Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: CHICCO vežimėliai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pjuvena po krūmu
QUOTE(lizarde @ 2009 09 18, 15:38)
gal daugiau skirtumu nuo for me radai?
*

kad as tuo senu nelabai domejaus, tai nelabai zinau blush2.gif
murmur
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 09 18, 15:07)
Na atėjo mūsų Chicco Trio Living. Labai fainas transformeris, negalim atsidžiaugt, manau tikrai vertas tos kainos

norejau prasyt kad parasytumet atsiliepimus kai isbandysit, bet ziuriu kad jau per velu man bus biggrin.gif na ir anksti vezima isigijot mirksiukas.gif

siaip sis modelis man paziuret grazu, kaina gera, bet - atrodo kad bus barskalas, ratukai mazi tiks tik siltuoju sezonu g.gif gal as ir klystu, bet is foto susidariau tokia nuomone rolleyes.gif
Pjuvena po krūmu
QUOTE(murmur @ 2009 09 22, 11:54)
norejau prasyt kad parasytumet atsiliepimus kai isbandysit, bet ziuriu kad jau per velu man bus  biggrin.gif  na ir anksti vezima isigijot  mirksiukas.gif 

siaip sis modelis man paziuret grazu, kaina gera, bet - atrodo kad bus barskalas, ratukai mazi tiks tik siltuoju sezonu  g.gif  gal as ir klystu, bet is foto susidariau tokia nuomone  rolleyes.gif
*

na, mums su darbais labai neaisku kaip bus toliau, delto, kol yra pinigeliu, ir stengiames isigyti, kas svarbiausia, nes paskui gali nebuti is ko wink.gif As irgi galvojau, kad ratukai maziukai bus, bet istikruju, daug didesni nei tikejausi, ir jie tokie ne plastmasiniai, o stori guminiai, atrodo, kad but pripustos padangos maziukes smile.gif
lizarde
Musu busimas lelius irgi jau turi chicciuka wub.gif pirkom for me drinks_cheers.gif anksti isigijom ir mes, kadangi radau ,ir nauja, ir uz gera kaina, tai ir pasinaudojau tuo drinks_cheers.gif apziurejau parduotuvej trio for me, tai siaip vezimas praktiskas, tik uz kokia kaina, nepasirode labai vertas g.gif tai va, dabar susirasiu skelbimukuose kedute, lopsio nusprendiau, kad nereiks, tai kaip toks vezimelis nedaug pinigeliu kainuos thumbup.gif beliks sulaukti pavasario ir praktiskai isbandyti drinks_cheers.gif
eglyc
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 09 18, 15:07)
Na atėjo mūsų Chicco Trio Living. Labai fainas transformeris, negalim atsidžiaugt, manau tikrai vertas tos kainos
*

Labas,
na neblogai atrodo, man tik rankena labai jau kampuota smile.gif O as spalvu kitokiu yra? Tokiu vasariniu wub.gif Siaip mane traukia Tour 4, bet dar neapsisprendziau, visgi sunkus klausimas...
Pjuvena po krūmu
QUOTE(eglyc @ 2009 10 11, 13:56)
Labas,
na neblogai atrodo, man tik rankena labai jau kampuota smile.gif O as spalvu kitokiu yra? Tokiu vasariniu  wub.gif Siaip mane traukia Tour 4, bet dar neapsisprendziau, visgi sunkus klausimas...
*

yra ir kitu spalvu, paziurek internete 4u.gif
eglyc
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 10 11, 20:09)
yra ir kitu spalvu, paziurek internete  4u.gif
*

