Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: gyd. Jokubauskienė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2
Super-Tėtis
Sveiki,

Ar gera gydytoja gimdymui?
Super-Tėtis
O gal Jakubauskienė, tiksliai nežinau.
palme
Na kaip čia tiksliau pasakius... šiaip malonus žmogus, bet... istorija buvo tokia:
Gimdžiau pas ją netyčia, nes turėjau gimdyti pas gyd. Poltevskają, bet ji susilaužė koją, tai rekomendavo Jokubauskienę.

Darė ji man cezario pjūvį... vaikučio net neparodė... paskui kai klausinėjau apie 10 min. kodėl mano vaikas neverkia, tai pasakė..."šiaip tai gimė mergaitė"... vaikutis buvo sunkios būklės, bet aš jos taip maldavau (verkiau, vyras prašė ir t.t.), o ji neparodė schmoll.gif

Baigėsi viskas tuo, kad trečioj paroj pabėgau iš ligoninės, nes vaikutį išvežė į Santariškes, taip man jo ir neparodę... galvojau mirsiu iš sielvarto... kiaulė, o ne daktarė, dar atėjusi į pooperacinę palatą pradėjo pasakoti, kad mano vaikučio visas veidas paėjęs į vieną pusę, o paaiškėjo, kad tik truputį nosiukas buvo prisispaudęs prie gimdos sienelės ir per kelias savaites atsitiesino..

Nerekomenduoju visom keturiom... blink.gif Ant jos pykstu jau 3 metai ir kuo toliau, tuo labiau... kam papasakoju, tai stebisi kad dar tai Lietuvoj būna.

P.S. už gimdymą mokėjom ! Tai kas būtų buvę, jei nebūtumėm mokėję ? blink.gif
alex
As irgi gimdziau pas Jakubauskiene pirma dukra.Nieko gero apie ja pasakyt negaliu.Vos nepraradau savo vaiko unsure.gif .O susiuvo taip blogai,kad kai kitas gydytojas pamate tai buvo sokiruotas blink.gif .Po to viskas pradejo puliuoti,man pakylo temperatura,turejau gert antibiotikus sad.gif .Vyr.gydyt. kai pamate,iskviete Jakubauskiene ir pasake jai ka apie toki darba galvoja cool.gif .O Jakubauskienei,tai tik pinigai rupejo,kaip gavo,taip ir dingo. blink.gif.Baisu net prisiminti doh.gif
Antra dukra gimdziau pas kita gydytoja ir buvau labai patenkinta thumbup.gif
Mavija
aš irgi gimdžiau pas Jakubauskienę. šiaip sau gydytoja, nieko gero ar blogo pasakyti negaliu. Dėl apmokėjimo aš su ja tariausi iš anksto, ji pati pasakė, kad gimdymas pas ją kainuoja 500 Lt.Gimdymas pas mane nebuvo komplekuotas, tad viskas buvo gerai, jokių blogų prisiminimų neturiu. nepatiko vianes dalykas ir nežinau ar tai nuo jos priklausė ar ne. gimdžiau aš naktį iš penktadienio į šaštadienį, vaiką iš karto paėmė ir išvežė, gydytoja po gimdimo iš karto dingo. iki pat ryto aš taip ir neužmigau, laukiau kol vaiką atneš. per visas išeigines nei vienas gydytojas mūsų normaliai ne apžiūrėjo,. Jakubauskienė pas mane atėjo tik pirmadienį, ačiū dievui, kad viskas buvo gerai. niekas nepadėjos saves ar vaiką prižiūrėti, kaip nori taip ir tvarkikis, jug išeiginės! namo išrašė pirmadienį, vaiką parsivežiau su baisiausia sloga...ne žinau, man atrodo , kad Jakubauskienė galėjo pasakyti man didesnę sumą, ir pasidalinti su seselėm pvz, kad ir aš ir vaikas būtumem prižiurėti g.gif
rentata
Labas visiems, nu jus mane ir prigazdinot ,esu susitarus su Jakubaskene ir man už poros dienu gimdyti, ir dabar nežinau ką daryti ,kitos gydytojos nepažįstu, o man jinai pasiruodę irgi abejinga, bet ja man rekomendavo mano gyd. iš poliklinikos. Ir ką dabar daryti.
ramintuxs
Sveiki,

visai nesenei gimdziau pas Jakubauskiene. Nieko blogo apie ja pasakyt negaliu.Gimdymas nebuvo komplikuotas, tai ji savo darba atliko gerai, mano poziuriu. O kad ji abejinga tai taip, is kitos puses ,kodel turetu labai jau but meili, mes eilines jos klientes. O siaip pogimdyvine slauga antakalny , kazkoks kosmaras ir ne Jakubauskiene kalta.
RitaRazi
Labutis, mergaites,

