Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: l/d."Vaikystė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Deganti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2011 08 29, 07:17)
o aš dar turiu klausimą - kaip šiame darželyje būna su naujokais? Ar leidžia pirmomis dienomis būti su vaiku? Ir aplamai, kas geriau - ar būti su vaiku ilgėliau, ar trumpam palikti vieną?
*

mano galva nėra dabar tokio darželio kur neleistų, aš asmeniškai rugsėjo pirmą dieną būsiu su vaiku tiek kiek jam patiks, bet nemanau, kad tai bus pusė ar visa diena, gal pora valandų, šiaip dar pirmom dienos būna toks chaosas, kaip ir visur 4u.gif Vėliau žadu palikinėt gal pusei dienos, o dar vėliau ir visai, kaip jau minėjo kita mama - pagal situaciją.

Deganti
Info apie pirmą rugsėjo 4u.gif

Iki susimatymo mirksiukas.gif
ASgelele
Na štai ir praėjo rugsėjo 1-oji biggrin.gif Kokie ispudziai mamoms iš Nykštukų grupės?
KTK
Sveikos,mes praeitais metais lankem Nykstuku grupe,labai patiko auklyte ir jauna aukletoja.Siemet perejom i varliuku grupe,ten visi vaikuciai nuo 5 metuku smile.gif .
Ar yra cia mamyciu,lankanciu sita grupe?
zydruteM
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 01, 17:23)
Sveikos,mes praeitais metais lankem Nykstuku grupe,labai patiko auklyte ir jauna aukletoja.Siemet perejom i varliuku grupe,ten visi vaikuciai nuo 5 metuku smile.gif .
Ar yra cia mamyciu,lankanciu sita grupe?
*

Yra thumbup.gif aukletojos ir seimininke labai patiko ir vaikas labai dziaugiasi nauja grupe thumbup.gif
KTK
QUOTE(zydruteM @ 2011 09 01, 20:12)
Yra  thumbup.gif  aukletojos ir seimininke labai patiko ir vaikas labai dziaugiasi nauja grupe thumbup.gif
*

O,kaip saunu thumbup.gif .Man irgi patiko aukletojos,o ir seimininkute labai maloni pasirode is pirmo zvilgsnio smile.gif .Dukryte net namo siandien nenorejo eiti biggrin.gif .
Zuikių_dainos
QUOTE(ASgelele @ 2011 09 01, 16:58)
Na štai ir praėjo rugsėjo 1-oji  biggrin.gif  Kokie ispudziai mamoms iš Nykštukų grupės?
*

Na kol kas įspūdžiai neblogi. Abi auklėtojos gana malonios, ypač vyresnioji, mūsų net sūnų vardai sutampa, o su auklyte dar neteko pabendrauti. Sūnui, kiek suprantu, darželyje patinka - namo eiti nenori. Ale šioks toks stresas vaikinui jaučiasi - bet tai normalu.
Tik pamiršau paklausti apie pinigus - kiek, kada...
zydruteM
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 01, 20:20)
O,kaip saunu thumbup.gif .Man irgi patiko aukletojos,o ir seimininkute labai maloni pasirode is pirmo zvilgsnio smile.gif .Dukryte net namo siandien nenorejo eiti biggrin.gif .
*

Maniskiui tai jau adaptacija prasideda, isvedziau ryte sveika, o pasiimiau baisiausiai sloguojanti.. ne bet tikiuosi praeis per savaitgali, nes vaikas toks patenkintas darzeliu, kad jau dabar laukia kada baigsis savaitgalis thumbup.gif
KTK
QUOTE(zydruteM @ 2011 09 02, 19:40)
Maniskiui tai jau adaptacija prasideda, isvedziau ryte sveika, o pasiimiau baisiausiai sloguojanti.. ne bet tikiuosi praeis per savaitgali, nes vaikas toks patenkintas darzeliu, kad jau dabar laukia kada baigsis savaitgalis  thumbup.gif
*

