sveiki,va skaitinejau tas temas, perziurejau pratimus,noriu prisideti, bet ziuriu kad nera daugiau temos, bent jau neradau nors isverciau visa foruma.... merginos, kaip jusu rezultatai? Senosios temos:http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=392407http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=418559
TimbaLimba
2009 09 12, 12:37
Galvojau į kurią temą nueit, bet turbūt čia bus tiksliausia. Mano svoris mane tenkina (indeksas 18,7), bet turiu didelį po gimdymo vis dar užsilikusį pilvą, nors jau beveik 3 metai praėjo  ir gan storas pagal mane rankas. Ką turėčiau daryti? Gal reikia atsisakyti tam tikros rūšies maisto? Sportuoju, bet tas pilvas labai jau sunkiai mažėja.. Iš anksto labai ačiū už atsakymus
*j'adore*
2009 09 12, 21:17
Va čia tai pratimukai  Jau tokia šlapia nebuvau net po 30 min elipsiuko minimo  Tik tiek, kad kojom kažkaip silpnokai apkrovimo gaunasi lyginant su pilvo preso pratimais. Darysiu juos dabar kas antrą dieną ir lauksiu rezultatų
simonyte005
2009 09 13, 15:20
QUOTE(shatene @ 2009 09 12, 23:17) Va čia tai pratimukai  Jau tokia šlapia nebuvau net po 30 min elipsiuko minimo  Tik tiek, kad kojom kažkaip silpnokai apkrovimo gaunasi lyginant su pilvo preso pratimais. Darysiu juos dabar kas antrą dieną ir lauksiu rezultatų  Jai tik turi daugiau laisvesnio laiko, patarciau daryt kasdiena As jau antra savaite darau, ir patikekit manimi, rezultatai matosi
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 09 12, 13:37) Galvojau į kurią temą nueit, bet turbūt čia bus tiksliausia. Mano svoris mane tenkina (indeksas 18,7), bet turiu didelį po gimdymo vis dar užsilikusį pilvą, nors jau beveik 3 metai praėjo  ir gan storas pagal mane rankas. Ką turėčiau daryti? Gal reikia atsisakyti tam tikros rūšies maisto? Sportuoju, bet tas pilvas labai jau sunkiai mažėja.. Iš anksto labai ačiū už atsakymus  Tai va galipabandytidaryti siuos pratimelius... ir valgytimaziau anglevandeniu turincio maisto, turetu padeti:)
TimbaLimba
2009 09 13, 21:54
QUOTE(aint @ 2009 09 13, 18:22) Tai va galipabandytidaryti siuos pratimelius... ir valgytimaziau anglevandeniu turincio maisto, turetu padeti:) Kad man šie pratimukai pasirodė labiau viršutinei pilvo daliai, ar klystu? Nes darydama savo pratimus per tris dienas pilvo viršų 6cm sumažinau. O tas apatinis kabo nors tu ką... Angliavandenių irgi stengiuos nelabai valgyt. Net galvoju, gal iki šiol pas mane ten oda, o ne riebalas kabo
simonyte005
2009 09 14, 09:16
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 09 13, 23:54) Kad man šie pratimukai pasirodė labiau viršutinei pilvo daliai, ar klystu? Nes darydama savo pratimus per tris dienas pilvo viršų 6cm sumažinau. O tas apatinis kabo nors tu ką... Angliavandenių irgi stengiuos nelabai valgyt. Net galvoju, gal iki šiol pas mane ten oda, o ne riebalas kabo  Nenorek greitu rezultatu, pas mane raumenukai irgi pasirode pirma virsutineje pilvo dalyje, bet dabar jau pastebiu kad po biski ryskeja ir apatiniai raumenys  taip kad, kantrybes mergytes
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 09 13, 22:54) Kad man šie pratimukai pasirodė labiau viršutinei pilvo daliai, ar klystu? Nes darydama savo pratimus per tris dienas pilvo viršų 6cm sumažinau. O tas apatinis kabo nors tu ką... Angliavandenių irgi stengiuos nelabai valgyt. Net galvoju, gal iki šiol pas mane ten oda, o ne riebalas kabo  jrgu oda kabo saltu vandeniu mazazuok, saltas vanduo stangrina oda.
