Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kada pradėti pirkti leliui daiktus
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
nekaltoji*mergele
Laba diena, 4u.gif

Nepykite, kad isiverziau i jusu pasnekesius blush2.gif
As taip pat neseniai susilaukiau vaikelio. Jusu laukia daug dziaugsmingu akimirku

Poreikiui esant mes su vyru sukureme internetine svetaine www.mamosturgelis.lt , kur patogu pirkti/parduoti/dovanoti vaikiskus daiktus/rubelius.
siandiena pirmoji diena kai sis puslapis veikia. Tikiuosi si ideja Jums patiks ir galesite siuo puslapiu pasinaudoti.

Linkiu garziu akimirku 4u.gif
bigliuke
Drabuzeliai liko nuo pirmo vaiko, tai as juos perziurejau po 6 nestumo menesio, o isskalbiau 8 men, o pirkti pradejau kazkur nuo 7 men, po truputuka, nes norejau geru daiktu uz gera kaina, ieskojau akciju ir pan, kad paskui paskubomis neprisipirkti bet ko uz kosmine kaina rolleyes.gif
Aterol
As pradejau pirkinetis viska gana anksti, pirmaji rubeli nupirkau kazkur 12 savaiciu. blush2.gif Ir taip po truputi, niekur neskubedama viska susipirkau iki gimdymo. ax.gif
ufa11
Oi as dar neperku rubeliu dar turiu nuo dukrytes . O kaip tiksliai zinosiu kas tada rimciau pirksiu . biggrin.gif
eglieska
musu kudikelis labai lauktas ir svajotas, tai jau po truputi ieskau daikteliu kraiteliui. nors mums dar tik 15 sav blush2.gif
Božen@
...mums 18 sav. nestuke.gif , o as jau turiu kruva drabuzeliu, sakiau neskubesiu, kol nebusiu isitikinusi, jog viskas gerai, bet tokiems mieliems daikciukams nesugebejau atsispirti...dar net nezinau ko laukiuosi, bet nemazai turiu roziniu drabuzeliu, visi sako, kad bus mergyte ir as jos laukiu... flirt.gif ...na o kaip bus, gal jau suzinosiu poryt... ax.gif
...dar dovanu gavau soskiuka ir buteliuka...didesnius daiktus dar kazkaip nekyla ranka pirkti... tongue.gif
matsu
Iš tikro, reikia pirkti tada, kada pati mamytė užsimano. thumbup.gif
Ingulik
Nu as si karta taip pat ankstoka (16 sav) pradejau ieskoti rimtesniu daiktu blush2.gif o smulkmenas pirksiu veliau. O gal tiks nuo dukreles biggrin.gif
patrakusi
QUOTE(indre.skripkauskaite @ 2009 09 03, 16:52)
Mergaites,kas noretumete tapti "Faberlic" konsultantemis rasykite man.Tai labai paprastas budas uzsidirbti.Laisvas grafikas ir siek tiek papildomu pinigeliu!Jei kas susidomejote rasykite indre.skripkauskaite@gmail.com
Paaiskinsiu visa uzdarbio sistema issamiau
Tikrai padesiu susikurti jums savo maza versliuka 4u.gif
*

