QUOTE(aint @ 2009 09 10, 19:11) Na vakaip saunu kad ir pagalbininke atsirado, as tesiog rasau pagrindinius dalykus ka ir kaip daryt nes versdama visa knyga uzsirasyciau cia negyvai... Labai smagu kad norinciuju gretois dideja. Beje va va ir sakiau kad reiketu valgyt jei valgai o ne kramsnot tv ziurint... jeiguvalgote tai tik ir valgykite As dar reikalinga?  o kaip gi.juk tavo deka sita temel4 yra
Na ka tada parasyiu dar kelias dieneles.... Astunta diena - Kelio pazinimas.Laika kada einame pasivaikscioti jau issirinkome!Taigi laikas DZIAUGTIS! Eidamos tempus keitaliokite, pirma karta galitetesiog prasieiti, veliau galiteeiti lyg veluotumete i autobusa, nnepamirskite eilerasciu! Jie butini. Eidamos sypsomes ir mintyse giriam save! Skatinam. PVZ: Tiesi nugara, koja greita Lekiu,einu link koju graziu! Taip ir toliautempa laikysiu, Grait rezultata tada pamatysiu! As grazi kaip zvaigzdute - Dar grazesne noriu buti. (kaip matot nera sunkunes jau antra cia rasau is galvos berasydama sukuriau kaip pavyzdi jums  ) Ejimas ir tempokaitaliojimas padeda suaktivintimedziagu apykaita. Veliau pridesime mankstele prie siu pasivaiksciojimu. Eilerastus uzsirrasinekite net kai turite laisvo laiko, jie praves einant pasivaikscioti  Turite eiti atsipalaidavusibet palaikyti tempa jusu kojos turi tikraja to zodzio prasme isilti, turite pajausti tai , pradedant nuopedu. Po pasivaiksciojimo BUTINAI nusiplaukite kojas nes slakai iseidami is kunolieka ant odos! Nepalikite ju ten dziuti... 8 dienos uzduotis:Susigalvotieilerastuku nuotaikai kelti,darbas sukojom, einam pasivaikscioti Devintoji diena - "vakarinis edesys"Kadaryti kai po 8 vakaro rankos lenda isaldytuva norsvisainesinori valgyti? Reikia su tuo kovoti. Bet jei labainorisi tai padarykit sau svente, ne uzkandziaukit opasidenkit stala ir puotaukit ! Ir jokio saves grauzimo. 9 d. uzduotis:Sugalvokite pasaka apie mergaite ir kaip jilieknejo, su jumoru, pasaka turi issipildyti, ji stebuklinga!:) Rasome i savo uzrasu knygeles. Papuoskite savo uzrasu knygele, ji turimurkseti jums. Pratesiu rytoj... Blemba paneles pamirsau pasakyti... pasimatuokit pasisverkit ir viska parasykit i uzrasu knygute... reikes veliau kai rezultatus ziuresim..
Paneles,  noreciaujusu visu paprasytipaslaugos.. zinaukad gal gedyjates, bet vienos kitu nepazystam tai ner ko! prasau pasakyti man jusu ugi ir svori, bei trokstama svorines kiekpaziurejaukaikurios norite labaijau daug sulieknetiir pergyvenu kad tai nebutu perdidelis OP, visgi siekiam normalaus kuno kmi one kaulu rinkinuko ar permazo svoriu, buciaulabaidekinga jei suteiktumet man sias zinias. As patiesu 175cm sveriu 79kg, mano stambus kaulai , neturiudaug baronku, tesiog svoris didelis irtiek,noriu sverti 66kg. tai normalus kmi manougiui t.y. 21 jeigu gerai pamenu. Stai pasidalinauirlaukiuis jusu to paties..tikiuosistengiuos cia ne veltui..
imposter
2009 09 10, 19:39
QUOTE(aint @ 2009 09 10, 18:11) As dar reikalinga?  Nu zdrastje ja vasha tiotia  Uzvirei cia visa kose, as puse dienos rusiskai skaiciau po keleriu metu pertraukos, o kriksto mama tokius klausimus uzdavineja.  Tu gi, tikekimes, naujos sektos vade. Dar karta nuosirdus aciu. QUOTE(aint @ 2009 09 10, 20:18) Paneles,  noreciaujusu visu paprasytipaslaugos.. zinaukad gal gedyjates, bet vienos kitu nepazystam tai ner ko! prasau pasakyti man jusu ugi ir svori, bei trokstama svorines kiekpaziurejaukaikurios norite labaijau daug sulieknetiir pergyvenu kad tai nebutu perdidelis OP, visgi siekiam normalaus kuno kmi one kaulu rinkinuko ar permazo svoriu, buciaulabaidekinga jei suteiktumet man sias zinias. As patiesu 175cm sveriu 79kg, mano stambus kaulai , neturiudaug baronku, tesiog svoris didelis irtiek,noriu sverti 66kg. tai normalus kmi manougiui t.y. 21 jeigu gerai pamenu. Stai pasidalinauirlaukiuis jusu to paties..tikiuosistengiuos cia ne veltui..  Geras.  As irgi esu stambiu kaulu ir uz tave visu cm zemesne-174, o sveriu 82. Nezinau, ryt pasisveriu, bent tiek sveriau pries savaite. Mano idealus KMI yra 64 kg, tavo turetu buti kokiu kilu daugiau, na bet 66 manau pats tas. Esu pats tikriausias obuolys-maza subine, normalios nestoros kojos, diiiidziulis pilvas, ir nemaza krutine. Nezinau, kam as tu 64 noriu, kai sveriau 67 kg buvau beveik idealiu apimciu.  Bet, svarbiausia, kad ziauriai gerai jauciausi. Dar siulau apimtis issimatuoti. Idomu bus palyginti ir siaip naudinga.
