Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes III
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
zuikytiss
QUOTE(snope @ 2010 01 30, 20:35)
o as jauciu jau siandien nebepadarysiu pratimuku einu bandyt bet kazi ar spesiu niu nors kiek vis geriau nei nieko
*

Pirmyn thumbup.gif
snope
as jau po sporto bet tik puslalandi sportavau daugiau laiko neuzteko bet vis sis tas
Jurgitaizaja
QUOTE(snope @ 2010 01 29, 10:35)
beja kur dingo Jurgitaizaja
*

sveikos mergaites,mano sunelis buvo susirges tai trumpam buvau apleidus ir sporta ir nebuvo laiko pasjus usukti, blush2.gif bet dar vel imsuosi darbo biggrin.gif
snope
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 01 31, 17:48)
sveikos mergaites,mano sunelis buvo susirges tai trumpam buvau apleidus ir sporta ir nebuvo laiko pasjus usukti, blush2.gif bet dar vel imsuosi darbo biggrin.gif
*

sveika sugryzus.kibk i darbus tongue.gif
_Only_
Nuo siandien (po ilgos - daugiau nei menesio - pertraukos) kibsiu ir as jau i darbeli biggrin.gif
zuikytiss
QUOTE(snope @ 2010 01 30, 22:28)
as jau po sporto bet tik puslalandi sportavau daugiau laiko neuzteko bet vis sis tas
*

Gerai ir pusvalandukas thumbup.gif šaunuolė smile.gif

Ir aš jau po rytinio sporto drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(_Only_ @ 2010 02 01, 11:53)
Nuo siandien (po ilgos - daugiau nei menesio - pertraukos) kibsiu ir as jau i darbeli  biggrin.gif
*

Sveika ir vėl prisijungusi prie mūsų smile.gif
Neraitė
Labas rytas 4u.gif
Aš jau po sporto smile.gif Taip norėjau šaindien lėk į lauką su sūneliu, bet kad oras doh.gif

QUOTE(_Only_ @ 2010 02 01, 11:53)
Nuo siandien (po ilgos - daugiau nei menesio - pertraukos) kibsiu ir as jau i darbeli  biggrin.gif
*

4u.gif
_Only_
QUOTE(zuikytiss @ 2010 02 01, 10:55)
Sveika ir vėl prisijungusi prie mūsų  smile.gif
*

Dekui 4u.gif pasistengsiu nebeatsilikti ir nebetinginiauti blush2.gif
snope
only sveika prisijungus .as tai vakare eisiu sportint vakar irgi saziningai atsportavau.jauciu jei sustociau tai vel igrimsciau i depresija ir neaisku kada atsitiescioau tai stengiuos nepraleisti nei vienos dienos be sporto
saule1
QUOTE(snope @ 2010 01 30, 20:35)
o as jauciu jau siandien nebepadarysiu pratimuku einu bandyt bet kazi ar spesiu niu nors kiek vis geriau nei nieko
*

visada as irgi už toki sprendima kartais nors truputi pasportuoju jeigu visai neturiu laiko 4u.gif
Jurgitaizaja
KIPSIU STIPREI I DARBUS,ZIURIU PRO LANGA SAULUTE SVIECE NEUSKALNU VASARA, smile.gif TAIP NORISI VASARA KAD GRAZUS PILVUKAS BUTU ax.gif
saule1
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 02 01, 15:24)
KIPSIU STIPREI I DARBUS,ZIURIU PRO LANGA SAULUTE SVIECE NEUSKALNU VASARA, smile.gif TAIP NORISI VASARA KAD GRAZUS PILVUKAS BUTU  ax.gif
*

