Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikų savigynos būdai ir priemonės
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
Pages: 1, 2, 3, 4
- hal -
is asmenines patirties,buvo klaseja stambi mergaite,bet labai gero budo.na ir skriaude ja visi,juokesi ir t.t. man ta mergaite patiko,klasei as buvau prie tu "mandriu" kur nepastumsi doh.gif bet kiru niekada neengiau,nubudfau viena ryta ir nusprendziau kad galiu tai mergaitei padeti,buvau kad 5-6 klasei.ir padejau gyniau ir apgyniau,niekas jos nbepraverdziavo niekas nesijuoke is jos stambumo,inai tiesiog suzydejo,nezinau kauip kitaip pasakyti.pas mane pacia astrus liezuvelis,visokio velnio as ja primokinau kaip gudrei pasijhuokti kai bando juoktis is taves pacio.ir toliau sekminagi mokemes iki 12 klases,nedraugavom labai pasilabinom,bet daugiau blogu zodziu niekas jos nelydejo.tereikejo atsirasti tam kuris nebijo uzstoti viena pries 24 kitus cool.gif smurto nebuvo,iveikiau gudrumu.
buvo kitas tavejis,kaip jau minejau as begalo kuda,nukaulu vyniotinis,ir pasodino 9 klasei su manim toki berna,aliu kuiam jau metu belekiek.isai per pamokas bandydavo grabinetis,as keldavau skandala,mokytoju rekcija-sypsena ir tipo netriuksmauk blink.gif
nu tai kai duriau su rasaliniu parkeriu i ranka,perduriau kaip reikalas.skriaude ir kitus-fiziskai.tai emem ir susimokem,pamelavom kad mokytoja liepevisiems pasilikti klasei po pamoku,nori pakalbeti,o istikro duris uzsirakinom is vidaus ir gerai prilupom visi supuole kaip tik galejom.daugiau buvo ramus nieko nemuse nestumde ir nedauze,nieko neatiminejo,bande po viena isgaudyti,pakartojom veiksmu plana,uzsirakinom ivare i klase ir dark arta prilupom pasakem jai dar bandys po viena prikulti tai sekanti karta prilupsim kaip reikiant.po menesio pakeite mokykla ir nebande daugiau taip elgtis cool.gif

auginu berniuka-pati pergyvenu del mokyklos,judrus velniukas,bet svelnus vaikas ir bandydama nulausti ta jo nepaklusnuma bijau kad busiu perspaudus ir vaikas uzsiblokaves netik kad nesigins bet is man nesakys nieko...
Cia Liepa
Vaikai perkando mūsų humanizmą ir perdirbo savaip. Mes nesusidorojame su užduotimi suvaldyti vaiką, nes senoji auklėjimo sistema jau neviekia...Internetas, telefonai, kompiuteris, informacijos šaltinis iš kurio semesi vaikai kultūros ir etikos.

Kaip raminame vaikus? Žiūrint nuo ko, nes dabar atsirado tiek priežasčių raminti, kad tik raminimais ir gyvename.

Patyčios, muštynės veiksmai, nuo kurių vaikas turi saugotis, pamokintas tėvų. Kiekvienam atvejui skirtingas vaistas, viskas priklauso nuo vaiko.

Pradžioje mokoma nekreipti dėmesio, vėliau, duoti atgal jei yra vienas, jei trys, galimybė pasitraukti bėgimui ir jokių tėvų ar auklėtojų įsikišimo, čia vaikų reikalas...Taip, jokių kabinetinių psichologu, kreipiuosi į savo vaiko kendo trenerį patarimo jei prireikia.

Mūsų metodai jau paseno, reikia atnaujinti arsenalą, bet kada? Nėra kada, uždirbinėjame pinigus bankui, šeimai ir pagaliau sau..

Vaikams patiems reikia aiškintis santykius, kai jie jau pradeda vaikščioti, nes jie turi savo kalbą ir savo supratimą apie aplinką, tėvai tik įlanka kur taisomos vaikų padarytos klaidos, aptaisomos ir vėl į gyvenimo jūra...
Muštynės šeimoje, net negali būti užuomazgos, prieš skirdami vaikus pasižiūrėkime į savo abiejų santykius.

Šiai minutei tiek...
- hal -
palikti vaikus visiskai likimo valiai yra pti didziause beprotybe koke tik gali buti.tam ir esam tevai kad jie galetu mumis pasitiketi ir sulauktu bagalbos,patarimo jai jiems to reikia.kad matytume be zodziu kada reikia musu-tevu pagalbos.o jai darbas svarbiau uz vaikus tai...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.