as irgi dar ne vkare sportuoju vis nes diena laiko ner Papildyta:QUOTE(Carolina @ 2010 01 22, 12:01) Avataro įkėlimas paaiškintas čia. AVATARAILabas rytas, suvirškinu arbatą ir kimbu į darbą: 8 min abs, buns, legs. Geros dienos  labai aciu uz nuoroda
Puodelis
2010 01 22, 14:35
QUOTE(snope @ 2010 01 22, 11:57) Tai čia jau yra problemos šalinimas, kuris tikrai negali būti lyginamas su "dulkių valymu" QUOTE(Neraitė @ 2010 01 22, 12:08) Darau pastoviai, pradėjau daryti kas antrą dieną, paskui kasdien. O darau juos todėl, kad po gimdymo pilvas prarado buvusią formą, tikiuosi iki vasaros ją susigrąžinti. Nuoseklumas ir užsispyrimas jums padės. Vien valia sportuot kasdien - yra labai gerai. Pabandykite ir ne "greitųjų" sportų  QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 22, 12:12) labas rytas  karstas rytas cia pasmumi kaip matau  nieko sau pasisakymai kaip naujokei manau reiktu gal labiau prisideryti prie senbuviu Manau, ne naujokei mokyti. Ar save, užsiregistravusią prieš nepilną savaitę jau prie senbuvių priskiriate? QUOTE(snope @ 2010 01 22, 12:20) Papildyta:beto jei cia nosyte kisa vadinas aktualu ir jai Ne jai, o jam. Taip aktualu - nes man įdomu, kaip veikia tokios programos "valgyk raguolį ant sofos, pasportuok per dieną penkias minutes ir tapk liekna, kaip sekso simbolis". Be to, dėl kitų priežaščių domina sportuojančių psichologija ir mintys... Net ir užsiregistravau čia dėl šios temos  QUOTE(Neraitė @ 2010 01 22, 12:24) O man atrodo, kad čia rašo vyras, ir jis mus tyčia provokuoja  Rašo vyras, bet jis neprovokuoja, o užduoda pačius paprasčiausius, natūralius klausimus, kurie kyla žmogui tame procese nedalyvaujančiam - taigi tai ne provokacija, o logiški klausimai. QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 22, 12:31) Taip greiciausei aktualu  tik va pradeda bendravima nenuoto galo, Papildyta:Greičiausiai - minkštumo ženklas ir ai, ne nuo to - rašosi atskirai. Ačiū už patarimus dėl galų.  jai cia vyras tai galetu mus padrasyt kad netingetume ir sportuotume,ar koky komplimentuka parasytu  Padrąsyt reikia tuomet, kai yra už ką. Galiu pasakyt, kad žvilgterėjus atrodo, kad pirmas žingsnis žengtas - konstatuota problema ir tai yra labai gerai. Tačiau, akivaizdu, kad neretai pasireiškia valios trūkumas pasisakymuose, todėl, mano nuomone, daugelis sportininkių yra pasmerktos nesėkmei (na jei yra laiko, kam eit prie kompo, kad pasisveikinti forume, o ne iškart imtis sporto? arba nuolat surandamas pretekstas nesportuot..?) Nepamanykit, kad provokuoju - faktiškai ne man o jums jūsų rezultatai turi rūpėt, man įdomu tai tik tiek, kiek tai įdomu dėl tarkim profesinio žingeidumo. Ir klausimus aš pateikiu tik tokius, kurie kyla, nesiekdamas nei jums priekaištaut nei provokuot
iRisiuke
2010 01 22, 14:52
Labuka merginos ir ne tik.. Kaip jum sekas? As jau viskas, pasidaviau vel..Sesija prasidejo, rupesciai uzkrito (aisku kokie cia rupesciai, dar ju ateity bus ne tokiu bet vistiek..), o kai stresas, tai ir maistas i trasa, vakarais, rytais, per pietus, EDU EDU EDU..o sporto ne laso..Ir taip jau menesis..darosi baisu..Esme kad stresas praeis, o va lasiniai nepradings ir figura jau nepasitaisys taip lengvai.. Reik pagalbos, palaikymo, padekit susiimt, nes jau pati nebesugebu..  S.O.S..
