Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 3000 būdų suliekneti..
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ritulkaa
QUOTE(Deiman @ 2010 05 24, 10:52)
labuką, šį kartą jau iš pačio ryto prisiduodu  biggrin.gif na, pagaliau ir į mano kiemą šventė atėjo  lotuliukas.gif
svoris 64,6kg (-1kg)
liemuo 75cm (-1cm)
klubai 94cm (-1cm)
truputį pasistengiau ir pavyko  blush2.gif dabar kai šilta, tai valgyt mažiau norisi  smile.gif tikiuosi dar nors kiek numesiu  blush2.gif tikuosi kitą pirmadienį nebus +1kg  doh.gif
*

na šaunuolė thumbup.gif sveikinimai 4u.gif 4u.gif , o pasirodo ne taip jau daug reikia, kad nukristų tie nelemti kg.

QUOTE(torasama @ 2010 05 25, 13:37)
Sveikutės 4u.gif
Jungiuosi  mirksiukas.gif
svoris 71kg
liemuo 82cm
klubai 104cm
Startas nuo vakar ax.gif
user posted image
*

Sveikute 4u.gif bus smagiau mesti svorį visoms kartu thumbup.gif

O aš noriu atsiprašyti,, bet šį kartą nepasisvėriau nesimatavau, nes persikraustant, tarp daiktų neberandu sverstyklių, ir dar interneto tuose namuose neturiu, todėl dabar tik trumpam užlėkėm į senus namučius, todėl trumpai prisijungiau ir vėl lėksim, bet jau kitą pirmadienį tai tikrai pasižadu pioneer.gif prisiduoti, manau daug maž susidėliosiu, ten dar remonte gyvename, o čia irgi dar ne visi daiktai išvežti, tai per dvi vietas toks jovalas doh.gif , labai trūksta interneto, bet irgi jau galvojam kokį čia geriau įsivesti ar seną persikelti g.gif
Sėkmės jums lieknėjant 4u.gif 4u.gif ir iki kito karto bye1.gif
torasama
QUOTE(Deiman @ 2010 05 25, 23:18)
oho, kaip įdomiai  bigsmile.gif o valgai į dieną tik 2 kartus?
*

Stengiuosi, bent šiuo metu, bet nelabai pavysta, nes MB 20:30 gryžta iš darbo ir buna ruošiama vakarienė, tai jau kaip ir 3kartas. Bet užsibrėžiau užduotį, kad tarpas tarp valgymu, butu, 5val. ir jokiu, užkandžiavimu, to ar ano. ax.gif

Sveikutės 4u.gif
torasama
Įdomu
mirksiukas.gif
Deiman
ačiū, geras puslapiukas thumbup.gif
torasama
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(Deiman @ 2010 05 27, 16:50)
ačiū, geras puslapiukas  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif , nes gali pritaikyti. O aš jau "paleidau vadžias" blush2.gif
Deiman
ne tu viena..... blush2.gif lotuliukas.gif
ritulkaa
Sveikutės 4u.gif
tik dabar pavyko prie kompo prisėsti, vis dar bėgiojam iš vietos į vietą doh.gif
prisiduodu

svoris:71,6kg(+300g)
liemuo:90cm(0cm)
klubai:99,5cm(0cm)

turputį į pliusą, bet nieko galvojau, kad bus prasčiau mirksiukas.gif
Deiman
labuką smile.gif na, aš tai sumušiau visus rekordus doh.gif doh.gif doh.gif
svoris 66,5 kg (+1,9kg) doh.gif
liemuo 77cm (+2cm)
klubai 95cm (+1cm)
nu siaubas. visą savaitę beveik badavau, o nuo penktadienio prasidėjo... daug visokio blogio suvalgiau, na ir štai rezultatai doh.gif
Deiman
na, šiandien pasisvėriau, tai jau kilogramu mažiau lotuliukas.gif
torasama
Sveikutės 4u.gif
O aš nesimatavau ir nesisvėriau blush2.gif , žiurėsiu dvieju, savaičiu, pokyčius smile.gif
Juditab
doh.gif skaiciau tema nuo pradziu, jau tikejaus rasti pabaiga, nu bet nesulaukiau lotuliukas.gif teks savaip lieknet su savomis merginomis lotuliukas.gif

sekmes jums merginos, tikiuos pasieksit savo norimu rezultatu 4u.gif
kath
Labas:)

