Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pientraukio naudojimas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2, 3, 4
MartaP
Sveikos busimos mamos ir jau mamytes 4u.gif turiu viena klausimeli blush2.gif gal galetumete patarti, koki pientrauki reik rinktis?nes ju kainos skirtingos, kaip zinoti, kad butent kazkuris tau bus geras, ar is viso skirtumo nera?? g.gif
ciku_caku
nusipirkau Nuk nes staigiai reikejo ir ilgai nesirinkau, bet po menesio pavargau, nes rankinis ir pradejau ieskotis elektrinio, siame forume is kitos mamytes nusipirkau Medela dviguma pientrauki, t.y. abi krytis gali nusitraukinet vienu metu thumbup.gif tai turbut vienas geriausiu mano pirkiniu, kuriuo neatsidziaugiu thumbup.gif
MartaP
QUOTE(ciku_caku @ 2009 09 09, 10:05)
nusipirkau Nuk nes staigiai reikejo ir ilgai nesirinkau, bet po menesio pavargau, nes rankinis ir pradejau ieskotis elektrinio, siame forume is kitos mamytes nusipirkau Medela dviguma pientrauki, t.y. abi krytis gali nusitraukinet vienu metu  thumbup.gif  tai turbut vienas geriausiu mano pirkiniu, kuriuo neatsidziaugiu  thumbup.gif
*

Niu aiskutis, reiskia geriau elektrinis smile.gif bandysiu ieskotis.. ax.gif
Liniuks
Esu ir aš girdėjusi, kad elektrinis, traukiantis iš abiejų krūtų, geriausias. Pati naudojau rankinį baby Ono... Nelengva buvo, bet ištvėriau (ir ko nepadarysi dėl savo mažulio blush2.gif)

Kita vertus -- esi tikra, kad jo Tau reiks? g.gif
Raselelyte
QUOTE(Liniuka78 @ 2009 09 10, 10:09)
Esu ir aš girdėjusi, kad elektrinis, traukiantis iš abiejų krūtų, geriausias. Pati naudojau rankinį baby Ono... Nelengva buvo, bet ištvėriau (ir ko nepadarysi dėl savo mažulio blush2.gif)

*

vava, man asmeniskai jo net neprireike, schmoll.gif gerai kad nepirkau o is drauges pasiskolinau, thumbup.gif tai tik pragulejo stalciuje ir viskas.... ax.gif
MartaP
QUOTE(Liniuka78 @ 2009 09 10, 11:09)

*

Na is tikruju manau kad reiktu tureti, juk jei neturesiu, tai paskui su vaiku ant ranku juk neisiu i parduotuve pirkti paskutine minute... blink.gif smile.gif o gal rimtai is pradziu pasiskolinti bent rankini is drauges, ir jei reiks, tai vyro prasysiu kad nupirktu ax.gif
Liniuks
QUOTE(MartaP @ 2009 09 10, 13:54)
o gal rimtai is pradziu pasiskolinti bent rankini is drauges, ir jei reiks, tai vyro prasysiu kad nupirktu ax.gif
*

O čia jau protingesnis sprendimas drinks_cheers.gif
Boruzele***
As pirkau is Avent firmos, rankinis. bet naudojau tik pora kart kolkas ax.gif smile.gif
MartaP
QUOTE(Liniuka78 @ 2009 09 10, 15:13)
O čia jau protingesnis sprendimas drinks_cheers.gif
*

thumbup.gif tikiuosi tongue.gif
Gervuogė
QUOTE(ciku_caku @ 2009 09 09, 09:05)
nusipirkau Nuk nes staigiai reikejo ir ilgai nesirinkau, bet po menesio pavargau, nes rankinis ir pradejau ieskotis elektrinio, siame forume is kitos mamytes nusipirkau Medela dviguma pientrauki, t.y. abi krytis gali nusitraukinet vienu metu  thumbup.gif  tai turbut vienas geriausiu mano pirkiniu, kuriuo neatsidziaugiu  thumbup.gif
*

