Na jei si karta gydytojas apgaus,tai bus proga mergaite planuoti
As tai buvau susirgus "rubeliu ir kraitelio pirkimo" liga gal pries pora metu, kai dar net neplanavom
Man tai tik po parduotuves pradejom vaiksciuoti vezimeliu, lovyciu ziureti. nusprendem kad likus menesiui iki gymdymo uzsakysim parduotuvei ir laikysim pas juos sandely isrinktus daiktus, paliksim uzstata ("vaikutis" praso 100 lt), o kai gims mazylis, tevelis vaziuos ir iskarto pasiims is sandelio viska. o su drabuzeliais dar paprasciau mums isejo
Ir ar zinot, siandien siaures miestelyje nauja vaikisku prekiu perduotuve atsidaro, labai didele, reikes ten savaitgali nusokti, paziureti ka siulo gero.
O aš rūbelių pirkau kai dar tik planavom
Mes jau smulkmenas susipirkom visas, drabuzeliai pagrinde irgi supirkti, dabar liko tik stambesni pirkiniai tokie, kaip lovyte, vezimelis, autokedute ir pan. juos pirksim kai menesiukas koks liks
o as dar nieko nepirkau. nusprendziau palaukti iki dekretiniu atostogu, o tada jau pradesiu selti... sustabdo dar ir tai, kad dar nezinom, ka turesim - berniuka ar mergaite, kitaip jau buciau visa spinta prikimsusi
lovyte ir vezimeli jau turime (gimines parupino, pati buciau pirkusi daug veliau, kolkas pas juos ir laikom), po Naujuju metu uzsiimsiu vaikelio kambario paruosimu, tada parsivesiu.
As tai viska pradejau pirktis nuo tada kai suzinojau kad turesiu mergyte-nuo20savaites..Is pradziu smulkesnius daiktelius,po to vezimuka,lovyte ir t.t.Viena mano drauge labai tikejo prietarais ir beveik nieko nepirko iki gimdymo..ir taip pasigailejo!!!Po to teko lakstyt po parduotuves ir skubiai rinktis nors vos paeit galejo,tai jinai man patare viska susipirkti dar iki vaikelis gims.
O aš dar nieko nepirkau.
Bijau paskubėti. Vat šiandien paskaitoje buvau nėštukių tai dovanu ten dalino žindukus, tai vat pirmą daiktą kaip ir turiu... QUOTE(Nanuk @ 2006 11 27, 23:24) O aš dar nieko nepirkau. Bijau paskubėti. Vat šiandien paskaitoje buvau nėštukių tai dovanu ten dalino žindukus, tai vat pirmą daiktą kaip ir turiu... bijai paskubeti? bet jei sunkiai nesioji tai kaip tik manau, kad reiketu paskubeti, nes jei mazylis pasiprasys anksciau laiko tai tada neturesi drabuzeliu ir daikteliu jam, o paciai nelabai laiko ir noro bus isbegti apsipirkti veliau.... o kitam tai as nepatikeciau tokio malonumo
As tai perkuosi po truputi. Kol turiu jegu ir noro vaikstau po parduotuves, jei randu ko nors patinkancio tai nuperku. Jau nemaza kraiti leliukui esu sukaupus, nors man dar 30 savaiteliu. Ir vezimuka turim
As tai jau susipirkus esu beveik visus rubelius
QUOTE(sima77 @ 2006 11 29, 19:44) As tai jau susipirkus esu beveik visus rubelius man irgi toks malonumas pirkti daiktelius, o ypac tuos miniaturiunius drabuzelius arba spalvotus zaisliukus
Pirmajam, tai negaledavau nenupirkti koki rubelio, nes JAV buna dideles nuolaidos tai kaip nepirksi
Na mes tik padrikus pirkimus apturėjom, bet po naujų žadam jau važiuoti didįjį pirkimą vykdyti
Visiškai nieko nepirkom dar (29 sav.). Turiu du daiktus - rankšluostį labai mielą ir minkštą mažiui, kurį gavau dovanų, ir pleduką, kurį atidavė draugė
Mes pradėjom pirktis, kai į dekretą išėjau, tuomet ir laiko atsirado ir noro
as tai kazkaip prisibijau prietaru, del to nieko pirkti dar nesiruosiu greitu metu, nors visainoretusi
Aš iki 36 sav intensyviai dirbau, tad neturėjau laiko apsipirkti. Be to, nelabai skubėjau. Kelis savaitgalius paskyriau vežimėlių, lovyčių apžiūrai, tačiau pirkau tik po gimdymo. Juk kiekvienas gimdymas yra neprognozuojamas ir, nors labai nesinori apie tai galvoti, niekad nežinai, ar viskas bus gerai. Todėl, manau, geriausia turėti būtiniausius daiktus, o, jei pritrūks, žinoti, kur įsigyti.