Nu čia tai žiauru... doh.gif
spurgiux21
As budama 12sav. nescia nulekiau su vyru ir nusipirkom vezimeli bigsmile.gif . O dabar jau turiu kruva drabuzeliu mazyliui:) Kazkaip neiseina vaikstant po parduotuves ko nors nenupirkti bigsmile.gif O kitus butinus dalykelius zadu pirkti isejus i gimdymo atostogas:)
Rytinė pašvaistė
Mes jau turime pirmąjį pirkinį - vežimėlį. Drabužėlių dar neturime nei vieno, bet taip sunku atsilaikyti prieš tuos mažutėlius mielus rūbelius.
eling
Pirmą kraitelį pradėjau ruošti tik išėjusi dekretinių atostogų. Kolkas manau, kad pirkinukų užteks tik tiek, kiek reikia i ligoninę ir iš jos išvažiuojant. Stambesnius daiktelius, kaip vežimėlį, lovytę ir pan. esu nusižiūrėjusi, ieškau, bet pirksim tik gimus mažytei smile.gif
*caffe macchiato*
Isejusi i dekreta pradejau zvalgutis su vyru po parduotuves, 33 nestumo sav.beveik viska buvau nusipirkusi. Loveles ir vezimelio is anksto nepirkome, bet rezervavome, kurie mums labiausiai patiko 4u.gif
Esha
Aš viską pradėjau pirktis nuo vakar, t.y. nuo 33 sav. Norėjau dekretinių pinigų sulaukt, bet nesulaukiau, nes jau košmarus sapnuot pradėjau, kad gimdau, o nieko neturiu doh.gif
Kisssanka
Laba nakti , mes cia naujokai smile.gif Mums jau 22sav, bet dar nieko neturime.. tik ziurinejuosi.. paskaiciusi jus, matau kad dauguma jau turi beveik viska susipirkusios.. Kur viska perkates?

user posted image
zirniuko mamyte
labas, mes ir naujokai mums dar tik 17 savaitele, bet esam truputi didesni, nei kad sis laikas tai as rubeliu jau esu nusipirkusi tik paciai pradziai, nes negaliu praeiti pro tas maziukiu parduotuves wub.gif o didesnius daiktus planuoju pirkti kai iseisiu i dekreta, tada padarysim remonta kambarelyje musu ir pradesim pirkti didelius daiktus. thumbup.gif
Rubelius pirkau ka maksimoj, ka nuejusi i devetu rubu parduotuve nes buna supakuoti nauji.Kai kuriuos bodziukus pirkausi akropolyje,o lovyte turim, bet kitus daiktus planuoju perpirkti is kitu mamyciu, kurioms jie nereikalingi:) nes nemanau kad kitokie butu nei kad is nauju. o siaip manau pridovanos ir lankytojai. turim tetutes uzsienyje gyvenancias tai manau buteliuku ir kitu reikalingu rakandu, kurie pas mus brangus gausime is ju blush2.gif Nes as su vyru nelabai linke islaidauti. o kaip jus mamytes darot su vezimeliais? gal jau domejotes kokie geresni? mirksiukas.gif
chiaushkute
O as nusispjoviau i visus prietarus, ir kai tik rasdavau ka nors grazaus ar tikrai gero, ir pirkdavau. Labai dziaugiausi, kad rubeliu prisipirkau pataikiusi per akcijas Lindexe ir Mothercare, vezimeli irgi anksti nusiprikau, nes radom tikrai gera varianta uz gera kaina ir galutiniam variante paskutinius menesius nereikejo niekur lakstyt, galejau ramiai laukti...
neringula
As pirmaji bodziuka nupirkau, kai jau mums ejo 15- a savaitele - kada tikrai patikejau, kad viskas gerai, kad augam, vystomes ir kad as nescia biggrin.gif
Ir dabar po truputi pirkelioju - suteikiu sau didziuuuuuli malonuma tokiomis niuriomis rudens dienomis wink.gif
irmusia
ir per pirma nestuma ir dabar zadu kraiteliu uzsiimti, kai jau iseisiu dekretiniu ir turesiu marias laisvo laiko, nes kol dirbi, tai neziani kaip aplamai suspeti viska doh.gif
vidvar
As stengiuos i prietarus nekreipt demesio, tik apsunkina gyvenima jie schmoll.gif Man 22 savaite ir kaip tik savaitgali jau nusipirkom lovyte ir vezimuka. Po truputi perku ir rubelius.Bus ramiau ir nereikes po gimdymo vyrui lakstyt po parduotuves, o tiesiog ramiai but su mumis ir dziaugtis vaikeliu ax.gif 4u.gif
tinny
QUOTE(vidvar @ 2009 12 21, 14:08)
As stengiuos i prietarus nekreipt demesio, tik apsunkina gyvenima jie schmoll.gif  Man 22 savaite ir kaip tik savaitgali jau nusipirkom lovyte ir vezimuka. Po truputi perku ir rubelius.Bus ramiau ir nereikes po gimdymo vyrui lakstyt po parduotuves, o tiesiog ramiai but su mumis ir dziaugtis vaikeliu ax.gif  4u.gif
*

