L'aurora
2010 04 30, 14:20
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 04 30, 08:21) O aš ir nesiruošiu vaikščioti po parduotuves  Kainos pas mus nežmoniškos, o ir šiaip nemėgstu Pirksiu viską internetu - siunčiantis iš užsienio ir gražesni rūbeliai, ir pigesni, ir laiko gaišti vaikščiojant nereikia Aišku, tai netinka toms, kurios svaigsta dėl vaikiškų rūbelių "čiupinėjimo"  na, juk reikia ne tik rubeliu, bet ir kitu daikteliu, o nepaciupinejus ir nepamacius realiai, kaip atrodo daiktas, nesinori pirkti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 04 30, 07:21) Aišku, tai netinka toms, kurios svaigsta dėl vaikiškų rūbelių "čiupinėjimo"  na,kas liecia naujagymi,tai as negaleciau pirkti is paveiksliuko,tikrai turiu paciupineti,nes tokio brudo gali uzsipirkti  ,o paskui tai zinoma jau gali eksperimentuoti as pradejau nuo 6men viska susipirkineti,rubelius pagrinda pirkom UK,nes tikrai ten ir pasirinkimas didesnis ir kainos protingesnes
given444
2010 05 01, 08:33
QUOTE(werte @ 2010 03 27, 14:01) Ir jokiais tokiais mitais netikiu, kad jei per anksti pradesi rinkti drabuzelius, nelaime priasauksi ar pan. Nesamone visika! jokių mitų nėra, yra patirtis, nereik rašyk kaip paauglei ir putotis. o ką daryt jei visko, kas supirkta nebeprireikia?? jokių pirkimų pas mane... ypač kai mano pirmas vaikelis, 30sav,gestacijos išėjo į dangų...ir nebuvau 40ies, nei 30net, ir net ne 25, ne 23, o 20 metų tik...ir kuo toliau, tuo daugiau jaunoms tai atsitinka, taip kad niekad nežinai. tą savatgalį, patį gražiausią liepos vidurvasarį, kai gulėjau ligoninėj, moterims gimė mirę 7 vaikiukai... ... nei tada...nei po to nekilo jokio noro kardinaliai kažką PIRKTIS...nes po to žinau iš pasakojimų, kaip grįžus iš ligoninių, šluojamos lentynos su vaik drabužėliais, o jei net buvo vaiko kambarys, tai daug dienų nesinori net įeiti ten, arba įeini kad išsibliaut, po to...apverti dviračiais, ar sporto įranga... kai laukiaus antro, - iki pat negalėjau patikėt, kad viskas bus gerai, bet paskutinį mėn. išsiskalbiau ir išsilyginau maišą didžiulį savo pačios kūdikystėj, ir brolių, bei sesių nešiotų rūbelių, ir patalėlių....bet nieko naujo...nepirkau. tokia mano patirtis, ir kiekviena kalbės pagal savo patirtį...
-Alice-
2010 05 01, 09:37
Aš po truputėlį pradėjau daiktus pirktis, kai išėjau į dekretą, nuo 30 nėštumo savaitės
L'aurora
2010 05 01, 10:24
QUOTE(zuzu @ 2010 05 01, 09:33) jokių mitų nėra, yra patirtis, nereik rašyk kaip paauglei ir putotis. o ką daryt jei visko, kas supirkta nebeprireikia?? jokių pirkimų pas mane... ypač kai mano pirmas vaikelis, 30sav,gestacijos išėjo į dangų...ir nebuvau 40ies, nei 30net, ir net ne 25, ne 23, o 20 metų tik...ir kuo toliau, tuo daugiau jaunoms tai atsitinka, taip kad niekad nežinai. tą savatgalį, patį gražiausią liepos vidurvasarį, kai gulėjau ligoninėj, moterims gimė mirę 7 vaikiukai... ... nei tada...nei po to nekilo jokio noro kardinaliai kažką PIRKTIS...nes po to žinau iš pasakojimų, kaip grįžus iš ligoninių, šluojamos lentynos su vaik drabužėliais, o jei net buvo vaiko kambarys, tai daug dienų nesinori net įeiti ten, arba įeini kad išsibliaut, po to...apverti dviračiais, ar sporto įranga... kai laukiaus antro, - iki pat negalėjau patikėt, kad viskas bus gerai, bet paskutinį mėn. išsiskalbiau ir išsilyginau maišą didžiulį savo pačios kūdikystėj, ir brolių, bei sesių nešiotų rūbelių, ir patalėlių....bet nieko naujo...nepirkau. tokia mano patirtis, ir kiekviena kalbės pagal savo patirtį... bet kam taip gali atsitikti, bet tai nereiskia, kad negalima pirkt daikteliu. juk ir isnesiotas gali gimt negyvas, bet tai nereiskia, kad turi nepirkt daikteliu. tiesiog tuo kartu galejo kazkas taip atsitikt, jei sitiek daug vaikiuku vienu metu mire. galbut tai buvokazkoks poveikis is aplinkos, kurio taip niekas ir neistyre...