mes is butiniausiu daiktu jau viska turime, viskas supirkta, suruosta, drabuzeliai, merliukai - isskalbti ir islyginti... neturim tik lovytes, foteliuko, vezimelio, bet lovyte jau uzsakyta parduotuveje laukia, o vezimeli nusipirksim veliau, nes bus laiko (bus ziema (tikiuosi jau pagaliau prasides tikra ziema
sveikutės. aš tai viską pirkausi likus iki gimdymo mėnesiui. susipirkau viską neskubėdama. ir labai esu patenkinta, nes niekuo nereikėjo rūpintis po gimdymo.
man tai jau darosi sunku parduotuvėj kokioj praeit pro mažučius rūbelius, nes lelius labai planuotas ir lauktas yra. tai sakiau palauksiu dar kokį mėnesėlį, o tada jau nebestabdysiu savęs, ir tikrai nepaliksiu visko paskutiniem mėnesiam
Mano dauguma isanksto pirktu rubeliu arba mazi, nes vaikas gime labai didelis arba visai nepatogus, todel siulyciau isanksto daug nieko nepirkti...
aš neskubėdama pradėjau pirkti gal šešių mėnesių nėštumo. Oi koks buvo malonus reikalas
Gal ir juokingas pasirodys mano klausimas, tačiau ne tik klausiu, bet ir prašau patarimo
o iš kur jūs žinot ką tam vaikučiui pirkti? Aš pavyzdžiui neįsivaizduoju nei kas tas kūdikio kraitelis, nei ka jam pirkti nei ko jam be to kraitelio reikės. Na suprantu kad kažkuo reikės aprengt, bet kiek ko reikia tai tikrai nežinau.... gal kuri gali sąrašiuką parašyt kad būtų lengviau gaudytis? iš kur jūs sužinojot? ar tiesiog perkat viską iš eilės? QUOTE(nicas @ 2007 01 19, 10:56) Gal ir juokingas pasirodys mano klausimas, tačiau ne tik klausiu, bet ir prašau patarimo o iš kur jūs žinot ką tam vaikučiui pirkti? Aš pavyzdžiui neįsivaizduoju nei kas tas kūdikio kraitelis, nei ka jam pirkti nei ko jam be to kraitelio reikės. Na suprantu kad kažkuo reikės aprengt, bet kiek ko reikia tai tikrai nežinau.... gal kuri gali sąrašiuką parašyt kad būtų lengviau gaudytis? iš kur jūs sužinojot? ar tiesiog perkat viską iš eilės? yra apie tai atskiros temos. net ne viena, kur apie tai diskutuojama, pateikiamas sarasas. Įvesk į paiešką žodį kraitelis ir tikrai rasi. sekmes
as kolkas dar tik kojinyciu pora nupirkau, na nesugebejau susilaikyti. siaip manau viska pradesiu pirkeliot viduri nestumo, kokia 20 sav. negaliu sulaukti
O mes dar iki šiol nieko neturim
Sveikutes. mums dar tik 17 su trupuciu savaiciu, bet taip norisi pirkti
QUOTE(Kristushka @ 2007 01 26, 16:14) Sveikutes. mums dar tik 17 su trupuciu savaiciu, bet taip norisi pirkti Forume yra sritis "Naudingi patarimis" ir ten "Vaikiška technika". Ten tiek visko, kad skaitymo pakaks porai dienų
o as jau viska supirkau
Žiūriu gana anksti mamytės viską susiperkat
Mes va šiandien viską supirkome, tik vežimas ir keletas kitų stambesnių liko
Sveikos, mums tik 15 sav ir 5 dienos, bet kol kas dar nieko neturiu, nes man atrodo, kad siek tiek per anksti, nors labai jau nekantrauju... bet esu labai prietaringa
Mes pradžioje tik keletą daiktelių turėjom nupirkę, nes buvom apsisprendę pataupyti ir didįjį pirkimą daryti po naujų. Taip ir padarėm. O šiaip nieko blogo nematau, jei žmonės perka ir anksčiau.