QUOTE(imposter @ 2009 09 10, 20:39) Nu zdrastje ja vasha tiotia  Uzvirei cia visa kose, as puse dienos rusiskai skaiciau po keleriu metu pertraukos, o kriksto mama tokius klausimus uzdavineja.  Tu gi, tikekimes, naujos sektos vade. Dar karta nuosirdus aciu. Geras.  As irgi esu stambiu kaulu ir uz tave visu cm zemesne-174, o sveriu 82. Nezinau, ryt pasisveriu, bent tiek sveriau pries savaite. Mano idealus KMI yra 64 kg, tavo turetu buti kokiu kilu daugiau, na bet 66 manau pats tas. Esu pats tikriausias obuolys-maza subine, normalios nestoros kojos, diiiidziulis pilvas, ir nemaza krutine. Nezinau, kam as tu 64 noriu, kai sveriau 67 kg buvau beveik idealiu apimciu.  Bet, svarbiausia, kad ziauriai gerai jauciausi. Dar siulau apimtis issimatuoti. Idomu bus palyginti ir siaip naudinga. Na istikruju tavo idelus kaipir manoirmusu visu svoris yra is musu ugio atimti 109, t.y. is mano 175 cm atimu 109 = idealus svoris ir isvaizda 66kg. taigi tavo butu 65, na vienukg tik maziau nori tai nieko tokio. Malonu kad pasidalinai. Naujos sektos vade  tikekimes. Tikiuosi pades sitas budas jum. Va ka katik atradau ir galiu sujumis pasidalinti groziopaslaptim  Katik islindauis vonios.. taigi: manooda ant slaunu ir ranku yra sausoka ir tokiais sausiais kaip spuogeliais, nane svelni tokia ir esu tepus sudais visokiais ir sveitimas nepadeda, turiu aliejuka johnsons ta 10 kur vaikam bet man atsibodo teplioti save visokiom nesamonem, staikokipatarima galiuduoti kuri katik atradau pries kelias minutes (jei nezinot) As pasiemiau i vonia ir isipyliau to aliejaus,pagulejau 15 min, pamasazavau kaikur kur nekliuvo tuo paciu vandeniu, paskui prausiausi, ir va islipau, ant odos liko sluoksnelisaliejuko nes susigere i oda kol gulejau, ir mano oda svelni! valio net liesti malonu! Kaipilgaisvajojau kad mano oda svelnibutu, net nemalonu budavo kai vaikinas liesdavo,jausdavaus kaip svitrinis popierius nors ir itikinedavo kad svelnioda mano...va dabar dziunuoodyte svelni  ir nereikia teplioti saves db ir ranku mozotis irir tampytis visur kur nepasieki .... Proporcija mazdaug 3valg saukstai ant puses vonios (turbut nesimaudot ikipat krastupilnoj) bet galitbandyt ir ant akies, tik nepadauginkit.....  Beje, as irgi obuoliukas...o man taip patinka kriauses formos figura..  klubailigu proporcingi su peciais bet pilvas...  ne neturiubarankukai stoviubet jau i gera sauja lasini gali suspausti ir paimt.. Papildyta:QUOTE(aint @ 2009 09 10, 21:17) Na istikruju tavo idelus kaipir manoirmusu visu svoris yra is musu ugio atimti 109, t.y. is mano 175 cm atimu 109 = idealus svoris ir isvaizda 66kg. taigi tavo butu 65, na vienukg tik maziau nori tai nieko tokio  Malonukad pasidalinai. Naujos sektos vade  tikekimes. Dar tikiuosi kad sekmingos sektos.. Va ka katik atradau ir galiu sujumis pasidalinti groziopaslaptim  Katik islindauis vonios.. taigi: manooda ant slaunu ir ranku yra sausoka ir tokiais sausiais kaip spuogeliais, nane svelni tokia ir esu tepus sudais visokiais ir sveitimas nepadeda, turiu aliejuka johnsons ta 10 kur vaikam bet man atsibodo teplioti save visokiom nesamonem, staikokipatarima galiuduoti kuri katik atradau pries kelias minutes (jei nezinot) As pasiemiau i vonia ir isipyliau to aliejaus,pagulejau 15 min, pamasazavau kaikur kur nekliuvo tuo paciu vandeniu, paskui prausiausi, ir va islipau, ant odos liko sluoksnelisaliejuko nes susigere i oda kol gulejau, ir mano oda svelni! valio net liesti malonu! Kaipilgaisvajojau kad mano oda svelnibutu, net nemalonu budavo kai vaikinas liesdavo,jausdavaus kaip svitrinis popierius nors ir itikinedavo kad svelnioda mano...va dabar dziunuoodyte svelni ir nereikia teplioti saves db ir ranku mozotis ir tampytis visur kur nepasieki .... Proporcija mazdaug 3valg saukstai ant puses vonios (turbut nesimaudot ikipat krastupilnoj) bet galitbandyt ir ant akies, tik nepadauginkit.....  Beje, as irgi obuoliukas...o man taip patinka kriauses formos figura..  klubailigu proporcingi su peciais bet pilvas...  ne neturiubarankukai stoviubet jau i gera sauja lasini gali suspausti ir paimt.. Del apimciuButinai, nes kg gali pradeti augti nuo pasivaiksciojimu, t.y.raumenu mase keisti riebaliuka, todel svarstyles nevisada rodo tiesa nepasakys gi kad numetet 1kg lasinukuir priaugot 2kg raumenuku.. o matmenys galiparodyt kas yra kaip, zinoma nesimatuokite kasdien, geriaukas savaite,kaip ir svertis.. Nors cia rekomenduoja isvis pamirsti svoriir ismestsvarstykles nes svarbu kaip atrodai o ne kiek sveria nepamirskit to. As atsiprasau jei sunku skaityti ka rasau nesmano tarpas klaviaturoj sunkiai veikia..
