Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Planuojančios pastoti raseinietės
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas > Planuojančių pašnekesiai
Pages: 1, 2, 3
jurginux
zilile wub.gif kada pas gine?

http://www.youtube.com/watch?v=TLTRWYs2XPc nu ir sugalvok taip unsure.gif doh.gif wub.gif
zilile.c
QUOTE(jurginux @ 2009 10 04, 11:43)
zilile wub.gif  kada pas gine?

http://www.youtube.com/watch?v=TLTRWYs2XPc nu ir sugalvok taip unsure.gif  doh.gif  wub.gif
*

5dieni leksiu, jau kaip laukiu wub.gif

nu tai vaizdelis doh.gif tai ka as zinau g.gif kazkaip idomiai. sugalvoja zmones kai netingi. as asmeniskai kazkaip nenoreciau vandeny. kai deimante vaziavau gimdyt, klausiau gydytojo kaip ten yra su tuo gimdymu vandeny, tai man nepatare vien del estetinio vaizo, nu juk kai gimdyt pradedi ir kraujo buna, tai ir plaukioji ten. as zmogelis megstantis siluma (man reikia uzsiklot) ir man palatos lovoj gulet visai kitaip atrodo. o cia dar delfianas doh.gif nu gal ramina ir t.t., nu nenoreciau as taip. schmoll.gif
jurginux
QUOTE(zilile.c @ 2009 10 04, 11:59)
5dieni leksiu, jau kaip laukiu  wub.gif
*

cia i rasiokus ar i kauna?
zilile.c
QUOTE(jurginux @ 2009 10 04, 12:03)
cia i rasiokus ar i kauna?
*

cia vietoj vietoj pradziai kad apziuretu, atvazineja kur is kauno, dabar jau sake nebe kiekviena 5dieni, o kas antra. buciau jau si turbut lekus, bet kad nebuvo smile.gif idomu visgi kiek ten to laiko, jei matysis, nu bet manau turetu smile.gif
Ziuokute
QUOTE(zilile.c @ 2009 10 04, 18:59)
cia vietoj vietoj pradziai kad apziuretu, atvazineja kur is kauno, dabar jau sake nebe kiekviena 5dieni, o kas antra. buciau jau si turbut lekus, bet kad nebuvo smile.gif idomu visgi kiek ten to laiko, jei matysis, nu bet manau turetu smile.gif
*

O kas tokia atvazineja is Kauno?
zilile.c
QUOTE(Ziuokute @ 2009 10 05, 08:36)
O kas tokia atvazineja is Kauno?
*

Zinok tikrai nepasakysiu pavardes, neprisimenu smile.gif viska galiu suzinoti si 5dieni, jei reikia biggrin.gif net nezinau kur ji kaune dirba. bet kiek teko but man patiko. ji tokia vyresnio amziaus yra.
Ziuokute
QUOTE(zilile.c @ 2009 10 05, 10:59)
Zinok tikrai nepasakysiu pavardes, neprisimenu smile.gif viska galiu suzinoti si 5dieni, jei reikia  biggrin.gif  net nezinau kur ji kaune dirba. bet kiek teko but man patiko. ji tokia vyresnio amziaus yra.
*

as siaip tik klausiu kas tokia ji, ga zinosiu mirksiukas.gif
jurginux
o cia kur ji atvazineja,cia kur prie mazos norfos yra? g.gif
zilile.c
QUOTE(jurginux @ 2009 10 05, 19:23)
o cia kur ji atvazineja,cia kur prie mazos norfos yra? g.gif
*

as rasiau apie ja 7 psl mirksiukas.gif
saulute32
laba.
na kaip mergikes sekas 4u.gif kaip zilile.c jauties bigsmile.gif o kazin kaip ziuokutei sekas planuoti, gi B jau gryzes bigsmile.gif
Ziuokute
QUOTE(saulute32 @ 2009 10 07, 20:18)
laba.
na kaip mergikes sekas  4u.gif  kaip zilile.c jauties  bigsmile.gif o kazin kaip ziuokutei sekas planuoti, gi B jau gryzes  bigsmile.gif
*

