QUOTE(lizarde @ 2009 09 18, 15:38)
kad as tuo senu nelabai domejaus, tai nelabai zinau
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 09 18, 15:07) Na atėjo mūsų Chicco Trio Living. Labai fainas transformeris, negalim atsidžiaugt, manau tikrai vertas tos kainos norejau prasyt kad parasytumet atsiliepimus kai isbandysit, bet ziuriu kad jau per velu man bus siaip sis modelis man paziuret grazu, kaina gera, bet - atrodo kad bus barskalas, ratukai mazi tiks tik siltuoju sezonu QUOTE(murmur @ 2009 09 22, 11:54) norejau prasyt kad parasytumet atsiliepimus kai isbandysit, bet ziuriu kad jau per velu man bus siaip sis modelis man paziuret grazu, kaina gera, bet - atrodo kad bus barskalas, ratukai mazi tiks tik siltuoju sezonu na, mums su darbais labai neaisku kaip bus toliau, delto, kol yra pinigeliu, ir stengiames isigyti, kas svarbiausia, nes paskui gali nebuti is ko
Musu busimas lelius irgi jau turi chicciuka
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 09 18, 15:07) Na atėjo mūsų Chicco Trio Living. Labai fainas transformeris, negalim atsidžiaugt, manau tikrai vertas tos kainos Labas, na neblogai atrodo, man tik rankena labai jau kampuota QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 10 11, 20:09) Bent jau su chicco.com man nesiseka susidraugaut, ten tik titulini psl rodo, nieko neuzkrauna - nei vezimu nei jokiu kitu prekiu. Galiu atidaryt tik "kur pirkti, kontaktai ir pan"... Gal pagelbesi? QUOTE(eglyc @ 2009 10 12, 14:55) Bent jau su chicco.com man nesiseka susidraugaut, ten tik titulini psl rodo, nieko neuzkrauna - nei vezimu nei jokiu kitu prekiu. Galiu atidaryt tik "kur pirkti, kontaktai ir pan"... Gal pagelbesi? na as is sito puslapio nuziutrejau ir parsisiunciau bimbomarket
Perziurejau dar karta Chicco naujojo sezono asortimenta.. Atvirai pasakius nusivyliau... Naujienu vezimuose kaip ir nera.. Trio tour 4 apslritai dongo.. S3 tik remas juodas, bet ir tai jau pernai tas buvo.. For me pakeite pavadinima i Living.. Ir VISKAS.. Krize, matyt, ir pas juos.
Turbut teks rinktis kitos firmos.. Labai jau buvau patenkinta S3 - taciau jo pakojis nereguliuojamas, o Tour 4 - nor ir reguliuojamas, bet vistiek ta gulima dalis labai maza gaunasi.. Pasimeciau visiskai... QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 10 12, 17:20) dekoju
Vakar nusipirkom trio 4 tour deveta ir kazkaip jokios instrukcijos negavom tik kedutes naudojimo o ir ta ne lietuviu kalba
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 21, 08:57) Vakar nusipirkom trio 4 tour deveta ir kazkaip jokios instrukcijos negavom tik kedutes naudojimo o ir ta ne lietuviu kalba Norint nuimti lopsy reikia spausti ta dideli mygtuka lopsio galvugaly ir kelti uz lopsio rankenos aukstyn Nezinau ar yra internete instrukcija, as turiu lietuviu kalba kur parduotuvej dave, bet tokia nelabai aiski sakyciau
Oi ne taip parasiau
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 21, 09:31) Oi ne taip parasiau
Zuvyte butu nuostabu
Papildyta: Nes tikrai jau visur puslapiuose ieskau nu nieko nerandu jokia kalba QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 21, 10:06) Zuvyte butu nuostabu Papildyta: Nes tikrai jau visur puslapiuose ieskau nu nieko nerandu jokia kalba Jums pasiseke QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 09 18, 16:07) Na atėjo mūsų Chicco Trio Living. Labai fainas transformeris, negalim atsidžiaugt, manau tikrai vertas tos kainos ![]() kiek kainavo? Kiek siuntimas? Kaži kaip tie ratai? QUOTE(eglyc @ 2009 10 11, 14:56) na neblogai atrodo, man tik rankena labai jau kampuota labas Eglyc Ar gerai pamenu, Tour 4 sportinė dalis susilanksto kartu su ratais, ane? Kur galima jį gyvai pačiupinėti Vilniuje?
Moderatorė muminukas QUOTE(franciska @ 2009 11 10, 11:48) yra vokeliu atskira tema, ten ir chiccu macius berods http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...65&t=498266 iveskite i pajieska "vokelis" , gal ka ismestu, gal net chicco?
