Gal yra kokios treniruotės ar koks būrelis merginų, kurios nuomojasi salytę?
Noriu savo malonumui pažaisti krepšinį
Gal yra kokios treniruotės ar koks būrelis merginų, kurios nuomojasi salytę?
Ir aš, ir aš, ir aš
Šiandien keliaudama į darbą sugalvojau, kad reikės temą SM'e kurti, nei nepagalvojau, kad čia tokia jau bus Vabalauskiene, per tas 20 dienų gal ką naujo sužinojai? Suradai? QUOTE(Zuiqtis @ 2009 09 30, 10:39) Ir aš, ir aš, ir aš Šiandien keliaudama į darbą sugalvojau, kad reikės temą SM'e kurti, nei nepagalvojau, kad čia tokia jau bus Vabalauskiene, per tas 20 dienų gal ką naujo sužinojai? Suradai? Deja, nieko naujo. O ir supermamos sia tema nesusidomejo Na, bet mano noras niekur nepradingo. o ir esam jau 2 norincios
Gal pravers - http://www.krepsinistau.lt/index.php?optio...=1&Itemid=1
QUOTE(vabalauskiene @ 2009 10 02, 14:02) Deja, nieko naujo. O ir supermamos sia tema nesusidomejo Na, bet mano noras niekur nepradingo. o ir esam jau 2 norincios gal su laiku čia dar kas susidomės QUOTE(Bezdžionė @ 2009 10 02, 15:03) Gal pravers - http://www.krepsinistau.lt/index.php?optio...=1&Itemid=1 paskaitinėjau, kaip supratau, ten tik vaikinam skirta
As irgi noreciau, bet as Kaune
Kas dar? Kas dar?
As irgi noreciau,bet as nemoksa ziauri.Vilnius
Vyras su draugais nuomojasi sale vienoje mokykloje,nuomos kaina valandai - 100 lt..Taigi,reiktu 10 merginu,kad butu ikandoma kaina.
Sveikos merginos!
Labai norėčiau pažaist su vyrais krepšinį laisvalaikiu, tačiau neturiu su kuo. Kaune. Galbūt galėtumėte duoti kontaktų. Ačiū
as taip pat noreciau
Tai ka, merginos, dar karta prasau pasisakykit kas nori zaisti krepsini vilniuje, suskaiciavusi 10 norinciu, pradesiu ieskoti mums sales.
Aš taip
jei nesat profesionalės , tai irgi prisijungčiau
Taigi jau turim keturias
1. Empty 2. vabaliauskiene 3. Šaltiniuota 4. Zuiqtis Kas dar?
Sveikos, as ir noreciau
AŠ prie jūsų mielai prisidėčiau. mokykloj kažkur apie 5-6 metus lankau krepšinį, o paskui kaip mečiau, taip nė karto ir nežaidžiau. o noras niekur nedingo. tik va bėda, kai esi 22 metų į mokyklą nesugriši
1. Empty 2. vabaliauskiene 3. Šaltiniuota 4. Zuiqtis 5. artika 6. pan tik aš nuo sausio mėn. vidurio būsiu laisvesnė. taigi manau, po naujųjų metų būtų visai smagu susitikt ir paplepėt šiuo klausimu. gal dar kas iš pažystamų ką pakvies?
Jau seniai ieskojau bendraminciu krepsiniui, mielai prisijungciau, ar pavyko ka nors jau susiorganizuot?
Aš irgi mielai prisijungčiau (aš tik mėgėja, žaidžiau prieš 10 metų mokykloje). Super būtų
Papildyta: 1. Empty 2. vabaliauskiene 3. Šaltiniuota 4. Zuiqtis 5. artika 6. pan 7. Anastasia9 8. rugija
Sveiki,
Noreciau prisijungti prie sios idejos, ilgai ieskojau, kur galima butu ir su kuo pazaisti, tad labai labai mielai tai ir padaryciau.
Sveikos, Merginos, jei teisingai skaiciuoju, su manimi bus desimtukas norinciu...