geguzes 5 d. gimdziau Antakalnio klinikose, nebuvau susitarusi ir pagal grafika ispuole gimdyti priziurimai gyd. Jokubauskienes. Mano gimdymas buvo nekomplikuotas ir pakankamai sklandus, tad gydytoja Jokubauskiene vis ieidavo paziureti kaip as saremiauju ir buvo per visa stumima, bet man daugiau demesio ir nereikejo, uzteko akuseres, kuri, beje, mums labai patiko (jos vardas Jolanta Dzisevic, tikrai labai maloni ir rami jauna moteris).
Noriu pasakyti, kad gyd. Jokubauskine man patiko - profesionali, konkreti, taktiska, atsake i visus mano uzduotus klausimus, per visa stumima laike man ant pilvo ranka ir aiskino kaip kvepuoti, kada stumti, ir kas man labai patiko - be jokiu pameilikavimu ir paciuciavimu, aiskiai ir isakmiai - butent taip, kaip man atrodo esant reikalinga tokioje situacijoje. Kai pagimdziau, dar pabuvo gimdykloje, pajuokavo su mumis, palinkejo po metu grizti sesei broliuko pagimdyti ir isejo pas kitas gimdyves, kuriu ta nakti buvo tikrai daug.
Tad jei papulsit pas sia gydytoja ar tarsites su ja (manau, jokio skirtumo, ji puikiai dirba savo darba ir be isankstinio susitarimo ir be simtu i kisene), manau, viskas bus gerai, tai gydytoja, verta pasitikejimo thumbup.gif
Linkiu visoms ramiu ir lengvu gimdymu 4u.gif
violet
Savo dvynės gimdžiau pas ją.Tiesa ne pati gimdžiau o darė cezarį. smile.gif Iš anksto su ją susitarius nebuvau.Tiesiog jai taip išpuolė.Tiesa gimdant dvynukus dalyvauja du ar trys gydytojai, tai dar dalyvavo kažkioką skyriaus vedėja.
Cezarį atliko neblogai, pats pjūvis nedidelis tik gal kiek kreivas. verysad.gif Šiaip apie ją nieko blogo negaliu pasakyt, gydytoja kaip gydytoja, gan maloni.Tiesa po gimdymo lankė ir ne vieną kartą thumbup.gif , išiminėjo siūlės ir suteikė daug naudingų patarimų dėl kitų gimdymų rupindamasi mano ateities sveikata. smile.gif
baltakase
Sveikos,
As pries beveik 8 metus gimdziau pas Jakubauskiene.Man dare cezari,nes vaikutis sedejo.Tai apie ja tik pagalvojus siurpas ima kresti.Ji man ne tik ,kad pilva prapjove nuo vieno krasto iki kito,bet ir pusle supjauste.Ir deka kitai daktarei,kad ji tai pastebejo.Tai jos klaidas teko taisyti gyd.Jursenui.Labai greitai atskubejo is namu,O buvo antros kaledu dienos naktis.Po operacijos ji man pasake,kad mano anatomija ne kaip pas visus.Pinigus paeme issisiepusi.
Antra vaikuti gimdziau VGN,t.p dare cezari.Nesklandumu jokiu nebuvo,o ir anatomija mano sake normali.
pagrandukasss
pasiurpau pasiskaicius apie sia gyd.cia turbut ta pati,kuri anksciau dirbo SV.Jokubo ligonineje.as ten gulejau su gresenciu persileidimu.butent ji buvo palatos gyd.tada labai maloni buvo.man net gi patiko.kaip veliau supratau,tas malonumas dirbtinis:tikejosi,kad gal as pas ja gimdysiu uz pinigus doh.gif gimdziau pas kita,nemokejau.tokia seipsau buvo,sena ir pastoviai rukyt lakste,tai labai smirdejo lotuliukas.gif o Jakubauskiene atejo ryte i palata,o as dar buvau nespejus apsiprausti doh.gif paaiskinau,kad kaip tik ruosiausi eiti,tai su panieka atreze,kad reikia eiti,o nesiruosti blink.gif atrodo,kad as ten apsiš... gulejau.ir jai visai neidomu buvo,kad eile prie duso schmoll.gif sikart tarsiuos su gyd.pas kuri pazystama gimde.tik dar pavardes nezinau
baltakase
Taip,cia ta pati,kur dirbo sv,Jokubo ligonineje.
mzija
Taip, ši gydytoja dirbo Šv.Jokūbo ligoninėj. Teko kartu ten dirbti. Ir gimdyti papuoliau Antakalnyje pas ją atsitiktinai, su niekuo nebuvau susitarusi. Man ji visada patiko ir labai džiaugiuosi, kad papuoliau pas ją thumbup.gif .Dirba savo darbą, prižiūrėjo sąrėmių ir gimdymo metu, pasiūlė nuskausminimą (ko labai norėjau), mokė kvėpuoti ir stumti. O šiaip pagrindinis ir labai atsakingas darbas atitenka akušeriai karsta.gif , kuri būna nuo pačios pradžios iki kol tave išveža į palatą. Taigi, aš likau patenkinta ir gydytoja , ir akušere 4u.gif Ačiū joms labai aciuks.gif
Maša
Gydytoja Jaubauskiene privaciai priziurejo mano nestuma ir prieme gimdyma. Galiu pasakyti apie ja tik gerus zodzius. Taip ji nera saldi, bet yra konkreti, islaikyta ir mano nuomone kompetetinga.
Gerbe mano nora gimdyt paciai, na nesigavo. Cezario pjuvi man atliko gerai, nepaisant kazko ten sudetingo. Po operacijos visi jos rubai buvo slapi nuo prakaito is itampos. Labai operatyviai padejo atsiradus komplikacijoms 10 diena po gimdymo. Galejau drasiai skambint ir klaust kas rupi ir iki ir po gimdymo.
Tiek nestumo tiek gimdymo metu rupinosi ne tik mano fizine bet ir psichologine savijauta, kadangi as tokia biski depresovna, pastebedavo menkiausia bloguma.
Aciu jai labai.
fana
Aš taip pat gymdžiau pas ją 2004.01 metais papuoliau atsitiktinai ir pinigeliu visai ne mokėjau. Mano gymdimas ne buvo komplekuotas bet gymdžiau ilgai nuo 9 val ryto ir pagymdžiau tik 22.22 val. Man pas ją gymdyti patiko konkreti moteriške be jokiu siusiu - musiu, padėjo pagymditi nelabai skausmingai nes dave labai daug konkrečiu nuorodymu ką ir kaip daryti.
O vaikeli apžiurinejo pedeatrai, ir manau visai ne Jakubauskienė ta turi daryti, ir jei vaikėli nedave motinai tai įtariu buvo tam tikru priežasčiu, nes šeip sau sveika vaika neks nevež į santariškius.
besilaukiancioji
AS GALIU PASAKYTI KUO GERIAUSIUS ZODZIUS APIE GYD. JAKUBAUSKIENE. NUOSIRDUS ACIU UZ MALONU GIMDYMA 4u.gif TAI GYDYTOJA TIKRAI VERTA MEDALIO, AS GIMDZIAU GEGUZES1 PAS JA MERGAITE, LIKAU VISKUO PATENKINTA... ACIU!!!
Evalaura
As ir gimdziau pas Grazina Jokubauskiene,kai dar dirbo Sv. Jokubo ligoninej. Gimdymas buvo lengvas, tai nusiskundimu jokiu neturiu, ir po to tris dienas taeidavo apziuredavo ar viskas gerai. Maloni gydytoja.
Groovy77
Aš gimdžiau pas gyd. Jakubauskiene 2002 metais, kai ji dirbo dar Sv. Jokubo ligonineje. Gimdziau pagal susitarima, bet tai mazai padejo.
Pirma, vaikas buvo perneshiotas. As giimdziau 16 val, po tokio ilgo kankinimosi, kai vaikas pradejo dusti, padare cezario pjuvi. Gime berniukas, ji traukiant, buvo ishnerintas kaklas. Vaika atneshe tik viena karta, o antram maitinimui neatneshe. Kai sugebejau pati atsikelti ir nueiti iki vaiku kambario, radau vaika inkubatoriuje su deguonio kauke, keliom lashelinem, kateteriu galvoj ir bandazu aplink kakla. Pasakyti, kad mane ishtiko shokas, tai reishkia ishvis nieko nepasakyti. Taigi ish gimdymo namu nuvaziavau tiesiai i Santarishkiu klinikas, kur praleidau virsh 3 savaiciu. Aciu Dievui, dabar mes sveiki ir laimingi.
Pinigu uz toki gimdyma mes nesumokejome

