Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Krepšinio treniruotės merginoms Vilniuje
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
vabalauskiene
Noriu savo malonumui pažaisti krepšinį smile.gif Problema - nežinau kur tai padaryti. O ir kompanijos neturiu, nes su vaikinais žaisti baisu.
Gal yra kokios treniruotės ar koks būrelis merginų, kurios nuomojasi salytę?
Zuiqtis
Ir aš, ir aš, ir aš clap.gif ir aš noriu biggrin.gif

Šiandien keliaudama į darbą sugalvojau, kad reikės temą SM'e kurti, nei nepagalvojau, kad čia tokia jau bus clap.gif

Vabalauskiene, per tas 20 dienų gal ką naujo sužinojai? Suradai? bigsmile.gif
vabalauskiene
QUOTE(Zuiqtis @ 2009 09 30, 10:39)
Ir aš, ir aš, ir aš  clap.gif  ir aš noriu  biggrin.gif

Šiandien keliaudama į darbą sugalvojau, kad reikės temą SM'e kurti, nei nepagalvojau, kad čia tokia jau bus  clap.gif

Vabalauskiene, per tas 20 dienų gal ką naujo sužinojai? Suradai?  bigsmile.gif
*

Deja, nieko naujo. O ir supermamos sia tema nesusidomejo sad.gif
Na, bet mano noras niekur nepradingo. o ir esam jau 2 norincios smile.gif Reikia drauges/bendradarbes/pazistamas apklausti. O gal susirinks bent starto penketas smile.gif
Bezdžionė
Gal pravers - http://www.krepsinistau.lt/index.php?optio...=1&Itemid=1 mirksiukas.gif Ten ir forumas yra - gal kas susidomės ax.gif
Zuiqtis
QUOTE(vabalauskiene @ 2009 10 02, 14:02)
Deja, nieko naujo. O ir supermamos sia tema nesusidomejo sad.gif
Na, bet mano noras niekur nepradingo. o ir esam jau 2 norincios smile.gif Reikia drauges/bendradarbes/pazistamas apklausti. O gal susirinks bent starto penketas smile.gif
*

gal su laiku čia dar kas susidomės bigsmile.gif

QUOTE(Bezdžionė @ 2009 10 02, 15:03)
Gal pravers - http://www.krepsinistau.lt/index.php?optio...=1&Itemid=1  mirksiukas.gif Ten ir forumas yra - gal kas susidomės ax.gif
*

paskaitinėjau, kaip supratau, ten tik vaikinam skirta g.gif
sunnyday
As irgi noreciau, bet as Kaune sad.gif
vabalauskiene
Kas dar? Kas dar?
lietuva01
QUOTE(Zuiqtis @ 2009 10 05, 14:04)
gal su laiku čia dar kas susidomės  bigsmile.gif
paskaitinėjau, kaip supratau, ten tik vaikinam skirta  g.gif
*

ten ne tik vaikinam. ir merginom. tik reikia kad susirinktu pakankamas skaicius norinciuju zaisti, kad butu imanoma vykdyti varzybeles.
Empty
As irgi noreciau,bet as nemoksa ziauri.Vilnius
Empty
Vyras su draugais nuomojasi sale vienoje mokykloje,nuomos kaina valandai - 100 lt..Taigi,reiktu 10 merginu,kad butu ikandoma kaina.
zmiejus
Sveikos merginos!

Labai norėčiau pažaist su vyrais krepšinį laisvalaikiu, tačiau neturiu su kuo. Kaune. Galbūt galėtumėte duoti kontaktų. Ačiū
kungfupanda
as taip pat noreciau smile.gif
Empty
Tai ka, merginos, dar karta prasau pasisakykit kas nori zaisti krepsini vilniuje, suskaiciavusi 10 norinciu, pradesiu ieskoti mums sales. mirksiukas.gif
vabalauskiene
Aš taip smile.gif
Šaltiniuota
jei nesat profesionalės , tai irgi prisijungčiau smile.gif
Zuiqtis
Taigi jau turim keturias smile.gif

