Sveikos mamytės. Mano sunus dvejus metus lankė šviesos mokykla, bet turėjome problemų dėl santykių su pedagogais, todėl paskutiniu momentu apsisprendžiau pervesti vaika i aušros mokykla. Lankome dar tik savaitę, begalo patenkinti, labai gera atmosfera, jauku, saugu ...Tokie pirmieji įspudžiai. atsiliepkit mamytes, kurių vaikai lanko šią mokyklą. Įdomu sužinoti daugiau.
kazkaip galvojau kad yra kaune ausros pradine. o pasirodo ji vilniuj
daug geru atsiliepimu skaiciau nete apie ja
O kur randasi ta Aušros mokykla, nes ieškojau interne tai radau tik Aušros mokykla-darželį. Ar tai ta pati mokykla apie kuria rašote?
Vilniuje, Medeinos 5, čia yra Pašilaičiuose. Tai ne tik mokykla, bet yra ir daželio grupės. Mes naujokai. Lankome pirmą klasę ir esame labai patenkinti. Mokykloje jaučiama kažkokia ypatinga atmosfera, kultūra. Džiaugiuosi, kad mano mažiukas-tyleniukas labai nori eiti į mokylą ( pergyuvenau dėl jo jautrumo), nes labai geri santykiai su mokytoja. Patiko, kad mokykloje vyksta individualūs pokalbiai su tėvais, o ne kažkokie bendri susirinkimai, kurie neduoda jokios naudos. Kol kas džiaugiamės, o toliau parodys laikas
Ir mums labai patinka ši mokykla
Labai pasisekė su mokytoja Žaneta . Ji yra gera draugė vaikams, sugeba išmokyti, nes pamokose dažnai naudoja informacines technologijas. Vaikams ypač tai patinka. Žodžiu liuks
Sveikos mamytes,
Mus labai domintu si mokykla, o ypac dabartiniu 4 - klasiu mokytojos. Kokie butu atsiliepimai, ar reiklios, ar susitvarko su aktyviais vaikais, ar sugeba sudominti. Jei galima tai su vardais, kad butu aiskiau pas ka stengtis patekti. Bet kokie atsiliepimai labai praverstu. Aciu is anksto
Mokytoja Žaneta kaip tik šiemet išleidžia kelvirtokus. Kitąmet dirbs su pirmokais. Na, kaip ir minėjau, Žaneta moka sudominti vaikus.
Vaikai daug skaito, noriai eina į mokyklą ir to man kaip mamai pilnai užtenka Perskaičius komentarus susidaro gera nuomonė apie mokyklą. Bet tuo pačiu ir keista, kad mažai kas dalinasi įspūdžiais apie ją. Mūsų vaikas pirmokas mokosi pas mokytoją Ritutę. Mes labai patenkinti mokytoja ir mokykla Linkiu aktyvesnio bendradarbiavimo tarp mamyčių. QUOTE(zvalumas @ 2009 11 13, 10:25) Perskaičius komentarus susidaro gera nuomonė apie mokyklą. Bet tuo pačiu ir keista, kad mažai kas dalinasi įspūdžiais apie ją. Mūsų vaikas pirmokas mokosi pas mokytoją Ritutę. Mes labai patenkinti mokytoja ir mokykla Linkiu aktyvesnio bendradarbiavimo tarp mamyčių. Aš mokiausi kažkada lb lb seniai Mokykla iki šiol kelia tik gerus prisiminimus. Tada gal ir nesuprasdavau, bet dabar.. kiekvienais metais vaziuodavau pas savo pirmąją mokytoją Bet kartoju, super mokyklėlė QUOTE(zvalumas @ 2009 11 13, 10:25) Perskaičius komentarus susidaro gera nuomonė apie mokyklą. Bet tuo pačiu ir keista, kad mažai kas dalinasi įspūdžiais apie ją. Mūsų vaikas pirmokas mokosi pas mokytoją Ritutę. Mes labai patenkinti mokytoja ir mokykla Linkiu aktyvesnio bendradarbiavimo tarp mamyčių.