Bent jau su chicco.com man nesiseka susidraugaut, ten tik titulini psl rodo, nieko neuzkrauna - nei vezimu nei jokiu kitu prekiu. Galiu atidaryt tik "kur pirkti, kontaktai ir pan"... Gal pagelbesi? 4u.gif Ar tu ne ten ziurejai? 4u.gif
Pjuvena po krūmu
QUOTE(eglyc @ 2009 10 12, 14:55)
Bent jau su chicco.com man nesiseka susidraugaut, ten tik titulini psl rodo, nieko neuzkrauna - nei vezimu nei jokiu kitu prekiu. Galiu atidaryt tik "kur pirkti, kontaktai ir pan"... Gal pagelbesi?  4u.gif Ar tu ne ten ziurejai?  4u.gif
*

na as is sito puslapio nuziutrejau ir parsisiunciau 4u.gif

bimbomarket
opa-opa
Perziurejau dar karta Chicco naujojo sezono asortimenta.. Atvirai pasakius nusivyliau... Naujienu vezimuose kaip ir nera.. Trio tour 4 apslritai dongo.. S3 tik remas juodas, bet ir tai jau pernai tas buvo.. For me pakeite pavadinima i Living.. Ir VISKAS.. Krize, matyt, ir pas juos.
Turbut teks rinktis kitos firmos.. Labai jau buvau patenkinta S3 - taciau jo pakojis nereguliuojamas, o Tour 4 - nor ir reguliuojamas, bet vistiek ta gulima dalis labai maza gaunasi..
Pasimeciau visiskai...
eglyc
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 10 12, 17:20)
na as is sito puslapio nuziutrejau ir parsisiunciau  4u.gif

bimbomarket
*

dekoju 4u.gif
franciska
Merginos gelbekit
gal zinok kur galima isigyti atskirai..hm kaip ji cia pavadinusi, na tai kas ant koiciu dedasi, pas mus lite way, o ten nyc nieko nebuvo salciams pritaikyto... doh.gif visai apie tai negalvuojau kai pavasari nusipirkau doh.gif
apie si daikta klabu mirksiukas.gif
user posted image
Ingusia31
Vakar nusipirkom trio 4 tour deveta ir kazkaip jokios instrukcijos negavom tik kedutes naudojimo o ir ta ne lietuviu kalba sad.gif (nes buvo tiesiai siustas is gamintoju). Ir aisku iskart papuolem i beda nes niekaip nesuprantam kaip juo naudotis, uzdejom lopsiuka ant vaziuokles ir vsio viskas strigo, nei piormyne nei atgal. Daug visokiu mygtukeliu ir t.t. o nezinom ka jie reiskia. Dviese su vyru visaip minkem ale nieko nors tu ka, gal kur yra puslapiukas kaip naudotis, youtube nieko neradau savo modeliui unsure.gif gal kas galit padeti... siuo metu neina iskrapstyti lopsio is vaziuokles (tai skaiciau kad su ta problema kazkas tvarkos lenkiant zemyn ir spaudziant galvugaly dideli ta plasitko mygtuka?- ar taip supratau)
zuvyte:)
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 21, 08:57)
Vakar nusipirkom trio 4 tour deveta ir kazkaip jokios instrukcijos negavom tik kedutes naudojimo o ir ta ne lietuviu kalba sad.gif (nes buvo tiesiai siustas is gamintoju). Ir aisku iskart papuolem i beda nes niekaip nesuprantam kaip juo naudotis, uzdejom lopsiuka ant vaziuokles ir vsio viskas strigo, nei piormyne nei atgal. Daug visokiu mygtukeliu ir t.t. o nezinom ka jie reiskia. Dviese su vyru visaip minkem ale nieko nors tu ka, gal kur yra puslapiukas kaip naudotis, youtube nieko neradau savo modeliui  unsure.gif gal kas galit padeti... siuo metu neina iskrapstyti lopsio is vaziuokles (tai skaiciau kad su ta problema kazkas tvarkos lenkiant zemyn ir spaudziant galvugaly dideli ta plasitko mygtuka?- ar taip supratau)
*