Tikrai nepatarciau gimdyti pas ja, nes yra nemazai geru gydytoju kuriem galima patiketi savo ir savo vaiko sveikata
Erika_12
Pries savaite gimdziau (tiksliau dare cezario pjuvi) pas gyd. Jakubauskiene. Man ja rekomendavo privati gydytoja, kuri anksciau dirbo AK. Uztikrino, kad tai labai profesionali gydytoja ir man nekils papildomu rupesciu. Operacija pavyko sekmingai, gime sunelis. Labai didelis ACIU siai gydytojai.
Tiesa, kol buvau pooperacineje palatoje, prasidejo nesklandumai, teko dapilti kraujuko, taciau anasteziologe ir kitas pooperacines personalas puikiai dirbo.
ACIU jiems 4u.gif
jekateris
As buvau susitarusi su ja del planines cezario operacijos. man irgi pazystama sake, kad profisionali gydytoja, bet...
Man reikejo pries pora dienu gultis i ligonine ir cia viskas prasidejo: nubego vandenys, nakti. As paskambinau gydytojai. Taip ir neprisiskambinus parasiau zinute, kad man viskas prasidejo ir paprasiau atvaziuoti. I ka man ji atrase: "As Palangoje" Nors as tiksliai zinojau (nes pati man pasake pries keleta dienu), kad jai ryte 7val prasideda pamaina... Tai kam tada zadeti, kad bet kokiu laiku atvaziuos ir t.t.? Tai GAL ir prof. gydytoja, bet kaip del sazines tai nezinau...
Glasha
Pas sita gydytoja gimdziau pries 2 metus, nieko gero apie ja pasakyti negaliu.Situation buvo tokia, su gresenciu gulejau jos skyriuje, patiko, turejau pasiulyma rinktis tarp jos arba Poltevskajos.Kadangi ji yra mano vyro draugo mama, kazkodel pagalvojau ir atsisakiau gimdyti pas pazistama.
Viena ryta nutekejo pimyniai vandenys, paskambinaus jai telefonu 7.30 pakviete atvaziuoti. Padare echoskopija, informavo , kad tai tik kazkokie pirmyniai vandenys ir pagulde i palata. paskui uzhejo 4 val. ir pasake, kad jos darbo laikas baigesi ir vaziuoja namo, perspejo, jei kartais gimdos kaklelis bus atsivers, tai tegul kas nors jai paskambins.As isgulejau be maisto ir su "pampersu" visa nakti, kai nakti prasidejo saremiai, sesute jai paskambino, o ta sau ramiai rieze, tegul guli, atvaziavo tik kita ryta 8 val. Visa para nieko nedave valgyt, 9 .00 pagulde i gimdykla.Nors buvo ispejusi, kad tokio kuno sudejimo gimdo per 1 val, pagimdziau tik 13.13 val. I gimdykla buvo atejusi tik pora kartu , "i pabaiga", gimdyti paciai jau neturejau jegu, kadangi pusantros paros nieko nevalgiau ir baimindamasi prarasti vaika nemiegojau.Nuskausminanciu atsisakiau pati, norejau , kad viskas butu "natural".12 val. ji jau buvo bepradedanti panikuoti, pakviete Jursena ir dvi kt. gydytojas.Tik spejau ishgirsti, kaip Jursenas jos paklause, kodel jus ja taip ilgai pralaiket be vandenu? Prapjove tarpviete pats Jursenas......ir dar dave velniu akuserei kad mane nenuskuto...Kai pagimdziau, paklausiau jos kodel man nieks neiledzia antikunu, nes turejau neigiama "_" krasujo rezusa, pasirode, kad neteisingai buvo uzpildyta forma...Kiek sumokejau jai, nesakysiu, tikrai ne 500 ir netgi ne 600lt, tegul tai buna ant jos sazine.Taciau po gimdymo Jursenas dar siule operuoti, nes ilgai buvau be vandenu ir pateko infekcija.Taciau operacijos atsisakiau,....Matyt po nemenkos gautos sumos, griauze sazine, nes paskui ishgulejau 4 dienas, ir ateidavo apziureti kiekviena diena ir krutis masazavo, ir mokino kaip maitinti....Tik viena pasakysiu, niekam nepatarciau gimdyti pas Jakubauskiene....
bicė
gimdziau pas kita gydytoja antakalnyje, bet gimdymas buvo komplikuotas, ta diena atsakinga budinti gydytoja buvo Jakubauskiene, kuri buvo pakviesta ivertinti situacijos .Gimdymo rezultatas-mires vaikas...
<nemiga<pievoje<
QUOTE(baltakase @ 2007 01 03, 23:23)
Taip,cia ta pati,kur dirbo sv,Jokubo ligonineje.
*

