TimbaLimba
2009 10 06, 19:25
QUOTE(Svetulia @ 2009 10 06, 19:35) Na, nesuprantu, kaip taip pavyksta per savaite atsikratyti nereikalingu cm nuo pilvuko  pati jau 3 savaite kiekviena miela diena darau, dar parsiunciau tokia Karmen Elektra programele, ten kartu su treneriu apie valanda sportuoja. Tai as padarau ABS ir ta Karmen programele, pavargstu ziauriai, bet trezultatu tai 0  Po 6 h nevalgau, stengiuosi maziau valgyti, pratimai, o rezultatas - svoris per 2 savaites - 300 g, liemens apimtis + 2 cm  Gal visų pirma, tai pratimus reikia daryt ne kuo greičiau ir daugiau, o kuo kokybiškiau, nors ir nedaug bet su taisyklingu kvėpavimu. Bet šitą turbūt žinote. O dėl maisto, galbūt pasirinkote netinkamus produktus. O beje valgant po nedaug bet dažnai reikėtų laikytis taisyklės, kad negalima užkandžiauti tarp valgymų. O valgyti nustatytu intervalu (jei įmanoma) o jį apskaičiuoti taip: valandas per kurias nemiegate padalinti iš 5. Pvz aš nemiegu 16 valandų, tai padalinus iš 5 išeina 3,2val. tai tokius tarpus reikia daryti tarp valgymų. Ir aišku kuo daugiau daržovių, vaisių. Mažiau angliavandenių. Man pvz padeda tai kad nebevalgau mėsos su bulvėm, duona, makaronais. Tik su daržovėm. Nu ir t.t.
Laba... Jungiuosi ir as prie jusu...Rezultatu turiu pasiekti iki sausio pirmosios. Vyras pazadejo dovana, jei pavyks numesti po nestumo likusi pilvuka  . Stimulas yra, pratimukai yra, tikiuosi sulaukti rezultato
O kur sportuojancios?
kinder_surprise
2009 10 12, 10:29
Sveikos Niu ir as jungiuosi prie jusu. Siandien padariau tuos pratimukus, pilvuj, kojom ir uzpakaliui. tai kojos net dreba dabar  Jei rytoj dar galesiu pajudet, tai bandysiu kiekviena diena sportuot, kol uzsispirimo yra O mano dieta tokia: valgau grikius, geriu kefyra ir arbata be cukraus, per savaite 2-3 dienas taip, o kitas dienas valgau normaliai, tik maziau ir po 6 nevalgau. Lauksiu rezultatu
Nepaeisiu ryt nuo koju mankstos  , o pilvo presa darant nugara klaikiai skauda
kinder_surprise
2009 10 12, 15:38
o man po preso kaklas skauda  gal kazka netaisiklingai dariau
ANETELE
2009 10 13, 10:36
Labas  noriu ir as pas jus  . Svoris mano nera labai didelis pagal ugy,bet pilvukas yra  .O ir sukusti per kitas vietas nenoreciau nes uzpakalio visai neliks  o jis man reikalingas  . Seip suku lanka bet galvoju dar ir pratimukus daryti,gal rezultatai bus geresni  .
sveikos, as taiip pat jungiuos prie jusu, nes jau sakes...  viska issimatavau ir jau pasiryzus saziningai sportuoti sekmes visom, labai tikiuosi,kad rezultatai greit pasimatys
golddigga
2009 10 13, 15:01
sveikos,jungiuosi ir aš-nes jau į pilvo presą negaliu žiūrėti  tikiuosi užteks valios ir ištvermės
sveikos mergaites jungiuosi prie jusu  , atrodo cia radau ko man reikia. Nes mano pilvelis labai jau nepatrauklus darosi man  .paziuresiu ar uzteks man valios, labai tikuos kad pavyks. Sekmes ir kitoms pradedancioms
ANETELE
2009 10 14, 08:42
Klausimukas pratimus jau darancioms  ,ar ant zemes guledamos darot pratimus?As kilimelio neturio o ant zemes labai kieta  .