Norint nuimti lopsy reikia spausti ta dideli mygtuka lopsio galvugaly ir kelti uz lopsio rankenos aukstyn 4u.gif
Nezinau ar yra internete instrukcija, as turiu lietuviu kalba kur parduotuvej dave, bet tokia nelabai aiski sakyciau schmoll.gif Jei turit originalia tai ten ant tu paveiksliuku viskas geriausiai ir matosi 4u.gif
Ingusia31
Oi ne taip parasiau doh.gif mes kaip tik gavom tik kedutes instrukcija smile.gif bet knopkyciu daugiau reme nei keduteje tai daba nesusigaudau ka ir kur spausti ir kada ka rauti biggrin.gif tiesiog lupam viska is eiles ir vsio lotuliukas.gif
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 21, 09:31)
Oi ne taip parasiau  doh.gif mes kaip tik gavom tik kedutes instrukcija smile.gif bet knopkyciu daugiau reme nei keduteje tai daba nesusigaudau ka ir kur spausti ir kada ka rauti biggrin.gif tiesiog lupam viska is eiles ir vsio  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif Nelupkit nelupkit, ten viskas labai paprastai nusiima smile.gif Is kurio miesto esat gal netycia galeciau pagelbet su instrukcija kol dar galutinai nepribaiget vezimo smile.gif
Ingusia31
Zuvyte butu nuostabu bigsmile.gif mes is Kauno bet tinka ir vilnius arba itesiog apmokeciau siuntimo ir atsvietimo islaidaas jei butu tokia galimybe blush2.gif nes tikrai labai reikia ziniu blush2.gif
Papildyta:
Nes tikrai jau visur puslapiuose ieskau nu nieko nerandu jokia kalba sad.gif
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 21, 10:06)
Zuvyte butu nuostabu  bigsmile.gif mes is Kauno bet tinka ir vilnius arba itesiog apmokeciau siuntimo ir atsvietimo islaidaas jei butu tokia galimybe  blush2.gif nes tikrai labai reikia ziniu  blush2.gif
Papildyta:
Nes tikrai jau visur puslapiuose ieskau nu nieko nerandu jokia kalba sad.gif
*

Jums pasiseke smile.gif As ir is Kauno. Parasysiu a.z.
Ašne
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 09 18, 16:07)
user posted image

kiek kainavo? Kiek siuntimas?
Kaži kaip tie ratai? g.gif

QUOTE(eglyc @ 2009 10 11, 14:56)
na neblogai atrodo, man tik rankena labai jau kampuota smile.gif O as spalvu kitokiu yra? Tokiu vasariniu  wub.gif Siaip mane traukia Tour 4, bet dar neapsisprendziau, visgi sunkus klausimas...

labas Eglyc bigsmile.gif ir tu anksti dairytis pradėjai smile.gif Mane irgi traukia Tour 4 ax.gif
Ar gerai pamenu, Tour 4 sportinė dalis susilanksto kartu su ratais, ane? g.gif
Kur galima jį gyvai pačiupinėti Vilniuje? rolleyes.gif
Babetta
QUOTE(Acne @ 2009 10 28, 16:31)
  Mane irgi traukia Tour 4  ax.gif
Ar gerai pamenu, Tour 4 sportinė dalis susilanksto kartu su ratais, ane?  g.gif
Kur galima jį gyvai pačiupinėti Vilniuje? rolleyes.gif
*

o chicco firminej pardej (panoramoj) nebus to modelio??? g.gif manau turetu tikrai buti

Solnecnaja
QUOTE(Babetta @ 2009 10 28, 17:53)
o chicco firminej pardej (panoramoj) nebus to modelio???  g.gif  manau turetu tikrai buti
*

Prieš pora savaičių tikrai buvo. Yra ir Vaikų mieste Šiauries miestelyje. Tik kad šiuo metu man visiškai jų spalvos nepatinka - pilka kažkokia ir raudona! verysad.gif
franciska
blush2.gif
muminukas

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. "Žaislų" skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Moderatorė muminukas