norėjau paklausti, o kaip atrodo ta Jokubauskienė?
žemo ūgio, apvalaus veido ir raudonais skruostais?
dar vidutiniškai trumpai apsikirpus.
plaukai tamsūs lyg ir

?
gal kas nupasakotų man?
Rasamargarita
Jei cia kalbama apie gyd. Grazina Jokubauskiene-tai as asmeniskai galiu pasakyti tik gerus zodzius apie ja. Tiesa, as negimdziau, as kitas problemas pas ja gydausi, ji mane yra ir operavusi ekstra atveju. Labai normali, mandagi, taktiska gydytoja. Man siek tiek juokingos tos mamyciu kalbos, is kuriu suprantu, kad jos labai troksta, kad gydytojas paromis nuo ju nesitrauktu uz ta mokesti, kuri sumokat. Atsiminkit mielosios viena-NE JUS VIENA TUO METU GIMDOT. Galbut yra dar kelios sumokejusios, kurios taip pat tuo metu turi problemu. O nesekmiu pasitaiko visiems, kad ir kaip skaudzios jos butu. Kiek zmoniu nebeina isgelbeti po avariju, galu gale operuojant skubiais ar neskubiais atvejais-ar tai visa laika gydytojus kaltinti reikia? Galbut ir jusu atvejais ji padare viska, ka galejo. Patys mes irgi nesam tobulybes simtaprocentines. O zmogaus isvaizda nagrineti-atsiprasau, is viso juokinga. Man ji visai nepasirode nei zemo ugio, nei apvalaus veido, nei raudonais skruostais, jei cia apie ja kalbama. Normali, labai simpatiska moteris.
RitaRazi
tai kad gydytoja yra, kiek pamenu Regina Jokubauskiene, ne Grazina Jokubauskiene?
Gyd, Jokubauskiene, pas kuria gimdziau Antakanio klinikose, yra sviesiu garbanotu plauku, vidutinio kuno sudejimo, man net pasirode, pakankamai grazi moteris.
Rasamargarita
QUOTE(RitaRazi @ 2008 10 24, 15:32)
tai kad gydytoja yra, kiek pamenu Regina Jokubauskiene, ne Grazina Jokubauskiene?
Gyd, Jokubauskiene, pas kuria gimdziau Antakanio klinikose, yra sviesiu garbanotu plauku, vidutinio kuno sudejimo, man net pasirode, pakankamai grazi moteris.
*