čiaudanti bitė
2010 05 01, 10:43
QUOTE(zuzu @ 2010 05 01, 09:33) jokių mitų nėra, yra patirtis, nereik rašyk kaip paauglei ir putotis. o ką daryt jei visko, kas supirkta nebeprireikia??
 būtent norėdama save pačią apsaugoti nuo bereikalingos širdgėlos, anksti nieko pirkti nepradėdavau...
as irgi netikiu jokiais mitais,perku viska is eiles ko mums reiks ir nesuku galvoj,juolab,kad tada tokiom gerom emocijom pasikraunu  kas mums ir svarbiausia
elenuxus
2010 05 02, 13:44
Mums tai daug ko pirkti nereikes, pasilikome viska nuo pirmosios.Bet man labai gera ir malonu vaikscioti po vaikisku prekiu parduotuves, ziureti i mazycius rubelius, batukus, nors as ju ir neperku.Gimdymui artejant nupirksiu naujus rubelius i ligonine, o visa kita turim  Pirma karta tai isejus i dekreta viska susipirkom, buvo tikimybe neisnesioti ir gimdyti per anksti, tad iskart "sedejom ant lagaminu", bet viskas buvo gerai.
L'aurora
2010 05 03, 11:37
QUOTE(elenuxus @ 2010 05 02, 14:44) .Bet man labai gera ir malonu vaikscioti po vaikisku prekiu parduotuves, ziureti i mazycius rubelius, batukus  apskritai tie mazyciai daikteliai kelia daug dziaugsmo. kaip vyras nustebo, kai pamate mazulycius bodziukus  jis negalejo patiket, kad tokie mazi vaikai gimsta. na, sakau jam, juk nepagimdysiu drambliuko
Jolancik
2010 07 30, 09:48
As perku jau nuo 3 menesio Kadangi dievinu melyna spalva, tai visi daikciukai yra butent tokios spalvos Net jei mergyte gimtu, rozines spalvos nepirkciau O drabuzeliai yra neutralus, visokiu spalvyciu
elenuxus
2010 07 30, 15:44
Jau i dekreta isejau, tai atrodo viska ir susipirkau ko reikejo...maza kas.Dar ir vyro sese pasistenge, pridovanojo rubeliu"pradziai"...  Dabar tik laukti beliko ir tiketis, kad echo neapgavo, kitaip mergaitei teks visi berniukiski rubeliai  As pirmuosius tai neutralius pirkau, bet va kur dovanoti...
TamsiMergaite
2010 07 31, 01:51
Nu man per brangu prietarais tiketi. Jei rasiu ka pigiau ir pirksiu. Va po kaledu bus ispardavimai , tai viska ir susipirksiu. Nebent dar kazka dabar uzmatyciau.
per tuo prietarus superini vezimeli praleidom. Kaimynai pardavinejo nauja vezimeli uz juokinga kaina ( po gimgymo viska paskubom piko , puses neprireike) , Tai paklausiau draugiu , nepirkau. Paskui paziurejau kiek is tikro jis kainuoja , net pazaliavau. Praleidau proga ir tiek. na tiek to ,dabar mokesiu 3 kartus brangiau.
