Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
aint
sveiki,va skaitinejau tas temas, perziurejau pratimus,noriu prisideti, bet ziuriu kad nera daugiau temos, bent jau neradau nors isverciau visa foruma.... merginos, kaip jusu rezultatai?

Senosios temos:

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=392407

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=418559

TimbaLimba
Galvojau į kurią temą nueit, bet turbūt čia bus tiksliausia.
Mano svoris mane tenkina (indeksas 18,7), bet turiu didelį po gimdymo vis dar užsilikusį pilvą, nors jau beveik 3 metai praėjo doh.gif ir gan storas pagal mane rankas. Ką turėčiau daryti? Gal reikia atsisakyti tam tikros rūšies maisto? Sportuoju, bet tas pilvas labai jau sunkiai mažėja..
Iš anksto labai ačiū už atsakymus 4u.gif
*j'adore*
Va čia tai pratimukai thumbup.gif Jau tokia šlapia nebuvau net po 30 min elipsiuko minimo bigsmile.gif Tik tiek, kad kojom kažkaip silpnokai apkrovimo gaunasi lyginant su pilvo preso pratimais. Darysiu juos dabar kas antrą dieną ir lauksiu rezultatų ax.gif
simonyte005
QUOTE(shatene @ 2009 09 12, 23:17)
Va čia tai pratimukai  thumbup.gif Jau tokia šlapia nebuvau net po 30 min elipsiuko minimo  bigsmile.gif  Tik tiek, kad kojom kažkaip silpnokai apkrovimo gaunasi lyginant su pilvo preso pratimais. Darysiu juos dabar kas antrą dieną ir lauksiu rezultatų  ax.gif
*

Jai tik turi daugiau laisvesnio laiko, patarciau daryt kasdiena mirksiukas.gif
As jau antra savaite darau, ir patikekit manimi, rezultatai matosi thumbup.gif
aint
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 09 12, 13:37)
Galvojau į kurią temą nueit, bet turbūt čia bus tiksliausia.
Mano svoris mane tenkina (indeksas 18,7), bet turiu didelį po gimdymo vis dar užsilikusį pilvą, nors jau beveik 3 metai praėjo doh.gif ir gan storas pagal mane rankas. Ką turėčiau daryti? Gal reikia atsisakyti tam tikros rūšies maisto? Sportuoju, bet tas pilvas labai jau sunkiai mažėja..
Iš anksto labai ačiū už atsakymus 4u.gif
*

Tai va galipabandytidaryti siuos pratimelius... ir valgytimaziau anglevandeniu turincio maisto, turetu padeti:)
TimbaLimba
QUOTE(aint @ 2009 09 13, 18:22)
Tai va galipabandytidaryti siuos pratimelius... ir valgytimaziau anglevandeniu turincio maisto, turetu padeti:)
*

Kad man šie pratimukai pasirodė labiau viršutinei pilvo daliai, ar klystu? Nes darydama savo pratimus per tris dienas pilvo viršų 6cm sumažinau. O tas apatinis kabo nors tu ką... Angliavandenių irgi stengiuos nelabai valgyt. Net galvoju, gal iki šiol pas mane ten oda, o ne riebalas kabo doh.gif
simonyte005
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 09 13, 23:54)
Kad man šie pratimukai pasirodė labiau viršutinei pilvo daliai, ar klystu? Nes darydama savo pratimus per tris dienas pilvo viršų 6cm sumažinau. O tas apatinis kabo nors tu ką... Angliavandenių irgi stengiuos nelabai valgyt. Net galvoju, gal iki šiol pas mane ten oda, o ne riebalas kabo doh.gif
*

Nenorek greitu rezultatu, pas mane raumenukai irgi pasirode pirma virsutineje pilvo dalyje, bet dabar jau pastebiu kad po biski ryskeja ir apatiniai raumenys mirksiukas.gif taip kad, kantrybes mergytes mirksiukas.gif
aint
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 09 13, 22:54)
*

jrgu oda kabo saltu vandeniu mazazuok, saltas vanduo stangrina oda.
TimbaLimba
QUOTE(simonyte005 @ 2009 09 14, 10:16)
Nenorek greitu rezultatu, pas mane raumenukai irgi pasirode pirma  virsutineje pilvo dalyje, bet dabar jau pastebiu kad po biski ryskeja ir apatiniai raumenys mirksiukas.gif  taip kad, kantrybes mergytes  mirksiukas.gif
*

QUOTE(aint @ 2009 09 14, 11:24)
jrgu oda kabo saltu vandeniu mazazuok, saltas vanduo stangrina oda.
*

