QUOTE(snope @ 2010 01 30, 20:35)
o as jauciu jau siandien nebepadarysiu pratimuku einu bandyt bet kazi ar spesiu niu nors kiek vis geriau nei nieko
Pirmyn
as jau po sporto bet tik puslalandi sportavau daugiau laiko neuzteko bet vis sis tas
Nuo siandien (po ilgos - daugiau nei menesio - pertraukos) kibsiu ir as jau i darbeli
QUOTE(snope @ 2010 01 30, 22:28) Gerai ir pusvalandukas Ir aš jau po rytinio sporto Papildyta: QUOTE(_Only_ @ 2010 02 01, 11:53) Sveika ir vėl prisijungusi prie mūsų
only sveika prisijungus .as tai vakare eisiu sportint vakar irgi saziningai atsportavau.jauciu jei sustociau tai vel igrimsciau i depresija ir neaisku kada atsitiescioau tai stengiuos nepraleisti nei vienos dienos be sporto
KIPSIU STIPREI I DARBUS,ZIURIU PRO LANGA SAULUTE SVIECE NEUSKALNU VASARA,
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2010 02 01, 15:24) KIPSIU STIPREI I DARBUS,ZIURIU PRO LANGA SAULUTE SVIECE NEUSKALNU VASARA, Man taip pat link to pasario atėjo mintys kad laikas susimt o nelaukt gegužės men beje siandien pasportavau tai kažko galva pradėjo skaudėt keistai jauciuosi kaip apsvaigus
kurgi visos dinge negi taip intensyviai sportuojat kad nety cia nesirodot a
sveikutes
prisijungiu prie jusu Nugi super pratimukai,ne tik pilvukui bet ir asiukui (uzpakaliukui merginos o kd geriausia,svori metant,riebaliukus tirpdant, daryt pratimus, ryte ar vakare QUOTE(snope @ 2010 02 02, 14:25) oi siandien darbais ziauriai uzsivertus,bet sportuks neapleistas, ryte valanda su sniegu kovojau, presiukui padariau - tai energinga visa diena QUOTE(LadyAgne @ 2010 02 02, 15:43) is tikro tai nezinau, kaskur skambejokad ryte riebaliukai iskart tirpsta, na bet mano toks gyvenimo tempas, kad bet kuriuo atveju man ryte laikas palankesnis sportui
sveikos as jau po pratimuku,
Labas rytas
O aš šiandien padariau visus keturis po 8 min. Dar eisiu į lauką per pusnis vežimą pastumdyt tai manau irgi bus į naudą
oi o as tai kai pries 5 pakilus tai valanda su sniegu kariavau ir su paciuzom varinejau, tada aisku seke presiukas ir vualia visai dienai kaikp visad uzsikurus esu
sveikutes as jau po sporto, antra diena QUOTE(LadyAgne @ 2010 02 03, 14:29) sveikutes as jau po sporto, antra diena
SVEIKOS IR AS JUS JUNGIUOS PRIE JUSU...PASKAITINEJAU,, ATRODO NESUNKU, BET KAI PRADESIU DARYT BUS
O reikes ir man siuos pratimus isbandyt
labas rytas sportas sveikata
Sveikutes
o as apsirgusi
[quote=okkey,2010 02 06, 17:30]
o as apsirgusi Linkiu Jums pasveikti greičiau ir vėl jungtis prie mūsų Aš šiandien po vakarinių pratimukų
o man atrodo kad be apsililimo ir viso kuno treniruotes,nebus naudos is situ pratimu
QUOTE(minuxe @ 2010 02 07, 22:49) negaliu pasakyti kaip yra is tikruju, bet bet kuriuo atveju as tai stengiuosi pries tai apsilti nu ka o as kaip vakar tariau taip ir padariau
Sveiki,turiu klausima.Man 25m ugis 159 sveriu 71kg pagal apskaiciavimus tai jau yra virsvoris.Nuo siandien pradejau laikitis baltymu ir vitaminu dietos,bet manau vien tik juos neuztenka reikia ir kazkokius pratimus daryt.Pas mane daugiausia rebalu yra pilvo srytije,gal yra kokie pratimai kuriuos galima daryt namie,nes sporto klubo lankima sau leist negaliu ir finansiskai ir siaip kadangi turiu du mazus vaikus.