Neraitė
2010 01 22, 14:54
QUOTE(Puodelis @ 2010 01 22, 15:35) Nuoseklumas ir užsispyrimas jums padės. Vien valia sportuot kasdien - yra labai gerai. Pabandykite ir ne "greitųjų" sportų  O koks galėtų būti sportas ne "greitųjų"?
jo pavare cia Puodelis.as tai nemanau tikrai kad 8 min presui per diena daro stebuklus cia tiesiog jis pagrazina figura bet ne lasinius padeda numest as pvz dabar valanda sportinu padarau kojom rankom presui ir dar gera pusvalandi kasdien vis kitokiu is yuo tubes ypatingai patinka daryti Tae Bo Cardio Billy Blanks nes jis super pavaro ir rezultatas jaucias. o kad prisiregistravot tik tam tai ydomu turetumet pats pasportuoti kartu su mumis ir tada komentuoti ir klausineti
Neraitė
2010 01 22, 15:09
QUOTE(Puodelis @ 2010 01 22, 15:35) Rašo vyras, bet jis neprovokuoja, o užduoda pačius paprasčiausius, natūralius klausimus, kurie kyla žmogui tame procese nedalyvaujančiam - taigi tai ne provokacija, o logiški klausimai. Rašydamas tokius komentarus puikiai suprantate kokią reakciją jie iššauks, todėl rašyti, kad tai neprovokacija nelabai gražu
Jurgitaizaja
2010 01 22, 15:23
as nepriskiriu saves prie senbuves bet manau kad naujokam negrazu isisokti  bet kadangi cia vyras tai kai visada mano kad jis auksciau visko
Puodelis
2010 01 22, 15:31
Matot, sportas yra kaip ir maistas -greitasis ir ne. Turbūt žinot, kokios pasėkmės ir nauda yra iš greito maisto- tas pats ir su sportu. Ne greitieji - normali programa ir normalus sportas, t.y. su konkrečiais tikslais, rutinizuotas ir t.t. - matot, jis tuomet tampa jūsų gyvenimo dalimi ir per tris savaites numesti kilogramai "stebuklingai" negįžta. Aš čia ejau su nuostata, kad vien susižavėjimas tokiomis programomis, užprogramuoja nesėkmei... Kol kas dar mano ši prielaida, perskaičius visą temą - nepaneigta  Snope - šaunuolė. Manau, kad ne tiek tas Billy Banks pavaro, kiek cardio treniruotės, kurios gi ir yra skirtos priversti širdį dirbti "maksimaliomis apsukomis" ir yra skirtos lašinių naikinimui  Neraite - nebūtinai. Žinot, sportas efektyvus gali būt tik su gera doze savikritikos. Kiek matau iš reakcijo, pas daugeli jūsų jos nėra nė lašo  Jurgita, jus jūsų vyras skriaudžia, jaunuole, kad tiek neapykantos vyrų giminei? O gal jie jūs ignoruoja dėl antsvorio...? Iš kur tiek pykčio prisikaupę? Nenuleiskite jeigu galite diskusijos iki visiškų žemumų ir "santykių aiškinimosi". Tai sėkimngai galite daryti delfi
Neraitė
2010 01 22, 15:31
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 22, 16:23) bet kadangi cia vyras tai kai visada mano kad jis auksciau visko
o as tai nemanau kad jis ka blogo cia parse.man patiko jo mintis kad cia turim laiko parasyti o va sportui ne..jo bilis gerai pavaro ne visad su juo suspeju bet paskui super buna prataitas upeliais bega beto reik ir mityba ziuret jei viska valgysi ir i diena padarysi tik tas varganas 8 min tai nekas tada Papildyta:bent jau mano atveju yra merginu kurioms du kg jau kosmaras tai va tos 8 min tai padetu joms bet ne man.man daug daugiau pastangu reik idet kad iki vasakos buciau i zmogu panasi Papildyta:beja Puodeli o tu pats sportuoji ka nors Papildyta:bet cia tai geras  paskaiciau Puodelio posta niugi mintys  gal galima pas jus i konsultacijas uzsirasyti aa  as cia rimtai
zuikytiss
2010 01 22, 16:12
