snieguoliuke_123
2009 09 09, 14:15
 būtų labai įdomu sužinoti mamų nuomonę apie dviaukštes lovytes?nuo kelių metų vaikas gali jose miegoti?  .pasidalinkime patirtimi Papildyta:prieš keletą dienų pagaliau mums atvežė išsvajotą vaiko lovytę, laukė mūsų vyrukas jos visą vasarą  o jau laimės buvo jam kad ojojoiii  . lovytės miegamoji dalis yra antrame aukšte, o apačioje - spinta, stalas ,lentynėlės ir laiptukai. vaikas labai džaiugiasi, tačiau aš šiek tiek bijau kad jis miegodamas neiškristų  tai dėl viso ko padedame apačioje daug pagalvių  . todėl būtų įdomu sužinoti ar saugios jos, ar yra kada nukritę vaikučiai?
QUOTE(snieguoliuke_123 @ 2009 09 09, 15:15)  būtų labai įdomu sužinoti mamų nuomonę apie dviaukštes lovytes?nuo kelių metų vaikas gali jose miegoti?  .pasidalinkime patirtimi Papildyta:prieš keletą dienų pagaliau mums atvežė išsvajotą vaiko lovytę, laukė mūsų vyrukas jos visą vasarą  o jau laimės buvo jam kad ojojoiii  . lovytės miegamoji dalis yra antrame aukšte, o apačioje - spinta, stalas ,lentynėlės ir laiptukai. vaikas labai džaiugiasi, tačiau aš šiek tiek bijau kad jis miegodamas neiškristų  tai dėl viso ko padedame apačioje daug pagalvių  . todėl būtų įdomu sužinoti ar saugios jos, ar yra kada nukritę vaikučiai? jeigu viršuje yra bortelis, yra pakankamai saugu
snieguoliuke_123
2009 09 09, 21:59
ErnestaKaunas
2009 09 09, 22:37
Nu mano mergickos jau 2 metus miega dviauksteje lovoje, tai tfu tfu tfu viskas liuks, mes labai patenkinti, bet musu lova gan plati 90 cm.
QUOTE(ErnestaKaunas @ 2009 09 09, 23:37) Nu mano mergickos jau 2 metus miega dviauksteje lovoje, tai tfu tfu tfu viskas liuks, mes labai patenkinti, bet musu lova gan plati 90 cm. Mes irgi galvojam apie dviaukštę lovą  manau geras sprendimas vietos atžvilgiu...o vat saugumo  ar nėra apsisapnavęs vaikas nubildėjęs žemyn..na pvz kai naktį į tualetą prispiria
Ismiegojo mano vaikinai gal kokius 6 metus dviauksteje lovoje,nei karto nakti neiskrito.  Nors pvz vienas is berniuku yra pavaikstantis nakti,bet visada graziai nulipdavo is antro auksto.
QUOTE(uoga 3 @ 2009 09 10, 00:06) Ismiegojo mano vaikinai gal kokius 6 metus dviauksteje lovoje,nei karto nakti neiskrito.  Nors pvz vienas is berniuku yra pavaikstantis nakti,bet visada graziai nulipdavo is antro auksto.  Aha,vadinasi saugu  nes mano vaikinas net ryte kai eina į tualetą,jis vos kelią mato  ,ką bekalbėt,kad reiktų nuo antro lovos aukšto nulipt
mes jau ilgai turim tokią lovą - miegoti ten tikrai saugu, nebent naktį mažiukas daug vaikščioja , tada gali būti problemų. Nesaugu būna, kai vaikai sugalvoja ant tokios lovos pažaisti dienos metu
snieguoliuke_123
2009 09 10, 14:54
na duok dieve kad neiskristų  seip jau savaitę kaip turim bet dar nieko baisaus nenutiko  . šeip plotis jos irgi apie 90 o ilgis 170. dar plius laiptukai 40cm. siūlė daryti paprastas kopetėles, bet neįvaizduoju kaip keturmetis nuliptų naktį, nes ganėtinai aukšta.  tai nusprendėm daryti laiptukus tai žinokit kai atvežė lovytę tai pusę dienos lakstė pirmyn aukštyn žemyn  kiek laimės buvo tai ojojoi ir šeip labai praktiška kaip mano vyras sako viskas viename - ir spinta ir stalas ir stalčiukai
(salotiene)
2009 09 23, 18:39
Redaguota moderatoriaus: ištrintas komentaras ne į temą
Ingulik
2009 09 25, 17:36
As dabar laukiosiu antro vaikelio, tai isisgijome dviaukse lova  Vyresnioji jau 3,5 metu. Tai is pradziu vis tiek guldysiu apacioje, o tik po to kai mazylis miegos apacioje, iskelsiu i antra auksta  Baisoka man. Bet gal bus didelis noras miegoti virsuje, tai pabandysim ...
