Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Krepšinio treniruotės merginoms Vilniuje
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
gogra
QUOTE(Emmaa @ 2010 09 20, 21:37)
Bandysiu rytoj prie jusu prisijungti smile.gif ar nesates apranga,ar turite kur persirengti,o gal buti jau pasiruosus? smile.gif
*

Lauksim,
turim rūbinę, dušus mirksiukas.gif
LivingTheDream
Kaip smagu, dar nauju veidu bus!!!!
Mergaites, iki pasimatymo vakare smile.gif
Zuiqtis
LivingTheDream, teisybę sakei dėl Justinos, keista tik, kad niekam nieko nepasisakė g.gif

tai kiek mūsų beliko? 10? sad.gif
gogra
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 10 07, 14:05)
LivingTheDream, teisybę sakei dėl Justinos, keista tik, kad niekam nieko nepasisakė  g.gif 

tai kiek mūsų beliko? 10? sad.gif
*

Ir pinigučių nesumokėjo ax.gif

Atsiprašau, pasitikrinau - viskas ok, pervesta vakar 4u.gif
Zuiqtis
QUOTE(gogra @ 2010 10 07, 15:21)
Ir pinigučių nesumokėjo ax.gif
*

tai todėl gal nieko niekam ir nesakė lotuliukas.gif

už kiek laiko? turėsi db padalinti ant mūsų visų, nes jos nebepamatysim schmoll.gif
gogra
Dabar dar peržiūrėjau, tai pan dar nesumokėjus ir kažkaip dingus iš eterio g.gif
Zuiqtis
QUOTE(gogra @ 2010 10 07, 15:55)
Dabar dar peržiūrėjau, tai pan dar nesumokėjus ir kažkaip dingus iš eterio g.gif
*

tai pan visad kaip pastebejau veluoja ir sake kad jos el. bankas uzblokuotas. tikekimes dar atsiras g.gif
gytulka
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 10 07, 21:49)
tai pan visad kaip pastebejau veluoja ir sake kad jos el. bankas uzblokuotas. tikekimes dar atsiras  g.gif
*

Mano ziniomis pan atostogauja lygtai is LT isvykus buvo. Manau turetu pasirodyti.
burning_sunflower
Norėjau pasiteirauti ar priimtumėte dar vieną žaidėją? Mokykloje žaidžiau krepšinį ir šiaip esu šio žaidimo mėgėja, būtų smagu vakarais raumens pamankštinti.. smile.gif o tuo labiau su tokiom pačiom šio žaidimo megėjom.. smile.gif
gogra
QUOTE(burning_sunflower @ 2010 10 11, 08:54)
Norėjau pasiteirauti ar priimtumėte dar vieną žaidėją? Mokykloje žaidžiau krepšinį ir šiaip esu šio žaidimo mėgėja, būtų smagu vakarais raumens pamankštinti.. smile.gif o tuo labiau su tokiom pačiom šio žaidimo megėjom.. smile.gif
*

Junkis drąsiai rytoj mirksiukas.gif
burning_sunflower
Woohoo.. smile.gif Kiek merginų susirenka?? smile.gif biggrin.gif
gogra
QUOTE(burning_sunflower @ 2010 10 11, 09:43)
Woohoo.. smile.gif Kiek merginų susirenka?? smile.gif biggrin.gif
*

Dažniausiai apie 7-8, bet sąrašuose yra apie 10 dabar turbūt...Taip kad žaidėjų dar trūksta...Visos labai retai susirenka, tai viena negali, tai kita ir t.t.
burning_sunflower
Kamuolį atsinešti? smile.gif
gogra
QUOTE(burning_sunflower @ 2010 10 11, 09:58)
Kamuolį atsinešti? smile.gif

Kas turim, tai atsinešam.
Apšilimui bus daugiau mirksiukas.gif
burning_sunflower
QUOTE(gogra @ 2010 10 11, 12:21)
Kas turim, tai atsinešam.
Apšilimui bus daugiau mirksiukas.gif
*

Tai aš galiu net ir ne vieną prigriebti.. biggrin.gif tik reiks jų būklę patikrinti.. biggrin.gif biggrin.gif
gogra
QUOTE(burning_sunflower @ 2010 10 11, 10:30)
Tai aš galiu net ir ne vieną prigriebti.. biggrin.gif tik reiks jų būklę patikrinti.. biggrin.gif biggrin.gif