QUOTE(Puodelis @ 2010 01 22, 16:31) Matot, sportas yra kaip ir maistas -greitasis ir ne. Turbūt žinot, kokios pasėkmės ir nauda yra iš greito maisto- tas pats ir su sportu. Ne greitieji - normali programa ir normalus sportas, t.y. su konkrečiais tikslais, rutinizuotas ir t.t. - matot, jis tuomet tampa jūsų gyvenimo dalimi ir per tris savaites numesti kilogramai "stebuklingai" negįžta. Aš čia ejau su nuostata, kad vien susižavėjimas tokiomis programomis, užprogramuoja nesėkmei... Kol kas dar mano ši prielaida, perskaičius visą temą - nepaneigta  Snope - šaunuolė. Manau, kad ne tiek tas Billy Banks pavaro, kiek cardio treniruotės, kurios gi ir yra skirtos priversti širdį dirbti "maksimaliomis apsukomis" ir yra skirtos lašinių naikinimui  Neraite - nebūtinai. Žinot, sportas efektyvus gali būt tik su gera doze savikritikos. Kiek matau iš reakcijo, pas daugeli jūsų jos nėra nė lašo  Jurgita, jus jūsų vyras skriaudžia, jaunuole, kad tiek neapykantos vyrų giminei? O gal jie jūs ignoruoja dėl antsvorio...? Iš kur tiek pykčio prisikaupę? Nenuleiskite jeigu galite diskusijos iki visiškų žemumų ir "santykių aiškinimosi". Tai sėkimngai galite daryti delfi  Paskaitinejau Puodelio pasisakymus ir kitur, ne tik sioje temoje. Matosi, kad zmogus tikrai nusimano Va, kad ir as, pries metus laikiausi taip isreklamuotos pomidoru dietos  ..Nukrito svorio daug nuo krutines, atrodziau kudesne, bet saleje nepajegdavau elementariausiu pratimu atlikti, oda buvo suglebusi.. Po viso to , aisku svoris grizo, bet labai dziaugiuosi, kad neisivariau sau kokios ligos Jei tikrai norisi numesti lasinukus, sutvirtinti kuna, sporto sale - super Ten tikrai gerai jauciuosi, o po triju menesiu matosi ir rezultatai  Is raciono neisbraukiau ryziu, juos valgau su vistienos file (skonis is pradziu ne koks buvo, bet veliau pripratau  ), dabar skaiciuoju kalorijas, kad nebutu ju per daug. Ir aisku atsirado mityboje daug liesos varskes, jogurtuku  . Kai visa tai pradedi, reikia svarstykliu nustatyti kiek kas sveria, o paskui pripranti prie tokiu porciju ir zinai kiek kas turi kaloriju  O 8 min pratimai namuose tikrai super Pritariu, kad zmogus (puodelis)tikrai domisi ir uzsiima sportu  SAUNUOLIS
Neraitė
2010 01 22, 16:46
QUOTE(snope @ 2010 01 22, 16:56) bent jau mano atveju yra merginu kurioms du kg jau kosmaras tai va tos 8 min tai padetu joms bet ne man.man daug daugiau pastangu reik idet kad iki vasakos buciau i zmogu panasi Man atrodo, kad 8 min. nepadės ir tu 2 kg numesti, nes čia yra linijų dailinimui, o ne svorio metimui
Jurgitaizaja
2010 01 22, 16:55
as neturiu ansvorio ir mane niekas neignoruoja ir vyras neskriaudzia,bet vyrai visada galvoja kad ira protingesni uz moteris  tik vieni tai sako garsei kiti nekalba o galvoja mintyse  as nejauziu neapykantos vyram kaip sykis man jie patinka Papildyta:QUOTE(zuikytiss @ 2010 01 22, 17:12) Paskaitinejau Puodelio pasisakymus ir kitur, ne tik sioje temoje. Matosi, kad zmogus tikrai nusimano Va, kad ir as, pries metus laikiausi taip isreklamuotos pomidoru dietos  ..Nukrito svorio daug nuo krutines, atrodziau kudesne, bet saleje nepajegdavau elementariausiu pratimu atlikti, oda buvo suglebusi.. Po viso to , aisku svoris grizo, bet labai dziaugiuosi, kad neisivariau sau kokios ligos Jei tikrai norisi numesti lasinukus, sutvirtinti kuna, sporto sale - super Ten tikrai gerai jauciuosi, o po triju menesiu matosi ir rezultatai  Is raciono neisbraukiau ryziu, juos valgau su vistienos file (skonis is pradziu ne koks buvo, bet veliau pripratau  ), dabar skaiciuoju kalorijas, kad nebutu ju per daug. Ir aisku atsirado mityboje daug liesos varskes, jogurtuku  . Kai visa tai pradedi, reikia svarstykliu nustatyti kiek kas sveria, o paskui pripranti prie tokiu porciju ir zinai kiek kas turi kaloriju  O 8 min pratimai namuose tikrai super Pritariu, kad zmogus (puodelis)tikrai domisi ir uzsiima sportu  SAUNUOLIS as neskaiciau jo pasisakymu kitose temose .bet noreciau pamatyti kaip jisai atrodo
bet sporto salej nera pinigu ka tada daryti aa
Jurgitaizaja
2010 01 22, 17:05
as niekada nejau i sporto sale visada sportavau namuose ir recultatas matosi nesvarbu kur sportuosi o svarbu kiek laiko tam atiduodi ir jegu.ir nemanau kad butina bereikalingai moketi pinigus kad galetai pasportuoti,tikrai o ka daryti tiem kurie neturi pinigu ant sporto sales.