O jis elektrinis?? kiek jis kainuoja? Per kiek laiko nusitraukia pienukas?? As maitinu tik nusitraukinedama, nes maniskis neima kruties, tai kosmaras kiek laiko sugaistu, kad ir su elektriniu pientraukiu.
babrusia
As nusipirkau rankini Lovi pientrauki, kai su MP gausa buvo problemu, bet panaudojau tik pora kartu ir viskas susitvarke g.gif
spengla
Aš naudoju Avent firmos rankinį pientraukį, esu patenkinta. Nusipirkau, kai vaikui buvo mėnuo laiko, iki tol nelabai sako, gerai naudoti g.gif . Pienuką nusitraukiu, kai turiu reikalų ir mažylė lieka su tėčiu. Taip pat, šiek tiek atsargų kaupiu.
Agnesaule
man irgi Avent firmos pientraukis tiko
Fatimaallaa
o man kazkodel labai sunkiai sekasi draugauti su pientraukiu. po mazyles gimimo, kai pienas bego upeliais, dar siaip ne taip kazka istraukdavau, bet labai mazai. o dabar nu nenori tas pienas begti ir viskas. mazyle vos patraukia ir bega, o man su pientraukiu nieko neiseina doh.gif tai nepaliksi mazosios, nei ka. dabar jau lengviau kiek, nes tyres po truputi valgom. bet vis tiek pieno yra, bega visur, o nusitraukti niekaip normaliai neina
**Gin**
As naudodavau Avent, kol naujas, tai l.geras, bet po to nuo plovimu, dezinfekavimu, ta guma ne taip gerai laikydavosi, tai sunkoka budavo ir laikyt ir pompuoti.
Šardonė
Naudoju Avent rankini pientrauki, nepirkau, paskolino, tai man jis visai patinka, uztrunku vos 10 min ir jokiu papildomu problemuar nepatogumu nesukelia smile.gif
memelietė
mane išgelbėjo Avent rankinis pientraukis. dukrytė krūties neėmė tai iki 6 mėnesių darbavausi... pieš tai bandžiau kažkokį pigesnį, man atrodo iš NUK kur traukti reikia spaudant pūslę tokią, bet iš vis nieko nesigavo man su juo... doh.gif
MartaP
Niu as tai va nusipirkau vakar NUK firmos pientrauki, rankini, bet ten ne su pusle, o su pompa.. smile.gif tai ziuresiu, ar tiks ax.gif
Yny
Na as tai Avent rankini nusipirkau dar su pirma dukryte, labai padejo ir patiko, nors pries tai su kazkokiu pigiu kankinausi. Gimus antrai panelei "seses palikimas" labai praverte ir del pientraukio gumines dalies susidevejimo neturejau problemu mirksiukas.gif
Busiukas
As naudoju rankini Avent pientrauki.
liolia79
Man su pientraukiu irgi kazkodel nesiseka - nebega pienas nors tu ka.... g.gif Spenelius tik paskausta kol privarvinu kokius 30-40 mililitru. Is pradziu turejau Avent rankini, paskui nusipirkau Care elektrini. Jokio skirtumo.
Meškašunis
QUOTE(MartaP @ 2009 09 09, 11:47)
Niu aiskutis, reiskia geriau elektrinis smile.gif bandysiu ieskotis.. ax.gif
*

Nu man tai elektrinis buvo laaabai negerai. Man skaudziai buvo labai. Su rankiniu gali pati pasireguliuot , kada svelniau spustelt, kada laiku atleist... As su elektriniu iki kraujo nusivarydavau.... verysad.gif
MartaP
QUOTE(Meškašunis @ 2009 10 03, 14:26)
Nu man tai elektrinis buvo laaabai negerai. Man skaudziai buvo labai. Su rankiniu gali pati pasireguliuot , kada svelniau spustelt, kada laiku atleist... As su elektriniu iki kraujo nusivarydavau.... verysad.gif
*

Na as pagalvojau ir nusipirkau va NUK firmos rankini pientrauki, paziuresiu kaip cia bus.. g.gif
Jolete
QUOTE(Meškašunis @ 2009 10 03, 13:26)
*

