Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 3000 būdų suliekneti..
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Deiman
labas rytas smile.gif pasisvėriau šiandien taip netyčia lotuliukas.gif mačiau, kad šonkauliai per lašinius jau lenda, tai jau cielus 2kg numečiau thumbup.gif net liniuotėj pasikeičiau, kad gražiau būtų wub.gif tikiuosi iki pirmadienio neataugs lotuliukas.gif
Fifux'e
QUOTE(Deiman @ 2010 02 10, 10:12)
labas rytas  smile.gif pasisvėriau šiandien taip netyčia  lotuliukas.gif mačiau, kad šonkauliai per lašinius jau lenda, tai jau cielus 2kg numečiau  thumbup.gif net liniuotėj pasikeičiau, kad gražiau būtų  wub.gif tikiuosi iki pirmadienio neataugs  lotuliukas.gif
*

saunuole bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif
ritulkaa
QUOTE(Mijos mama @ 2010 02 10, 10:53)
vsiekos istikomos mergaites 4u.gif  bigsmile.gif ziuriu tik dvi ir telikusios laukti,kas prates tema 4u.gif
*

Taip tik dviese likom laukti,bet laiko veltui neleidžiam rolleyes.gif metam kg. ir laukiam cool.gif

QUOTE(Deiman @ 2010 02 10, 11:12)
labas rytas  smile.gif pasisvėriau šiandien taip netyčia  lotuliukas.gif mačiau, kad šonkauliai per lašinius jau lenda, tai jau cielus 2kg numečiau  thumbup.gif net liniuotėj pasikeičiau, kad gražiau būtų  wub.gif tikiuosi iki pirmadienio neataugs  lotuliukas.gif
*

Na šaunuolė thumbup.gif įtariu, kad po kelių savaičių liksiu viena čia savo kg mėtyti doh.gif
Tikrai liniuotė labai pagražėjo ir ta sraigė gerokai priartėjo cool.gif O aš užtat turiu į ką lygiuotis mirksiukas.gif
Fifux'e
QUOTE(ritulkaa @ 2010 02 10, 19:03)
Taip tik dviese likom laukti,bet laiko veltui neleidžiam  rolleyes.gif metam kg. ir laukiam  cool.gif

kantrios jus 4u.gif as nebent prisijungciau,jei butu visa tema 4u.gif
Deiman
baik tu, pradžioj čia tik taip krenta... tuoj nustos unsure.gif
ritulkaa
QUOTE(Deiman @ 2010 02 10, 21:12)
baik tu, pradžioj čia tik taip krenta... tuoj nustos  unsure.gif
*

tik neužprogramuok, kad tuoj nustos nono.gif , reikia sakyti kris kris ir neliks nebereikalingų kg. yahoo.gif
Deiman
labas rytas smile.gif
prisikirtau čirvų, tai dabar galėsiu jau nieko nevalgyt šiandien, tik vaisius lotuliukas.gif
ritulkaa
QUOTE(Deiman @ 2010 02 11, 13:12)
labas rytas  smile.gif
prisikirtau čirvų, tai dabar galėsiu jau nieko nevalgyt šiandien, tik vaisius  lotuliukas.gif
*

skanaus lotuliukas.gif
o su mano svoriu įdomūs dalykai g.gif nuo pirmadienio stovėjo kaip įkaltas, tik šiandien ryte sumažėjo dviem šimtais gramų, nors valgiau tikrai ne daugiau nei praeitą savaitę ir dar į dieną nueinu su vežimu tris kilometrus, grįžtu visa šlapia, o svoris savo liniją varo ir nesuprantu kame reikalas schmoll.gif Bet rytoj man nevalgiadienis, tai tikiuosi savaitės tikslą pasiekti ir pamesti dar vieną kg. ax.gif
Deiman
ale kaip įdomiai g.gif gal paskui kaip šlumštels tas svoris žemyn, ko ir linkiu biggrin.gif
ritulkaa
QUOTE(Deiman @ 2010 02 11, 19:17)
ale kaip įdomiai  g.gif gal paskui kaip šlumštels tas svoris žemyn, ko ir linkiu  biggrin.gif
*