Karvute
QUOTE(franciska @ 2009 11 10, 11:48)
padekit, gal kas kur matet?  4u.gif
*

yra vokeliu atskira tema, ten ir chiccu macius berods
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...65&t=498266

iveskite i pajieska "vokelis" , gal ka ismestu, gal net chicco?
Ašne
Pačiupinėjau Panoramoj Chicco pardoj vežimėlius cool.gif
For me tai iš karto nepatiko, kaip per daug nerimtas unsure.gif
Tour 3 per didelis pasirodė ax.gif
Tour 4 būtų kaip ir čiki piki, bet kodėl lopšys pritvirtintas kliba tai nesupratau blink.gif kažkaip nerimtai schmoll.gif ir beje, lopšio vidus išklotas bjauria sintetika doh.gif Tai daugiau aš jo ir nemurdžiau doh.gif
Su pirmąją turėjau Peg Perego senesnio modelio, tai ten viduj bent jau audinys malonus buvo...
Vat ir nebežinau ar vis dar labai taip trokštu Chicco doh.gif
opa-opa
QUOTE(Acne @ 2009 11 10, 13:42)
Pačiupinėjau Panoramoj Chicco pardoj vežimėlius  cool.gif
For me tai iš karto nepatiko, kaip per daug nerimtas  unsure.gif
Tour 3 per didelis pasirodė  ax.gif
Tour 4 būtų kaip ir čiki piki, bet kodėl lopšys pritvirtintas kliba tai nesupratau  blink.gif  kažkaip nerimtai  schmoll.gif  ir beje, lopšio vidus išklotas bjauria sintetika  doh.gif  Tai daugiau aš jo ir nemurdžiau  doh.gif 
Su pirmąją turėjau Peg Perego senesnio modelio, tai ten viduj bent jau audinys malonus buvo...
Vat ir nebežinau ar vis dar labai taip trokštu Chicco  doh.gif
*

Prastai ciupinejai.. S3 nuo Tour4 dydziu nesisiskiria - ju skirtumai tik vaziuokleje.. Lopsys, palyginus su Hauck - visiskai nekliba, ir ta sintetika tikrai nera bjauri- skalbiasi puikiai, vaikutis vezime nei sala, nei kaista.
Nors as pati si karta irgi i PegPerego dairausi..
Ašne
QUOTE(opa-opa @ 2009 11 10, 12:52)
Prastai ciupinejai.. S3 nuo Tour4 dydziu nesisiskiria - ju skirtumai tik vaziuokleje.. Lopsys, palyginus su Hauck - visiskai nekliba, ir ta sintetika tikrai nera bjauri- skalbiasi puikiai, vaikutis vezime nei sala, nei kaista.
Nors as pati si karta irgi i PegPerego dairausi..

čiupinėjau gerai biggrin.gif aš suprantu, kad S3 ir Tour4 vienodo dydžio tik važiuoklės skiriasi biggrin.gif taiv a tą važiuoklę įsivaizduojant bagažinėje ir pagalvojau, kad per didelė schmoll.gif
Dėl lopšio audinio, be abejo sintetiką lengviau prižiūrėti ir ji skalbiasi gerai cool.gif Bet vaikiukas ne kaista ne dėl sintetikos schmoll.gif o del ventiliacinio dugno nebent cool.gif o ne šąla, jei gerai užkloji (nes lopšys sandarus) tongue.gif
O dėl klibėjimo, nenoriu lyginti su Hauch, man labiau patiko lyginti su PegPerego tongue.gif
Audrey29
gal kas pasakyti kur galiu rasti chicco lopsios tvirtinimo dirzus i automobili?
franciska
QUOTE(Karvute @ 2009 11 10, 11:18)
yra vokeliu atskira tema, ten ir chiccu macius berods
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...65&t=498266

iveskite i pajieska "vokelis" , gal ka ismestu, gal net chicco?
*

aciu labai 4u.gif
uzsakiau seip sian is e-bay smile.gif
opa-opa
QUOTE(Acne @ 2009 11 10, 15:12)
čiupinėjau gerai  biggrin.gif  aš suprantu, kad S3 ir Tour4 vienodo dydžio tik važiuoklės skiriasi  biggrin.gif taiv a tą važiuoklę įsivaizduojant bagažinėje ir pagalvojau, kad per didelė  schmoll.gif