Siaip galvoju , jei po trupti ,po biskiuka pirkiniesies , ne taip baisiai viskas atrodys. O ir paskui , galesi pilvuku dziaugtis o ne po parduotuves lakstyti.
kadangi pas mus nuo lapkricio prasides kalediniai ispardavimai, tai tada sakem viska ir susipirksim vienu kartu, o iki to na nebent kaska grazaus labai rasim  gimdyt man pries kaledas, del gimdymo jie datems mane kiek tik eis tai netureciau anksciau pagimdyt  kaskaip nuramino kad anksciau si karta negims tai ir netriedaliosiu niekur, o pigesniu prekiu tikesiuos
maskanyte
2010 07 31, 09:15
As tai pradejau pirktis po truputuka viska tai kai isejau i dekreta. O siuo metu (32sav),jau beveik viska turiu,na gal but keliu smulkmeneliu truksta, kurios pacioj pradzioj ne tokios reikalingos. Vaka dar rubeliu vazevome pirkti, tai jetau jetau kaip man gera buvo, jai ne vyras tai buciau beveik viska kas buvo parduotuveje issirinkus  Tokiais atvejais gerai kai yra salia vyras
žemaitikė
2010 07 31, 19:33
Kadangi, laukiuosi antro, tai nemažai daiktų turiu likusių iš pirmo vaiko, reiks tik atrūšiuoti, peržiūrėti, perskalbti ir bus Vežimėlį nusipirkom, kai buvau 6 mėn., būčiau taip neskubėjusi, bet su nuolaida buvo tai ir susigundėm Šiaip esu iš tų prietaringų, ir iš anksto nesinori ruoštis, bet pasiklausau apie priešlaikinius gimdymus, norisi viską suruošti ir turėti gatavą, juk maža kas gali atsitikti Manau pats tinkamiausias metas pirkiniams išėus į gimdymo atostogas, bet čia kiekvienos šeimos ar mamos reikalas
as pradejau pirkt kai tik suzinojau, kad laukiuos, pirkau neutraliu spalvu pradzioj..nors jauciau kad ruzavu man prireiks
spanguoline
2011 01 31, 18:15
nusipirkau pmuosius rubelius budama treciam menesy nestumo, neistveriau  visa kita pradejau pirktis tik dabar, mazdaug nuo 26savaiteles
o as sulaukus 16 savaiciu jau nebesusilaikiau ir karts nuo karto nusiperku po koki rubeli,dar neutralios spalvytes,chalatuka grazu su ausytem nusipirkau  kojinyciu,kepurytes-nematau blogumo pirkti anksciau,ne taip finansiskai issileis;]o del stambesniu pirkiniu tai jau manau veliau ziuresimes;] Papildyta:QUOTE(zuzu @ 2010 05 01, 10:33) jokių mitų nėra, yra patirtis, nereik rašyk kaip paauglei ir putotis. o ką daryt jei visko, kas supirkta nebeprireikia?? jdaug dienų nesinori net įeiti ten, arba įeini kad išsibliaut, po to...apverti dviračiais, ar sporto įranga...okių pirkimų pas mane... ypač kai mano pirmas vaikelis, 30sav,gestacijos išėjo į dangų skaudi patirtis,uzjauciu  bet nereikia tiket tokiais dalykais,kaip manysi taip ir bus,beto nepagalvojat kad nusipirkus nors ir savaitei pries gimdyma vaikutis pvz gali gimti negyvas?....visko juk gali buti...
Pirmus pirkinukus padareme anksti - iki 20-os savaites, pirkome supamaja kedute ir sterilizatoriu su visais buteliukais, sildytuvais ir t.t...  Dar ranksluostuka regis nupirkusi buvau  O visus kitus pirkinius dareme veliau ir dar vis perkames po truputuka viska  Praeita savaite nusipirkom vezimeli (26-27 nestumo savaite), lovyte, vystyklu staliuka vis dar renkames, rubelius kaikuriuos jau turime (atidave daug ju drauge, keleta pati nupirkau), bet dar reikes nupirkti si bei ta  Ir siaip bus telikusios tik smulkmenytes, merliukai visokie ir panasiai
elenuxus
2011 02 01, 09:12
Na, dabar jau is patirties galiu pasakyti, geriausia pirkti nestumo vidury, nes gali prireikti gerokai anksciau.Ir tik keleta rubeliu.Po to jau gimdymui artejant - 36/38sav.Bet cia tik man taip atrodo, nes kaip jau viena mamyte rase, gali ir nebeprireikti...Bet cia kiekvienos reikalas. Si karta mum viskas liko nuo pirmo karto, tai tik rubeliu i ligonine nupirkau ir viskas. Sekmes ir tik geros patirties