Man taip pat link to pasario atėjo mintys kad laikas susimt o nelaukt gegužės men beje siandien pasportavau tai kažko galva pradėjo skaudėt keistai jauciuosi kaip apsvaigus g.gif gal tas oras toks negeras
snope
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 02 01, 14:24)
KIPSIU STIPREI I DARBUS,ZIURIU PRO LANGA SAULUTE SVIECE NEUSKALNU VASARA, smile.gif TAIP NORISI VASARA KAD GRAZUS PILVUKAS BUTU  ax.gif
*

thumbup.gif manau tikrai bus jei nenuleisim ranku 4u.gif
snope
kurgi visos dinge negi taip intensyviai sportuojat kad nety cia nesirodot a
Cool Mama
sveikutes 4u.gif

prisijungiu prie jusu 4u.gif

Nugi super pratimukai,ne tik pilvukui bet ir asiukui (uzpakaliukui biggrin.gif ) ,rankytem, kojytem thumbup.gif , siandien kaip pirma dienele tesugebejau pilvuka patreniruoti ir asiuka, ryt jei tik jegu bus dadesiu ir rankytem bei kojytem ax.gif

merginos o kd geriausia,svori metant,riebaliukus tirpdant, daryt pratimus, ryte ar vakare smile.gif ?
okkey
QUOTE(snope @ 2010 02 02, 14:25)
kurgi visos dinge negi taip intensyviai sportuojat kad nety cia nesirodot a
*

oi siandien darbais ziauriai uzsivertus,bet sportuks neapleistas, ryte valanda su sniegu kovojau, presiukui padariau - tai energinga visa diena thumbup.gif

QUOTE(LadyAgne @ 2010 02 02, 15:43)
merginos o kd geriausia,svori metant,riebaliukus tirpdant, daryt pratimus, ryte ar vakare smile.gif ?
*

is tikro tai nezinau, kaskur skambejokad ryte riebaliukai iskart tirpsta, na bet mano toks gyvenimo tempas, kad bet kuriuo atveju man ryte laikas palankesnis sportui ax.gif vyturiukas as, energija vakarais isblesta..tai rytais ir varau..uzsikuriu visai dienai bigsmile.gif
Jurgitaizaja
sveikos as jau po pratimuku, tongue.gif
Neraitė
Labas rytas 4u.gif
O aš šiandien padariau visus keturis po 8 min. Dar eisiu į lauką per pusnis vežimą pastumdyt tai manau irgi bus į naudą biggrin.gif
okkey
oi o as tai kai pries 5 pakilus tai valanda su sniegu kariavau ir su paciuzom varinejau, tada aisku seke presiukas ir vualia visai dienai kaikp visad uzsikurus esu thumbup.gif
Cool Mama

sveikutes 4u.gif

as jau po sporto, antra diena thumbup.gif , labai patiko, tikiuosi bus kaip is reklamos, karta paragaves negali sustot biggrin.gif pilvukas labai jautesi kad vakar dirbo, visa nakti tempe raumenis thumbup.gif
zuikytiss
QUOTE(LadyAgne @ 2010 02 03, 14:29)
sveikutes  4u.gif

as jau po sporto, antra diena  thumbup.gif , labai patiko, tikiuosi bus kaip is reklamos, karta paragaves negali sustot biggrin.gif pilvukas labai jautesi kad vakar dirbo, visa nakti tempe raumenis  thumbup.gif
*

thumbup.gif Saunus jausmas man kai jauciu, kad po lasinukais yra ir raumenukas smile.gif taigi taigi smile.gif laukiam vasaros, o iki jos - tirpdom viska ko nereikia ax.gif
saule1
QUOTE(LadyAgne @ 2010 02 03, 14:29)
sveikutes  4u.gif

as jau po sporto, antra diena  thumbup.gif , labai patiko, tikiuosi bus kaip is reklamos, karta paragaves negali sustot biggrin.gif pilvukas labai jautesi kad vakar dirbo, visa nakti tempe raumenis  thumbup.gif
*

tai ir nesustokim iki lauktos vasaros juk turim but gražios drinks_cheers.gif
GABRIIELA
SVEIKOS IR AS JUS JUNGIUOS PRIE JUSU...PASKAITINEJAU,, ATRODO NESUNKU, BET KAI PRADESIU DARYT BUS doh.gif tongue.gif
zuikytiss
QUOTE(GABRIIELA @ 2010 02 04, 14:53)
SVEIKOS IR AS JUS JUNGIUOS PRIE JUSU...PASKAITINEJAU,, ATRODO NESUNKU, BET KAI PRADESIU DARYT BUS  doh.gif  tongue.gif
*