Prisijungiu nuo šiandien ir aš!
kath
Na va perkeliavau visus psl ir ašsmile.gif bet pabaigos nerasta, lyg girdėjau jog visos naujai pradedančios į kitą temą keliaujat?
Čia viskas aprašyta iki 17 dienos tik sad.gif
ritulkaa
Sveikutės 4u.gif
Na pagaliau turiu internetą thumbup.gif , dvi savaites laukėme kol įves doh.gif
kaip sekasi mesti nereikalingus kilogramus,juk vasarą turėtų būti lengviau nusimesti juos mirksiukas.gif , aš beveik patenkinta, kaip svoris krenta, palaipsniui, bet stabiliai ax.gif

prisiduodu :

svoris:70,7kg(-900g)
liemuo:89cm(-1cm)
klubai:99cm(-0,5cm)

Ir vis dėl to baigiu įsitikinti, kad labiausiai prie svorio metimo prisideda judėjimas, dabar tiek daug tvarkymosi turiu, vos spėju suktis per dienas, gal todėl ir svoris gražiai krenta mirksiukas.gif

Deiman kaip sekasi, žiūriu irgi kažkur dingai, gal atostogaujat?

torasama
QUOTE(torasama @ 2010 06 03, 15:31)
Sveikutės 4u.gif
O aš nesimatavau ir nesisvėriau  blush2.gif ,  žiurėsiu dvieju, savaičiu, pokyčius smile.gif
*

Pokyčiu, nerasta, nes nesilaikiau režimo mirksiukas.gif esu tik 1kg lengvesnė biggrin.gif ,
P.S. o kodėl čia taip tuščia blink.gif
pukute99
sveikutes:))) as labai noriu pradeti sia dieta, bet labai bijau del to vandens, nes pripratusi vandeni gerti.. ir nelabai supratau apie kosytes.Po iskrovos dienos 3dienas valgyti kosytes?
mamuke68
..temą į viršų... thumbup.gif
kleopatraa
Pradejau skaityti tema, lyg ir idomu , bet ziuriu , kad dingo temos organizatore g.gif
tai manau dar susilaikysiu ax.gif
Flores
Mergaites, sita knyga jau ir lietuviu kalba yra bigsmile.gif
www.ezoterika.lt
www.patogupirkti.lt
thumbup.gif
Nora noryte
Super, jau skaitau mirksiukas.gif Nezinau, ar pades,. bet skaityti tai linksma bigsmile.gif Tik nusipirkau knygyne, o pasirodo, cia pigiau http://www.sena.lt/namai_seima_sveikata/mu...imo_budu/165587
Brendy
akcija smile.gif
sveikos,siuo metu yra akcija galima isigyti knyga pigiau smile.gif ,pati zadu nusipirkt:)
Rinute
kaip faina, kad yra lietuviskai:) pati meciau svori pagal sia knyga, tik skaiciau rusu kalba. Dabar po leliuko gimimo liko nereikalingu kg, mielai isigysiu lietuviska varianta ir kai jau paaugs lelyte, pradesiu zaidima:)smile.gif thumbup.gif
sokratas
QUOTE(Rinute @ 2011 08 04, 12:01)
kaip faina, kad yra lietuviskai:) pati meciau svori pagal sia knyga, tik skaiciau rusu kalba. Dabar po leliuko gimimo liko nereikalingu kg, mielai isigysiu lietuviska varianta ir kai jau paaugs lelyte, pradesiu zaidima:)smile.gif thumbup.gif
*

