Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pientraukio naudojimas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
luna
QUOTE(augustinos_mama @ 2010 11 01, 21:31)
Nu nerealus daiktas- AVENT pientraukis, kurį parduodu už 70 Lt
Rankinis pientraukis (naudotas 2 mėn.)  su žiedlapių formos masažinėmis ertmėmis, jį naudojus pienas nutraukiamas tiesiai į pienui laikyti skirtą buteliuką, kuris, uždėjus žinduką, naudojamas maitinti. Pridedu atsarginių dalių komplektą. Kaina-70 Lt.
Tel. 867656006 Vilnius,  staringtime@gmail.com-nuotraukos: http://staringtime.skelbiu.lt/
*

Skelbimu lenta tam yra
rasulka2
Aš buvau nusipirkus Avent rankinį, bet mano buvo nugraužti speneliai,tai su pientrakiu labai žiauriai skaudėjo ir nutraukinėjau rankomis. Taigi aš jį pabandžiau tik vieną kartą.
Žaislų Karalienė
Superinis daikciukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image

jo deka mano dukryte wub.gif iki 1m 6 men nezinojo, kad buna kitas pieniukas bigsmile.gif I visas tyreles, kosytes dejau blush2.gif
gusto mamyte
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2010 11 06, 18:19)
Superinis daikciukas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

user posted image

jo deka mano dukryte  wub.gif  iki 1m 6 men nezinojo, kad buna kitas pieniukas  bigsmile.gif I visas tyreles, kosytes dejau  blush2.gif
*

su pirmu vaiku gyvenau su pientraukiu o su antru net nepanaudojau nors buvau nusipirkus.ismokau duoti is kruties smile.gif jau 9men maitinu.
vanesa9
pirkau rankini avento nes planavau nutraukt pienuka kai eisiu i paskaitas, o atsitiko taip kad mazoji nevalgo is (.)(.) tai tenka nusitraukinet pastoviai, tai labai gailiuos kad nepirkau elektrinio nes dabar vargstu su tuo rankiniu verysad.gif
lepunele22
naudoji avent rankini tai super daikciukas, nei minutei nesigailejau kad pirkau, aisku kartais ir ranka tenka kruti pamasazuot kad geriau trauktu smile.gif thumbup.gif
mejinga
turėjom campol rankinį, bet užteko, vaikas pats ištraukdavo rolleyes.gif
Roxaniuke
Aš naudoju AVENT elektrinį pientraukį,esu labai patenkinta,tikrai puikiai ištraukia pieną,pirmą kartą kai pabandžiau tai supratau geriau nebūna.
Pientraukiu nusitraukius pieniuką,bei vyrui palikus vaikiuką turi kuom pamaitinti,o pati galiu kelioms valandoms išvažiuoti į parduotuvę. biggrin.gif
Linavaido
as naudojau avent firmos - rankini. Neblogai, bet paciai rankomis nusitarukti paprasciau ir daugiau nusitraukia. ( bent man taip) smile.gif
Širdele
Aš naudojau AVENT -rankini. Ir greitai ir patogu.
mėta
Naudoju Avent rankini, pradzioje naudojau Avent elektrini. Jokio skirtumo nera, isskyrus, kad elektrinis garsiai dirba, tai mano maziukai jau zinojo garsa ir pradedavo nervuotis doh.gif O rankinis tyliai, taip pat gerai istraukia, nereikia rozetes ieskoti ar elementus ieskoti netiketai pasibaigus.
kameilla
is pradziu naudojau avent rankini, bet turejau daug pienuko isigyjau medela swing elektrini (tikrai labai geras), lieka viena ranka laisva galima internete pasiskaitineti smile.gif
Vikadi
Naudojau Avent rankinį thumbup.gif Bet galvoju gal elektrinis patogiau g.gif
luna
Tik elektrinis... turejau rankini, dziaugiausi kol nepabandziau elektrinio ax.gif ranka nepavargsta, gali nusistatyti koki nori greiti....Avent turiu mirksiukas.gif jau antra teko pirkti doh.gif nusipirkau pirma, panaudojau mazai, pamaniau nereik man... pardaviau... ir po savaites krutines uzdegimas, lelyte neistraukia pieno... tai ka jus galvojat...nusiunciau vyra kita pirkti doh.gif tai ant pientraukiu paklojau..bet nesigailiu...
egllute
naudojau rankini Avent ISIS, nepatinka jis man, blogai pumpuoja, nepadaro tinkamo vakumo.
easy
naudojau Madela elektrini, su vienu antgaliu. Buvau labai patenkinta, nes turejau siek tiek problemu su uzsistovinciu pieneliu, tai rankom niekaip nebuciau nusitraukus, o elektrinis buvo super ypac naktimis, kai nebuvo jegu tai tik sedi ir viskas, pientraukis savo darba daro... va. rekomenduociau))
Cooper
mano geriausias pientraukis buvo mano rankos, puikiai istraukdavau lotuliukas.gif
*fujimi
nebuvo reikalingas
-LiuksE-
Avent geras rankinis smile.gif
2olko2
QUOTE(women007 @ 2011 01 18, 22:27)
*