Znones kiek skaitau niekaip negaliu suprast apie kokius pratimukus cia eina kalba QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 08, 11:04) Sveiki,turiu klausima.Man 25m ugis 159 sveriu 71kg pagal apskaiciavimus tai jau yra virsvoris.Nuo siandien pradejau laikitis baltymu ir vitaminu dietos,bet manau vien tik juos neuztenka reikia ir kazkokius pratimus daryt.Pas mane daugiausia rebalu yra pilvo srytije,gal yra kokie pratimai kuriuos galima daryt namie,nes sporto klubo lankima sau leist negaliu ir finansiskai ir siaip kadangi turiu du mazus vaikus. Znones kiek skaitau niekaip negaliu suprast apie kokius pratimukus cia eina kalba http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY...feature=related Prašom jungtis prie mūsų QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 08, 11:04) Sveiki,turiu klausima.Man 25m ugis 159 sveriu 71kg pagal apskaiciavimus tai jau yra virsvoris.Nuo siandien pradejau laikitis baltymu ir vitaminu dietos,bet manau vien tik juos neuztenka reikia ir kazkokius pratimus daryt.Pas mane daugiausia rebalu yra pilvo srytije,gal yra kokie pratimai kuriuos galima daryt namie,nes sporto klubo lankima sau leist negaliu ir finansiskai ir siaip kadangi turiu du mazus vaikus. Znones kiek skaitau niekaip negaliu suprast apie kokius pratimukus cia eina kalba Na dietos ne išeitis..iš patirties savo galiu pasakyti, kad po dietų ataugi daugiau kg nei prieš dietą
Sveikos, mergaites
as jau po pratimuku einu dabar pailseti ir kavutes pasidaryti QUOTE(_Only_ @ 2010 02 08, 13:19) Sveikos, mergaites as jau po pratimuku einu dabar pailseti ir kavutes pasidaryti as irgi jau po pratimuku
kur galeciau taip giriamus pratimus rasti?
Norejau paklausti , o kiek jus darot. Kiekviena diena ? o i diena viena karta ?
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 08, 11:38) mane irgi domina sitas klausimas.Ir kada jus juos darot ryte per pietus ar vakare? Papildyta: QUOTE(zuikytiss @ 2010 02 08, 11:13) Na dietos ne išeitis..iš patirties savo galiu pasakyti, kad po dietų ataugi daugiau kg nei prieš dietą Na bet nuo kazko tai reikia pradet,nes as tai be grietines negalejau ir dienos istemt dedavau ja visur i sriubas i bulves i makaronus ant sumustiniu,o dbr atsisakiau jos ir laikisios dietos ten visai nebloga dieta tai manau nebus taip sunku jos laikitis.Va stai tokia pas mane dieta Šios dietos esmė galima valgyti tik produktus, kuriuose gausu baltymų ir vitaminų. Jokių riebalų ir angliavandenių. Draudžiama maistą gardinti padažais ir užpilais (pomidorų padažu, majonezu, aliejumi, grietine). Druskos vartojimą turėsite apriboti iki minimumo. Baltyminis ir vitamininis maistas valgomas atskirai. Galima gerti tik mineralinį ar paprastą vandenį bei nesaldintą arbatą. Skysčių kiekis neribojamas. Griežtai draudžiami bet kokie kiti gėrimai: limonadas, sultys, alkoholis. Kadangi dieta suplanuota taip, kad valgyti reikia 6 kartus per dieną, tai nespėjama išalkti. Dienos meniu: 8.00 du virti kiaušiniai (baltymai); 10.30 vienas greipfrutas (vitaminai); 13.00 200 gr. virtos neriebios mėsos (baltymai); 15.30 du obuoliai (vitaminai); 18.00 200 gr. virtos žuvies (baltymai); 20.30 vienas didelis apelsinas (vitaminai). Vietoj kiaušinių, mėsos ar žuvies galite vartoti kitus baltyminius produktus neriebią varškę, sūrį, paukštieną ar kt. Vietoj vaisių daržoves, pavyzdžiui, burokėlius, morkas, agurkus, pomidorus, paprikas. Tik nevalgykite saldžių vaisių, tokių kaip vynuogės, bananai, abrikosai. Taip pat ir bulvių. Jei norite numesti daugiau, negu 5-7 kilogramus, po dešimties dienų padarykite poros savaičių pertrauką ir vėl sugrįžkite prie šios dietos. QUOTE(zuikytiss @ 2010 02 08, 11:13) Na dietos ne išeitis..iš patirties savo galiu pasakyti, kad po dietų ataugi daugiau kg nei prieš dietą esme - reik keist mitybo siprocius is esmes QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 08, 11:38) QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 08, 11:40) as dazniausiai darau rytais pires darbe, nes esu vyturiukas ir dazniausiai jau kokia 5 val gyva QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 08, 12:38) Aš darau kasdien, dažniausiai vieną dieną 8 min. kitą 7 min. pratimukus, bet savaitgaliais dažniausiai darau abu iškarto. Stengiuosi pirmoj dienos pusėj padaryt, nes vakare man sunku būna
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|