Aciu aciu smile.gif aš irgi to tikiuosi rolleyes.gif
Deiman
kaip prisiverst dar ir pasportuot... blush2.gif man, tai jėgų visai nėra... doh.gif
ritulkaa
Kol svoris gerai krenta tai turbūt sunkiai prisiversi, bet jeigu pradės lėčiau kristi tai gal ir prisiversti bus lengviau mirksiukas.gif aš irgi ne kiekvieną dieną pasportuoju, na pasivaikščioti tai kol kas kasdien gaunasi, va su mankšta tai apsileidau nei vakar nei šiandien nebedariau blush2.gif , o prisiversdavau paprastai, buvau sau pasakiusi, kol nepadarysiu mankštos tol nepusryčiausiu smile.gif , na va o valgyti tai norisi biggrin.gif
Deiman
o man jau visai nesinori, dėl ko ir baimė ima unsure.gif jei kas skanaus yra, tai suvalgau, nes skanu, o šiaip, tai visai kažkaip nenoriu, užmirštu valgyt doh.gif nuo ryt reikia vėl griežtai pagal valandas valgyt ax.gif
ritulkaa
QUOTE(Deiman @ 2010 02 11, 23:41)
o man jau visai nesinori, dėl ko ir baimė ima  unsure.gif jei kas skanaus yra, tai suvalgau, nes skanu, o šiaip, tai visai kažkaip nenoriu, užmirštu valgyt  doh.gif nuo ryt reikia vėl griežtai pagal valandas valgyt  ax.gif
*

gerai kai tau nesinori valgyti, nes man tai turbūt viskas skanu blush2.gif , bet po vakar nevalgiadienio šiandien vėl nelabai buvo laiko pavalgyti, tai tikrai nepersivalgiau, tik alučio teko išgerti vakare ax.gif
Deiman
labas rytas smile.gif su meilės diena smile.gif heart.gif
aš, tai užvakar vakare su draugais pašvenčiau, visko pavalgiau ir 400g užaugo doh.gif šiandien pietums laukia vėdarai, vakare pica, tai rytoj jau netilpsiu į liniuotę, sraigė atgal bus nušliaužus nežinau kiek doh.gif lotuliukas.gif
Deiman
labas rytas smile.gif
na, kaip ir prisiduot reikia, bet kaip nenoriu lotuliukas.gif 2 dienas per savaitgalį su draugais pabaliavojom, tai beveik kilogramas ataugo doh.gif na ką, grąžinsim sraigę atgal doh.gif
svoris 66,9kg (-0,2kg)
liemuo 78cm (-1cm)
klubai 99cm (0cm)
unsure.gif
ritulkaa
Sveikute 4u.gif
Su praėjusia meilės diena 4u.gif 4u.gif
Vakar beveik nebuvom namie, vakare buvom pirty, grįžom vėlai tada dar privalgiau žuvies su ryžiais kinietiškai doh.gif , bet kažkas šiandien su skrandžiu raižo, valgyti visai nesinori, o dar buvau nusiteikusi šiandien cepelinus daryti unsure.gif , bus matyt jeigu atsigausiu tai padarysiu, o kol kas guliu lovoj ir nieko nesinori schmoll.gif

Na kad pas tave ataugo kg tai manau čia mes be to neapsieisim, bus baliukų, pasisėdėjimų su draugais, tai ir bus tų pliusų, bet svarbiausia vėl mest tuos kg ir tikrai numesim cool.gif , svarbu nenuleist rankų mirksiukas.gif

Prisiduodu ir aš:
svoris:75,3kg(-700g)
liemuo:95cm(-2cm)
klubai:102,5(-0,5cm)