TimbaLimba
2009 09 14, 10:35
QUOTE(simonyte005 @ 2009 09 14, 10:16) Nenorek greitu rezultatu, pas mane raumenukai irgi pasirode pirma virsutineje pilvo dalyje, bet dabar jau pastebiu kad po biski ryskeja ir apatiniai raumenys  taip kad, kantrybes mergytes  QUOTE(aint @ 2009 09 14, 11:24) jrgu oda kabo saltu vandeniu mazazuok, saltas vanduo stangrina oda. Ačiūčiū  Neprarasiu vilties ir toliau save gražinsiu
vovere_kovine
2009 09 15, 10:46
pratimukai darysim ir lauksim rezultatu
jussstute
2009 09 16, 09:57
na ir as nusprendziau pabandyti siuos pratimukus  ziuresiu kas gausis ir stebesiu rezultatus
as padariau tai antra diena pilvo presa skauda
Treciadiene
2009 09 16, 13:39
Aš irgi uo šiandien pradėjau juos daryti, nes pilvas jau varo mane i nevilti
Pasiziurejau tuos pratimukus,reiks pradet vakare daryt,nes vis sakau ryt,ryt ir taip jau 8metai.Teks suimt save i rankas,nes jau nebegaliu i pilva ziuret,varo jis mane i nevilti
Kokiu geru pratimuku radau pas jus  isidedu i favorites, issisaugau ir nuo 1dienio pradesiu daryti  pati savo kokius sugalvoju irgi darau, bet cia ir parodo ir pamoko, kaip taisyklingai daryti
QUOTE(shatene @ 2009 09 12, 22:17) Va čia tai pratimukai  Jau tokia šlapia nebuvau net po 30 min elipsiuko minimo  Tik tiek, kad kojom kažkaip silpnokai apkrovimo gaunasi lyginant su pilvo preso pratimais. Darysiu juos dabar kas antrą dieną ir lauksiu rezultatų  kaip rasti pratimus tuos?
QUOTE(merial @ 2009 09 20, 18:54) kaip rasti pratimus tuos?  pirmame puslapyje, kur yra senosios temos, atsidarykite jas ir pirmuose puslapiuose rasite idetus
man irgi labai patiko sie pratimai, likau visa slapia, tik beda ta, kad pakerta nugara, gal ka negeraidarau
jussstute
2009 09 21, 10:44
na siandien trecia diena kaip juos padariau, bet nzn man neskaudejo nei vieno raumenuko  gal netaisyklingau kaip nors darau? nors darant tikrai skauda, net visu tempu nevalioju, tarpais paiilsiu.  darau pilvui ir uzpakaliui, bet tikiuosi kad rezultatas tikrai pasimatys
TimbaLimba
2009 09 21, 14:15
Aš 10 dienų darau šituos pratimus, tai viršutinis pilvas ir liemuo suplonėjo 3cm. O apatinis pilvas nė iš vietos  kaži kokius pratimus papildomai daryt, kad apatinis presas dirbtų? nes šituos pratimus darant net nejaučiu, kad jis dirbtų
simonyte005
2009 09 21, 19:04
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 09 21, 16:15) Aš 10 dienų darau šituos pratimus, tai viršutinis pilvas ir liemuo suplonėjo 3cm. O apatinis pilvas nė iš vietos  kaži kokius pratimus papildomai daryt, kad apatinis presas dirbtų? nes šituos pratimus darant net nejaučiu, kad jis dirbtų  Nepergyvenk TimbaLimba  Jis irgi dirba, tik , kaip as jau minejau, su apatine dalim visada taip, visada jis leciau eina geru rezultatu link  Bet pamatysi, po kokio menesiuko, rezultatai bus  AS TAU PAZADU Pati sportuoju tuos pratimukus, jau eina antras menuo, ir jau matosi rezultatai
TimbaLimba
2009 09 22, 11:08