Pritariu 100 proc smile.gif thumbup.gif
kerllyn
As naudoju Avent elektrini. Man labai geras.
baronkyte
pirmasias 5 savaites teko nusitraukinet pieneli kas 2-3 valandas ir diena ir nakti. is pradziu turejau rankini tommy tippy (ar kaip jis rasosi smile.gif ) bet paskui vyras nupirko elektrini medela. as tik uz elektrini thumbup.gif su rankiniu reikia teisingai prispausti, jei tik kiek pasimuistai, per visur bega, varva. jei trumpai, retkarciais naudoti, tai rankinis tiktu, bet daznai ir naktim man buvo per didele terlione schmoll.gif medela siaip geras, bet mamau, geriausias butu tas, kuris tuo pat metu traukia is abieju krutu g.gif laiko susitaupytu g.gif
Rashkyte
QUOTE(baronkyte @ 2011 02 10, 16:55)
pirmasias 5 savaites teko nusitraukinet pieneli kas 2-3 valandas ir diena ir nakti. is pradziu turejau rankini tommy tippy (ar kaip jis rasosi smile.gif ) bet paskui vyras nupirko elektrini medela. as tik uz elektrini  thumbup.gif  su rankiniu reikia teisingai prispausti, jei tik kiek pasimuistai, per visur bega, varva. jei trumpai, retkarciais naudoti, tai rankinis tiktu, bet daznai ir naktim man buvo per didele terlione  schmoll.gif  medela siaip geras, bet mamau, geriausias butu tas, kuris tuo pat metu traukia is abieju krutu  g.gif laiko susitaupytu  g.gif
*

as va tokia naudojau http://www.medelabreastfeedingus.com/produ...hony-breastpump
nepakeiciama!!!! biggrin.gif
nestuke:)
gal galit patart ka daryt,kartais labai suskausta krutis,toks jausmas lyg trauktu meslungis ar suakmenetu jos verysad.gif

as taipat naudojau avent rankiny,nusiskundimu juo neturiu smile.gif
Rashkyte
QUOTE(nestuke:) @ 2011 02 11, 09:13)
gal galit patart ka daryt,kartais labai suskausta krutis,toks jausmas lyg trauktu meslungis ar suakmenetu jos verysad.gif
as taipat naudojau avent rankiny,nusiskundimu juo neturiu smile.gif
*

gali gresti mastitas unsure.gif reikia pieniuka nusitraukti ir masazuot kruti 4u.gif
Arenga
QUOTE(women007 @ 2011 01 18, 21:27)
*

drinks_cheers.gif
astule5
abai padejo MEDELA SWING Aelektrinis. ismaitinau vaikuti su juo net 7 menesiukus. super smile.gif
Musyte_
AVENT rankinis geras thumbup.gif
inverse
as naudojau paprasta mechanini, bet galiausiai, kad ir kaip gerai nutrauktu pientraukis visikai viska ismokau nusitraukti tiesiog rankomis, kad ir kaip baisiai tai skambetu... man niekas taip gerai neistraukdavo ir nieko nebuvo patogiau...
waterloo
turiu rankini Avent ir si karta ji irgi naudosiu thumbup.gif , bet noreciau siaip elektrinio blush2.gif ... tik sazine pirkt neleidzia smile.gif
rimute 27
QUOTE(waterloo @ 2011 03 22, 11:53)
turiu rankini Avent ir si karta ji irgi naudosiu  thumbup.gif , bet noreciau siaip elektrinio  blush2.gif ... tik sazine pirkt neleidzia smile.gif
*

O as turiu rankiny AVENT pientrauky, bet ar as nemoku su juo naudotis ar kas, bet neisbega nei lasas su juo... patarkit gal nemoku kaip prisidet? blush2.gif g.gif
Papildyta:
o va as turiu AVENT rankiny pientrauky, tik va nezinau ar as naudotis juo nemoku ar kas, bet nei laso nepaima mano pientraukis.. patarkit ka daryt, gal kaip naudotis specialei?
juros_lasas
Turiu Avent rankini. Tiesiog greitai prireike ir nebuvo kada cia rinktis, reikejo jau pirkti. Bet esu visai patenkinta. Normalus daiktas smile.gif Nezinau kaip su mechaniniu gal darbas vyskta greiciau smile.gif
laisvune22
naudojau avent tiko ir patiko smile.gif
Alsė
Su pirmu turėjau AVENT rankinį, nes dažnai turėjau nusitraukinėti, o dabar neturiu jokio, kadangi vaikutis gerai ima krūtį ir nusitraukinėti nereikia smile.gif
Smilgulaukas
man pientraukio neprireikė, bet buvau kažkaip nusprendus pirkti tommee tippe rankinį - kokybė ir kaina tikrai geriausi ir dar visokių aksesuarų pakuotėje
Lotyna
QUOTE(Širdele @ 2010 12 04, 02:07)
Aš naudojau AVENT -rankini. Ir greitai ir patogu.
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(rimute 27 @ 2011 03 22, 20:08)
O as turiu rankiny AVENT pientrauky, bet ar as nemoku su juo naudotis ar kas, bet neisbega nei lasas su juo... patarkit gal nemoku kaip prisidet? blush2.gif  g.gif
Papildyta:
o va as turiu AVENT rankiny pientrauky, tik va nezinau ar as naudotis juo nemoku ar kas, bet nei laso nepaima mano pientraukis.. patarkit ka daryt, gal kaip naudotis specialei?
*

