Sveikos mamytes
Aš plaunu tik su soda ir pavirinu
QUOTE(Aistutia21 @ 2009 09 07, 23:49) Sveikos mamytes O kodel indu plovimo skystis netinka?
mes turime spec.sepetuka buteliukams.su jais tikrai viskas gerai issiplauna.siaip plauna, su paprastu vandenuku,karta i diena pavirinu juos,o kartais plaunu su soda.
yra antialergisku ir maziems vaikams tinkanciu indu plovikliu tik reikia gerai isskalauti
Kartą per dieną verdu garuose
QUOTE(tundriukas @ 2009 09 08, 09:04) mes turime spec.sepetuka buteliukams.su jais tikrai viskas gerai issiplauna.siaip plauna, su paprastu vandenuku,karta i diena pavirinu juos,o kartais plaunu su soda. Mes irgi turime spec.sepetuka buteliukams ir buteliukai bei zindukai labai gerai issiplauna
as tai paprastu vandeniu
plaunu su indų plovikliu, išplovus visada išvirinu
as plaunu su fairy
tiesa o iki kokio amziaus sterilizuoti reikia?
plaunu paprastu vandeniu.kelis kartus per dieną užpilu verdančiu vandeniu ir palaikau kelias min
Mes anksciau (nuo gimimo) plovem labai karstu vandeniu+indu ploviklis+sepetukas+praskalaudavom verdanciu vandeniu. po to pradejom sterilizuoti garuose, o nuo 3 men baigem visas sterilizacijas, plaunam indu plovikliu+sepetukas arba indaplovej 70° temperaturoj (tik ciulptukai buna blogai isplaunami
QUOTE(jova @ 2009 09 09, 09:31) as plaunu su fairy tiesa o iki kokio amziaus sterilizuoti reikia? O kaip kaitini mikrobangėj?
siltu vandeniu su Dosia indu plovikliu, ir karta per savaite, virintu vandeniu
Aš tai perplaunu buteliukus su spec. šepetutku, paskui dar perpilu su virintu vandeniu
Aš naudoju Neutral indu plovikli, vien tik su vandeniu neišsiplauna, mišinukas, kažkoks labai riebus, tai ir soskiukai riebaluoti lieka.
QUOTE(Dotted @ 2009 09 10, 23:18) Aš naudoju Neutral indu plovikli, vien tik su vandeniu neišsiplauna, mišinukas, kažkoks labai riebus, tai ir soskiukai riebaluoti lieka. Mes taip pat naudojame Neutral indų ploviklį, nes kaip Jūs ir minėjote, neišplauna visiškai vien tik vandenukas.Aišku, reikia labai gerai išskalauti.
Plauname tik vandenuku + sepetukas, bei perpilame verdanciu vandeniu
Plaunu su sepeteliu ir siltu vandeniu pora kartu savaitej sterilizuoju su mikrobanginiu sterilizatorium (avent) ir karta i savaite pamirkau vandenyje su sterilizaciniu skysciu,nes nuo sulciu ir arbatu butelaiciai keicia spalva.
Plaunu su paprasciausiu indu plovikliu bei sepeteliu. Nieko nevirinu. Isvis virinau tik keleta kartu, kol vaikiukas buvo mazesnis nei 3 men. Skaiciau kad lyg tai nuo 3 men galima misinius ruost su nevirintu vandeniu. Man kai neaktualu buvo, tai tiksliai neasimenu. Mano vaikutis mamos pienu auginamas.
As tai isplaunu su indu plovikliu naudojant sepetuka,nes kitaip riebalai neissiplauna.paskui nupilu virintu vandeniu ir tiek.
galima su soda, jei jau ne kudikelis galima ir su indu plovikliu - tik reikia gerai iskalauti ir dar paskui visada isplovus uzpilti verdanciu vandeniu, kad dezinfekuotusi
Plaudavau su soda ir karštu vandeniu, kas kart sterilizuodavau. Sykį patingėjau trint su soda - išploviau su fairy - ir skalavau, ir sterilizavau, o vaikiuką vistiek baisiai išbėrė (nežinau, gal čia sutapimas). Daugiau su fairy neplaunu. Tik soda, karštas vanduo, spec.šepetėlis ir sterilizavimas kaskart. Daug terlionės, bet juk visų buteliukų iškart nenaudojam. Turiu penkis - jų pakanka visai dienai.