Gal yra ir Regina, bet as asmeniskai vaikstau pas Grazina jokubauskiene
Bambekliukė
Pas Jakubauskienę vaikščiojau neštumo metu, kitą neštumą pas ją neisiu. Man pasirodė labai neprofesionali, išsiblaškiusi daktarė, padarė daug esminių klaidų. Įskaitant jai už tai dar ir mokėt reikėjo ir nemažai. Jei kas eisit pas ją neštumo metu visada pasitikrinkite jos blogas prognozes ar diagnozes, nes teisi ji nei kart nebuvo bent mano atveju. Tikrinausi pas kitą gydytoją 4u.gif.
RitaRazi
QUOTE(Rasamargarita @ 2009 05 13, 14:59)
Gal yra ir Regina, bet as asmeniskai vaikstau pas Grazina jokubauskiene
*

Grazina jos vardas blush2.gif

Retrospektyviai paziurejusi i savo pirmaji gimdyma ir dabar laukdamasi antrojo vaikelio suvokiu, kad pas ja antrojo negimdyciau. Ne del to, kad butu kazkokia bjauri ar nemandagi ar kazka blogo padariusi, mano gimdymas buvo neilgas ir palyginus lengvas..
Tiesiog noretusi kitokiu atsiminimu ir kitokios asmenybes salia.. unsure.gif Be jokio noro paskatinti, pagreitinti, prakirpti vandenu maisa, kantraus, mokancio laukti ir islaukti.. Bet cia jau asmenybines savybes,taip sakant, nuo Dievo, o ne profesionalumo klausimas..
Dabar man taip atrodo. smile.gif
provansas
Pritariu čia išsakytoms mintims. Gražina Jokubauskiene - siaubinga gydytoja, stebiuosi, kad tokia gali dirbti su nėščiosiomis arba gimdyvėmis. Trūksta jai elementaraus žmoniškumo.
RitaRazi
QUOTE(provansas @ 2009 06 16, 15:34)
Pritariu čia išsakytoms mintims. Gražina Jokubauskiene - siaubinga gydytoja, stebiuosi, kad tokia gali dirbti su nėščiosiomis arba gimdyvėmis. Trūksta jai elementaraus žmoniškumo.
*

o kas atsitiko? Gimdei pas ja?
provansas
QUOTE(RitaRazi @ 2009 06 19, 09:23)
o kas atsitiko? Gimdei pas ja?
*

ne, užteko apžiūros. Daugiau susitikti nenorėčiau, ką jau kalbėti apie gimdymą blink.gif
loreciukas
QUOTE(provansas @ 2009 06 21, 20:25)
ne, užteko apžiūros. Daugiau susitikti nenorėčiau, ką jau kalbėti apie gimdymą  blink.gif
*

Sveikos, merginos. smile.gif Ji gimdymu jau neprimineja. As pati lankausi pas ja siuo metu- kazko labai blogo negaleciau pasakyt. Iki gimdymo liko menuo. Karta jei buvo pasirode, kad mano vaikiukas per mazas, tai nusiunte i AK pasitkrinti. Bet viskas buvo ok.
Nezinau- gal del to, kad mano nestumas nekomplikuotas, nieko blogo ir negaliu pasakyt. Bet paskaicius Jusu atsiliepimus belieka tik dziaugtis, kad man nieko blogo nenutiko lankantis as sia gydytoja... unsure.gif
Roxetė
Kaip dar tokioms gydytojoms leidziama dirbti doh.gif BAISU gun_bandana.gif
Jasper
QUOTE(Roxetė @ 2009 07 10, 08:44)
Kaip dar tokioms gydytojoms leidziama dirbti  doh.gif  BAISU  gun_bandana.gif
*