Puodelis
2010 01 22, 17:54
Jurgita - mes neturime ką su tavimi kalbėt. O atrodau - kaip žmogus, kaip šiek tiek formą prižiūrintis vyras (šiandien apšepęs, su kelių dienų barzda)...Nematau reikalo tau kažką rodyt ar įrodyt , o gal tu man 30y30 mergytea? (P.S senbuvėms, įtarių one.lt klientūrą pas jus atėjo..  ) ). Tau mergaite siūlau ne tik išmokti taisyklingai rašyti, bet ir pasimokyti bendrauti. Tai buvo paskutinis mano parašymas Tau. snope: tikrai taip - sportuoju salėse ir ne tik - dar begioju, mėgėjiškai žaidžiu futbolą.. Konsultacijos... Nea, aš čia ne dėl klientūros  Dėl jūsų problemos - namie sportuoti galima. Galima be įrangos, galima su įranga ir RIMTAI. Tik tam reikia daugiau valios ir disciplinos... O jei jau pasiruošit, nusiteiksite - viskas yra įmanoma. Jei nuoširdžiai ir sunkiai sportuosit namie, galite pasiekti kur kas geresnių ,akivaizdesnių rezultatų, nei jūsų kolėgęs be tik stumiančios laiką Lazdynų impulse  ))) - viskas priklauso tik nuo jūsų... na ir, galbūt, nuo jus motyvuojančių žmonių ir faktorių (asmeninių trenerių, konsultantų, vyro, šeimos...) Na ir ačiū, tiek snopei, tiek zuikyčiui už įvertinimą, susinepatoginau
Neraitė
2010 01 22, 18:09
Puodeli, o jūs manote, kad tokioj temoj renkasi moterys kurios nori sportuoti "rimtai"? Man tai atrodo kaip tik, kad jei renkiesi 8 min. pratimukus, tai todėl, kad nori sportuoti "lengvai"
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 22, 18:09) Puodeli, o jūs manote, kad tokioj temoj renkasi moterys kurios nori sportuoti "rimtai"? Man tai atrodo kaip tik, kad jei renkiesi 8 min. pratimukus, tai todėl, kad nori sportuoti "lengvai"  niu baig baig as tai rimtai noriu numesti svori ir ssportuoti bet labai nuliudau kad man sie pratimai nepades PUODELI BUK DRAUGAS PADEK PASAKYK KA TADA SPORTUOT GAL VIEN TIK ANT BILIO PERSIMES AAA..KAIP NUMESTI SVORI LIKUSI PO NESTUMO BEK GERAS Papildyta:BUK GERAS
man tai iš viso patiko visos Puodelio mintys. tokios paprastos, aiškios ir vyriškos. o mes pliurpalės p.s. aš atėjau ir pabendraut, ir pažiūrėt, kiek padeda tokie pratimukai, ir šiaip. man aktuali tema 8min pratimukai, tai kodėl nepabendravus ta tema? ir atlieku juos ne dėl to, kad savęs nemyliu. užtenka man ir mano meilės, ir draugo meilės, ir dėmesio papildomo, tačiau man patinka jausti raumenukus po sportavimo, tai manau, jog darau juos vien dėl savo malonumo
Puodelis
2010 01 22, 18:46
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 22, 19:09) Puodeli, o jūs manote, kad tokioj temoj renkasi moterys kurios nori sportuoti "rimtai"? Man tai atrodo kaip tik, kad jei renkiesi 8 min. pratimukus, tai todėl, kad nori sportuoti "lengvai"  Faktiškai taip. Ir, aš, kaip minėjau, atėjau pažiūrėt rezultatų ir pasidaryti išvadas sau, kad sutvirtinčiau savo nuomonę - kažko paprasto užklausiau, todėl ir prasidėjo diskusija, kodėl aš, kas aš ar ką nors apie sportą išmanau. Papildyta. Almost, patreniruočiau, tai gailėtumetės, kad gimėt, o ne "jaustumet raumenukus" ir pojūčio nebenorėtumet ilgai prisiminti  juokauju, tik neįsižeiskit  snope: priklauso nuo to kiek sveriate, kaip maitinates, kokioje būklėje jūsų raumenys, kokia širdis, koks stuburas - čia stebuklų ir vienos formulės visiems nėra  QUOTE Aš nesakau, kad nenori mesti svorio, tiesiog nuo 8 min. pilvo presui per dieną svoris tikrai nekris. Norint atsikratyti nereikalingų kilogramų pirma reikia suderinti mitybą rolleyes.gif ne. Pirmiausia reikia pakeist mąstyseną ir požiūrį į save.