Redaguota moderatoriaus: ištrintas komentaras ne į temą
Tikrą tiesą rašo, kol miega saugu, o visos bėdos atsitinka kai nemiega. Pažįstamų dvejų metukų berniukas dūkdamas susižeidė, lūžo koja. O kitas tėvelis guodėsi, kad lova buvo iš plonesnių lentelių, tai vaikas sulaužė.
medison
2009 10 05, 11:51
mes ir jau trys metai turim dviaukštę lova. tai dičkis nuo trijų antrąjame aukšte ir miega. Iškritęs per miegus nebuvo,bortelis yra. naktį nulipa į tualetą be problemų. Žodžiu per miegus problemų nėra ir nebuvo tfiu tfiu tfiu. O va teisybė,diena tai būna visko  Tai gaudynių sumąsto pažaist,tai pasikarstyt.... Tai prisitraukimus visi trys sukibę daro... na bet kad sulaužyt tai nežinau,nėra ji jau iš tų plonų vytelių. esam ir mes miegoję su vyru su vaikais kartu ten  . Lova 90*190 regis,tai telpam  Dabar trečiąjai reikia kokį tai varijantą surast ir įkomponuot prie tų lovų  Mes iš Flex regis vaikams kambario baldus rinkom  Ir mes ir vaikai patenkinti
jurgytia
2009 10 06, 18:35
Mes turim ne dviaukštę, o pustantro aukšto. Apačioje toks namelis, užsakėm pas stalių čiuožyklą. Tai labai patenkintas
snieguoliuke_123
2009 11 10, 19:31
Na,jei tinkamai parinktas ciuzinio aukstis,tai tikrai saugu  .Svarbiausia-atsizvelgti i tai,nuo kokio amziaus gamintojas rekomenduoja miegoti antrame aukste.Mano vyresnioji antrame aukste miegojo mazdaug nuo 4,5metu.Tikrai nebuvo problemu.
mano vaikai pirmas dienas dukdami vos nenukabino šviestuvą nuo lubų  išlaužė tą vietą, kur jis yra kabinamas, išlindo visi laidai... žodžiu ai... Dar jie patiesdavo čiužinį ir šokinėjo nuo antro aukšto, ir dar išlaužė porą grotelių apačioje ir prakišdavo pro ten čiužinį -gaudavosi tokia čiuožyklą iš pirmo "aukšto" į antrą... Žodžiu smagus daiktas ta lovą  O aš ten pririšdavau vaikjuostę ir gaudavosi supynę - hamakas. Net mano mažoji ten porą kartų miegojo. ir dar mažoji vis bando ten į antrą aukštą užlipti... tas pats buvo kai Aliona buvo maža. Bet tada turėjom kopečias, kurias galima buvo nuimti, o šita lova turi laiptelius, jų nenuimsi. Greit vėl turėsiu prie lovos budėti ir saugoti nuo mažylės, kad neužliptų ir nenukristų....
snieguoliuke_123
2009 12 12, 22:07
angelo2
2010 01 31, 16:54
QUOTE(Miauki @ 2009 10 05, 12:55) Tikrą tiesą rašo, kol miega saugu, o visos bėdos atsitinka kai nemiega. Pažįstamų dvejų metukų berniukas dūkdamas susižeidė, lūžo koja. O kitas tėvelis guodėsi, kad lova buvo iš plonesnių lentelių, tai vaikas sulaužė.  nu mes labai norejom pirkti dviauste lova, bet labai bijom kad nukris ir susizeis ( o savo lovytes jau isaugom ), tai uzsakem susilankstomas tachtas.