Nesupratau komentaro. Jei gydytojai pasirodė, kad vaikas per mažas, nusiuntė į klinikas, nepasitvirtino. Reikia tik džiaugtis, kad viskas gerai. Reiškia, kad gydytoja atidi ir rūpinasi. Kas, jei vaikas būtų iš tikro per mažas, gydytoja niekur nesiųstų ir baigtųsi blogai?
Bambekliukė
Jei siuntė tikrintis į Antakalnį echoskopijai, tai valio. Matyt su mano atveju pasimokė. Nes miela daktarė echoskopo pagalba man nustatė kad vaikiukas mažas (pagal sav turėjo būti 2,1-2,4 kg), o pagal gyd. Jakubauskienę apie 1,5kg. Sako mažą leliuką turėsit...hmm...Su vyru persigandom kad toks mažiukas, pagalvojom gal man trūksta kokių medžiagų, pasidarėm tyrimą ir tą pačią dieną nulėkiau į Antakalnį echoskopijai (ten laaabai geras echoskopas, parodo absoliučiai viską ko reik smile.gif). Ir ką jūs galvojat. Mano leliukas jau 2,35 kg thumbup.gif . Per kitą apsilankymą pas gyd. Jakubauskienę ji pašaipiai paklausė: "girdėjau buvot antakalnį tikrintis, oj juoko turėjo mano kolegės?"(gyd. Jakubauskienė dirba Antakalnio klinikose). Hmm, pagalvojau, kas ten taip juokinga? Kad neščia moteris ateina pasitikrint savo leliuko masės? Nu nesvarbu... Aš jai sakau, jo buvau, ba išsigandau ir labai norėjau pasitikrint. Sakau, mano leliukas jau 2,35 kg clap_1.gif , ji "nu taip nelabai ir suklydau..." hmmm pagalvojau tikrai nelabai blyn 0,8kg! Tikrai menkutė paklaida biggrin.gif. Tai vat smagu, kad ji dabar atsargesnė ir moteris siunčia tikrintis.
Beje dar vienas pastebėjimas, neščia būdama dariausi tyrimus dėl medžiagų ir vitaminų trūkumo organizme, tą dariau sausio pradžioje, o miela gydytoja tik vasario viduryje pamatė kad man trūksta geležies. Gaunasi, kad geležies deficitą turėjau 1,5 mėn cray.gif!!!! tai vat...ir gimus lėlei ligoninėje kūdikių gydytoja kaskart atėjusi vis manęs klausinėjo ar turėjau mažakraujystę neštumo metu...na nežinau, gal visų gimdyvių to klausinėja...
Asq svarbiausia mano saulė gimė sveika wub.gif.
Tokia tai mano pažintinė istorija su gyd. Gražina Jakubauskiene.
Daugiau pas ją kojos nekelsiu never.
O mano vyras pasakė taip, trumpai ir drūtai: "profanė b.e".
Mielos neštukės būkit atsargios ir visada pasitikrinkite jos prognozes ir gautus tyrimus peržiūrėkite su kitais medikais.
Sėkmės.
Jasper
QUOTE(Bambekliukė @ 2009 07 13, 11:54)
...ir gimus lėlei ligoninėje kūdikių gydytoja kaskart atėjusi vis manęs klausinėjo ar turėjau mažakraujystę neštumo metu...na nežinau, gal visų gimdyvių to klausinėja...
*

Echoskopavimo kokybė ne tiek priklauso nuo echoskopo, kiek nuo gydytojo, kuris tą echoskopiją atlieka. Kokio svorio gimė mergaitė?
Bambekliukė
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 07 13, 12:22)
Echoskopavimo kokybė ne tiek priklauso nuo echoskopo, kiek nuo gydytojo, kuris tą echoskopiją atlieka. Kokio svorio gimė mergaitė?
*

Na nevisai, Antakalnio klinikose esantis echoskopas matuoja masę, o gyd. Jakubauskienės privačiame kabinete tai nežinau, matyt ji nustatė duomenis. Mano saulė gimė 3,450 kg, ūgis 52 cm clap.gif .
Jasper
QUOTE(Bambekliukė @ 2009 07 13, 12:29)
Na nevisai, Antakalnio klinikose esantis echoskopas matuoja masę, o gyd. Jakubauskienės privačiame kabinete tai nežinau, matyt ji nustatė duomenis. Mano saulė gimė 3,450 kg, ūgis 52 cm clap.gif .
*

Aaaaa, štai kaip. Maniau, kad privataus kabineto echoskopas tokį svorį rodė. Na, ką. Sveikinimai sulaukus sveikos ir gražios saulutės 4u.gif Privačioje klinikoje, kur aš lankausi, echoskopas taip pat prognozuoja vaiko svorį.
O dėl naujagimių gydytojos klausimo, ar nesirgot mažakraujyste.. tai nesupratau. Juk mergaitė labai normalus (idealaus!) svorio gimė g.gif
Bambekliukė
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 07 13, 13:20)
Aaaaa, štai kaip. Maniau, kad privataus kabineto echoskopas tokį svorį rodė. Na, ką. Sveikinimai sulaukus sveikos ir gražios saulutės  4u.gif Privačioje klinikoje, kur aš lankausi, echoskopas taip pat prognozuoja vaiko svorį.
O dėl naujagimių gydytojos klausimo, ar nesirgot mažakraujyste.. tai nesupratau. Juk mergaitė labai normalus (idealaus!) svorio gimė  g.gif
*