Neraitė
2010 01 22, 18:46
QUOTE(snope @ 2010 01 22, 19:44) Aš nesakau, kad nenori mesti svorio, tiesiog nuo 8 min. pilvo presui per dieną svoris tikrai nekris. Norint atsikratyti nereikalingų kilogramų pirma reikia suderinti mitybą
Jurgitaizaja
2010 01 22, 18:56
nu va cia tai geras as ir galiu visko prirasyt pasiskaicius internete ,manau kad visi cia renkasi tam kad vieni kitus padrasytu daryti suos pratimukus,bet man toki pasakymai kad nepades visai numuse upa sportuoti
QUOTE(Puodelis @ 2010 01 22, 19:46) ir baseiną lankiau, ir futbolą, ir karate, ir į salę eidavau. nebijau, tik kad nėra valios šiuo metu, nėra noro. vat kur galėčiau sportuot - šokt. deja deja, galimybės ir aplinkybės nebeleidžia...
Neraitė
2010 01 22, 19:12
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 22, 19:56) nu va cia tai geras as ir galiu visko prirasyt pasiskaicius internete ,manau kad visi cia renkasi tam kad vieni kitus padrasytu daryti suos pratimukus,bet man toki pasakymai kad nepades visai numuse upa sportuoti Raumenukai ryškėja, riebalų mažėja, liemuo plonėja, bet bent jau man tai jie svorio numesti nepadėjo
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 22, 18:56) nu va cia tai geras as ir galiu visko prirasyt pasiskaicius internete ,manau kad visi cia renkasi tam kad vieni kitus padrasytu daryti suos pratimukus,bet man toki pasakymai kad nepades visai numuse upa sportuoti man irgi tas pats bet kiek pasportavau tai tikrai jie padeda tik reik dar kazko ne vien tik ju bet kaip rasei antsvorio neturi tad kame bedos pirmyn nenuleisk ranku PUODELI O JUMS I AZ GALIMA PARASYTI  AR PADESIT
Jurgitaizaja
2010 01 22, 19:20
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 22, 20:12) Raumenukai ryškėja, riebalų mažėja, liemuo plonėja, bet bent jau man tai jie svorio numesti nepadėjo  manau kad svoris nukris suregulevus mityba,bet jai riebaliukai tirpsta tai vis sistas,
Neraitė
2010 01 22, 19:36
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 22, 20:20) manau kad svoris nukris suregulevus mityba,bet jai riebaliukai tirpsta tai vis sistas, Būtent
as jau po sporto.niou nemanau kad jie beverciai bet norint svori mes ju per mazai
Jurgitaizaja
2010 01 22, 19:52
as ir po sporto,ir taipat nemanau kad jie bevercei  as anksciau dirbau sedima darba ir buvau priaugus kelis kilogramus tai man drauge patare parsisiusti cindy crawford is interneto ten geri pratimukai ir ganetinai sunkus uzima kaskur 40 minuciu ir svori su jais tikrai gali numest
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 22, 19:52) as ir po sporto,ir taipat nemanau kad jie bevercei  as anksciau dirbau sedima darba ir buvau priaugus kelis kilogramus tai man drauge patare parsisiusti cindy crawford is interneto ten geri pratimukai ir ganetinai sunkus uzima kaskur 40 minuciu ir svori su jais tikrai gali numest as turiu dvd jos tai ten 3 dalys pirma 15 min antra 30min o trecia 40.sportavau su ja padejo man bet daba sakau gal cia geriau .vadinas reiks prie jos gryzti  aciu kad priminei man ja
ClearStory
2010 01 22, 20:13
QUOTE(okkey @ 2010 01 21, 13:03) Matot, higiena, lovos klojimas - įprotis. Kodėl? Todėl, kad stengiamės būti gražios ir rūpinamės jaukiais namais antruoju atveju. Todėl tai tampa įprasta, o ir rezultatai džiugina. Taip ir su sportu. Kai žinosim kodėl tai darom, ilgainiui susiformuosim įprotį ir džiugins kūnas. Kaip apsileidus dulkėm namai apeina, kaip prakaitas pakvimpa nesiprausus, taip ir lašinukai grįš aptingus O seksas čia, kaip pavyzdys netinka. Tai ne darbas. Na, nebent taip sulįst bandytume, tuomet ir myliuko myliuko maratonus kasdien reiktų skelbt. Tada jau būtų darbas, ir vėl nebesinorėtų, vėl sakytume, velniop, geriau jau nesikūdinsiu...
