Sveikos busimos mamos ir jau mamytes
nusipirkau Nuk nes staigiai reikejo ir ilgai nesirinkau, bet po menesio pavargau, nes rankinis ir pradejau ieskotis elektrinio, siame forume is kitos mamytes nusipirkau Medela dviguma pientrauki, t.y. abi krytis gali nusitraukinet vienu metu
QUOTE(ciku_caku @ 2009 09 09, 10:05) nusipirkau Nuk nes staigiai reikejo ir ilgai nesirinkau, bet po menesio pavargau, nes rankinis ir pradejau ieskotis elektrinio, siame forume is kitos mamytes nusipirkau Medela dviguma pientrauki, t.y. abi krytis gali nusitraukinet vienu metu Niu aiskutis, reiskia geriau elektrinis
Esu ir aš girdėjusi, kad elektrinis, traukiantis iš abiejų krūtų, geriausias. Pati naudojau rankinį baby Ono... Nelengva buvo, bet ištvėriau (ir ko nepadarysi dėl savo mažulio
Kita vertus -- esi tikra, kad jo Tau reiks? QUOTE(Liniuka78 @ 2009 09 10, 10:09) Esu ir aš girdėjusi, kad elektrinis, traukiantis iš abiejų krūtų, geriausias. Pati naudojau rankinį baby Ono... Nelengva buvo, bet ištvėriau (ir ko nepadarysi dėl savo mažulio Kita vertus -- esi tikra, kad jo Tau reiks? vava, man asmeniskai jo net neprireike, QUOTE(Liniuka78 @ 2009 09 10, 11:09) Esu ir aš girdėjusi, kad elektrinis, traukiantis iš abiejų krūtų, geriausias. Pati naudojau rankinį baby Ono... Nelengva buvo, bet ištvėriau (ir ko nepadarysi dėl savo mažulio Kita vertus -- esi tikra, kad jo Tau reiks? Na is tikruju manau kad reiktu tureti, juk jei neturesiu, tai paskui su vaiku ant ranku juk neisiu i parduotuve pirkti paskutine minute...
As pirkau is Avent firmos, rankinis. bet naudojau tik pora kart kolkas
QUOTE(ciku_caku @ 2009 09 09, 09:05) nusipirkau Nuk nes staigiai reikejo ir ilgai nesirinkau, bet po menesio pavargau, nes rankinis ir pradejau ieskotis elektrinio, siame forume is kitos mamytes nusipirkau Medela dviguma pientrauki, t.y. abi krytis gali nusitraukinet vienu metu O jis elektrinis?? kiek jis kainuoja? Per kiek laiko nusitraukia pienukas?? As maitinu tik nusitraukinedama, nes maniskis neima kruties, tai kosmaras kiek laiko sugaistu, kad ir su elektriniu pientraukiu.
As nusipirkau rankini Lovi pientrauki, kai su MP gausa buvo problemu, bet panaudojau tik pora kartu ir viskas susitvarke
Aš naudoju Avent firmos rankinį pientraukį, esu patenkinta. Nusipirkau, kai vaikui buvo mėnuo laiko, iki tol nelabai sako, gerai naudoti
man irgi Avent firmos pientraukis tiko
o man kazkodel labai sunkiai sekasi draugauti su pientraukiu. po mazyles gimimo, kai pienas bego upeliais, dar siaip ne taip kazka istraukdavau, bet labai mazai. o dabar nu nenori tas pienas begti ir viskas. mazyle vos patraukia ir bega, o man su pientraukiu nieko neiseina
As naudodavau Avent, kol naujas, tai l.geras, bet po to nuo plovimu, dezinfekavimu, ta guma ne taip gerai laikydavosi, tai sunkoka budavo ir laikyt ir pompuoti.
Naudoju Avent rankini pientrauki, nepirkau, paskolino, tai man jis visai patinka, uztrunku vos 10 min ir jokiu papildomu problemuar nepatogumu nesukelia
mane išgelbėjo Avent rankinis pientraukis. dukrytė krūties neėmė tai iki 6 mėnesių darbavausi... pieš tai bandžiau kažkokį pigesnį, man atrodo iš NUK kur traukti reikia spaudant pūslę tokią, bet iš vis nieko nesigavo man su juo...