Isplaunu tik su karstu vandeniu ir paskui sterilizuoju
buteliuka isplaunu su soda ir nuplikau verdanciu vandeniu
Na kadangi manoji is buteliuko geria tik vandenuka arba arbatele, tai as perplaunu siltu vandeniu, bet po to vis tiek nuplykau karstu vandeniu, kad jokiu bakteriju nebeliktu. Kazkaip sitaip ramiau. Bet niekad neploviau su indu plovikliu.
Su vandeniu, jei buvo gerta arbatos ar sulciu, jei misinuko - su vaikisku bekvapiu muilu. Ir dar kartais soda.
As plaunu su labai mazu kiekiu indu ploviklio ir sepeteliu.
neimanoma be ploviklio gerai isplauti, o sterilizuojant bakterijos dingsta bet vistiek jie kazkokie taukuoti... plaunu su ekologiskais indu plovikliais. skaiciau kad pirmus 2men butina sterilizuoti, bet kas turi sterilizatoriu manau blogiau nebus
Man kazkodel sudreba ranka i buteliuka pilti indu ploviklio
As niekada indu ploviklio nepilu
karstas karstas vanduo is krano + spec sepetukas
soda ir karštas vanduo.
Anksčiau (pirmam vaikui) plaudavau su indų plovikliu, soda, bet pirkdama naujus buteliukus antram vaikui kartą perskaičiau ant pakuotės, kad buteliuko ir čiulptuko negalima plauti indų plovikliais, o reikia muiluotu vandeniu, tai dabar plaunu tik skystu muilu ir kartais su soda. Dar vienas pastebėjimas - plastmasinius buteliukus šveičiant su tam skirtais šepetėliais, po kurio laiko jis lyg susibraižo iš vidaus, tai dabar ant to šepetėlio dar apvynioju truputį marlės arba plataus binto ir viskas super išsivalo, ir dugnas idealiai švarus būna.
as irgi tik wandeniu ir sepeteliu.. labai swarus buna
Jei reikia šveisti, tuomet soda ir karštas vanduo
Šiaip su paprastu labai karštu vandeniu nuplaunu, o prieš kievieną maitinimą verdančiu vandeniu perpilu buteliuką ir čiulptuką, ir kartą į dieną viską sumetu į sterilizatorių. Dar turiu dezinfekcinį skystį Chicho, bet jo nenaudoju...
sveikutes. as tai plunu su LOC is Amway firmos. manau,kad nenuodingas
Man tai vaiko gaila,kad naudoti chemija
As plaunu tik karstu vandeniu,su spec.sepeteliais,ir praplaunu tik ka uzvyrusiu vandeniu...ir tfu tfu tfu-jokiu infekciju) o anksciau ploviau su soda,bet karta laselyje pieno pajutau sodos skoni,negerai issiplove is ciulptuko,tai ir jos atsisakiau
as plaunu su indu plovikliu - turim ir visus specialius sepetukus, paskui i sterilizatoriu ir liux ! nes kitaip lieka riebus.
arba sudedu i indaplove.o tai savo indus irgi su soda plaunat? sau negaila chemijos? taigi nuskalauti svariai ir gerai
Nors mano berniukai, jau nebe zindukliai, bet galiu pasakyti, kad buteliukus plaudavau soda ir nebutina ja sveisti (ir taip bruzinti sieneles) pakanka i buteliuka priberti siek tiek, ipilti truputi vandens ir "isbaladoti buteliuka", na kad soda apliptu sieneles, palaikykit kokiu 30min, o po to pakanka isskalauti ir nelieka jokiu apnasu (labai gerai nuvalo arbatytes apnasas.
As tik vandeniu ir spec. sepeciu buteliukams. O po to i sterilizatoriu. Jokiu chemiju tikrai nenaudosiu, kol maziukas dar.
Su soda ir karštu vandeniu po to dar perpilu užvirintu vandeniu
as sterilizuoju buteliukus su AVENT elektriniu sterilizatoriu, pries tai isplaunu su vandeniu ir sepetuku.
|