Jurgitaizaja
2010 01 22, 20:24
QUOTE(snope @ 2010 01 22, 20:57) as turiu dvd jos tai ten 3 dalys pirma 15 min antra 30min o trecia 40.sportavau su ja padejo man bet daba sakau gal cia geriau .vadinas reiks prie jos gryzti  aciu kad priminei man ja  o as darydavau paskutine daly man ji labai patiko
zuikytiss
2010 01 22, 20:54
QUOTE(snope @ 2010 01 22, 17:59) bet sporto salej nera pinigu ka tada daryti aa Zinoma tada galima sportuoti namuose, vietoje svoriu imti butelius su vandeniu. As labai laukiu kada nutirps sniegas, noriu begioti, bet tik ne tokiu oru (aisku yra tokiu zmoniu kuriems begiojimui oras nesvarbus), nes nesu sporto maniake  Sportas turi teikti ir malonuma  QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 22, 18:05) as niekada nejau i sporto sale visada sportavau namuose ir recultatas matosi nesvarbu kur sportuosi o svarbu kiek laiko tam atiduodi ir jegu.ir nemanau kad butina bereikalingai moketi pinigus kad galetai pasportuoti,tikrai o ka daryti tiem kurie neturi pinigu ant sporto sales.  Saunu, kad rezultatas matosi. As turiu galimybe sportuoti klube (nors jis ir nera ypatingas), bet tikrai nepilu ten prakaito kiekviena diena  O toms, kurios pinigeliu neturi klubams, internete galime rasti visko. Net ir sokant, judant, krutant namuose kalorijos dega
MAILUTE
2010 01 22, 21:44
oho diskusijos uzvire
Carolina
2010 01 23, 01:03
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 22, 16:46) Man atrodo, kad 8 min. nepadės ir tu 2 kg numesti, nes čia yra linijų dailinimui, o ne svorio metimui  2 kg pavyks numesti, bet jei norima susikoncentruoti ties svorio metimu, tai reikia ir kardio pratimų bei suderintos mitybos, kas turi tapti gyvenimo įpročiu, nes visi kilogramai grįš  8 min tai kūno dailinimas ir tik iš dalies riebaliukų metimas.