Kažkaip ant liniuotės neleidžia rašyti skaičių su kableliais g.gif , o gal aš nemoku unsure.gif , tai gaunasi, kad trim šimtais gramų liniuotė meluoja ax.gif
Deiman
oho, kokie rezultatai thumbup.gif sveikinu 4u.gif
aš, tai manau, kad reikia tą svorį apvalint smile.gif jei pvz.: 75,5, tai 75. o jei 75,6, tai 76 biggrin.gif
ritulkaa
4u.gif
na va vakar visą dieną pragulėjau, vakare dar temperatūra užkilo iki 38,3, nieko nevalgiau tik gėriau, tai šį rytą pasisvėriau 73,5 kg. blink.gif , bet čia skaitau tas svoris netikras, nes kaip greit nukrenta taip greit ir atsistato. O šiandien mano mažutė pradėjo vemt, ką tik suvalgo tai ir išvemia, pasikonsultavom su vienu pažystamu gydytoju, tai sako, kad greičiausiai roto virusas verysad.gif , žinai, kai pats sergi tai dar nieko, bet kai mūsų mažiukams kas nors tai jau tikrai blogai unsure.gif bandysim sveikt. O taip buvom prisiplanavę, kad kursim laužus, more deginsim ir žiemą iš kiemo vysim...bet ką padarysi bus dar tų švenčių.
GERŲ ŠVENČIŲ, SKANIŲ BLYNŲ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Deiman
vaje, pas mus forume dvi šeimos šitaip serga doh.gif mes pasiskiepinę nuo roto, tai tikiuosi, kad kaip nors jis mūsų nelies g.gif o jums daug daug sveikatytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Deiman
labas rytas smile.gif kaip sveikatėlės jūsų šeimynos? unsure.gif
aš, tai šiandien pakylėta bigsmile.gif pasisvėriau ryte - 66,1kg bigsmile.gif kažkokiu tai būdu vėl nukrito. kelnės jau krenta žemėn, galvoju pasimatuosiu tokias senas, kur per klubus išvis neapsiaudavau. nu ir ką, puikiausiai tinka bigsmile.gif thumbup.gif ir dar, aną kartą matavausi parduotuvėj kelnes 42 dydžio, tai jau per didelės smile.gif sulieknėjau vienu dydžiu ax.gif
ritulkaa
Labukas 4u.gif
Šiandien jau bandom valgyti, tikiuosi bus viskas gerai.
Tikrai labai šaunu, kai pasimato ir pasijaučia rezultatai bigsmile.gif , kad ir toliau taip kristų, tai vasarą tikrai drąsiai važiuosim prie ežerų ir jurų thumbup.gif
Deiman
jau vilties kažkiek turim lotuliukas.gif
Fifux'e
sveikutes 4u.gif

kaip jus laikotes 4u.gif
Deiman
labuką smile.gif
na visaip čia būna, tai geriau, tai blogiau, bet neliūdim, einam į priekį ir siekiam toliau savo tikslų smile.gif
o kaip tau sekasi kovoti su kg? mirksiukas.gif
ritulkaa
Labas rytas 4u.gif
prisiduodu:
Svoris 74,9 kg(-400g)
Liemuo 95 cm (0)
Klubai 101 cm (-1,5cm)

Na kažkaip su svoriu norėtųsi geresnių rezultatų ax.gif , bet svarbiausia, kad mažiau, o ne daugiau mirksiukas.gif
Deiman
labas rytas smile.gif
svoris 65,9kg (-1kg)
liemuo 78cm (0cm)
klubai 97cm (-2cm)
kažkaip svoris pasikeitė, o apimtys nelabai g.gif
nesąmonė kai su kableliais svorio negalima rašyti liniuotėje doh.gif
ritulkaa
thumbup.gif svarbiausia, kad visi rodikliai keičiasi į gerąją pusę, o mes juk to ir siekiame mirksiukas.gif taip ir toliau laikomės rolleyes.gif ir dar geriau, svarbiausia rezultatas jaučiasi smile.gif
o dėl kablelių tikrai būtų smagiau matyti tikrąjį svorį, o tai gaunasi, kad per savaitę niekas nepasikeitė pagal liniuotę blink.gif , na bet svarbiausia mes pačios žinom kad vis gerėjam mirksiukas.gif
tauromama
OI kaip sazinigai jus cia lieknejate smile.gif as niekaip nesurandu kantrybes nei keletui budu doh.gif suliekneti
Deiman
nelabai sąžiningai... blush2.gif visko būna blush2.gif reikia gi kažką daryt... junkis prie mūsų ir tu sugebėsi mirksiukas.gif
ritulkaa
QUOTE(tauromama @ 2010 02 22, 15:40)
OI kaip sazinigai jus cia lieknejate smile.gif as niekaip nesurandu kantrybes nei keletui budu  doh.gif  suliekneti
*

