Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kada pradėti pirkti leliui daiktus
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
linna
Na jei si karta gydytojas apgaus,tai bus proga mergaite planuoti mirksiukas.gif .O as nezinau kas bus,nes noriu,kad staigmena butu,tai ziuriu,kad ir mergytei ir berniukui tiktu,nors jauciu sunu turesiu,nes pamatau mergaitiskus rubelius atrodo tokie grazus,tokie mieli smile.gif bet lyg vidinids balsas sakytu-ne mano mazyliui jie netiks.
raganiuke

As tai buvau susirgus "rubeliu ir kraitelio pirkimo" liga gal pries pora metu, kai dar net neplanavom blush2.gif Atsimenu negalejau praeiti neuzejus i vaiku parduotuve, vis ka nusipirkdavau kiekviena karta. Na, pati nesunaudojau, bet uztai draugems dovanu budavo tongue.gif
Yanke
Man tai tik po parduotuves pradejom vaiksciuoti vezimeliu, lovyciu ziureti. nusprendem kad likus menesiui iki gymdymo uzsakysim parduotuvei ir laikysim pas juos sandely isrinktus daiktus, paliksim uzstata ("vaikutis" praso 100 lt), o kai gims mazylis, tevelis vaziuos ir iskarto pasiims is sandelio viska. o su drabuzeliais dar paprasciau mums isejo biggrin.gif brolis mano turi maziuka 10 menesiu, tai sakekad visko ko reikes iskart i ligonine mums ir atvez.
Ir ar zinot, siandien siaures miestelyje nauja vaikisku prekiu perduotuve atsidaro, labai didele, reikes ten savaitgali nusokti, paziureti ka siulo gero.
Gyvenimas yra gražus
O aš rūbelių pirkau kai dar tik planavom 2.gif , bet dar nebuvau nestuke.gif , o lovytę su visais kitais atributais pirkom likus mažiau nei mėnesiui, nors aš norėjau kuo anksčiau viskuo pasirūpint ir ramia galva laukt gimdymo doh.gif
Nerytė
Mes jau smulkmenas susipirkom visas, drabuzeliai pagrinde irgi supirkti, dabar liko tik stambesni pirkiniai tokie, kaip lovyte, vezimelis, autokedute ir pan. juos pirksim kai menesiukas koks liks mirksiukas.gif , o lovyte tai uosviene sake nupirks, kai busiu ligoninej, tik liepe nusiziureti kokia, tai jau nusiziurejau blush2.gif
Astarta
o as dar nieko nepirkau. nusprendziau palaukti iki dekretiniu atostogu, o tada jau pradesiu selti... sustabdo dar ir tai, kad dar nezinom, ka turesim - berniuka ar mergaite, kitaip jau buciau visa spinta prikimsusi biggrin.gif
lovyte ir vezimeli jau turime (gimines parupino, pati buciau pirkusi daug veliau, kolkas pas juos ir laikom), po Naujuju metu uzsiimsiu vaikelio kambario paruosimu, tada parsivesiu.
Belle Du Jour
As tai viska pradejau pirktis nuo tada kai suzinojau kad turesiu mergyte-nuo20savaites..Is pradziu smulkesnius daiktelius,po to vezimuka,lovyte ir t.t.Viena mano drauge labai tikejo prietarais ir beveik nieko nepirko iki gimdymo..ir taip pasigailejo!!!Po to teko lakstyt po parduotuves ir skubiai rinktis nors vos paeit galejo,tai jinai man patare viska susipirkti dar iki vaikelis gims. biggrin.gif
pukpuk
O aš dar nieko nepirkau. hihihi.gif (Mums jau 28 svavaitėlės)
Bijau paskubėti. g.gif Sunkiai nešioju. unsure.gif
Vat šiandien paskaitoje buvau nėštukių tai dovanu ten dalino žindukus, tai vat pirmą daiktą kaip ir turiu... thumbup.gif
Nerytė
QUOTE(Nanuk @ 2006 11 27, 23:24)
O aš dar nieko nepirkau. hihihi.gif (Mums jau 28 svavaitėlės)
Bijau paskubėti.  g.gif  Sunkiai nešioju.  unsure.gif
Vat šiandien paskaitoje buvau nėštukių tai dovanu ten dalino žindukus, tai vat pirmą daiktą kaip ir turiu...  thumbup.gif
*