Ant kaldros darau... Idomu, kaip visoms sekasi...Parasytumet ispudzius  , ar rezultatus, kurios anksciau pradejo...
golddigga
2009 10 14, 14:15
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 14, 09:42) Klausimukas pratimus jau darancioms  ,ar ant zemes guledamos darot pratimus?As kilimelio neturio o ant zemes labai kieta  . Sveikos,o aš darau ant kilimėlio.vaikisko,kur iš daliu susideda,kaip delionė.nežinau ar aiškiai parašiau
ANETELE
2009 10 14, 14:52
QUOTE(golddigga @ 2009 10 14, 14:15) Sveikos,o aš darau ant kilimėlio.vaikisko,kur iš daliu susideda,kaip delionė.nežinau ar aiškiai parašiau  Aiskiai  ir as jy turiu  .Reikes pabandyt
kinder_surprise
2009 10 14, 20:54
as irgi kaldra pasidedu  Kaip jum sekasi? As visai neseniai pradejau, tik 3 diena sianien, pratimus darau ryte, antra diena labai sunkiai buvo  o siandien jau lengviu, ryt tikiuosi dar geriau bus
golddigga
2009 10 14, 21:30
aš ir tik antra diena darau,tai man kaklą skauda  bet tikiuosi todel,kad pradžia  nes jau labai ilgai tinginiavau
rasiau, kad pradesiu nuo ryt, bet labai susiemiau ir pradejau tuoj pat, tai siandien pilvo virsutinius raumenukus skauda, tai reiskia kad veikia, tesiu toliau, gal teks kuria diena ir pasigirt apie pasiekimus.
Man irgi skauda pilvo virsu ir nugara (kai darau)...Galvojau visa pilva turi mausti
TimbaLimba
2009 10 15, 18:36
QUOTE(Meger @ 2009 10 15, 10:03) Man irgi skauda pilvo virsu ir nugara (kai darau)...Galvojau visa pilva turi mausti  neturi  skauda tik viršutinį, bet iš tikro dirba viso pilvo raumenukai
kinder_surprise
2009 10 15, 20:32
QUOTE(golddigga @ 2009 10 14, 22:30) aš ir tik antra diena darau,tai man kaklą skauda  bet tikiuosi todel,kad pradžia  nes jau labai ilgai tinginiavau  man irgi skaudejo kaklas, bet dabar jau viskas ciki  siandien visa diena uzimta buvau, tai ir nesportavau, net sazine grauzia daba
golddigga
2009 10 15, 21:05
QUOTE(aniuta0515 @ 2009 10 15, 21:32) man irgi skaudejo kaklas, bet dabar jau viskas ciki  siandien visa diena uzimta buvau, tai ir nesportavau, net sazine grauzia daba  tai dar nevėlu,šiandien galit
kinder_surprise
2009 10 15, 22:08
QUOTE(golddigga @ 2009 10 15, 22:05) tai dar nevėlu,šiandien galit  galeciau, bet vaikas miega, o kompas sitam kambary
Dariau siuos pratimus menesi, rezultatu nesimate, bet pajauciau, kad apkrovimas jau per mazas pasidare Is pradziu skaudedavo pilvuka, o po to toks jausmas, lyg ir per mazai tu pratimu
ANETELE
2009 10 16, 10:44
QUOTE(aniuta0515 @ 2009 10 15, 22:08) galeciau, bet vaikas miega, o kompas sitam kambary  Man ir panasiai  kai vaikai nemiega lipa ant galvos  arba kartu sportuot nori  ,o kai miega nenoriu prizadinti nes kompas tam paciam kambary  .