Ziuokute nieko dabar neplanuoja, nes prakiurusi su mmm lotuliukas.gif tai laukiu galo, gada galesim smileysex.gif
jei grysiu si savaitgali i raseinius tai atleksiu i svecius jei mano avona turi! mirksiukas.gif
zilile.c
labas rytelis, nu laikausi turbut neblogai. buna kartais paskausta, bet kad kazkas blogai butu nepanasu, bus ryt aisku puse3 turiu bus pas gine. laukiu nesulaukiu, kaip dimu kaip ten kas. jau kai tik zinosiu iskart brukstelsiu smile.gif

o kaip jums sekasi visom planavimai? 4u.gif
saulute32
QUOTE(Ziuokute @ 2009 10 08, 07:50)
Ziuokute nieko dabar neplanuoja, nes prakiurusi su mmm  lotuliukas.gif tai laukiu galo, gada galesim smileysex.gif
jei grysiu si savaitgali i raseinius tai atleksiu i svecius jei mano avona turi!  mirksiukas.gif
*

jo, turiu avon tavo, tik pries vaziuodama pasuk, nes turiu planu nemazai avaitgaliui, pagaliau visa savaitgali gavau laisva, ko dar nebuvo thumbup.gif

QUOTE(zilile.c @ 2009 10 08, 08:33)
labas rytelis, nu  laikausi turbut neblogai. buna kartais paskausta, bet kad kazkas blogai butu nepanasu, bus ryt aisku puse3 turiu bus pas gine. laukiu nesulaukiu, kaip dimu kaip ten kas. jau kai tik zinosiu iskart brukstelsiu smile.gif

o kaip jums sekasi visom planavimai?  4u.gif
*

butinai parasyk po gines kaip kas rolleyes.gif

na as su B padarem viska ka galejom ir dabar belieka laukti ax.gif
jurginux
o zilile liniuote jau uzsimetiai wub.gif
zilile.c
QUOTE(jurginux @ 2009 10 08, 19:06)
o zilile liniuote jau uzsimetiai wub.gif
*

nu zinok neiskenciau, tikrai smile.gif kazkaip nu taip norisi galvoti, kad viskas bus gerai. maza smulkmenele, bet kazkaip paciai miela smile.gif
Ziuokute
QUOTE(saulute32 @ 2009 10 08, 17:41)
jo, turiu avon tavo, tik pries vaziuodama pasuk, nes turiu planu nemazai avaitgaliui, pagaliau visa savaitgali gavau laisva, ko dar nebuvo  thumbup.gif

Nu tai butinai mirksiukas.gif siaip as planuoju ryt iki 12val parlekt tai ir pas tave galiu paskui is tevo " traktoriu" paemus atsiausti, jei tu butumei namie mirksiukas.gif lotuliukas.gif ir i Az parasyk kiek as tau skoloj uz avona bigsmile.gif
saulute32
na zilile.c pasakok kaip sekesi pas gine bigsmile.gif
zilile.c
QUOTE(saulute32 @ 2009 10 09, 18:56)
na zilile.c pasakok kaip sekesi pas gine  bigsmile.gif
*

Nu tai va, progai pasitaikius reikes koreguoti liniuote, deja i mazaja puse, siaip sake viskas yra gerai, ten storos visos tos sieneles taip kaip priklauso, maza gemaline puslyte matosi, bet kadangi dar labai labai maza, tai galima itarti kad yra mazdaug 3-4savaites wub.gif nu bet vistiek kazkas matesi, sake jei kraujingu isskyrus bus, tai jau liudna, o jei ne, tai po poros savaiciu pakartotinai apziurai galiu net neiti.
saulute32
QUOTE(zilile.c @ 2009 10 09, 19:17)
Nu tai va, progai pasitaikius reikes koreguoti liniuote, deja i mazaja puse, siaip sake viskas yra gerai, ten storos visos tos sieneles taip kaip priklauso, maza gemaline puslyte matosi, bet kadangi dar labai labai maza, tai galima itarti kad yra mazdaug 3-4savaites  wub.gif  nu bet vistiek kazkas matesi, sake jei kraujingu isskyrus bus, tai jau liudna, o jei ne, tai po poros savaiciu pakartotinai apziurai galiu net neiti.
*

na svarbiausia kad viskas gerai, o liniuote pasikoreguosi mirksiukas.gif tikekimes kad po dvieju savaiciu neprireiks ten eiti thumbup.gif
zilile.c
QUOTE(saulute32 @ 2009 10 09, 20:08)
na svarbiausia kad viskas gerai, o liniuote pasikoreguosi  mirksiukas.gif tikekimes kad po dvieju savaiciu neprireiks ten eiti  thumbup.gif
*

aciu uz linkejimus labai tikiuosi, kad tikrai neteks smile.gif ech....gal pagaliau viskas bus ok wub.gif
saulute32
QUOTE(zilile.c @ 2009 10 09, 21:54)
aciu uz linkejimus labai tikiuosi, kad tikrai neteks smile.gif ech....gal pagaliau viskas bus ok  wub.gif
*