Tai vat ir man gaila, kad nepaklausiau daktarės kodėl ji tuo domisi. Kažkaip ne tas galvoj matyt buvo g.gif.
loreciukas
Dabar tai ziauriai supykau ant sitos daktariukstes! Isivaizduokit- man pirmas nestumas, lankiausi pas ja privaciai nuo pat pradziu ir buvau rami, kad viskas su manim gerai- tikejausi, kad gydytoja atlieka savo darba taip kaip turetu atlikt kiekvienas savo srities specialistas... Kai man buvo 34 savaite, ji isejo atostogaut. Tepasake- "jei napagimdysit iki termino, uzeikit"....
Pagalvojau, kad po keliu savaiteliu reiketu nueit pas kokia kita gydytoja pasitikrint ar viskas tvarkoj- visgi pirmas nestumas, tai pacios suprantat, kad norisi jaustis ramiai ir uztikrintai. Apsilankiau pas gyd. Meskauskiene vaisingumo klinikoje ir ji manes paklause ar man buvo darytas tyrimas del streptokoko. Pasakiau, kad ne ir kad "gerb." Jokubauskiene net neuzsimine, kad reiketu toki tyrima pasidaryt... Ir isvis net nezinojau, kad ten per parazitas- tik grizus namo SM prisiskaiciau koks jis pavojingas jei gimdymo metu nezinai, kad jis tavyje yra...
Ir ka jus manot- gaunu atsakyma, kad sitas parazitas pas mane yra!!!!!!. Turejau laukt atsakymo visa savaite, o gimdyt galejau bet kuria diena, nes terminas jau uz keliu dienu...
Dabar esu be galo dekinga gyd. Meskauskienei, kad ji manes paklause del to tyrimo ir gimdymo metu po suleistu antibiotiku tikiuosi, kad viskas bus gerai... Net nesinori galvot kas butu nutike jei buciau nuvaziavus gimdyt turedama ta parazita ir to nezinodama "gerb." Jokubauskienes deka... Shundaktare kazkokia!!! bash.gif
Bambekliukė
QUOTE(loreciukas @ 2009 08 04, 17:17)
Dabar tai ziauriai supykau ant sitos daktariukstes! Isivaizduokit- man pirmas nestumas, lankiausi pas ja privaciai nuo pat pradziu ir buvau rami, kad viskas su manim gerai- tikejausi, kad gydytoja atlieka savo darba taip kaip turetu atlikt kiekvienas savo srities specialistas... Kai man buvo 34 savaite, ji isejo atostogaut. Tepasake- "jei napagimdysit iki termino, uzeikit"....
  Pagalvojau, kad po keliu savaiteliu reiketu nueit pas kokia kita gydytoja pasitikrint ar viskas tvarkoj- visgi pirmas nestumas, tai pacios suprantat, kad norisi jaustis ramiai ir uztikrintai. Apsilankiau pas gyd. Meskauskiene vaisingumo klinikoje ir ji manes paklause ar man buvo darytas tyrimas del streptokoko. Pasakiau, kad ne ir kad "gerb." Jokubauskiene net neuzsimine, kad reiketu toki tyrima pasidaryt... Ir isvis net nezinojau, kad ten per parazitas- tik grizus namo SM prisiskaiciau koks jis pavojingas jei gimdymo metu nezinai, kad jis tavyje yra...
  Ir ka jus manot- gaunu atsakyma, kad sitas parazitas pas mane yra!!!!!!. Turejau laukt atsakymo visa  savaite, o gimdyt galejau bet kuria diena, nes terminas jau uz keliu dienu...
  Dabar esu be galo dekinga gyd. Meskauskienei, kad ji manes paklause del to tyrimo ir gimdymo metu po suleistu antibiotiku tikiuosi, kad viskas bus gerai... Net nesinori galvot kas butu nutike jei buciau nuvaziavus gimdyt turedama ta parazita ir to nezinodama "gerb." Jokubauskienes deka... Shundaktare kazkokia!!!  bash.gif
*

Po tokių įvykių jai reikia atimti licenziją dirbti medike....
Siaubas kažkoks doh.gif
Visiškas neatsakingumas
Aš ir dar nemažai galėčiau apie ją papasakot...
Gal vertėtų parašyt laišką į Valstybinė medicininio audito inspekciją?
RitaRazi
QUOTE(Bambekliukė @ 2009 08 16, 13:17)
Siaubas kažkoks  doh.gif
Visiškas neatsakingumas
*

is tikruju kazkas baisaus su sita daktare dedasi.. g.gif Gal jai su galva nebegerai? Aciu Dievui, gimdymu nebepriimineja, gal jau ir nestumo nebereiktu priziuret? unsure.gif O dar geriau, gal kabinetus valyt tegu pradeda.. bash.gif
Jasper
QUOTE(RitaRazi @ 2009 08 20, 10:59)
is tikruju kazkas baisaus su sita daktare dedasi.. g.gif Gal jai su galva nebegerai? Aciu Dievui, gimdymu nebepriimineja, gal jau ir nestumo nebereiktu priziuret?  unsure.gif  O dar geriau, gal kabinetus valyt tegu pradeda.. bash.gif
*

??? Specialiai pasitikrinau Sveikatos ministro išleistame įsakyme dėl nėštumo priežiūros - tirti dėl B grupės streptokoko neprivaloma. Tiriama tik esant rizikos faktorių - anksčiau buvę priešlaikiniai gimdymai ir t.t.
Bambekliukė
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 08 20, 15:20)
??? Specialiai pasitikrinau Sveikatos ministro išleistame įsakyme dėl nėštumo priežiūros - tirti dėl B grupės streptokoko neprivaloma. Tiriama tik esant rizikos faktorių - anksčiau buvę priešlaikiniai gimdymai ir t.t.
*

Na taip, bet manau save gerbiantis medikas, o ypač tas kuris dirba su neštukėmis VISADA turėtų dėl visa ko pasitikrinti. Manau ne pirmas atvejis, kai neščios atvažiuoja gimdyt su šituo parazitu. O Jakubauskienė dirbanti Antakalnyje manau dažnai tai mato ir žino. Tik matyt jai jau metai ne tie, kaip sakant senatvinė šizofrenija prasidėjusi biggrin.gif, matyt pamiršta, kad medike dirba ir pasijaučia tikra Anglijos Karaliene. Parazitas ji ne medikas gun_bandana.gif
Aronia
Buvau pas ja AK, tikrinausi del prieslaikinio gimdymo. Del kompetencijos komentuoti negaleciau. O siaip, LABAI SALTA asmenybe. Is tu, kurios daugiau demesio skiria isoriniams dalykams, o ne gilinasi i esme.
Gal daugiau vedama intuicijos iskart po vizito pati sau pasakiau, kad gimdyti pas ja nenoreciau schmoll.gif O kai pasiskaiciau cia, tai matau, kad mano nuojauta pasitvirtina.