bijai paskubeti? bet jei sunkiai nesioji tai kaip tik manau, kad reiketu paskubeti, nes jei mazylis pasiprasys anksciau laiko tai tada neturesi drabuzeliu ir daikteliu jam, o paciai nelabai laiko ir noro bus isbegti apsipirkti veliau.... o kitam tai as nepatikeciau tokio malonumo rolleyes.gif
Apsė
As tai perkuosi po truputi. Kol turiu jegu ir noro vaikstau po parduotuves, jei randu ko nors patinkancio tai nuperku. Jau nemaza kraiti leliukui esu sukaupus, nors man dar 30 savaiteliu. Ir vezimuka turim thumbup.gif thumbup.gif dar loveles niekaip neissirenku ax.gif
Shopaholic
As tai jau susipirkus esu beveik visus rubelius wub.gif Beliko tik apatiniai ax.gif Nusipirkom vezimuka jau rolleyes.gif nu dar ne visas dalis tiksliau, tik remas ir lopsiukas rolleyes.gif Ryt jau leksiu dar pirkinetis, man rodos jau ne per anksti wub.gif Jug neimanoma susilaikyti wub.gif
Nerytė
QUOTE(sima77 @ 2006 11 29, 19:44)
As tai jau susipirkus esu beveik visus rubelius wub.gif Beliko tik apatiniai ax.gif Nusipirkom vezimuka jau  rolleyes.gif nu dar ne visas dalis tiksliau, tik remas ir lopsiukas rolleyes.gif Ryt jau leksiu dar pirkinetis, man rodos jau ne per anksti wub.gif Jug neimanoma susilaikyti wub.gif
*

man irgi toks malonumas pirkti daiktelius, o ypac tuos miniaturiunius drabuzelius arba spalvotus zaisliukus wub.gif
Mamushiukas
Pirmajam, tai negaledavau nenupirkti koki rubelio, nes JAV buna dideles nuolaidos tai kaip nepirksi blush2.gif Bet persistengiau su tai pirkimais, nes po to daug gavau dovanu ax.gif Tai kai kuriu daiktu net nepanaudojau, nes lelius uzaugo taip greitai doh.gif Taigi palinkejiu neskubeti ir kokiame 8 menesiuke, nusipirkti reikalingiausius daiktuku, o veliau dasipirkineti papildomu wub.gif
Zuikiosaulute
Na mes tik padrikus pirkimus apturėjom, bet po naujų žadam jau važiuoti didįjį pirkimą vykdyti 4u.gif
Pumpurėlis
Visiškai nieko nepirkom dar (29 sav.). Turiu du daiktus - rankšluostį labai mielą ir minkštą mažiui, kurį gavau dovanų, ir pleduką, kurį atidavė draugė smile.gif Nesąmoningai tikiu prietarais, todėl man regis dar mėnesiuką palauksim ir tada jau lėksim pasiausti po parduotuves smile.gif - turėtų būti nerealus malonumas wub.gif Kol kas buvom tik apsižiūrėti ir išsirinkti vežimą ir lovytę smile.gif
lawanda
Mes pradėjom pirktis, kai į dekretą išėjau, tuomet ir laiko atsirado ir noro rolleyes.gif Nemėgstu tokių svarbių apsiprekinimų paskubomis daryti, bandau malonumą iš to "išlaužt" ax.gif
lely
as tai kazkaip prisibijau prietaru, del to nieko pirkti dar nesiruosiu greitu metu, nors visainoretusi ax.gif bet geriau jau palauksiu kol liks koks menesiukas iki gimdymo ir tada jauleisiuosi i keliones po parduotuves smile.gif
vilmase
Aš iki 36 sav intensyviai dirbau, tad neturėjau laiko apsipirkti. Be to, nelabai skubėjau. Kelis savaitgalius paskyriau vežimėlių, lovyčių apžiūrai, tačiau pirkau tik po gimdymo. Juk kiekvienas gimdymas yra neprognozuojamas ir, nors labai nesinori apie tai galvoti, niekad nežinai, ar viskas bus gerai. Todėl, manau, geriausia turėti būtiniausius daiktus, o, jei pritrūks, žinoti, kur įsigyti. rolleyes.gif
Nerytė
mes is butiniausiu daiktu jau viska turime, viskas supirkta, suruosta, drabuzeliai, merliukai - isskalbti ir islyginti... neturim tik lovytes, foteliuko, vezimelio, bet lovyte jau uzsakyta parduotuveje laukia, o vezimeli nusipirksim veliau, nes bus laiko (bus ziema (tikiuosi jau pagaliau prasides tikra ziema rolleyes.gif ) tai mes neiseisim kuri laika i lauka) mirksiukas.gif
skruzde21
sveikutės. aš tai viską pirkausi likus iki gimdymo mėnesiui. susipirkau viską neskubėdama. ir labai esu patenkinta, nes niekuo nereikėjo rūpintis po gimdymo. smile.gif smile.gif
Šypsenėlė24
man tai jau darosi sunku parduotuvėj kokioj praeit pro mažučius rūbelius, nes lelius labai planuotas ir lauktas yra. tai sakiau palauksiu dar kokį mėnesėlį, o tada jau nebestabdysiu savęs, ir tikrai nepaliksiu visko paskutiniem mėnesiam wub.gif
Gendre
Mano dauguma isanksto pirktu rubeliu arba mazi, nes vaikas gime labai didelis arba visai nepatogus, todel siulyciau isanksto daug nieko nepirkti...
viti
aš neskubėdama pradėjau pirkti gal šešių mėnesių nėštumo. Oi koks buvo malonus reikalas biggrin.gif
Nerytė
QUOTE(viti @ 2007 01 16, 15:37)
aš neskubėdama pradėjau pirkti gal šešių mėnesių nėštumo. Oi koks buvo malonus reikalas biggrin.gif
*

