Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pientraukio naudojimas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Simsė
As tik uz AVENT rankini thumbup.gif
ingusiia
As naudoju avent rankini, labai patenkinta thumbup.gif , turiu dar kazkoki elektrini amerikietiska, tai arba as jo naudot nemoku ar kas jam netaip g.gif , bet su juo kai traukt praedu tai spenelius skauda ir net pienas ne taip gerai bega ir net visai nustoja begt verysad.gif
floridija
Man tai vyras nupirko Canpol, kai prireike tai visai tiko ir patiko smile.gif
vaidosius
QUOTE(evatali2 @ 2009 11 12, 09:19)
Naudojau Avent ISIS rankini thumbup.gif . Mane jis puikiai tenkino, tai kito nei ieskojau, nei bandziau 4u.gif
*

ir as toki naudojau drinks_cheers.gif esu juo labai patenkinta thumbup.gif
super_wife
As naudoju Avent Isis IQ DUO nu nerealus pagalbininkas thumbup.gif
saner
As pabandziau kazkoki, vaistinej pirkta, rankini, tai man visai nepatiko. Po to kelias dienas papuli skaudejo. Dabar turiu avent rankini ir bijau bandyti:)
zylute35
QUOTE(saner @ 2009 11 28, 19:34)
As pabandziau kazkoki, vaistinej pirkta, rankini, tai man visai nepatiko. Po to kelias dienas papuli skaudejo. Dabar turiu avent rankini ir bijau bandyti:)
*

As pries 8 metus turejau rusiska su oranzine puslyte. Buvau taip isigudrinusi, kad paspaudziu, kad butu traukimas, o pati svelniai masazuoju krutine. Super, net snioksdavo pienukas su puta smile.gif thumbup.gif
Pries menesi pagimdziau antraji, galvojau, kad issiversiu be pientraukio. Kai pradejo gamintis pienukas, verkdama nakti nusitraukinejau su rankomis, skausmas ir visiska nesekme. doh.gif Vyra jau 8 ryto nusiunciau i vaistine ir prisakiau, kad tik nupirktu senaji, rusiska.Pasiseke, vienas dar buvo uzsilikes thumbup.gif maitinu krutimi, bet , kai mazyte per ilgai miega, kad krutu neskaudetu nusitraukiu. Tad manau, kad cia pripratimas, su kokiu ismoksti, toks yra pats geriausias. Sekmes visoms 4u.gif
Miracle_mira
As ir manau, kad pientaukis geriausias tas prie kurio pripranti, bet buna ir ne kokybisku... as turejau Canpol pientrauki, tai jis po kokiu 3 savaiciu naudojimo nelabai ka traukdavo, nors krutyje pieno pilna buvo. Dabar turiu Avento rankini pientrauki, kol kas ( 2 savaites) esu juo patenkinta, piena traukia puikiai, o naudoju kiekvieno maitinimo metu, nes mano angelelis patraukia kruti kelis kart ir uzmiega wub.gif , tad tenka gelbetis naudojant pientrauki smile.gif
Gurda*
Rankinis Avent pientraukis superinis, naudojau 8 mėnesius, nes visada traukiau pieną, mažiukė valgė tik iš buteliuko.Kuo dažniau traukiau pieną tuo daugiau jo gaminosi thumbup.gif
kroha
Turiu rankini Avento ir elektrini Baby Uno, ir abiem labai patenkinta!
Ferula
Labuka mamoms 4u.gif Prasau patarkit, koki elektrini Medelos pieno nutraukeja pirkt? unsure.gif Nes jau su rankiniu Avent'o ziauriai pavargau doh.gif Aciu
raskejan
po pirmojo gimdymo naudojau MEDELOS elektrinri[toks geltonas] thumbup.gif o po antrojo AVENT elektrini thumbup.gif tik kad brangokas bet mazoji iplese speneli tai teko pirkt o taip kam jo biggrin.gif
kristelt
As naudojau elektrini AVENT pientrauki, buvau labai patenkinta 4u.gif
pukepuke
QUOTE(kristelt @ 2010 01 08, 15:40)
*