Ir dar, jeigu yra korsetu megeju tai zinaukur internete galima nusipirkti uz 20 svaruju... pasmus lt brangus labai nuo 300-500 kaipastarajikarta klausiau.. o 20svaru yramazdaug 80lt.. yratikrai graziu:) jie nesiojamikaip topai, oyrair apatiniu As pati studijuoju UK, greitvaziuosiu atgal, nes db LT esu.. Sunkikelionebus mum su manomazuoju... (sheshku)..
imposter
2009 09 10, 21:45
O kur merginos? Na tikiuosi, kad cia rimtai mes rytoj pradedam.  Ir gal is jau pradejusiu prisijungs. Aint, o as skaiciau, kad kriausems sunkiau nuo saves lasiakus nukrapstyti, nes pagrindas apie subine, o ten sunkiai jie nulipa. Beje, kokias kelnes pasiruosete? As tai vis aki uzmetu i jau minetus senukus dzinsiukus, kuriuose as labai eksui patikdavau, na ir sau, zinoma.
Tavo dzinsiukai senilabai tinka tam reikalui, nebent jie nuo tada kai tau koks 12 metubuvo arba maziaunei 18-20  ..
imposter
2009 09 10, 22:01
Tada kai sveriau apie 70 kg. Manau pats tas. Sedziu ir galvoju apie ta rasyma i blonknociuka. As tai knyga galeciau parasyti.  O jos gale tai supilti praktiskai mintinai ismokta kaloriju lentele.
QUOTE(imposter @ 2009 09 10, 23:01) Tada kai sveriau apie 70 kg. Manau pats tas. Sedziu ir galvoju apie ta rasyma i blonknociuka. As tai knyga galeciau parasyti.  O jos gale tai supilti praktiskai mintinai ismokta kaloriju lentele.   jokiukaloriju skaiciavim! tukai rasai kita diena skaityk ka parasei praeita diena
imposter
2009 09 10, 22:56
QUOTE(aint @ 2009 09 10, 23:35)  jokiukaloriju skaiciavim! tukai rasai kita diena skaityk ka parasei praeita diena  Zinau, cia siaip paminejau. Visi aplinkiniai zino, kad jei reikia kaloriju, as uzsimerkusi ispyskinsiu daugumos produktu. Tikrai neskaiciuosiu, tik jau taip smegenukai pradulkinti nuo ju...
imposter
2009 09 10, 23:15
Šiaip dar paversiu. Užsikabliavau rusų kalbą atgaivinti savo, na šiaip nerealiai užsikabliavau. Autorė kalba pirmu asmeniu...
Iš patirties žinau, kad kai kurie iš jūsų nors ir jaučiasi pasiruošę programai, ne visi suprantate, ką tiksliai reikės daryti, todėl siūlau jums trumpą pamokėlę. Įdėmiai perskaitykite šiuos žodžius, po to būtinai pakartokite juos garsiai, o geriausia-ranka persirašykite juos į blonknotą.
PRIPAŽĮSTU SAU, KAD MANO MITYBA IR GYVENIMO BŪDAS PRIVERTĖ MANE NUTUKTI (PRIAUGTI SVORIO)
PRIPAŽĮSTU SAU, KAD NORIMOS FIGŪROS PASIEKSIU TIK PAKEITUSI SAVO MAITINIMOSI PRINCIPUS
PRIPAŽĮSTU SAU, KAD GRĮŽUS PRIE ĮPRASTOS MITYBOS IR GYVENIMO BŪDO, SVORIS TAIP PAT SUGRĮŠ
PRIPAŽĮSTU SAU, KAD LM 3000 PROGRAMA NĖRA DIETA, O ŽAIDYBINĖS PSICHOLOGINĖS TRENIRUOTĖS, TODĖL VYKDYSIU VISUS NURODYMUS, KAD IR KOKIE BEVERČIAI AR NEPRIIMTINI JIE MAN PASIRODYS IŠ PIRMO KARTO.