O jus pirmi metai,kaip einat i darzeli?
Mano jau susirgo,gerkle skauda,baisi sloga doh.gif ,vat ir palankem darzeli verysad.gif .
zydruteM
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 04, 16:44)
O jus pirmi metai,kaip einat i darzeli?
Mano jau susirgo,gerkle skauda,baisi sloga doh.gif ,vat ir palankem darzeli  verysad.gif .
*

Jis kita darzeli lankes, bet dabar puse metu namie buvo.. tai visos ligos is naujo biggrin.gif bet atrodo per savaitgali issisveikom, beveik nebesloguoja, tai ryt prasosi i darzeli. jau siandien atsikeles aiskino man, kad jau jis gali eiti ir siandien lotuliukas.gif tai taip smagu, kai vaikas su tokia noru eina thumbup.gif ir kiek jau visko moka, kiek pirstu ziadimu, daineliu jau pridainavo, tikrai super aukletojos thumbup.gif thumbup.gif
KTK
QUOTE(zydruteM @ 2011 09 04, 20:45)
Jis kita darzeli lankes, bet dabar puse metu namie buvo.. tai visos ligos is naujo biggrin.gif  bet atrodo per savaitgali issisveikom, beveik nebesloguoja, tai ryt prasosi i darzeli. jau siandien atsikeles aiskino man, kad jau jis gali eiti ir siandien  lotuliukas.gif  tai taip smagu, kai vaikas su tokia noru eina  thumbup.gif  ir kiek jau visko moka, kiek pirstu ziadimu, daineliu jau pridainavo, tikrai super aukletojos  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Mes einam antrus metus,bet irgi pusmeti nelankem,tai imuniteto ligom dar neturim doh.gif ,isisirgom neblogai.Mano irgi noriai eina i darzeli,dabar liudi,kad negali eiti ryt verysad.gif .
O as girdejau is pazistamos,kad siame darzelyje nelabai su vaikais uzsiima,man cia naujiena buvo g.gif .
TJolke
QUOTE(zydruteM @ 2011 09 02, 19:40)
Maniskiui tai jau adaptacija prasideda, isvedziau ryte sveika, o pasiimiau baisiausiai sloguojanti.. ne bet tikiuosi praeis per savaitgali, nes vaikas toks patenkintas darzeliu, kad jau dabar laukia kada baigsis savaitgalis  thumbup.gif
*

Jus jau nepykite, bes sloga per diena neatsiranda... Ji pas zmogu jau apie 2-3 paras "tuno", kol snarglys islenda. Atejome i darzeli tik rugsejo 1 d., iki tol gi nedirbo.. Nebent alergine...
zydruteM
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 04, 20:30)
Mes einam antrus metus,bet irgi pusmeti nelankem,tai imuniteto ligom dar neturim doh.gif ,isisirgom neblogai.Mano irgi noriai eina i darzeli,dabar liudi,kad negali eiti ryt verysad.gif .
O as girdejau is pazistamos,kad siame darzelyje nelabai su vaikais uzsiima,man cia naujiena buvo g.gif .
*

Na as visada apie si darzeli buvau tik geriausios nuomones ir ji tikrai pasitvirtino.. Ir tikrai uzsiima, na bent maniskis tai vis pasakoja ka veike smile.gif na tai sveikit greiciau 4u.gif
QUOTE(TJolke @ 2011 09 05, 09:51)
Jus jau nepykite, bes sloga per diena neatsiranda... Ji pas zmogu jau apie 2-3 paras "tuno", kol snarglys islenda. Atejome i darzeli tik rugsejo 1 d., iki tol gi nedirbo.. Nebent alergine...
*

