nekaltoji*mergele
2009 07 28, 21:11
Laba diena, Nepykite, kad isiverziau i jusu pasnekesius As taip pat neseniai susilaukiau vaikelio. Jusu laukia daug dziaugsmingu akimirku Poreikiui esant mes su vyru sukureme internetine svetaine www.mamosturgelis.lt , kur patogu pirkti/parduoti/dovanoti vaikiskus daiktus/rubelius. siandiena pirmoji diena kai sis puslapis veikia. Tikiuosi si ideja Jums patiks ir galesite siuo puslapiu pasinaudoti. Linkiu garziu akimirku
bigliuke
2009 08 02, 20:55
Drabuzeliai liko nuo pirmo vaiko, tai as juos perziurejau po 6 nestumo menesio, o isskalbiau 8 men, o pirkti pradejau kazkur nuo 7 men, po truputuka, nes norejau geru daiktu uz gera kaina, ieskojau akciju ir pan, kad paskui paskubomis neprisipirkti bet ko uz kosmine kaina
As pradejau pirkinetis viska gana anksti, pirmaji rubeli nupirkau kazkur 12 savaiciu.  Ir taip po truputi, niekur neskubedama viska susipirkau iki gimdymo.
Oi as dar neperku rubeliu dar turiu nuo dukrytes . O kaip tiksliai zinosiu kas tada rimciau pirksiu .
eglieska
2009 08 05, 21:11
musu kudikelis labai lauktas ir svajotas, tai jau po truputi ieskau daikteliu kraiteliui. nors mums dar tik 15 sav
...mums 18 sav.  , o as jau turiu kruva drabuzeliu, sakiau neskubesiu, kol nebusiu isitikinusi, jog viskas gerai, bet tokiems mieliems daikciukams nesugebejau atsispirti...dar net nezinau ko laukiuosi, bet nemazai turiu roziniu drabuzeliu, visi sako, kad bus mergyte ir as jos laukiu...  ...na o kaip bus, gal jau suzinosiu poryt... ...dar dovanu gavau soskiuka ir buteliuka...didesnius daiktus dar kazkaip nekyla ranka pirkti...
Iš tikro, reikia pirkti tada, kada pati mamytė užsimano.
Ingulik
2009 08 31, 18:00
Nu as si karta taip pat ankstoka (16 sav) pradejau ieskoti rimtesniu daiktu  o smulkmenas pirksiu veliau. O gal tiks nuo dukreles
patrakusi
2009 09 03, 16:02
QUOTE(indre.skripkauskaite @ 2009 09 03, 16:52) Mergaites,kas noretumete tapti "Faberlic" konsultantemis rasykite man.Tai labai paprastas budas uzsidirbti.Laisvas grafikas ir siek tiek papildomu pinigeliu!Jei kas susidomejote rasykite indre.skripkauskaite@gmail.com Paaiskinsiu visa uzdarbio sistema issamiau Tikrai padesiu susikurti jums savo maza versliuka  Nu čia tai žiauru...
spurgiux21
2009 09 03, 19:30
As budama 12sav. nescia nulekiau su vyru ir nusipirkom vezimeli  . O dabar jau turiu kruva drabuzeliu mazyliui:) Kazkaip neiseina vaikstant po parduotuves ko nors nenupirkti  O kitus butinus dalykelius zadu pirkti isejus i gimdymo atostogas:)
Rytinė pašvaistė
2009 09 24, 20:02
Mes jau turime pirmąjį pirkinį - vežimėlį. Drabužėlių dar neturime nei vieno, bet taip sunku atsilaikyti prieš tuos mažutėlius mielus rūbelius.