Aš manau ilgai nebelauksiu, ir po truputį pradėsiu pirkinėtis viską,kol dar sveikatėlė
Labutis visoms būsimoms ir esamoms mamytėms;
Kadangi tai mano pirmasis ir labai lauktas nėštumas, tai viskas yra nauja ir nepatirta Papildyta: atsiprašau, atrodo pasikartojau, jau tokia temelė yra....
sveikute,as tai pirma rubeli nusipirkau budama 18sav. o lovyte nusipirkom 20sav. ir as netikiu jokiais prietarais,manau jei labai nori tai ir pirk.as kiekviena savaite po truputeli si bei ta nusiprku apgalvodama ko man reikes ir ne taip jauciasi pinigeliai kai palengva perkiesi,taigi jei nori tai lek ir pirk,tik ne per daug drabuzeliu,nes daug neprireiks,mes kita sav.zadam vezimuka pirkt,man jau 25sav
o as tai dar nieko nepirkau nu viena zaisliuka nupirkau nesenei,bet pas mane labai daug kas yra like nuo sesers ji dra pati maza tai kas liko dar nepaseno,tai nereiks nieko naujo pirkti beveik:) ir neidomu del to:( LABAS VISIEMS
labas visas su svente
as tai irgi dar nieko neturiu nors jau sia savaite nutariau kad reikia pradet, rubelius tik turiu
Aš Rimi apžiūrėjau dabar nuolaidos yra vaikiškiems rūbeliams, prasegami bodžiukai (pasak kalbininkų: smėlinukai) po 4.49 ir 9.99 Lt (ilgom ir trumpom rankovytėm, šliaužtinukai irgi atsegami apačioj po 11.99, švarkeliai po 9.99 Lt. tai galvoju reik naudotis proga, kaip tik yra tokių salotinių gražių kur man spalva labai aptinka....
Sveikutes,
pirma rubeli tai as nupirkau uzvakar - mazulytes medvilnines pirstinytes QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 01 27, 23:36) Mes va šiandien viską supirkome, tik vežimas ir keletas kitų stambesnių liko as jau vos vos laikausi nepradejus apsipirkinet :0 bet gera ideja davei kad pagal sarasiuka pirkotes
sveikutes, aš jau nusipirkau dvi maikutes gimsiančiam leliukui, viena komplektuka, pati nusimezgiau trejas kojinytes. labai malonus dalykas apžiurinėti ir nors viena daikteli nupirkti
snail o tai kiek laiko jau laukiesi?
Laukdamasi pirmo vaikelio pradejau pamazu viska pirkti nuo 32 sav. O antram pradejau pirkti likus menesiui iki gimdymo, neskubejau. Susipirkau viska neskubedama per dvi savaites, tai dabar sedziu ir laukiu savo stebuklelio.
Mums dabar jau 25sav. , zinau, akd gims berniukas. Bet kazkoaip dar neskubu visko pirktis. Galvoju likus kokiu pora savaiteliu iki gimdymo arba visai po gimdymo susipirkti viska.
Su pirmaja, jau nuo 20 sav. Beveik rubelius visus buvau susipirkusi. O dabar zadu neskubeti.
man jau 34 savaiteles, jau praktiskai esu viska pasiruosus, pradejau ziurinetis daiktelius gal nuo 25 sav. tai pamazu viska ir susipirkom beveik, ka pavyko, is pazystamu pasiskolinom. as tai manau, kad negerai per daug netempt i pabaiga, nes leliukas juk neklausia kada jam pasirodyt, gali anksciau i pasauli pasibelst..be to gyd nerekomenduoja po parduotuves paskutiniais men slampinet, mano gyd pasake, kad nori pagimdyt laiku,tai ramaus rezimo laikykis. Deja, as taip negaliu, sunku nusedet vietoj
|