Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Planuojančios pastoti raseinietės
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas > Planuojančių pašnekesiai
Pages: 1, 2, 3
saulute32
user posted image

user posted image

PLANUOJANCIOS

saulute32
saulute32
Na merginos is Raseiniu ir Raseiniu rajono renkames cia pasidalinti savo pastangomis pamatyti issvajotuosius II bigsmile.gif
saulute32
4u.gif
saulute32
Nagi kur visos? nejau Raseiniuose nera planuojanciu? g.gif netikiu schmoll.gif
saulute32
unsure.gif
saulute32
4u.gif
saulute32
user posted image
saulute32
4u.gif
saulute32
smile.gif
saulute32
ax.gif
saulute32
4u.gif
saulute32
ax.gif
saulute32
verysad.gif
saulute32
4u.gif
saulute32
ku ku... g.gif
saulute32
4u.gif
zilile.c
Laba smile.gif galima as tau i drauges smile.gif mes irgi planuojam antra. Va buvo kazkur 5-6savaiteles ir pabego. verysad.gif bet zodziu vistiek toliau rasom laiskus gandram, kad tik pastas pas juos nestrikuotu :)Kolkas ziuriu mes tik dviese smile.gif
saulute32
QUOTE(zilile.c @ 2009 09 15, 13:13)
Laba smile.gif galima as tau i drauges smile.gif mes irgi planuojam antra. Va buvo kazkur 5-6savaiteles ir pabego.  verysad.gif  bet zodziu vistiek toliau rasom laiskus gandram, kad tik pastas pas juos nestrikuotu :)Kolkas ziuriu mes tik dviese smile.gif
*

sveikute 4u.gif pagaliau bent viena rado mano tema bigsmile.gif labai gaila kad pabego jusu zirniukas verysad.gif na bet tikiu kad greit vel gandrai aplankys jus console.gif na mes ir pradejom palnuot tik dar pirma lotuliukas.gif siandien mmm turejo ateit, bet kolkas nera bigsmile.gif dviese kolkas pabendrausim bet tikekimes kad greitu laiku vel kas nors prisijungs drinks_cheers.gif
Ziuokute
As ir prisijungsiu pas tave blush2.gif wub.gif
zilile.c
QUOTE(Ziuokute @ 2009 09 15, 20:39)
As ir prisijungsiu pas tave  blush2.gif  wub.gif
*

O kaip faina, dar kazkas rado temute smile.gif as tai sakiau reikes gaudyt tuos isskrendancius gandrus, prisirist kur nors prie balkono, kad nepabegtu si karta smile.gif

Saulute32, tai kaip faina, tikekis gal ir ryt nebus tu mmm bigsmile.gif man tai 27 turi "dziaugsmas" ateiti tai irgi ziuresiu kaip ten kas.
Ziuokute
QUOTE(zilile.c @ 2009 09 15, 20:59)
O kaip faina, dar kazkas rado temute smile.gif  as tai sakiau reikes gaudyt tuos isskrendancius gandrus, prisirist kur nors prie balkono, kad nepabegtu si karta smile.gif

Saulute32, tai kaip faina, tikekis gal  ir ryt nebus tu mmm  bigsmile.gif  man tai 27 turi "dziaugsmas" ateiti tai irgi ziuresiu kaip ten kas.
*

Nu tai ka bandysim visos trys laukti gandru thumbup.gif nestuke.gif lotuliukas.gif
zilile.c
QUOTE(Ziuokute @ 2009 09 15, 23:27)
Nu tai ka bandysim visos trys laukti gandru  thumbup.gif  nestuke.gif  lotuliukas.gif
*

Labas rytelis smile.gif tasi reiketu darytis sarasiuka smile.gif
Saulute32, kaip tavo mmm, gal ir si ryta nepasirode?
saulute32
sveikos 4u.gif
QUOTE(Ziuokute @ 2009 09 15, 20:39)
As ir prisijungsiu pas tave  blush2.gif   wub.gif
*

thumbup.gif

QUOTE(zilile.c @ 2009 09 16, 08:41)
Labas rytelis smile.gif tasi reiketu darytis sarasiuka smile.gif
Saulute32, kaip tavo mmm, gal ir si ryta nepasirode?
*

koki sarasiuka? kada nelaukiam mmm ar kitoki koki blush2.gif
schmoll.gif nepasirode, ryt ryte gadinsiu NT rolleyes.gif ale kad man tu simtomu jokiu nera budingu nestuke.gif net T nera, tik 36.8 g.gif na gal kiek speneliai jautrus ir viskas g.gif na bus matyt ryt ryte ka cia parodys unsure.gif
saulute32
geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ziuokute
QUOTE(saulute32 @ 2009 09 16, 18:54)
sveikos  4u.gif

thumbup.gif
koki sarasiuka? kada nelaukiam mmm ar kitoki koki  blush2.gif
schmoll.gif nepasirode, ryt ryte gadinsiu NT  rolleyes.gif  ale kad man tu simtomu jokiu nera budingu  nestuke.gif net T nera, tik 36.8  g.gif na gal kiek speneliai jautrus ir viskas  g.gif na bus matyt ryt ryte ka cia parodys  unsure.gif
*