1. Empty
2. vabaliauskiene
3. Šaltiniuota
4. Zuiqtis

Kas dar? bigsmile.gif
artika
Sveikos, as ir noreciau 4u.gif
artika
thumbup.gif kas dar mirksiukas.gif
pan
AŠ prie jūsų mielai prisidėčiau. mokykloj kažkur apie 5-6 metus lankau krepšinį, o paskui kaip mečiau, taip nė karto ir nežaidžiau. o noras niekur nedingo. tik va bėda, kai esi 22 metų į mokyklą nesugriši ax.gif . ir šiandien sugalvojau temą kurt ir pradėt ieškot. o jūs mane nudžiuginot. taigi tikrai prisidėsiu.
1. Empty
2. vabaliauskiene
3. Šaltiniuota
4. Zuiqtis
5. artika
6. pan

tik aš nuo sausio mėn. vidurio būsiu laisvesnė. taigi manau, po naujųjų metų būtų visai smagu susitikt ir paplepėt šiuo klausimu. gal dar kas iš pažystamų ką pakvies?
Anastasia9
Jau seniai ieskojau bendraminciu krepsiniui, mielai prisijungciau, ar pavyko ka nors jau susiorganizuot?
gogra
Aš irgi mielai prisijungčiau (aš tik mėgėja, žaidžiau prieš 10 metų mokykloje). Super būtų thumbup.gif

Papildyta:

1. Empty
2. vabaliauskiene
3. Šaltiniuota
4. Zuiqtis
5. artika
6. pan
7. Anastasia9
8. rugija

egle_may
Sveiki,
Noreciau prisijungti prie sios idejos, ilgai ieskojau, kur galima butu ir su kuo pazaisti, tad labai labai mielai tai ir padaryciau.
LivingTheDream
Sveikos, Merginos, jei teisingai skaiciuoju, su manimi bus desimtukas norinciu...
4u.gif
Kaip galima butu susisiekti, su jumis, suzinot ar dar nepavelavau???
gogra

Papildyta:

1. Empty
2. vabaliauskiene
3. Šaltiniuota
4. Zuiqtis
5. artika
6. pan
7. Anastasia9
8. gogra
9. egle_may
10. LivingTheDream

Kaip ir dešimtukas yra, gal galima bandyt kažur ieškoti salės...Gal kas žino kur....
LivingTheDream
clap.gif na kaip saunu!!!!
Manau ryt vietoj darbo, ieskosiu sales biggrin.gif turiu kelis pazistamus, kurie berods zaidzia krepsini, tai paklausinesiu kur, kiek moka ir pan... tada teks kalbetis su nuomotojais.
Empty maciau taip pat minejo apie sales nuomos paieskas smile.gif
Mergaites, pasiraitojam rankoves - greit reiks tiktis pasizaist cool.gif

Zuiqtis
čia pedagoginio salė kaina 102lt/val

aš turiu vieną pageidavimą, kad nebūtų salė kur miesto pakraštyje, nes aš be mašinos blush2.gif
LivingTheDream
Zvilgterejau i VPU saliu uzimtuma... rezultatai - nebet nuo 21 val. ar nuo 21.30 (galima imti 1.5 val.)
Prisegu nuroda:
http://www.vpu.lt/index.php?2763877829

Dar bandau prisiskambint i Impulsa- jie turi sale Savanoriu 28 - kainos nenurodytos.
Papildyta:
Zodziu Impulsas turi sale:
http://www.impuls.lt/lt/bendras/krepsinio_.../apie_krepsini/
Paskambinus, pasake, jog likes laikas:
V nuo 20.30
VI nuo 15.30 val.
VII nuo 12-17 val. ir nuo 20.30

Visu laiku kaina - 150 lt./val.

Jei sutartume zaisti 2 kart per savaite ir nerastume vienoje vietoje prienamos kainos/laiko, tai galima butu nuomotis sale per dvi vietas.