QUOTE(snieguoliuke_123 @ 2009 12 12, 23:07) Labai labai grazi lovyte, o kur jus ja pirkote? nes mes savo mazyliui irgi ieskome
milonyte
2010 02 01, 11:00
Kadangi pas mus nedaug vietos, tai irgi turejo priimti dviaukstes lovos varianta. Musu didysis joje pradejo miegoti nuo 3 su puse met, bet dazniausiai miega pirmame aukste, kol sesute dar lovyteje karaliauja. Bet yra miegojes ir antrame aukste, tai labai lengvai nulipa i tualeta ar siaip nakti pareidavo pas mus. Vienu zodziu kol kas dziaugiames, tik ziuresime kaip bus, kai abu prades miegoti  O diena tai ta lova vienas smagumas, antrame aukste dabar gyvena pliusiniai zaisliukai, tai ten vyksta gyvuneliu realybes sou  Praktiskai jo puse dienos vyksta antrame aukste patarciau visiems pirkti dviaukste lova, tik platesne ir ilgesne, nes kitos tai jau ne lovos o ju parodijos, kol radom svaja tai ojojoj kiek suvargom. Nes mes nenorejom siauros ir trumpos, musu ismatavimai ciuzinio yra 90*200, tai mes patys pokaituko kartais atsigulame ir dar jei pirksite, ziurekite, kad anttras aukstas butu pakankamai aukstai nuo pirmo auksto, kad galetu suauges zmogus issitieses atsisesti, nes labai nepatogu yra, kai turi galva saugoti, norint ant pirmo auksto atsisesti (manau aiskiai paaiskinau)
o aš ieškojau būtent žemesnės, kad būtų žemiau kristi
vilke_ziema
2010 02 01, 12:03
kaip manot, ar apsimoka pirkti dviaukste lova tokiem jau busimiem paaugliukam 10-11 metu, kiek ilgai jie gales ten gulet, ar nereiks uz porros metu vel naujos pirkt  ?
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 02 01, 12:03) kaip manot, ar apsimoka pirkti dviaukste lova tokiem jau busimiem paaugliukam 10-11 metu, kiek ilgai jie gales ten gulet, ar nereiks uz porros metu vel naujos pirkt  ? Galima pirkti dviaukste, kuri veliau "transformuojasi" i dvi atskiras lovas
Mielos mamos, reikia patarimo. Nuo kokio amziaus jau galima butu guldyti vaikuti i antra auksta? Musu miegamasis nera didelis.Turim vyresneli, kuriam 1,9 m. Uz menesio gims kitas leliukas. Vyresnelis turi savo lovyte. Naujagimiui turim medine lovyte-lopsiuka, planuoju mazyli pramigdyti jame iki kokiu 7-8 menesiu, kol prades stoveti. Tada jau, galvoju, teks pirkti dviaukste lovyte. Vyresneli kelti i antra auksta, o maziukui pirmame aukste primeistrauti groteles. Bet va vis mastau ar bus saugu 2,5 metu vaikui antrame aukste?