aš ir nekreipiau dėmesio- nuo 18 sav pradėjau pirkti daiktelius, tiesiog negalėjau ramiai praeiti pro vaikiškas prekes ax.gif
Ritusikas
QUOTE(irmusia @ 2009 12 14, 12:39)
ir per pirma nestuma ir dabar zadu kraiteliu uzsiimti, kai jau iseisiu dekretiniu ir turesiu marias laisvo laiko, nes kol dirbi, tai neziani kaip aplamai suspeti viska  doh.gif
*

va va ir as taip galvojau, bet gavau gulima rezima, tai niekur negaliu varinet ir vaikiukui kraitelio ziuret sad.gif bet tikiuos sveikateles pasitaisys ir galesiu savo lialiukui reikiamus daiktus supirkt smile.gif
mettta
as prdejau viska pirkti kai isejau nestumo atostogu nestuke.gif biggrin.gif
xxsxx
Mama pirmaji pirkini mano spurgeliui atnese kai mums buvo tik 5 sav...
Gulejau ligonineje su gresianciu persileidimu... verysad.gif
Mama atnese naujagimio vilnones kojinaites... Isikabinau i kojinytes kaip i vilti... Gal tai ir padejo.... smile.gif
Gioia
Aš tai netikiu jokiais prietarais schmoll.gif . Jei yra lemta gimti tai ir gims. Aš tik sužinojusi kad laukuosi iš kart nuvykau ir nupirkau pirmą šlaiužtinuką. Taip ir save pamaloninau. Ir nuo tada po truputi viską pirkau, nes vienu ūpu nebūčiau turėjusi tiek pinigų supirkti, kiek visko reikia. doh.gif
Ir gimė sveika graži mergytė. wub.gif
O kad negalima pirkti rūbelių iki pabaigos ir .t.t visi šie prietarai,manau yra tik todėl,jei atsitikus nelaimei,kad pačiai būtu lengvaiu ir neskaudintum savęs bežiūrėdama į tuos darbužėlius.
Dabar pati neseniai sužinojau,kad vėl laukiuosi, nors gyd. dar nepatvirtino(nes reikia iki jos nueit) bet jau nupirktas pirmas vaikučio rūbelis. ax.gif
Dzinyte
QUOTE(Gioia @ 2009 12 28, 02:24)
Aš tai netikiu jokiais prietarais  schmoll.gif . Jei yra lemta gimti tai ir gims. Aš tik sužinojusi kad laukuosi iš kart nuvykau ir nupirkau pirmą šlaiužtinuką. Taip ir save pamaloninau. Ir nuo tada po truputi viską pirkau, nes vienu ūpu nebūčiau turėjusi tiek pinigų supirkti, kiek visko reikia. doh.gif
Ir gimė sveika graži mergytė.  wub.gif
O kad negalima pirkti rūbelių iki pabaigos ir .t.t visi šie prietarai,manau yra tik todėl,jei atsitikus nelaimei,kad pačiai būtu lengvaiu ir neskaudintum savęs bežiūrėdama į tuos darbužėlius.
Dabar pati neseniai sužinojau,kad vėl laukiuosi, nors gyd. dar nepatvirtino(nes reikia iki jos nueit) bet jau nupirktas pirmas vaikučio rūbelis. ax.gif
*