Puodelis
2010 01 23, 01:52
Į AZ rašyt galit - kad teiksiu nemokamas, išsamias konsultacijas - nepažadu, gal bendrais bruožais (čia rašė kažkas) Dėl tų stebuklingų dviejų kilogramų... Yra stebuklingas metodas, kuris ir daugiau numest padės (iki keturių), bet matot, tai trumpalaikis dalykas.. Jis veikia, bet čia yra fiziologija, ne sportas ir faktiškai ne mityba  Kodėl manot dietos pradžioje būna veiksmingomis???  )))
eina sau tik viena diena nepabuk ooo diskusiju kieeeeeeeeeeeek puodeli, i jokius desimtukus ar simtukus jus nepataiket, isizeisti ar uzsiputoti as net nemaniau, man tiesiog visiskai juokingos buvo replikos ir sprendziant is tolimesniu jusu postu, jauciu rasot koki darba ir renkates medziaga..nors gal ne..ai dzin man is tikro negaliu pasisakyti del kitu merginu galiu kalbet tik uz save..temoj sedziu ne del to kad dievinu 8 min pratimus ar buciau isitikinus, kad vsio jie padarys stebuklus, norint pasiekti kaskokiu rezultatu sie pratimai gali tik sudedamoji viso ko dalis, tik atitinkama mityba, rezimas ir sportas placiaja prasme neapsiribojant 8 min gali padaryti itakos..zinoma koks tikslas daryti pratimus ir poto praryti smota napoliano pyrago  aisku jokio, tada didesnis efektas butu nedaryti pratimu bet ir torto nepraryti
zuikytiss
2010 01 23, 11:37
Na na , mergytės  per tas ilgas diskusijas užmiršom dalintis pasiektais rezultatais  O jei dar rezultatų nematyti, svarbi savijauta  . Va, kad ir šiandien, pas mus už lango -25 (brr), bet pratimukai sušildė kūnelį ir pakėlė nuotaikytę
Neraitė
2010 01 23, 11:50
QUOTE(zuikytiss @ 2010 01 23, 12:37) Va, kad ir šiandien, pas mus už lango -25 (brr), bet pratimukai sušildė kūnelį ir pakėlė nuotaikytę  Oho kaip šalta, pas mus ryte rodė -20, tai šuo net nesuprato ko jį į tokį šaltį ryte išvedžiau Šiandien vyras namie, tai nuo pat ryto padariau ir 8 ir 7 min. Važiuojam šiandien tėčio gimtadienio švęsti, tai vakare turbūt ir torčiuko gabaliuką imsiu tai reikia dvigubai ir pasportuot
zuikytiss
2010 01 23, 12:46
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 23, 12:50) Oho kaip šalta, pas mus ryte rodė -20, tai šuo net nesuprato ko jį į tokį šaltį ryte išvedžiau Jo, net nosies nekišau į lauką Šiandien vyras namie, tai nuo pat ryto padariau ir 8 ir 7 min. Važiuojam šiandien tėčio gimtadienio švęsti, tai vakare turbūt ir torčiuko gabaliuką imsiu tai reikia dvigubai ir pasportuot  Jo, pažadėkit sau, kad tik gabaliuką  , nereikės tada savęs graužti , kad  per daug  Linksmo gimtadienio
Puodelis
2010 01 23, 15:03
okkey - darbai seniai jau visi parasyti ir, bent kol kas, metam i prieki - neplanuojami - jus ir vel nuliusit. Nenusiminkite, nebukite tokia pikta ir arogantiska. Visi problemu turi, as jus suprantu - nudienos moteriai isties sunku. Bet jus paziurekit i saule, paziurekit i pasauli: kas jus ir kur esat ir kaip atrodote bendrame kontekste - gal tai Jusu arogancija ir diktatoriskus iprocius ir neva zinojima kiek apmalsins.. Na, o jei nieko taip ir nesuprasit - nieko - dar subresite tam. . O, kad supratus tiesa, jums butu bent kiek linksmiau - paziurekite pro langa, kad ir salta - juk taip smagiai saule sviecia...
QUOTE(Puodelis @ 2010 01 23, 15:03) okkey - darbai seniai jau visi parasyti ir, bent kol kas, metam i prieki - neplanuojami - jus ir vel nuliusit. Nenusiminkite, nebukite tokia pikta ir arogantiska. Visi problemu turi, as jus suprantu - nudienos moteriai isties sunku. Bet jus paziurekit i saule, paziurekit i pasauli: kas jus ir kur esat ir kaip atrodote bendrame kontekste - gal tai Jusu arogancija ir diktatoriskus iprocius ir neva zinojima kiek apmalsins.. Na, o jei nieko taip ir nesuprasit - nieko - dar subresite tam. . O, kad supratus tiesa, jums butu bent kiek linksmiau - paziurekite pro langa, kad ir salta - juk taip smagiai saule sviecia...  nezinau is kur istrauket kad pikta ar arogantiska ir manes tikrai visai neliudina, kad jau darbus paraset  bet kuriuo nematau prasmes testi diskusijos, nes as ir laiminga ir ir linksma ir problemu neturiu jokiu ..o tai kad siek tiek kuna is grazaus noriu padaryti grazesniu nemanau kad turiu imti ir dar teisintis kaskam delto P.S.puodeli buciau dekinga kad nebesileistume i asmeniskumus, nukreipkite savo energija kitur
Puodelis
2010 01 23, 16:49
O kodėl jūs manote, kad jūsų kūnas gražus, čia jis jums gražus? Jei tobulinate, tai kur gražus per nudribusį užpakalį ar pilvą? Energijos, kadangi nesu aptukęs turiu oi kiek daug... Tai aš žinokit jei laiko turėčiau tiek daug, tai neišlysčiau iš čia su tokia protinga, itin gražia moterimi bediskutuodamas... Juk tai vienas malonumas!