O dėl klibėjimo, nenoriu lyginti su Hauch, man labiau patiko lyginti su PegPerego  tongue.gif
*

Tai taip išeina, kad PegPerego mažiau lopšys ant važiuoklės kliba? Tu kurį modelį išbandžius? Aš į GT3 žiūriu, tai kažin kaip ant jos tas lopšiukas laikosi?
Na, o dėl dydžio, tai Chicco triratis sulankstytas mažiau vietos užima, nei PegPerego... g.gif
Ašne
QUOTE(opa-opa @ 2009 11 11, 11:05)
Tai taip išeina, kad PegPerego mažiau lopšys ant važiuoklės kliba? Tu kurį modelį išbandžius? Aš į GT3 žiūriu, tai kažin kaip ant jos tas lopšiukas laikosi?
Na, o dėl dydžio, tai Chicco triratis sulankstytas mažiau vietos užima, nei PegPerego...  g.gif

aš turėjau klasikinį Peg Peregą ir jo lopšys neklibėjo schmoll.gif Važioklė nemaža, todėl ir sugalvojau, kad noriu mažesnių ratų ir pradėjau dairytis į Chiccus g.gif
Man vasarai reikės tokio daugiau kelionėms lopšinio ir mažesnių ratų. Be to, jei jau pirkti 3 in 1 tai labai svarbu, kad sėdima dalis lankstytusi kartu su rėmu cool.gif Nes labai greit teko atsisveikinti su Peg Perego, nes kažkokia nesąmonė buvo sėdimą dalį nuiminėti ir lankstyti ratus atskirai doh.gif Geriau jau tada nusipirkti lengvuti sportinuką cool.gif
eglyc
QUOTE(Acne @ 2009 10 28, 16:31)
labas Eglyc  bigsmile.gif  ir tu anksti dairytis pradėjai  smile.gif  Mane irgi traukia Tour 4  ax.gif
Ar gerai pamenu, Tour 4 sportinė dalis susilanksto kartu su ratais, ane?  g.gif
Kur galima jį gyvai pačiupinėti Vilniuje?  rolleyes.gif
*

Na, gal jau issirinkai? As vaziuosiu i Vilniu pasdairyt visokiu modeliu bigsmile.gif Tiksliai nezinau kur, turiu drauge vilniete, tai ji mane apvezios po parduotuves ax.gif

QUOTE(Solnecnaja @ 2009 10 30, 19:03)
Prieš pora savaičių tikrai buvo. Yra ir Vaikų mieste Šiauries miestelyje. Tik kad šiuo metu man visiškai jų spalvos nepatinka - pilka kažkokia ir raudona!  verysad.gif
*

As gimdysiu balandi, tai kaip tik ziuriu ta pilka su kremine, man labai patinka, o dar vasarai sviesi spalva is viso liuks (sedimos dalies nelabai planuoju naudot, turiu kita sportinuka wink.gif

Panos, gal kuri man pasakytu, kuo skiriasi Trio for me nuo Living? Man jie labai panasus, neisigilinau dar i skirtumus, isore tai siek tiek tik skiriasi... ? 4u.gif
Ašne
QUOTE(eglyc @ 2009 11 12, 13:41)
Na, gal jau issirinkai?