kinder_surprise
2009 10 16, 12:06
as siandien jau pasitaisiau  jau pasportavau, ir galiu pasakit, kad svoris krenta, ar nuo dietos ar nuo sporto, o tikriausiai, ir nuo to ir nuo ano
golddigga
2009 10 16, 12:20
QUOTE(aniuta0515 @ 2009 10 16, 13:06) as siandien jau pasitaisiau  jau pasportavau, ir galiu pasakit, kad svoris krenta, ar nuo dietos ar nuo sporto, o tikriausiai, ir nuo to ir nuo ano  o kokia dieta laikotes?  nes as tai dietoms neturiu valios
ANETELE
2009 10 16, 12:53
QUOTE(aniuta0515 @ 2009 10 16, 12:06) as siandien jau pasitaisiau  jau pasportavau, ir galiu pasakit, kad svoris krenta, ar nuo dietos ar nuo sporto, o tikriausiai, ir nuo to ir nuo ano  Panos o kiek jus sveriat kad dietu laikotes?  Nes as svorio numest nenoriu man tik pilva pagrazint reikia  .
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 16, 13:53) Panos o kiek jus sveriat kad dietu laikotes?  Nes as svorio numest nenoriu man tik pilva pagrazint reikia  . mano ugis 173, svoris 65, paskaiciavau dabar KMI 21,7. as irgi nenoriu numest svorio, tik sustangrinti pilvuka po gimdymo, dariau dar tik 3 dienas, tesiu ir paziuresiu ar kas gaunasi.
Pavalgiau siandien kopustu sriubos, spekit koks pas mane presas  , storesne pasidariau
ANETELE
2009 10 16, 15:02
QUOTE(aureku @ 2009 10 16, 13:12) mano ugis 173, svoris 65, paskaiciavau dabar KMI 21,7. as irgi nenoriu numest svorio, tik sustangrinti pilvuka po gimdymo, dariau dar tik 3 dienas, tesiu ir paziuresiu ar kas gaunasi. Mano ūgis 166cm.sveriu 54kg.Svorio numesti nenoriu nes krinta jis labai netose vietose  ,o pilvo nera labai didelio pas mane bet ta skura  kabanti  .Ir kai pavalgau pilvas issipucia  .
kinder_surprise
2009 10 16, 16:24
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 16, 16:02) Mano ūgis 166cm.sveriu 54kg.Svorio numesti nenoriu nes krinta jis labai netose vietose  ,o pilvo nera labai didelio pas mane bet ta skura  kabanti  .Ir kai pavalgau pilvas issipucia  . tai aisku, kad jum jau nera kur numest, ir taip figurna  mano ugis 1,60sveriu dabar jau 57,5, tai reiketu numest siek tiek. Papildyta:QUOTE(golddigga @ 2009 10 16, 13:20) o kokia dieta laikotes?  nes as tai dietoms neturiu valios  as laikausi stiklines dietos, cia pat suradau, laikausi tik savaite, o svoris jau krenta
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 16, 16:02) Mano ūgis 166cm.sveriu 54kg.Svorio numesti nenoriu nes krinta jis labai netose vietose  ,o pilvo nera labai didelio pas mane bet ta skura  kabanti  .Ir kai pavalgau pilvas issipucia  . Mano 1164cm, sveriu 57,5kg, numest reikia...pavalgius irgi issipuciu
Labas, paneles, gal kuri zinot tokiu pratimu presui, kuriuos darant nebutu kruvio kaklinei stuburo daliai? buciau dekinga, jei pasidalintumet ziniomis
Lygenda
2009 10 19, 19:40
valio valio valio galu gale radau gan rimtus pratimukus aciu
golddigga
2009 10 20, 10:56
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 16, 16:02) Mano ūgis 166cm.sveriu 54kg.Svorio numesti nenoriu nes krinta jis labai netose vietose  ,o pilvo nera labai didelio pas mane bet ta skura  kabanti  .Ir kai pavalgau pilvas issipucia  . pas mane ta pati beda su tuo pilvu