Sveikute 4u.gif
Mes čia lieknėjam taip kaip mokam, kaip mums atrodo geriau, o stimulas tas kad artėja vasara ir teks nusimesti viską slepiančius šiltus drabužius, o dar ir tai, kad pirmadieniais prisiduodam blush2.gif , tai oi kaip gėda pasirodyti su prastais rodikliais doh.gif , vat ir stengiamės tada keisti situaciją jeigu tenka truputi prisivalgyti kokiom nors progom, tada jungiam stabdžius apetitui ir stengiamės stengiamės rolleyes.gif , o jau kai jaučiam pokyčius tai tikrai geresnio paskatinimo ir nereikia ax.gif , todėl jeigu tik yra noro prašom jungtis ir bandyti mesti tuos nelemtus kg. mirksiukas.gif , juk svarbiausia pradėti, o toliau savaime viskas eisis smile.gif
Fifux'e
sveikos mergaites,

kaip jus cia laikotes? vis dar dvi vienisos? 4u.gif
Deiman
sveikutė mirksiukas.gif laikomės šiaip taip biggrin.gif o esam kol kas tik dvi lotuliukas.gif
Fifux'e
QUOTE(Deiman @ 2010 02 24, 12:35)
sveikutė  mirksiukas.gif laikomės šiaip taip  biggrin.gif o esam kol kas tik dvi  lotuliukas.gif
*

istikimai laukiancios temos pratesimo biggrin.gif

saunuoles 4u.gif

o kaip laikotes visko ?na ta prasme tiek kiek parasyta tiek ir laikotes,ar dar ir toliau esat pasiskaiciusios? bigsmile.gif
Deiman
ne, mes išvis ne pagal šį metodą, bent jau aš smile.gif ritulkaa, tai kai ką iš šio metodo naudoja, o aš, tai ne. tiesiog matom, kad jau niekas daugiau čia to metodo neišvers, tai liekninamės kaip norim ir damušam tik temą ax.gif
Fifux'e
QUOTE(Deiman @ 2010 02 24, 14:11)
ne, mes išvis ne pagal šį metodą, bent jau aš  smile.gif ritulkaa, tai kai ką iš šio metodo naudoja, o aš, tai ne. tiesiog matom, kad jau niekas daugiau čia to metodo neišvers, tai liekninamės kaip norim ir damušam tik temą  ax.gif
*

va kaip...

tai kodel taip ir neatejot pas mus ten i nauju mergaiciu burely? 4u.gif
juk nebutina ten prisidavineti jei del to...yra ir neprisiavinejanciu ax.gif
ritulkaa
QUOTE(Mijos mama @ 2010 02 24, 15:16)

tai kodel taip ir neatejot pas mus ten i nauju mergaiciu burely? 4u.gif
juk nebutina ten prisidavineti jei del to...yra ir neprisiavinejanciu ax.gif
*

na kaip neatėjom smile.gif ir atėję buvom, ir aš dar prisidaviau rolleyes.gif
Papildyta:
Deiman kaip sekasi kontroliuot save? Aš tai pastebėjau, kad kažkaip pradedu vis dažniau atsipalaiduot ir pavalgyt vis daugiau sau leidžiu, o po to pykstu ant savęs blush2.gif . Įsivaizduoji pirmadienį jau bus mėnuo kaip kūdinamės bigsmile.gif , ot greit laikas bėga... ir jau matau, kad nepasieksiu šio mėnesio norimo rezultato, nes tikėjausi, kad kas savaitę pamesiu po vieną kg., bet dabar džiaugsiuosi jeigu šio mėnesio rezultatas bus -3kg. smile.gif
Deiman
aha, aš ir žiūriu, kad bent jau kartą per savaitę sau leidžiu ko nors. svoris toliau nebekrenta, nežinau kas čia darosi unsure.gif doh.gif
Deiman
labas rytas smile.gif
prisiduodu blush2.gif
per mėnesį pamečiau 2,4kg. tikėjausi daugiau, bet džiaugiuosi ir tokiu rezultatu thumbup.gif
na, o dabar šios savaitės rezultatas:
svoris 66kg (+0,1kg) blush2.gif blush2.gif blush2.gif
liemuo 77cm (-1cm)
klubai 97cm (0cm)
ritulkaa
Sveikute 4u.gif
Prisiduodu ir aš blush2.gif
savaitės pasiekimai: per 4 savaites:
svoris: 74,6kg (-300g) -2,4 kg
liemuo:94,5cm (-0,5cm) -3,5cm
klubai: 101cm (0cm) -2cm

