maždaug 600-1000 lt tame tarpe.. o tai i 600 lt kas ieina?
gal galima butu daugiau info, ar ya ten pvz logopedas?
QUOTE(mute20 @ 2009 09 07, 13:51) Sveikos mamytės, nužiurėjome puiku darželį žirmunuose. kaina maždaug 600-1000 lt tame tarpe.. sveika koks butu darbo laikas sio darzelio? nuo keliu metuku i ji priimtu? kiek auklyciu butu? kiek vaikuciu turetu susirinkt, kad pradetu veikt? ir iki kiek vaikuciu butu grupeje/grupese? QUOTE(svetelis @ 2009 09 09, 18:45) o tai i 600 lt kas ieina? pritariu klausimui QUOTE(DI @ 2009 09 09, 22:39) gal galima butu daugiau info, ar ya ten pvz logopedas? irgi - pritariu klausimui taigi, mute20, laukiame atsakymu
mielos mamytes,siuo metu uzgriuvo kruvas darbu ,tai atsakysiu kai tik turesiu daugiau laiko:)
Labas, as irgi prisijungiu prie besidominciu. Dar papildysiu klausimu - kurioj tiksliai vietoj tai yra?
tekila41
2009 10 06, 12:23
idomu?
Sveikos mamytes..na grupeles maximum 10 vaikuciu..bet seip 5-7 vaikuciai , bet tas darželiukas su visu sportiniu kompleksu issikrausti i daug sviesesnes ir geresnes patslpas laisves pr  r...tai mes jau ten lankysime...atleiskit kad anksciau neparasiau tiesiog nebuvo laiko..o dabar jie isirengines ir lapkricio pirma turetu pradet veikti..na jei jums bus idomu kai nueisiu pasidalinsiu kaip..nes as kiek domejausi (man labai svarbu yra fizinis lavinimas ir teritorija kur vaikai gales linksmai leist laika yra labai svarbu) tai sitas darzeliukas /sporto kompleksas atitinka visus lukescius...
O man dar labai aktualu, koks poziuris i ligas? Ar leidzia ateit su slogom ir pan, ar ne?
na nzn kaip kitur bet zinau 2 darzelius vieno jau nebera kitas centre o kitas laisves pr.. kur tokios poziurio tikrai nera...na bent man taip pasakojo nes tuose darzeliuose vaikai dar ir sporto kompleksiukus turi tai nlb sergantis vaikas pazaistu o antra tai reputacija..man rodos jus kalbate apie tokius darzelius kur jei vaikas suserga nereik moketi nieko uz tas dienas todel ir leidzia sergancius kad tik pinigeliu butu..esu girdejus apie tokia sistema...o jei jau moki uz menesi tai jei sergi turi gerbt kitus ir pabut namie.. Papildyta:idomu mamytes pagal ka renkates darzeli ar pagal rajona ar jei kaina pora simtu mazesne tai vaziuojate toliau namu ar ka vaikas veikia tenai ar issikrauna fiziskai??gal as cia tokius per didelius reikalavimus keliu darzeliui  :D:Dnes man viskas turi buti:)
O kokie konkreciai cia tie darzeliai (centre, laisves pr tai turbut tas, kur reklamuojate?)? Man tai daug kas svarbu: kad nebutu ligotu vaiku, kad geros aukletojos, kad butu daug lauke, valgytu sveika maista, augtu sveikoj aplinkoj (ekologiskoj, cia daug dalyku ieina), turiningai leistu laika (ne vien patys sau su zaisliukais zaistu). sporto kazkokio ypatingo nereikia, gal kokios manksteles ryte uztektu, bet cia gal su vyresniais, net nezinau.. gerai, kai skirtingo amziaus vaikai kartu. rajonas tai svarbu, nes per kamscius nepatogu vezt gali but. va kiek daug visko
na as tai ieskau internete,per pazystamus..radau viena ekologiska tipo ekologiskas maistas ir t.t bet ka as zinau man saitas nuotraukos nelabai patiko toks niurokas atrodo ir kazkaip atsiliepimu jokiu negirdejau...koki reklamuoju??as tik dalinuosi ka susizinau..."is lupu lupoms" sistema labiau pasitikiu ,kai konkretus pazystami rekomenduoja...bet ar man taip atrodo ar cia tokios nemazos kainos visur ..pigiausia 800 lt radau kad ir gerai atsilieptu?? nesuprantu namudiniu darzeliu juk ten net uz patalpas joms moket nereik...
QUOTE(mute20 @ 2009 10 15, 18:31) na nzn kaip kitur bet zinau 2 darzelius vieno jau nebera kitas centre o kitas laisves pr.. kur tokios poziurio tikrai nera...na bent man taip pasakojo nes tuose darzeliuose vaikai dar ir sporto kompleksiukus turi tai nlb sergantis vaikas pazaistu o antra tai reputacija.. tai kuris cia tas centre ir kuris laisves pr? o kuris ten tas ekologiskas? na del kainos nezinau, auklems irgi norisi uzsidirbti, mum norisi sutaupyti, kiekvienas apie save galvoja
laisves pr naujai kuriasi senas darzelis perejas i naujas patalpas,bet taipogi ir draugai apie svitrigailos g pasakojo gerai..bet toloka nuo namu...o ekologisks fabuose ieskojau internete ir radau...bet ten tokios niurokos nuotraukos... QUOTE(zoske @ 2009 10 17, 19:54) tai kuris cia tas centre ir kuris laisves pr? o kuris ten tas ekologiskas? na del kainos nezinau, auklems irgi norisi uzsidirbti, mum norisi sutaupyti, kiekvienas apie save galvoja 
vat mamytes fizinis lavinimas darzelyje irgi labai reikalingas mano nuomone..be to skaiciau vaqkar straipsni delfije ir mano nuomone pasitvirtino vat istraukele "Jame rekomenduojama, kad 25 m. amžiaus vaikų neaktyviai leidžiamas laikas įskaitant televizoriaus žiūrėjimą, skaitymą, piešimą ar dėlionių dėliojimą būtų apribotas iki valandos per dieną ne miego metu. Vaikai nuo vienerių metų amžiaus turėtų bent tris valandas per dieną būti aktyvūs."
juta2007
2009 10 22, 23:41
koks mokestis per mėnesį?
mamunija
2010 02 02, 00:04
mane irgi domintu kas tai per darzelis ir kur, o labiausiai domintu kaina, nes 600-1000 tai labai jau abstraktu. aciu
|
|