lyginu viską
pirma menesi lyginau, o gal dar maziau
Tiek gimusiai,tiek ir dabar viska lyginu,ne tik vaikui,bet ir sau,kazkaip nesmagu man paciai gultis i nelyginta patalyne ar rengtis nelygintais rubais
As patalyne visada islyginu o vaikucio rubelius lyginau iki 2 menesiu. dabar jau nebelyginu, pupai jau 6 menuo eina ir viskas mum ok. tfu tfu tfu
mes taip pat rūbelius lyginome pirmus tris mėnesius, dabar jau belyginu, išskyrus jeigu susiglamžęs būna, tada kas be ko
Lyginu ir visada lyginsiu, negalie nelyginto uzsidet...
Lyginau pirmą mėnesį, vėliau nebe, žinma nebent labai susilamdę būna drabužėliai ar patalynė
LYGINU VISKA KA YMANOMA ISLYGINTI
Lyginu viska, manau, tai tikrai negali pakenkti
Lyginu viską nuo A iki Z mažiukui, dičkiui, sau ir MB, nepakenčiu neprosytų rūbų, patalų, nelyginti - nevalyvumu tvenkia....
Lyginau pirmus tris menesius visus rubelius, o dabar lyginu tik patalyne ir rubelius, kurios reikia lyginti ir buna susiglamze
Nelyginu nieko.
Lyginu viska ir ne tik kudikiu rubelius. Visu pirma rubas tampa minkstesnis, tokioje patalyneje mieliau miegoti, negrubiu ranksluosciu mieliau valytis ir t.t.t O be to tai tam tikras dezinfekavimo budas, nes lygindami apdoraojame auksta temperatura.
Lyginų viską viską ne tik vaikui bet ir visai šeimai, manęs nevargina tas procesas, o ir pasiimti išlygintą bet kokį rūbą ar net tarkim virtuvinę šluostę daug maloniau...
Visus mažės rūbelius, patalynę, čiužinuko užvalkaliuką, palutes lyginau iki 7mėn.
viska lyginau tik pries gimstant, o paskui tik tai ka reik
O ką reik?
Aš išsilyginau viską iki gimimo, dabar jau nieko nebelyginu
Nauju nelyginu, o isplautus viska perlyginu ka lelyte naudoja. Ir rubelius, ir merliukus, ir ranksluoscius. Kai laukiausi galvojau nesamone lyginti. O dabar mums 6.5 men. ir lyginu, man net graziau atrodo rubai
Naujus rubelius irgi patartina isplauti, pries uzvelkant kudiki.
As tai pritariu, kad lyginti rubai ir patalyne daug mielesni, minkstesni, bet ne visada tam yra laiko, o ir daznai du kartus i diena perrengiu, tai tas lyginimas truputi beprasmis darbas gaunasi
patalyne tik lyginu, ir drabuzelius kurie linke labai glamzytis
As lyginu!
Vien del dezinfekcines funkcijos
Lyginu viska. Tiek sau tiek vaikui.
lyginu tik patalyne ir tuos rubelius kuriuos yra butina lyginti, bunant namuose kasdien nematau tikslo lyginti,juk ne i paroda einam, o tuo labiau kai rubelius daznai keiciu..lyginimas atima nemazai laiko, o jo ir taip mazai turiu
patalyne lyginu, o rubelius ne...
Nelyginu nei patalynės, nei rūbų. Nematau prasmės dezinfekuoti namų aplinką.
Lygindavau tik pirmasias savaites.
Lyginu viska, bet siaip nemengstu to daryti, daug laiko atima... Tik kad neislyginti rubeliai atrodo negraziai
jau nebelyginu
Drabuzeliu nelyginu
lyginu viska,kartais tik sunaus kaikuriu rubu nelyginu,nes nespeju
Lyginu ir patalynę, ir rūbelius. Būna kartais kai kurių rūbelių nespėju išlyginti, tai aprengiu taip
Nieko nelyginu, skalbinius graziai pakabini ir lygu...
viska lyginu, nes nemalonu , kai viskas kaip mazgote..
Nauja kudikio patalyne ar naujus rubelius lyginau, bet jei jau jie isskalbti tai nelygindavau
pirma menesiuka viska lyginau, dabar kaip turiu laiko, stengiuosi kad butu drabuzeliai nesusiglamze, patalyne taip pat
ir kudikiui, ir ne stengiuosi lyginti, jei tik randu laiko, man tokie jaukesni drabuzeliai/patalyne
visada viską lyginu
Kol buvo naujagimis, lygindavome (tiksliau, tą MB darydavo
Vystykliukus ar patalynę reikėtų lyginti, nes susiglamžę atrodo. O ant rūbelių nesimato, lyginti jie ar ne
Lyinau iki menesio, o dabar lyginu tik spalvotus merliukus, patalyne vien del grazesnes isvaizdos. O trikotazinius rubelius tiesiog stipriai iskrarau ir graziai padziaunu.
QUOTE(edita7676 @ 2012 03 19, 10:05)
Visus rūbus lygina, nu nepatinka net nelygintą rūbą į spintą dėt
tik visai maziukams viska lyginau, paskui jau atsirenku-jei lauke isdziusta, vejelis ispucia, tai nebelyginu, arba jei nepasiglamze, nebevargstu...
naujagimio -taip, kudikio -ne
skalbiu minimum 60 temp.
Aš viską lyginu..
lyginu visada
Lyginu viską. Ne tik vaikelio bet ir savo. Ir patalynę ir drabužius. man maloniau, kai drabužiai, patalynė ir kt išlyginti
Ne,nes lyginimas uzima daug laiko,per kuri galiu pasidaryti svarbesnius darbus
|