Įdomiai čia gavosi g.gif lieknėjam skirtingais būdais, o kg numetėm vienodai mirksiukas.gif , aišku norėjosi geresnių rezultatų, bet reikia džiaugtis, kad ir tiek numetėm, nes gi taip jau griežtai nesilaikėm ir palepindavom save, o svarbiausia, kad ir toliau sieksim savo tikslo, nenuleisim rankų ir tikrai galėsim pasidžiaugti smile.gif Vėl naujas mėnuo ir vėl su nauja energija ir pasiryžimu kimbam į kovą su kg cool.gif
Ega1969
sveikos merginos, o as jau iseinu is programos.Labai laiminga,nes per 50 koses dienu netekau 6 kg ,praejo migrena ir nustojo slinkti plaukai kurie seniau slinko tiesiog saujomis.Vidutiniskai per savaite netekdavau po 1 kg,jauciuosi labai gerai ,,daug energijos, daug pinigu liko ir daug laisvo laiko ,nes nereikia makaluoti maisto.sekmes ir JUMS 4u.gif
Fifux'e
QUOTE(ritulkaa @ 2010 02 27, 14:16)
na kaip neatėjom  smile.gif  ir atėję buvom, ir aš dar prisidaviau  rolleyes.gif

thumbup.gif pamenu biggrin.gif

QUOTE(Deiman @ 2010 02 27, 16:25)
aha, aš ir žiūriu, kad bent jau kartą per savaitę sau leidžiu ko nors. svoris toliau nebekrenta, nežinau kas čia darosi  unsure.gif  doh.gif
*

nenorek kad kristu istisai 4u.gif niekur nedings,kadanors vel prades judeti 4u.gif

QUOTE(Ega1969 @ 2010 03 03, 21:04)
sveikos merginos, o as jau iseinu is programos.Labai laiminga,nes per 50 koses dienu netekau 6 kg ,praejo migrena ir nustojo slinkti plaukai kurie seniau slinko tiesiog saujomis.Vidutiniskai per savaite netekdavau po 1 kg,jauciuosi labai gerai ,,daug energijos, daug pinigu liko ir daug laisvo laiko ,nes nereikia makaluoti maisto.sekmes ir JUMS 4u.gif
*

o tu pagal si principa laikeisi?nes jei taip,tai gal tema yra kas pratestu? blush2.gif smile.gif

labukas
ritulkaa
QUOTE(Ega1969 @ 2010 03 03, 22:04)
*

Sveikinam su pasiekimais 4u.gif
Aciu uz palinkejimus smile.gif

O per tas 50 koses dienu nieko daugiau ir nevalgei ar dar kazka galima buvo ? Nes jeigu tik vien koses tiek laiko, tai tikrai valia gelezine turi, nes nesugebeciau tiek ilgai kazko skaniau neuzvalgyti ir nepasilepinti kokiais sokoladiniais saldainukais g.gif
Ega1969
Taip,laikiausi pagal sia programa ir galiu pasakyti ,jeigu jos laikaisi,svoris krenta tikrai greitai. As net pradejau bijoti ,kad nenukristu per daug.Knyga as parsisiunciau rusu kalboje ,man tai nebuvo problema ,nes mokykla as baigiau dar tarybiniais laikais.Laikiausi saziningai, valgiau tik koses po truputi pridedama darzoves kuriu galima.Valgiau 2kartus dienoje 11 ir 16 val ir daugiau nieko ,nes gerti negalima ,isskyrus rytini vandeni.Valgiau po 5-6 saukstus koses ir 4-5 darzoviu .Tai ir viskas .Jei ko noresite ,klauskite,mielai atsakysiu.O valia tai pas mane normali ,tiesiog megstu uzbaigti pradetus darbus... bigsmile.gif
Deiman
labas rytas smile.gif ateinu gėdingai prisiduoti blush2.gif
svoris: 66,1kg (+0,1kg)
liemuo: 77cm (0cm)
klubai: 98cm (+1cm)