aleksiuke
2010 05 02, 15:32
QUOTE(inge77 @ 2010 05 01, 22:03) Mielos mamos, reikia patarimo. Nuo kokio amziaus jau galima butu guldyti vaikuti i antra auksta? Musu miegamasis nera didelis.Turim vyresneli, kuriam 1,9 m. Uz menesio gims kitas leliukas. Vyresnelis turi savo lovyte. Naujagimiui turim medine lovyte-lopsiuka, planuoju mazyli pramigdyti jame iki kokiu 7-8 menesiu, kol prades stoveti. Tada jau, galvoju, teks pirkti dviaukste lovyte. Vyresneli kelti i antra auksta, o maziukui pirmame aukste primeistrauti groteles. Bet va vis mastau ar bus saugu 2,5 metu vaikui antrame aukste?  žiūrint kokia ta lova, ant kiek "saugus" tas antras aukštas. Pas mane tokia pat situacija buvo. Kai gimė antra dukra, pirmajai buvo 1,9m. Iki 6 mėn mažoji miegojo lovytėje, o dičkė- pirmam aukšte. Tai nuo 2,3 m kažkur persikraustė miegoti į antrą aukštą, o mažoji - pirmam. Reikėjo papildomos apsaugos, kad neiškristų (pirmam aukšte). Šiaip pavojingiausia gal kada atsistoja antrame aukšte. Vieną kartą neišlaikė pusiausvyros ir per stebuklą užsikabino kojom rankom ir pakibo. Buvau šalia, viskas vyko per sekundę. Vaikui buvo jau 3,5 metai gal- pradėjo pati lovą kloti. Nuo to laiko labai žiūrėjau kaip atsigula ir keliasi. Paaiškinau kas gali atsitikti ir po to tik stebėjau kaip elgiasi ir ar suprato mane. Daugiau kuriozų kaip ir nebuvo.
QUOTE(aleksiuke @ 2010 05 02, 16:32) žiūrint kokia ta lova, ant kiek "saugus" tas antras aukštas. Pas mane tokia pat situacija buvo. Kai gimė antra dukra, pirmajai buvo 1,9m. Iki 6 mėn mažoji miegojo lovytėje, o dičkė- pirmam aukšte. Tai nuo 2,3 m kažkur persikraustė miegoti į antrą aukštą, o mažoji - pirmam. Reikėjo papildomos apsaugos, kad neiškristų (pirmam aukšte). Šiaip pavojingiausia gal kada atsistoja antrame aukšte. Vieną kartą neišlaikė pusiausvyros ir per stebuklą užsikabino kojom rankom ir pakibo. Buvau šalia, viskas vyko per sekundę. Vaikui buvo jau 3,5 metai gal- pradėjo pati lovą kloti. Nuo to laiko labai žiūrėjau kaip atsigula ir keliasi. Paaiškinau kas gali atsitikti ir po to tik stebėjau kaip elgiasi ir ar suprato mane. Daugiau kuriozų kaip ir nebuvo. Labai aciu uz atsakyma  O kokia papiloma apsauga pirmam aukste irengete? Ar antrame aukste pas jus aukstas bortelis? Va del to atsistojimo antrame aukste ir man neramu Papildyta:Dar norejau paklausti, o pas jus lovele buvo su laiptukais, ar su kopetelem. Ir kaip sekdavosi vyresnelei uzlipti ir nulipti?
aleksiuke
2010 05 03, 13:01
QUOTE(inge77 @ 2010 05 02, 21:32) Labai aciu uz atsakyma  O kokia papiloma apsauga pirmam aukste irengete? Ar antrame aukste pas jus aukstas bortelis? Va del to atsistojimo antrame aukste ir man neramu Papildyta:Dar norejau paklausti, o pas jus lovele buvo su laiptukais, ar su kopetelem. Ir kaip sekdavosi vyresnelei uzlipti ir nulipti? štai mūsų lova:  čia matosi ir laipteliai ir apsauga pirmam aukšte (mėlyna) Bėje, jau mum nereikalinga, tai kaip ir parduodu Dėl užlipimo- reikėjo mokytis. Iš pradžių "saugojau" kada užlipa/nulipa. Vėliau užlipdavo "su klaidom", nulipdavo gerai. Dabar be problemų. Bet vis tiek pasaugoju, patikrinu, ar saugiai lipa. Mažoji jau bando lipti į antrą aukštą, bet po kol kas neleidžiam, nes būna momentų, kai negali fiziškai "saugoti" (pvz., ruošiu vakarienę, o vaikai žaidžia). Reikia laiko, kantrybės ir vaikai visko išmoksta
Tiesiog saunu. Aciu uz atsakymus. Apsaugele gana zemoka (pirmame aukste), ar kudikis, kai jau stovedavo nepersisverdavo?