Ačiūčiū 4u.gif Neprarasiu vilties ir toliau save gražinsiu biggrin.gif
vovere_kovine
pratimukai thumbup.gif
darysim ir lauksim rezultatu rolleyes.gif
jussstute
na ir as nusprendziau pabandyti siuos pratimukus ax.gif ziuresiu kas gausis ir stebesiu rezultatus cool.gif
aint
as padariau tai antra diena pilvo presa skauda thumbup.gif
Treciadiene
Aš irgi uo šiandien pradėjau juos daryti, nes pilvas jau varo mane i nevilti schmoll.gif
Nestee
Pasiziurejau tuos pratimukus,reiks pradet vakare daryt,nes vis sakau ryt,ryt ir taip jau 8metai.Teks suimt save i rankas,nes jau nebegaliu i pilva ziuret,varo jis mane i nevilti frusty.gif
_Only_
Kokiu geru pratimuku radau pas jus thumbup.gif isidedu i favorites, issisaugau ir nuo 1dienio pradesiu daryti smile.gif pati savo kokius sugalvoju irgi darau, bet cia ir parodo ir pamoko, kaip taisyklingai daryti 4u.gif
merial
QUOTE(shatene @ 2009 09 12, 22:17)
Va čia tai pratimukai  thumbup.gif Jau tokia šlapia nebuvau net po 30 min elipsiuko minimo  bigsmile.gif  Tik tiek, kad kojom kažkaip silpnokai apkrovimo gaunasi lyginant su pilvo preso pratimais. Darysiu juos dabar kas antrą dieną ir lauksiu rezultatų  ax.gif
*

kaip rasti pratimus tuos? blush2.gif
_Only_
QUOTE(merial @ 2009 09 20, 18:54)
kaip rasti pratimus tuos? blush2.gif
*

pirmame puslapyje, kur yra senosios temos, atsidarykite jas ir pirmuose puslapiuose rasite idetus 4u.gif
mijuke
man irgi labai patiko sie pratimai, likau visa slapia, tik beda ta, kad pakerta nugara, gal ka negeraidarau g.gif
jussstute
na siandien trecia diena kaip juos padariau, bet nzn man neskaudejo nei vieno raumenuko g.gif gal netaisyklingau kaip nors darau? nors darant tikrai skauda, net visu tempu nevalioju, tarpais paiilsiu. blush2.gif darau pilvui ir uzpakaliui, bet tikiuosi kad rezultatas tikrai pasimatys blush2.gif
TimbaLimba
Aš 10 dienų darau šituos pratimus, tai viršutinis pilvas ir liemuo suplonėjo 3cm. O apatinis pilvas nė iš vietos schmoll.gif kaži kokius pratimus papildomai daryt, kad apatinis presas dirbtų? nes šituos pratimus darant net nejaučiu, kad jis dirbtų g.gif
simonyte005
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 09 21, 16:15)
Aš 10 dienų darau šituos pratimus, tai viršutinis pilvas ir liemuo suplonėjo 3cm. O apatinis pilvas nė iš vietos schmoll.gif  kaži kokius pratimus papildomai daryt, kad apatinis presas dirbtų? nes šituos pratimus darant net nejaučiu, kad jis dirbtų g.gif
*

Nepergyvenk TimbaLimba mirksiukas.gif Jis irgi dirba, tik , kaip as jau minejau, su apatine dalim visada taip, visada jis leciau eina geru rezultatu link doh.gif Bet pamatysi, po kokio menesiuko, rezultatai bus mirksiukas.gif AS TAU PAZADU drinks_cheers.gif
Pati sportuoju tuos pratimukus, jau eina antras menuo, ir jau matosi rezultatai 4u.gif
TimbaLimba
QUOTE(simonyte005 @ 2009 09 21, 20:04)
Nepergyvenk TimbaLimba  mirksiukas.gif  Jis irgi dirba, tik , kaip as jau minejau, su apatine dalim visada taip, visada jis leciau eina geru rezultatu link  doh.gif  Bet pamatysi, po kokio menesiuko, rezultatai bus  mirksiukas.gif  AS TAU PAZADU  drinks_cheers.gif
Pati sportuoju tuos pratimukus, jau eina antras menuo, ir jau matosi rezultatai  4u.gif
*