Sveikinimai tylus ir kartu dideliausi su nestuke.gif
As irgi esu tos nuomones, kad jei lemta gimti, tai ir gims ir nieko tie daikteliai nepakeis. Pirmus daiktelius (rubeliu, vezimuka, nuo ju vaikucio) ir brolio parsivezem gal 16 sav, po to po poros savaiciu vaziavom i lenkija apsiprekinti, tai prisipirkom ciulptuku, buteliuku, lovyte, pampersu ir kt daikteliu. Net labai dziaugiuosi, kad nelaukem paskutiniu dienu, nes nors nestumas mazas, o ziauriai pavargom tasydamiesi po pardes, tai net neisivaizduoju, kaip reiktu su dideliu pilvu isvaikscioti... Ir, ko gero, jau beveik viska vaikuciui ir turim.
kristulea
o gal kas is busimu mamyciu prekinasi uzsienio svetainese?ir kokiose labiau apsimoka?siandien pasiziurinejau vezimus, kokios kainos uzsienio ebay.de...tai panasiai, bent kuriuos buvau nusiziurejus...o drabuzeliu dar nebandziau ziureti, gal kas is musu tarpo jau prekinosi?ar apsimoka?
Gioia
Aš galiu tik pasakyti apie vežimėlius tiek,kad kai gyvenau užsienyje toks pat vežimėlis kokį pirkome lietuvoje kainavo apie 500lt pigaiu ir dar davė priedų daugiau nei lt.Bet aišku tokius dalykus gali įsigyti kai esi ten,o jie dar parsiuntimas ir t.t. tai kaina manau gaunasi ta pati. O drabužėliai taip pat, dažnai perku internetu tai brangokai gaunasi. O va perkant būtent pačiose parduotuvėse kai vyksta išpardavimai tada tikrai pigiai gali gauti.
kristulea
QUOTE(Gioia @ 2009 12 29, 23:11)
Aš galiu tik pasakyti apie vežimėlius tiek,kad kai gyvenau užsienyje toks pat vežimėlis kokį pirkome lietuvoje kainavo apie 500lt pigaiu ir dar davė priedų daugiau nei lt.Bet aišku tokius dalykus gali įsigyti kai esi ten,o jie dar parsiuntimas ir t.t. tai kaina manau gaunasi ta pati. O drabužėliai taip pat, dažnai perku internetu tai brangokai gaunasi. O va perkant būtent pačiose parduotuvėse kai vyksta išpardavimai tada tikrai pigiai gali gauti.
*

cia turi omeny uzsieni kai vyksta ispardavimai, pigiau gaunasi?
Gioia
QUOTE(kristulea @ 2009 12 29, 22:37)
cia turi omeny uzsieni kai vyksta ispardavimai, pigiau gaunasi?
*

Taip, kai vyksta užsienyje išpardavimai tikrai gali pigiai nusipirkti. Bet pats jau turi po tas pardes vaikščiot. Va pvz. Aš gyvenau Italijoje ir per išpardavimus savo dukrytei esu nupirkusi iš Zaros paltuką mokėjau 24lt. čia(lietuvoje) toks pat per išpardavimus, darugė mokėjo apie 60lt. United Colors Of Beneton megztuką paėmiau už 15lt. Užsukusi Lietuvoje po metų laiko toks pat megztukas kainavo 115lt. Ir dar daug tokių pavyzdžių gali rasti. Po 1-5 eurus pripirkdavau drabužėlių, kai kurie ir liko neužvikti. doh.gif
kristulea
QUOTE(Gioia @ 2009 12 30, 09:31)
Taip, kai vyksta užsienyje išpardavimai tikrai gali pigiai nusipirkti. Bet pats jau turi po tas pardes vaikščiot. Va pvz. Aš gyvenau Italijoje ir per išpardavimus savo dukrytei esu nupirkusi iš Zaros paltuką mokėjau 24lt. čia(lietuvoje) toks pat per išpardavimus, darugė mokėjo apie 60lt. United Colors Of Beneton megztuką paėmiau už 15lt. Užsukusi Lietuvoje po metų laiko toks pat megztukas kainavo 115lt. Ir dar daug tokių pavyzdžių gali rasti. Po 1-5 eurus pripirkdavau drabužėlių, kai kurie ir liko neužvikti. doh.gif
*

