QUOTE(augustinos_mama @ 2010 11 01, 21:31) Nu nerealus daiktas- AVENT pientraukis, kurį parduodu už 70 Lt Rankinis pientraukis (naudotas 2 mėn.) su žiedlapių formos masažinėmis ertmėmis, jį naudojus pienas nutraukiamas tiesiai į pienui laikyti skirtą buteliuką, kuris, uždėjus žinduką, naudojamas maitinti. Pridedu atsarginių dalių komplektą. Kaina-70 Lt. Tel. 867656006 Vilnius, staringtime@gmail.com-nuotraukos: http://staringtime.skelbiu.lt/Skelbimu lenta tam yra
rasulka2
2010 11 05, 22:56
Aš buvau nusipirkus Avent rankinį, bet mano buvo nugraužti speneliai,tai su pientrakiu labai žiauriai skaudėjo ir nutraukinėjau rankomis. Taigi aš jį pabandžiau tik vieną kartą.
Žaislų Karalienė
2010 11 06, 17:19
gusto mamyte
2010 11 07, 12:40
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2010 11 06, 18:19) su pirmu vaiku gyvenau su pientraukiu o su antru net nepanaudojau nors buvau nusipirkus.ismokau duoti is kruties  jau 9men maitinu.
vanesa9
2010 11 13, 19:44
pirkau rankini avento nes planavau nutraukt pienuka kai eisiu i paskaitas, o atsitiko taip kad mazoji nevalgo is (.)(.) tai tenka nusitraukinet pastoviai, tai labai gailiuos kad nepirkau elektrinio nes dabar vargstu su tuo rankiniu
lepunele22
2010 11 19, 19:31
naudoji avent rankini tai super daikciukas, nei minutei nesigailejau kad pirkau, aisku kartais ir ranka tenka kruti pamasazuot kad geriau trauktu
mejinga
2010 11 19, 22:14
turėjom campol rankinį, bet užteko, vaikas pats ištraukdavo
Roxaniuke
2010 11 22, 13:11
Aš naudoju AVENT elektrinį pientraukį,esu labai patenkinta,tikrai puikiai ištraukia pieną,pirmą kartą kai pabandžiau tai supratau geriau nebūna. Pientraukiu nusitraukius pieniuką,bei vyrui palikus vaikiuką turi kuom pamaitinti,o pati galiu kelioms valandoms išvažiuoti į parduotuvę.
Linavaido
2010 11 28, 16:51
as naudojau avent firmos - rankini. Neblogai, bet paciai rankomis nusitarukti paprasciau ir daugiau nusitraukia. ( bent man taip)
Širdele
2010 12 04, 01:07
Aš naudojau AVENT -rankini. Ir greitai ir patogu.
Naudoju Avent rankini, pradzioje naudojau Avent elektrini. Jokio skirtumo nera, isskyrus, kad elektrinis garsiai dirba, tai mano maziukai jau zinojo garsa ir pradedavo nervuotis  O rankinis tyliai, taip pat gerai istraukia, nereikia rozetes ieskoti ar elementus ieskoti netiketai pasibaigus.
kameilla
2010 12 07, 16:15
is pradziu naudojau avent rankini, bet turejau daug pienuko isigyjau medela swing elektrini (tikrai labai geras), lieka viena ranka laisva galima internete pasiskaitineti
Naudojau Avent rankinį  Bet galvoju gal elektrinis patogiau
Tik elektrinis... turejau rankini, dziaugiausi kol nepabandziau elektrinio  ranka nepavargsta, gali nusistatyti koki nori greiti....Avent turiu  jau antra teko pirkti  nusipirkau pirma, panaudojau mazai, pamaniau nereik man... pardaviau... ir po savaites krutines uzdegimas, lelyte neistraukia pieno... tai ka jus galvojat...nusiunciau vyra kita pirkti  tai ant pientraukiu paklojau..bet nesigailiu...
egllute
2010 12 08, 19:18
naudojau rankini Avent ISIS, nepatinka jis man, blogai pumpuoja, nepadaro tinkamo vakumo.
naudojau Madela elektrini, su vienu antgaliu. Buvau labai patenkinta, nes turejau siek tiek problemu su uzsistovinciu pieneliu, tai rankom niekaip nebuciau nusitraukus, o elektrinis buvo super ypac naktimis, kai nebuvo jegu tai tik sedi ir viskas, pientraukis savo darba daro... va. rekomenduociau))
mano geriausias pientraukis buvo mano rankos, puikiai istraukdavau
*fujimi
2011 01 18, 20:03
nebuvo reikalingas
-LiuksE-
2011 01 18, 21:27
Avent geras rankinis
QUOTE(women007 @ 2011 01 18, 22:27) Avent geras rankinis  Pritariu 100 proc
kerllyn
2011 01 21, 07:59
As naudoju Avent elektrini. Man labai geras.