ok, tada ranku nenuleidžiam, sportuojam toliau drinks_cheers.gif prisiduosiu dar po poros savaičių su tikiuosi naujais skaičiukais bigsmile.gif
agpa
super pratimai, netycia papuoliau cia ir iskart priskyriau prie favorites fitness3.gif ploja.gif nuo snd pradejau daryt smile.gif
_Only_
As irgi darau thumbup.gif dabar kai truputi daugiau laiko turiu, stengiuosi kiekviena diena sportuoti smile.gif nors si temuke skirta pilvo presui, bet kazkodel pilvukui nieko nejauciu, kad jaustusi kas pasportavus g.gif o va kojytems padarius pratimu, tai jauciasi blush2.gif
Mimixa
oj kaip džiaugiuosi, kad šiandien čia užklydau jau padariua kojom ir pilvui pirmai dienai užteks blush2.gif tikiuosi ranku nenuleisiu ir sportuosiu toliau, labai fainai, kažkas kalba, paaiškina biggrin.gif rodos ne viena sportuoju biggrin.gif
TimbaLimba
QUOTE(Mimixa @ 2009 09 22, 20:49)
oj kaip džiaugiuosi, kad šiandien čia užklydau jau padariua kojom  ir pilvui pirmai dienai užteks blush2.gif tikiuosi ranku nenuleisiu ir sportuosiu toliau, labai fainai, kažkas kalba, paaiškina  biggrin.gif  rodos ne viena sportuoju  biggrin.gif
*

aha, here you go. nice and easy biggrin.gif
liusijana
Pratimukai tikrai liuksiški thumbup.gif
Jau juos senokai turiu net susikarpius vaizdais kaip ką daryti ir atsispausdinus, jei tuo metu kai sportuoti reikės negalėčiau prie kompiuterio būti biggrin.gif
Jau iškarto po pirmos treniruotės jaučiasi, kad pilvo raumenukai padirbėję, o jeigu nuolatos juos darant, derinant su sveika subalansuota mityba ir kitokiais sporto užsiėmimais (pvz. aš bėgioju) rezutatai stulbinatys! bigsmile.gif Ir kas maloniausia, greita ir paprasta ax.gif thumbup.gif wub.gif
-chile-
Super- duper, kad atradau sia temele bigsmile.gif
Jasminn
Tikrai super, tirpstu skaitydama mamyciu pasiekimus cool.gif
Viskas, darysiu ir as. Dekui siu pratimeliu pradininkei thumbup.gif
Jasminn
Dariau vakar, bet matyt per silpnai, nes siandien nieko neskauda. Ir vis ziurinejau kaip ten tiksliai daryt, kaip kokia ranka ar koja laikyt lotuliukas.gif
Svetulia
As jau 4 diena darau pratimukus presui. Labai patinka thumbup.gif Ziuresim,kaipseksis toliau mirksiukas.gif
gudajciukaz
labukas smile.gif jungiuosi prie jusu, ir as nuo vakar pradejau daryt situos pratimukus, tai oj kaip jautesi mano pilvukui kruvui, priedo dar lanka suku, tikiuos iki pavasario bus matomi rezultatai 4u.gif
vovere_kovine
pradejau daryt, po to siek tiek uzmeciau doh.gif blush2.gif
nuo vakar vel pradejau daryt! sy art pasizadu saziningai rolleyes.gif
kontraversija1
Na einu ir as pasportuoti. Reikia pries atostogas pilvuko atsikratyt smile.gif
eziniene
Mergaites,prie jusu prisidedu ir as flirt.gif
as-berry
jungiuosi ir as prie jusu mirksiukas.gif prie lanko sukimo pridesiu siuos pratimukus ir lauksiu geru rezultatu thumbup.gif
TimbaLimba
Stebuklai tiesiog thumbup.gif Per savaitę 3cm minus nuo viršutinio pilvo ir 4cm minus nuo apatinio!! thumbup.gif thumbup.gif Nuostabūs pratimukai biggrin.gif
Ilga2
QUOTE(jussstute @ 2009 09 16, 10:57)
na ir as nusprendziau pabandyti siuos pratimukus  ax.gif  ziuresiu kas gausis ir stebesiu rezultatus  cool.gif
*

Pabandysiu ir as biggrin.gif
sandraite
SOS SOS SOS.Na mergaites as matyt esu pati ziopliausia is jusu,po dvieju savaiciu vyksiu i ispanija pailseti,ta proga tikrai noreciau save pagrazinti.Bet beda nemoku anglu kalbos ir kas parasyta (youtube) nesuprantu,o kaip paleisti video nerandu .Kaip man apziureti tai kuo jus cia zavites. mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif
TimbaLimba
Spausk cia ir ziurek 4u.gif
*Nikė*
Gal žinot ką daryti jei kaklą skauda darant šiuos pratimus? 4u.gif
TimbaLimba
QUOTE(*Nikė* @ 2009 10 02, 20:10)
Gal žinot ką daryti jei kaklą skauda darant šiuos pratimus? 4u.gif
*

