labas rytas
QUOTE(Mijos mama @ 2010 02 10, 10:53) Taip tik dviese likom laukti,bet laiko veltui neleidžiam QUOTE(Deiman @ 2010 02 10, 11:12) labas rytas Na šaunuolė Tikrai liniuotė labai pagražėjo ir ta sraigė gerokai priartėjo QUOTE(ritulkaa @ 2010 02 10, 19:03) Taip tik dviese likom laukti,bet laiko veltui neleidžiam kantrios jus
baik tu, pradžioj čia tik taip krenta... tuoj nustos
labas rytas
prisikirtau čirvų, tai dabar galėsiu jau nieko nevalgyt šiandien, tik vaisius QUOTE(Deiman @ 2010 02 11, 13:12) skanaus o su mano svoriu įdomūs dalykai
ale kaip įdomiai
kaip prisiverst dar ir pasportuot...
Kol svoris gerai krenta tai turbūt sunkiai prisiversi, bet jeigu pradės lėčiau kristi tai gal ir prisiversti bus lengviau
o man jau visai nesinori, dėl ko ir baimė ima
QUOTE(Deiman @ 2010 02 11, 23:41) o man jau visai nesinori, dėl ko ir baimė ima gerai kai tau nesinori valgyti, nes man tai turbūt viskas skanu
labas rytas
aš, tai užvakar vakare su draugais pašvenčiau, visko pavalgiau ir 400g užaugo
labas rytas
na, kaip ir prisiduot reikia, bet kaip nenoriu svoris 66,9kg (-0,2kg) liemuo 78cm (-1cm) klubai 99cm (0cm)
Sveikute
Su praėjusia meilės diena Vakar beveik nebuvom namie, vakare buvom pirty, grįžom vėlai tada dar privalgiau žuvies su ryžiais kinietiškai Na kad pas tave ataugo kg tai manau čia mes be to neapsieisim, bus baliukų, pasisėdėjimų su draugais, tai ir bus tų pliusų, bet svarbiausia vėl mest tuos kg ir tikrai numesim Prisiduodu ir aš: svoris:75,3kg(-700g) liemuo:95cm(-2cm) klubai:102,5(-0,5cm) Kažkaip ant liniuotės neleidžia rašyti skaičių su kableliais
oho, kokie rezultatai
aš, tai manau, kad reikia tą svorį apvalint na va vakar visą dieną pragulėjau, vakare dar temperatūra užkilo iki 38,3, nieko nevalgiau tik gėriau, tai šį rytą pasisvėriau 73,5 kg. GERŲ ŠVENČIŲ, SKANIŲ BLYNŲ
vaje, pas mus forume dvi šeimos šitaip serga
labas rytas
aš, tai šiandien pakylėta
Labukas
Šiandien jau bandom valgyti, tikiuosi bus viskas gerai. Tikrai labai šaunu, kai pasimato ir pasijaučia rezultatai
jau vilties kažkiek turim
sveikutes
kaip jus laikotes
labuką
na visaip čia būna, tai geriau, tai blogiau, bet neliūdim, einam į priekį ir siekiam toliau savo tikslų o kaip tau sekasi kovoti su kg?
Labas rytas
prisiduodu: Svoris 74,9 kg(-400g) Liemuo 95 cm (0) Klubai 101 cm (-1,5cm) Na kažkaip su svoriu norėtųsi geresnių rezultatų
labas rytas
svoris 65,9kg (-1kg) liemuo 78cm (0cm) klubai 97cm (-2cm) kažkaip svoris pasikeitė, o apimtys nelabai nesąmonė kai su kableliais svorio negalima rašyti liniuotėje o dėl kablelių tikrai būtų smagiau matyti tikrąjį svorį, o tai gaunasi, kad per savaitę niekas nepasikeitė pagal liniuotę
OI kaip sazinigai jus cia lieknejate
nelabai sąžiningai...
QUOTE(tauromama @ 2010 02 22, 15:40) Sveikute Mes čia lieknėjam taip kaip mokam, kaip mums atrodo geriau, o stimulas tas kad artėja vasara ir teks nusimesti viską slepiančius šiltus drabužius, o dar ir tai, kad pirmadieniais prisiduodam
sveikos mergaites,
kaip jus cia laikotes? vis dar dvi vienisos?