Daugiau nereikia, užteks tongue.gif
Nebent dar draugių turi žaidžiančių, tai va jų gali prigriebt mirksiukas.gif
burning_sunflower
QUOTE(gogra @ 2010 10 11, 12:31)
Daugiau nereikia, užteks tongue.gif
Nebent dar draugių turi žaidžiančių, tai va jų gali prigriebt mirksiukas.gif
*

Būtinai reikės paklausinėti.. smile.gif
Zuiqtis
manęs šiandien nebus 4u.gif
burning_sunflower
Sveiktės, norėjau pranešti, kad 2 savaites nebūsiu Vilniuje.. sad.gif tad būsiu tik po lapkričio 1 d. smile.gif
gogra
QUOTE(burning_sunflower @ 2010 10 16, 22:30)
Sveiktės, norėjau pranešti, kad 2 savaites nebūsiu Vilniuje.. sad.gif tad būsiu tik po lapkričio 1 d. smile.gif

Lauksim grįžtant mirksiukas.gif

Kas ryt bus?
Zuiqtis
QUOTE(gogra @ 2010 10 18, 13:48)
Kas ryt bus?
*

ax.gif
gogra
Sveikos,
kadangi gavau sąskaitėlę, tai bandysiu dabar padalinti.
Anastasijos draugė sakė nelankys, taigi mūsų yra 11 dabar. Naujokei manau, sąžininga būtų už pusę mėnesio paskaičiuoti, o nuo kito mėnesio jau pilną sumą ax.gif

Šiaip labai norėčiau, kad man parašytumėte e-mailus savo (galit į AZ), nes mane užknisa po vieną žinutę siuntinėti.

Artika, ar skambinai ax.gif
LivingTheDream
Parasiau smile.gif
Sabonis
QUOTE(gogra @ 2010 10 22, 14:01)
Sveikos,
kadangi gavau sąskaitėlę, tai bandysiu dabar padalinti.
Anastasijos draugė sakė nelankys, taigi mūsų yra 11 dabar. Naujokei manau, sąžininga būtų už pusę mėnesio paskaičiuoti, o nuo kito mėnesio jau pilną sumą ax.gif

Šiaip labai norėčiau, kad man parašytumėte e-mailus savo (galit į AZ), nes mane užknisa po vieną žinutę siuntinėti.

Artika, ar skambinai ax.gif
*

Parašiau:)
gogra
Išsiųsiu skaičiukus šią savaitę, paskaičiavimai jau yra, tik namie kompe, tai niekaip iki jo neprieinu cool.gif

Gero sporto šiandien, prašom ir už mane pasportuoti mirksiukas.gif
Zuiqtis
QUOTE(gogra @ 2010 10 26, 12:12)
Išsiųsiu skaičiukus šią savaitę, paskaičiavimai jau yra, tik namie kompe, tai niekaip iki jo neprieinu cool.gif

Gero sporto šiandien, prašom ir už mane pasportuoti mirksiukas.gif
*

neateisi? verysad.gif
gogra
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 10 26, 11:13)
neateisi?  verysad.gif
*

Eisiu Manto klausytis wub.gif Minėjau praeitą kartą.
Mano draugės irgi nebus, nes dar negrįžo iš kelionės.
LivingTheDream
As palnuoju dalyvauti smile.gif
Kas dar? smile.gif
Zuiqtis
QUOTE(LivingTheDream @ 2010 10 26, 14:57)

Kas dar? smile.gif
*

4u.gif
Zuiqtis
Justina man parašė, kad emigravo metams ir kolkas krepšinio nelankys. Linkėjimus perdavė.
Papildyta:
QUOTE(gogra @ 2010 10 26, 12:28)
Eisiu Manto klausytis  wub.gif
*

Nu ir kaip? Patiko? bigsmile.gif
gogra
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 10 27, 07:58)

Nu ir kaip? Patiko?  bigsmile.gif

o kaip gi kitaip, išėjau iš naujo įsimylėjusi wub.gif
gogra
Sveikos, permečiau visoms skaičiukus mirksiukas.gif

Gero savaitgalio mirksiukas.gif
LivingTheDream
Mergaites,
siandien manes nebus- as sekmingai prasirgau visa ilgali savaitgali, ir dar sirguliuoju...
Gero pasizaidimo smile.gif

Zuiqtis
QUOTE(LivingTheDream @ 2010 11 02, 10:24)
Mergaites,
siandien manes nebus- as sekmingai prasirgau visa ilgali savaitgali, ir dar sirguliuoju...
Gero pasizaidimo smile.gif
*

Sveik 4u.gif ir ačiū, kad pranešei mirksiukas.gif

aš tai būsiu, kas dar? bigsmile.gif
gogra
Mes būsim mirksiukas.gif
Sabonis
Ir as pareigingai ateisiu:)

Pinigus pervedziau.
gytulka
Labas,

na ir kaip zaidimas siandiena, ar susirinko daugiau nei paskutinius kartus?
Zuiqtis
QUOTE(gytulka @ 2010 11 02, 21:59)
Labas,

na ir kaip zaidimas siandiena, ar susirinko daugiau nei paskutinius kartus?
*

Aga, daugiau šį kartą buvo, visu vienu žmogum lotuliukas.gif

Pabaigoje, kaip visada buvo skubančių (ar nuvargusių tik? biggrin.gif ) tai žaidėme su berniukais per visą salę.