Ir dar. Nors dienos įvardijamos kaip pirmoji, antroji, etc, iš tiesų tai yra etapai. Juos galima pratęsti, tačiau trumpinti jų nepatariu. Galite ankščiau pradėti eiti pasivaikščioti, tačiau apsiliejimas šaltu vandeniu, karšto vandens gėrimas ryte taikomas tada, kaip nurodyta.
Vandens diena įvardijama kaip dešimtoji, tačiau ji neturėtų būti anksčiau ir laikykitės jos tada, kai jausitės pasiruošusi, nejausite baimės visą dieną būti nevalgiusi. Toji diena bus perėjimas į valymosi etapą, kurį galite ir praleisti. Jei nuspręsite jo nesilaikyti, neskaitykite, kokių produktų reikia , tačiau vykdykite visus kitus nurodymus.
Ir dar. Neskubėkite riboti savęs, nes tai nepaskatins centimetrų tirpti, o be to ir jūsų nuotaika bus nekokia, o tai KATEGORIŠKAI draudžiama. Laikydamosis šios programos mes esame KOMFORTO ZONOJE, kurioje mums linksma, lengva ir malonu.
Taigi, pirmyn link išsvajotos FIGŪROS!
QUOTE(aint @ 2009 09 10, 21:18) Paneles,  noreciaujusu visu paprasytipaslaugos.. zinaukad gal gedyjates, bet vienos kitu nepazystam tai ner ko! prasau pasakyti man jusu ugi ir svori, bei trokstama svorines kiekpaziurejaukaikurios norite labaijau daug sulieknetiir pergyvenu kad tai nebutu perdidelis OP, visgi siekiam normalaus kuno kmi one kaulu rinkinuko ar permazo svoriu, buciaulabaidekinga jei suteiktumet man sias zinias. As patiesu 175cm sveriu 79kg, mano stambus kaulai , neturiudaug baronku, tesiog svoris didelis irtiek,noriu sverti 66kg. tai normalus kmi manougiui t.y. 21 jeigu gerai pamenu. Stai pasidalinauirlaukiuis jusu to paties..tikiuosistengiuos cia ne veltui..  sveikutės, tai va aš sveriu 57kg, o sverti noriu 50kg  na mano ugis 159cm. dabar taip negražiai atrodau  jau aplinkiniai kartais paklausia ar nesilaukiu
Aš prisijungiu irgi ,bet nuo rytojaus ,nes vakar neskaiciau ,o šiandien pradėjau skaityti jau po pusryčių  mano ugis 1,66m svoris 77kg noriu sverti 63kg. kaip noriu pradėt  laukiu rytojaus
imposter
2009 09 11, 09:04
Dar apie pirmąja dieną... Aint aprašė blonknočiukus, o man dar patiko naujo vardo idėja. Aš sau jau sugalvojau. Taigi, sugalvokite sau naują vardą-tai jums įkvėps daugiau pasitikėjimo savimi. Senąjį savo vardą palikite senajai apsirijėlei. Jūsų naujasis vardas turi būti ryškus ir prasmingas, ir kaskart suspindėti naujomis spalvomis. Kam to reikia? Tai padės jums geriau pažinti save. Tai įvaizdis, kuris skirtas ne tik konkrečiai problemai, bet jis taip pat bus labai naudingas Žaidimui. Naujas vardas neturėtų būti siejamas su kitom problemom ar antsvoriu. Ir dar keletas minčių. Mes ne lieknėsime ir ne mesime svorį, nes svoris kaip paklusnus šuo sugrįžta atgal. Mes keisime savo pasaulėžiūrą ir suvokimą apie pasaulį, o svarbiausia-keisime požiūrį į save. Imsime į save žiūrėti kaip į mylimą, liekną, energingą ir linksmą moterį, sugebančią keistis tada, kai ji to nori. Kam pavyks? Šimto procentų garantija toms, kurios pasikeis ir pakeis savo įpročius, ir ne tik mitybos, kurios pakils nuo sofutės, ant kurios taip malonu save graužti, jei ant tos pačios sofutės nesimokinsite dailiojo čiuožimo. Ypač svarbu nelyginti naujai gaunamos informacijos su ta, kurią jau žinote. Juk senosios informacijos dėka ir esame tokios, kokios esame programos pradžioje.
imposter
2009 09 11, 10:07
Koks kosmaras valgyti be isoriniu dirgikliu-TV ar kompo, sakes... Negalvojau, kad taip sunku.  Juk simta metu nebuvau to dariusi. Suvalgiau zymiai maziau nei iprastai. Cia vien taip suliekneti galima. Alio, kaip kitoms sekasi?