Ir as drinks_cheers.gif
vaiwulee
QUOTE(kristelt @ 2010 01 08, 16:40)
*

as taipat thumbup.gif
daivune
Aš naudojau avent rankinį pientraukį tikrai buvau labai patenkinta. smile.gif
Pušūnė
as nusipirkau rusiska su oranzine puslyte, tai taip kaip ir pries tai sake viena mama, lengvai amaszuoju ir sudarau traukima, tai visai puikiai. Man ji pirkt patare pati vaistininke, jis labai pigus, bet uztai labai puikiai atlieka savo paskirti.
mamabalta
QUOTE(Ferula @ 2009 12 31, 17:23)
Labuka mamoms 4u.gif  Prasau patarkit, koki elektrini Medelos pieno nutraukeja pirkt?  unsure.gif Nes jau su rankiniu Avent'o ziauriai pavargau  doh.gif Aciu
*

Lygiai metus su rankiniu Avent Isis nusitraukinėjau, nes mano gražuolytė krūties neėmė doh.gif . Tikrai geras man jis pasirodė. Tik vožtuvėlius 2 kartus teko naujus pasiimti (gerai, kad naujas buvo, garantija metus galioja),
O pavargau tai ir aš žiauriai. Bet ne dėl pientraukio, manau. Kai pieno daug buvo, gana greit ir lengvai nusitaukdavau. Įdomu, per kiek laiko su elektriniu nusitraukia? aš, su rankiniu, apie 20 min sugaišdavau.
mudu.abudu
As irgi naudojau AVENT pientrauki. Jis ypac mane isgelbejo ketvirta diena po gimdymo, kai krutys is D dydzio pasidare kaip Pamelos A. lotuliukas.gif Dabar tenaudoju gal koki karta i menesi, kai guzai susidaro, o vaikiukas ima oziuotis zindant ir nebetraukia verysad.gif
SauLionGe
o man akusere grieztai uzdraude naudoti pientrauki, parode kaip teisingai reikia nutraukti piena jeigu reikia ax.gif seip pasake, kad pamaitini ir nebelieti, nenutraukineji, nebent nori kad dar daugiau pieno butu. o be to labai skauda su pientrauku ir sunku,su rankom kur kas paprasciau 4u.gif
++++
as naudojau avent
Papildyta:
rankini kokius 3 men. paskui vaikas pats pradejo valgyti is kruties, antra karta pirkciau tik elektrini
zarza
QUOTE(SauLionGe @ 2010 01 26, 17:01)
o man akusere grieztai uzdraude naudoti pientrauki, parode kaip teisingai reikia nutraukti piena jeigu reikia  ax.gif  seip pasake, kad pamaitini ir nebelieti, nenutraukineji, nebent nori kad dar daugiau pieno butu. o be to labai skauda su pientrauku ir sunku,su rankom kur kas paprasciau  4u.gif
*

Bandziau ir su rankom nutraukineti ir su pientraukiu. Su pientraukiu greiciau ir ranku neskauda. Papu taip pat neskauda smile.gif
geguziuke2
sveikutes, as ir naudojau pirma menesi pientrauki,nes maziuke kruties neeme,po menesio pati pradejo valgyt...o naudojau avent rankini, na geras jis, bet kita kart tikrai elektrini pirkciau 4u.gif
musik
As turiu Avent rankini cool.gif
Ne i tema, kaip jus isiulet vaikam kruti, po keliu menesiu?!? g.gif As vargau 2 menesius besiulidama doh.gif uzkniso! vaikas laimejo thumbup.gif gavo buteliuka lotuliukas.gif (P.S. isbandziau visas imanomas priemones)
Alsė
Turėjau AVENT pientraukį ir buvau juo patenkinta thumbup.gif
Esha
As rankomis nemoku traukti schmoll.gif Nesuprantu, ryskiai kazka ne taip darau. Krutys pilnos, o iseina ispaust kokius 10 ml is abieju doh.gif Kai duodu vaikui, tai jis valgo, net pienukas per zandus bega.
Dabar ir svarstau koki cia pirkti, nes jau tuoj menuo kai namuose sedziu, iseisiu is proto doh.gif
SauLionGe
reikia ismasazuoti krutis sukamaisiais judesiais ir begs pienelis
linaga
Isbandziau triju firmu pientraukius ir pats geriausias - Avent rankinis,nes jis geriausiai istraukia pienuka.
Esha
QUOTE(SauLionGe @ 2010 02 05, 23:22)
reikia ismasazuoti krutis sukamaisiais judesiais ir begs pienelis
*