Pirmą kraitelį pradėjau ruošti tik išėjusi dekretinių atostogų. Kolkas manau, kad pirkinukų užteks tik tiek, kiek reikia i ligoninę ir iš jos išvažiuojant. Stambesnius daiktelius, kaip vežimėlį, lovytę ir pan. esu nusižiūrėjusi, ieškau, bet pirksim tik gimus mažytei
*caffe macchiato*
2009 10 16, 11:18
Isejusi i dekreta pradejau zvalgutis su vyru po parduotuves, 33 nestumo sav.beveik viska buvau nusipirkusi. Loveles ir vezimelio is anksto nepirkome, bet rezervavome, kurie mums labiausiai patiko
Aš viską pradėjau pirktis nuo vakar, t.y. nuo 33 sav. Norėjau dekretinių pinigų sulaukt, bet nesulaukiau, nes jau košmarus sapnuot pradėjau, kad gimdau, o nieko neturiu
Kisssanka
2009 11 12, 23:55
Laba nakti , mes cia naujokai  Mums jau 22sav, bet dar nieko neturime.. tik ziurinejuosi.. paskaiciusi jus, matau kad dauguma jau turi beveik viska susipirkusios.. Kur viska perkates?
zirniuko mamyte
2009 11 13, 14:20
labas, mes ir naujokai mums dar tik 17 savaitele, bet esam truputi didesni, nei kad sis laikas tai as rubeliu jau esu nusipirkusi tik paciai pradziai, nes negaliu praeiti pro tas maziukiu parduotuves  o didesnius daiktus planuoju pirkti kai iseisiu i dekreta, tada padarysim remonta kambarelyje musu ir pradesim pirkti didelius daiktus. Rubelius pirkau ka maksimoj, ka nuejusi i devetu rubu parduotuve nes buna supakuoti nauji.Kai kuriuos bodziukus pirkausi akropolyje,o lovyte turim, bet kitus daiktus planuoju perpirkti is kitu mamyciu, kurioms jie nereikalingi:) nes nemanau kad kitokie butu nei kad is nauju. o siaip manau pridovanos ir lankytojai. turim tetutes uzsienyje gyvenancias tai manau buteliuku ir kitu reikalingu rakandu, kurie pas mus brangus gausime is ju  Nes as su vyru nelabai linke islaidauti. o kaip jus mamytes darot su vezimeliais? gal jau domejotes kokie geresni?
chiaushkute
2009 11 19, 10:53
O as nusispjoviau i visus prietarus, ir kai tik rasdavau ka nors grazaus ar tikrai gero, ir pirkdavau. Labai dziaugiausi, kad rubeliu prisipirkau pataikiusi per akcijas Lindexe ir Mothercare, vezimeli irgi anksti nusiprikau, nes radom tikrai gera varianta uz gera kaina ir galutiniam variante paskutinius menesius nereikejo niekur lakstyt, galejau ramiai laukti...
neringula
2009 11 19, 11:44
As pirmaji bodziuka nupirkau, kai jau mums ejo 15- a savaitele - kada tikrai patikejau, kad viskas gerai, kad augam, vystomes ir kad as nescia Ir dabar po truputi pirkelioju - suteikiu sau didziuuuuuli malonuma tokiomis niuriomis rudens dienomis
irmusia
2009 12 14, 11:39
ir per pirma nestuma ir dabar zadu kraiteliu uzsiimti, kai jau iseisiu dekretiniu ir turesiu marias laisvo laiko, nes kol dirbi, tai neziani kaip aplamai suspeti viska
As stengiuos i prietarus nekreipt demesio, tik apsunkina gyvenima jie  Man 22 savaite ir kaip tik savaitgali jau nusipirkom lovyte ir vezimuka. Po truputi perku ir rubelius.Bus ramiau ir nereikes po gimdymo vyrui lakstyt po parduotuves, o tiesiog ramiai but su mumis ir dziaugtis vaikeliu
QUOTE(vidvar @ 2009 12 21, 14:08) As stengiuos i prietarus nekreipt demesio, tik apsunkina gyvenima jie  Man 22 savaite ir kaip tik savaitgali jau nusipirkom lovyte ir vezimuka. Po truputi perku ir rubelius.Bus ramiau ir nereikes po gimdymo vyrui lakstyt po parduotuves, o tiesiog ramiai but su mumis ir dziaugtis vaikeliu  aš ir nekreipiau dėmesio- nuo 18 sav pradėjau pirkti daiktelius, tiesiog negalėjau ramiai praeiti pro vaikiškas prekes