baronkyte
2011 02 11, 00:55
pirmasias 5 savaites teko nusitraukinet pieneli kas 2-3 valandas ir diena ir nakti. is pradziu turejau rankini tommy tippy (ar kaip jis rasosi  ) bet paskui vyras nupirko elektrini medela. as tik uz elektrini  su rankiniu reikia teisingai prispausti, jei tik kiek pasimuistai, per visur bega, varva. jei trumpai, retkarciais naudoti, tai rankinis tiktu, bet daznai ir naktim man buvo per didele terlione  medela siaip geras, bet mamau, geriausias butu tas, kuris tuo pat metu traukia is abieju krutu  laiko susitaupytu
Rashkyte
2011 02 11, 01:22
QUOTE(baronkyte @ 2011 02 10, 16:55) pirmasias 5 savaites teko nusitraukinet pieneli kas 2-3 valandas ir diena ir nakti. is pradziu turejau rankini tommy tippy (ar kaip jis rasosi  ) bet paskui vyras nupirko elektrini medela. as tik uz elektrini  su rankiniu reikia teisingai prispausti, jei tik kiek pasimuistai, per visur bega, varva. jei trumpai, retkarciais naudoti, tai rankinis tiktu, bet daznai ir naktim man buvo per didele terlione  medela siaip geras, bet mamau, geriausias butu tas, kuris tuo pat metu traukia is abieju krutu  laiko susitaupytu  as va tokia naudojau http://www.medelabreastfeedingus.com/produ...hony-breastpumpnepakeiciama!!!!
nestuke:)
2011 02 11, 17:13
gal galit patart ka daryt,kartais labai suskausta krutis,toks jausmas lyg trauktu meslungis ar suakmenetu jos as taipat naudojau avent rankiny,nusiskundimu juo neturiu
Rashkyte
2011 02 12, 05:34
QUOTE(nestuke:) @ 2011 02 11, 09:13) gal galit patart ka daryt,kartais labai suskausta krutis,toks jausmas lyg trauktu meslungis ar suakmenetu jos as taipat naudojau avent rankiny,nusiskundimu juo neturiu  gali gresti mastitas  reikia pieniuka nusitraukti ir masazuot kruti
QUOTE(women007 @ 2011 01 18, 21:27) Avent geras rankinis 
astule5
2011 03 05, 13:56
abai padejo MEDELA SWING Aelektrinis. ismaitinau vaikuti su juo net 7 menesiukus. super
Musyte_
2011 03 05, 15:10
AVENT rankinis geras
inverse
2011 03 20, 23:22
as naudojau paprasta mechanini, bet galiausiai, kad ir kaip gerai nutrauktu pientraukis visikai viska ismokau nusitraukti tiesiog rankomis, kad ir kaip baisiai tai skambetu... man niekas taip gerai neistraukdavo ir nieko nebuvo patogiau...
waterloo
2011 03 22, 09:53
turiu rankini Avent ir si karta ji irgi naudosiu  , bet noreciau siaip elektrinio  ... tik sazine pirkt neleidzia
rimute 27
2011 03 22, 19:08
QUOTE(waterloo @ 2011 03 22, 11:53) turiu rankini Avent ir si karta ji irgi naudosiu  , bet noreciau siaip elektrinio  ... tik sazine pirkt neleidzia  O as turiu rankiny AVENT pientrauky, bet ar as nemoku su juo naudotis ar kas, bet neisbega nei lasas su juo... patarkit gal nemoku kaip prisidet? Papildyta:o va as turiu AVENT rankiny pientrauky, tik va nezinau ar as naudotis juo nemoku ar kas, bet nei laso nepaima mano pientraukis.. patarkit ka daryt, gal kaip naudotis specialei?