Na ir ka Saulute NT parode? bigsmile.gif gal jau sveikinam su gandrais? drinks_cheers.gif
saulute32
QUOTE(Ziuokute @ 2009 09 17, 14:18)
Na ir ka Saulute NT parode?  bigsmile.gif gal jau sveikinam su gandrais?  drinks_cheers.gif
*

verysad.gif nesveikinkit schmoll.gif sugadinau NT, aisku nieko neparodo o ir neuzilgo atejo mmm verysad.gif na bet ka dabar, labai nenusivyliau nes taip ir maniau kad bus irnesakyk.gif pradesim viska is naujo mirksiukas.gif
zilile.c
QUOTE(saulute32 @ 2009 09 17, 16:58)
verysad.gif nesveikinkit  schmoll.gif sugadinau NT, aisku nieko neparodo o ir neuzilgo atejo mmm  verysad.gif na bet ka dabar, labai nenusivyliau nes taip ir maniau kad bus  irnesakyk.gif pradesim viska is naujo  mirksiukas.gif
*

Aisku neimk galvon, viska sbus ok mirksiukas.gif man ir visada taip budavo pasidarydavau NT ir po kokios valandos ateidavo "dziaugsmai" smile.gif as 7dieni gadinsiu smile.gif
saulute32
QUOTE(zilile.c @ 2009 09 18, 08:28)
as 7dieni gadinsiu smile.gif
*

na lauksim lauksim bigsmile.gif
zilile.c
QUOTE(saulute32 @ 2009 09 18, 17:38)
na lauksim lauksim  bigsmile.gif
*

bet siaip vistiek kazkaip galvoju, kad gal neverta, nu zodziu labai noreciau, bet svarstau, gal palaukti, zodziu bandau savo kantrybe. biggrin.gif
saulute32
QUOTE(zilile.c @ 2009 09 19, 14:15)
bet siaip vistiek kazkaip galvoju, kad gal neverta, nu zodziu labai noreciau, bet svarstau, gal palaukti, zodziu bandau savo kantrybe. biggrin.gif
*

na, siandien jau sekmadienis... bigsmile.gif
zilile.c
QUOTE(saulute32 @ 2009 09 20, 18:54)
na, siandien jau sekmadienis...  bigsmile.gif
*

Zinokt visgi nugalejo kantrumas, nesidariau ir pagalvojau kad reiketu palaukti pirmos mmm dienos ir tada ziuresiu kaip kas smile.gif
Ziuokute
QUOTE(zilile.c @ 2009 09 20, 20:28)
Zinokt visgi nugalejo kantrumas, nesidariau ir pagalvojau kad reiketu palaukti pirmos mmm dienos ir tada ziuresiu kaip kas smile.gif
*

tai kaip sakant dar biskiuka nervus patampysi mums blush2.gif lotuliukas.gif
zilile.c
QUOTE(Ziuokute @ 2009 09 20, 23:01)
tai kaip sakant dar biskiuka nervus patampysi mums  blush2.gif  lotuliukas.gif
*

Tai kad netik jums. Isivaizduokit kaip sunku su savim kovoti smile.gif nerealiai.
Ziuokute
QUOTE(zilile.c @ 2009 09 21, 07:45)
Tai kad netik jums. Isivaizduokit kaip sunku su savim kovoti smile.gif nerealiai.
*

Zinau tokius bajerius mirksiukas.gif
saulute32
QUOTE(zilile.c @ 2009 09 21, 07:45)
*

zinau ka tai reiskia lotuliukas.gif
zilile.c
Labas rytas, as mirstu.... jau kaip negera man siandien, belekaip. ryte vos islipau is lovos, bloga, pykina, galva sprogsta is skausmo, vienu zodziu. NT nusprendziau dar negadinti palaukti iki 7dienio, nors ryt jau 10DPO, bet palauksiu dar tas 3-4dieneles,dar tiksliau viskas bus, o jei ateis tos prakeiktos mmm ir taip bus viskas aisku.

Na, o jus mergicos, kaip laikotes? ar rasot gandram laiskus? paskubekit kol jie dar neisskrido.
Ziuokute
QUOTE(zilile.c @ 2009 09 22, 08:20)
Labas rytas, as mirstu.... jau kaip negera man siandien, belekaip. ryte vos islipau is lovos, bloga, pykina, galva sprogsta is skausmo, vienu zodziu. NT nusprendziau dar negadinti palaukti iki 7dienio, nors ryt jau 10DPO, bet palauksiu dar tas 3-4dieneles,dar tiksliau viskas bus, o jei ateis tos prakeiktos mmm ir taip bus viskas aisku.