nea doh.gif bet laiko dar soooočiai dirol.gif
Babetta
norejau uzklausti kas naudojasi chicco Trio S3 - kaip kedutes montavimas ant remo? nesukelia problemu???
mes vakar pirma kart i PC isvarem- tai kedutej jaunuolis buvo. bet va man tas isemimas is masinos ir ant remo tvirtinimas- biski ar pas juos neapmastytai padaryta- ar as nemoku.
(tvirtinant ant remo rankena kedutes nuleista turi buti, fiksatoriai atstatyti- tada isistvirtina- o tai iskelt ir su nuleista rankena- doh.gif doh.gif kaip nepatoguuuuu.... ar as netaip darau kazka? nes su pakelta rankena nesifiksuoja- nesigauna... o su nuleista - nepatogu is masinos issimt ..nu vien zo- vakar prasiterliojom)
Ašne
Man Panoramoj Chicco pardoj taip ir aiškino, kad yra naujesnis modelis (kaina 3000 Lt doh.gif ), kurio autokėdutės rankenos nereikia nulenkti jei nori montuoti ant rėmo cool.gif Nes man užkliuvo, kad senesnio modelio rankenos nešimui patogesnės, tai man ir paaiškino, kad naujesnis yra patobulintas kitu klausimu 4u.gif
opa-opa
QUOTE(Babetta @ 2009 11 12, 15:06)
norejau uzklausti kas naudojasi chicco Trio S3  - kaip kedutes montavimas ant remo? nesukelia problemu???
mes vakar pirma kart i PC isvarem- tai kedutej jaunuolis buvo. bet va man tas isemimas is masinos ir ant remo tvirtinimas- biski ar pas juos neapmastytai padaryta- ar as nemoku.
(tvirtinant ant remo rankena kedutes nuleista turi buti, fiksatoriai atstatyti- tada isistvirtina- o tai iskelt ir su nuleista rankena-  doh.gif  doh.gif  kaip nepatoguuuuu.... ar as netaip darau kazka? nes su pakelta rankena nesifiksuoja- nesigauna...  o su nuleista - nepatogu is masinos issimt ..nu vien zo- vakar prasiterliojom)
*

Beje, automobilyje kėdutės rankena irgi turi būti atremta į sėdynės atlošą..
Aš iškeldavau kėdę už rankenos, dėdvau ant rėmo, tada nuleisdavau žemyn ir užsifiksuodavo.. Atitidirbt tik reikia. Ir gal pasitreniruok pradžio su tuščia smile.gif
Šiaip tai man tas fiksavimas nepatogumų nekėlė, man kur kas nepatogiau atrodo, jei reikėtų papildomus fiksatorius tvirtinti..
eglyc
QUOTE(Acne @ 2009 11 12, 12:55)
nea  doh.gif  bet laiko dar soooočiai  dirol.gif
*

o man jau atrodo, kad neber to laiko lotuliukas.gif

QUOTE(Acne @ 2009 11 12, 13:36)
Nes man užkliuvo, kad senesnio modelio rankenos nešimui patogesnės, tai man ir paaiškino, kad naujesnis yra patobulintas kitu klausimu  4u.gif
*

O ta naujesnio tipo tai tokia ale dviguba? g.gif

Tai niekas negalit pasakyt skirtumo tarp Trio for me ir Living? 4u.gif
Ašne
QUOTE(eglyc @ 2009 11 12, 15:51)
O ta naujesnio tipo tai tokia ale dviguba?  g.gif

vat ta ale dviguba yra senesnio, o naujesnio vienguba ir smarkiai išriesta 4u.gif
eglyc
QUOTE(Acne @ 2009 11 12, 15:14)
vat ta ale dviguba yra senesnio, o naujesnio vienguba ir smarkiai išriesta  4u.gif
*

Oh, tai atsilikus jau as nuo naujoviu doh.gif 4u.gif
sdanra
QUOTE(Audrey29 @ 2009 11 10, 23:40)
gal kas pasakyti kur galiu rasti chicco lopsios tvirtinimo dirzus i automobili?
*

va cia yra pirkt chicco lopsio dirzai
dynute
Sveikos mamytes, jau man visai galva susisuko, nusiziurejau Chicco Trio for me
Bet vis neapsisprendziu, vieni raso kad negerai nes ratai mazi, kiti kad remas kleba. Gal vistik kaskas ji turit ir naudojat ne savaite, buciau dekinga jei pasidalintumete nuomone apie si vezimuka
inga73
sveikos mamytės ,gal galit pasakyti kaip chicco sportinukai
opa-opa
QUOTE(inga73 @ 2009 12 07, 14:31)
sveikos mamytės ,gal galit pasakyti kaip chicco  sportinukai
*

Bandžiau CT01, nelabai patiko:
kliūna kojos už ratų, per žemai rankenos.. Jeigu ūgis mažesnis nei 170 - gal ir nieko būtų..
palyginus kietas, darda ratai.