Labas rytas panles, kiek imporster prirase  Na gi sakiau kad iskrovos diena nebutinai po 10 dienu turi buti, o tada kai jausites pasiruosusios. Na o dienos seip ir vadinasi dienomis... "Den' desiatyj - Volshebnyj kuvshyn" Dienomis visas procesas surasytas tam kad laikui begantjaujus paciosgaudytumetes, pokazkurios dienos autore prades kas 3 diena nurodymus duoti. Patiknyga yra linxma skaityti nes psihologiskai veikia jus, as stengiuosi israsyti pagrindinius dalykus kaip veikia programa, nes knygoje 509 psl. Duota daug kitumerginupavyzdziu ir pan, as juos kaiskaiciau tai pramesdavau akim  kazkaip nemegstu skaityt kas itakos ne tiek jaudaug daro... Imposter saunu kad rasai teorijos pasiskaityti mereginom taip pat gerai yra issrinkti svarbiausia dalyka ka reikia rasyti, apie izadus buvo gera mintis ir apie svorio paaiskinima, butulabai geraijeigu biski apie antilopa paaiskintum dalyvems nes ne visos suprato kas tas yra ir kaip ja pasidaryt... jeigu tau nesunku nes as rankiojutuossvarbesnius dalykus proceso.. Beje del naujo vardo, naujas vardas knygoje yra tam kad kaiprisiregistuoji i jos foruma turi tai padaryti nicku, tai ir yra tas vardas naujos ojus cia visos jau nickus kaip ir turit, jug nesiregistruosit per nauja... galima aiskudel saves susigalvoti ir uzsirasyti iuzrasuknygeles. Nors pati esme buvo kad tas naujas vadas, nutarkim Fyfa , galetu forume parasyt "staias jau 2 kg sulieknejau, o programos gale vel virsti jumis. Stai taip, del to pamaniaukad jum to nereikia.. Si programele linksma, ir svarbu neliudeti, as kaijoslaikiausiman taipadaryt buvo sunkiau nesbuvo sunkus periodas gyvenime.. Kazkaip jauciuosi stumiama lauk.....
imposter
2009 09 11, 10:16
Liji, sveika. Papildyta:QUOTE(aint @ 2009 09 11, 11:07) Kazkaip jauciuosi stumiama lauk.....  O kodel? Tiesiog skaitau knyga, rusu kalba apkerpejusi, gan letai skaitosi, o kai kurias vietas uzsirasau, kad prisiminti, o kadangi spausdinu greiciau nei rasau, tai pasidalinu ir su kitom.  Manau kuo daugiau informacijos, tuo geriau, net jei ji kazkur kartojasi.  As juk nezaidziu cia tamstos mokytojos, kuri tave tikrina, sorry jei taip pasirode. Tiesiog labai labai uzsivedziau, nes esu juodoj duobeje ne vien del svorio, ir manau, kad man si knyga gali padeti is jos islipti, nes ji juk ne vien apie svori...
QUOTE(imposter @ 2009 09 11, 11:16) Liji, sveika. Papildyta:O kodel? Tiesiog skaitau knyga, rusu kalba apkerpejusi, gan letai skaitosi, o kai kurias vietas uzsirasau, kad prisiminti, o kadangi spausdinu greiciau nei rasau, tai pasidalinu ir su kitom.  Manau kuo daugiau informacijos, tuo geriau, net jei ji kazkur kartojasi.  As juk nezaidziu cia tamstos mokytojos, kuri tave tikrina, sorry jei taip pasirode. Tiesiog labai labai uzsivedziau, nes esu juodoj duobeje ne vien del svorio, ir manau, kad man si knyga gali padeti is jos islipti, nes ji juk ne vien apie svori... mane irgi uzkniso svyruot 83 (kartais net 85) - 79... noriu 66!!!! Tik sito budokolkas negaliu laikytis.Gal jusu stiprybe ikveps mane kai baigsis juoda linijamano gyvenime..
imposter
2009 09 11, 11:50
QUOTE(aint @ 2009 09 11, 12:03) mane irgi uzkniso svyruot 83 (kartais net 85) - 79... noriu 66!!!! Tik sito budo kolkas negaliu laikytis.Gal jusu stiprybe ikveps mane kai baigsis juoda linijamano gyvenime.. Na kaip sake LM-ant sofutes sededamas dailiojo ciuozimo neismoksi. Patiko man sitas jos pasakymas. Na pas mane irgi linija ne balta-netekau darbo, su MB issiskyreme, nuo sedejimo namie isstorejau tiek, kad ilendu i pora kelniu ir pora dzemperiu, dar kitos problemos. Baisiausia, kad visiskai nusivyliau savimi, nebeliko jokio pasitikejimo. Kazkaip jauciu, kad sitoj knygoje yra kopecios islipti is duobes. O gal ir nera, bet geriau jau bursiu sau, kad yra. Be to ir uzsiemimas bus.
Fifux'e
2009 09 11, 11:59
sveikutes na ka, as labai graziai pradejau savi nauja diena,kelione i grozy siandien esu laisa,niekur nereikejo eiti,tai su vyru issiropste,po vizito pas gydytoja(ne as) nuejome papietauti i kavinuke.ir nepatikesite,bet suvalgiau zymiai maziau nei buciau to paties maisto suvalgius namie  ir soti tokia pasijutau,kad net baisu pasidare  zodziu tas apsirengimas graziai,nusiteikimas kad valgysi ciut ne sventiskai  jis padeda tikrai beja,kai siandien jau ruosiausi gerti rytiny vandenuka,atsiminiau labai viena svarbu dalykiuka-kai as mokiausi,o tai vyko ne per seniausiai, tai labai puikiai atsimenu,kad ant tuscio skrandzio negalima gerti virinto vandens.vandeniui uzvirus,jis skyla(na molekules), ir atsiranda kenksmingi elementai,kurie laikui einant atveria zaizdelias skrandyje.tad bukit geros,neuzsivirinkit vandens iki galo,tik iki tol,kol vanduo pabala ir atsidarba daug mazu burbuliuku.tai vadinamasis "gyvas" vanduo ir jis nera kenksmingas organizmui.istikro net kavai ir arbatai vanduo turi buti virinamas tik iki to "gyvo " vandens tai va...nezinau cia jus darysit tai ar ne,bet kazkaip norejos perspeti beje,kaip visos cia prisistato,tai ri as tada cia jau prisiduosiu  esu 169cm ugio, sveriu 85  noreciau bent 70 tai va
:)ka cia bepasakysi dauggiau... va siverskit kaip sifruojas tas MB? suprantukad vaikinas arba vyras... o istiesu? Papildyta:QUOTE(imposter @ 2009 09 11, 11:07) Koks kosmaras valgyti be isoriniu dirgikliu-TV ar kompo, sakes... Negalvojau, kad taip sunku.  Juk simta metu nebuvau to dariusi. Suvalgiau zymiai maziau nei iprastai. Cia vien taip suliekneti galima. Alio, kaip kitoms sekasi? aha! butent! nes klausaisi organizmoo ne tv...