Siulau sia savaite skirti paieskoms.
O savaites gale aptarti rezultatus ir imtis konkreciu veiksmu smile.gif
Zuiqtis
čia laisva

penktadienį 21.30 - 22.30
šeštadienį 8.00 - 9.00; 15.30 - 20.30
sekmadienį 8.00 - 12.00; 15.00 - 16.00; 21.00 - 23.00

kaina 120lt/val + pvm.
gogra
Man asmeniškai tai manau pakaktų 1 karto per savaitę, nes turiu dar įvairių kitų užsiėmimų. Bet kažkaip derinsiuos, nes noras didelis tongue.gif Reikia žiūrėt kaip daugumo nori/gali.

gogra
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 02 17, 10:30)
čia laisva

penktadienį 21.30 - 22.30
šeštadienį 8.00 - 9.00; 15.30 - 20.30
sekmadienį 8.00 - 12.00; 15.00 - 16.00; 21.00 - 23.00

kaina 120lt/val + pvm.
*

Dėl šitos dar brolio užklausiau, gal pigiau eitų gauti...Kai ką sužinosiu, parašysiu. Šiaip tai kokiose mokyklose reiktų pabandyti, gal kas turi kokių pažįstamų...
Zuiqtis
QUOTE(gogra @ 2010 02 17, 11:51)
Man asmeniškai tai manau pakaktų 1 karto per savaitę, nes turiu dar įvairių kitų užsiėmimų. Bet kažkaip derinsiuos, nes noras didelis tongue.gif Reikia žiūrėt kaip daugumo nori/gali.
*

man irgi (bent jau pradžiai) pakaktų vieno karto per savaitę 4u.gif
Zuiqtis
Žirmūnų gimnazija laisva

pirmadienį, trečiadienį ir ketvirtadienį nuo 21.30
penktadienį nuo 20.00

kaina 55lt/val. + ~30lt už komunalines paslaugas
gytulka
Sveikos,
labai noreciau prie jusu prisijungti ir pazaisti krepsini, paskutini karta zaidziau mokykloje, bet tai buvo megiamas uzsiemimas smile.gif
gogra
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 02 17, 12:04)
Žirmūnų gimnazija laisva

pirmadienį, trečiadienį ir ketvirtadienį nuo 21.30
penktadienį nuo 20.00

kaina 55lt/val. + ~30lt už komunalines paslaugas
*

toks visai nieko variantas, truputį vėloka, bet įmanoma. Man netgi ir pentadienį visai nieko būtų...

Gytulka, sek temą, matysim, kiek čia mūsų iš to sąrašiuko susirinks, gal kas nebenorės, gal nevisada galės, matysim, mielai priimsim į būrį...
vabalauskiene
Super! Prisidedu prie salės paieškų ir aš smile.gif Jei ką rasiu, tai parašysiu smile.gif smile.gif
LivingTheDream
Statybininku mokykloj (Fabijoniskes), Radvilu gimnazijoj (Seskine) uzimta viskas- tik savaitgaliai laisvi - bandau ieskot toliau...

Del Zirmunu- galima imti, jei geresnio laiko nerasim.
PVZ pirmadieni ir ketvirtadieni. Ir kaina nebloga.
Arba galima antradieni i VPU (nuo 21) o ketvirtadieni i Zirmunus (nuo 21.30)...

Penktadieniu ir savaitgaliu nelabai norisi uzkraut, nes buna kitokiu idomybiu smile.gif
gogra
Man asmeniškai pirmadienis tai netinkama diena, nes MB sportuoja.
Jau tada geriau sekmadienio vakaras.
O ketvirtadienį tai visai gerai. Gaila, tik kad laikas toks vėlus, na bet ką darysi, gal kada atsiras galimybė anskčiau.

Kažkaip tik mergaitės nesirenka iš sąrašiuko, nors AZ visoms parašiau. Galėtų nors patvirtint ar paneigti savo dalyvavimą...
artika
bigsmile.gif as dalyvausiu dalyvausiu drinks_cheers.gif . Tik kaip su dienomis, geriausia man butu pirmadieni, treciadieni g.gif gal sekmadieni Bet reikes kazkaip pasiderint, jei taip neiseis
Zuiqtis
QUOTE(gogra @ 2010 02 18, 11:40)
Man asmeniškai pirmadienis tai netinkama diena, nes MB sportuoja.
Jau tada geriau sekmadienio vakaras.
O ketvirtadienį tai visai gerai. Gaila, tik kad laikas toks vėlus, na bet ką darysi, gal kada atsiras galimybė anskčiau.