Niu as tai va nusipirkau vakar NUK firmos pientrauki, rankini, bet ten ne su pusle, o su pompa..
Na as tai Avent rankini nusipirkau dar su pirma dukryte, labai padejo ir patiko, nors pries tai su kazkokiu pigiu kankinausi. Gimus antrai panelei "seses palikimas" labai praverte ir del pientraukio gumines dalies susidevejimo neturejau problemu
As naudoju rankini Avent pientrauki.
Man su pientraukiu irgi kazkodel nesiseka - nebega pienas nors tu ka....
QUOTE(Meškašunis @ 2009 10 03, 14:26) Nu man tai elektrinis buvo laaabai negerai. Man skaudziai buvo labai. Su rankiniu gali pati pasireguliuot , kada svelniau spustelt, kada laiku atleist... As su elektriniu iki kraujo nusivarydavau.... Na as pagalvojau ir nusipirkau va NUK firmos rankini pientrauki, paziuresiu kaip cia bus.. QUOTE(Meškašunis @ 2009 10 03, 13:26) Nu man tai elektrinis buvo laaabai negerai. Man skaudziai buvo labai. Su rankiniu gali pati pasireguliuot , kada svelniau spustelt, kada laiku atleist... As su elektriniu iki kraujo nusivarydavau.... Man priešingai
O as turiu Canpol firmos, rankini su pompele gumine, geras, traukia, nebrangus, bet nesinaudoju... gal blogai, bet kad ner reikalo
As uz Avent pientrauki
naudojau AVENT pientrauki,labai tiko,patiko,niekas nesusidevejo
QUOTE(Gervuogė @ 2009 09 11, 04:19) O jis elektrinis?? kiek jis kainuoja? Per kiek laiko nusitraukia pienukas?? As maitinu tik nusitraukinedama, nes maniskis neima kruties, tai kosmaras kiek laiko sugaistu, kad ir su elektriniu pientraukiu. Maniskis irgi neeme kruties. tris savaites siuliau, jau pati sau buvau pasakius vienas menuo ( nors galima bandyt iki 3 mne kol vaikiukas dar turi ta instinkta ieskotis, aisku yra atveju kai ir 4 men prisikabina) ir jei ne pereinam prie misinio. bet trecia savaite po dideliu pastangu capt ir paeme. Pramaitinau iki 7 men. paskui pats atsisake. Paskui gerem misini ir jokiu bedu neturejom. Pirma nakti prasikankinau su rankiniu Medelos... kita ryta kuo ansciausiai pazadinau vyra ( patys suprantat kokia ta pirma naktis 3 para po gimdymo) ir isvaziavo pirkt pientraukio. Nupirko Medela Swing. Saunus aparaciukas, bet kazkaip per pirma menesi isigudrinau ranka nusitraukinet ir tai buvo daug geriau negu pientraukis. Yra internete filmuku su paaiskinimais kaip tai daryt taisyklingai.
as irgi turejau toki mandra pientrauki,bet mazai naudojau,geriausiai buvo rankomis nusitraukinet
As turejau AVENT superinis nors mums jo labai mazai reikejo
turiu Avent rankini bet neiseina su pientraukiu man nieko, nors pienelio turiu bet nusitraukt arba nemoku ar kantrybes neturiu..