man irgi buvo labai malonu pirkti savo kleckui drabuzelius, rinkti patalyne, zaisliukus ir pan. wub.gif
nicas
Gal ir juokingas pasirodys mano klausimas, tačiau ne tik klausiu, bet ir prašau patarimo
o iš kur jūs žinot ką tam vaikučiui pirkti? Aš pavyzdžiui neįsivaizduoju nei kas tas kūdikio kraitelis, nei ka jam pirkti nei ko jam be to kraitelio reikės. Na suprantu kad kažkuo reikės aprengt, bet kiek ko reikia tai tikrai nežinau.... gal kuri gali sąrašiuką parašyt kad būtų lengviau gaudytis? iš kur jūs sužinojot? ar tiesiog perkat viską iš eilės?
garbaniukee
QUOTE(nicas @ 2007 01 19, 10:56)
Gal ir juokingas pasirodys mano klausimas, tačiau ne tik klausiu, bet ir prašau patarimo
o iš kur jūs žinot ką tam vaikučiui pirkti? Aš pavyzdžiui neįsivaizduoju nei kas tas kūdikio kraitelis, nei ka jam pirkti nei ko jam be to kraitelio reikės. Na suprantu kad kažkuo reikės aprengt, bet kiek ko reikia tai tikrai nežinau.... gal kuri gali sąrašiuką parašyt kad būtų lengviau gaudytis? iš kur jūs sužinojot? ar tiesiog perkat viską iš eilės?
*

yra apie tai atskiros temos. net ne viena, kur apie tai diskutuojama, pateikiamas sarasas. Įvesk į paiešką žodį kraitelis ir tikrai rasi.
sekmes smile.gif
nicas
QUOTE(garbaniukee @ 2007 01 19, 09:07)
yra apie tai atskiros temos. net ne viena, kur apie tai diskutuojama, pateikiamas sarasas. Įvesk į paiešką žodį kraitelis ir tikrai rasi.
sekmes  smile.gif
*

Ačiū, ieškosiu:)
tanitausa
as kolkas dar tik kojinyciu pora nupirkau, na nesugebejau susilaikyti. siaip manau viska pradesiu pirkeliot viduri nestumo, kokia 20 sav. negaliu sulaukti smile.gif
Pumpurėlis
O mes dar iki šiol nieko neturim biggrin.gif Pirmiausia dėl to, kad mažiaus mamytė truputį prietaringa, o antra turėjau gulėti lovoje dėl prirašyto gulimo režimo. Bet rytoj planuojam važiuoti ir nusipirkti pagrindinius dalykus (sąrašą jau seniai turiu susidariusi, vis dar patobulinu smile.gif ).
Kristushka
Sveikutes. mums dar tik 17 su trupuciu savaiciu, bet taip norisi pirkti smile.gif gal galit papasakoti, i ka atkreipti demesi ieskant vezimuko? nes man sis lelius pirmas, tai as tuose reikaluose dar visai nieko nenutuokiu.
Pumpurėlis
QUOTE(Kristushka @ 2007 01 26, 16:14)
Sveikutes. mums dar tik 17 su trupuciu savaiciu, bet taip norisi pirkti  smile.gif gal galit papasakoti, i ka atkreipti demesi ieskant vezimuko? nes man sis lelius pirmas, tai as tuose reikaluose dar visai nieko nenutuokiu.
*