aleksiuke
2010 05 03, 13:20
Ne sykį nepersivertė  Taip atrodo, kad žema. kai atsistodavo, tai buvo iki kaklo jai, vėliau, aišku, vaikas auga, tai ir trumpėja  O iki to gal kur tarpas, tai net nenuropodavo. Patogu buvo per ten išlipti ir įlipti. Beto, lova pas mus (bent aš taip mokinu vaikus) skirta miegojimui. Tai kai vaikas pabunda, tiesiog ištraukiu iš lovos ir tiek  Pavojingiausia vieta buvo gal kur laiptukai. Ten statydavau didžiulį žaislą, kuris užstodavo tą tarpą.
Dzindzilina
2010 07 17, 10:51
Na, mes turim dviaukste, bet antram niekas is mano vaiku nemiega, nes bijom, kad neiskristu, nors ir bortelis yra, bijau vien todel, kad nakti prisisapnave, beinantys i tuoleta, neisbildetu lauk, nueme ir kopecias, buvo tokia viena nelaime pas mus, tad teko nuimti, jauciu niekas tame antrame aukste ir nemiegos, vien pazaidimams skirta vieta, pakeliu ten vaikus, kad pazaistu. Dabar gailiuosi, kad ja pirkom, o kai pati buvau maza, visada svajojau apie dviaukste, be to, vietos sutaupo, pas mus net nebutu vietos trijoms lovoms viename kambaryje, juk miegame visa seima viename kambaryje, kitas kamabarys ne tam skirtas. Mazssis vis dar musu viduriuke miega
Nireglina
2010 07 19, 11:01
Maniškiai dviaukštėje lovoje miega jau 2 m. Vyresnėlis antrame aukšte pradėjo miegoti, kai jam buvo 4.5 m, o mažasis pirmame- beveik 1.5 m. Pas mus yra pasauga ne tik antrame, bet ir pirmame aukšte. Tik pirmame aukšte ta apsauga žemesnė. Didžiausios bėdos pasidėjo, kai mūsų mažylis neturėdamas nė 1.5 m. pradėjo laipioti į antrą aukštą, o ten užlipęs lakstydavo. Labai bijodavom, kad nenukristų. Vyras išėmė kopėčių vieną pakopą, bet tai problemos neišsprendė. Mažasis atsinešdavo savo kėdutę, palipdavo ant jos, o po to užlipdavo ant kopėčių. Teko nuolat paskui jį lakstyti, kol paaugo ir mums nebetapo baisu. Šiaip lova esam patenkinti. Užima mažiau vietos nei dvi lovos ir vaikams labai patinka. Tik išsirinkom nors ir gražią, bet blogo dydžio- 90x185. Buvo labai sunku rasti tokio nestandartinio dydžio čiužinius. Pirkdami apie tai nepagalvojom
miligerta
2010 09 17, 21:38
Turim  vyresnele miega bet va mazyle uzsimano uzsilipt  dar nevaikscioja o jau ant trcio laipto uzsiropscia  alpiniste
QUOTE(Nireglina @ 2010 07 19, 12:01) Maniškiai dviaukštėje lovoje miega jau 2 m. Vyresnėlis antrame aukšte pradėjo miegoti, kai jam buvo 4.5 m, o mažasis pirmame- beveik 1.5 m. Pas mus yra pasauga ne tik antrame, bet ir pirmame aukšte. Tik pirmame aukšte ta apsauga žemesnė. Didžiausios bėdos pasidėjo, kai mūsų mažylis neturėdamas nė 1.5 m. pradėjo laipioti į antrą aukštą, o ten užlipęs lakstydavo. Labai bijodavom, kad nenukristų. Vyras išėmė kopėčių vieną pakopą, bet tai problemos neišsprendė. Mažasis atsinešdavo savo kėdutę, palipdavo ant jos, o po to užlipdavo ant kopėčių. Teko nuolat paskui jį lakstyti, kol paaugo ir mums nebetapo baisu. Šiaip lova esam patenkinti. Užima mažiau vietos nei dvi lovos ir vaikams labai patinka. Tik išsirinkom nors ir gražią, bet blogo dydžio- 90x185. Buvo labai sunku rasti tokio nestandartinio dydžio čiužinius. Pirkdami apie tai nepagalvojom  Mūsų dviaukštės lovos irgi nestandartinis - tai užsakinėjom specialiai kad pasiūtų. Ne ką brangiau, nei pirkti "gatavą".