Ritusikas
2009 12 21, 13:54
QUOTE(irmusia @ 2009 12 14, 12:39) ir per pirma nestuma ir dabar zadu kraiteliu uzsiimti, kai jau iseisiu dekretiniu ir turesiu marias laisvo laiko, nes kol dirbi, tai neziani kaip aplamai suspeti viska  va va ir as taip galvojau, bet gavau gulima rezima, tai niekur negaliu varinet ir vaikiukui kraitelio ziuret  bet tikiuos sveikateles pasitaisys ir galesiu savo lialiukui reikiamus daiktus supirkt
as prdejau viska pirkti kai isejau nestumo atostogu
Mama pirmaji pirkini mano spurgeliui atnese kai mums buvo tik 5 sav... Gulejau ligonineje su gresianciu persileidimu... Mama atnese naujagimio vilnones kojinaites... Isikabinau i kojinytes kaip i vilti... Gal tai ir padejo....
Aš tai netikiu jokiais prietarais  . Jei yra lemta gimti tai ir gims. Aš tik sužinojusi kad laukuosi iš kart nuvykau ir nupirkau pirmą šlaiužtinuką. Taip ir save pamaloninau. Ir nuo tada po truputi viską pirkau, nes vienu ūpu nebūčiau turėjusi tiek pinigų supirkti, kiek visko reikia. Ir gimė sveika graži mergytė. O kad negalima pirkti rūbelių iki pabaigos ir .t.t visi šie prietarai,manau yra tik todėl,jei atsitikus nelaimei,kad pačiai būtu lengvaiu ir neskaudintum savęs bežiūrėdama į tuos darbužėlius. Dabar pati neseniai sužinojau,kad vėl laukiuosi, nors gyd. dar nepatvirtino(nes reikia iki jos nueit) bet jau nupirktas pirmas vaikučio rūbelis.
Dzinyte
2009 12 28, 18:47
QUOTE(Gioia @ 2009 12 28, 02:24) Aš tai netikiu jokiais prietarais  . Jei yra lemta gimti tai ir gims. Aš tik sužinojusi kad laukuosi iš kart nuvykau ir nupirkau pirmą šlaiužtinuką. Taip ir save pamaloninau. Ir nuo tada po truputi viską pirkau, nes vienu ūpu nebūčiau turėjusi tiek pinigų supirkti, kiek visko reikia. Ir gimė sveika graži mergytė. O kad negalima pirkti rūbelių iki pabaigos ir .t.t visi šie prietarai,manau yra tik todėl,jei atsitikus nelaimei,kad pačiai būtu lengvaiu ir neskaudintum savęs bežiūrėdama į tuos darbužėlius. Dabar pati neseniai sužinojau,kad vėl laukiuosi, nors gyd. dar nepatvirtino(nes reikia iki jos nueit) bet jau nupirktas pirmas vaikučio rūbelis.  Sveikinimai tylus ir kartu dideliausi su As irgi esu tos nuomones, kad jei lemta gimti, tai ir gims ir nieko tie daikteliai nepakeis. Pirmus daiktelius (rubeliu, vezimuka, nuo ju vaikucio) ir brolio parsivezem gal 16 sav, po to po poros savaiciu vaziavom i lenkija apsiprekinti, tai prisipirkom ciulptuku, buteliuku, lovyte, pampersu ir kt daikteliu. Net labai dziaugiuosi, kad nelaukem paskutiniu dienu, nes nors nestumas mazas, o ziauriai pavargom tasydamiesi po pardes, tai net neisivaizduoju, kaip reiktu su dideliu pilvu isvaikscioti... Ir, ko gero, jau beveik viska vaikuciui ir turim.
kristulea
2009 12 29, 21:56
o gal kas is busimu mamyciu prekinasi uzsienio svetainese?ir kokiose labiau apsimoka?siandien pasiziurinejau vezimus, kokios kainos uzsienio ebay.de...tai panasiai, bent kuriuos buvau nusiziurejus...o drabuzeliu dar nebandziau ziureti, gal kas is musu tarpo jau prekinosi?ar apsimoka?