turi buti viskas gerai mirksiukas.gif
zilile.c
QUOTE(saulute32 @ 2009 10 10, 15:56)
turi buti viskas gerai  mirksiukas.gif
*

blemba, jau negerai, prasidejo vel kraujavimai visokie sad.gif siand lekiu pas gyd. sakes kaip liudna, nemoku apsakyt. verysad.gif
saulute32
QUOTE(zilile.c @ 2009 10 12, 09:26)
blemba, jau negerai, prasidejo vel kraujavimai visokie sad.gif siand lekiu pas gyd. sakes kaip liudna, nemoku apsakyt. verysad.gif
*

4u.gif ka pasake gyd? g.gif
jurginux
zilile 4u.gif 4u.gif 4u.gif
zilile.c
QUOTE(jurginux @ 2009 10 12, 18:45)
zilile  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Zodziu taip, geriu vaistus, gulintis rezimas man. nakti laksciau nes krito kresuliai. Siaip BT iki siol auksta, NT teigiamas, tai vis tikiuosi, kad dar ne viskas prarasta. Bet siaip begalo liudna,nes tokie kraujavimai tikrai nieko gero. i mmm visai nepanasu cia man. verysad.gif
saulute32
QUOTE(zilile.c @ 2009 10 13, 19:36)
Zodziu taip, geriu vaistus, gulintis rezimas man. nakti laksciau nes krito kresuliai. Siaip BT iki siol auksta, NT teigiamas, tai vis tikiuosi, kad dar ne viskas prarasta. Bet siaip begalo liudna,nes tokie kraujavimai tikrai nieko gero. i mmm visai nepanasu cia man.  verysad.gif
*

console.gif
Ziuokute
Zilile sveikatytes, kad tik viskas butu gerai nestuke.gif console.gif
Ziuokute
Laba vakaras mirksiukas.gif tai jau merginos prisiplanavot ir nebeuzsukate cia mirksiukas.gif lotuliukas.gif kai zilile tavo sveikatele? bigsmile.gif
zilile.c
QUOTE(Ziuokute @ 2009 10 22, 17:22)
Laba vakaras  mirksiukas.gif  tai jau merginos prisiplanavot ir nebeuzsukate cia  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif kai zilile tavo sveikatele?  bigsmile.gif
*

Labutis, tenka planuoti is naujo. pabego. praeita savaite buvau kaune pas gyd. apziurejo, sako tikrai viskas, nieko nebera sad.gif
Ziuokute
QUOTE(zilile.c @ 2009 10 23, 13:49)
Labutis, tenka planuoti is naujo. pabego. praeita savaite buvau kaune pas gyd. apziurejo, sako tikrai viskas, nieko nebera sad.gif
*

Kaip gaila verysad.gif maniau jau lauksim naujo gyventojos raseiniuose. Na lauksim, kitas kartas bus viskas tvarkoje mirksiukas.gif
zilile.c
QUOTE(Ziuokute @ 2009 10 23, 17:51)
Kaip gaila  verysad.gif  maniau jau lauksim naujo gyventojos raseiniuose. Na lauksim, kitas kartas bus viskas tvarkoje  mirksiukas.gif
*

Tai va, kad dabar isvis nebezinau ka daryti. 1dieni zadu rasyti pareiskima iseiti is darbo, nes ten bardakas visiskas darosi, tai zodziu teks atideti leliuko planavima, bent pusmeciui sad.gif
Ziuokute
QUOTE(zilile.c @ 2009 10 24, 10:01)
Tai va, kad dabar isvis nebezinau ka daryti. 1dieni zadu rasyti pareiskima iseiti is darbo, nes ten bardakas visiskas darosi, tai zodziu teks atideti leliuko planavima, bent pusmeciui sad.gif
*

verysad.gif verysad.gif
zilile.c
QUOTE(Ziuokute @ 2009 11 01, 16:44)
verysad.gif  verysad.gif
*

Siaip istikro labai neliudziu, nes kaip ir dauguma lietuvos zmoniu stosiu i birza ir pasiryzau nuo menesio vidurio lankyti manikiuro kursus. Visada turejau tam gyslele, tai poto gal namuose pradziai dirbsiu, nors ir taip namuose manikiura darydavau, sugalvojau kad reikia tai ir toliau daryti, bet ismokti kaip geriau atlikti daile, pradet dibti su priauginamais nagais ir t.t. issipleciau jau as cia.
Kaip jus mergicos gyvenat? Kaip tie planavimai? 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.