Man irgi taip buna, tiesiog reik ilgiau papumpuot, kokias 5-10 min. tada bega laisvai
Kikile
As irgi rankini Avent naudojau. Staigiai prireike, nebuvo kada gilintis kuris geriau, bet nenuvyle visiskai!
Kai pirma karta bandziau nusitraukineti pamenu man irgi nebego, susinervinau, uzsistresavau (nes reikejo kuo daugiau prikaupt per para, kadangi ruosiausi dienai i ligonine pradingti). Tada vyras labai pagelbejo. Pirmiausia liepe padet viska i sona ir nusiraminti, tuo tarpu pats isstudijavo visas instrukcijas ir rekomendacijas. O tada jau mane apmoke, ir viskas gavosi super thumbup.gif Pirmais bandymais svarbiausia nestresuot ir nusiteikti kad tai gali uztrukt. Kiti kartai jau daug lengvesni. 4u.gif
Siaip tikrai daiktas pasiteisino.
Iveco
naudojau avent elektrini pientrauki ,labai geras daiktas jei pienuko yra .... thumbup.gif
zhiu
As naudoju Tommee Tippee rankini, labai geras daiktas, neturiu jokiu problemu su juo smile.gif
Kreziukas
QUOTE(Iveco @ 2011 05 18, 05:14)
naudojau avent elektrini pientrauki ,labai geras daiktas jei pienuko yra .... thumbup.gif
*

thumbup.gif as irgi uz Avent rankini, isbandytas - nenuvyle
*Svajone*
turėjau rankinį avent'o pientraukį-nepatiko,gal todėl,kad pas mane pienas sunkiai nusitraukdavo schmoll.gif
Sissta
As avento turejau rankini.Pientraukis geras, bet dabar gal ieskociau elektrinio, nes laiko noreciau sutaupyt
Musyte_
As turejau AVENT rankini pientrauki reikia siek tiek su juo pasidarbuoti pradziai kad kaip sakant "uzpompuotu" kruti o po kazkurio laiko einasi kaip per sviesta smile.gif
jancikas
buvau patenkinta AVENT
sigullka
4u.gif Sveikutės merginos, norėčiau Jūsų paklaust, nuo ko pradėt nutraukinėt pienuką, iš kurios krūties, ar kai nutrauksiu, mano mažiukui užteks ir kaip jį laikyt bei kokio kiekio užtenka vienak kartui, mat norėčiau savo vaikiuką keliom valandėlėm palikt na ir pienuųko žinoma atitinkamai.. ax.gif
debeselis1979
Sveika, mano manymu per viena karta tikrai neprikaupsi reikiamo pienelio kiekio atsargai, nes tuomet tektu paaukoti viana kudikio maitinima, tai turesi padaryti per kelis kartus. Jeigu tavo kudikis tau pilnai neisvalgo kruties gali likusi pieneli nutraukti pientraukiu po maitinimo, na ir taip po truputi prikaupsi reikiama kieki. Reikiamas pienuko kiekis (ml) priklausys nuo to kiek menesiu tavo vaikeliui, bet vistiek tubut kokius 150-200 ml reiketu sukaupti, jei zadi praleisti viena maitinima. Nutraukta pieneli galima laikyti saldytuve sandarioje taroje (+4 laipsniu temperaturoje iki 3 paru, o jei saldiklyje -18 tuomet iki puses metu, prie -25 iki metu). Sekmes smile.gif
Papildyta:
O gal tau sis rankinis pientraukis tiesiog netinkamas, gal per silpnas. As taip pat buvau atsidurusi panasioje situacijoje, kadangi pas mane kietokos krutys. Taigi teko isigyti Medelos elektrini pientrauki, kuriuo esu patenkinta. smile.gif
Charlotte1
As turejau AVENT, is principo patiko. Tik ar as blogai traukdavau, ar ka - du kartus mastita turejau. Uzsikimse pieno latakeliai buvo.
zvible
o man nei vienas bandytas rankinis pientraukis nieko praktiskai neistraukdavo:((dabar nusipirkau medelos mini electric..nutraukia trecdali pienelio, o visa kita darba vistiek turiu rankomis atlikt. bet siaip geras daiktas, nesigailiu smile.gif bandysiu nusipirkt kita antgali, gal bus geriau ax.gif
WbangI
Man abu vaikus labai gerai atitarnavo Avent rankinis pientraukis, dabar paskolintas draugei smile.gif
RamCamCam
Naudojau avent rankini pientrauki
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.