Na, o jus mergicos, kaip laikotes? ar rasot gandram laiskus? paskubekit kol jie dar neisskrido.
*

Laukiu mmm, o paskui jau rasysiu mirksiukas.gif nes visa rugseji buvau viena, o ir O praejo kai MB namie nebuvo, tai neverta dabar net stengtis mirksiukas.gif kaip sakant palauksim geresniu laiku lotuliukas.gif
zilile.c
QUOTE(Ziuokute @ 2009 09 22, 11:38)
Laukiu mmm, o paskui jau rasysiu  mirksiukas.gif  nes visa rugseji buvau viena, o ir O praejo kai MB namie nebuvo, tai neverta dabar net stengtis  mirksiukas.gif  kaip sakant palauksim geresniu laiku  lotuliukas.gif
*

O tai kur TB? gandrai tuoj issikris o jis laksto matai kazkur. 4u.gif
Ziuokute
QUOTE(zilile.c @ 2009 09 22, 13:58)
O tai kur TB? gandrai tuoj issikris o jis laksto matai kazkur. 4u.gif
*

Jis buvo pas teva i Siaulius islekes, pries savaite tik gryzo, tai dabar lauksim spalio menesiuko tongue.gif
saulute32

*

nu ir kankini tu cia mus ir save del to NT bigsmile.gif
o man tai neseniai mmm baiges tai reik laukt O nes be O tai ir tie gandrai neatsakys i laiskus unsure.gif
jurginux
na ka mergikes,ziuriu nedaug cia jusu tai ir as tadum prisijugsiu i jusu pokalbiukus blush2.gif

*

kalendorine gandru isskridimo diena jau seniai praejo doh.gif tad reiks laukt pavasario kada jie parskris arba rasyt jiems laiskus kad atsiustu siutinuka is siltu krastu cool.gif
zilile.c
QUOTE(jurginux @ 2009 09 22, 19:07)
na ka mergikes,ziuriu nedaug cia jusu tai ir as tadum prisijugsiu i jusu pokalbiukus blush2.gif
kalendorine gandru isskridimo diena jau seniai praejo doh.gif tad reiks laukt pavasario kada jie parskris arba rasyt jiems laiskus kad atsiustu siutinuka is siltu krastu cool.gif
*

KA? ISSKRIDO? kada? vajej, tai negi be pavasario nieko nebus? verysad.gif nieko, as galvoju kad gal kazkur bus koks vienas kitas uzsilikes.
jurginux
tai gal saraseli pasidarom kaip zilile siule,kad nereiktu vis klausinet kada cia tos mmm turi kekvienai ateiti rolleyes.gif

mmm nelaukiam:

jurginux-rugsejo 23d
zilile.c
QUOTE(jurginux @ 2009 09 23, 13:31)
tai gal saraseli pasidarom kaip zilile siule,kad nereiktu vis klausinet kada cia tos mmm turi kekvienai ateiti rolleyes.gif

mmm nelaukiam:

jurginux-rugsejo 23d
*

jurginux-rugsejo 23d
zilile.c -rugsejo 26d.

bet ei, tau juk siandien! na ir kaip? dar vis sekmingai nelauki? bigsmile.gif
saulute32
mmm nelaukiam:

jurginux ~ rugsejo 23d
zilile.c ~ rugsejo 26d.
saulute32 ~ spalio 19d.
Ziuokute
labas damos mirksiukas.gif nu kaip sakant man turejo but rugsejo 21, bet kazkaip uzkliuvo kazkur mirksiukas.gif siaip pas mane +/-5 dienos mirksiukas.gif
saulute32
QUOTE(Ziuokute @ 2009 09 23, 14:14)
labas damos  mirksiukas.gif  nu kaip sakant man turejo but rugsejo 21, bet kazkaip uzkliuvo kazkur  mirksiukas.gif  siaip pas mane +/-5 dienos  mirksiukas.gif
*

tai gal i kaire buvai nuklydus kol B nebuvo? g.gif lotuliukas.gif
P.S. tavo preke jau yra mirksiukas.gif
Ziuokute
QUOTE(saulute32 @ 2009 09 23, 14:23)
tai gal i kaire buvai nuklydus kol B nebuvo?  g.gif  lotuliukas.gif
P.S. tavo preke jau yra  mirksiukas.gif
*

Nu velnias gal ir buvau, tik vat nepamenu, arba nugirdyta buvau, arba nezinau... mirksiukas.gif ale tu matai kokia tu greita mirksiukas.gif vakare as tau pavedima padarysiu, nes hansos kodu kortele namie palikau mirksiukas.gif
saulute32
QUOTE(Ziuokute @ 2009 09 23, 14:31)
Nu velnias gal ir buvau, tik vat nepamenu, arba nugirdyta buvau, arba nezinau...  mirksiukas.gif  ale tu matai kokia tu greita  mirksiukas.gif  vakare as tau pavedima padarysiu, nes hansos kodu kortele namie palikau  mirksiukas.gif
*

ok, bet tavo mamai galesiu tik pirmadieni nunest nes tik tada laisva turesiu ax.gif
Ziuokute
QUOTE(saulute32 @ 2009 09 23, 14:36)
ok, bet tavo mamai galesiu tik pirmadieni nunest nes tik tada laisva turesiu  ax.gif
*

Nu tai gerai, o jei sumastysiu savaitgali i Rasiokus parlekt tai pati pas tave vakare atvaziuosiu pasiimt mirksiukas.gif tik pirma pasiskambinsiu, kad butumei namie mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.