Fifux'e
2009 09 11, 12:04
QUOTE(imposter @ 2009 09 11, 10:50) Na kaip sake LM-ant sofutes sededamas dailiojo ciuozimo neismoksi. Patiko man sitas jos pasakymas. Na pas mane irgi linija ne balta-netekau darbo, su MB issiskyreme, nuo sedejimo namie isstorejau tiek, kad ilendu i pora kelniu ir pora dzemperiu, dar kitos problemos. Baisiausia, kad visiskai nusivyliau savimi, nebeliko jokio pasitikejimo. Kazkaip jauciu, kad sitoj knygoje yra kopecios islipti is duobes. O gal ir nera, bet geriau jau bursiu sau, kad yra. Be to ir uzsiemimas bus.  saunu kad vel nepasiduodi ir nori kabintis is naujo o as svoriuko priaugau po gimdymo.mitybos iprociai nestumo metu pasikeite (labai daug ipratau kimsti), o pagimdzius (nors ne vieno kg neliko), paskui labai greit pradejo viskas augti.dar stesiuku biski dasidejo ir pn,tai tik va pajutau,kad nesioju net 2-3 dydziais didesnius drabuzius Papildyta:QUOTE(aint @ 2009 09 11, 11:02) :)ka cia bepasakysi dauggiau... va siverskit kaip sifruojas tas MB? suprantukad vaikinas arba vyras... o istiesu?
mano brangusis
dziugu kad visos siekiate normaliu rezultatu o ne fantaziju .. nes yra teke tokiusutikti kur ugos 160 o nori sverti 40... Papildyta:QUOTE(Mijos mama @ 2009 09 11, 13:04)  saunu kad vel nepasiduodi ir nori kabintis is naujo o as svoriuko priaugau po gimdymo.mitybos iprociai nestumo metu pasikeite (labai daug ipratau kimsti), o pagimdzius (nors ne vieno kg neliko), paskui labai greit pradejo viskas augti.dar stesiuku biski dasidejo ir pn,tai tik va pajutau,kad nesioju net 2-3 dydziais didesnius drabuzius Papildyta:mano brangusis aciu
imposter
2009 09 11, 12:06
QUOTE(Mijos mama @ 2009 09 11, 12:59) sveikutes tai vadinamasis "gyvas" vanduo ir jis nera kenksmingas organizmui.istikro net kavai ir arbatai vanduo turi buti virinamas tik iki to "gyvo " vandens Saunuole. Aciu, skyluciu skrandyje mums nereikia. QUOTE(aint @ 2009 09 11, 13:02) Mano brangusis.  Bet kokia forma-vyras, kavalierius, partneris, kaip dabar megsta sakyti. O kokios jusu apimtys? Mano tai 107-87-96.
Fifux'e
2009 09 11, 12:07
QUOTE(aint @ 2009 09 11, 11:06) dziugu kad visos siekiate normaliu rezultatu o ne fantaziju .. nes yra teke tokiusutikti kur ugos 160 o nori sverti 40... Papildyta:aciu   ka sau masto tokios as va turejau grupioke,ji 166,ir svere 45 kg.vis jai kartodavom,kad esi kaip griautis,gal biski ka nors daryk,o ji vis saukdavo,kad biski dar per daug...jau cia tai anoreksijos pozymis (nors ji valgydavo,bet jau ribotai  )
QUOTE(aint @ 2009 09 11, 13:06) dziugu kad visos siekiate normaliu rezultatu o ne fantaziju .. nes yra teke tokiusutikti kur ugos 160 o nori sverti 40... Papildyta:aciu  Man taip dziugukad musugretos dideja nes ispradziu tai tik saipesi is manes ir netikejonieks..