Na matot vaikas vaikui nelygu, pas ji labai greitai organizmas reaguoja i pasikeitimus, dar prisidejo nervine itampa, nes labai nerimavo pries eidamas i darzeli smile.gif bet jau siandien visai gerai buvo, tikiuosi greit visai praeis ax.gif
KTK
QUOTE(zydruteM @ 2011 09 05, 19:30)
Na as visada apie si darzeli buvau tik geriausios nuomones ir ji tikrai pasitvirtino.. Ir tikrai uzsiima, na bent maniskis tai vis pasakoja ka veike smile.gif  na tai sveikit greiciau  4u.gif
Na matot vaikas vaikui nelygu, pas ji labai greitai organizmas reaguoja i pasikeitimus, dar prisidejo nervine itampa, nes labai nerimavo pries eidamas i darzeli  smile.gif bet jau siandien visai gerai buvo, tikiuosi greit visai praeis  ax.gif
*

Aciu 4u.gif .As irgi vis klausineju,ka veike biggrin.gif .O ka jus manote apie tai,kad toje grupeje nemigdo vaiku pietu miegelio?
Gal ta sloga buvo kokia nervines kilmes,juk daznai taip buna vaikams smile.gif .
zydruteM
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 05, 19:14)
Aciu 4u.gif .As irgi vis klausineju,ka veike biggrin.gif .O ka jus manote apie tai,kad toje grupeje nemigdo vaiku pietu miegelio?
Gal ta sloga buvo kokia nervines kilmes,juk daznai taip buna vaikams smile.gif .
*

Mes butent del pietu miegelio ir rinkomes sita darzeli,es maniskis jau nuo lopsio vos uzmiega, o veliau jei koki karta per savaite uzmigdavo, tai budavo labai daug. todel dabar nors ir reikia pavezioti, bet svarbu vaikas laimingas, jog miegoti nereikia lotuliukas.gif o vakar sake kazkuris vaikas norejo miegoti, tai jie visi buvo sugule ir ilgai klause pasaku, sake taip ilgai, kad net nusibodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ievalen
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 05, 20:14)
*

Mes einam jau antri metai ir del pietu miego tai pas mus miega vaikai nemiegoti leidzia tik didesniems kurie laaabai nenori.
Papildyta:
Beja mums sloga ir kosulys pasireiskia pradejus eiti taip pat labai daznai bet as pastebejau keleta dalyku:
1) Vaikas pavargsta visa diena darzelyje labiau nei namie ir nuo itampos ji patiriama bendraujant zaidziant ir tt, bei triuksmo pasilpneja imunine sistema as is pradziu netgi darydavau 1 d pertraukeles bei stengdavaus anksciau paimti
2) Mes gyvenam rajone tai pabuvus miesto ore snarglys greiciau atsiranda.. gal visgi uzterstumas kazkiek jautrina
3) Be abejo visi grupeje esantys vaikai pasidalina savo bei namiskiu mikrobais ir bacilom smile.gif

Na bet socializuotis reikia niekus nedingsi smile.gif
KTK
QUOTE(zydruteM @ 2011 09 06, 11:39)
Mes butent del pietu miegelio ir rinkomes sita darzeli,es maniskis jau nuo lopsio vos uzmiega, o veliau jei koki karta per savaite uzmigdavo, tai budavo labai daug. todel dabar nors ir reikia pavezioti, bet svarbu vaikas laimingas, jog miegoti nereikia  lotuliukas.gif 

o vakar sake kazkuris vaikas norejo miegoti, tai jie visi buvo sugule ir ilgai klause pasaku, sake taip ilgai, kad net nusibodo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Mano nemiega pietu jau 2m.,bet kadangi i darzeli reikia keltis anksti,o ji megeja pamiegoti,tai uzsimano miegelio veliau g.gif .