grazke82
2011 02 01, 09:28
As ir jau noriu ka nors nusipirkti, sau pasakiau, kad lauksiu echo. tai bus 19 sav. na tikiuosi suzinoti lyti ir rinktis kas patiks po truputi. Viska darysiu taip. kad nebutu finansiskai lb skaudu. Linkiu, kad viskas butu gerai visoms ir daryti kaip patogiau
Ruby Tuesday
2011 02 01, 11:31
QUOTE(grazke82 @ 2011 02 01, 12:28) As ir jau noriu ka nors nusipirkti, sau pasakiau, kad lauksiu echo. tai bus 19 sav. na tikiuosi suzinoti lyti ir rinktis kas patiks po truputi. Viska darysiu taip. kad nebutu finansiskai lb skaudu. Linkiu, kad viskas butu gerai visoms ir daryti kaip patogiau  As irgi galvojau, kad suzinosiu lyti ir tada pirksiuosi atitinkamos spalvos. 19 savaite pasake, kad bus berniukas, gerai, kad vyras prietaringas ir ikalbejo palaukti, nes kiek veliau kita gydytoja pasake, kad mergaite  Pirmuosius drabuzelius nusipirkau tik 25 savaite, neutraliu spalvu, dabar dar mezgu kombinezoniuka ir siuvu zaislus. Zinau, kad dar daug laiko praeis iki mano vaikutis ims zaisti su tais zaislais, bet man tai labai malonus uzsiemimas
laurutexxxx
2011 02 01, 11:54
Nors mes planuojame leliuka tik kazkur po metu, bet as jau ir dabar turiu visa deze rubeliu. Visi deveti, bet atrodo kaip nauji. Tiesiog negaliu nepaimti nuostabaus beveik naujo, ar net su kaina rubelio, kurio kaina vos 0, 50centu ar 1 lt. Tai va  o tokius dalykus, kai vezimelis, kedute, lovyte, manau reiktu pirkti kai esi nescia, gal kokiu 5-6-7 menesiu, kai tik uzmatai tau tinkanti ir patinkanti varianta
Morfija
2011 02 01, 14:04
QUOTE(žemaitikė @ 2010 07 31, 19:33) Kadangi, laukiuosi antro, tai nemažai daiktų turiu likusių iš pirmo vaiko, reiks tik atrūšiuoti, peržiūrėti, perskalbti ir bus Vežimėlį nusipirkom, kai buvau 6 mėn., būčiau taip neskubėjusi, bet su nuolaida buvo tai ir susigundėm Šiaip esu iš tų prietaringų, ir iš anksto nesinori ruoštis, bet pasiklausau apie priešlaikinius gimdymus, norisi viską suruošti ir turėti gatavą, juk maža kas gali atsitikti Manau pats tinkamiausias metas pirkiniams išėus į gimdymo atostogas, bet čia kiekvienos šeimos ar mamos reikalas  Aš irgi viską nuo pirmagimio turiu - nieko pirkti nereiks, isskyrus vezimeli  Bet tai jau vyras ir po gimdymo gali padaryti, juolab, kad jau nusprendem, kur, koki ir uz kiek pirksim  nesinori apsikrauti daiktais namie,kai ir taip tos vietos neperdaugiausiai  Pritariu, kad isejus i dekreta pats tinkamiausias laikas  Žadu išėjus į dekretą perskalbti drabuželius nuo vyresnelio likusius, issilyginti ir t.t.  Ai bet tiesa sakant sugiresijau ir nupirkau pora bodziu pries kelias savaites, bet kazkaip jauciau kaip uz rankos pagauta, ankstoka dar kazkaip manau.... nes ne duok D kaip mamos raso atsitinka kokia nelaime, tie rubeliai tik depresija varytu gilia ir tiek
Larance
2011 02 02, 16:51
aš 22savaitę kojnyčių prisipirkau ir netikėtai iškeliavau ir aptikau vežimėlį tokio kokio labai norėjau ir Lietuvoj neradau, tai nusipirkau. mama prigąsdino su visokiais prietarais, bet stengiuosi blogas mintis vyti šalin ir manau, kad nieko blogo dėl to nebus
saule19841984
2011 02 02, 19:06
mums tik 3 men bet jau turim visus pagrindinius daiktus  kai pamatai gera varianta - negaliu palikti, jei kokios nelaimes, tai vistiek kazkada reikes, ypac kai yra kur viska sudeti. rubeliu neperkam, bet lovyte, vezimas, maniezas ir kt dideli dalykai yra. jokiais prietarais netikiu. jei jauti malonuma planuodama ir pirkdama, tai leliui tik i nauda geros mamytes emocijos...