Sveika prisijungus wink.gif viskas bus gerai thumbup.gif
fragila
O reikes ir man siuos pratimus isbandyt smile.gif
Jurgitaizaja
labas rytas sportas sveikata biggrin.gif
@Smilte@
Sveikutes 4u.gif Ir as jungiuosi prie jusu fitness3.gif Siandien pirma karta dariau, patiko man, tik kad kakla labai jau skaudejo doh.gif . Dar prie to suku lanka.
Neraitė
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 06, 00:09)
Sveikutes  4u.gif  Ir as jungiuosi prie jusu fitness3.gif  Siandien pirma karta dariau, patiko man, tik kad kakla labai jau skaudejo  doh.gif . Dar prie to suku lanka.
*

thumbup.gif Kuo daugiau tuo smagiau 4u.gif
Aš jau po dvigubos dozės pratimukų smile.gif
okkey
o as apsirgusi verysad.gif dvi dienas nedariau, gerklej eziu gdvardija namus pasistaciusi, nosi uzburkusi ir varvanti doh.gif temperatura nei iokia nei tokia doh.gif na bet nuo rytojaus jau gal bandysiu vel pasilankstyti, jei galva nesprogines doh.gif
Neraitė
QUOTE(okkey @ 2010 02 06, 17:30)
o as apsirgusi  verysad.gif dvi dienas nedariau, gerklej eziu gdvardija namus pasistaciusi, nosi uzburkusi ir varvanti  doh.gif temperatura nei iokia nei tokia  doh.gif na bet nuo rytojaus jau gal bandysiu vel pasilankstyti, jei galva nesprogines  doh.gif
*

Sveikatos 4u.gif
zuikytiss
[quote=okkey,2010 02 06, 17:30]
o as apsirgusi verysad.gif dvi dienas nedariau, gerklej eziu gdvardija namus pasistaciusi, nosi uzburkusi ir varvanti doh.gif temperatura nei iokia nei tokia doh.gif na bet nuo rytojaus jau gal bandysiu vel pasilankstyti, jei galva nesprogines doh.gif
*

Linkiu Jums pasveikti greičiau ir vėl jungtis prie mūsų smile.gif

Aš šiandien po vakarinių pratimukų smile.gif Ryt į darbą doh.gif tingisi labai smile.gif
okkey
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 06, 16:44)
Sveikatos  4u.gif
*

QUOTE(zuikytiss @ 2010 02 06, 20:26)
Linkiu Jums pasveikti greičiau ir vėl jungtis prie mūsų smile.gif
*

dekui mergikes wub.gif esu pasitelkui visas liaudies ir kitokias priemones, bandau kapanotis bigsmile.gif siandien atsikeliau jau gerenes savaijautos - taigis truks plys vel jungiuosi thumbup.gif
minuxe
o man atrodo kad be apsililimo ir viso kuno treniruotes,nebus naudos is situ pratimu blush2.gif
okkey
QUOTE(minuxe @ 2010 02 07, 22:49)
o man atrodo kad be apsililimo ir viso kuno treniruotes,nebus naudos is situ pratimu  blush2.gif
*

negaliu pasakyti kaip yra is tikruju, bet bet kuriuo atveju as tai stengiuosi pries tai apsilti 4u.gif nors velgi kaskur skaiciau kad intensyvus 7 ar tai 8 min sportavimas turi daugiau naudos nei istempa valandos treniruote..bet cia turbut kaip ir su ta mityba, kiek "specu" tiek nuomoniu mirksiukas.gif juk vieni teigia, kad jokio maisto isskyrus vaisius iki 12, nes vykta salinimo procesas, kiti gi atvirksciai - butina valgyt pusrycius, kad suzadinti meziagu apykaita doh.gif