Ir man kartais skauda. Reik bandyt taip ji pakelt ar nuleist, kad nebutu isitempes 4u.gif Bet tam pratime kur reik sunertais pirstais ora stumt pro kojas ir man visada skauda ax.gif
Jasminn
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 10 02, 11:58)
Stebuklai tiesiog thumbup.gif  Per savaitę 3cm minus nuo viršutinio pilvo ir 4cm minus nuo apatinio!!  thumbup.gif  thumbup.gif  Nuostabūs pratimukai biggrin.gif
*

Nu cia tai super thumbup.gif , negaliu patiket blink.gif Geras... smile.gif
minus 50 kg
As pries metus ziurejau ir bandziau kazka daryti. Buvo labai sunku nugarai. verysad.gif Meciau viska ir dabar, kai mano graži figūra doh.gif paslepta po kg lasiniu , svoris labai padidejes, ar verta man pradeti nuo tokiu pratimu? Svoris 100 kg. Pilvas didelis. blush2.gif Gal ispradziu kazkaip nors 10 kg numesti?
minus 50 kg
As pries metus ziurejau ir bandziau kazka daryti. Buvo labai sunku nugarai. verysad.gif Meciau viska ir dabar, kai mano graži figūra doh.gif paslepta po kg lasiniu , svoris labai padidejes, ar verta man pradeti nuo tokiu pratimu? Svoris 100 kg. Pilvas didelis. blush2.gif Gal ispradziu kazkaip 10 kg numesti?
okkey
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 10 02, 11:58)
Stebuklai tiesiog thumbup.gif  Per savaitę 3cm minus nuo viršutinio pilvo ir 4cm minus nuo apatinio!!  thumbup.gif  thumbup.gif  Nuostabūs pratimukai biggrin.gif
*

nesuprantu kaip taip mergikems pavyksta g.gif as viena savaite sportinaus kas antra diena, sekancia 5 dienas iseiles po 30 min elipsiuko plius tie 8 min presui..nu ne vienas cm nenuejo doh.gif dabar va savaitgali nepavyko, nuo siandien toliau tesiu pratimukui, ziuresiu kaip toliau eisis blush2.gif
TimbaLimba
QUOTE(okkey @ 2009 10 05, 14:28)
nesuprantu kaip taip mergikems pavyksta  g.gif as viena savaite sportinaus kas antra diena, sekancia 5 dienas iseiles po 30 min elipsiuko plius tie 8 min presui..nu ne vienas cm nenuejo  doh.gif dabar va savaitgali nepavyko, nuo siandien toliau tesiu pratimukui, ziuresiu kaip toliau eisis  blush2.gif
*

Tai tokie dalykai ne tik sportu pasiekiami. Šiaip nesilaikau aš jokių dietų, bet pradėjau saldumynų nebevalgyt ir šiaip porcijas apmažinau. Daugiau daržovių, mažiau bulvių ir batonų. Žodžiu dar plius ABS ir va rezultatai savaitėm gerėja thumbup.gif o pastangų tai minimum įdėt reikia mirksiukas.gif
gudajciukaz
na va mergaites ir as pasidalinsiu savo ispudziais smile.gif man labai patinka sie pratimukai, jauciasi kaip visi pilvo raumenys dirba, ir pilvas truputi kietesnis atrodo. aisku as dar neilgai darau siuos pratimus, bet atrodo kad jei neapleisiu sio reikalo tai pasieksiu rezultata 4u.gif na aisku be to as dar kasdien 15min suku lanka ir darau 8min pratimus kojoms, ir nevalgau po 6h smile.gif
okkey
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 10 05, 17:08)
Tai tokie dalykai ne tik sportu pasiekiami. Šiaip nesilaikau aš jokių dietų, bet pradėjau saldumynų nebevalgyt ir šiaip porcijas apmažinau. Daugiau daržovių, mažiau bulvių ir batonų. Žodžiu dar plius ABS ir va rezultatai savaitėm gerėja thumbup.gif  o pastangų tai minimum įdėt reikia mirksiukas.gif
*

oi ner kalbos, kad tik pratimai padarytu stebukla lotuliukas.gif zinoma reikia viso komplekto thumbup.gif ir sporto ir atitinkamos mitybos thumbup.gif
Svetulia
Na, nesuprantu, kaip taip pavyksta per savaite atsikratyti nereikalingu cm nuo pilvuko g.gif pati jau 3 savaite kiekviena miela diena darau, dar parsiunciau tokia Karmen Elektra programele, ten kartu su treneriu apie valanda sportuoja. Tai as padarau ABS ir ta Karmen programele, pavargstu ziauriai, bet trezultatu tai 0 doh.gif Po 6 h nevalgau, stengiuosi maziau valgyti, pratimai, o rezultatas - svoris per 2 savaites - 300 g, liemens apimtis + 2 cm verysad.gif doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.