Geras, rimtai pavyko numesti??? Idomu buvo laikytis?
rut@
Visai neseniai perskaiciau Lissy Mussu ta knyga, pagalvojau pasiieskosiu Supermamoj, gal kas laikesi - bet ziuriu sita tema visai uzsnudus... ar dar kas "zaidziate"? smile.gif A-uuuu mirksiukas.gif
Nora noryte
QUOTE(rut@ @ 2012 01 03, 16:28)
Visai neseniai perskaiciau Lissy Mussu ta knyga, pagalvojau pasiieskosiu Supermamoj, gal kas laikesi - bet ziuriu sita tema visai uzsnudus... ar dar kas "zaidziate"? smile.gif A-uuuu  mirksiukas.gif
*

Ir as turiu ta knyga, skaitau ir bandau daryti, bet taip smagu butu, kad kas nors imtusi "to reikalo" cia mirksiukas.gif blush2.gif
rut@
QUOTE(Nora noryte @ 2012 01 03, 16:43)
Ir as turiu ta knyga, skaitau ir bandau daryti, bet taip smagu butu, kad kas nors imtusi "to reikalo" cia  mirksiukas.gif  blush2.gif
*

as visai noreciau isbandyt ta "zaidima", tik kazin ar negerdama vandens isbusiu. Bandom? mirksiukas.gif
Nora noryte
QUOTE(rut@ @ 2012 01 03, 16:59)
as visai noreciau isbandyt ta "zaidima", tik kazin ar negerdama vandens isbusiu. Bandom?  mirksiukas.gif
*

Bandom smile.gif) bigsmile.gif
lakmė
Sveikutės,

4u.gif Šiandien delfyje radau straipsnį

http://gyvenimas.delfi.lt/grozis_ir_sveika...e.d?id=53919313

Įtariu, kad apie šią dietą. mirksiukas.gif
Čia aprašyta trumpai ir detaliai.
thumbup.gif
Tai va, iškilmingai jums pasižadu - šiandien pradedu clap.gif

Čia parašyta, kad pirmas 10 dienų reikia tik stebėt, ką valgai ir užsirašyti.
Įvykdžiau - užsirašiau.

blink.gif
lakmė
pasirodo kol kas aš viena ... verysad.gif

gal kas prisijungs vėliau g.gif

iki
4u.gif
rut@
QUOTE(lakmė @ 2012 01 11, 22:34)
pasirodo kol kas aš viena ... verysad.gif

gal kas prisijungs vėliau  g.gif

iki
4u.gif
*

Aš irgi bandysiu pažaisti šita žaidimą, jau perskaičiau visa knyga. Šiandien pradėjau užsirasinet - veikia! smile.gif kazkaip pries paciumpant eilini gabaleli vakare, pagalvoju - ar tikrai noriu? Ir liaupses sau pagal knygos nurodymus reikia nuolat sakyt, kokia NEREALI, NUOSTABI esi, ziuresim kaip cia seksis smile.gif

Nora noryte
QUOTE(lakmė @ 2012 01 10, 22:39)
Sveikutės,

4u.gif Šiandien delfyje radau straipsnį

http://gyvenimas.delfi.lt/grozis_ir_sveika...e.d?id=53919313

Įtariu, kad apie šią dietą. mirksiukas.gif
Čia aprašyta trumpai ir detaliai.
thumbup.gif
Tai va, iškilmingai jums pasižadu - šiandien pradedu clap.gif

Čia parašyta, kad pirmas 10 dienų reikia tik stebėt, ką valgai ir užsirašyti.
Įvykdžiau - užsirašiau.

blink.gif
*

Geras, kaip šauniai čia aprašyta!!! Laikomės smile.gif drinks_cheers.gif
Avocado
Gal kuri parduodate šią knygą lietuvių kalba? Būtų smalsu paskaityti smile.gif
rut@
QUOTE(Avocado @ 2012 01 12, 01:32)
*

pries naujus pirkau Vagos knygyne thumbup.gif
Avocado
QUOTE(rut@ @ 2012 01 12, 12:44)
pries naujus pirkau Vagos knygyne  thumbup.gif
*