nu ka o as kaip vakar tariau taip ir padariau thumbup.gif valanda ciuozykla tada presiuks, siandien el jau presiukui duokle atiduota - taigis gryzaui seima, kad ir nepilnai pasveikuisi mirksiukas.gif
@Smilte@
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 06, 14:21)
thumbup.gif  Kuo daugiau tuo smagiau  4u.gif
Aš jau po dvigubos dozės pratimukų  smile.gif
*

Aciu kad priemet drinks_cheers.gif. Is po tu pratimuku, kita diena labai jauciasi pilvukas thumbup.gif
Irina 1984
Sveiki,turiu klausima.Man 25m ugis 159 sveriu 71kg pagal apskaiciavimus tai jau yra virsvoris.Nuo siandien pradejau laikitis baltymu ir vitaminu dietos,bet manau vien tik juos neuztenka reikia ir kazkokius pratimus daryt.Pas mane daugiausia rebalu yra pilvo srytije,gal yra kokie pratimai kuriuos galima daryt namie,nes sporto klubo lankima sau leist negaliu ir finansiskai ir siaip kadangi turiu du mazus vaikus.
Znones kiek skaitau niekaip negaliu suprast apie kokius pratimukus cia eina kalba g.gif verysad.gif
Neraitė
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 08, 11:04)
Sveiki,turiu klausima.Man 25m ugis 159 sveriu 71kg pagal apskaiciavimus tai jau yra virsvoris.Nuo siandien pradejau laikitis baltymu ir vitaminu dietos,bet manau vien tik juos neuztenka reikia ir kazkokius pratimus daryt.Pas mane daugiausia rebalu yra pilvo srytije,gal yra kokie pratimai kuriuos galima daryt namie,nes sporto klubo lankima sau leist negaliu ir finansiskai ir siaip kadangi turiu du mazus vaikus.
Znones kiek skaitau niekaip negaliu suprast apie kokius pratimukus cia eina kalba g.gif  verysad.gif
*

http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY...feature=related
Prašom jungtis prie mūsų 4u.gif
zuikytiss
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 08, 11:04)
Znones kiek skaitau niekaip negaliu suprast apie kokius pratimukus cia eina kalba g.gif  verysad.gif
*

Na dietos ne išeitis..iš patirties savo galiu pasakyti, kad po dietų ataugi daugiau kg nei prieš dietą doh.gif
_Only_
Sveikos, mergaites 4u.gif

as jau po pratimuku thumbup.gif bet paskutinem dienom nugara skauda, turbut perpute blush2.gif tai labai atsargiai sportuoju unsure.gif

einu dabar pailseti ir kavutes pasidaryti smile.gif
@Smilte@
QUOTE(_Only_ @ 2010 02 08, 13:19)
Sveikos, mergaites  4u.gif

as jau po pratimuku  thumbup.gif bet paskutinem dienom nugara skauda, turbut perpute  blush2.gif tai labai atsargiai sportuoju  unsure.gif

einu dabar pailseti ir kavutes pasidaryti  smile.gif
*

as irgi jau po pratimuku thumbup.gif , nu bet jie sunoki, kartais praleidziu viena kita atsilenkima doh.gif as pries juos darant suku lanka kad apsilciau smile.gif
_Only_
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 08, 11:24)
as irgi jau po pratimuku  thumbup.gif , nu bet jie sukoki, kartais praleidziu viena kita atsilenkima  doh.gif as pries juos darant suku lanka kad apsilciau  smile.gif
*

sunkoki sunkoki blush2.gif bet po truputi priprantama, didinant kruvi smile.gif nors as irgi ne visus darau, per sunku dar man blush2.gif
vjz
kur galeciau taip giriamus pratimus rasti? blush2.gif
@Smilte@
QUOTE(_Only_ @ 2010 02 08, 13:26)
sunkoki sunkoki  blush2.gif bet po truputi priprantama, didinant kruvi  smile.gif nors as irgi ne visus darau, per sunku dar man  blush2.gif
*

svarbu valios, kad nepritruktu hihihi.gif assa.gif
Neraitė
QUOTE(vjz @ 2010 02 08, 12:33)
kur galeciau taip giriamus pratimus rasti? blush2.gif
*