Praeitą savaitę dalyvavau mokyklos-darželio tarybos posėdyje. Direktorė supažindino su mokyklos struktūra, išaIškino koks mokyklos biudžetas, kaip naudojamos 2 proc lėšos. Tikrai negalvojau, kad mokyklose taip rimtai žiūrima ne tik į pačius vaikus, bet ir jŲ poreikius, kokioje aplinkoje mokosi, kaip jaučiasi irt.t. Sakė, kad mokykla greit turės internetinę svetainę, tai bendravimas tarp tėvų ir mokytojų bus dar efektyvesnis. Posėdyje tėvai iškėlė klausimą, kad norėtų mokyklinių uniformų. Taryba sutiko, bet nežino kokia nuomonė visų tėvų. Tad kol nėra internetinio puslapio galėtume nuomones reikšti ir šiame forume. AŠ UŽ
Netyčia užklydau i Aušros forumą. Apsidžiaugiau,
O man kazkaip keista, kad visi geri pasisakymai cia skamba is SM naujoku lupu. Kazkaip keista, kad zmogus mato reikala prisijungti prie SM vien tam, kad pasakytu kazka gero apie Ausros mokykla
Gyvenu salia Ausros ir man nelabai patinka tai, kad as matau ir girdziu mokyklos kieme per pertaukas ar po pamoku Nelika, siemet bus formuojama tik viena pirmoku klase. Taigi nereikia stengtis pas kazka patekti, nes pasirinkimo nebus
Galiu patikslinti
Bet jei rimtai, tai aš vis randu kažkokių keistų užuominų apie Aušros mokyklą, tačiau nieko kas konkrečiai. O jūs ką ten matote per langą QUOTE(Laisva1 @ 2010 02 01, 19:06) Galiu patikslinti Bet jei rimtai, tai aš vis randu kažkokių keistų užuominų apie Aušros mokyklą, tačiau nieko kas konkrečiai. O jūs ką ten matote per langą Bet Ausros mokykla taigi ne pirmi metai veikia O kai as buvau naujoke, tai ieskojau informacijos, klausiau ir konsultavausi, kaip jus dabar Mes greiciausiai irgi eisim i Ausra, todel man irgi noretusi isgirsti kuo daugiau ir objektyviu atsiliepimu apie Ausra O kieme... kadangi tai darzelis - mokykla, tai tiksliai ir nezinau, ar ten paruosiamukai, ar jau pirmokeliai (pagal vaiku amziu taip sprendziu), kieme duodasi vieni, musasi, keikiasi, o pora aukletoju ar mokytoju, nezinau tiksliai, sedi sau atokiai ant suoliuko ir kalbasi Papildyta: QUOTE(kakadudelta @ 2010 04 01, 13:10) Tiesa, dar galiu pasidziaugti anglu kalbos mokytoja,reikli, kas tingi mokytis , gal nepatenkinti , o mes labai dziaugiames !
Sveiki, aš vėl dalyvavau antrajame mokyklos tarybos posėdyje. Dėl mokyklinių uniformų jau nutarta, kad pirmokėliai, antrokėliai turės jas įsigyti, o vyresnieji mokiniai kaip norės. Tačiau svarbiausia žinia, tai kad mokykla jau turi savo internetinę svetainę ir mes tėveliai tikimės , kad ji palengvins mūsų bendravimą. APSILANKYKITE www.ausros.lt
Mes jau baigėme ''Aušrą''
Gal galite pasidalinti info apie uniformas?Kiek ilgai jos uztenka?Domina berniuku uniforma.Ar nereikia kas menesi nauju kelniu(maniskis darzelyje labai greit supleso kelnes,keliais eina
Kas ten per liemene berniukams?Ar ji stora,silta ar plonute skirta kaiptik vasarai?Ar reikalinga ji? Is anksto dekoju! |