Ir kaip sekasi? Naudojatės ja teoriškai ar ir praktiškai? tongue.gif biggrin.gif
rut@
QUOTE(Avocado @ 2012 01 12, 11:38)
Ir kaip sekasi? Naudojatės ja teoriškai ar ir praktiškai? tongue.gif  biggrin.gif
*

tik neseniai baigiau skaityti, esu dar tik 1-ame uzsirasinejimo etape
tinute84
sveikutes, ir as susigundziau.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif as gyvenu ne LT, gal kuri zinot kur galima sia knyga parsisiusti ...gal per kokius torentus ar kaip..sad.gif(((
lakmė
QUOTE(tinute84 @ 2012 01 12, 13:30)
sveikutes, ir as susigundziau.... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  as gyvenu ne LT, gal kuri zinot kur galima sia knyga parsisiusti ...gal per kokius torentus ar kaip..sad.gif(((
*

jei skaitai rusiškai, tai čia:
http://lyssy.ucoz.ru/index/lissi_mussa_skachat/0-15
knyga vadinasi
3000 способов не препятствовать стройности, или Сделаем из Тушки Фигурку

Ten netgi yra visas forumas šiai temai. Merginos dienoraščius viešai rašo.
http://lyssymussu.ru/figurki/

mirksiukas.gif
Nora noryte
QUOTE(Avocado @ 2012 01 12, 01:32)
*

Man atrodo ir Pegaso knygynuose maciau...
O siaip as pirkau per akcijas, kurios internete buna, jau gal du kartus buvo, gal vel kada darys... g.gif
lakmė
Labas vakaras,

Jau trečia diena kruopščiai rašausi, ką valgau ir kodėl valgau. Ir žinot ką pastebėjau - valgau todėl, kad reikia valgyti arba iš neturėjimo, ką veikti. blink.gif

Per šias tris dienas tik vieną kartą valgiau todėl, kad buvau alkana schmoll.gif

Verta susimastyti g.gif
tinute84
QUOTE(lakmė @ 2012 01 12, 17:34)
jei skaitai rusiškai, tai čia:
http://lyssy.ucoz.ru/index/lissi_mussa_skachat/0-15
knyga vadinasi 
3000 способов не препятствовать стройности, или Сделаем из Тушки Фигурку

Ten netgi yra visas forumas šiai temai. Merginos dienoraščius viešai rašo.
http://lyssymussu.ru/figurki/

mirksiukas.gif
*

su rusu kalba nedraugauju g.gif bet vistiek aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif teks , kaip nors is lt parsisiusti knyga 4u.gif
Rinute
Keliu tema i virsu smile.gif

ar vis dar yra norinciu grazeti?

mielai aktyviai prisijungciau, po trecio leliuko turiu 10 kg kailinukus, o juos reiktu nusimesti artejant pavasariui smile.gif smile.gif

rut@
QUOTE(Rinute @ 2012 03 05, 10:38)
Keliu tema i virsu smile.gif

ar vis dar yra norinciu grazeti?

mielai aktyviai prisijungciau, po trecio leliuko turiu 10 kg kailinukus, o juos reiktu nusimesti artejant pavasariui smile.gif smile.gif
*

yra! yra! perskaiciau knyga, bet vis kazkodel praktiskai nieko nedarau... blush2.gif
mondesar
o aš įsitaisiau lanką, ir dabar kai tik noriu ko nors pagraužti - čiumpu ir suku suku biggrin.gif
gabriela :)
As susidomejau labai, noreciau prisijungti, bet nuo kitos savaites, nes sia savaite laikaus savo sukurtos dietos, nuo snd pradejau ir nebenoriu nutraukt smile.gif ar kasnors prades su manim nuo kito pirmadienio???? smile.gif
septyntaske
smile.gif+2012 03 05, 21:27-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2012 03 05, 21:27)
As susidomejau labai, noreciau prisijungti, bet nuo kitos savaites, nes sia savaite laikaus savo sukurtos dietos, nuo snd pradejau ir nebenoriu nutraukt smile.gif ar kasnors prades su manim nuo kito pirmadienio???? smile.gif
*

labai linksmai cia skamba, as kol perskaitysiu temele, ateis ir kita savaite. Tai gal prisijungsiu smile.gif
puiku, lauksim pirmadienio smile.gif
Niu tai ka? ryt pradedam? ar kas jungiasi?
Auuu???? Merginos????
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.