as lyginau kol bambyte uzgijus nebuvo, o dabar nieko nelyginu. beja as nekenciu lygint
Sveikos
abieju vaiku apatinius rubelius ir patalyne lyginau tik iki pirmo issklabimo t.y. kai ruosiau maziukams kraiteli, viskas buvo islyginta, o paskui ir iki dabar lyginu tik tuos drabuzelius, kuriuos butina lyginti, kurie labai susiglamze po skalbimo buna. Dal patalynes, tai mano vaiku uzvalkaliukai tokie, kurie nesiglamzo, tai bedos kaip ir nera, taciau kartais, jei turiu laiko, tai pries ivilkdama svaria patalyne perlyginu, man labai patinka islygintos patalynes kvapas, manau ir vaikiukai geriau issimiega Taciau, siaip, tai nesivarginu su lygintuvu, su siaubu atsimenu dienas, kai guledavo kruva skalbiniu ir visa diena paaukota ju lyginimui
Lyginau kol dar gimes vaikutis nebuvo, ruosdama kraiteli, paskui nei kart nelyginau. Labai gerai ir taip nesiojam
As tai tik pirma menesiuka lyginau, o dabar ner kada. Tai lyginu kai reikalas yra- i svecius pas daktare, ar siaip ziauriai susiglamzes drabuzis. Neprisimenu kada paskutini syki vyrui marskinius lyginau, pas tuo pasirupina
Man nepatinka lyginti, bet lyginu viska
Na as lyginu tik tai, ka butina lyginti. Stengiuos pirkti tokius drabuzius ir vaikui, ir sau, kad kuo maziau to dziaugsmo butu
As viska lyginu
Aš predėjau lyginti tik viršutinius susilamdžiusius drabužiukus... Suknytės, bliuskutes, kurios nesižiūri neišlygintos...
viska lyginu. net seilinukus. man negrazu kai susiglamze.
Visiskai nieko nelyginu - isdziaustau tvarkingai ir nepriekaistingai... to pakanka
Ir pirmam lyginau, ir dabar lyginu. Bet tik kol mažiukas, kažkaip taip pripratau
Dar nesu islyginusi ne vieno drabuzelio, o vaikuciui 4 men
Lyginu visus rūbelius ir patalynę
as tai lyginau pirma menesi,o dabar jau ne.
lyginu viska, kaip ir sau
Liginu , nes reikia, nebent vasara jei laukia ant saules dziuna tada neliginu
lyginau, nes man patinka lyginti.
Lyginu viska - ir drabuzius, ir patalyne
lyginau iki 3 men. (nors gal uztenka iki bambute uzgyja). siaip nieko nelyginu, nes dziovyklej dziovinu, tai nera poreikio, nesusiglamzo
Nelyginu nei patalynes, nei drabuzeliu. Kazkur esu girdejusi, bet nezinau ar tai tiesa, kad islyginta patalyne "nebekvepuoja", joje zmogus labiau prakaituoja ir pan.
Kažkur iki 3 men liginau visus rubelius ir pataline ir visas palutes dabar liginu ne visus nes kartais pritingiu
lyginu viska nuo pat pirmos dienos iki db
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 09, 11:19) tai norit pasakyt, kad ir sau del sios priezasties nieko nelyginat? Sau patalynes taip pat nelyginu.O drabuzius tai butinai
Iš pradžių lyginau viską, o ir dabar drabužėlius, kurie prie kūno eina (bodžiai, šliaužtai...) visad lyginu. Patalynę irgi lyginu, man gražiau ir tvarkingiau atrodo
taip kaip savo visus rubus lyginu, taip ir savo lelytes rubelius lyginus. aisku isskyrus kojines
Lyginu nuo gimimo
as pirma menesi viska be isimties. o dabar tik graziai isdziaustau ir tvarkingai iskart sulankstau nukabinus, nes laiko nebelieka. Atrodo beveik kaip islyginti
Lyginau nuo gimimo iki 4 menesiu
o as lyginu visus drabuzelius (isskyrus kojines,striukes) patalyne taip pat lyginu,ne tik vaikelio bet ir savo.megstu,kad butu tvarka
Aš lyginau iki 2mėn, o dabar tik patalynę perbraukiu, nes nebespėju
as tai iki 2menesiu viska lygindavau, o dabar tik patalyne ir aisku jei reikia virsutini drabuzeli, nes ir laiko jau nebeturiu ir noro
Mes irgi nelyginam, praktiskai nieko
niekada nelyginau,tik visus maziuko rubelius plaunu su specialiais milteliais
Iš pradžių lygindavau, dabar jau seniai nebe. Kartais tik kokį viršutinį drabužėlį, jei jau labai suglamžytas būna
siaip daktarai pataria iki 6 menesiu lygint ir skalbt specialiais milteliais. pati as lyginu tik leliukio apatinius drabuzelius ir patalyne
Nelyginu,isdziuvusius graziai sulankstau ir tiek.Dar truputi praeis laiko,rubeliai bus didesni,tai teks,nlb to laukiu
skalbiau ir lyginau naujus nupirktus arba dovanotus rubelius, patalynes neskalbiau, tik paklode, nes sviesiai zydra, bijojau, kad dazys
skalbiu spec. kudikiams ir jautriai odai milteliais
lyginu ir rubelius ir patalyne
Pradzioj lyginau, bet jau senokai nelyginu nieko
Pradzioj lygindavau, dabar jau nebe
lyginu ir patalynę, ir rūbelius
|