ir esmė tame, kad pradžioj ir viduryje savaitės jau svėriau 65,4kg. bet atėjo savaitgalis.... penktadienį pas mus draugai, šeštadienį mes pas draugus, sekmadienį pas tėvus vėdarai, tai va taip paskui ir pliusas gaunasi lotuliukas.gif
ką daryt su tais savaitgaliais... verysad.gif
ritulkaa
Labukas 4u.gif
Na čia po tokių geru pasisėdėjimų tik 100g pliuse, tai tikrai nebaisu, aš tiek turėdama progų gerai privalgyti, tikrai būčiau daugiau priaugus ax.gif Atrodo, kad ir nepersivalgau, bet kažkaip svoris stovi vietoj g.gif , bet džiaugiuosi, kad bent jau neauga blush2.gif Vis laukiu atšilimo ir tikiuosi,kad teks daugiau judėti tada ir kg gal greičiau kris mirksiukas.gif

Svoris 74,5 kg (-100g)
liemuo 94,5 cm (0cm)
klubai 101cm (0cm)
Rinute
Sveikos merginos,

noriu pasidalinti savo patirtimi smile.gif

Sia programa atradau butent sio skyrelio autores deka 4u.gif Aciu jai.

Knyga itrauke nuo pirmo puslapio ir esu del to labai laiminga. Per 2.5 men. atsikraciau 9 kg virsvorio ir vis dar liekneju. Kas svarbiausia, negrauziu saves del tu momentu, kai vis dar uzeina noras prisikimsti ( o jie uzeina). Atradau save kaip grazuolyte, ir kas idomiausia susiradau tris naujus uzsiemimus, is kuriu vienas netgi pinigelius uzdirba smile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kas del kosiu programos, ji keicia visus mitybos iprocius visam gyvenimui. As grieztai jos nesilaikau, bet koses mano racione uzima didele dali. Ypac patinka atrasti nauja skoni, naujus idomius receptus - valgyti, jaustis sociai, bet neapsunkusiai. Beje kas skaito rusiskai, rekomenduoju knygoje nurodyta rusu foruma paskaitineti, ypac receptuku skaniu ten galima kosems prisirinkti.

Linkiu visoms sekmes, geros nuotaikos ir idomaus zaidimo thumbup.gif 4u.gif
Deiman
QUOTE(ritulkaa @ 2010 03 08, 14:08)
Atrodo, kad ir nepersivalgau, bet kažkaip svoris stovi vietoj  g.gif  , bet džiaugiuosi, kad bent jau neauga  blush2.gif  Vis laukiu atšilimo ir tikiuosi,kad teks daugiau judėti tada ir kg gal greičiau kris  mirksiukas.gif
*

sveikinu, kad ir su 100g thumbup.gif man irgi atrodo, kad reikia džiaugtis, kad negrįžtam prie buvusio svorio, kad išlaikom naująjį smile.gif
QUOTE(Rinute @ 2010 03 08, 17:22)
Per 2.5 men. atsikraciau 9 kg virsvorio ir vis dar liekneju.
*

kaip faina bigsmile.gif sveikinu sulieknėjus thumbup.gif
Deiman
labas rytas smile.gif prisiduodu ax.gif
svoris 65,7kg (-0,4kg)
liemuo 77cm (0cm)
klubai 98cm (0cm)
thumbup.gif
ritulkaa
Labukas 4u.gif
prisiduodu ir aš ax.gif
svoris:74,2kg(-300g)
liemuo:94cm(-0,5cm)
klubai:101cm(0cm)

kad ir nelabai žymiai, bet svarbiausia, kad krenta thumbup.gif , aš vis dažniau pagalvoju, gal pamėginti kokią trijų dienų dietą blush2.gif , o tada po jos vėl prisižiūrėti su maistu ir gal neataugs tie kg. g.gif , kai apsispresiu būtinai parašysiu ir žiūrėsim kaip pavyks mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.