Tikrai veikia!
Bet 140 ml as su rankom vistiek niekaip neissitraukiu.
Pirksiu isgirtaji Avent isis
capara
QUOTE(SauLionGe @ 2010 01 26, 17:01)
o man akusere grieztai uzdraude naudoti pientrauki, parode kaip teisingai reikia nutraukti piena jeigu reikia  ax.gif  seip pasake, kad pamaitini ir nebelieti, nenutraukineji, nebent nori kad dar daugiau pieno butu. o be to labai skauda su pientrauku ir sunku,su rankom kur kas paprasciau  4u.gif
*

Jei jums skaudejo su pientraukiu, reiskia kazka ne taip daret, arba krutys jau buvo nukramtytos, kad nuo bet kokio prisilietimo skauda. Nes siaip skaudeti neturi. As naudoju Medela swing ir galiu drasiai pasakyti, kad be sio pirkinio jau seniai butu teke vaika primaitinti misinukais, kadangi pieno buna tai per daug, tai per mazai. Kai per daug - palengiva krutis, o kai per mazai - stimuliuoja gamyba. Nezinau kaip kituose pientraukiuose, bet siame reguliuojas intensyvumas, taigi jei jauciamas diskomfortas, galima siurbti silpniau. Man asmeniskai krutys taip iprato (koki trecia men) pasidare visai nejautrios, tai dabar ir pientraukiu galiu stipriausiai siurbti, o ir vaikas gali isikandes kruti dar apsidairyt aplinkui ir vis tiek neskauda biggrin.gif
jurnica
na mano katinui daugiau nei 3 men.vakar sumasciau nusipirkt avent rankini pientrauki.rezultatas-nebega pienas verysad.gif jau tris kartus bandziau,tai treciaji karta per koki 20 min nei 20 ml nepribego.na pieno ne upes pas mane,bet jo tikrai yra,nes vaikiuka maitinu tik is kruties.na buvo neperseniausiai kelias dienas iterpiau ir misinio nes pieno krize buvo(manau nuo streso).na atrodo traukiu ta piena kaip reikia,bet...tai neismastau ka cia padarius g.gif gal dar kam buvo tokia beda ir radot iseiti???prasau patarkit brangiosios mamytes.
Mystic Sahara
Naudojau Avent firmos, visai geras buvo, patogus.
Rashkyte
as turejau Medela, likau labai patenkinta thumbup.gif
Emuciukas
as nusipirkau Avent rankini pientrauki, isbandysim ji... seip ji naudosim tokiais atvejais kai krutys per daug prisipildo iki maudimo o vaikelis nevalgiukas neima tuo metu kruties...sau palengvinti dalia ir prikaupti pienelio prie to paties ekstra atvejams kai mama tures reikalu ir reiks palikti vaikeli. Rankomis jau bandziau ta daryti bet nesiseke
astalaur
AVENT rankinį naudojau, pradžioj, kol buvo pienuko nemažai, nutraukdavau per 15 min., o vėliau, kai pienuko sumažėjo, tai ir pusvalandį pasėdėdavau... Pirkau per SM naudotą, bet jis man puikiai atitarnavo thumbup.gif Buvo ir cypsėt pradėjęs, bet perdėjau atsarginę detalę, ir viskas vėl buvo puiku. Beje, per kiekvieną plovimą aš jį visą išsiardydavau ir detales atskirai išplaudavau...
uksis
AVENT. Mechaninis. Atlaikė 1,8 metus ir dar būtų laikęs. Susidėvėjusias vožtuvėlius pakeisdavo nemokamai. Čia silniausia pientraukio vieta. O kadangi pas mane jis dirbdavo visus tuos 1,8 metų kasdien prieš kiekvieną maitinimą, tai atsarginių, kurie buvo pakuotėj, neužteko.
rojukas
Geriausias pientraukis - rankytes smile.gif visi tie mechanizmai labai ilgai dirba...o stai rankinis variantas tik pirmus kartus uztruko smile.gif o kaip igusti...tai kaip karvyte biggrin.gif
Niuciukas
QUOTE(rojukas @ 2010 03 24, 01:35)
Geriausias pientraukis - rankytes smile.gif visi tie mechanizmai labai ilgai dirba...o stai rankinis variantas tik pirmus kartus uztruko smile.gif o kaip igusti...tai kaip karvyte biggrin.gif
*