QUOTE(simonyte005 @ 2009 09 21, 20:04) Nepergyvenk TimbaLimba  Jis irgi dirba, tik , kaip as jau minejau, su apatine dalim visada taip, visada jis leciau eina geru rezultatu link  Bet pamatysi, po kokio menesiuko, rezultatai bus  AS TAU PAZADU Pati sportuoju tuos pratimukus, jau eina antras menuo, ir jau matosi rezultatai  ok, tada ranku nenuleidžiam, sportuojam toliau  prisiduosiu dar po poros savaičių su tikiuosi naujais skaičiukais
super pratimai, netycia papuoliau cia ir iskart priskyriau prie favorites  nuo snd pradejau daryt
As irgi darau  dabar kai truputi daugiau laiko turiu, stengiuosi kiekviena diena sportuoti  nors si temuke skirta pilvo presui, bet kazkodel pilvukui nieko nejauciu, kad jaustusi kas pasportavus  o va kojytems padarius pratimu, tai jauciasi
oj kaip džiaugiuosi, kad šiandien čia užklydau jau padariua kojom ir pilvui pirmai dienai užteks  tikiuosi ranku nenuleisiu ir sportuosiu toliau, labai fainai, kažkas kalba, paaiškina  rodos ne viena sportuoju
TimbaLimba
2009 09 22, 21:07
QUOTE(Mimixa @ 2009 09 22, 20:49) oj kaip džiaugiuosi, kad šiandien čia užklydau jau padariua kojom ir pilvui pirmai dienai užteks  tikiuosi ranku nenuleisiu ir sportuosiu toliau, labai fainai, kažkas kalba, paaiškina  rodos ne viena sportuoju  aha, here you go. nice and easy
liusijana
2009 09 23, 13:53
Pratimukai tikrai liuksiški Jau juos senokai turiu net susikarpius vaizdais kaip ką daryti ir atsispausdinus, jei tuo metu kai sportuoti reikės negalėčiau prie kompiuterio būti Jau iškarto po pirmos treniruotės jaučiasi, kad pilvo raumenukai padirbėję, o jeigu nuolatos juos darant, derinant su sveika subalansuota mityba ir kitokiais sporto užsiėmimais (pvz. aš bėgioju) rezutatai stulbinatys!  Ir kas maloniausia, greita ir paprasta
-chile-
2009 09 23, 17:59
Super- duper, kad atradau sia temele
Jasminn
2009 09 24, 12:26
Tikrai super, tirpstu skaitydama mamyciu pasiekimus Viskas, darysiu ir as. Dekui siu pratimeliu pradininkei
Jasminn
2009 09 25, 08:35
Dariau vakar, bet matyt per silpnai, nes siandien nieko neskauda. Ir vis ziurinejau kaip ten tiksliai daryt, kaip kokia ranka ar koja laikyt
Svetulia
2009 09 27, 08:39
As jau 4 diena darau pratimukus presui. Labai patinka  Ziuresim,kaipseksis toliau
gudajciukaz
2009 09 28, 07:40
labukas  jungiuosi prie jusu, ir as nuo vakar pradejau daryt situos pratimukus, tai oj kaip jautesi mano pilvukui kruvui, priedo dar lanka suku, tikiuos iki pavasario bus matomi rezultatai
vovere_kovine
2009 09 28, 10:20
pradejau daryt, po to siek tiek uzmeciau nuo vakar vel pradejau daryt! sy art pasizadu saziningai
kontraversija1
2009 09 28, 19:26
Na einu ir as pasportuoti. Reikia pries atostogas pilvuko atsikratyt
eziniene
2009 09 30, 10:25
Mergaites,prie jusu prisidedu ir as
as-berry
2009 09 30, 17:55
jungiuosi ir as prie jusu  prie lanko sukimo pridesiu siuos pratimukus ir lauksiu geru rezultatu
TimbaLimba
2009 10 02, 11:58
Stebuklai tiesiog  Per savaitę 3cm minus nuo viršutinio pilvo ir 4cm minus nuo apatinio!!  Nuostabūs pratimukai
QUOTE(jussstute @ 2009 09 16, 10:57) na ir as nusprendziau pabandyti siuos pratimukus  ziuresiu kas gausis ir stebesiu rezultatus  Pabandysiu ir as
sandraite
2009 10 02, 18:11
TimbaLimba
2009 10 02, 18:59
Spausk cia ir ziurek
Gal žinot ką daryti jei kaklą skauda darant šiuos pratimus?