Man priešingai g.gif turiu du: rankinį Avent, kuris visai š..... palyginus su elektriniu Medela, kurio reguliuojasi traukimo greitis ir stiprumas. 5 min. ir pienukas nutrauktas.
Murlyka
O as turiu Canpol firmos, rankini su pompele gumine, geras, traukia, nebrangus, bet nesinaudoju... gal blogai, bet kad ner reikalo g.gif
~Ragana~
As uz Avent pientrauki thumbup.gif jei ne tas pientraukis, tai savo vaikucio nebuciau ismaitinus tiek laiko.... pas mus buvo bedeliu, del kuriu neeme kruties...
dovillee
naudojau AVENT pientrauki,labai tiko,patiko,niekas nesusidevejo thumbup.gif
Dax
QUOTE(Gervuogė @ 2009 09 11, 04:19)
O jis elektrinis?? kiek jis kainuoja? Per kiek laiko nusitraukia pienukas?? As maitinu tik nusitraukinedama, nes maniskis neima kruties, tai kosmaras kiek laiko sugaistu, kad ir su elektriniu pientraukiu.
*

Maniskis irgi neeme kruties. tris savaites siuliau, jau pati sau buvau pasakius vienas menuo ( nors galima bandyt iki 3 mne kol vaikiukas dar turi ta instinkta ieskotis, aisku yra atveju kai ir 4 men prisikabina) ir jei ne pereinam prie misinio. bet trecia savaite po dideliu pastangu capt ir paeme. Pramaitinau iki 7 men. paskui pats atsisake. Paskui gerem misini ir jokiu bedu neturejom.

Pirma nakti prasikankinau su rankiniu Medelos... kita ryta kuo ansciausiai pazadinau vyra ( patys suprantat kokia ta pirma naktis 3 para po gimdymo) ir isvaziavo pirkt pientraukio. Nupirko Medela Swing. Saunus aparaciukas, bet kazkaip per pirma menesi isigudrinau ranka nusitraukinet ir tai buvo daug geriau negu pientraukis. Yra internete filmuku su paaiskinimais kaip tai daryt taisyklingai.
vetruze
as irgi turejau toki mandra pientrauki,bet mazai naudojau,geriausiai buvo rankomis nusitraukinet
saule1
As turejau AVENT superinis nors mums jo labai mazai reikejo
qqte
turiu Avent rankini bet neiseina su pientraukiu man nieko, nors pienelio turiu bet nusitraukt arba nemoku ar kantrybes neturiu..
nors pirmom dienom su juo tik spenelius susigydziau, bet pienelio labai mazai pritraukdavau
sagute2
QUOTE(Gervuogė @ 2009 09 10, 21:19)
*

As jau 9.5 men nusitraukineju pienuka. Turiu Avent rankini, tai vargas buvo kol traukiau, kas 2 valandas ir taip visa para, ranka skaudejo ir pienuko mazai pritekedavo. Nusipirkau Medela elektrini, tai pasaka, greitai, per menesi net pieno padaugejo trigubai (pradzioje teko damaitint su misiniu). Vienas trukumas - uzia labai garsiai, namiskiams trukdo miegot ir man galva paskauda.

Man gydytoja patare naudoti su kruties masazuokliu, tada paima panasiai kaip vaikas - ne speneli tampo, bet uz spenelio laukelio paima. Bet as is tu, kurios taupo.... Naudoju Medela Mini elektric. Gal kas naudojot Medela Swing arba ta kur abi krutis is karto? As garsiai uzia?

QUOTE(Meškašunis @ 2009 10 03, 13:26)
*

Yra elektriniu pientraukiu, kur gali reguliuoti traukimo stipruma.
Dax
QUOTE(sagute2 @ 2009 10 17, 19:33)
Gal kas naudojot Medela Swing arba ta kur abi krutis is karto? As garsiai uzia?
Yra elektriniu pientraukiu, kur gali reguliuoti traukimo stipruma.
*

Turejau Swing tai nu klapsi, bet kad trukdytu miegot tai tikrai taip nera.
Beje apie tuos kauselius tai buna pirkt medelai minsti ir kieti pagal diametrus. Internete tikrai yra.