Oi,tie vaikai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ievalen @ 2011 09 06, 15:22)
Mes einam jau antri metai ir del pietu miego tai pas mus miega vaikai nemiegoti leidzia tik didesniems kurie laaabai nenori.
Papildyta:
Beja mums sloga ir kosulys pasireiskia pradejus eiti taip pat labai daznai bet as pastebejau keleta dalyku:
1) Vaikas pavargsta visa diena darzelyje labiau nei namie ir nuo itampos ji patiriama bendraujant zaidziant ir tt, bei triuksmo pasilpneja imunine sistema as is pradziu netgi darydavau 1 d pertraukeles bei stengdavaus anksciau paimti
2) Mes gyvenam rajone tai pabuvus miesto ore  snarglys greiciau atsiranda.. gal visgi uzterstumas kazkiek jautrina
3) Be abejo visi grupeje esantys vaikai pasidalina savo bei namiskiu mikrobais ir bacilom smile.gif

Na bet socializuotis reikia niekus nedingsi smile.gif
*

Pas mus grupe nuo 5m.,tai nei vieno jau nemigdo,bet zinau,kad viena mama del to labai pasipiktinusi ir sake eis pas valdzia.
Labai dag tiesos parasete.Mes irgi gyvenam uz miesto,kur oras geresnis,todel ir uzteko tik 2 dienu darzelyje ir sloga,o gal ir uzsikrete,o gal viskas susidejo,nes irgi buvo labai pavargus po darzelio,nors ji namie tokia aktyviste,bet ten vis tiek daugiau veiklos,nei namie biggrin.gif .
Tikrai,niekur nedingsi,bandysim lankyti,kiek jau iseis,su sirgimais-pertraukomis biggrin.gif .
zydruteM
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 06, 16:23)
Mano nemiega pietu jau 2m.,bet kadangi i darzeli reikia keltis anksti,o ji megeja pamiegoti,tai uzsimano miegelio veliau g.gif .

Oi,tie vaikai lotuliukas.gif
Papildyta:

Pas mus grupe nuo 5m.,tai nei vieno jau nemigdo,bet zinau,kad viena mama del to labai pasipiktinusi ir sake eis pas valdzia.
Labai dag tiesos parasete.Mes irgi gyvenam uz miesto,kur oras geresnis,todel ir uzteko tik 2 dienu darzelyje ir sloga,o gal ir uzsikrete,o gal viskas susidejo,nes irgi buvo labai pavargus po darzelio,nors ji namie tokia aktyviste,bet ten vis tiek daugiau veiklos,nei namie  biggrin.gif .
Tikrai,niekur nedingsi,bandysim lankyti,kiek jau iseis,su sirgimais-pertraukomis biggrin.gif .
*

Na vaikas sake, kad ir vakar ir siandien miegojo vienas vaikas, tai manau visi kurie nori gali miegoti smile.gif vyras sake siandien irgi girdejo, kad kazkri mama buvo nepatenkinta, jog vaikai nemiega, bet mano sunelis tai tik dziaugiasi lotuliukas.gif
KTK
QUOTE(zydruteM @ 2011 09 06, 19:17)
Na vaikas sake, kad ir vakar ir siandien miegojo vienas vaikas, tai manau visi kurie nori gali miegoti  smile.gif vyras sake siandien irgi girdejo, kad kazkri mama buvo nepatenkinta, jog vaikai nemiega, bet mano sunelis tai tik dziaugiasi  lotuliukas.gif
*

biggrin.gif visiems neitiksi biggrin.gif .
Gal ta pati mama buvo biggrin.gif .
Boguze
laba diena, pradejome dometis darzeliais, nes kiek zinau vaika reikia uzrasyti kuo anksciau. musiskei du menesiukai. kiek skaiciau, atsiliepimai neblogi apie si darzeli. gal kas daugiau galetu papasakoti apie aukletojas? kuo vaikai uzsiima, ka veikia? 4u.gif
ievalen
QUOTE(Boguze @ 2011 09 13, 12:37)
laba diena, pradejome dometis darzeliais, nes kiek zinau vaika reikia uzrasyti kuo anksciau. musiskei du menesiukai. kiek skaiciau, atsiliepimai neblogi apie si darzeli. gal kas daugiau galetu papasakoti apie aukletojas? kuo vaikai uzsiima, ka veikia?  4u.gif
*