TimbaLimba
2009 10 02, 19:21
QUOTE(*Nikė* @ 2009 10 02, 20:10) Gal žinot ką daryti jei kaklą skauda darant šiuos pratimus?  Ir man kartais skauda. Reik bandyt taip ji pakelt ar nuleist, kad nebutu isitempes  Bet tam pratime kur reik sunertais pirstais ora stumt pro kojas ir man visada skauda
Jasminn
2009 10 03, 08:33
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 10 02, 11:58) Stebuklai tiesiog  Per savaitę 3cm minus nuo viršutinio pilvo ir 4cm minus nuo apatinio!!  Nuostabūs pratimukai  Nu cia tai super  , negaliu patiket  Geras...
minus 50 kg
2009 10 04, 23:11
As pries metus ziurejau ir bandziau kazka daryti. Buvo labai sunku nugarai.  Meciau viska ir dabar, kai mano graži figūra  paslepta po kg lasiniu , svoris labai padidejes, ar verta man pradeti nuo tokiu pratimu? Svoris 100 kg. Pilvas didelis.  Gal ispradziu kazkaip nors 10 kg numesti?
minus 50 kg
2009 10 05, 00:35
As pries metus ziurejau ir bandziau kazka daryti. Buvo labai sunku nugarai.  Meciau viska ir dabar, kai mano graži figūra  paslepta po kg lasiniu , svoris labai padidejes, ar verta man pradeti nuo tokiu pratimu? Svoris 100 kg. Pilvas didelis.  Gal ispradziu kazkaip 10 kg numesti?
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 10 02, 11:58) Stebuklai tiesiog  Per savaitę 3cm minus nuo viršutinio pilvo ir 4cm minus nuo apatinio!!  Nuostabūs pratimukai  nesuprantu kaip taip mergikems pavyksta  as viena savaite sportinaus kas antra diena, sekancia 5 dienas iseiles po 30 min elipsiuko plius tie 8 min presui..nu ne vienas cm nenuejo  dabar va savaitgali nepavyko, nuo siandien toliau tesiu pratimukui, ziuresiu kaip toliau eisis
TimbaLimba
2009 10 05, 17:08
QUOTE(okkey @ 2009 10 05, 14:28) nesuprantu kaip taip mergikems pavyksta  as viena savaite sportinaus kas antra diena, sekancia 5 dienas iseiles po 30 min elipsiuko plius tie 8 min presui..nu ne vienas cm nenuejo  dabar va savaitgali nepavyko, nuo siandien toliau tesiu pratimukui, ziuresiu kaip toliau eisis  Tai tokie dalykai ne tik sportu pasiekiami. Šiaip nesilaikau aš jokių dietų, bet pradėjau saldumynų nebevalgyt ir šiaip porcijas apmažinau. Daugiau daržovių, mažiau bulvių ir batonų. Žodžiu dar plius ABS ir va rezultatai savaitėm gerėja  o pastangų tai minimum įdėt reikia
gudajciukaz
2009 10 05, 19:04
na va mergaites ir as pasidalinsiu savo ispudziais  man labai patinka sie pratimukai, jauciasi kaip visi pilvo raumenys dirba, ir pilvas truputi kietesnis atrodo. aisku as dar neilgai darau siuos pratimus, bet atrodo kad jei neapleisiu sio reikalo tai pasieksiu rezultata  na aisku be to as dar kasdien 15min suku lanka ir darau 8min pratimus kojoms, ir nevalgau po 6h
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 10 05, 17:08) Tai tokie dalykai ne tik sportu pasiekiami. Šiaip nesilaikau aš jokių dietų, bet pradėjau saldumynų nebevalgyt ir šiaip porcijas apmažinau. Daugiau daržovių, mažiau bulvių ir batonų. Žodžiu dar plius ABS ir va rezultatai savaitėm gerėja  o pastangų tai minimum įdėt reikia  oi ner kalbos, kad tik pratimai padarytu stebukla  zinoma reikia viso komplekto  ir sporto ir atitinkamos mitybos
Svetulia
2009 10 06, 18:35
Na, nesuprantu, kaip taip pavyksta per savaite atsikratyti nereikalingu cm nuo pilvuko  pati jau 3 savaite kiekviena miela diena darau, dar parsiunciau tokia Karmen Elektra programele, ten kartu su treneriu apie valanda sportuoja. Tai as padarau ABS ir ta Karmen programele, pavargstu ziauriai, bet trezultatu tai 0  Po 6 h nevalgau, stengiuosi maziau valgyti, pratimai, o rezultatas - svoris per 2 savaites - 300 g, liemens apimtis + 2 cm
|
|