Gal kitą karta pasisakom kas būsim, pasiskaičiuojam ir jeigu vėl mažai ateis, pasikviesčiau aš (ar kas kitas jei turite ką kviesti) berniukų, nugi daug smagiau žaisti per visą salę mirksiukas.gif
burning_sunflower
Aš tai pasisakau už baudas.. smile.gif biggrin.gif bus paskui metų gale balių iš ko darytii smile.gif smile.gif nu aišku su išimties sąlygoimis.. smile.gif O pirma tai mergaičių ieškom, o tik paskui berniukų.. smile.gif biggrin.gif
Zuiqtis
QUOTE(burning_sunflower @ 2010 11 03, 13:46)
Aš tai pasisakau už baudas.. smile.gif biggrin.gif bus paskui metų gale balių iš ko darytii smile.gif smile.gif nu aišku su išimties sąlygoimis.. smile.gif O pirma tai mergaičių ieškom, o tik paskui berniukų.. smile.gif biggrin.gif
*

Taigi rašiau jeigu nesusirinksim pačios, žinoma, kad pirmoje vietoje merginos mirksiukas.gif bet kad jos nesirenka, neatsimenu jau kada žaidėme per visą salę doh.gif
gytulka
Esam dabar 11 jei gerai prisimenu, tai kad 10 visada susirinktu cia nerealu, reikia daugiau merginu i komanda. 15-16 kai bus tai tada gal ir susirinksim 10. Kvieciam visus pazistamus prijauciancius krepsiniui ... smile.gif
Sabonis
As cia gal ir su kvailu kalusimu, bet kuris krepsinio kamuolys geresnis, sunkesnis ar lengvesnis? Nes parduotuveje maciau tos pacios firmos, to paties dydzio kamuoliu, kurie skyresi tik svoriu, lengviausiais buvo 200 g, o sunkiausias 700 g, kaip ir logiska butu, kad lengvas daiktas - geresnis, bet kam tada tuos sunkius gamina?
Zuiqtis
QUOTE(gytulka @ 2010 11 03, 19:46)
Esam dabar 11 jei gerai prisimenu, tai kad 10 visada susirinktu cia nerealu, reikia daugiau merginu i komanda. 15-16 kai bus tai tada gal ir susirinksim 10. Kvieciam visus pazistamus prijauciancius krepsiniui ...  smile.gif
*

aš tai neturiu ką kviest blush2.gif

QUOTE(Sabonis @ 2010 11 04, 08:44)
As cia gal ir su kvailu kalusimu, bet kuris krepsinio kamuolys geresnis, sunkesnis ar lengvesnis? Nes parduotuveje maciau tos pacios firmos, to paties dydzio kamuoliu, kurie skyresi tik svoriu, lengviausiais buvo 200 g, o sunkiausias 700 g, kaip ir logiska butu, kad lengvas daiktas - geresnis, bet kam tada tuos sunkius gamina?
*

dar ir taip būna? biggrin.gif
Zuiqtis
Kas šiandien ateisit?

LivingTheDream ar pasveikai? bigsmile.gif
gogra
Susiskaičiuokim mirksiukas.gif Aš būsiu viena šiandien 4u.gif

Pan pranešė, kad nuo kito mėnesio nebelankys.
Jurgilka
Aš taip pat viena būsiu. ax.gif
Zuiqtis
LivingTheDream parašė, kad dar serga.
gogra
Zuiki, gal TB kompanija nori ateiti, tikrai manau per daug nebus mirksiukas.gif
Zuiqtis
QUOTE(gogra @ 2010 11 09, 13:05)
*

Paklausiu smile.gif

O pam dar pamatysim šį mėnesį ar nebe? g.gif
Zuiqtis
QUOTE(gogra @ 2010 11 09, 13:05)
*

Gal prisijungs smile.gif

Gaila tik, kad nežinom kiek mūsų bus, paderintume, kad lyginis skaičius būtų unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.