Lavinimas manau kaip ir daugelyje kitu darzeliu taciau kiek teko susidurti aukletojos demesingos ir uzsiima. Mokina eilerascius, skaito pasakas, yra sokiai ar dainavimas - na kazkoks junginys viso to saleje su pianinu, dar yra sportas, bet ten mes dar nejom. Siaip kas labiausiai patiko siame darzelyje tai erdvios aktyviai veiklai pritaikytos grupes bei vadove, kuri isties rupinasi darzeliu bei reaguoja i tevu nuomone (taip buna tikrai ne visur).
Boguze
QUOTE(ievalen @ 2011 09 15, 10:28)
Lavinimas manau kaip  ir daugelyje kitu darzeliu taciau kiek teko susidurti aukletojos demesingos ir uzsiima. Mokina eilerascius, skaito pasakas, yra sokiai ar dainavimas - na kazkoks junginys viso to saleje su pianinu, dar yra sportas, bet ten mes dar nejom. Siaip kas labiausiai patiko siame darzelyje tai erdvios aktyviai veiklai pritaikytos grupes bei vadove, kuri isties rupinasi darzeliu bei reaguoja i tevu nuomone (taip buna tikrai ne visur).
*

girdejau,kad pavaduotoja labai maloni. kiek zinau, geguzes menesi buna atviru duru dienos, tai reikes nueit pasiziuret. ir manau,uzrasysim savo mazyle i si darzeli ax.gif
TJolke
Mes Raideliu grupeje, esam patenkinti. Darbelius daro tokius, kokiu dar mokyklose vaikai ne visur mokomi padaryti. Darbeliu ir piesiniu apskritai pilnas koridorius, rubine ir grupe.
Aurelija_
http://www.vaikystesdarzelis.lt/, atsinaujines darzelio puslapis 4u.gif
Deganti
Smagus gražus puslapis, viskas OK, bet mane neramina kita problema: kaip Jums maistas darželyje, pirmus mėnesius tikrai buvo neblogas, bet šiuo metu doh.gif o dar pastebiu perliukų: žuvies piršteliai, grikių košė ir burokėlių salotos, man pvz. tai didelis nesusipratimas, na nors jau bulvės ar košė šalia tų pirštelių būtų 4u.gif man asmeniškai tenka gamint pusryčius namie ir kiek apšnekam su tėvais, dauguma tą daro, nes košių vaikai nebevalgo, pietus maždaug nieko, maniškis bički sriubos pasrebia, bet be pigu jam kai keliauja namo per pietų miega, vakarienės meniu išvis kartais šokiruoja: kiaušinis virtas su marinuotais žirneliais?
zydruteM
QUOTE(Deganti @ 2012 03 26, 18:18)
Smagus gražus puslapis, viskas OK, bet mane neramina kita problema: kaip Jums maistas darželyje, pirmus mėnesius tikrai buvo neblogas, bet šiuo metu  doh.gif o dar pastebiu perliukų: žuvies piršteliai, grikių košė ir burokėlių salotos, man pvz. tai didelis nesusipratimas, na nors jau bulvės ar košė šalia tų pirštelių būtų  4u.gif man asmeniškai tenka gamint pusryčius namie ir kiek apšnekam su tėvais, dauguma tą daro, nes košių vaikai nebevalgo, pietus maždaug nieko, maniškis bički sriubos pasrebia, bet be pigu jam kai keliauja namo per pietų miega, vakarienės meniu išvis kartais šokiruoja: kiaušinis virtas su marinuotais žirneliais?
*

