QUOTE(Emmaa @ 2010 09 20, 21:37)
Bandysiu rytoj prie jusu prisijungti
ar nesates apranga,ar turite kur persirengti,o gal buti jau pasiruosus? 
Lauksim,
turim rūbinę, dušus
Kaip smagu, dar nauju veidu bus!!!!
Mergaites, iki pasimatymo vakare
LivingTheDream, teisybę sakei dėl Justinos, keista tik, kad niekam nieko nepasisakė
tai kiek mūsų beliko? 10?
Dabar dar peržiūrėjau, tai pan dar nesumokėjus ir kažkaip dingus iš eterio
Norėjau pasiteirauti ar priimtumėte dar vieną žaidėją? Mokykloje žaidžiau krepšinį ir šiaip esu šio žaidimo mėgėja, būtų smagu vakarais raumens pamankštinti..
Woohoo..
Kamuolį atsinešti?
QUOTE(burning_sunflower @ 2010 10 11, 09:58) Kamuolį atsinešti? Kas turim, tai atsinešam. Apšilimui bus daugiau QUOTE(burning_sunflower @ 2010 10 11, 10:30) Tai aš galiu net ir ne vieną prigriebti.. Daugiau nereikia, užteks Nebent dar draugių turi žaidžiančių, tai va jų gali prigriebt
manęs šiandien nebus
Sveiktės, norėjau pranešti, kad 2 savaites nebūsiu Vilniuje..
QUOTE(burning_sunflower @ 2010 10 16, 22:30) Sveiktės, norėjau pranešti, kad 2 savaites nebūsiu Vilniuje.. Lauksim grįžtant Kas ryt bus?
Sveikos,
kadangi gavau sąskaitėlę, tai bandysiu dabar padalinti. Anastasijos draugė sakė nelankys, taigi mūsų yra 11 dabar. Naujokei manau, sąžininga būtų už pusę mėnesio paskaičiuoti, o nuo kito mėnesio jau pilną sumą Šiaip labai norėčiau, kad man parašytumėte e-mailus savo (galit į AZ), nes mane užknisa po vieną žinutę siuntinėti. Artika, ar skambinai
Parasiau
QUOTE(gogra @ 2010 10 22, 14:01) Sveikos, kadangi gavau sąskaitėlę, tai bandysiu dabar padalinti. Anastasijos draugė sakė nelankys, taigi mūsų yra 11 dabar. Naujokei manau, sąžininga būtų už pusę mėnesio paskaičiuoti, o nuo kito mėnesio jau pilną sumą Šiaip labai norėčiau, kad man parašytumėte e-mailus savo (galit į AZ), nes mane užknisa po vieną žinutę siuntinėti. Artika, ar skambinai Parašiau:)
Išsiųsiu skaičiukus šią savaitę, paskaičiavimai jau yra, tik namie kompe, tai niekaip iki jo neprieinu
Gero sporto šiandien, prašom ir už mane pasportuoti
As palnuoju dalyvauti
Kas dar? QUOTE(Zuiqtis @ 2010 10 27, 07:58) Nu ir kaip? Patiko? o kaip gi kitaip, išėjau iš naujo įsimylėjusi
Sveikos, permečiau visoms skaičiukus
Gero savaitgalio
Mergaites,
siandien manes nebus- as sekmingai prasirgau visa ilgali savaitgali, ir dar sirguliuoju... Gero pasizaidimo
Mes būsim
Ir as pareigingai ateisiu:)
Pinigus pervedziau.
Labas,
na ir kaip zaidimas siandiena, ar susirinko daugiau nei paskutinius kartus? QUOTE(gytulka @ 2010 11 02, 21:59) Aga, daugiau šį kartą buvo, visu vienu žmogum Pabaigoje, kaip visada buvo skubančių (ar nuvargusių tik? Gal kitą karta pasisakom kas būsim, pasiskaičiuojam ir jeigu vėl mažai ateis, pasikviesčiau aš (ar kas kitas jei turite ką kviesti) berniukų, nugi daug smagiau žaisti per visą salę
Aš tai pasisakau už baudas..
QUOTE(burning_sunflower @ 2010 11 03, 13:46) Aš tai pasisakau už baudas.. Taigi rašiau jeigu nesusirinksim pačios, žinoma, kad pirmoje vietoje merginos
Esam dabar 11 jei gerai prisimenu, tai kad 10 visada susirinktu cia nerealu, reikia daugiau merginu i komanda. 15-16 kai bus tai tada gal ir susirinksim 10. Kvieciam visus pazistamus prijauciancius krepsiniui ...
As cia gal ir su kvailu kalusimu, bet kuris krepsinio kamuolys geresnis, sunkesnis ar lengvesnis? Nes parduotuveje maciau tos pacios firmos, to paties dydzio kamuoliu, kurie skyresi tik svoriu, lengviausiais buvo 200 g, o sunkiausias 700 g, kaip ir logiska butu, kad lengvas daiktas - geresnis, bet kam tada tuos sunkius gamina?
QUOTE(gytulka @ 2010 11 03, 19:46) Esam dabar 11 jei gerai prisimenu, tai kad 10 visada susirinktu cia nerealu, reikia daugiau merginu i komanda. 15-16 kai bus tai tada gal ir susirinksim 10. Kvieciam visus pazistamus prijauciancius krepsiniui ... aš tai neturiu ką kviest QUOTE(Sabonis @ 2010 11 04, 08:44) As cia gal ir su kvailu kalusimu, bet kuris krepsinio kamuolys geresnis, sunkesnis ar lengvesnis? Nes parduotuveje maciau tos pacios firmos, to paties dydzio kamuoliu, kurie skyresi tik svoriu, lengviausiais buvo 200 g, o sunkiausias 700 g, kaip ir logiska butu, kad lengvas daiktas - geresnis, bet kam tada tuos sunkius gamina? dar ir taip būna?
Kas šiandien ateisit?
LivingTheDream ar pasveikai?
Susiskaičiuokim
Pan pranešė, kad nuo kito mėnesio nebelankys.
Aš taip pat viena būsiu.
LivingTheDream parašė, kad dar serga.
Zuiki, gal TB kompanija nori ateiti, tikrai manau per daug nebus
|