juros_lasas
2011 03 24, 08:57
Turiu Avent rankini. Tiesiog greitai prireike ir nebuvo kada cia rinktis, reikejo jau pirkti. Bet esu visai patenkinta. Normalus daiktas  Nezinau kaip su mechaniniu gal darbas vyskta greiciau
laisvune22
2011 03 28, 12:16
naudojau avent tiko ir patiko
Su pirmu turėjau AVENT rankinį, nes dažnai turėjau nusitraukinėti, o dabar neturiu jokio, kadangi vaikutis gerai ima krūtį ir nusitraukinėti nereikia
Smilgulaukas
2011 05 01, 19:10
man pientraukio neprireikė, bet buvau kažkaip nusprendus pirkti tommee tippe rankinį - kokybė ir kaina tikrai geriausi ir dar visokių aksesuarų pakuotėje
QUOTE(Širdele @ 2010 12 04, 02:07) Aš naudojau AVENT -rankini. Ir greitai ir patogu. QUOTE(rimute 27 @ 2011 03 22, 20:08) O as turiu rankiny AVENT pientrauky, bet ar as nemoku su juo naudotis ar kas, bet neisbega nei lasas su juo... patarkit gal nemoku kaip prisidet? Papildyta:o va as turiu AVENT rankiny pientrauky, tik va nezinau ar as naudotis juo nemoku ar kas, bet nei laso nepaima mano pientraukis.. patarkit ka daryt, gal kaip naudotis specialei? Man irgi taip buna, tiesiog reik ilgiau papumpuot, kokias 5-10 min. tada bega laisvai
As irgi rankini Avent naudojau. Staigiai prireike, nebuvo kada gilintis kuris geriau, bet nenuvyle visiskai! Kai pirma karta bandziau nusitraukineti pamenu man irgi nebego, susinervinau, uzsistresavau (nes reikejo kuo daugiau prikaupt per para, kadangi ruosiausi dienai i ligonine pradingti). Tada vyras labai pagelbejo. Pirmiausia liepe padet viska i sona ir nusiraminti, tuo tarpu pats isstudijavo visas instrukcijas ir rekomendacijas. O tada jau mane apmoke, ir viskas gavosi super  Pirmais bandymais svarbiausia nestresuot ir nusiteikti kad tai gali uztrukt. Kiti kartai jau daug lengvesni. Siaip tikrai daiktas pasiteisino.
naudojau avent elektrini pientrauki ,labai geras daiktas jei pienuko yra ....
As naudoju Tommee Tippee rankini, labai geras daiktas, neturiu jokiu problemu su juo
Kreziukas
2011 05 20, 13:03
QUOTE(Iveco @ 2011 05 18, 05:14) naudojau avent elektrini pientrauki ,labai geras daiktas jei pienuko yra ....   as irgi uz Avent rankini, isbandytas - nenuvyle
*Svajone*
2011 06 06, 21:51
turėjau rankinį avent'o pientraukį-nepatiko,gal todėl,kad pas mane pienas sunkiai nusitraukdavo
As avento turejau rankini.Pientraukis geras, bet dabar gal ieskociau elektrinio, nes laiko noreciau sutaupyt
Musyte_
2011 06 07, 10:55
As turejau AVENT rankini pientrauki reikia siek tiek su juo pasidarbuoti pradziai kad kaip sakant "uzpompuotu" kruti o po kazkurio laiko einasi kaip per sviesta
jancikas
2011 06 14, 22:58
buvau patenkinta AVENT
sigullka
2011 06 17, 11:48
 Sveikutės merginos, norėčiau Jūsų paklaust, nuo ko pradėt nutraukinėt pienuką, iš kurios krūties, ar kai nutrauksiu, mano mažiukui užteks ir kaip jį laikyt bei kokio kiekio užtenka vienak kartui, mat norėčiau savo vaikiuką keliom valandėlėm palikt na ir pienuųko žinoma atitinkamai..
debeselis1979
2011 06 26, 21:48
Sveika, mano manymu per viena karta tikrai neprikaupsi reikiamo pienelio kiekio atsargai, nes tuomet tektu paaukoti viana kudikio maitinima, tai turesi padaryti per kelis kartus. Jeigu tavo kudikis tau pilnai neisvalgo kruties gali likusi pieneli nutraukti pientraukiu po maitinimo, na ir taip po truputi prikaupsi reikiama kieki. Reikiamas pienuko kiekis (ml) priklausys nuo to kiek menesiu tavo vaikeliui, bet vistiek tubut kokius 150-200 ml reiketu sukaupti, jei zadi praleisti viena maitinima. Nutraukta pieneli galima laikyti saldytuve sandarioje taroje (+4 laipsniu temperaturoje iki 3 paru, o jei saldiklyje -18 tuomet iki puses metu, prie -25 iki metu). Sekmes Papildyta:O gal tau sis rankinis pientraukis tiesiog netinkamas, gal per silpnas. As taip pat buvau atsidurusi panasioje situacijoje, kadangi pas mane kietokos krutys. Taigi teko isigyti Medelos elektrini pientrauki, kuriuo esu patenkinta.
Charlotte1
2011 07 01, 19:06
As turejau AVENT, is principo patiko. Tik ar as blogai traukdavau, ar ka - du kartus mastita turejau. Uzsikimse pieno latakeliai buvo.
o man nei vienas bandytas rankinis pientraukis nieko praktiskai neistraukdavo:((dabar nusipirkau medelos mini electric..nutraukia trecdali pienelio, o visa kita darba vistiek turiu rankomis atlikt. bet siaip geras daiktas, nesigailiu  bandysiu nusipirkt kita antgali, gal bus geriau
Man abu vaikus labai gerai atitarnavo Avent rankinis pientraukis, dabar paskolintas draugei
RamCamCam
2012 01 29, 14:12
Naudojau avent rankini pientrauki
|
|