joa viska vistiek turi pamatyti tikrovej ir paciupineti smile.gif
vaidze
o man vat 30 savaitele,ir tik siandien pirmus rubelius savo kudikeliui nusipirkau biggrin.gif
dabar atostogose, tai kiekviena dienele ir uzsiimsiu tuo reikaliuku.
kristulea
as tai pirma iskraustysiu spinta, paziuresiu kas liko is mano drabuzeliu,kai as augau, o ko truks nupirksim smile.gif lb paciai idomu, kaip atrodo tie mano drabuzeliai, kaip issilaike smile.gif
Balabolka
sveikos 4u.gif
As pvz praeita sav Austrijoj atostogaujant jau nupirkau pirmus drabuzelius suneliui smile.gif ten nerealiai mazos kainos. Visi drabuzeliai ir medvilniniai ir tokie minkstuciai nuo 1 iki 10 Eur. Pas mus tikrai nrea tokiu kainu, o atlyginimai 5 kartus mazesni nei ten sad.gif neteisybe. Gaila kad negalim sau leisti cia Lietuvoj pirkti viska vaikuciams, ka noretume... sad.gif
linuteka
mano vyras labai mane skubina pirktis 3 savaitem iki gimdymo o gal keliom veliau o gal anksciau nes dabar viskas nelabai pigu kaip jus mamytes manot gal palaukti? 4u.gif ax.gif
Iewutee
As pradejau pirkti isejus i dekreta, ir laiko tada yra, ir jautiesi dar gerai. tai labai dziaugiausi kad neatidejau visko paskutinei dienai, nes nuo 8 menesio jau sunkiai buciau ka supirkus, pavargdavau greitai doh.gif
GAUBE
As tai viska pradejau pirkti anksti ir visai nesigailiu. Pradzioje viska pirkau neutraliu spalvu, bet kaip kelis kartus dare echo ir patvirtino,kad berniukas, tai karaitelis pamelynavo smile.gif Dabar jau viskas pilnai paruosta ir leliaus atejimui, ir man.Ir labai dziaugiuosi,nes jau sunku butu tiek daug laiko parduotuvese praleisti.
*Clivia*
as pirktis po truputi pradejau nuo 12 sav.visokius menkniekucius... o nuo kokios 23sav.jau visus rubelius ir t.t.tik va dabar pries pat nestumo pabaiga isigijom vezimeli, ir savaites begyje lovyte vaziuosim pirkt. bus kaip ir viskas is butiniausiu daikteliu smile.gif o visa kita, nusipirksim einant laikui, kas nera skubu:)
jordan
mes tai galvojam jau uz menesiuko viska pradeti pirkti,nes kaip tik vaziuosim i UK ,o ten tai kainytes thumbup.gif tik gali but,kad jei gausis tai vezima jau ir ansciau isigysim
pries pradedant pirkti butu gerai jau zinot ka pilviuke nesioju,bet jei iki keliones nesuzinosiu,tai pirksim geltonus ir pan rubelius smile.gif
Letta26
Na esu jau dekrete, tai pradėjau dairytis ir pirkti kraitelį ax.gif
piamia
dziaugiuosi, kad pagrindini kraiteli susipirkau 7 men., nes tada tikrai gali ilgiau pasivaikscioti/pavazineti ir issirinkti viska..veliau jau sunkiau judet darosi biggrin.gif
visokius higienos/kasdienines prieziuros produktus buvau pasilikusi pabaigai ir gal pries 2 sav. baigiau viska komplektuoti smile.gif
lovyte tai gal kokiam 4men. nusipirkom, nes tuo metu keliavom ir uzsukom i Ikea thumbup.gif
kai visi daiktai kainuoja "milijonus", tai ne taip skaudziai atrodo perkant viska po truputi biggrin.gif
Lazdu_Dama
Man 16 savaite Genetikos centre pasake kudikio lyti, tai nuo tada ir pradejau sienauti parduotuves ax.gif
indriuska
man tie prietarai kad negalima per anksti tai isvis juokinga jei kas atsitiks niekur nepabegsi manau 6-7men. pats tas siaubt lentynas po truputi ax.gif
Pusaite
QUOTE(indriuska @ 2010 02 22, 13:46)
man tie prietarai kad negalima per anksti tai isvis juokinga jei kas atsitiks niekur nepabegsi manau 6-7men. pats tas siaubt lentynas po truputi ax.gif
*