Va http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY...feature=related biggrin.gif
@Smilte@
Norejau paklausti , o kiek jus darot. Kiekviena diena ? o i diena viena karta ?
Irina 1984
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 08, 11:38)
*

mane irgi domina sitas klausimas.Ir kada jus juos darot ryte per pietus ar vakare?
Papildyta:
QUOTE(zuikytiss @ 2010 02 08, 11:13)
Na dietos ne išeitis..iš patirties savo galiu pasakyti, kad po dietų ataugi daugiau kg nei prieš dietą doh.gif
*

Na bet nuo kazko tai reikia pradet,nes as tai be grietines negalejau ir dienos istemt dedavau ja visur i sriubas i bulves i makaronus ant sumustiniu,o dbr atsisakiau jos ir laikisios dietos ten visai nebloga dieta tai manau nebus taip sunku jos laikitis.Va stai tokia pas mane dieta

Šios dietos esmė – galima valgyti tik produktus, kuriuose gausu baltymų ir vitaminų. Jokių riebalų ir angliavandenių. Draudžiama maistą gardinti padažais ir užpilais (pomidorų padažu, majonezu, aliejumi, grietine). Druskos vartojimą turėsite apriboti iki minimumo. Baltyminis ir vitamininis maistas valgomas atskirai.

Galima gerti tik mineralinį ar paprastą vandenį bei nesaldintą arbatą. Skysčių kiekis neribojamas. Griežtai draudžiami bet kokie kiti gėrimai: limonadas, sultys, alkoholis. Kadangi dieta suplanuota taip, kad valgyti reikia 6 kartus per dieną, tai nespėjama išalkti.

Dienos meniu:

8.00 – du virti kiaušiniai (baltymai);

10.30 – vienas greipfrutas (vitaminai);

13.00 – 200 gr. virtos neriebios mėsos (baltymai);

15.30 – du obuoliai (vitaminai);

18.00 – 200 gr. virtos žuvies (baltymai);

20.30 – vienas didelis apelsinas (vitaminai).

Vietoj kiaušinių, mėsos ar žuvies galite vartoti kitus baltyminius produktus – neriebią varškę, sūrį, paukštieną ar kt. Vietoj vaisių – daržoves, pavyzdžiui, burokėlius, morkas, agurkus, pomidorus, paprikas. Tik nevalgykite saldžių vaisių, tokių kaip vynuogės, bananai, abrikosai. Taip pat ir bulvių.

Jei norite numesti daugiau, negu 5-7 kilogramus, po dešimties dienų padarykite poros savaičių pertrauką ir vėl sugrįžkite prie šios dietos.
okkey
QUOTE(zuikytiss @ 2010 02 08, 11:13)
*

esme - reik keist mitybo siprocius is esmes 4u.gif

QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 08, 11:38)
*

QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 08, 11:40)
mane irgi domina sitas klausimas.Ir kada jus juos darot ryte per pietus ar vakare?
*

as dazniausiai darau rytais pires darbe, nes esu vyturiukas ir dazniausiai jau kokia 5 val gyva doh.gif nors va vakar visgi dariau vakare 4u.gif darau viena kart per diena 4u.gif
Neraitė
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 08, 12:38)
*

Aš darau kasdien, dažniausiai vieną dieną 8 min. kitą 7 min. pratimukus, bet savaitgaliais dažniausiai darau abu iškarto. Stengiuosi pirmoj dienos pusėj padaryt, nes vakare man sunku būna smile.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.