Forume yra sritis "Naudingi patarimis" ir ten "Vaikiška technika". Ten tiek visko, kad skaitymo pakaks porai dienų smile.gif O po to siūlyčiau apvažiuoti didžiausias parduotuves ir viską apžiūrėti smile.gif
biscuit
o as jau viska supirkau blush2.gif liko tik lopsys vezimeliui. negalejau susilaikyti doh.gif taip malonu vel pirkti rubelius wub.gif ir si karta melsvus biggrin.gif
MUDU
Žiūriu gana anksti mamytės viską susiperkat g.gif Pirmo nėštumo metu,kadangi buvo prognozuojama ,kad pagimdysiu apie 30sav,tai 28-29sav nuvažiavom su MB ir viską supirkom,o šįkart dar ir dabar nieko neturiu ax.gif
Pumpurėlis
Mes va šiandien viską supirkome, tik vežimas ir keletas kitų stambesnių liko smile.gif Smagumėlis bigsmile.gif Tik toks didelis pirkimas daug ir jėgų pareikalauja, kaip o kaip jau greit pavargstu. Gerai, kad turėjom detalų sąrašą, tai ir nebuvo kur blaškytis - vienoj parduotuvėj viską susirinkom ir dar nuolaidą gerą gavom thumbup.gif
nataly_b
Sveikos, mums tik 15 sav ir 5 dienos, bet kol kas dar nieko neturiu, nes man atrodo, kad siek tiek per anksti, nors labai jau nekantrauju... bet esu labai prietaringa smile.gif
Zuikiosaulute
Mes pradžioje tik keletą daiktelių turėjom nupirkę, nes buvom apsisprendę pataupyti ir didįjį pirkimą daryti po naujų. Taip ir padarėm. O šiaip nieko blogo nematau, jei žmonės perka ir anksčiau.
Šypsenėlė24
Aš manau ilgai nebelauksiu, ir po truputį pradėsiu pirkinėtis viską,kol dar sveikatėlė thumbup.gif Po velykų darbe pasiimsiu atostogas, tai galėsiu sau ramiai apeiti, apsižiūrėti, ir po truputį pirktis ko mum prireiks wub.gif
MagnolijaB
Labutis visoms būsimoms ir esamoms mamytėms;

Kadangi tai mano pirmasis ir labai lauktas nėštumas, tai viskas yra nauja ir nepatirta smile.gif. Labai džiaugiuosi savo būsena ir mintimi, kad visai ne už ilgo sūpuosiu savo vaikelį. Na ir žinoma labai sunku šioje euforijos būsenoje atsispirti pagundai jau dabar pirkti gražius drabužėlius savo vaikeliui. Na dar kol kas susitvardau smile.gif.Norėjau pasiteirauti, kada nupirkote pirmą drabužėlį savo būsimam kūdikiui? Kada pradėjote pirkti baldelius, vežimėlį ir kitus būtinus daiktus?