Taip pat, ilgą laiką naudojau S3 - didžiausias trūkumas, kad didelis ir sunkokas. Bet pravažumas - liuks, mikštumas - liuks. Gal kiek per trumpa sėdimoji dalis, nes nesireguliuoja pakojis ir migdyt vaiką kiek per trumpas gaunasi.. O šiaip tai labiau patiko, nei tie mažesniais ratukais..
Monrutė
pasidalinkite, kaip tvirtinate chicco lopšį automobilyje
opa-opa
QUOTE(Monrutė @ 2010 01 06, 00:47)
pasidalinkite, kaip tvirtinate chicco lopšį automobilyje
*

nelabai čia yra kuo dalintis - yra instrukcija, kurios privalu laikytis.
Lopšys gali būti tvirtinamas tik ant galinės sėdynės, prisegi jame vaikutį diržu, ir patį lopšį pritvirtini prie automobilinių diržų. Va ir visa patirtis.. ir nieko čia naujo neišrasi..
gab10
gal kas turite chicco Lite Way arba Multiway, vis negaliu apsispręsti kurį geriau būtų pirkti g.gif
Sandriulis 25
Mes turim Multiway. Rinkomes tarp jo ir Simp...(nezinau kaip tiksliai vadinasi). Pastarsis susilanksto knygos principu. Bet as norejau, kad butu uzklotas kojom ir buomelis. Siaip tai visai patenkinta savo pasirikimu biggrin.gif
garbanėlė
Sveikos mamytės, reikia jūsų patarimo smile.gif Turim chicco ct01 sportinuką atlikusį nuo pirmo vaikelio. Dabar laukiuosi antro ir noriu nusipirkti tik lipšį, kad nereiktų viso vežimo pirkt. Tik va, nieko nežinau apie chicco lopšiukus doh.gif doh.gif gal galit patart kokį rinktis, ar jie visi vienodi? Kai pažiūriu skelbimus, tai vieni atrodo tokie siaurėjantys į galą,kiti tokie lyg platesni, bet, sakau, gal čia kokiu kampu nuotrauka daryta? Norėčiau kuo erdvesnio to lopšiuko, kad mažius dar ir su kombinezonu tilptų blush2.gif 4u.gif
Babetta
ms gime spalio pradzioj- dabar jau virs 3 men- laisvai kol kas telpam i lopsi. + kailinis vokas ir vaikis su kombyzu. manau dar menesi koki pora laisvai su lospiu vazinesim.
o pas mane Chicco Trio S3 - tik senesio dizaino. dabar atnaujintus pardavineja
va musu toks lopsys
user posted image
Kisinka
user posted image
parduodu nauja Chicco CT 05 kaina 300lt ax.gif
http://public.fotki.com/Kisinka84/...
garbanėlė
QUOTE(Babetta @ 2010 01 19, 11:43)
ms gime spalio pradzioj- dabar jau virs 3 men- laisvai kol kas telpam i lopsi. + kailinis vokas ir vaikis su kombyzu. manau dar menesi koki pora laisvai su lospiu vazinesim.
o pas mane Chicco Trio S3 - tik senesio dizaino. dabar atnaujintus pardavineja
va musu toks lopsys
user posted image
*

Labai dėkui už atsakymą 4u.gif Maniškis gims tik birželio pradžioj, užtai ir galvoju, ar pusės metų su kombinezonu tilps į tą lopšį doh.gif dabar po truputį ieškau lopšiuko, nes visada taip būna, kai jau laikas spaudžia, tai visi tinkami skelbimai dingsta ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.