Mergytes nenorekit pirmom dienom litro pieno. As nusitraukinejau kas dvi valandas tai budavo tiek kiek reikia vaikeliui. Yra formule kaip pasiskaiciuoj, pirmom dienom po 40-60 ml kiek maitinimu tiek kartu ir nusitraukinedavau... paskui vis daugiau likdavo tai prisiminus taip sakudu buvo ispylineti, juk sededavau su tuo pientraukiu apie valanda, kad nusitraukti. Paskui plaudavau sterilizuodavau. Uztat trecia savaite nusitraukdavau 300ml per viena karta tai dedavau i saldikli nes vaikas tiek nesuvalgydavo, o paskui panaudojau arba kai budavau isejus ir vyrui palikdavau ( ir nusiotraukinedavau kurnors mieste tai iskart pildavau lauk juk saldytuvo tai nera) arba kai maziukas koses pradejo valgyt sunaudojau.
sagute2
QUOTE(Dax @ 2009 10 17, 12:50)
Beje apie  tuos kauselius tai buna pirkt medelai minsti ir kieti pagal diametrus. Internete tikrai yra.
*

Aciu 4u.gif , pasidomesiu
murklė
Naudojau Nuk ir Avent. Aš už Avent. Gerai pompuodavo, patogus toks 4u.gif
Deizyte
As naudojau Avent rankini, bet paskui sesyte paskolino Avent elktrini smile.gif tai nera ka lyginti su ranginiu doh.gif
Pienuka nutraukdavau per pusvalandi, nors jo buvo labai daug smile.gif zodziu, nepakeiciamas dalykas buvo thumbup.gif thumbup.gif
Bombonciuke
Man drauge paskolino Avent ISIS rankini. Kadangi pienelio nera labai daug, nesiskundziu. Patogus, gerai pieneli istraukia ;]
Veg@
mano Aventas puikiai atitarnavo,o tikrai ilgai naudojau,dar ir draugei pravertė, gerai pompavo,tikrai,bet vat tas cypimas pompuojant kartais užknizdavo,gal čia tik man taip papuolė sad.gif
irmabaro
naudojau AVENT
garbanota 123
QUOTE(Veg@ @ 2009 10 21, 21:23)
mano Aventas puikiai atitarnavo,o tikrai ilgai naudojau,dar ir draugei pravertė, gerai pompavo,tikrai,bet vat tas cypimas pompuojant kartais užknizdavo,gal čia tik man taip papuolė sad.gif
*

as ir naudojau avent pientrauki ,maniskis irgi cypdavo nu taip erzindavo tas garsas smile.gif
rainak
as taip pat naudoju AVENT rankini, geras daiktas:)
mettta
Naudoju AVENT rankini, man puikiai traukia, patenkinta! lotuliukas.gif
slyfka
Aha, AVENT rankinis baisiai cypia, treška kažkurioj vietoj kur rankena...
azi
naudojau Avent rankini-liuks daiktas
Papildyta:
QUOTE(slyfka @ 2009 11 10, 01:46)
Aha, AVENT rankinis baisiai cypia, treška kažkurioj vietoj kur rankena...
*

rankenos "sanariuka" patepk aliejumi mirksiukas.gif
slyfka
QUOTE(azi @ 2009 11 10, 13:17)
naudojau Avent rankini-liuks daiktas
Papildyta:
rankenos "sanariuka" patepk aliejumi  mirksiukas.gif
*

Aš jį šiandien visą išrinkau iki smulkių detalių , surinkau ir nebetraška biggrin.gif
Keit
Turiu Avent, nors naudojau tik kelis kartus, vis tiek manau kad liux daiktas ir tikrai būtinas vien dėl atsargos, kad jei kartais užsidegtų krūtinė iš kart būtų pientraukis ir nieko nelaukiant imtis gydymo. Juk kuo greičiau pradėsi tuo lengviau išsigydisi thumbup.gif
evatali2
Naudojau Avent ISIS rankini thumbup.gif . Mane jis puikiai tenkino, tai kito nei ieskojau, nei bandziau 4u.gif
kandaliza
QUOTE(evatali2 @ 2009 11 12, 10:19)
Naudojau Avent ISIS rankini thumbup.gif . Mane jis puikiai tenkino, tai kito nei ieskojau, nei bandziau 4u.gif
*

as taip pat toki naudoju 4u.gif super duper thumbup.gif
aka
as pirkau Avent elektrini, tikrai super daiktas thumbup.gif labai patenkinta esu juo, rekomenduociau ir kitom thumbup.gif
aneta85
As AVENT turiu, tik ne elektrini, o paprasta. Labai juo patenkinta
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.