Kažkaip tik mergaitės nesirenka iš sąrašiuko, nors AZ visoms parašiau. Galėtų nors patvirtint ar paneigti savo dalyvavimą...
*

Dauguma norėjusių yra forumo naujokes, tai nenustebsiu, jeigu visas dešimtukas ir nesusirinks smile.gif
pan
as prisidesiu, tik man veliausias laikas butu tinkamas nuo 20h, jeigu darbo dienom, nes jeigu veliau, bus problema su grizimu, nes uzmiesty gyvenu. tiktu visos dienos isskyrus pirmadieni. jei sekmadieni, tai dienos metu geriausia butu kokia 12-18h.
gogra
QUOTE(pan @ 2010 02 18, 20:49)
as prisidesiu, tik man veliausias laikas butu tinkamas nuo 20h, jeigu darbo dienom, nes jeigu veliau, bus problema su grizimu, nes uzmiesty gyvenu. tiktu visos dienos isskyrus pirmadieni. jei sekmadieni, tai  dienos metu geriausia butu kokia 12-18h.
*

Kuriam krašte, gal pakeliui, pavežčiau mirksiukas.gif Aš Molėtų pusėj mirksiukas.gif
pan
deja ne, kaip tik netgi kitoj pusej. as Rudaminoje gyvenu.
gytulka
Tai kiek musu cia dabar yra, kurios tikrai gali ir nori pasizaisti?
Parasykit kiek yra galinciu penktadieni nuo 20.00 val. Zirmunu gimnazija arba pirm. trec. ar ketv. nuo 21.30?

Man asmeniskai tinkamesnis laikas penktadieni nuo 20.00, kaip kitom?

Kazkaip labai ilgai mes cia organizuojames, reikia pradet veikt smile.gif
vabalauskiene
QUOTE(gytulka @ 2010 02 19, 15:05)
Tai kiek musu cia dabar yra, kurios tikrai gali ir nori pasizaisti?
Parasykit kiek yra galinciu penktadieni nuo 20.00 val. Zirmunu gimnazija arba pirm. trec. ar ketv. nuo 21.30?

Man asmeniskai tinkamesnis laikas penktadieni nuo 20.00, kaip kitom?

Kazkaip labai ilgai mes cia organizuojames, reikia pradet veikt  smile.gif
*

Laiku pasirinkimas tai doh.gif Penktadienis apskritai netinka, o nuo 21.30 bet kuria diena man per velu. ech... o taip norisi smile.gif Skambinau i mokyklas (Zygimanto Augusto, Seskines) del sales, tai darbo dienomis visi laikai uzimti.
vabalauskiene
VU nuomoja sales. Kainos tokios:
M. K. Čiurlionio g. 21/27:

Sporto salė

50,00 Lt. valanda (treniruotėms 16.00-22.00)

40,00 Lt. valanda (treniruotėms 8.00-16.00)

Paziurejau laikus, tai yra sekmadieni nuo 20val. Darbo dienomis, aisku, viskas uzimta. Bet pirmadieni ir antradieni yra uzimta po puse sales. Tai galvoju, kad mums pradziai ir puses sales (t.y. vieno krepsio) uztektu. Ka manote? Dar neskambinau, bet uz puse sales, turbut ir puse nuomos turetu buti. daugiau info cia:
http://www1083.vu.lt/cms/index.php?page=ka...iniasm-asmenims
vabalauskiene
Deja, tos sales puses taip pat jau isnuomotos ir gali pasiulyti laika tik sestadienio ryta nuo 9val. sauletekio al. Tai man kazkaip nelabai. tesiu paieskas toliau ...
artika
O sekmadieni 20 val. neltinka arba nebera? g.gif
vabalauskiene
QUOTE(artika @ 2010 02 19, 18:51)
O sekmadieni 20 val. neltinka arba nebera?  g.gif
*

Pasirodo, jie svgt dirba tik iki 20val. Ir viskas iki tol užimta sad.gif
gogra
O kaži Žirmūnų gimnazijoj kaip reikalai sekmadienio popietę?

Man tai tinka ir penktadienį. O iš bėdos tai netgi ir šeštadienio rytas. Taip galiu ir nuo 21:30 trečiadienį, ketvirtadienį.
Zuiqtis
QUOTE(gogra @ 2010 02 20, 10:02)
O kaži Žirmūnų gimnazijoj kaip reikalai sekmadienio popietę?
*

Savaitgaliais gal jie užsikonservuoja biggrin.gif
nu pabandysiu paklausti dar katą, konkrečiai apie savaitgalius mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.