Papildyta:
atsiprašau, atrodo pasikartojau, jau tokia temelė yra.... blush2.gif
linciukasok
sveikute,as tai pirma rubeli nusipirkau budama 18sav. o lovyte nusipirkom 20sav. ir as netikiu jokiais prietarais,manau jei labai nori tai ir pirk.as kiekviena savaite po truputeli si bei ta nusiprku apgalvodama ko man reikes ir ne taip jauciasi pinigeliai kai palengva perkiesi,taigi jei nori tai lek ir pirk,tik ne per daug drabuzeliu,nes daug neprireiks,mes kita sav.zadam vezimuka pirkt,man jau 25sav wub.gif
Indreeej*
o as tai dar nieko nepirkau nu viena zaisliuka nupirkau nesenei,bet pas mane labai daug kas yra like nuo sesers ji dra pati maza tai kas liko dar nepaseno,tai nereiks nieko naujo pirkti beveik:) ir neidomu del to:( LABAS VISIEMS tongue.gif
musmeryte
labas visas su svente 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as tai irgi dar nieko neturiu nors jau sia savaite nutariau kad reikia pradet, rubelius tik turiu ax.gif ,bet beveik viska ir gavau dovanu pati nieko nepirkau nors taip norisi mirksiukas.gif o MB sako pakentek dar pamatsi kiek pridovanos, nu bet savo vaikeliui nors ka reikia nupirkt ir nuo saves truputi mirksiukas.gif mirksiukas.gif
MagnolijaB
Aš Rimi apžiūrėjau dabar nuolaidos yra vaikiškiems rūbeliams, prasegami bodžiukai (pasak kalbininkų: smėlinukai) po 4.49 ir 9.99 Lt (ilgom ir trumpom rankovytėm, šliaužtinukai irgi atsegami apačioj po 11.99, švarkeliai po 9.99 Lt. tai galvoju reik naudotis proga, kaip tik yra tokių salotinių gražių kur man spalva labai aptinka....
TutėFrutė
Sveikutes,

pirma rubeli tai as nupirkau uzvakar - mazulytes medvilnines pirstinytes wub.gif o siaip manau, jej yra proga, ir randama kazkad pigiau - reikia naudotis proga smile.gif as vat vakar prisisakiau is interneto rubeliuku nuo 0 - 3 menesiuku, tai galvoju kad per daug bus blush2.gif bet nieko biggrin.gif vezimuka mes pirkom pries savaitele, dar truksta lovytes, vystymo staliuko, ir visu kitu smulkemnu, kurias planuoju isigyt per dekreta. Ir dar vienas dalykas - nemanau, kad dekretas yra tas laikas, kai viskas yra perkama, nes juk ir sveikatos nebe tiek daug pas busimas mamytes buna... 4u.gif reikia tausot save!
ingusiaa
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 01 27, 23:36)
Mes va šiandien viską supirkome, tik vežimas ir keletas kitų stambesnių liko smile.gif Smagumėlis  bigsmile.gif Tik toks didelis pirkimas daug ir jėgų pareikalauja, kaip o kaip jau greit pavargstu. Gerai, kad turėjom detalų sąrašą, tai ir nebuvo kur blaškytis - vienoj parduotuvėj viską susirinkom ir dar nuolaidą gerą gavom  thumbup.gif
*

as jau vos vos laikausi nepradejus apsipirkinet :0 bet gera ideja davei kad pagal sarasiuka pirkotes smile.gif gal gali ta sarasiuka imest? smile.gif
snail
sveikutes, aš jau nusipirkau dvi maikutes gimsiančiam leliukui, viena komplektuka, pati nusimezgiau trejas kojinytes. labai malonus dalykas apžiurinėti ir nors viena daikteli nupirkti wub.gif
angeliukas19
snail o tai kiek laiko jau laukiesi?
snail
QUOTE(angeliukas19 @ 2007 03 21, 10:25)
snail o tai kiek laiko jau laukiesi?
*

jau 27 savaitėlė eina nestuke.gif
Gitta
Laukdamasi pirmo vaikelio pradejau pamazu viska pirkti nuo 32 sav. O antram pradejau pirkti likus menesiui iki gimdymo, neskubejau. Susipirkau viska neskubedama per dvi savaites, tai dabar sedziu ir laukiu savo stebuklelio.
reida
Mums dabar jau 25sav. , zinau, akd gims berniukas. Bet kazkoaip dar neskubu visko pirktis. Galvoju likus kokiu pora savaiteliu iki gimdymo arba visai po gimdymo susipirkti viska.
Su pirmaja, jau nuo 20 sav. Beveik rubelius visus buvau susipirkusi. O dabar zadu neskubeti.
ajuka
man jau 34 savaiteles, jau praktiskai esu viska pasiruosus, pradejau ziurinetis daiktelius gal nuo 25 sav. tai pamazu viska ir susipirkom beveik, ka pavyko, is pazystamu pasiskolinom. as tai manau, kad negerai per daug netempt i pabaiga, nes leliukas juk neklausia kada jam pasirodyt, gali anksciau i pasauli pasibelst..be to gyd nerekomenduoja po parduotuves paskutiniais men slampinet, mano gyd pasake, kad nori pagimdyt laiku,tai ramaus rezimo laikykis. Deja, as taip negaliu, sunku nusedet vietoj tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.