TimbaLimba
2009 10 20, 11:07
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 16, 16:02) Mano ūgis 166cm.sveriu 54kg.Svorio numesti nenoriu nes krinta jis labai netose vietose  ,o pilvo nera labai didelio pas mane bet ta skura  kabanti  .Ir kai pavalgau pilvas issipucia  . Geras  mano ūgis toks pats ir svoris beveik toks pat (53) ir irgi turiu tą kabančią skūrą  Bet tikrai šitie pratimukai labai padėjo  2 savaites turėjau sesiją, buvau užleidus sportą. Bet faina, kad kiek cm buvo nukritę nebeatsistatė  Šiandien vėl pradedu kovot su pilvuku
ANETELE
2009 10 20, 15:51
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 10 20, 11:07) Geras  mano ūgis toks pats ir svoris beveik toks pat (53) ir irgi turiu tą kabančią skūrą  Bet tikrai šitie pratimukai labai padėjo  2 savaites turėjau sesiją, buvau užleidus sportą. Bet faina, kad kiek cm buvo nukritę nebeatsistatė  Šiandien vėl pradedu kovot su pilvuku  Tikrai geras o kiek laiko darei pratimukus ir kada pasimate jau?
golddigga
2009 10 20, 16:29
Norėjau paklausti,o jūs darote tik šiuos pratimukus ar dar papildomai kokius?
QUOTE(golddigga @ 2009 10 20, 17:29) Norėjau paklausti,o jūs darote tik šiuos pratimukus ar dar papildomai kokius?  Dar kojoms darau 8 minutes...
TimbaLimba
2009 10 21, 16:19
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 20, 16:51) Tikrai geras o kiek laiko darei pratimukus ir kada pasimate jau?  Prieš mėnesį pradėjau būtent šituos (nuo kitų beveik jokių pasikeitimų nebuvo) tai kažkur per pirmą savaitę porą cm nukrito  o paskui po truputį vis mažėjo pilvukas  bet dar kokius 5cm norėčiau nuzulint iki idealaus 60 QUOTE(golddigga @ 2009 10 20, 17:29) Norėjau paklausti,o jūs darote tik šiuos pratimukus ar dar papildomai kokius?  Aš dar truputį kojoms ir užpakaliukui pratimų padarau. Bet jaučiu reikės šituos pačius 8min ir kojoms ir užpakaliukui daryt, nes rezultato nesimato
zuikytiss
2009 10 22, 11:08
Sveikos, merginos  Skaitau ir dziaugiuosi jusu rezultatais  saunuoles...o mano ugis 166, svoris buvo pasiekes 70  , bet dabar sportuoju antra menesi, valgau vietoj kiaulienos vistiena, zuvi ir sveriu 65. Noreciau pasiekti 58kg  , bet va su liemeniu niekas nejuda  , nuo krutines labiausiai nukrito visas svoris...tad bandai ir as jungtis prie jusu
ANETELE
2009 10 22, 14:40
QUOTE(zuikytiss @ 2009 10 22, 11:08) Sveikos, merginos  Skaitau ir dziaugiuosi jusu rezultatais  saunuoles...o mano ugis 166, svoris buvo pasiekes 70  , bet dabar sportuoju antra menesi, valgau vietoj kiaulienos vistiena, zuvi ir sveriu 65. Noreciau pasiekti 58kg  , bet va su liemeniu niekas nejuda  , nuo krutines labiausiai nukrito visas svoris...tad bandai ir as jungtis prie jusu 
As ir sakau kad labiausiai svoris krenta ne nuo ten kur reikia  . Papildyta:QUOTE(golddigga @ 2009 10 20, 16:29) Norėjau paklausti,o jūs darote tik šiuos pratimukus ar dar papildomai kokius?  As lanka suku dar  .