Man tai maita patinka thumbup.gif labai gerai, kad duoda grikiu kose prie maisto, nes pavyzdziui mano vaikas bulviu is vis nevalgo, o grikius labai megsta. zuvies pirsteliai ten paciu vireju gaminti, jie visai kitokie nei parduotuveje, tik pavadinimas toks ax.gif na koses tikrai nera megstamiausiais dalykas, bet nera ka daryti... svarbu bent sumustinis yra prie koses. o siaip dideliu reikalavimu nelabai ir galima kelti darzelio maistui.. jus patys pabandykite uz 7 litus pramaitinti vaika visa diena, manau sunkiai iseitu... ax.gif todel dziaukimes, kad bent tiek stengiasi padaryti skanesni maista, nes tikrai maistas skanesnis nei kai kuriuose kituose darzeliuose smile.gif
Deganti
QUOTE(zydruteM @ 2012 03 26, 20:16)
Man tai masita patinka  thumbup.gif 

jus patys pabandykite uz 7 litus pramaitinti vaika visa diena, manau sunkiai iseitu...  ax.gif todel dziaukimes, kad bent tiek stengiasi padaryti skanesni maista, nes tikrai maistas skanesnis nei kai kuriuose kituose darzeliuose smile.gif
*

aš esu labai patenkinta darželiu ir labai suprantu, kad nėra paprasta už tuos pinigėlius juos išmaitint, bet dar pastebiu, kad tą rytinę košę praktiškai visą išmeta, kiek ateinu jos būna vos suvalgyta ir aš ne kritikuoju, o tik išdėstau nuomone, pvz. vaikai gauna po tą pusė virto kiaušinio būna pieno ąsotis, o tai gal iš šito gėrio galima būtų iškept kiaušinienę ar omletą, manau tikrai daugelis mėgsta.
Seven devils
Na, kadangi mano sūnus - reta išimtis - totalus bele kokių košių megėjas, tai nesiskundžiu. O šiaip dėl kai ko pritariu - tarkim dešrelių, majonezų namie kaip ir neduodu, antra vertus, ką ten už tuos 7 lt ir beprimąstysi.
TJolke
Mano mergaite koses valgo ir as patenkinta, sveikas dalykas. Ir grikiai, ir avizos ir t.t. Zuvies pirsteliai - teisingai, daro pacios virejos. Cia ne tie, kur galima nusipirkti parduotuveje.
Nevalgom misrainiu, kurios kartais pasitaiko vakarienei, sausu dribsniu su pienu (valgo kaip saldumyna be jo). Bet argi itiksi visiems darzelio vaikams. Visi turi savo valgymo ypatumus. Kai duoda siuos dalykus, pasistengiu tik grizus namo duoti vaikui ko nors uzkasti.
Zirneliai - ne marinuoti, o koncervuoti! Yra skirtumas.
torpeda
QUOTE(Deganti @ 2012 03 26, 18:18)
Smagus gražus puslapis, viskas OK, bet mane neramina kita problema: kaip Jums maistas darželyje, pirmus mėnesius tikrai buvo neblogas, bet šiuo metu  doh.gif o dar pastebiu perliukų: žuvies piršteliai, grikių košė ir burokėlių salotos, man pvz. tai didelis nesusipratimas, na nors jau bulvės ar košė šalia tų pirštelių būtų  4u.gif man asmeniškai tenka gamint pusryčius namie ir kiek apšnekam su tėvais, dauguma tą daro, nes košių vaikai nebevalgo, pietus maždaug nieko, maniškis bički sriubos pasrebia, bet be pigu jam kai keliauja namo per pietų miega, vakarienės meniu išvis kartais šokiruoja: kiaušinis virtas su marinuotais žirneliais?
*

as tai kaip tik labai dziaugiuosi kosem, namuose niekaip nesumaitinciau, o va darzelyje, kol ateina pusryciu metas , isalksta, nes anksti keliames, ir valgo kose, tikrai sveikiau nei sumustinis
ir siaip darzelis pasakiskas galiu pasakyt, esam lanke kitur, ner net ka lygint, pradedant visa veikla, vaikuciu nuotraukos teveliams(nes tikrai idomu pasiziuret, ka veikia per diena), ir ivairiu projektu aprasymu, apie kiekviena vaika thumbup.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.