rutene32
2010 12 27, 20:07
turim ir mes dviaukste lova,tai 9-metis miega virsuj,o 5-mete apacioj. tai mazoji pirma nakti du kartus iskrito is lovos,bet kadangi neaukstai,tai pati ir ilipo
Ilonalit
2011 01 05, 14:48
QUOTE(snieguoliuke_123 @ 2009 12 12, 23:07) Man atrodo nesaugi ta lova, visai bortelio nera Mes dukrai turejom komplekta, kur lova virsuje, o apacioje spinta-komoda su stalu. Lyg tai bortelis buvo aukstas, bet kai padejom ciuzini, tai aisku jis sumazejo. Projektuodami apie tai net nepagalvojom (darem pagal uzsakyma). Po poros menesio nakti vaikas iskrito is lovos. Dukra neramiai miegojo, kaip supratau atsisedo ir apsiverte. Buvo sokas
Mano vyresnele i antra auksta ejo miegoti nuo 2,3 metu. Is pradziu buvo sunku paciai ilipti, bet neilgai truko kai ismoko  Ir nei miegodama nei zaisdama ji niekeda neiskrito is lovos. Bet, dabar jau paugejusi sesute, kuriai dabar 2,1 m, kaip tik siandien sveciavosi pas sese antram aukste ir issirito per gana auksta borta. Gerai, kad musu lova yra zemesne nei dviaukstes (musu tokia ant koju pakyleta lova, o apacioj padejom ciuzini mazajai). Manau, kad viskas priklauso nuo vaiko charakterio - jei judrus, tai geriau i antra auksta neguldyti ir neleisti.
Mes irgi visą laiką planavom pirkti vaikams dviaukštę lovą, kol bendradarbė nepapasakojo , kad jos dukra bemiegodama su visu dugnu nukrito iš antro aukšto į pirmą. Nežinau, kokia ten pas juos buvo lova ir kokia jos konstrukcija, lygtai dėl svorio išlinko dugnas ar kažkas tokio. Aišku, mergaitei buvo streso, bet visą laimė , kad tuo metu niekas nemiegojo pirmame aukšte. Tai dabar jau nebežinau, ar dar noriu dviaukštės lovos savo vaikams ir kaip patikrinti, ar ji bus tikrai saugi. Ir nors daugiau tokių atvejų neteko girdėt, bet abejonių atsirado nemažai.
O gal kuri turėjot transformuojamą lovytę, kur kūdikio lovytė tarnsformuojasi į 5-7 m. skirtą. Pažiūrėau, kad jos 55 cm aukščio, tai beveik dvigubai žemesnės nei įprastos kūdikių lovytės, kurios yra apie 1 m. aukščio, tai galvoju ar 2 m. vaikutis nepersisvertų. Ir dar būna tos mažytės asaugėlės 30cm ilgio (kad ir dviaukštės lovytės I aukštas), tai galvoju, jei nuimčiau šoną ir vienoj pusėj primontuotume dvi mažas apsaugėlės po 32 cm ar ne per didelis tarpas per vidurį, t.y. apie 80 cm, kad vaikutis neiškristų. Ar geriau ilgąją 72 cm dėti per pusę lovytės, bet tada kitas kraštas lieka tuščias, o vaikutis tikrai labai aktyvus ir dažnai apsisuka ratu miegodamas, t.y. užmiega vienam krašte, atsibunda kitam.