Aš galiu tik pasakyti apie vežimėlius tiek,kad kai gyvenau užsienyje toks pat vežimėlis kokį pirkome lietuvoje kainavo apie 500lt pigaiu ir dar davė priedų daugiau nei lt.Bet aišku tokius dalykus gali įsigyti kai esi ten,o jie dar parsiuntimas ir t.t. tai kaina manau gaunasi ta pati. O drabužėliai taip pat, dažnai perku internetu tai brangokai gaunasi. O va perkant būtent pačiose parduotuvėse kai vyksta išpardavimai tada tikrai pigiai gali gauti.
kristulea
2009 12 29, 22:37
QUOTE(Gioia @ 2009 12 29, 23:11) Aš galiu tik pasakyti apie vežimėlius tiek,kad kai gyvenau užsienyje toks pat vežimėlis kokį pirkome lietuvoje kainavo apie 500lt pigaiu ir dar davė priedų daugiau nei lt.Bet aišku tokius dalykus gali įsigyti kai esi ten,o jie dar parsiuntimas ir t.t. tai kaina manau gaunasi ta pati. O drabužėliai taip pat, dažnai perku internetu tai brangokai gaunasi. O va perkant būtent pačiose parduotuvėse kai vyksta išpardavimai tada tikrai pigiai gali gauti. cia turi omeny uzsieni kai vyksta ispardavimai, pigiau gaunasi?
QUOTE(kristulea @ 2009 12 29, 22:37) cia turi omeny uzsieni kai vyksta ispardavimai, pigiau gaunasi? Taip, kai vyksta užsienyje išpardavimai tikrai gali pigiai nusipirkti. Bet pats jau turi po tas pardes vaikščiot. Va pvz. Aš gyvenau Italijoje ir per išpardavimus savo dukrytei esu nupirkusi iš Zaros paltuką mokėjau 24lt. čia(lietuvoje) toks pat per išpardavimus, darugė mokėjo apie 60lt. United Colors Of Beneton megztuką paėmiau už 15lt. Užsukusi Lietuvoje po metų laiko toks pat megztukas kainavo 115lt. Ir dar daug tokių pavyzdžių gali rasti. Po 1-5 eurus pripirkdavau drabužėlių, kai kurie ir liko neužvikti.
kristulea
2009 12 30, 10:50
QUOTE(Gioia @ 2009 12 30, 09:31) Taip, kai vyksta užsienyje išpardavimai tikrai gali pigiai nusipirkti. Bet pats jau turi po tas pardes vaikščiot. Va pvz. Aš gyvenau Italijoje ir per išpardavimus savo dukrytei esu nupirkusi iš Zaros paltuką mokėjau 24lt. čia(lietuvoje) toks pat per išpardavimus, darugė mokėjo apie 60lt. United Colors Of Beneton megztuką paėmiau už 15lt. Užsukusi Lietuvoje po metų laiko toks pat megztukas kainavo 115lt. Ir dar daug tokių pavyzdžių gali rasti. Po 1-5 eurus pripirkdavau drabužėlių, kai kurie ir liko neužvikti.  joa viska vistiek turi pamatyti tikrovej ir paciupineti
o man vat 30 savaitele,ir tik siandien pirmus rubelius savo kudikeliui nusipirkau dabar atostogose, tai kiekviena dienele ir uzsiimsiu tuo reikaliuku.