Ar tikrai ji nebepriimineja gimdymu? Tai ka tada veikia ten Antakalnio klinikose?
Bambekliukė
QUOTE(Aronia @ 2009 08 27, 08:46)
Buvau pas ja AK, tikrinausi del prieslaikinio gimdymo. Del kompetencijos komentuoti negaleciau. O siaip, LABAI SALTA asmenybe. Is tu, kurios daugiau demesio skiria isoriniams dalykams, o ne gilinasi i esme.
Gal daugiau vedama intuicijos iskart po vizito pati sau pasakiau, kad gimdyti pas ja nenoreciau  schmoll.gif O kai pasiskaiciau cia, tai matau, kad mano nuojauta pasitvirtina.

Ar tikrai ji nebepriimineja gimdymu?  Tai ka tada veikia ten Antakalnio klinikose?
*

Tikrai ne, nes niekas jai su tokia patirtimi neleis. Manau nerizikuotų nei gyd. Juršėnas, nei gyd. Daunoravičius. O derba ji Antakalinį budinčia ginekologe. Ir viskas. Ačiū dievui...
ivonka
QUOTE(Bambekliukė @ 2009 08 16, 13:17)
Siaubas kažkoks  doh.gif
Visiškas neatsakingumas
*

juokinga mamos...
As suprantu kad kiekviena pergyvena del saves ir savo maziuku, bet visu pirma streptokoko tyrimas daromas 36-38 sav. neanksciau..... Kitas dalykas, kad 50 proc. gydyoju atsisasako ji daryti, sako vistiek nespes antibiotikas suveikti... uzsienyje isvys pamirso kad toks tyrimas yra ir buvo... o vaisingumo klinikoj pasake ji daryti tik todel kad jis brangus ir reikia savo laboratorija islaikyti ir sau pelno gauti.....
Taip kad ispradziu reikia pasiaiskinti kas ir kaip o po to skusti i MAI doh.gif
Cia nera nei vienos klaidos daktares, nes pagal sarasa ministro patvirtinta sis tyrymas nera butinas!!!!!!!!!!!!
Nebukim impulsivios ir nekaltinkim tuo del ko gydytojos tikrai nekaltos...
Jasper
QUOTE(ivonka @ 2009 10 04, 07:24)
juokinga mamos...
As suprantu kad kiekviena pergyvena del saves ir savo maziuku, bet visu pirma streptokoko tyrimas daromas 36-38 sav. neanksciau..... Kitas dalykas, kad 50 proc. gydyoju atsisasako ji daryti, sako vistiek nespes antibiotikas suveikti... uzsienyje isvys pamirso kad toks tyrimas yra ir buvo... o vaisingumo klinikoj pasake ji daryti tik todel kad jis brangus ir reikia savo laboratorija islaikyti ir sau pelno gauti.....
Taip kad ispradziu reikia pasiaiskinti kas ir kaip o po to skusti i MAI  doh.gif
Cia nera nei vienos klaidos daktares, nes pagal sarasa ministro patvirtinta sis tyrymas nera butinas!!!!!!!!!!!!
*

Sutinku, kad tyrimas nėra privalolas ir toks labai jau būtinas. Dar... tyrimas kaip tik atliekamas apie 32 savaitę - tam tikrai priešlaikinio gimdymo profilaktika (jei nėštumo pabaigoje būtų atliekamas, tai tikrai gali neužtekti laiko "suveikti" vaistų). Trečia - profilaktikai skiriamas penicilinas - paprasčiausias ir plačiausiai naudojamas antibiotikas mirksiukas.gif
gupija
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 10 06, 08:27)
tyrimas kaip tik atliekamas apie 32 savaitę

Nėščiosioms jis rekomenduojamas 36 sav.
Bambekliukė
QUOTE(ivonka @ 2009 10 04, 07:24)
juokinga mamos...
Taip kad ispradziu reikia pasiaiskinti kas ir kaip o po to skusti i MAI  doh.gif
*

Nieks ir nekalba kad ji privalėjo pagal LR įstatymus padaryti tą tyrimą, tame nėra jos klaidos, bet pagal bendrą mediko kompetenciją jis turėtų būt atliktas, nes niekad nežinai... O kaina tyrimo nėra tokia jau didelė tik 45 lt, nežinau kokį Jūs ten tyrimą darėtės kad tiek daug sumokėjot, bet matyt ne tą biggrin.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.