na,mums dar neuztvirtino kas,bet jei jau nemato berniuko,tai nusprendem,kad bus mergaite,tai jau pradejom 34 savaite sienauti ,tai nemanau,kad per anksti,bet ,kad va lyties nezinom,tai jei bus bernas,tai metus laiko bus rozinis bigsmile.gif tongue.gif
niurzga123
mes tai pradejom nuo 24 savaites gal viska po biskiuka..nors zinoma dar daug ko truksta, bet svarbiausius pirkinius - vezimeli ir lovyte jau turim smile.gif o del rubeliu - stengiuos pirkti geltonus, zalius, smelinius, baltus - man tokie dar graziau nei tie ruzavi ir zydri..o ir berniukui ir mergaitei tinkami ax.gif
rutami
O AS PRADEJAU RUPINTIS TIK TADA, KAI I DEKRETA ISEJAU, NES KAI I DARBUS REIKEJO LEKTI IR SAVIJAUTA NE KOKIA, TAI TIKRAI NERUPEJO KAZKAIP. O PASKUI TURBUT TAS LIZDO SUKIMO INSTINKTAS ATSIRADO... TAIP STAIGIAI VISKAS PARUPO, PRADEJAU DOMETIS, SKAITINETI...
VEZIMA, LOVYTE, CIUZINI, VONELE PIRKOM TURGUJ IR LABAI PATENKINTI, O PATALIUKUS PASISIUVAU PATI, NES LABAI NOREJAU FERRETI FIRMOS, BET BAISIAI BRANGU PASIRODE... VA IR SIUTI ISMOKAU, NES PRIES TAI NET SAGOS NEISIUDAVAU.. blush2.gif
GAILA, KAD PAVELUOTAI CIA MANO TALENTAI ATSIVERE, JAU DAUG PRISIPIRKUS VISKO BUVAU... PASIRODO NE TIK PERMOKEJAU, BET IR KOKYBE NUSIVYLIAU PVZ NEPERSLAMPAMU PATIESALIUKU... MOKEJOM 24LT, BET TEN VIENAS SLUOKSNIS FROTINIS, KITAS KAIP CELOFANAS, FROTAS ISSKALBUS LABAI ISSITEMPE...
PASKUI SUMASCIAU PASISIUTI IR PATIESALIUKUS, IR VYSTYKLIUKUS... DAR DRAUGE PAPRASE. (O TAIP SUTAPO, KAD NET 6 LAUKIASI).. TAI DABAR IR KITOM MAMYTEM PASIUVU KAI MAZOJI LEIDZIA...
NEGALIU ZADETI VISKO IS KARTO, NES PIRMOJI MANO PAREIGA DUKRYTE, BET JEI KAS TIKTU, GALECIAU PASIUTI IR JUMS..
http://public.fotki.com/rutami/
maukis2
as tai pradejau prekintis gal nuo 22sav..bet dar lb gausiai nieko neperkam, o jau kai iseisiu i dekreta ir turesiu LABAI DAUG laisvo laiko, tai siaubsiu lentynas parduotuvese biggrin.gif thumbup.gif
čiaudanti bitė
Lovytė, vežimėlis, pataliukai viskas likę nuo vyresnėlių bus, o va rūbelių naujagimiui nieko neturiu, bet ir pirkti neskubu dar nežinau kas bus, o pusseserė žadėjo daug atiduoti ax.gif Bet ramiai praeiti pro prekes kūdikiams jau negaliu, bent pačiupinėju biggrin.gif
r-a-s-a
Labukas,

vieną dieną buvau labai prastos nuotaikos ir nusprendžiau šiek tiek save pradžiuginti ir kai ką nupirkau savo leliui ax.gif Spalvos niautralios, tai tiks tiek berniukui, tiek mergaitei.
sraigute1
Man jau 34savaite prasidejo,taio ir pradeja po truputi pirkinetis thumbup.gif Per anksti irgi neverta,taigi yra to laisvo laiko,mums nestukems nestuke.gif kai iseinam i dekreta
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.