kristulea
2010 01 08, 20:12
as tai pirma iskraustysiu spinta, paziuresiu kas liko is mano drabuzeliu,kai as augau, o ko truks nupirksim  lb paciai idomu, kaip atrodo tie mano drabuzeliai, kaip issilaike
Balabolka
2010 01 08, 21:27
sveikos As pvz praeita sav Austrijoj atostogaujant jau nupirkau pirmus drabuzelius suneliui  ten nerealiai mazos kainos. Visi drabuzeliai ir medvilniniai ir tokie minkstuciai nuo 1 iki 10 Eur. Pas mus tikrai nrea tokiu kainu, o atlyginimai 5 kartus mazesni nei ten  neteisybe. Gaila kad negalim sau leisti cia Lietuvoj pirkti viska vaikuciams, ka noretume...
linuteka
2010 01 09, 12:45
mano vyras labai mane skubina pirktis 3 savaitem iki gimdymo o gal keliom veliau o gal anksciau nes dabar viskas nelabai pigu kaip jus mamytes manot gal palaukti?
Iewutee
2010 02 01, 11:48
As pradejau pirkti isejus i dekreta, ir laiko tada yra, ir jautiesi dar gerai. tai labai dziaugiausi kad neatidejau visko paskutinei dienai, nes nuo 8 menesio jau sunkiai buciau ka supirkus, pavargdavau greitai
As tai viska pradejau pirkti anksti ir visai nesigailiu. Pradzioje viska pirkau neutraliu spalvu, bet kaip kelis kartus dare echo ir patvirtino,kad berniukas, tai karaitelis pamelynavo  Dabar jau viskas pilnai paruosta ir leliaus atejimui, ir man.Ir labai dziaugiuosi,nes jau sunku butu tiek daug laiko parduotuvese praleisti.
*Clivia*
2010 02 01, 15:01
as pirktis po truputi pradejau nuo 12 sav.visokius menkniekucius... o nuo kokios 23sav.jau visus rubelius ir t.t.tik va dabar pries pat nestumo pabaiga isigijom vezimeli, ir savaites begyje lovyte vaziuosim pirkt. bus kaip ir viskas is butiniausiu daikteliu  o visa kita, nusipirksim einant laikui, kas nera skubu:)
mes tai galvojam jau uz menesiuko viska pradeti pirkti,nes kaip tik vaziuosim i UK ,o ten tai kainytes  tik gali but,kad jei gausis tai vezima jau ir ansciau isigysim pries pradedant pirkti butu gerai jau zinot ka pilviuke nesioju,bet jei iki keliones nesuzinosiu,tai pirksim geltonus ir pan rubelius
Letta26
2010 02 05, 16:53
Na esu jau dekrete, tai pradėjau dairytis ir pirkti kraitelį
dziaugiuosi, kad pagrindini kraiteli susipirkau 7 men., nes tada tikrai gali ilgiau pasivaikscioti/pavazineti ir issirinkti viska..veliau jau sunkiau judet darosi visokius higienos/kasdienines prieziuros produktus buvau pasilikusi pabaigai ir gal pries 2 sav. baigiau viska komplektuoti  lovyte tai gal kokiam 4men. nusipirkom, nes tuo metu keliavom ir uzsukom i Ikea kai visi daiktai kainuoja "milijonus", tai ne taip skaudziai atrodo perkant viska po truputi
Lazdu_Dama
2010 02 06, 14:10
Man 16 savaite Genetikos centre pasake kudikio lyti, tai nuo tada ir pradejau sienauti parduotuves
indriuska
2010 02 22, 13:46
man tie prietarai kad negalima per anksti tai isvis juokinga jei kas atsitiks niekur nepabegsi manau 6-7men. pats tas siaubt lentynas po truputi