Fifux'e
2009 09 11, 12:13
QUOTE(aint @ 2009 09 11, 11:06) aciu  no problem QUOTE(imposter @ 2009 09 11, 11:06) Saunuole. Aciu, skyluciu skrandyje mums nereikia.  QUOTE(aint @ 2009 09 11, 11:07) Man taip dziugukad musugretos dideja nes ispradziu tai tik saipesi is manes ir netikejonieks..  aha,staiga labai daug atsirado susidomejusiu.... ............................................. tiesa mano apimtys yra 104-97-115
imposter
2009 09 11, 12:14
QUOTE(aint @ 2009 09 11, 13:06) dziugu kad visos siekiate normaliu rezultatu o ne fantaziju .. nes yra teke tokiusutikti kur ugos 160 o nori sverti 40... Papildyta:aciu  Man tas irgi patinka. Skaiciau, kad sita sistema ir netiktu toms, kurios nori skeletuku patapti, nes ji yra skirta subalansuoti ir sunormalizuoti isderintus reikaliukus kunelyje, o skeletukai prie to nesiderina.
Fifux'e
2009 09 11, 12:15
QUOTE(imposter @ 2009 09 11, 11:06) O kokios jusu apimtys? Mano tai 107-87-96.  bet klausyk,tai visai ne daug truksta iki 90-60-90
imposter
2009 09 11, 12:18
QUOTE(Mijos mama @ 2009 09 11, 13:13) aha,staiga labai daug atsirado susidomejusiu.... ............................................. tiesa mano apimtys yra 104-97-115  Bet realiai pradejusiu tai ne prudais.  Na gal dar skaito, domisi. Del apimciu, tai mes smagiai, graziai, saziningai pazaisime sita zaidima ir lapkricio gale eisim pirkti nauju drabuziuku. Jauciat, per Kaledas kokios grazios busim. Ir kaip gerai jausimes.
O kur matavai?  istikrujumatuokimes vienodai sias kuno dalis : 1. rankos: Zastas, truputi toliaunuo peties. 2. slaunis: per 25 cm nuo soninio klubo kaulo. 3. Krutine. 4. Talija: ploniausia liemens dalis. 5. Klubai na zinot kur kur kojos prasideda  6. Pilvas, ten kur bamba 
Mano: 1. R-Z: 32cm 2. Sh: 59cm 3. Kr: 95cm 4. T: 83 cm 5. Kl: 103cm 6. Pilvas 95cm.... Na o kad butu dar aiskiau esu 95-83-103 Kokia geda.. Merginos nemaisykit tik pilvo matavimo su talijos! NES 90-60-90 YRA KRUTINE, TALIJA, KLUBAI. rasau kad jums drasiau butu.. prasau rasykit taipkaip as kad butu suprantamiaukas kur yra.. taip zinosit ar yra rezultatu nes nepakanka vien tik klubU, krutines ir talijos.. tAIGILAUKIUJUSU VISUMATAVIMU :)reikes uzsirasyt opaskui gale isrinkti 1 vieta, 2 ir 3, gal net prizu bus
imposter
2009 09 11, 12:20
QUOTE(Mijos mama @ 2009 09 11, 13:15) Nu nu, makenione tikra. O per pilvo storiausia vieta-metriukas.  Taip graziai barankyte per dzinsus issirango.  Ai, dar nusigrybavau i kita tema, kur mergickos kitos rusaites metoda taiko, bet jau nera man sveikatos daugiau rusiskai skaityti, be to esu labai ryztingai nusiteikusi ir susikoncentravusi ties sia. Bet ten toks linkas geras, kur nuotrauku kruvom, ir bobikes visokiausios iki ir po. Tai pa pavogiau ir cia atnesiau. http://www.minus60.forum24.ru/?1-20-90-00001144-000-0-0
QUOTE(imposter @ 2009 09 11, 13:20) Nu nu, makenione tikra. O per pilvo storiausia vieta-metriukas.  Taip graziai barankyte per dzinsus issirango.  Ai, dar nusigrybavau i kita tema, kur mergickos kitos rusaites metoda taiko, bet jau nera man sveikatos daugiau rusiskai skaityti, be to esu labai ryztingai nusiteikusi ir susikoncentravusi ties sia. Bet ten toks linkas geras, kur nuotrauku kruvom, ir bobikes visokiausios iki ir po. Tai pa pavogiau ir cia atnesiau. http://www.minus60.forum24.ru/?1-20-90-00001144-000-0-0zinau ta buda, cia kazkur forume yra tema tam budui.
imposter
2009 09 11, 12:32
QUOTE(aint @ 2009 09 11, 13:27) zinau ta buda, cia kazkur forume yra tema tam budui. Tai as is tos temos ir paemiau, bet ten tas budas neaprasytas, reikia rusiskai skaityti. Treciam lape mergyte su tamsiais apatiniais-grynai is skeletuku serijos. Ispute pilva, kiek begaledama. O po nuotraukos.
Merginos savoismatavimus parasykite tokia tvarka kaip parasiau as  Aciu.