Mes taip pat planuojame pirkti dviaukste lovyte. Todel noreciau mamu paklausti kur pirkote ir kiek mokejote, nes vyras buvo nuvaziaves i pora vietu tai sake siaubas : kokybe baisi dar ir klibancios kazkokios..
gintarine33
2011 03 18, 00:27
turim mes irgi dviaukste lova,ji metalo konstrukcijos,man kazkaip patikimiau atrodo,bet savo vaiko 4m,bijau dar leisti i antra auksta
QUOTE(KIKO @ 2011 03 17, 23:30) Mes taip pat planuojame pirkti dviaukste lovyte. Todel noreciau mamu paklausti kur pirkote ir kiek mokejote, nes vyras buvo nuvaziaves i pora vietu tai sake siaubas : kokybe baisi dar ir klibancios kazkokios..  Mes pirkom dviaukste lova ermitaze, mokejom 400 lt, tuo metu akcija buvo, siaip kaina apie 600 lt. Bet lova tai super  , labai tvirta, kokybiska, naturalaus medzio. Kiek supratau gaminta Lt svedijos rinkai. Nes kiek lovu ziurejam kitur, tai visos labai netvirtos man pasirode. Atrodo, kad jei suauges bandytu i jas lipti tai ant saves uzsiverstu.
***angeliuke***
2011 03 22, 14:53
Mes pirkome dviaukštę kai dičkiui buvo 4, o mažiui beveik pusantrų, ieškojome specialiai su aukštais borteliais ir radom  tai vat nuo tada jie ten ir miega ir nei kart nei vienas neiškrito, tfu tfu tfu o turim va tokią  tai kas ieškote mažesniems vaikams, labai super dėl aukštų bortelių būtent tokio principo
waterloo
2011 03 22, 22:40
QUOTE(snieguoliuke_123 @ 2009 12 12, 23:07) na va įkelsiu kelias foto savo kinderio lovytės labai gera lovyte, o kur pirkote ar uzsakinejote? as irgi galvoju apie dviaukste. nors turime dabar viengule, bet mazei taip labai patiko sveciuose dviaukste lova, tai galvoju apie kazka tokio. siame modeliuke man patiko laiptai. atrodo pakankamai saugus vaikiukui.
mama_gulbe
2011 03 24, 14:30
QUOTE(***angeliukė*** @ 2011 03 22, 15:53) Mes pirkome dviaukštę kai dičkiui buvo 4, o mažiui beveik pusantrų, ieškojome specialiai su aukštais borteliais ir radom  tai vat nuo tada jie ten ir miega ir nei kart nei vienas neiškrito, tfu tfu tfu o turim va tokią  tai kas ieškote mažesniems vaikams, labai super dėl aukštų bortelių būtent tokio principo  mes ir tokia nusiziureja, pigiausiai tokia radome uz atrodo 700 lt bet reiktu is Lenkijos veztis
***angeliuke***
2011 03 24, 14:48
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 03 24, 14:30) mes ir tokia nusiziureja, pigiausiai tokia radome uz atrodo 700 lt bet reiktu is Lenkijos veztis  Mes pirkom tamsią, tai mokėjom su pristatymu į namus berods 1400 nepamenu tiksliai  šviesi buvo kažkur ant 150lt pigiau, bet pas mus jau su čiužinukais buvo
Labą dieną, Noriu paklausti, gal kas pirkote dviaukštę lovą "Nari"? Nebetelpa mūsų dukrytė savojoje, o ir kitas kleckas ateina. Norim natūralaus medžio, patvarios. Jei kas turit, prašau parašykit, ką manote, ar patvarios, ar patogios vaikučiams? Iš anksto dėkoju  .
|
|