Pusaite
2010 02 23, 15:54
QUOTE(indriuska @ 2010 02 22, 13:46) man tie prietarai kad negalima per anksti tai isvis juokinga jei kas atsitiks niekur nepabegsi manau 6-7men. pats tas siaubt lentynas po truputi  na,mums dar neuztvirtino kas,bet jei jau nemato berniuko,tai nusprendem,kad bus mergaite,tai jau pradejom 34 savaite sienauti ,tai nemanau,kad per anksti,bet ,kad va lyties nezinom,tai jei bus bernas,tai metus laiko bus rozinis
niurzga123
2010 02 23, 17:21
mes tai pradejom nuo 24 savaites gal viska po biskiuka..nors zinoma dar daug ko truksta, bet svarbiausius pirkinius - vezimeli ir lovyte jau turim  o del rubeliu - stengiuos pirkti geltonus, zalius, smelinius, baltus - man tokie dar graziau nei tie ruzavi ir zydri..o ir berniukui ir mergaitei tinkami
O AS PRADEJAU RUPINTIS TIK TADA, KAI I DEKRETA ISEJAU, NES KAI I DARBUS REIKEJO LEKTI IR SAVIJAUTA NE KOKIA, TAI TIKRAI NERUPEJO KAZKAIP. O PASKUI TURBUT TAS LIZDO SUKIMO INSTINKTAS ATSIRADO... TAIP STAIGIAI VISKAS PARUPO, PRADEJAU DOMETIS, SKAITINETI... VEZIMA, LOVYTE, CIUZINI, VONELE PIRKOM TURGUJ IR LABAI PATENKINTI, O PATALIUKUS PASISIUVAU PATI, NES LABAI NOREJAU FERRETI FIRMOS, BET BAISIAI BRANGU PASIRODE... VA IR SIUTI ISMOKAU, NES PRIES TAI NET SAGOS NEISIUDAVAU.. GAILA, KAD PAVELUOTAI CIA MANO TALENTAI ATSIVERE, JAU DAUG PRISIPIRKUS VISKO BUVAU... PASIRODO NE TIK PERMOKEJAU, BET IR KOKYBE NUSIVYLIAU PVZ NEPERSLAMPAMU PATIESALIUKU... MOKEJOM 24LT, BET TEN VIENAS SLUOKSNIS FROTINIS, KITAS KAIP CELOFANAS, FROTAS ISSKALBUS LABAI ISSITEMPE... PASKUI SUMASCIAU PASISIUTI IR PATIESALIUKUS, IR VYSTYKLIUKUS... DAR DRAUGE PAPRASE. (O TAIP SUTAPO, KAD NET 6 LAUKIASI).. TAI DABAR IR KITOM MAMYTEM PASIUVU KAI MAZOJI LEIDZIA... NEGALIU ZADETI VISKO IS KARTO, NES PIRMOJI MANO PAREIGA DUKRYTE, BET JEI KAS TIKTU, GALECIAU PASIUTI IR JUMS.. http://public.fotki.com/rutami/
maukis2
2010 03 14, 21:22
as tai pradejau prekintis gal nuo 22sav..bet dar lb gausiai nieko neperkam, o jau kai iseisiu i dekreta ir turesiu LABAI DAUG laisvo laiko, tai siaubsiu lentynas parduotuvese
čiaudanti bitė
2010 03 14, 22:04
Lovytė, vežimėlis, pataliukai viskas likę nuo vyresnėlių bus, o va rūbelių naujagimiui nieko neturiu, bet ir pirkti neskubu dar nežinau kas bus, o pusseserė žadėjo daug atiduoti  Bet ramiai praeiti pro prekes kūdikiams jau negaliu, bent pačiupinėju
r-a-s-a
2010 03 14, 22:06
Labukas, vieną dieną buvau labai prastos nuotaikos ir nusprendžiau šiek tiek save pradžiuginti ir kai ką nupirkau savo leliui  Spalvos niautralios, tai tiks tiek berniukui, tiek mergaitei.
sraigute1
2010 03 15, 14:38
Man jau 34savaite prasidejo,taio ir pradeja po truputi pirkinetis  Per anksti irgi neverta,taigi yra to laisvo laiko,mums nestukems  kai iseinam i dekreta
|
|