Sveikos mamos! Mano ugis 1,66m,svoris apie ~54kg,priklauso ar pavalgius  Tai va tokia beda ir turiu...tas pilvas,net paciai baisu pasiziuret,ka kalbet apie nusirengima papludimy ar dar kokioj pirtukej  jis toks sudribes,is vidaus lasinuku aplipe,nu zodziu fu! o dar didesne beda kad kantrybes pas mane 0  nezinau kaip uzsispirti ir pasortuoti vakarais,patarkit man  kazkada skolinausi kas vakara lanka ir rezultatai tikrai pasimate,aisku neilgam....nusipirkau sau lanka ir kaip manot ar suku??  o taip norisi,kad stebuklingai pats sau tas pilviukas susitvarkytu
ANETELE
2009 10 22, 14:58
QUOTE(skarbonke @ 2009 10 22, 14:48) Sveikos mamos! Mano ugis 1,66m,svoris apie ~54kg,priklauso ar pavalgius  Tai va tokia beda ir turiu...tas pilvas,net paciai baisu pasiziuret,ka kalbet apie nusirengima papludimy ar dar kokioj pirtukej  jis toks sudribes,is vidaus lasinuku aplipe,nu zodziu fu! o dar didesne beda kad kantrybes pas mane 0  nezinau kaip uzsispirti ir pasortuoti vakarais,patarkit man  kazkada skolinausi kas vakara lanka ir rezultatai tikrai pasimate,aisku neilgam....nusipirkau sau lanka ir kaip manot ar suku??  o taip norisi,kad stebuklingai pats sau tas pilviukas susitvarkytu  Iseitis viena  kas vakara skolinkis lanka  .. Istikruju ir as su savim pakovoju kad pasijudinciau ir padaryciau pratimus  .O sunkiausia buna atsiplest nuo PC  .
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 22, 15:58) Iseitis viena  kas vakara skolinkis lanka  .. Istikruju ir as su savim pakovoju kad pasijudinciau ir padaryciau pratimus  .O sunkiausia buna atsiplest nuo PC  . aha,jau tas PC tai liga,nebuna-nereikia,bet jau kai prisedu tai dievazi...nieko nepasidarau ka planuoju  jau 5min lanka suku  bet nukrito tai atejau vel prie pc  bet nieko as STIPRI!
na man po gimdymo taip ir uzsiliko 10 kg. Niekaip nekrenta svoris, net nzn ka daryt...
golddigga
2009 10 22, 22:21
as ir lanka vis suku,na gal tuoj galesiu ir rezultatais pasigirti
zuikytiss
2009 10 24, 11:20
QUOTE(ANETELE @ 2009 10 22, 15:40) [/size][/color] As ir sakau kad labiausiai svoris krenta ne nuo ten kur reikia  . Papildyta:As lanka suku dar  . Man nuo svorio kaitos is karto strijom isvagoja krutine  Jos ir labiausiai gaila, kad metant svori ji mazeja, o striju daugeja..turbut mano oda labai neelastinga..  . Vakar kalbejau su treneriu, sake, kad sonam gerai su lazda sukiotis, tai siandien juos ir skauda  Suku ir lanka 5min, bet reikes ji sukti dazniau  rezultatu nematau
QUOTE(zuikytiss @ 2009 10 24, 12:20) Man nuo svorio kaitos is karto strijom isvagoja krutine  Jos ir labiausiai gaila, kad metant svori ji mazeja, o striju daugeja..turbut mano oda labai neelastinga..  . Vakar kalbejau su treneriu, sake, kad sonam gerai su lazda sukiotis, tai siandien juos ir skauda  Suku ir lanka 5min, bet reikes ji sukti dazniau  rezultatu nematau  Tik tiek  , as lanka sukau kasdien po 20min kelis menesius, tai liemuo tik siek tiek pakudo...
TimbaLimba
2009 10 24, 16:34
Teisingai darant šituos pratimus turėtų liemuo suplonėt, bent aš girdėjau, kad lanko sukimas ir sukiojimasis su lazda mažai rezultatų duoda
|
|