QUOTE(saule19841984 @ 2011 02 02, 20:06) mums tik 3 men bet jau turim visus pagrindinius daiktus  kai pamatai gera varianta - negaliu palikti, jei kokios nelaimes, tai vistiek kazkada reikes, ypac kai yra kur viska sudeti. rubeliu neperkam, bet lovyte, vezimas, maniezas ir kt dideli dalykai yra. jokiais prietarais netikiu. jei jauti malonuma planuodama ir pirkdama, tai leliui tik i nauda geros mamytes emocijos...  As irgi taip galvoju  .
Veja Feja
2011 02 02, 22:23
QUOTE(saule19841984 @ 2011 02 02, 20:06) mums tik 3 men bet jau turim visus pagrindinius daiktus  kai pamatai gera varianta - negaliu palikti, jei kokios nelaimes, tai vistiek kazkada reikes, ypac kai yra kur viska sudeti. rubeliu neperkam, bet lovyte, vezimas, maniezas ir kt dideli dalykai yra. jokiais prietarais netikiu. jei jauti malonuma planuodama ir pirkdama, tai leliui tik i nauda geros mamytes emocijos...  aš taip pat pritariu  mano lelius dar net nebuvo gimęs, o vienoj parduotuvėj buvo kramtukų išpardavimas, tai paėmiau ir nusipirkau, vis vien prireiks, o akcijos kainai ir tam gražiam kramtukui atsispirti negalėjau
Linutas
2011 02 03, 12:00
Nematau nieko tokio, jei pradeda dairytis daikteliu kuo anksciau. Is manes juokiasi, kad jau 15 sav vezima nusipirkau. bet tai nebuvo toks spontaniskas veiksmas - tiesiog pasitaike gera proga ir vezimas toks, kokio norejau Tos nemalonios patirtys, kad vaikelis taip ir negime, ziauru, bet kas butu, jei viska susipirktum 28 sav, o 30-a jau netektum vaikelio?? Negalima nurasyti tokiu dalyku per ankstyvam kraitelio pirkimui  Reikia dziaugtis kieviena dienele, kiekviena dienele praleisti svajonems kokio mazylio trokstam ir ka noretumem jam duoti
Laiminga_saule
2011 02 05, 12:12
As daikelius pradejau pirkti apie 19 sav. bet turiu dar tik kelis: supynes, karusele virs lovytes ir vienus sliauztukus  labai neskubu, bet jei pamatau man patinkanti ir tikrai gera daikeli tai ir nusiperku  va kita savaite vezimeli pirksim, nes radom labai geros kokybes, mano issvajota ir uz priimtina kaina.
Shnekorka
2011 02 05, 16:18
Visa savo gyvenima labai planuoju, todel ir leliuko atejima planuoju, ir netikiu jokiais prietarais. Jei bus lemta tai bus lemta. Pradejau pirkti nuo 20savaites. Perku kas savaite, tai slapios serveteles, tai pampersai, tai ausu krapshtukai, tokios smulkmenas kuriu veliau reiks. Didesnius pirkinius pirksiuos nuo 30 savaites, gyvenam bute, tai nelabai norisi anksciau laiko uzsigriozdint
Mielos mamytės ir tėveliai, netikėkit jokiais prietarais, tai tik bereikalingos neigiamos emocijos Jums ir Jūsų vaikučiams. Mes dar tik 9-oj savaitėj, o aš jau nebegaliu tverti, mane tiesiog traukia prie visų vaikiškų prekių! Atsiradus laisvesniai minutei, visad peržiūriu įvairias online parduotuves ir t.t. Žmona mane bando tramdyti ir pristabdyti su pirkimais, bet aš jaučiu, kad jau labai greit palūšiu!
tercija
2011 02 07, 12:12
mane tai neišmanymas stabdo, aš net neįsivaizduoju kokio dydžio pirkti tuos rūbelius, kokių jam reiks, o apie vėžimą tai išvis neišmanau, nei koks geresnis, nei koks patogesnis. Žiauru, kai pirmas nėštumas, neturiu nei draugių su vaikais, nei pažįstamų
bemsiuke
2011 02 07, 19:20
25 eina savaitė, turim vežimą, daugiau kaip ir nieko, kažkaip neskubam o ir neatsirado kažkas tokio kad būti puiki galimybė nusipirkti
Afrikietiska
2011 02 07, 19:38
Labutis!!!!! oi kiek prisiskaiciau ir iskart uzsisvajojau  noreciau ir as jau po biskuti pirktis,bet kad nezinau dar kas pilvelyje gyvena. nors neutraliu spalvu rubelius galima pirkti. bet as jau kaip ir vezimuka issirinkusi esu,bet matyt dar peranksti jam pirkti.
oj mes dar irgi neskubam kazkaip dar ir nuo pirmo sunaus yra like tai tereikes lovytes ir vezimuko.