QUOTE(Puodelis @ 2010 01 23, 16:49) O kodėl jūs manote, kad jūsų kūnas gražus, čia jis jums gražus? Jei tobulinate, tai kur gražus per nudribusį užpakalį ar pilvą? Energijos, kadangi nesu aptukęs turiu oi kiek daug... Tai aš žinokit jei laiko turėčiau tiek daug, tai neišlysčiau iš čia su tokia protinga, itin gražia moterimi bediskutuodamas... Juk tai vienas malonumas!  kuo toliau tuo linksmiau kam supratau savim tamsta patenkintas, neaptukes energijos daug, tai kogi savo energija sportui aukojate pats puikiai suvokiate , kad zmones jeigu ka sportuoja ne tik del drebuciu, tam tikru vietu "pakaruokliu", o del bendro organizmo tonuso, sveikatos, savijautos ir tururmburum ka tamsta puikiai ir taip zinote ir nereikia cia akmenuku laistyti man jie neveikia  ir but faina kad man jau demesio nebeskirtumete, nesusireiksminkit, tema cia ne apie tai
Jurgitaizaja
2010 01 24, 11:33
Sveikos merginos  smagu cia pas jumi  man atrodo kad tas puodelis visai nejoks sportininkas o kaskos neaiskus tipas uimanes pasisaipyti is musu.keistas zmogus
LABUKAS.AS DAR NESTORTAVUS VAKAR CINDE PRADEJAU SPORTUOTI TAI NER KA LYGINT SU 8 MIN BET 8MIN PADARIAU KAIP PRIEDA.VIENZO SUPER VISKAS.O DEL PUODELIO TAI MANAU KAD GERAI KAD JIS PARASE NES AS TIKRAI GALVOJAU KAD MAN SIE PRATIMA GALI PADETI NUMESTI SVORI O PASIRODO KAIP RASET PACIOS KAD CIA TIK MODELIUOJA FIGURA BET TIKIUOSI NEISMESIT MANE SIS SAVO GRETU MES VIENAI LABAI SUNKU REIK LALAIKYMIO Papildyta: oj vaikas dideles raides ijunge sory
Puodelis
2010 01 24, 13:25
Ai po zmonos gimdymo priaugau ten desimt kilogramu, bet as cia siaip - del bendro tonuso sportuoju - siaip mano formos idealios - ir o as patenkintas labai savim, cia sportas man tik siaip "tonusui"  (jei nesuprasit, mieloji okkey - čia ironija) Ir dar - aišku patenkintas, bet dar ne tiek.. Norėčiau būti rimtu sportininku, o dabar tik laika gaištu, kur ten man iki sportuojančių pagal Cindy Crawford programa... Ne man toks aukstas pilotazas... Bet aš tikiuosi, temdamasis iki kai kurių "aiškių tipių" gal kada nors pasieksiu ta lygi ir tapsiu sportininku  ))
QUOTE(Puodelis @ 2010 01 24, 13:25) Ai po zmonos gimdymo priaugau ten desimt kilogramu, bet as cia siaip - del bendro tonuso sportuoju - siaip mano formos idealios - ir o as patenkintas labai savim, cia sportas man tik siaip "tonusui"  (jei nesuprasit, mieloji okkey - čia ironija) Ir dar - aišku patenkintas, bet dar ne tiek.. Norėčiau būti rimtu sportininku, o dabar tik laika gaištu, kur ten man iki sportuojančių pagal Cindy Crawford programa... Ne man toks aukstas pilotazas... Bet aš tikiuosi, temdamasis iki kai kurių "aiškių tipių" gal kada nors pasieksiu ta lygi ir tapsiu sportininku  ))  as galvojaui tik moterys po gimdymo priauga  o kuom jums cindy uzkliuvo  vakar sportavau man patiko
|
|