Pačiupinėjau Panoramoj Chicco pardoj vežimėlius
For me tai iš karto nepatiko, kaip per daug nerimtas Tour 3 per didelis pasirodė Tour 4 būtų kaip ir čiki piki, bet kodėl lopšys pritvirtintas kliba tai nesupratau Su pirmąją turėjau Peg Perego senesnio modelio, tai ten viduj bent jau audinys malonus buvo... Vat ir nebežinau ar vis dar labai taip trokštu Chicco QUOTE(Acne @ 2009 11 10, 13:42) Pačiupinėjau Panoramoj Chicco pardoj vežimėlius For me tai iš karto nepatiko, kaip per daug nerimtas Tour 3 per didelis pasirodė Tour 4 būtų kaip ir čiki piki, bet kodėl lopšys pritvirtintas kliba tai nesupratau Su pirmąją turėjau Peg Perego senesnio modelio, tai ten viduj bent jau audinys malonus buvo... Vat ir nebežinau ar vis dar labai taip trokštu Chicco Prastai ciupinejai.. S3 nuo Tour4 dydziu nesisiskiria - ju skirtumai tik vaziuokleje.. Lopsys, palyginus su Hauck - visiskai nekliba, ir ta sintetika tikrai nera bjauri- skalbiasi puikiai, vaikutis vezime nei sala, nei kaista. Nors as pati si karta irgi i PegPerego dairausi.. QUOTE(opa-opa @ 2009 11 10, 12:52) Prastai ciupinejai.. S3 nuo Tour4 dydziu nesisiskiria - ju skirtumai tik vaziuokleje.. Lopsys, palyginus su Hauck - visiskai nekliba, ir ta sintetika tikrai nera bjauri- skalbiasi puikiai, vaikutis vezime nei sala, nei kaista. Nors as pati si karta irgi i PegPerego dairausi.. čiupinėjau gerai Dėl lopšio audinio, be abejo sintetiką lengviau prižiūrėti ir ji skalbiasi gerai O dėl klibėjimo, nenoriu lyginti su Hauch, man labiau patiko lyginti su PegPerego
gal kas pasakyti kur galiu rasti chicco lopsios tvirtinimo dirzus i automobili?
QUOTE(Karvute @ 2009 11 10, 11:18) yra vokeliu atskira tema, ten ir chiccu macius berods http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...65&t=498266 iveskite i pajieska "vokelis" , gal ka ismestu, gal net chicco? aciu labai uzsakiau seip sian is e-bay QUOTE(Acne @ 2009 11 10, 15:12) čiupinėjau gerai O dėl klibėjimo, nenoriu lyginti su Hauch, man labiau patiko lyginti su PegPerego Tai taip išeina, kad PegPerego mažiau lopšys ant važiuoklės kliba? Tu kurį modelį išbandžius? Aš į GT3 žiūriu, tai kažin kaip ant jos tas lopšiukas laikosi? Na, o dėl dydžio, tai Chicco triratis sulankstytas mažiau vietos užima, nei PegPerego... QUOTE(opa-opa @ 2009 11 11, 11:05) Tai taip išeina, kad PegPerego mažiau lopšys ant važiuoklės kliba? Tu kurį modelį išbandžius? Aš į GT3 žiūriu, tai kažin kaip ant jos tas lopšiukas laikosi? Na, o dėl dydžio, tai Chicco triratis sulankstytas mažiau vietos užima, nei PegPerego... aš turėjau klasikinį Peg Peregą ir jo lopšys neklibėjo Man vasarai reikės tokio daugiau kelionėms lopšinio ir mažesnių ratų. Be to, jei jau pirkti 3 in 1 tai labai svarbu, kad sėdima dalis lankstytusi kartu su rėmu QUOTE(Acne @ 2009 10 28, 16:31) labas Eglyc Ar gerai pamenu, Tour 4 sportinė dalis susilanksto kartu su ratais, ane? Kur galima jį gyvai pačiupinėti Vilniuje? Na, gal jau issirinkai? As vaziuosiu i Vilniu pasdairyt visokiu modeliu QUOTE(Solnecnaja @ 2009 10 30, 19:03) Prieš pora savaičių tikrai buvo. Yra ir Vaikų mieste Šiauries miestelyje. Tik kad šiuo metu man visiškai jų spalvos nepatinka - pilka kažkokia ir raudona! As gimdysiu balandi, tai kaip tik ziuriu ta pilka su kremine, man labai patinka, o dar vasarai sviesi spalva is viso liuks (sedimos dalies nelabai planuoju naudot, turiu kita sportinuka Panos, gal kuri man pasakytu, kuo skiriasi Trio for me nuo Living? Man jie labai panasus, neisigilinau dar i skirtumus, isore tai siek tiek tik skiriasi... ? QUOTE(eglyc @ 2009 11 12, 13:41) Na, gal jau issirinkai? nea
norejau uzklausti kas naudojasi chicco Trio S3 - kaip kedutes montavimas ant remo? nesukelia problemu???