Fifux'e
2009 09 11, 12:37
QUOTE(imposter @ 2009 09 11, 11:18) Bet realiai pradejusiu tai ne prudais.  Na gal dar skaito, domisi. Del apimciu, tai mes smagiai, graziai, saziningai pazaisime sita zaidima ir lapkricio gale eisim pirkti nauju drabuziuku. Jauciat, per Kaledas kokios grazios busim. Ir kaip gerai jausimes.  QUOTE(imposter @ 2009 09 11, 11:20) Nu nu, makenione tikra. O per pilvo storiausia vieta-metriukas.  Taip graziai barankyte per dzinsus issirango.  Ai, dar nusigrybavau i kita tema, kur mergickos kitos rusaites metoda taiko, bet jau nera man sveikatos daugiau rusiskai skaityti, be to esu labai ryztingai nusiteikusi ir susikoncentravusi ties sia. Bet ten toks linkas geras, kur nuotrauku kruvom, ir bobikes visokiausios iki ir po. Tai pa pavogiau ir cia atnesiau. http://www.minus60.forum24.ru/?1-20-90-00001144-000-0-0 bet kai paziuri nuotraukas,tai koks stimulas atsirande  rei kokia baisuokle ant saldytuvo uzsiklijuoti nu o del prisimatavimu,tai tadac is naujo prisiduodu ran-34.5 sl-59.5 kl-115 tal-97 pil-110 kr-104
QUOTE(Mijos mama @ 2009 09 11, 13:37)  bet kai paziuri nuotraukas,tai koks stimulas atsirande  rei kokia baisuokle ant saldytuvo uzsiklijuoti nu o del prisimatavimu,tai tadac is naujo prisiduodu ran-34.4 sl-nesuprantu kur matuoti  tipo apie 25 cm nuo virsaus i apacia kl-115 tal-97 pil-110 kr-104 taip, nuo kauliuko klubo sone i apacia nuvesk su centimetru 25 cm ir toj vietoj matuok  taip tiksliai pasakiau nes zinai visi skirtingai supranta kur slaunimatuot reikia..
Fifux'e
2009 09 11, 12:42
QUOTE(aint @ 2009 09 11, 11:41) taip, nuo kauliuko klubo sone i apacia nuvesk su centimetru 25 cm ir toj vietoj matuok  taip tiksliai pasakiau nes zinai visi skirtingai supranta kur slaunimatuot reikia.. nu as visada matuodavau storiausia vieta,nuo virsaus koki5 cm tik
tik struktura tokia: R-z. Shl. Kr. T. Kl. P. Papildyta:is tos vietos sunku atsikratyt riebaliuku, todelir matuojam zemiau  pabandysiupadaryt gera darba ir rastisio metodo forume rezultatu.. ir parodyt kad iniciatyva augtujusu
Fifux'e
2009 09 11, 12:47
QUOTE(aint @ 2009 09 11, 11:45) tik struktura tokia: R-z. Shl. Kr. T. Kl. P. Papildyta:is tos vietos sunku atsikratyt riebaliuku, todelir matuojam zemiau  pabandysiupadaryt gera darba ir rastisio metodo forume rezultatu.. ir parodyt kad iniciatyva augtujusu  dekui,lauksim
imposter
2009 09 11, 12:49
QUOTE(aint @ 2009 09 11, 13:45) pabandysiupadaryt gera darba ir rastisio metodo forume rezultatu.. ir parodyt kad iniciatyva augtujusu  Dabar neturiu juosteles po ranka, tai veliau pamatuosiu likusias savo dalis. Geras darbe, o ko tu nesijungi?
Fifux'e
2009 09 11, 12:52
bet kiek daug skaitytoju matau  skaitykit ir junkites Papildyta:o seip panos,is kur esat, ka veikiat,gal seimas turit?idomu butu placiau lasiuka susipazinti as esu is taurages, turiu seima, 3 metuku dukryte.siuo metu atlieku praktika ir ketinu mesti svory
QUOTE(Mijos mama @ 2009 09 11, 13:47) dekui,lauksim  tainepasakysi slauniesapimties?  as savo viska jau surasiau
Fifux'e
2009 09 11, 12:55
QUOTE(aint @ 2009 09 11, 11:52) tainepasakysi slauniesapimties?  as savo viska jau surasiau  paziurek puslapio virsuje yra visi mano matavimai  istaisius turiu va as uzsimaniau kazka isikti i burna,tai kad jokio mitalo nepriryti,tai agurka atsinesiau
stai radau sio metodo fotogalerija pasiekimu, cia forume ..ir gali tekti uzsiregistruoti kad paziureti .. http://lyssymussu.ru/figurki/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=1342visainieko  ane? pasakyciau net kad neitiketina kaip kaikurios puikiai atrodo!
Fifux'e
2009 09 11, 12:59
QUOTE(aint @ 2009 09 11, 11:58) stai radau sio metodo fotogalerija pasiekimu, cia forume ..ir gali tekti uzsiregistruoti kad paziureti .. http://lyssymussu.ru/figurki/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=1342visainieko  ane? pasakyciau net kad neitiketina kaip kaikurios puikiai atrodo! man neleidzia ziureti
vaje kiek musu db skaito Papildyta:QUOTE(Mijos mama @ 2009 09 11, 13:59) man neleidzia ziureti  tuoj sukursiu vartotoja jums kad galetumet paziureti, sekundele. galesit visosnaudotis. Taigi: Vartotojo vardas: Supermama Slaptazodis: noriu
Fifux'e
2009 09 11, 13:10
QUOTE(aint @ 2009 09 11, 12:04) vaje kiek musu db skaito Papildyta:tuoj sukursiu vartotoja jums kad galetumet paziureti, sekundele. galesit visosnaudotis. Taigi: Vartotojo vardas: Supermama Slaptazodis: noriu
 : Dabar realei pamatysit kur keliaujam !!! Ir kokius razultatas kaip issireiske viena vartotoja cia... "totalus briedas" rezultatus duoda.
|
|