sveikutė
ne, mes išvis ne pagal šį metodą, bent jau aš
QUOTE(Deiman @ 2010 02 24, 14:11) ne, mes išvis ne pagal šį metodą, bent jau aš va kaip... tai kodel taip ir neatejot pas mus ten i nauju mergaiciu burely? juk nebutina ten prisidavineti jei del to...yra ir neprisiavinejanciu QUOTE(Mijos mama @ 2010 02 24, 15:16) tai kodel taip ir neatejot pas mus ten i nauju mergaiciu burely? juk nebutina ten prisidavineti jei del to...yra ir neprisiavinejanciu na kaip neatėjom Papildyta: Deiman kaip sekasi kontroliuot save? Aš tai pastebėjau, kad kažkaip pradedu vis dažniau atsipalaiduot ir pavalgyt vis daugiau sau leidžiu, o po to pykstu ant savęs
aha, aš ir žiūriu, kad bent jau kartą per savaitę sau leidžiu ko nors. svoris toliau nebekrenta, nežinau kas čia darosi
labas rytas
prisiduodu per mėnesį pamečiau 2,4kg. tikėjausi daugiau, bet džiaugiuosi ir tokiu rezultatu na, o dabar šios savaitės rezultatas: svoris 66kg (+0,1kg) liemuo 77cm (-1cm) klubai 97cm (0cm)
Sveikute
Prisiduodu ir aš savaitės pasiekimai: per 4 savaites: svoris: 74,6kg (-300g) -2,4 kg liemuo:94,5cm (-0,5cm) -3,5cm klubai: 101cm (0cm) -2cm Įdomiai čia gavosi
sveikos merginos, o as jau iseinu is programos.Labai laiminga,nes per 50 koses dienu netekau 6 kg ,praejo migrena ir nustojo slinkti plaukai kurie seniau slinko tiesiog saujomis.Vidutiniskai per savaite netekdavau po 1 kg,jauciuosi labai gerai ,,daug energijos, daug pinigu liko ir daug laisvo laiko ,nes nereikia makaluoti maisto.sekmes ir JUMS
QUOTE(ritulkaa @ 2010 02 27, 14:16) na kaip neatėjom QUOTE(Deiman @ 2010 02 27, 16:25) aha, aš ir žiūriu, kad bent jau kartą per savaitę sau leidžiu ko nors. svoris toliau nebekrenta, nežinau kas čia darosi nenorek kad kristu istisai QUOTE(Ega1969 @ 2010 03 03, 21:04) sveikos merginos, o as jau iseinu is programos.Labai laiminga,nes per 50 koses dienu netekau 6 kg ,praejo migrena ir nustojo slinkti plaukai kurie seniau slinko tiesiog saujomis.Vidutiniskai per savaite netekdavau po 1 kg,jauciuosi labai gerai ,,daug energijos, daug pinigu liko ir daug laisvo laiko ,nes nereikia makaluoti maisto.sekmes ir JUMS o tu pagal si principa laikeisi?nes jei taip,tai gal tema yra kas pratestu? labukas QUOTE(Ega1969 @ 2010 03 03, 22:04) sveikos merginos, o as jau iseinu is programos.Labai laiminga,nes per 50 koses dienu netekau 6 kg ,praejo migrena ir nustojo slinkti plaukai kurie seniau slinko tiesiog saujomis.Vidutiniskai per savaite netekdavau po 1 kg,jauciuosi labai gerai ,,daug energijos, daug pinigu liko ir daug laisvo laiko ,nes nereikia makaluoti maisto.sekmes ir JUMS Sveikinam su pasiekimais Aciu uz palinkejimus O per tas 50 koses dienu nieko daugiau ir nevalgei ar dar kazka galima buvo ? Nes jeigu tik vien koses tiek laiko, tai tikrai valia gelezine turi, nes nesugebeciau tiek ilgai kazko skaniau neuzvalgyti ir nepasilepinti kokiais sokoladiniais saldainukais
Taip,laikiausi pagal sia programa ir galiu pasakyti ,jeigu jos laikaisi,svoris krenta tikrai greitai. As net pradejau bijoti ,kad nenukristu per daug.Knyga as parsisiunciau rusu kalboje ,man tai nebuvo problema ,nes mokykla as baigiau dar tarybiniais laikais.Laikiausi saziningai, valgiau tik koses po truputi pridedama darzoves kuriu galima.Valgiau 2kartus dienoje 11 ir 16 val ir daugiau nieko ,nes gerti negalima ,isskyrus rytini vandeni.Valgiau po 5-6 saukstus koses ir 4-5 darzoviu .Tai ir viskas .Jei ko noresite ,klauskite,mielai atsakysiu.O valia tai pas mane normali ,tiesiog megstu uzbaigti pradetus darbus...
labas rytas
svoris: 66,1kg (+0,1kg) liemuo: 77cm (0cm) klubai: 98cm (+1cm) ir esmė tame, kad pradžioj ir viduryje savaitės jau svėriau 65,4kg. bet atėjo savaitgalis.... penktadienį pas mus draugai, šeštadienį mes pas draugus, sekmadienį pas tėvus vėdarai, tai va taip paskui ir pliusas gaunasi ką daryt su tais savaitgaliais...
Labukas
Na čia po tokių geru pasisėdėjimų tik 100g pliuse, tai tikrai nebaisu, aš tiek turėdama progų gerai privalgyti, tikrai būčiau daugiau priaugus Svoris 74,5 kg (-100g) liemuo 94,5 cm (0cm) klubai 101cm (0cm)
Sveikos merginos,
noriu pasidalinti savo patirtimi Sia programa atradau butent sio skyrelio autores deka Knyga itrauke nuo pirmo puslapio ir esu del to labai laiminga. Per 2.5 men. atsikraciau 9 kg virsvorio ir vis dar liekneju. Kas svarbiausia, negrauziu saves del tu momentu, kai vis dar uzeina noras prisikimsti ( o jie uzeina). Atradau save kaip grazuolyte, ir kas idomiausia susiradau tris naujus uzsiemimus, is kuriu vienas netgi pinigelius uzdirba Kas del kosiu programos, ji keicia visus mitybos iprocius visam gyvenimui. As grieztai jos nesilaikau, bet koses mano racione uzima didele dali. Ypac patinka atrasti nauja skoni, naujus idomius receptus - valgyti, jaustis sociai, bet neapsunkusiai. Beje kas skaito rusiskai, rekomenduoju knygoje nurodyta rusu foruma paskaitineti, ypac receptuku skaniu ten galima kosems prisirinkti. Linkiu visoms sekmes, geros nuotaikos ir idomaus zaidimo QUOTE(ritulkaa @ 2010 03 08, 14:08) Atrodo, kad ir nepersivalgau, bet kažkaip svoris stovi vietoj sveikinu, kad ir su 100g QUOTE(Rinute @ 2010 03 08, 17:22) kaip faina
labas rytas
svoris 65,7kg (-0,4kg) liemuo 77cm (0cm) klubai 98cm (0cm)
Labukas
prisiduodu ir aš svoris:74,2kg(-300g) liemuo:94cm(-0,5cm) klubai:101cm(0cm) kad ir nelabai žymiai, bet svarbiausia, kad krenta |