Kaip galima butu susisiekti, su jumis, suzinot ar dar nepavelavau??? Papildyta: 1. Empty 2. vabaliauskiene 3. Šaltiniuota 4. Zuiqtis 5. artika 6. pan 7. Anastasia9 8. gogra 9. egle_may 10. LivingTheDream Kaip ir dešimtukas yra, gal galima bandyt kažur ieškoti salės...Gal kas žino kur.... Manau ryt vietoj darbo, ieskosiu sales Empty maciau taip pat minejo apie sales nuomos paieskas Mergaites, pasiraitojam rankoves - greit reiks tiktis pasizaist
čia pedagoginio salė kaina 102lt/val
aš turiu vieną pageidavimą, kad nebūtų salė kur miesto pakraštyje, nes aš be mašinos
Zvilgterejau i VPU saliu uzimtuma... rezultatai - nebet nuo 21 val. ar nuo 21.30 (galima imti 1.5 val.)
Prisegu nuroda: http://www.vpu.lt/index.php?2763877829 Dar bandau prisiskambint i Impulsa- jie turi sale Savanoriu 28 - kainos nenurodytos. Papildyta: Zodziu Impulsas turi sale: http://www.impuls.lt/lt/bendras/krepsinio_.../apie_krepsini/ Paskambinus, pasake, jog likes laikas: V nuo 20.30 VI nuo 15.30 val. VII nuo 12-17 val. ir nuo 20.30 Visu laiku kaina - 150 lt./val. Jei sutartume zaisti 2 kart per savaite ir nerastume vienoje vietoje prienamos kainos/laiko, tai galima butu nuomotis sale per dvi vietas. Siulau sia savaite skirti paieskoms. O savaites gale aptarti rezultatus ir imtis konkreciu veiksmu
čia laisva
penktadienį 21.30 - 22.30 šeštadienį 8.00 - 9.00; 15.30 - 20.30 sekmadienį 8.00 - 12.00; 15.00 - 16.00; 21.00 - 23.00 kaina 120lt/val + pvm.
Man asmeniškai tai manau pakaktų 1 karto per savaitę, nes turiu dar įvairių kitų užsiėmimų. Bet kažkaip derinsiuos, nes noras didelis
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 02 17, 10:30) čia laisva penktadienį 21.30 - 22.30 šeštadienį 8.00 - 9.00; 15.30 - 20.30 sekmadienį 8.00 - 12.00; 15.00 - 16.00; 21.00 - 23.00 kaina 120lt/val + pvm. Dėl šitos dar brolio užklausiau, gal pigiau eitų gauti...Kai ką sužinosiu, parašysiu. Šiaip tai kokiose mokyklose reiktų pabandyti, gal kas turi kokių pažįstamų...
Žirmūnų gimnazija laisva
pirmadienį, trečiadienį ir ketvirtadienį nuo 21.30 penktadienį nuo 20.00 kaina 55lt/val. + ~30lt už komunalines paslaugas
Sveikos,
labai noreciau prie jusu prisijungti ir pazaisti krepsini, paskutini karta zaidziau mokykloje, bet tai buvo megiamas uzsiemimas QUOTE(Zuiqtis @ 2010 02 17, 12:04) Žirmūnų gimnazija laisva pirmadienį, trečiadienį ir ketvirtadienį nuo 21.30 penktadienį nuo 20.00 kaina 55lt/val. + ~30lt už komunalines paslaugas toks visai nieko variantas, truputį vėloka, bet įmanoma. Man netgi ir pentadienį visai nieko būtų... Gytulka, sek temą, matysim, kiek čia mūsų iš to sąrašiuko susirinks, gal kas nebenorės, gal nevisada galės, matysim, mielai priimsim į būrį...
Super! Prisidedu prie salės paieškų ir aš
Statybininku mokykloj (Fabijoniskes), Radvilu gimnazijoj (Seskine) uzimta viskas- tik savaitgaliai laisvi - bandau ieskot toliau...
Del Zirmunu- galima imti, jei geresnio laiko nerasim. PVZ pirmadieni ir ketvirtadieni. Ir kaina nebloga. Arba galima antradieni i VPU (nuo 21) o ketvirtadieni i Zirmunus (nuo 21.30)... Penktadieniu ir savaitgaliu nelabai norisi uzkraut, nes buna kitokiu idomybiu
Man asmeniškai pirmadienis tai netinkama diena, nes MB sportuoja.