Ruby Tuesday
2011 02 08, 10:29
QUOTE(tercija @ 2011 02 07, 15:12) mane tai neišmanymas stabdo, aš net neįsivaizduoju kokio dydžio pirkti tuos rūbelius, kokių jam reiks, o apie vėžimą tai išvis neišmanau, nei koks geresnis, nei koks patogesnis. Žiauru, kai pirmas nėštumas, neturiu nei draugių su vaikais, nei pažįstamų  Man irgi del drabuzeliu buvo problema, net neisivaizdavau, kad naujagimiui reikia ir apatiniu drabuzeliu isvirksciomis siulemis  Dziaugiuosi, kad mama mane del sito pakonsultavo. Jau nusipirkau maziausio dydzio medvilniniu drabuzeliu (3vnt), kurie bus kaip apatiniai, dar zadu 3 vnt virsutiniu nusipirkti, taip pat po 1 vnt didesnio dydzio, jei kartais lelius pilvuke sugebetu didesnis uzaugti. Bet kuriuo atveju to didesnio dydzio reikes
netukas
2011 02 08, 19:21
Shnekorka
2011 02 08, 21:08
Ash dar maksimoi akcijas stebiu, tai perku pagal akcijas. Dabar perziurejau savo vaikishkus rubelius tai iki 2 menesiu praktishkai nieko nereiks ishskyrus bodziu ilgom rankovem
tigriuke666
2011 02 08, 21:48
as svarstau kad reiketu isejus i dekreta  tada laiko daugiau ir galbut jau tikresne del lyties busiu
Rugiagele12345
2011 02 10, 09:42
Man dabar 20 savaičių, bet dar nieko neperku. Visų pirma dėl to, kad tikrai normaliai dar nežinau, nei ko reikia, nei kokių dydžių, be to, galvoju, gal pirkti ekologiškus vystyklus vietoj Pampersų, gal ir ekologiškus rūbelius (ar bent dalį jų, nes turbūt bus gerokai brangesni), tai tiesiog dar reikia man domėtis, skaityti, kad galėčiau nuspręsti  Aš apskritai nėštumo metu informaciją renku palengva, t. y. būtent tokios, kokios reikia artimiausiu metu, nes neturiu tiek laisvo laiko. Tai dabar man laikas išsirinkti nėščiųjų kursus ir noriu pradėti rinkti vaikučiui vardą (mums darė vaisiaus vandenų tyrimą, tai lytį 100 proc. nustato)
Ruby Tuesday
2011 02 10, 17:10
As siandien vokeli, trikotazini kombinezoniuka ir seilinuku nusipirkau  Keistas jausmas, kai supranti, kad dabar jau nebe batu ir rankinuku pirkimas dziugina
pradejau pirkt nuo 22sav.
amorLove
2011 02 16, 13:43
pradejom pirkti apie 21sav gal...buteliuka nusipirkom  didesni pirkini - vezimeli, pirkom 24sav, nes radom gera pasiulyma. dabar ieskau lovytes, noriu anksciau viska susipirkti. pagrindinius daiktus- lovyte ir vezimeli, o visokias smulkmenas laikui begant, po truputi
As tik neseniai pradejau pirktis po biski. Smagus uzsiemimas, ziurinet, rinktis, isivaizduot kaip mazius atrodys su rubeliais ar kokioj lovytej miegos.  Ale kai pradedi, tai jau sunku arklius pristabdyt.
dodezile
2011 02 23, 12:36
Aš viską susipirkau mėnesiui prieš gimdymą...
Niekur neskubedama pamazu pradejau viska susipirkineti isejus i dekreta. Tiksliau, tada pirmiausia pradejau dometis ko reikes nes neturejau supratimo
admin*1
2011 02 23, 15:08
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|