O kaip tu rankomis nutarukineji? Ar spaudi tik prie pacio spenelio ar is toliau? As irgi rankom traukiu, bet kad pritraukiu vis panasu kieki, o norisi kad pienuko daugetu, juk ir leliuko poreikiai dideja. Gal turi kokiu patarimu, kaip traukti ranka? 4u.gif
_Foxy_
Man skubiai prireikus išgrūdau pirkt būtent Avent'o, žinoma rankinio, nes ant kitokio buvo gaila mesti pinigus, o ir nesitikėjau, kad taip ilgai ir dažnai teks su pientraukiu draugauti ... ax.gif
Brauna
Tuiu Nuk rankinį, bet inkamas tik ki retai reikia traukti. Kai dukrytė beveik nebeimdavo krūties pirkau Avent rankinį, tikkrai geras. Dar ir dabar naudoju. Beje pirkau euro vaistinėje 133Lt akcija buvo. thumbup.gif
*Boluzyte*
Kadangi man po gimdymo vienoj kruty uzsistovejo pienas, tai skubiai reikejo pirkti ir pirkau pati paprasciausia, kuris kainavo 20lt, vaistinej.As ji panaudodavau pries maitinima, nes labai pienas begdavo, nespedavo jo nuryti, o paskui viskas susitvarke. Veliau nusipirkau avent rankini, bet man nejo su juo nusitraukti pieni blush2.gif vis bandydavau su rankomis traukti, bet neisejo. O dabar visai nesenai pabandziau vel su rankomis tai kaip karvute lotuliukas.gif pienelis bega srovele ir gan nemaza, tai neivieno nebereikia pientraukio biggrin.gif
lasvegiete
Patys patys geriausi yra Medela pientraukiai. Brangus elektrinis, taciau jeigu norit vaikuti ilgai maitinti, tikrai verta investuoti mirksiukas.gif Rankinis Medela irgi neblogas.
uneja
Avent (nors kitokio nebandziau), nes skubiai reikejo tai pirkau pasitaikiusi po ranka daug nesirinkdama, man jis tarnavo 5 men , kol suluzo korpusas (nes jie plastikiniai) o siaip tai geras buvo
butybe
As ir AVENT nusipirkau. Man truko pienuko, daugiau 40 ml nepritraukdavau. Nepatingejau, padirbejau kokia savaite ir si ryt 110 ml! Negaliu atsidziaugti! Nenoriu reklamuoti firmos, bet noriu pasakyt mamytems, jei mazai pieno, ar vaikutis sunkiai zinda, nepatingekit nusitraukit ir prades gamintis. Kai kam i zindyma tiesiog reikia "isivaziuoti".
Kačia
Kai pagimdziau antra suneli rinkausi tarp Avent ir Medelos pientraukiu. Greit prireikus pientraukio, teko pirkti Avent, nes Medelos nebuvo. Likau patenkinta, todel ir dabar augindama dukryte naudoju Avent thumbup.gif
uneja
naudojau Avent pientrauki
rug
aš tai jomajo, pientraukį nusipirkau, o naudojau tai dvi dienas, kol mažė po lempom pliažinosi doh.gif . taip ir stovi, dulka schmoll.gif
Papildyta:
a doh.gif , gi žiopla. esmės tai nepasakiau. canpol melžtuvas
justtuttee
as naudoju avent labai patogus ax.gif
justmoon
Ir as naudojau Avent pientrauki drinks_cheers.gif Pienuko buvo laaabai daug, tai buvo man tikras issigelbejimas thumbup.gif
eltique
reikalingas daiktas thumbup.gif kai grizom is gimdyklos taitik jo pagalba piena nusitraukdavau po nedaug 30 ml,o po to viskas susitvarke pradejo normaliai gamintis.naudoju canpol nebrangus apie 40 lt tekainavo visai neblogas smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.