mes vakar pirma kart i PC isvarem- tai kedutej jaunuolis buvo. bet va man tas isemimas is masinos ir ant remo tvirtinimas- biski ar pas juos neapmastytai padaryta- ar as nemoku. (tvirtinant ant remo rankena kedutes nuleista turi buti, fiksatoriai atstatyti- tada isistvirtina- o tai iskelt ir su nuleista rankena-
Man Panoramoj Chicco pardoj taip ir aiškino, kad yra naujesnis modelis (kaina 3000 Lt
QUOTE(Babetta @ 2009 11 12, 15:06) norejau uzklausti kas naudojasi chicco Trio S3 - kaip kedutes montavimas ant remo? nesukelia problemu??? mes vakar pirma kart i PC isvarem- tai kedutej jaunuolis buvo. bet va man tas isemimas is masinos ir ant remo tvirtinimas- biski ar pas juos neapmastytai padaryta- ar as nemoku. (tvirtinant ant remo rankena kedutes nuleista turi buti, fiksatoriai atstatyti- tada isistvirtina- o tai iskelt ir su nuleista rankena- Beje, automobilyje kėdutės rankena irgi turi būti atremta į sėdynės atlošą.. Aš iškeldavau kėdę už rankenos, dėdvau ant rėmo, tada nuleisdavau žemyn ir užsifiksuodavo.. Atitidirbt tik reikia. Ir gal pasitreniruok pradžio su tuščia Šiaip tai man tas fiksavimas nepatogumų nekėlė, man kur kas nepatogiau atrodo, jei reikėtų papildomus fiksatorius tvirtinti.. QUOTE(Acne @ 2009 11 12, 12:55) o man jau atrodo, kad neber to laiko QUOTE(Acne @ 2009 11 12, 13:36) Nes man užkliuvo, kad senesnio modelio rankenos nešimui patogesnės, tai man ir paaiškino, kad naujesnis yra patobulintas kitu klausimu O ta naujesnio tipo tai tokia ale dviguba? Tai niekas negalit pasakyt skirtumo tarp Trio for me ir Living? QUOTE(eglyc @ 2009 11 12, 15:51) O ta naujesnio tipo tai tokia ale dviguba? vat ta ale dviguba yra senesnio, o naujesnio vienguba ir smarkiai išriesta
Sveikos mamytes, jau man visai galva susisuko, nusiziurejau Chicco Trio for me
Bet vis neapsisprendziu, vieni raso kad negerai nes ratai mazi, kiti kad remas kleba. Gal vistik kaskas ji turit ir naudojat ne savaite, buciau dekinga jei pasidalintumete nuomone apie si vezimuka
sveikos mamytės ,gal galit pasakyti kaip chicco sportinukai
QUOTE(inga73 @ 2009 12 07, 14:31) Bandžiau CT01, nelabai patiko: kliūna kojos už ratų, per žemai rankenos.. Jeigu ūgis mažesnis nei 170 - gal ir nieko būtų.. palyginus kietas, darda ratai. Taip pat, ilgą laiką naudojau S3 - didžiausias trūkumas, kad didelis ir sunkokas. Bet pravažumas - liuks, mikštumas - liuks. Gal kiek per trumpa sėdimoji dalis, nes nesireguliuoja pakojis ir migdyt vaiką kiek per trumpas gaunasi.. O šiaip tai labiau patiko, nei tie mažesniais ratukais..
pasidalinkite, kaip tvirtinate chicco lopšį automobilyje
QUOTE(Monrutė @ 2010 01 06, 00:47) nelabai čia yra kuo dalintis - yra instrukcija, kurios privalu laikytis. Lopšys gali būti tvirtinamas tik ant galinės sėdynės, prisegi jame vaikutį diržu, ir patį lopšį pritvirtini prie automobilinių diržų. Va ir visa patirtis.. ir nieko čia naujo neišrasi..
gal kas turite chicco Lite Way arba Multiway, vis negaliu apsispręsti kurį geriau būtų pirkti
Mes turim Multiway. Rinkomes tarp jo ir Simp...(nezinau kaip tiksliai vadinasi). Pastarsis susilanksto knygos principu. Bet as norejau, kad butu uzklotas kojom ir buomelis. Siaip tai visai patenkinta savo pasirikimu
Sveikos mamytės, reikia jūsų patarimo
ms gime spalio pradzioj- dabar jau virs 3 men- laisvai kol kas telpam i lopsi. + kailinis vokas ir vaikis su kombyzu. manau dar menesi koki pora laisvai su lospiu vazinesim.
o pas mane Chicco Trio S3 - tik senesio dizaino. dabar atnaujintus pardavineja va musu toks lopsys
QUOTE(Babetta @ 2010 01 19, 11:43) ms gime spalio pradzioj- dabar jau virs 3 men- laisvai kol kas telpam i lopsi. + kailinis vokas ir vaikis su kombyzu. manau dar menesi koki pora laisvai su lospiu vazinesim. o pas mane Chicco Trio S3 - tik senesio dizaino. dabar atnaujintus pardavineja va musu toks lopsys ![]() Labai dėkui už atsakymą |