Jau tada geriau sekmadienio vakaras. O ketvirtadienį tai visai gerai. Gaila, tik kad laikas toks vėlus, na bet ką darysi, gal kada atsiras galimybė anskčiau. Kažkaip tik mergaitės nesirenka iš sąrašiuko, nors AZ visoms parašiau. Galėtų nors patvirtint ar paneigti savo dalyvavimą... QUOTE(gogra @ 2010 02 18, 11:40) Man asmeniškai pirmadienis tai netinkama diena, nes MB sportuoja. Jau tada geriau sekmadienio vakaras. O ketvirtadienį tai visai gerai. Gaila, tik kad laikas toks vėlus, na bet ką darysi, gal kada atsiras galimybė anskčiau. Kažkaip tik mergaitės nesirenka iš sąrašiuko, nors AZ visoms parašiau. Galėtų nors patvirtint ar paneigti savo dalyvavimą... Dauguma norėjusių yra forumo naujokes, tai nenustebsiu, jeigu visas dešimtukas ir nesusirinks
as prisidesiu, tik man veliausias laikas butu tinkamas nuo 20h, jeigu darbo dienom, nes jeigu veliau, bus problema su grizimu, nes uzmiesty gyvenu. tiktu visos dienos isskyrus pirmadieni. jei sekmadieni, tai dienos metu geriausia butu kokia 12-18h.
QUOTE(pan @ 2010 02 18, 20:49) as prisidesiu, tik man veliausias laikas butu tinkamas nuo 20h, jeigu darbo dienom, nes jeigu veliau, bus problema su grizimu, nes uzmiesty gyvenu. tiktu visos dienos isskyrus pirmadieni. jei sekmadieni, tai dienos metu geriausia butu kokia 12-18h. Kuriam krašte, gal pakeliui, pavežčiau
deja ne, kaip tik netgi kitoj pusej. as Rudaminoje gyvenu.
Tai kiek musu cia dabar yra, kurios tikrai gali ir nori pasizaisti?
Parasykit kiek yra galinciu penktadieni nuo 20.00 val. Zirmunu gimnazija arba pirm. trec. ar ketv. nuo 21.30? Man asmeniskai tinkamesnis laikas penktadieni nuo 20.00, kaip kitom? Kazkaip labai ilgai mes cia organizuojames, reikia pradet veikt QUOTE(gytulka @ 2010 02 19, 15:05) Tai kiek musu cia dabar yra, kurios tikrai gali ir nori pasizaisti? Parasykit kiek yra galinciu penktadieni nuo 20.00 val. Zirmunu gimnazija arba pirm. trec. ar ketv. nuo 21.30? Man asmeniskai tinkamesnis laikas penktadieni nuo 20.00, kaip kitom? Kazkaip labai ilgai mes cia organizuojames, reikia pradet veikt Laiku pasirinkimas tai
VU nuomoja sales. Kainos tokios:
M. K. Čiurlionio g. 21/27: Sporto salė 50,00 Lt. valanda (treniruotėms 16.00-22.00) 40,00 Lt. valanda (treniruotėms 8.00-16.00) Paziurejau laikus, tai yra sekmadieni nuo 20val. Darbo dienomis, aisku, viskas uzimta. Bet pirmadieni ir antradieni yra uzimta po puse sales. Tai galvoju, kad mums pradziai ir puses sales (t.y. vieno krepsio) uztektu. Ka manote? Dar neskambinau, bet uz puse sales, turbut ir puse nuomos turetu buti. daugiau info cia: http://www1083.vu.lt/cms/index.php?page=ka...iniasm-asmenims
Deja, tos sales puses taip pat jau isnuomotos ir gali pasiulyti laika tik sestadienio ryta nuo 9val. sauletekio al. Tai man kazkaip nelabai. tesiu paieskas toliau ...
O sekmadieni 20 val. neltinka arba nebera?
O kaži Žirmūnų gimnazijoj kaip reikalai sekmadienio popietę?
Man tai tinka ir penktadienį. O iš bėdos tai netgi ir šeštadienio rytas. Taip galiu ir nuo 21:30 trečiadienį, ketvirtadienį. |