nors pirmom dienom su juo tik spenelius susigydziau, bet pienelio labai mazai pritraukdavau QUOTE(Gervuogė @ 2009 09 10, 21:19) O jis elektrinis?? kiek jis kainuoja? Per kiek laiko nusitraukia pienukas?? As maitinu tik nusitraukinedama, nes maniskis neima kruties, tai kosmaras kiek laiko sugaistu, kad ir su elektriniu pientraukiu. As jau 9.5 men nusitraukineju pienuka. Turiu Avent rankini, tai vargas buvo kol traukiau, kas 2 valandas ir taip visa para, ranka skaudejo ir pienuko mazai pritekedavo. Nusipirkau Medela elektrini, tai pasaka, greitai, per menesi net pieno padaugejo trigubai (pradzioje teko damaitint su misiniu). Vienas trukumas - uzia labai garsiai, namiskiams trukdo miegot ir man galva paskauda. Man gydytoja patare naudoti su kruties masazuokliu, tada paima panasiai kaip vaikas - ne speneli tampo, bet uz spenelio laukelio paima. Bet as is tu, kurios taupo.... Naudoju Medela Mini elektric. Gal kas naudojot Medela Swing arba ta kur abi krutis is karto? As garsiai uzia? QUOTE(Meškašunis @ 2009 10 03, 13:26) Nu man tai elektrinis buvo laaabai negerai. Man skaudziai buvo labai. Su rankiniu gali pati pasireguliuot , kada svelniau spustelt, kada laiku atleist... As su elektriniu iki kraujo nusivarydavau.... Yra elektriniu pientraukiu, kur gali reguliuoti traukimo stipruma. QUOTE(sagute2 @ 2009 10 17, 19:33) Gal kas naudojot Medela Swing arba ta kur abi krutis is karto? As garsiai uzia? Yra elektriniu pientraukiu, kur gali reguliuoti traukimo stipruma. Turejau Swing tai nu klapsi, bet kad trukdytu miegot tai tikrai taip nera. Beje apie tuos kauselius tai buna pirkt medelai minsti ir kieti pagal diametrus. Internete tikrai yra. Mergytes nenorekit pirmom dienom litro pieno. As nusitraukinejau kas dvi valandas tai budavo tiek kiek reikia vaikeliui. Yra formule kaip pasiskaiciuoj, pirmom dienom po 40-60 ml kiek maitinimu tiek kartu ir nusitraukinedavau... paskui vis daugiau likdavo tai prisiminus taip sakudu buvo ispylineti, juk sededavau su tuo pientraukiu apie valanda, kad nusitraukti. Paskui plaudavau sterilizuodavau. Uztat trecia savaite nusitraukdavau 300ml per viena karta tai dedavau i saldikli nes vaikas tiek nesuvalgydavo, o paskui panaudojau arba kai budavau isejus ir vyrui palikdavau ( ir nusiotraukinedavau kurnors mieste tai iskart pildavau lauk juk saldytuvo tai nera) arba kai maziukas koses pradejo valgyt sunaudojau.
Naudojau Nuk ir Avent. Aš už Avent. Gerai pompuodavo, patogus toks
As naudojau Avent rankini, bet paskui sesyte paskolino Avent elktrini
Pienuka nutraukdavau per pusvalandi, nors jo buvo labai daug
Man drauge paskolino Avent ISIS rankini. Kadangi pienelio nera labai daug, nesiskundziu. Patogus, gerai pieneli istraukia ;]
mano Aventas puikiai atitarnavo,o tikrai ilgai naudojau,dar ir draugei pravertė, gerai pompavo,tikrai,bet vat tas cypimas pompuojant kartais užknizdavo,gal čia tik man taip papuolė
naudojau AVENT
as taip pat naudoju AVENT rankini, geras daiktas:)
Naudoju AVENT rankini, man puikiai traukia, patenkinta!
Aha, AVENT rankinis baisiai cypia, treška kažkurioj vietoj kur rankena...
Turiu Avent, nors naudojau tik kelis kartus, vis tiek manau kad liux daiktas ir tikrai būtinas vien dėl atsargos, kad jei kartais užsidegtų krūtinė iš kart būtų pientraukis ir nieko nelaukiant imtis gydymo. Juk kuo greičiau pradėsi tuo lengviau išsigydisi
Naudojau Avent ISIS rankini
as pirkau Avent elektrini, tikrai super daiktas
As AVENT turiu, tik ne elektrini, o paprasta. Labai juo patenkinta
|